שאלון שרץ בפורומים...

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

SsssTaaaR

New member
אנייייייי

1.שמכם?
מעיין 2.גילכם?
15 3.עיסוקכם?
תלמידה עד שבוע הבא! 4.אהוב\ת לבכם?
דודי בלסררר 5.חיה אהובה?
6.צבע אהוב?
אדום
7.אוכל אהוב?
ספגטי 8.שתיה אהובה?
ומים 9.את מי אתם רוצים להרוג?
מיכאל פינקל המורה שלי למתמטיקה
10.באיזה עוד פורומים אתם?
שופינג 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?
לא 12.מה דעתכם על פורום גימגום?
לא מכירה 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים?
לא מאמינה ברוחות רפאים 14.איזה סדרות אתם רואים?
משחק החיים(התמכרתי) וחלום אמריקאי אם ככה קוראים לזה?! 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?
עט עיפרון 16.משחק מחשב אהוב?
לא אוהבת משחקי מחשב 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו?
חוץ מבגדים וואלה נענע ולילה 18.הסרט האחרון שראיתם?
לא יכול בלי 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה?
זאפ בתעשייה (מהביצפר) 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז?
שווווה
21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום?
שווווה

שלי שלי שלייייי (מהפרסומת:)

חח אחרי שבוע וחצי דפאק במחשב , אני פה:]1.שמכם? 2.גילכם? 16 וחצי 3.עיסוקכם? תלמידה 4.אהוב\ת לבכם? כרגע אין ממש...נראה לי... 5.חיה אהובה? מיי סיסטר, סתם לא..ממ כלב? 6.צבע אהוב? כחול 7.אוכל אהוב? יש יותר מדיי 8.שתיה אהובה? דיאט קולה לימון 9.את מי אתם רוצים להרוג? לעע אף אחד.. 10.באיזה עוד פורומים אתם? זיהוי שירים 11.האם אתם מנהלים פורום כלשהו?לא 12.מה דעתכם על פורום גימגום? מזה? 13.מה דעתכם על פורום רוחות רפאים? מזה? 14.איזה סדרות אתם רואים?דוסון, לחיי האהבה 15.במה אתם יותר אוהבים לכתוב, עט או עיפרון?עט 16.משחק מחשב אהוב? אייסיקיו 17.עוד אתר טוב שאתם גולשים בו? none 18.הסרט האחרון שראיתם?ירח דבש מטורף 19.תוכנית שפעם השתתפתם בה?זאפ ל-1 20.מה אתם חושבים על פורום אין ואאוט בתפוז?אחלה 21.מה אתם חושבים על הנהלת הפורום? אחלה:]

תום 15

New member
תשובות...

1.תום 2. 15 3.תלמידה 4.אין 5. כלב! 6. ירוק 7- הכל חוץ מחצילים וביצים 8- תפוזים 9- את 2 החברות לשעבר שלי 10 בנות, בעיות בגיל ההתבגרות... והרשימה עוד ארוכה... 11 לא 12 לא רע 13 בסדר 14 הכל 15 לא משנה לי 16 icytower 17 אין... 18 וואלה לא זוכרת... 19 אין 20 אחלה 21 אחלה

למעלה