שאלון

Mp3 GiRl

New member
שאלון../images/Emo124.gif../images/Emo19.gif

שעת התחלה: שם: מיקום: תמונה: תמונה אהובה: מה היה השיר האחרון ששמעת: מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: תוכנית אחרונה שראית: רעש אחרון ששמעת: הבדיחה האחרונה ששמעת: תוכנית אהובה: קליפ אהוב: איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: שיר שמרגש אותך: שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: חבר/ה הכי טוב/ה: הדבר הכי יפה שאמרו לך: יש לך חבר/ה: מהי המשאלה שלכם כרגע: איזה פורום אתם הכי אוהבים: ספר שמאוד אהבתם: יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: נבל לכם פעם צמח: ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף
לנסראללה יימח שמו לבנים): דיסק אחרון שקניתם: קליפ אחרון שראיתם: כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: יש לך בלוג/שוקס/שין או כל
אחר: שעת סיום:

Access M

New member
אני עונההה:)

שעת התחלה:22:53 שם:גיא מיקום:בחדר תמונה:לא נראה לי שאני אשים:) תמונה אהובה: של שנדי מהעונה ה2 עם הפרחים בפרק האחרון:) כפרה עלייה
מה היה השיר האחרון ששמעת:כל הזמן אני חושב עלייה של הזמר הזה לא זוכר את השם שלו:p מה הדבר האחרון שצחקת ממנו:הדבר הרציני רציני או סתם גיחוח? כי אם רציני אז אתמול באחת הלילות המצחיקים שלי ואם זה גיחוח אז לפני כמה דקות במועדון לילה:) תוכנית אחרונה שראית:מועדון לילה רעש אחרון ששמעת: את הטלוויזיה הבדיחה האחרונה ששמעת:לא זוכר:/ תוכנית אהובה:טופ מודל הבאה(כל העונות) ופרוייקט מסלול (כל העונות 1 2 3) ועוד כמה סדרות נחמדות כמו חברים ועוד.. קליפ אהוב:אין איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת:נראה לי מכנים אותי הרבה גיוש אז נגיד שאני אוהב את זה:) איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת:לא שונא:/ דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו:מחשב/טלפון/טלוויזיה שיר שמרגש אותך:אמ... אין ספציפית אבל ברגע שהוא נוגע בלב הוא מצליח לרגש אותי שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת:יש המון בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: אין בן אדם אחד כזה יש הרבה:) חבר/ה הכי טוב/ה: השם באמת יעזור לכם? הדבר הכי יפה שאמרו לך: אני אוהב אותך יש לך חבר/ה: לא מהי המשאלה שלכם כרגע: שתיפסק המלחמה הזאת ושנסראללה ימות כבר אמן איזה פורום אתם הכי אוהבים: טופ מודל:) ספר שמאוד אהבתם: אין יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו:לא נבל לכם פעם צמח:כן ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים):לא:/ דיסק אחרון שקניתם:אמממ נראה לי המורדים לפני 3 שנים או משהו כזה קליפ אחרון שראיתם:של ביונסה היא פשוט מלכה כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5:כן אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?:כן להגיד לכם?:p חיחיחיחיחיח יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר:לא שעת סיום:22:57 תודה רבה:)

Fergie7

New member
../images/Emo204.gif

שעת התחלה: 11.21 שם: תבדקו בחתימה. מיקום: מודיעין. תמונה: אין. תמונה אהובה: בטופ מודל? התמונה של אמנדה עם העכביש, כל התמונות מהפרק האחרון של העונה השלישית. מה היה השיר האחרון ששמעת: that girl מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: משהו שראיתי באינטרנט. תוכנית אחרונה שראית: סיפורי שיער. רעש אחרון ששמעת: מממ... הבדיחה האחרונה ששמעת: לא זוכרת. תוכנית אהובה: אלופה, ממש, טופמודל, פרויקט מסלול, ורולאבוגן. קליפ אהוב: that girl, barbie girl ו london bridge. איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: דרדר, דרינע. איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: דרינוש. דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: מוזיקה. שיר שמרגש אותך: Silence Is A Scary Sound שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: שירים של מקפליי, וברבי גירל. בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: מממ... חבר/ה הכי טוב/ה: שירעע. הדבר הכי יפה שאמרו לך:
יש לך חבר/ה: לא כרגע. מהי המשאלה שלכם כרגע: לעלות בלימודים. איזה פורום אתם הכי אוהבים: זה. ספר שמאוד אהבתם: יומני הנסיכה. יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: לא. שונאת צמחים. נבל לכם פעם צמח: לא. ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא.
דיסק אחרון שקניתם: מנקי בזינס. קליפ אחרון שראיתם: please please כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: כן. אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: כן.
יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: בלוג ושוקס. שעת סיום: 11.27

נקודונת

New member
../images/Emo26.gifהופל'ה.

שעת התחלה: 05:04 (כן, לפנות בוקר) שם: שיר מיקום: גבעתיים תמונה: שלי? לא. תמונה אהובה: מצורפת. מה היה השיר האחרון ששמעת: משהו של קווין (תוכניות בערוץ 23 בראבע בבוקר, לכו תבינו..) מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: משהו דבילי במיוחד, מן הסתם. תוכנית אחרונה שראית: משהו על להקלת "קויין". רעש אחרון ששמעת: אני לוגמת תה?
הבדיחה האחרונה ששמעת: לא זוכרת. תוכנית אהובה: "הטופ מודל הבאה", כאילו דה!
קליפ אהוב: נו, באמת. איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: אפרוח ^^ איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: שירוש >< דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: אמ... מים? שיר שמרגש אותך: שמרגש? "היום יום הולדת" של ברי סחרוף שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: "מכה אפורה" של מוניקה סקס בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: אהמ
חבר/ה הכי טוב/ה: איילת האחת והיחידה הדבר הכי יפה שאמרו לך: מי זוכר? יש לך חבר/ה: הלוואי. מהי המשאלה שלכם כרגע: לישון. איזה פורום אתם הכי אוהבים: את הפורום הזה
ספר שמאוד אהבתם: "פנלופאה" מאת מרגרט אטווד יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: כן, סוניה שלי
נבל לכם פעם צמח: הו, כל כך הרבה פעמים. צמחים שונאים אותי. ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא
דיסק אחרון שקניתם: "Nolita" של קרן אן קליפ אחרון שראיתם: מזמן לא ראיתי קליפ. כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5:
אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?:
יש לך בלוג/שוקס/שין או כל
אחר:
זהו? אז בוקר טוב לכולם.

randu

New member
../images/Emo221.gifעונה!../images/Emo221.gif

יש לי ריח של הפיפי של הכלבה
בחדר...
שעת התחלה:15:08
שם:רן
תמונה:
תמונה אהובה:קוואר של אמנדה,ועירום של אדריאן,מושלמות פשוט!
מה היה השיר האחרון ששמעת:"ואולי"
מה הדבר האחרון שצחקת ממנו:זיכרונות מן העבר עם שכנה שלי
תוכנית אחרונה שראית:מועדון לילה
רעש אחרון ששמעת:צליל מ-"ואולי"..?
הבדיחה האחרונה ששמעת:משהו על השפה הרוסית והקטיושות!
תוכנית אהובה:
כל מה שקשור לעפר+הטופמודל!
קליפ אהוב:
איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת:רנצ'וק+רני(עפרר!!מאוהב|)!
איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת:
דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו:לשיר,מוסיקה...
וכמובן...עפר שכטר!
**ואני מזכיר,אני חולעליו,אבל אני לא הומו!**
שיר שמרגש אותך:"ואולי"
שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת:כנ"ל
בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום:
חבר/ה הכי טוב/ה:בן/דור
הדבר הכי יפה שאמרו לך:"איזה עיניים יפות..." ובכלל יש לי עיניים חומות מוזרות! יש לך חבר/ה:
מהי המשאלה שלכם כרגע:שיהיו לי עוד 5 משאלות!
איזה פורום אתם הכי אוהבים:זה,כ"נ...כנראה שאני
בהילית!
ספר שמאוד אהבתם:קיץ אחד ביחד!
... אפרת,שתקי בקשר ל-"תנו לגדול בשקט!
יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו:
נבל לכם פעם צמח:
ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים):
דיסק אחרון שקניתם:
קליפ אחרון שראיתם:
כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5:
אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?:
יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר:
שעת סיום:15:22 "...ואולי,הוא יהיה,הדבר שבשבילו...החזקת חיים..."
רנצ'וק

עונה../images/Emo87.gif

שעת התחלה: 20:44 שם: תום מיקום: נתיבות.. ליד שדרות.. תמונה: לא צריך
תמונה אהובה: כל תמונותיה של אמנדה
מה היה השיר האחרון ששמעת:September - Satellites מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: בפרק של חברים.. מוניקה
תוכנית אחרונה שראית: חברים.. רעש אחרון ששמעת: של השיר... הבדיחה האחרונה ששמעת: היום.. אחותי סיפרה לי מהעיתון.. תוכנית אהובה: פלוריסיינטה לבינתיים הכי אהובה עליי.. קליפ אהוב: לא יוצא לי כל כך לראות.. איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: תומי איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: תומי בוי.. ידידה שלי לא מפסיקה לקרוא לי תומי בוי! וזה מרתיח אותי! דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: המחשב
:- שיר שמרגש אותך: רק שירים עצובים שמשמיעים אותם בסרטים/בטלוויזיה במצב עצוב.. זה מרגש.. שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: הכי הכי הכי בעולם ולנצח- Natasha Bedingfield - These Words בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: הכי הכי זאת אמא שלי.. חבר/ה הכי טוב/ה: הדר.. כפרעליה.. הדבר הכי יפה שאמרו לך: אם לא היית בכיתה ט' הייתי חברה שלך! חחח.. אחת מ-יא'
או- אתה הבן הכי חמוד שיש
בלי להשוויץ
יש לך חבר/ה:
מהי המשאלה שלכם כרגע: אין לי משאלה כרגע.. איזה פורום אתם הכי אוהבים: פלוריסיינטה.. ספר שמאוד אהבתם: הצד האחר.. חוכמת הבייגלה.. סדרת צמרמורת.. יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: לא.. נבל לכם פעם צמח: לא.. ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא.. דיסק אחרון שקניתם: לא קונה.. חוץ משל מארון5 אבל ממזמן.. כל השאר אני צורב.. אפילו לא..חח.. מעביר לאמפי.. קליפ אחרון שראיתם: לא שזכור לי.. בקושי רואה.. רק שומע.. כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: כן.. אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: ב6 לא.. רק בחמישית.. הודות לידידה שלי שהחליטה להיות מאוד נחמדה ולכתוב באווי שלה באייסיקיו בכוונה את הזוכה בעונה ה5.. יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר:
שעת סיום: 20:51

JULI4561

New member
../images/Emo12.gif אתה גר בנתיבות, אני מכירה משמה

כמה בנות!

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif אני אשלח מסר לא יפה מול כולם

לכתוב שמות של בנות אחרות

L U Z I A

New member
בתקווה לשקט ושלווה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שעת התחלה: 11:45 שם: אני עייפה. מיקום: מרתף תמונה: http://rapidshare.de/files/26665253/___ae_____2005__.bmp.html (לוחצים על פרי ואז מחכים כמה שניות ולאחר מכן רושמים את המספרים/אותיות שרשומים שם בצורה המוזרה ההיא, ומורידים... סורי שזה כ"כ מסובך) ואגב, זו התמונה מהמחנה קיץ שאני ממש אוהבת
תמונה אהובה: נו אין לי כח
מה היה השיר האחרון ששמעת: "רק בגלל הרוח"- כוכב נולד בטלוויזיה
מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: "school of rock" תוכנית אחרונה שראית: כוכב נולד
עדיין יש! רעש אחרון ששמעת: צביקה הדר הבדיחה האחרונה ששמעת: צביקה הדר as well. סתם, נו, אני לא כזאת.
. תוכנית אהובה: טופ מודל, חברים וכו' וכו' קליפ אהוב: האמת היא ששל כריסטינה "ain't no other man" או משו כזה, ראיתי אותו ממש היום (קליפ מגניב לאללה!) איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: דנוש איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת:
דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: אוכל?
שיר שמרגש אותך: in my place/coldlay כל פעם מחדש... שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: ^^
בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום:
יש לי יותר מדי דברים לחשוב עליהם, אותו בנאדם לא חשוב כרגע
חבר/ה הכי טוב/ה: שם? הדבר הכי יפה שאמרו לך: " יש לך עיניים 'מדהימות' "
יש לך חבר/ה: לא מהי המשאלה שלכם כרגע: שמאור פיניה יפסיק לשיר ומהר? איזה פורום אתם הכי אוהבים: זה, כמובן
ספר שמאוד אהבתם: "דקירת סכין" או משו כזה
אה גם "תנו לגדול בשקט"- ספר גאוני!
(סתם, הוא פשוט מרתק כזה) יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: לא נבל לכם פעם צמח: לי? אישית? לא
ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא
דיסק אחרון שקניתם:
קליפ אחרון שראיתם: נו ההוא של כריסטינה כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: אה-הא אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: לא!! אני בזה לספויילרים
יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: לא ולא שעת סיום: 11:52. נו אני כותבת לאט
(לקח לי קצת זמן בגלל הרעיון הגאוני של התמונה שצץ במוחי אחרי שלא הצלחתי שוב להעלות את התמונה שלי...) לילה נוצץ. ולא מקטיושות.

JULI4561

New member
התמנוה לא מופיעה ../images/Emo4.gif

זה שהכתובת לא טובה או משהו כזה

L U Z I A

New member
אז איך הילית ראתה?../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

תוודאי שאת עוקבת אחרי ההוראות

בJדJה

New member
מה אנחנו צריכים לעבור בשביל תמונהP:

חח איזה חמודהה נראה לי ככה דימיינתי אותך