שאלון שלוש התשובות

אוויי העילגות.. לפני שקובי יעלה על

זה.. טעיתי- תהיתי ולא הפעם לא הייתי בעבודה.. התירוץ הנוכחי.. תסתכלו על השעה!!

Cobe1982

New member
פששש... מלאה תירוצים כרימון...

אגב, לגבי עוד 2 תכונות אופי שהילדה התקשתה למצוא.. היא ממש אוהבת להקשיב, והיא תמיד סולחת למי שבאמת מצטער ומתחרט על מה שעשה.. קשה לה להודות בזה, אבל היא ממש בנאדם טוב! ו, אממ, דקלה...ארר, לגבי משאלה אחת.. לא היית רוצה להיות איזה גאון מתימטי או משהו כזה...?

tuty fruty

New member
אז הנה אני במשימתי להגשים לך

משאלה.. זה בסדר גם אני אוהבת סרטים קיצ'ים יותר מכל הסרטים האחרים. וחוץ מזה שבהמון דברים הזדהתי איתך...

../images/Emo9.gif

תודה

TheWhiteTigris

New member
ווסטלייפ ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

סתם סתם
ואם את לא משאירה הודעות במשיבון, איך את מודיעה לקובי שיזיז את התחת כבר אליך?...

חחח רק בגלל שתרמת קצת להגשמת המשאלה

השלישית שלי.... אני אסלח לך על זה... ולקובי אני לא משאירה הודעות.. הוא יזיז את התחת שלו אלי גם בלי שאני אגיד לו..
חוצמזה.. כמו שאתה רואה.. בזמן הקרוב, גם אם אני אשאיר לו הודעות.. זה לא יעוזר בהרבה...

טוב כמו שהבטחתי למיטל

אני חדשה:)שמי אודליה ואני בת 18 מחיפהההההה!! ועכשיו ברשותכם אני יענה על הסקר שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד:זה כללי מידי:\ שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים:ציור,שירה,כתיבה. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול:פסטה תפו"א שוקולד ואם אפשר עוד 1 אז במבה. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:מים לימונדה וקולה שלושת הפורומים האהובים עליך:מתגייסים,על בנות ועל בנים שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:חבר שלי חברה שלי שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:פרהתית(בובה של פרה) בבו'ש(בובה של לב)ווכרית ענקית של לב ורוד שלושה שירים יפים:אויי קשה להחליט רק על 3 שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:אן סינק בזמנו שלושה ספרים שלא תשכח/י:פרחים בעליית הגג(הסדרה), בית הבובות ועוד ספר של וי אס אנדרוס שכחתי את השם שלו(זה על חבורת בנות כזאת) שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע:חברים,לוחמים(ערוץ 48) שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:טיטניק(30 פעם),המופע של טרומן שקרים אמיתיים שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות:להתנשק עם חבר שלי,לאכול ולישון. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:חחחחח יש לי יותר מידי זמן פנוי שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה:גומי,פוגים וגולות(אה גם מכתביות) שלוש שעות מועדפות ביום: 5-8 שלושה פתגמים:נייי זה הרבה מידי.. חלק שני שלוש תכונות בולטות שלך:ישירה,רגישה,ועצבנית! שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:יותר ביטחון,סבלנות ו שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך:רגשנות יתר,צומת לב רבה שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך:ישירה,רגישה,ומשקיענית. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:שום דבר!:) שלושה דברים שגורמים לך לבכות:אהבה נכזבת,שירים מסוימים,וחבר שלי(מאושר) שלוש סיבות לקום בבוקר:החיים יפים יש יותר מזה? שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:אין דברים כאלה. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:לנסוע לחו'ל(בנו'ב) אין 3 שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם:אלוהים אהבה וגורל שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/:אין דבר כזה אף פעם! שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי:שקרנים צביעות וקנאות ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה:גננת,אמא,ואישהץ. שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם:לאבד מישהו קרוב שלוש משאלות: שכל מה שאני ארצה יתגשם:)

ScorpioID

New member
שליייייייייי

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: מחשב, עבודה ומוזיקה שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: צילום.. מחשבים.. וזהו? שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: הכל. אין דבר שאני אוהב במיוחד. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: דיאט קולה.. אייס מנגו ואייס תות שלושת הפורומים האהובים עליך: מכוניות והפורום הזה שכמעט לא יוצא לי להגיב אבל אני תמיד קורא. שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: החברות לשעבר. והידידה הכי טובה שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מצלמות דיגיטליות, מצלמות סל"ר המסך מחשב הענק <18.1"> והגיטרה. שלושה שירים יפים: U2 - Sunday Bloody Sunday Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Guns and Roses - Dont Cry שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: הפסקול של ספרות זולה ופינק פלויד בעיקר. שלושה ספרים שלא תשכח/י: אני לא קורא ספרים. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: מאד טי וי, חברים ופיוצ'רמה. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: אפקט הפרפר, ליאון וספרות זולה. שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: לתת לאחרים. לעשות קעקועים. ולצלם. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: וואו... יוצא לצלם כמובן... ומסדר את המחשב שלי סופסוף.. אין לי עוד אחד... שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: פאקמן. חתול רחוב והכי שולט-טטריס שלוש שעות מועדפות ביום: 9, 10 ו11 בערב.. שלושה פתגמים: לא מכיר פתגמים כמעט. וטוב שכך.. חלק שני שלוש תכונות בולטות שלך: עקשנות. טוטאליות ומחשבה פרוגרסיבית. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אמונה עצמית שליטה עצמית וחוש טקאט שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: וואי... את כולי כמעט... חיצוניות בעיקר... ואת הטוטאליות. הלוואי והייתי יכול סתם לשים זין. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: העיניים. החום והאהבה שאני מסוגל לתת. והנאמנות הטוטאלית כלפי החברים שלי. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: את הגוף. את הדיבור ואת צורת המחשבה. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: אני לא בוכה כשצריך. ובוכה כשלא. שלוש סיבות לקום בבוקר: כי יש עבודה. ויש חיים על פני כדור הארץ. וכי אני חייב להתקלח כל בוקר. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: החברים שלי. בעיקר הקרובים. ואנשים שאני אוהב. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להרזות. ללמוד פרסום ושיווק. ולהשיג את מי שאני אוהב. שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: אהבה. אלוהים והכי חשוב, עצמי. שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: לא חושב על מה אני לא הולך לעשות. חושב על מה שכן. שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: שחצנות, אי צדק ועליונות. ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: פירסומאי בכיר בחברה מצליחה. פירסומאי זוטר בחברה כושלת. איש משפחה ובעל למופת שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: חוסר הצלחה. כשלונות ואכזבות. שלוש משאלות: להצליח. למצוא את מה שאת אוהב ומה שאני רוצה ולעשות רק מה שטוב לי

ממלאת בשם קובי.. זה צריך להיות

מעניין: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
אוכל!
מוזיקה
את אמא :) שלושה תחביבים שתמשכי/י בהם גם עוד 10 שנים:
ספורט, על כל סוגיו
לצלם
לנגן על גיטרה (חסר לו שלא!) שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול:
פיצה
אוכל של אמא
אוכל צבאי!! שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:
קפה
בירה גולדסטאר
קולה שלושת הפורומים האהובים עליך:
מלחמת המינים
על כוס קפה
עשרים פלוש שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:
כמו שאני מכירה אותו... יש הרבה יותר משלושה.. גם הוא לא היה מצליח לבחור.. שלושה שירים יפים:
My way פרנק סינטרה
Song for the siren" - This mortal coi".. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:
פצעים ונשיקות
שלושה ספרים שלא תשכח/י:
זן ואומנות החזקת האופנוע
יש ילדים זיגזג
הנזיר שמכר את הפרארי שלו.. חסר לו שכן! אני נתתי לו לקרוא אותו.. :) שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע:
בקושי רואה טלויזיה שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:
יורו טריפ
גבעת חלפון
מועדון קרב שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות:
לשבת עם החבר'ה בפאב
ספורט
לנגן שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:
אני מניחה שהיה נפגש יותר עם חברים שלו מכל מיני מקומות שלא יוצא לו לפגוש.. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה:
לא יודעת.. לא הכרתי אותו אז.. שלוש שעות מועדפות ביום:
שעות הלילה שלושה פתגמים:
לטעות זה אנושי- לחזור על טעויות זה אופי
מי שלא משחק בחרא לא מתלכלך בחרא
LIVE BY A CLOCK, U DIE BY A CLOCK שלוש תכונות בולטות שלך:
חברותי ( הוא גם טוב בלהקשיב ולתת כתף. הוא ממש חבר טוב.)
סרקסטי
נרקיסיסט שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:
שידע מתי לשתוק :p
(אני עובדת איתו על זה..)
שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך:
סביר להניח שכלום.. מבחינתו אין תכונה גרועה לגמרי או תכונה טובה לגמרי. הממ.. הקבועים פה אולי זוכרים, הוא הסביר את זה יותר טוב.. אני רק אהרוס.. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: אפשר לכתוב במקום מה אני אוהבת בו?
את המסירות שלו לאנשים שהוא אוהב.. זה מדהים לראות כמה אכפת לו מהחברים שלו.
את הגישה שלו לגבי הרבה מאוד נושאים. למדתי ממנו הרבה
חוש הומור סרקסטי (אחרת לא היינו מסתדרים) *גונבת עוד אחד*
העניים
ויש עוד הרבה יותר משלושה. הרבה מאוד :) שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:
הוא לא היה משנה כלום. כמו בתשובה לדברים שהוא שונא בעצמו. שלושה דברים שגורמים לך לבכות:
אובדן של משהו/מישהו שיקר לו שלוש סיבות לקום בבוקר:
החיים.. זה הרבה יותר משלוש סיבות שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
המממ.. לא מאמינה שקובי יגיע למצב שהוא יגיד שהחיים שלו לא שווים כלום.. כך שאני מניחה שהתשובה היא: כלום! שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:
חחח להשתחרר..
למצוא עבודה
שבילי ישראל (איתי :)
..חסר לך שתגיד שלא!) שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם:
אלוהים.. חחח רק קובי.. שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י:
ילבש ורוד
יעשן.. הוא שונא את זה לפחות כמוני..
יאכל בשר שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי:
פקאצות
פוליטיקה
ורוד שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה:
פסיכולוג
רוק סטאר :) שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם:
יתושים. הוא טוען שיש בהם משהו מרושע
לאבד משהו יקר
שלוש משאלות:
ציטוט שלו " תמיד להסתכל אחורה, לשמוע את my way של פרנק סינטרה ולהזדהות עם כל שורה ושורה"
לקבל מחילה
להשתחרר מהכלא מהררר

Cobe1982

New member
חחח.. ע נ ק י ת את!!!

רק חבל ששכחת לציין את עצמך בכמה מקומות.. כן, את סיבה טובה לקום בבוקר, את בהחלט משהו שאני אוהב, ואת גם ללא ספק משהו שאני רוצה לעשות כשאני אהיה גדול.. ו...זהו.. תזכרי שאני אוהב אותך!

Zoharrr

New member
../images/Emo4.gif

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: מוזיקה אומנות ואוכל שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים: לצייר לשיר ולשמוע מוזיקה(זה כן תחביב!!! שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: פיצה אוכל של אמא ושוקולד לבן שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: לגונה כחולה ספרייט מים שלושת הפורומים האהובים עליך: דה קולינג מלחמת המינים אין עוד.. שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: יש הרבה יותר מ3.... שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: הפוסטר של הפנתר השחור הפוסטר השני של הפנתר השחור והקובץ תמונות במחשב שלי שלושה שירים יפים: alex band - take hold of me the calling - adrienne סינרגיה - לחבק אותך שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: The Calling - Camino Palmero Counting crows - Hard Candy K's Chocie - Cocon Crash שלושה ספרים שלא תשכח/י: זרים של דין קונץ עולמה של סופי ואניהו של אתגר קרת שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע: אנג'ל המירוץ לאתמול ועכשיו אני אתחיל לראות פגישת מחזור שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: אין... ילדים סורגים רק... שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות: לשמוע מוזיקה להתחבק ולהתנשק שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: לשמוע מוזיקה לדבר עם אנשים לצייר שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה: קלאס חבל וגומי שלוש שעות מועדפות ביום: אין שלושה פתגמים: Life's a bitch and then you die- יש עוד שניים אבל הם ארוכים מידי.... חלק שני שלוש תכונות בולטות שלך: כושר ההתבטאות שלי חברמניות פירגון שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: להיות שמחה הרבה יותר ובאמת. לא להיות אגואיסטית ושלא יהיה לי אכפת מאנשים כל כך שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך: שאני דיכאונית אגואיסטית אכפתית שמנה שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך: שאני כנה מחורפנת ואת העיניים שלי שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: את האגואיזם הדיכאוניות ואת הגוף שלושה דברים שגורמים לך לבכות: מוזיקה מסוימת דידי וכשעצוב לאנשים שאני אוהבת שלוש סיבות לקום בבוקר: אין לי שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה אומנות וקרן (אני רוצה לכתוב דידי אבל אין לי אותו והחיים באמת לא שווים כלום...) שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לסיים את הבגרויות של השנה בהצלחה, למצוא אהבה ולהתחיל לאהוב מוזיקה פחות...אני מעדיפה אותה על פני ה-כ-ל וזה פוגע בי. שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם: באהבה כנות ושמחת חיים שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י: אשקר אמעול באמון של מישהו אבגוד שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: ערסים ופרחות(זה 1) אנשים רעים את אחי יובל ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה: זמרת ציירת ועורכת דין שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם: מוות אהבה פסיכולוגים(למרות שאני חייבת אחד) שלוש משאלות: להיות בהופעה של דה קולינג ולבלות יום עם אלכס, למצוא חברה אחת אמיתית, למצוא אהבה זה רק אני או שחזרתי על אצמי 30 פעמים בערך??

Baby Boo

New member
מתה על כאלה

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד:את אחי זריחה במדבר ושוקולד שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים:לקרוא, לרקוד, ללכת לסרטים שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול:שוקולד, בשר לצורותיו ו..שיסלי גריל? שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:שוקו, מים, קולה שלושת הפורומים האהובים עליך: אין לי
שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:חברה הכי טובה שלי מיכל, המפקד שלי לשעבר ישראל ושכנה שלי שהיתה תקופה ארוכה כמו אמא שניה בשבילי רבקה שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:תמונה של כל החברות שלי, תמונה של הפלוגה שלי, תמונה של אחי.. שלושה שירים יפים: היהודים- הזמן שלך, שוטי הנבואה- מי, קריזי של ארוסמית שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: אנוק- ארבן סוליטוד, היהודים, שלמה ארצי- אהבתיה שלושה ספרים שלא תשכח/י:שבועת רחל- מיכל שלו, מישהו לרוץ איתו- גרוסמן, שכחתי לרגע את שם הספר של יונתן גפן שלוש תוכניות טלוויזיה שאת/ה רואה קבוע:אני בצבא סורי.. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:אישה יפה, פורסט גאמפ, המסיכה שלושה דברים שאת/ה באמת נהנית לעשות:לרקוד, לקרוא, לשבת עם חברים טובים שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: מטייל, ישן, כותב שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנ/ה:גומי, מונופול, אופנעים שלוש שעות מועדפות ביום: 1-3 בלילה..(לא כשאני בשמירה) שלושה פתגמים: חיה ותן לחיות אל תחפש בבן אדם מעצמך תואהב אותו בעד עצמו(משהו כזה) כבד את אביך ואת אימך(לא עולה לי כלום ואמא פה לידי
) חלק שני שלוש תכונות בולטות שלך:ביקורתיות, סלחנות, חוש הומור שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות, שליטה עצמית, איפוק שלושה דברים שאת/ה שונא/ת בעצמך:לפעמים אני מדברת יותר מדי לא יודעת להגיד לעצמי לא עושה דברים בלי לחשוב שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת בעצמך:קל לי לאהוב את הסביבה שלי, אני חברותית מאוד, אני ידועת לרקוד יופי
שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שוב הייתי הופכת למאופקת יותר, הייתי רוצה להיות מסוגלת להרגיש יותר בקלות, פחות פטפטנית שלושה דברים שגורמים לך לבכות:סרטים, חיילים, פרסומות עם ילדים שלוש סיבות לקום בבוקר:כי יש מסדר, יום חדש מתחיל, עוד יום עובר והפזם דופק שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:אח שלי, חברים שלי, משפחה שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:לחזור שלמה ובריאה הביתה.. שלושה דברים שאת/ה מאמינ/ה בהם:כנות!!!! ההורים שלי, אפשר לעבור הכל רק אם נותנים לזמ לעשות את שלו.. שלושה דברים שאף פעם לא תעשה/י:אחזור בתשובה, אצא מהצבא על 21 אפגע ממש במישהו במתכוון שלושה דברים שאת/ה שונא/ת באופן כללי: שקרנים, חוסר כנות, אנשים פלצנים ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת/ה רוצה להיות-כשתהיה/י-גדול/ה:אמא טובה, מאושרת, נאהבת שלושה דברים שאת/ה מפחד/ת מהם:שלא יהיו לי ילדים, שאני אהיה לבד, שיקרא משהו רע ואני אשאר לבד(בלי משפחה חברים) שלוש משאלות: סוד!!!!

הלו הלו -

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
בנות
בחורות
נשים שלושה תחביבים שתמשיכ/י בהם גם עוד 10 שנים:
אוננות
מיזמוזים
סקס שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול:
שד ימין
שד שמאלי
כוס שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:
חלב