שאלון...תענו (בגלל השעמום)

the only one 16

New member
אנייייי

שם: חיחי למה שאני אגיד? גיל: עוד שבועיים 16 :) שכונת מגורים: למה ניראה לכם שאני יגיד? צבע אהוב: ורוד וצהוב כינוי: עדיף שאני לא יכתוב את זה כאן חחח מזל: דלי כיתה: י' מקום לידה: אוקראינה חיחי תמונה: פחחח פה לא המקום חברים: חברה הכי טובה: ויקוש חח כאילו אתם מכירים חברה הכי מצחיקה: אמ....וואוו יש הרבה... הכי שובבה: אמ....ענתוש הכי יפה: ויקוש דההה.... הכי קרובה: ויקושששש הכי דיכאונית: פחחח אין כאלה... הכי משוגעת: אני בכבודי ובעצמי חיחי הכי פחדנית: אמ....אני? חחחח סתם לא יודעת לא שאלתי... אהבה: חבר: חחח למרות שכל בצפר חושב שיש, אין. אם התנשקתי עם מישו: לאאאאא הגיל הכי מתאים ל"זה": כל אחד והחיים שלו..... בעד/נגד: הומואים/לסביות: פחח זה החיים שלהם... פריקים: בעיקרון נגד אבל יש לי גם חברים פריקים אז?? פרחות: טפווו... ערסים: בעעע.... לימודים: איכסעעע..... אהבה: ...שולטת!!! צבא: פשוט נגד... אינטרט: בעדדדדדד... האם: ברחת מהבית: חח לא... ישנת ברחוב: חחח מאיפה באים לך הרעיונות האלה? הברזת משיעור כלשהו: חחח כלשהו? חח תזכירו לי מתי הייתי בפעם האחרונה בשיעור ספורט/מתמתיקה?.... העתקת במבחן: דהההההה שיקרת למורים: חח כל יום! נעצרת: פחח לא מה אני דפוקה... כ"נל לגביי 3 השאלות הבאות.. היית בחו"ל: כן פעמיים עד היום: צרפת ואיטליה: היה מהמם! כתבת שאלוןם בעצמך: כן כן כן שברת יד או רגל: לאאאא חס וחלילה.. פחות מ-50 במבחן: חח כן כן...מתמתיקה תמיד בסביבות 20... בגדת באמון של חברה: אמ.. לא שזכור לי.. שיקרת לחברה: כן יש מצב... שיקרת להורים: חחח דהה... תמיד כל יום... איימת על מישו: כן כן כן הלכת מכות: יש לי שאלה יותר טובה: מי לא? עכשיו: מה את לובשת: פחחח מזה כאן צ'אט? במה את נוגעת: פחח במקלדת זה ברור לא? מתכתבת אם מישו אונליין: כן אייסי... עם מי? פחחח כן אני גם יספר לך עכשיו על מה אנחנו מדברים רוצה? אוכלת? לא...סיימתי לפני דקה חיחי טלויזיה: לא.. מישהו בחדר: לא... שיעורים|: בחיים לא מוזיקה: שומעת עכשיו השאלה הבאה כאילו מזה דפוקה! חחחחחח שרה?: מה אני כמוך? יעני מוגבלת? רוקדת?: כן רוקדת בלט על הכיסא של המחשב פחח מסקנה: אל תכנסו לפורום סקרים ושאלונים חיחי...

tamarhp

New member
../images/Emo15.gif

שם: תמר גיל: 18+ תאריך לידה: י"ג תשרי (6.10) שכונת מגורים: חדרה מרכז הצבע הכי אהוב: כחול, ירוק ושחור כינוי: אין מזל: מאזניים כיתה: שירות לאומי מקום לידה: לניאדו תמונה: חסוי חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? ארוסי ובעלי לעתיד הכי מצחיק\ה? - הכי שובב\ה? - הכי יפה? - הכי קרוב\ה? ארוסי הכי דיכאוני\ת? - הכי משוגע\ת? - הכי פחדן\ית? - אהבה- יש לך חבר\ה? אנחנו מאורסים אם כן מה השם שלו\ה? חסוי... אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן בעד\נגד- הומואים\לסביות, פריקים, פרחות, ערסים - בעייתם כל עוד הם לא פוגעים באחרים. לימודים: בעד אהבה: בעד צבא: תלוי אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? אה.. נעצרת? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? מקווה שלא הלכת מכות? עם אחותי.. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה וחצאית במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? אמרתי שלא את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? בכניסה לבית עושה שיעורים? לא, אני עונה על שאלון!!!!! שומע\ת מוסיקה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לענות על שאלון ולרקוד תוך כדי???

למעלה