שאלון שמות!

שוקו..? חחחח ../images/Emo3.gif

1. מה הוא השם המלא שלך? קארין (את שם המשפחה נשמור אצלי חח) 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? האמת.. אני אוהבת אותו.. =] 3. מדוע קראו לך בשם זה? נולדתי ביום של תחרות מלכת היופי ואת התחרות הנחתה דוגמנית שזכתה פעם ואמא שלי ממש אוהבת וקוראים לה קארין.. זו הסיבה חחח 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן.. סתם אני אוהבת אותו.. בלי סיבה.. =] 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא.. אבל אני המצאתי שקארין זה קרן אור.. =] 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? ליאן.. אני מתה על השם הזה.. 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? ברור.. יש המוןןן 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא.. כי אין סיבה.. 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? יסקה/ אכזבה 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לא.. לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא חח אני מכירה אנשים כל כך שונים ממני בהכל עם אותו שם..

lonush

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) אלונה ילנה (שם קודם) גריגוריבנה טולצ'ינסקי (ברוסית מקובל לכתוב ככה את השם המלא) 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? שם סבבה 3. מדוע קראו לך בשם זה? כי אח שלי לא יכל להגיד את האות ר' ובכלל רצו לקרוא לי אירה 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן, שם חביב, שיניתי אותו כפי שאתם רואים מילנה לאלונה, כי הוא יותר מוצא חן בעניי 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? פירוש.. ממ.. אם כבר לשם הקודם שלי, ילנה הייתי איזה נסיכה רוסיה, ילנה ואלונה זה כמעט אותו דבר 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? חשבתי על לי (לא שזה מתאים לי אבל זה קצר וקליט) 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?כן, ממ לא הרבה, 2,3 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? שמות מוזרים יותר נכון, כגון :חסיד, ליבנה (כן.. יש לנו כאלה בכיתה) 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? בערך, אלון
לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא

Summer moved on

New member
../images/Emo142.gif

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) נעה 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? אני אוהבת אותו:) 3. מדוע קראו לך בשם זה? אמא מאוד אהבה את השם. 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן. הוא שם חמוד לדעתי. 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? נעה- אני מניחה שזה קשור לתנועה... 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? מאיה. 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? מכירה, אבל אין לי חברות בשם הזה. יש הרבה בנות שקוראים להן נועה אבל, זה שם נפוץ בארץ. 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? "נועה קטנוע" וכאלה:p 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? "כוכב", "אכזבה" [זה עצוב]. 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לא. לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? את התכונות של השם? לא יודעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאללה...

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) מייק 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? מטורף עליו 3. מדוע קראו לך בשם זה? על שם מישהו מצד האמא 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? כן 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא חושב חחח 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לא משנה בשום אופן 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? חחחחחח כן ויש מלייייין אנשים 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא חחח 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא'דע 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? לא.. רק בן גבר גבר לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא.

GaluP

New member
עונה

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) גל 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? סבבה 3. מדוע קראו לך בשם זה? כי ההורים שלי אוהבים את הים 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? לומדים להתרגל 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? אממ, גל? 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לירון
7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? המון 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? קסם 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? אכן לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? להפך

=]]]

1. מה הוא השם המלא שלך (כולל של אב +שם משפחה) מור עסיס 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? נדוש 3. מדוע קראו לך בשם זה? סתם 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? אני מרוצה, כן. ואין סיבה 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? בושם=] 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? קורל, ניקול, שחף, ליאן 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? ארבע בכל שכבה לפחות 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא ~ 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לחבר של אבא שלי קוראים סופגי ויש לנו ילדה בשכבה שקוראים לה אכזבה ומורה שקוראים לה חצי והיא נראית כמו ביצת קינדר 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? כןלסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לה בולשיט !

עונה..... ../images/Emo13.gif

1. מה הוא השם המלא שלך ? חן 2. מה את/ה חושב/ת על השם שלך? אחלה שם 3. מדוע קראו לך בשם זה? זה די בחירה שלי אפשר להגיד אמרו מלא שמות וובכיתי ובכיתי ושאמרו תשם חן הפסקתי לבכות 4. האם את/ה מרוצה משמך? מדוע? אחלה שם דפקה אני פשוט אוהבת את השם 5. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? חן = יופי 6. אם היו אומרים לך שאת/ה חייב/ת לשנות את השם, לאיזה שם היית/ה משנה? לא הייתי משנה 7. האם את/ה מכיר/ה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? הרבה לפחות 10 8. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא 9. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא יודעת לא זוכרת 10. האם שמך הוא גם שם של בן/בת? כן לסיכום : האם את/ה מאמינ/ה שכאשר מישהו/מישהי נקרא/ת על שם, הוא/היא יורש/ת את תכונותיו? לא

למעלה