שאלון...תענו (בגלל השעמום)

שאלון...תענו (בגלל השעמום)

בכללי- שם: גיל: תאריך לידה: שכונת מגורים: הצבע הכי אהוב: כינוי: מזל: כיתה: מקום לידה: תמונה: חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? התנשקת עם המין השני? התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? בעד\נגד- הומואים\לסביות: פריקים: פרחות: ערסים: לימודים: אהבה: צבא: אינטרנט: האם... אי פעם ברחת מהבית? ישנת ברחוב? הברזת משיעור כלשהו? העתקת במבחן? שיקרת למורים? נעצרת? חתכת? נאנסת? עשית סקס? נפלת מהגג? היית בחו"ל? כתבת שאלון בעצמך? שברת יד או רגל? קיבלת פחות מ-50 במבחן? בגדת באמון של חבר\ה? שיקרת לחבר\ה? שיקרת להורים? איימת על מישהו? הלכת מכות? עכשיו... מה את\ה לובש\ת? במה את\ה נוגע\ת? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? עם מי? את\ה אוכל\ת? רואה טלוויזיה? עם מישהו בחדר? עושה שיעורים? שומע\ת מוסיקה? את\ה עירום\ה? שר\ה? רוקד\ת? סקר זה באה: מפורום סקרים ושאלונים!!

R-יק

New member
אני ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פחחח.... שכחת את השאלה הכי חשובה... סוג דם

עונה

בכללי- שם: זוהר גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 6.6.90 שכונת מגורים: בוורליעזר [בית אליעזר] הצבע הכי אהוב: צבעי הקשת, שהם יחד. כינוי: לוסי :] מזל: תאומים כיתה: י' מקום לידה: חיפה תמונה: אמ, זה לא המקום. חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? כולם כאלו נהנהנה, יש העדפות כמובן :] הכי מצחיק\ה? בדרך כלל אני, יש עוד כמה. הכי שובב\ה? אני. הכי יפה? כולם :] הכי קרוב\ה? חלק מהעדפות. הכי דיכאוני\ת? אמ...יש ויש. הכי משוגע\ת? אני ועוד חברה קרובה. הכי פחדן\ית? אני [?] אהבה- יש לך חבר\ה? משו בסיגנון אם כן מה השם שלו\ה? לא אומרת כמה זמן אתם חברים? שבועיים וחצי התנשקתם? מלא מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? הכל [?] ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כמובן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? מתי שמוכנים בעד\נגד- הומואים\לסביות: בתור אחת כזאת, כמה שיותר -יותר טוב :] פריקים: מגדירים אותי ככזאת, תכלס פאנקיסטית חיחי פרחות: תמותו ערסים: תמותו לימודים: שיהיה עתיד אהבה: בעד צבא: בעד, לא על עצמי... אינטרנט: בעד כרגע, אם לא היה קיים בכלל - יותר טוב האם... אי פעם ברחת מהבית? ניסיתי,הטחרטתי ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? חופשי נעצרת? לא חתכת? לא נאנסת? לא עשית סקס? - נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? המון בגדת באמון של חבר\ה? כן, לא בכוונה. שיקרת לחבר\ה? תלוי שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? כן הלכת מכות? בערך עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה ומכנסיים כמו טרינג כזה... במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן אם שני חברים עם מי? תשובה הנ"ל את\ה אוכל\ת? עכשיו לא. רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא,למזלי עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? קצת את\ה עירום\ה? בטח בואו לראות... שר\ה? לא רוקד\ת? לא היה נחמד, אכן השיעמום.

צליל 14

New member
זוהר יקופה!!

מה מה את נדחפת אה?? חחחח לכי לכי תעשי דיאטה לראסטות שלך חחחח.

שימפנזהה :]

מה את קשורה? חחח איי איי חדרה הזאת.. והראסטות לא צריך שיהיו בעובי קש מסכן, ככה רואים אותם לפחות :]]] חחחח

אניאניאניאניאני../images/Emo80.gif

שם: נופר גיל: 13.5 תאריך לידה: 21.7 שכונת מגורים: מה זה משנה? הצבע הכי אהוב: כתום וסגול כינוי: שלי? בתפוז? נו עזבבו מזל: סרטן כיתה: ח מקום לידה: חדרה תמונה: -- חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? גולה? הכי מצחיק\ה? ריטלי הכי שובב\ה? רותם? הכי יפה? ריטל הכי קרוב\ה? עמית הכי דיכאוני\ת? אניטה P: הכי משוגע\ת? ריטל הכי פחדן\ית? מיכלי אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? לא כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? התנשקת עם המין השני? התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? הא? בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים: למה לא? פרחות: נגיד ערסים: נגד לימודים: צריך קצת אהבה: כמובן צבא: כן אינטרנט: צריך להתחיל להשמיד X: האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כה העתקת במבחן? שליפים שיקרת למורים? כה נעצרת? לא חתכת? כה נאנסת? לא עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כההה כתבת שאלון בעצמך? כה שברת יד או רגל? יאפ קיבלת פחות מ-50 במבחן? לא בגדת באמון של חבר\ה? כה שיקרת לחבר\ה? כה שיקרת להורים? כה איימת על מישהו? לא הלכת מכות? כההה XP עכשיו... מה את\ה לובש\ת? ג'ינס, חולצה כחולה ועליה גופיה צבאית גזורה ועליה סווצ'ר בורדו במה את\ה נוגע\ת? במקלדת ובעכבר את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? עם האוויר עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? >< לא שר\ה? בראש רוקד\ת? לא

רק בגלל שאני ממש חולה ../images/Emo5.gif

בכללי- שם: מיכל גיל: במאי 22 תאריך לידה: 26/5/84 שכונת מגורים: בית אליעזר - ישנה הצבע הכי אהוב: כחול ואדום-צהוב-ירוק - כשהם יחד כינוי: מיק מיק מזל: תאומים כיתה: פחחחחחחחחחח...
מקום לידה: חדרה תמונה: לאאאאאא
טוב זהו... השאר כבר פולשני מדי

iEyal

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo113.gif../images/Emo185.gif

iEyal

New member
../images/Emo122.gif

אני אאמץ את השאלון המקוצר, כמו של מיכל
שם: אייל גיל: 21 תאריך לידה: 25/7/84 שכונת מגורים: נווה חיים הצבע הכי אהוב: צהוב כינוי: איילי מזל: אריה כיתה: מעבר לזה
מקום לידה: חדרה תמונה: כשיהיה שרשור תמונות

צליל 14

New member
שלי...../images/Emo13.gif

רק חלק.. שם: צליל גיל:15 תאריך לידה:7.6.90 ...זוהר יקופה..אין היית חייבת להיוולד לפני ולהציק לי על זה כל החיים אה?
שכונת מגורים:בית אליעזר(הישנה) הצבע הכי אהוב: שחור ואדום כינוי: צילי מזל: תאומים כיתה: י' מקום לידה: מושב עמיקם תמונה: קודם שיהייה שירשור תמונות חח.. בינתיים תסתפקו בתמונה של המנוקדת היפה.

אמממ.. איך אני לא מכירה אתכם...

כל אלה מבית אליעזר?! מישהו מכם היה חניך במועדון יחדיו?

צליל 14

New member
אממ...

חניכה לא הייתי.. אבל בשנה האחרונה אני וזאת עם הראסטות השמנות עברנו שם פעולות של הנוער העובד חחח.. אבל עכשיו יש לנו קן חדש! כן!קן!כן!קן! (לעולם בעקבות השמש..) עזבו אל תתיחסו סתם יש לי מצב רוח..

אוח השעמום השעמום../images/Emo6.gif

שמי? רוכב (ת) גילי?
בכרטיס שכונת מגורים: ברנדיס השולתת הצבע הכי אהוב- סגול מזעזע כינוי- רוכב על העז
מזל- סרטן כיתה- שו? בגילי? מקום לידה- חדרה תמונה-
בכרטיס החבר הכי טוב\ מצחיק\ קרוב\ משוגע- ההוא שמתחת לפוך אהבה? מה זה
כמה זמן חברים- כמניין שנותיו התנשקתם? רגע, סקס? נחשב? מה הדבר הכי נועז שעשינו עד עכשיו ביחד- לישון במדבר. בלי לגעת.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? בחיים לא
התנשקת עם בן מינך? הכי טוב}{ הגיל הכי המתאים לקיים סקס- כמה שיותר מוקדם בעד- הומואים/ לסביות. לימודים. אהבה. נט. נגד- צבא, משטרה, שב"כ ומוסד פריקים/ פרחות/ ערסים- פחחחח מה זה? ברחתי מהבית, לא ישנתי ברחוב, הברזתי מכל השעורים, לא העתקתי במבחן, אףפם לא שיקרתי למורים, כן הייתי בכלא (בצבא), לא חתכתי/ נאנסתי/ עשיתי סקס. בחו"ל. שברתי יד ורגל, לא קיבלתי פחות מ-50 במבחן, לא בגדתי באמון, לא שיקרתי לחברים ולא להורים. איומים? אני? רק מכות
ועכשיו... לא לובשת כלום. נוגעת במקלדת

גם אני עונה ../images/Emo187.gif

שם: נסטיה גיל: 16 תאריך לידה:26.12 שכונת מגורים: פנינת היער הצבע הכי אהוב: סגול כינוי: אין מקום לידה: אוקראינה

עונה

השאלון המקוצר
שם: גיל:16 ,בקרוב 17 תאריך לידה:2-2-89 שכונת מגורים:בית אליעזר הצבע הכי אהוב:כחול ,סגול כינוי:שגי מזל:דלי כיתה:יא מקום לידה:חדרה תמונה:איןןן

למעלה