שאלון שרץ בפורומים...

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
שאלון שרץ בפורומים...

1.שמכם? 2.גילכם? 3.עיסוקכם? 4.אהוב\ת לבכם? 5.חיה אהובה? 6.צבע אהוב? 7.אוכל אהוב? 8.שתיה אהובה? 9.את מי אתם רוצים להרוג? 10.באיזה עוד פורומים אתם? 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? 12.מה דעתכם על פורום גימגום? 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? 14.איזה סדרות אתם רואים? 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? 16.משחק מחשב אהוב? 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? 18.הסרט האחרון שראיתם? 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה? 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז? 21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? תשובות, תשובות... לא להתעצל פתאום

אניייייי

1.שמכם?
קארין 2.גילכם?
15 7 חודשים ו- 11 ימים 3.עיסוקכם?
רוקדת? 4.אהוב\ת לבכם?
ג'סטין טימברקליין נחשב? 5.חיה אהובה?
מיאווווו 6.צבע אהוב?
תכלתתתתת שולטטט 7.אוכל אהוב?
המבורגר, קטשוף חריף 8.שתיה אהובה?
ספרייט, RCQ 9.את מי אתם רוצים להרוג?
חחחח את דודי מזרחי 10.באיזה עוד פורומים אתם?
אהבה בגיל ההתבגרות 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?
הלוואי 12.מה דעתכם על פורום גימגום?
א..ני... לל..א... י...ו....דע..ת 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים?
סקסיות לאללה 14.איזה סדרות אתם רואים?
גרוס פויינט 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?
עט 16.משחק מחשב אהוב?
תהליכי גמילה מסימס 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?
www.dollzmania.com 18.הסרט האחרון שראיתם?
8 מייל 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה?
אקסיט 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז?
פצצות לגבות, ניסים לי, רקטות על האקס 21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום?
(מה שכתוב למעלה)

חיחי...

חברות שלי נחשב? הציעו לי אבל לא הלכתי אין לי אומץ להופיע לפני מלייאן אנשים.

flowers girl

New member
ניייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

טובבבב אז הנה.. 1.שמכם? נעה...דהה
2.גילכם? 13.5 3.עיסוקכם? כפי שכתוב כבר בכרטיס האישי שלי, אני נהנית לנקות את העובש מהפטריות של הרגליים. 4.אהוב\ת לבכם? אווו יש הרבה.. עפר שכטר, שיין ווסט, ההוא מ"שחקי אותה כמו בקאהם" ומישהו מסתורי שאסור לי לחשוף את שמו לציבור.. 5.חיה אהובה? כלבבבבלבון, ואני
ראף
6.צבע אהוב? baby pink 7.אוכל אהוב? אממ.. לא קיים לתקופות ארוכות.. בימים אלה- פשטידות (שתי האהובות עלי- קישואים ובצל
יאמממ
)
8.שתיה אהובה? קולה
9.את מי אתם רוצים להרוג? אווווווווו יש רשימה.. הכי הייתי רוצה להרוג.. לא
אין מישהו מסויים..
10.באיזה עוד פורומים אתם? כריסטינה אגילרה (בהנהלתי
), אהבה בגיל ההתבגרות, דוסון קריק (מציצה שם מדי פעם), וזהו..
11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? כבר אמרתי
כריסטינה אגילרה..מספר 715 בפורומים
12.מה דעתכם על פורום גימגום? קיים כזה פורום
למה הוא נועד
מה זה עוזר לאנשים
לחוות את הגמגום עם מישהו אחר
להזכר בימים שעברו- על משה הגמגמן
13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? נחמד.. למי שמאמין בדברים האלה|רוח 14.איזה סדרות אתם רואים? דוסון קריק, מופע שנות השבעים, אמ.....לא משהו מסויים אחר.. 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט בעיקרון.. יותר זורם.. יש את כל הסוגים, הגדלים והצבעים.. 16.משחק מחשב אהוב? אייוו.. משחקי מחשב
נו ווי..
17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? אני
ליטל אולד מי
אמ..מ...מ....מ....מ...מ....www.rosh1.co.il. לא משהו טוב אבל יש אנשים לדבר איתם
18.הסרט האחרון שראיתם? עכשיו ראיתי בהום סינמה את הסרט המדהים והעצוב ביותר "סיפור אהבה בלתי נשכח". בקולנוע? אתמול בלילה- "שחקי אותה כמו בקאהם" 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה? אממ..לא זכור לי על כזה דבר.. עצוב אה
20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז? אממ.. אני פה, אז אני כנראה אוהבת אותו
למרות שלפעמים יש שיחות סתומות.. נא לא להפגע..
21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? כאילו על המנהלים של הפורומים
אני מנהלת של פורום אז זה לא כ"כ נחשב.. אם הכוונה לאלה שמנהלים על המנהלים של הפורומים אני חושבת שהם אחלה
זהו
אוהבת את כווולכם
נעה

Just Adi

New member
יאללה גם אני אכתוב... ../images/Emo80.gif

1. שמכם - עדי 2. גילכם - 13 וחצי 3. עיסוקכם - תלמידה משועממת 4. אהוב/ת ליבכם - חוץ משחר?! (המתופף של מוניקה) חסוי ביותר! 5. חיה אהובה - אהמ... גרביל 6. צבע אהוב - שחוורררר יאמי 7. אוכל אהוב - סלט של מאמי :) 8. שתייה אהובה - אוווו מים מיץ מנגו ודיאט קולה אימפפררריייה אה וגם בירה שחורה 9. את מי אתם רוצים להרוג? - אני נגד הקטע /: אם אתם מתעקשים אז נלך על בין-לאדן, פדופילים, אנסים, וכו' 10. באיזה עוד פורומים אתם? - אני לא ממש גם בזה אבל אם אתם מתעקשים, אני במוניקה סקס פעילה, ובפורום אהבה לנוער וסקס לנוער פעילה פסיבית... 11. האם אתם מנהלים פורום כלשהו? - לא, שוקלת לפתוח אחד... סודי ביותר! 12. מה דעתכם על פורום גימגום? - אהמ... שיהנו? 13. מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? - spooki.... 14. איזה סדרות אתם רואים? - מכושפות, חברים, כולם אוהבים את ריימונד, סיינפלד, וויל וגרייס, סטרדיי נייט לייב, קרצייה, המופע של טום גרין/עלי ג'י וכו'... 15. במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? - למען האמת אני תמיד כותבת בעט, אבל בדוגרי בעיפרון 16. משחק מחשב אהוב? - לא משחקת ממש... 17. עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? - פיגווין/מומה 18. הסרט האחרון שראיתם - נווו אני זוכרת! שנייה... לא שיקגו.. היה אחריו וואי ממש לא זוכרת 19. תוכנית שפעם השתתפתם בה - לא השתתפתי אבל אמא סחבה אותי לטברנה וראו אותי קצת! 20. מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז - חביב פלוס! 21. מה אתם חושבים על הנהלת הפורום - חביבה פלוס פלוס!

טוף...אז ככה...

*שמכם-דבי *גילכם-15(עוד חודשיים ו-13 יום
) *עיסוקכם-להציק לאנשים עד מוות ואז לצפות שהם יבואו לבקש ממני סליחה...חחח *אהוב ליבכם-חסוי מטעמי בטיחות... *חיה אהובה-אין ממש. אבל אם חייב אז..כלב *צבע אהוב-תכלת וצהוב(אני יודעת שזה לא מסתדר ביחד במיוחד שהצהוב זה צהוב חזק) *אוכל אהוב-פיצה ופשטידת תירס *שתיה אהובה-אשכוליות ותות בננה *את מי אתם רוצים להרוג-אם אני מתחילה עכשיו אני לא אסיים את זה בחיים אז לא כדאי.. *באיזה עוד פורומים אתם-אהבה בגיל ההתבגרות,מוזיקה מזרחית *האם אתם מנהלים פורום כלשהו-לא *מה דעתכם על פורום גימגום-אין לי מושג....אף פעם לא נכנסתי לשם *מה דעתכם על פורום רוחות רפאים-כנ"ל. אבל נראה לי שאני אבקר שם פעם זה נשמע מעניין *איזה סדרות אתם רואים-משחק החיים(עצוב,עצוב אני יודעת),מופע שנות ה-70(כשיוצא)ו...נראה לי שזהו אבל לא זוכרת *במה אתם אוהבים יותר לכתוב,עט או עיפרון-עט *משחק מחשב אהוב-אין דבר כזה... *עוד אתר טוב שאתם גולשים בו-לא זוכרת.. *הסרט האחרון שראיתם-"שיגעון של מסיבה" אחלה סרט..בצרפתית *תוכנית שפעם השתתפתם בה-ששטוס...הייתי בקהל נחשב?(אני יודעת שזה מעורר רחמים אבל מה לעשות...) *מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז-אני חדשה פה אז אני לא ממש יודעת אבל זה נראה אחלה פורום.. *מה אתם חושבים על הנהלת הפורום-כנ"ל זהו...

מאיה1983

New member
בסדר בסדר....

1.שמכם? זה חסוי האמת. בשבילכם מאיה 2.גילכם? עוד 23 ימים 20!! 3.עיסוקכם? חיילת - מד''נית (מדריכת נוער) בבתי ספר 4.אהוב\ת לבכם? אמממ יש הרבה. הרוב ידידי הנאמנים לי כל כך.. 5.חיה אהובה? גור (לא משנה של מה) בסדר זה לא ממש סוג של חיה אז אומר כלב 6.צבע אהוב? ורוד 7.אוכל אהוב? בשר. אני ארגנטינאית 8.שתיה אהובה? קולה עם לימון (לא הדיאט קולה לימון כי זה דוחה אלה לימון אורגינל בקולה!) 9.את מי אתם רוצים להרוג? את סאדם חוסיין... אוי איזה חמודה אני תודו! 10.באיזה עוד פורומים אתם? אני לא חברה בשום עוד פורום! אבל לפעמים אני מבקרת ב-ירושלים ו-קיציס ופרידמן 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא.. 12.מה דעתכם על פורום גימגום? לא יודעת לא הייתי שם אף פעם 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? כנ''ל 14.איזה סדרות אתם רואים? בזמנו סקס והעיר הגדולה וחלומות בהקיציס. אין לי הרבה זמן לראות טלויזיה 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? תלוי על מה ולמה 16.משחק מחשב אהוב? סימס 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? layla.co.il 18.הסרט האחרון שראיתם? 10 ימים להפטר מבחור.... סרט חמוד בטירוף 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה? כשהייתי קטנה "מסיבת גן"!! ובזמן האחרון אני הולכת כמעט כל שבוע להקלטות של קיציס ופרידמן.. כבר ציינתי שאני אוהבת את קיציס ופרידמן? 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז? הפורום הכי חמוד בתפוז! 21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? לא משהו מיוחד

O Boy

New member
הנהלת הפורום לא משהו מיוחד??

משהו מיוחד מאוד *נעלבתי*

מאיה1983

New member
אה, לך התכוונו כשאמרו "הנהלת תפוז"?

אם כך הכי טוב בעולם.... מפרגנות

O Boy

New member
או קיי, אתוודה...

נו אז מה אם שילמתי לה שתגיד את זה?? יש בעיות? סתתתתאם, תודה

מאיה1983

New member
שילמת אבל לא מספיק!

ודרך אגב (לא קשור) מישהו יודע איפה קרן!?!? אני מתגעגעתתתתתתתת

felis baby

New member
תשובות שלי..

.שמכם? קרין 2.גילכם?15 3.עיסוקכם?תלמידה 4.אהוב\ת לבכם?אמ...פליפה??! 5.חיה אהובה?כלב 6.צבע אהוב?תכלת 7.אוכל אהוב? פוקצ'ה 8.שתיה אהובה?אייס קפה 9.את מי אתם רוצים להרוג? המורה שלי שוש 10.באיזה עוד פורומים אתם? אופנה והמורדים 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא 12.מה דעתכם על פורום גימגום?לא הייתי 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? פורום מפחיד ביותר, אני לא יכולה לישון בגללו 14.איזה סדרות אתם רואים? המורדים, שנות ה70, רוזוול,תשוקות ועוד.. 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עפרון 16.משחק מחשב אהוב?אין משו 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?הרישמי של המורידים 18.הסרט האחרון שראיתם?מזמן לא ראיתי..אממ הצלצול 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה?חחח קצפת 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז?פורום פצצה~! אני הכי אוהבת אותו! 21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? אמ...נהדרת

DKTLV

New member
תשובות:

1.שמכם? דניאל 2.גילכם? 17 וחצי 3.עיסוקכם? תלמיד עד יום שלישי 4.אהוב\ת לבכם? ---- ----- 5.חיה אהובה? כלב 6.צבע אהוב? כחול 7.אוכל אהוב? צלעות כבש 8.שתיה אהובה? מיץ מנגו 9.את מי אתם רוצים להרוג? ערפאת 10.באיזה עוד פורומים אתם? מתגייסים 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו? לא 12.מה דעתכם על פורום גימגום?
13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? שיהיו בריאים 14.איזה סדרות אתם רואים? סאותפארק 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון? עט כמובן 16.משחק מחשב אהוב? GTA-VICE CITY, אבל אני לא מצליח להתקין אותו! 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? לילה 18.הסרט האחרון שראיתם? לא זוכר 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה? לא השתתפתי 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז? פורום שווה ביותר 21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? בסדר גמור

DKTLV

New member
משחק

שווה ביותר...באמת נחמד. אבל אני מת כבר להצליח להתקין אותו!!! ואני בטוח שאחרי שאני יחרוש עליו הוא קצת ימאס, כמו כל משחק.

../images/Emo24.gif הי לכולם, החלטתי להצטרף

ראיתי שזה פורום נחמד ביותר, אזזז תקבלו אותי?! ועכשיו התשובות שלי: 1. שמכם: שרון 2. גילכם: 16 עוד חודשיים. 3. עיסוק: תלמידת תיכון, אוהבת לבלות וללכת לבריכה ומכון כושר 4. אהוב לבכם: אין אחד כזה, אין אהבה יש הרבה ידידים 5. חיה אהובה: אני אוהבת כלבים 6. צבע אהוב: כחול 7. אוכל אהוב: פיצה... 8. שתייה אהובה: דייאט קולה 9. את מי אתם רוצים להרוג: וואלה את אף אחד, מי שלא הזיק לי אישית אין לי מה להזיק לו 10.באיזה עוד פורומים אתם? בעיות בגיל התבגרות 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהוא? ממש לא... 12 מה דעתכם על פורום גימגום? לא יודעת, לא הייתי שם 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? אותו דבר, ראה סעיף קודם... 14.איזה סדרות אתם רואים? וואי בלילה, וזוגות באפלה. 15. במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עפרון? בעט. 16. משחק מחשב אהוב? הכספת אונליין באינטרנט, חולה על זה 17. עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? אתר לילה (אתר של מסיבות וחיי לילה) 18. הסרט האחרון שראיתם? שיקאגו, בקולנוע. 19. תכנית שפעם השתתפתם בה? אין תכנית כזאת... 20. מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז? פורום מדליק, ובגלל זה החלטתי להצטרף! 21. מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? הנהלה טובה ללא ספק....

fireblue1

New member
הנה שלי...!

שמכם:עמית גילכם:16 וחודשיים עיסוק:תיכון ולעשות הרבה אבל הרבה ספורט ולבנות לעצמי גוף{מכון..} וגם כדורסל אהוב לבכם:אף פעם לא הייתי מאוהב לא יודע למה{אוליי ההורים אם זה נחשב...} חיה אהובה:חתולים ודגים מאתמול... צבע אהוב:כחול אוכל אהוב:יש הרבה אבל במיוחד פיצה שתייה אהובה:קולה!!! את מי בא לכם להרוג:מה זה השאלה הזאת!!! באיזה עוד פורמים אתם:כדורסל,אהבה בגיל ההתבגרות,תיכוניסטים{מידי פעם} וווינר טוטו...{בכל הפורמים אני מבקר מידי פעם} מנהל פורום כלשהו?אני לא מנהל שום פורום ואני גם לא ינהל... מה דעתי על פורום גמגום:המצב שלהם קשה.... מה דעתי על פורום רוחות רפאים:היי חברה שלי נמצאת שם היא אוהבת שטויות כאלה אז לא לזלזל... איזה סידרות אתם רואים:תאמת אין לי זמן לסידרות אני אוהב יותר לראות סרטים ולראות ערוץ ספורט חמש... עט או עיפרון?עט... משחק מחשב:יש כמה אני פשוט לא זוכר תשמות... עוד אתר טוב שאתם גולשים בוא? exit,וגם בואללה... הסרט האחרון שראיתם:הצלצול תכנית שפעם השתתפתם בא:אין מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז?אם הפורום לא היה טוב אני הייתי פה???!!! מה אתם חושבים על הנהלת הפורום?מצויינת

למעלה