שאלון

וואי גם אני אוהב אותם

אני אוהב את השירים Sum 41- Hell Song Sum 41 - Pieces sum 41 - still waiting שירים פצצה

אז ככה שלי..../images/Emo87.gif

אמממ.. היה לי בהתחלה את הכינוי- tom7890 ורציתי כבר להיפטר מהכינוי המעפן הזה! אז חשבתי על לשים משהו עם boy אז אמרתי יאללה נו נשים sexy ונשים גם נקודות כאלה מיוחדות.. ועכשיו עם הנקודות "המיוחדות" אני לא יכול להיכנס לצ'אטים
כי הנקודות הם לא חוקיות! אז פתחתי כינוי בשביל צ'אטים ששמו- זה אני sexy boy חחחח..

Blue Aura

New member
../images/Emo28.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

Aura-זה הילה באנגלית והשם שלי הוא הילה Blue-זה בגלל שיש לי עיניים כחולות וזה מתחבר עם השם שלי.

אז ככה.

כשרק נרשמתי לתפוז קראתי לעצמי ורד דפ, אבל הכינוי הזה עצבן אותי כי הוא מוציא אותי ילדה קטנה ומטופשת כזו, אז החלפתי לכינוי שבאמת מתאים לי....אני לא צריכה להסביר מה זה אומר, נכון?

IkMfNiY

New member
שלי.. ../images/Emo42.gif

ר"ת [כי אני אוהבת ר"ת] של I Know My First Name Is Yael, מבוסס על סרט בשם IkMfNi Steven בגלל זה גם בחתימה כתוב לי "אני יודעת שקוראים לי יעל" כי זה התרגום של הסרט לעברית P: יעל

שלי...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

חבריי מכנים אותי סופגנייה כי קראו למה-שמם סופגניות, נו טוב קלטתם??
ואהבתי את הכינוי. ו16, סתם כי נרשמתי לפני שנתיים ואז הייתי בת 16.

gali2100

New member
נצל"ש

מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה של הסדרה ?

purple rain2

New member
אין לו שם, זה לא שיר "רשמי"

רק מנגינה שחוברה למען הסדרה. אבל בעיקרון אם את רוצה לחפש אותו בתוכנות שיתוף קבצים פשוט תרשמי america's next top model theme

../images/Emo6.gif

הכינוי סופגנייה היה תפוס ונאלצתי להוסיף מספר והיה הגיוני לרשום את הגיל שלי.
הנחמה היא שאפשר לדעת באיזה גיל נרשמתי לתפוז

Danielushhhh

New member
שלי באמת נורא קשה../images/Emo3.gif

בהתחלה חשבתי על שמות מגניבים, אבל כולם היו תפוסים אז נורא התעצבנתי ואמרתי שאני כבר אקרא לעצמי בשם פשוט אז כתבתי Danielush אבל זה גם היה תפוס, אז לחצתי עוד 3 פעמים על H מרוב עצבים

oOBAGIRAOo

New member
שלי

רציתי לשנות את כינויי הקודם: dont worry be heppy (כן, כן, עם שגיאת כתיב (בלי כוונה)). בגלל אהבתי לפורום סמ"וראים רציתי לשנות למשו שיתאים לשם, אך שיתאים גם לכל תפוז. אז חשבתי על דמויות מושלמות (ויש שתיים, בינתיים): פו (האהבה הראשונה שלי) ובגירא. פו? איזה כינויי חביב אפשר כבר לעשות עם פו? אבל בגירא? בגירא זה יפה, כבוד! וסתם כי אנגלית זה שפה הרבה הרבה יותר יפה.

אוגסלט

New member
שלי...

מתוך טלנובלה בע"מ
אוגסלט זה סוג של סידן או משהו שלא טוב לכליות, והייתה תקופה שנפתלי (כשהוא עוד היה נפתלי) מאוד נזהר מאוגסלט. כל דבר "זה מלא אוגסלט, זה מלא אוגסלט". לא יודעת למה בחרתי בכינוי הזה, זה בערך כמו שמישהו יקרא לעצמו "סיבים תזונתיים".

white is formal

New member
חחח רעיון טוב!! שלי:

אוקיי הכינוי הזה בעיקרון משותף לי ולחברה שלי שיש לנו בלוג יחד, וששנה שעברה עשינו מלא שטויות יחד וצחקנו על מלא דברים, בין השאר היא צחקה עליי שאני כל כך לבנה שכשאני עומדת ליד קיר לא רואים אותי, בתגובה אמרתי לה "לבן זה חגיגי" ומאחר שהיא לא היחידה שצוחקת עליי בגלל זה אז זה נהפך למין מוטו קטן שלי בין כל שאר המשפטי שטות שאנחנו פולטות (אגב אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלנו אם אתם ברוח שטות ואני מבטיחה שתהנו=) קיצור אז כשחשבנו על שם לתפוז לא היה דבר יותר הולך מ"לבן זה חגיגי" אבל מאחר ובעברית איאפשר וחגיגי זה מילה לא כייפית באנגלית אז: לבן זה רשמי- white is formal \ לבלוג של שחר ונועה: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=alek וזה הכל=)

למעלה