שאלון

SummerNightCity

New member
בא לי בטוב :)

שעת התחלה: 19"56 שם: אם אתם לא יודעים המצב שלכם חמור מיקום: מרכז תמונה: אתם יודעים איך אני נראת לא? תמונה אהובה: יש מלאאאא מה היה השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת, נגיד שBreak It Off של יאמי
מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: תמונה שלי תוכנית אחרונה שראית: עוד כמה דקות זה יהיה האלופה רעש אחרון ששמעת: אחותי צועקת "את רואה איתי היום האלופההה??" כי אף פעם לא יוצא לי לראות ב8 כמעט
הבדיחה האחרונה ששמעת: |סנילית| תוכנית אהובה: נחשו קליפ אהוב: לא יודעת ): איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: כולם איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: \ דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: מועדוניםםםםםםםם שיר שמרגש אותך: Spanish Guitar שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: Turn It Up תמיד בליבי
בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: לא יודעת חבר/ה הכי טוב/ה: אין הדבר הכי יפה שאמרו לך: חחח אתמול אמרו לי שאני כזאת חמודה שאני כועסת
אבל הכי יפה? לא יודעת צריכה לחשוב יש לך חבר/ה: לא מהי המשאלה שלכם כרגע: לא יודעת.. כרגע אני בסדר איזה פורום אתם הכי אוהבים: נחשו ספר שמאוד אהבתם: סיר הסירים
יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: יכול להיות לא שמתי לב? נבל לכם פעם צמח: חחח אני מוכשרת בדברים האלו ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא דיסק אחרון שקניתם: אמממ קליפ אחרון שראיתם: |סנילית2| כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: כן אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: לא, ותיזהרו יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: לאאא שעת סיום: 20:02

Sahar 11

New member
ואיי מזמן לא כתבתי כאן ../images/Emo12.gif

שעת התחלה: 22:55 שם: סהר מיקום: רחובות תמונה: לא בא לי
תמונה אהובה: יש הרבה. הנה סתם אחת
מה היה השיר האחרון ששמעת: Stickwitu היה בטיוי מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: משהו בטלויזיה תוכנית אחרונה שראית: האוס רעש אחרון ששמעת: מוזיקה הבדיחה האחרונה ששמעת: אממ לא זוכרת תוכנית אהובה: חברים קליפ אהוב: הרבה איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: לא אהבת כלום עד עכשיו
איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: שורה למעלה דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: מוזיקה\ אוכל שיר שמרגש אותך: Bon Jovi - Always אבל יש עוד הרבה שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: Get Mine, Get Yours של כריסטינה בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: הוו
חבר/ה הכי טוב/ה: מה יעזור שם? הדבר הכי יפה שאמרו לך: אממ לא זוכרת
יש לך חבר/ה: נופ מהי המשאלה שלכם כרגע: לא מגלה
אבל גם שהמצב במדינה ישתפר איזה פורום אתם הכי אוהבים: זה. דה ספר שמאוד אהבתם: שכחתי את השם
משה עם רחל חחח יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: חח לא נבל לכם פעם צמח: ראש דשה נחשב? ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא דיסק אחרון שקניתם: של אמינם קליפ אחרון שראיתם: של כריסטינה What A Girl Wants כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: יאפ אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: רק עונה 5 מנסה הפעם לא לגלות של עונה 6 יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: נופ שעת סיום: 23:07

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

שעת התחלה:
12:30
שם:
אילנה
תמונה:
תמונה אהובה:
אין לי
מה היה השיר האחרון ששמעת:
כשאתה כאן של נינט טייב
מה הדבר האחרון שצחקת ממנו:
אתמול ממשהו בשיר שלנו
תוכנית אחרונה שראית:
פפרצי
רעש אחרון ששמעת:
דפיקות בדלת
הבדיחה האחרונה ששמעת:
לא זוכרת
תוכנית אהובה:
חברים
קליפ אהוב:
אממ לא 'דעת
איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת:
אין כזה
איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת:
מוזרה..זה לי ולעוד חברה, שאנחנו אוהבות להשתולל ולצחוק..וזה גם רק הבנים בכיתה
דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו:
ריקוד
שיר שמרגש אותך:
שכחתי..חח באמת, היה לי פעם אבל שכחתי מה הוא היה
שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת:
בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום:
מיי היפס דונט ליי, כמה מפתיע
חבר/ה הכי טוב/ה:
יעזור לכם השם? לימור
הדבר הכי יפה שאמרו לך:
לא יודעת
יש לך חבר/ה:
נופ
מהי המשאלה שלכם כרגע:
אין
איזה פורום אתם הכי אוהבים:
לא יודעת..
ספר שמאוד אהבתם:
O.O"
יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו:
לא
נבל לכם פעם צמח:
פחח בטח
ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים):
לא
דיסק אחרון שקניתם:
אנערף, ברטני ספירס? [נו, זה ממזמןןןןןן
]
קליפ אחרון שראיתם:
משהו של הפוסיקאטדולז פוש דה בוטונס או משהו כזה
כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5:
כן
אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?:
כן, של העונה החמישית, ואני מקווה לשלוט בעצמי ולא לראות ת'עונה ה-6 או את התמונות שלהם
יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר:
היה לי בלוג
שעת סיום:
10:45

בJדJה

New member
שיואוווו

את כללל כךךך דומה לאליסיה מהדוגמניותת שזה מפחידדדד חחח

randu

New member
נורא מעניין:

בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: מיי היפס דונט ליי, כמה מפתיע!

AVriL AddiCt

New member
תשובות../images/Emo214.gif../images/Emo210.gif

שעת התחלה: 13:25 שם:שרונה מיקום: במשרד בקופת חולים בשירות לאומי תמונה: אין לי במחשב כאן..חחחח תמונה אהובה: אמממ תמונות של אן
מה היה השיר האחרון ששמעת:play-david banner מה הדבר האחרון שצחקת ממנו:מישהו כאן בקופת חולים רב עם אחד הרופאים..חחח תוכנית אחרונה שראית: הופ ופיית' רעש אחרון ששמעת: ילדים כאן הבדיחה האחרונה ששמעת: תוכנית אהובה:מכושפות קליפ אהוב: avril lavigne-i'm with you איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת:שרי איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: קרקר דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו:המחשב שיר שמרגש אותך: i don't want to miss a thing שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: heaven-brian adams בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: אמממ ליפני כמה ימים היה עכשיו כבר לא
חבר/ה הכי טוב/ה:מירי וחלי הדבר הכי יפה שאמרו לך:אמממ שאוהבים אותי
יש לך חבר/ה:לא מהי המשאלה שלכם כרגע:לסיים כבר את השירות לאומי ומהר
איזה פורום אתם הכי אוהבים:מגרש ביתי,תוכים,מכושפות ספר שמאוד אהבתם:התפסן בשדה השיפון יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו:לא נבל לכם פעם צמח:כן ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים):אממ לא דיסק אחרון שקניתם:הפסקול של השיר שלנו קליפ אחרון שראיתם:man eater כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5:לא אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?:לא יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר:יש לי שין אבל אני לא זוכרת אותו עכשיו אני ישים כשאני אגיע הבייתה שעת סיום: 13:39

MoRoSH11

New member
עונה

שעת התחלה: 17:45 שם: מור מיקום: עמק חפר תמונה: אין תמונה אהובה: מממ מה היה השיר האחרון ששמעת: משהו ממני של סקעת מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: לא זוכרת תוכנית אחרונה שראית: הש"ש רעש אחרון ששמעת: מוזיקה הבדיחה האחרונה ששמעת: אין תוכנית אהובה: מכושפות ואבודים קליפ אהוב: לא יודעת דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: פלאפון שיר שמרגש אותך: יש המון... שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: כנ,ל.. אני לא מסוגלת לבחור אחד חבר/ה הכי טוב/ה: אתם במילא לא מכירים הדבר הכי יפה שאמרו לך: לא ויודעתצ יש לך חבר/ה: לא מהי המשאלה שלכם כרגע: אישי איזה פורום אתם הכי אוהבים: טלונבלות ספר שמאוד אהבתם: יש הרבה... העקרון כל ספר של סביון ליברכט אבל גם מישהו לרוץ איתו ועוד.. יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: לא נבל לכם פעם צמח: לא ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא דיסק אחרון שקניתם: לא סוןכרת קליפ אחרון שראיתם: מריה קארי משהו כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: כן אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: לא זוכרצת יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: לא שעת סיום

עונה

שעת התחלה: 10:44 שם:אפרת מיקום:גבעתיים תמונה:אם אני אצליח להעלות תמונה אהובה: אין כזה דבר. לא פוטוגנית מה היה השיר האחרון ששמעת: אממ...לא זוכרת..נראה לי את חלק של כשאתה כאן מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: וויל וגרייס ביס פלוס תוכנית אחרונה שראית: נראה לי שפפרצי רעש אחרון ששמעת: כלב נובח ברחוב הבדיחה האחרונה ששמעת: מי זוכר? תוכנית אהובה: יש יותר מדי...טוב: השיר שלנו,חברים,וויל וגרייס,עקרות בית נואשות,איש משפחה,קונאן אובריין,פפרצי,עכשיו טורי,האנטומייה של גריי,השרדות,טירוף בבית,המירוץ למיליון,נמלטים,איך פגשתי את אמא,כוכב נולד,מועדון לילה ..ויש עוד אני מאמינה קליפ אהוב: קליפ? שיהיה...אממ לא זוכרת איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: אפרתושקה איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: אפרת הראל/הראל (כי בכיתה שלי יש שתי אפרתיות..ואני שונאת שקוראים לי אפרת הראל!!) דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: טדי שיר שמרגש אותך:לא יודעתתת שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת:Everytime we touch ו-Barbie Girl בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום:
חבר/ה הכי טוב/ה:
הדבר הכי יפה שאמרו לך: מי זוכר? יש לך חבר/ה: לא...
..כאילו..יש מישהו שהייתי רוצה..אבל הוא.. מהי המשאלה שלכם כרגע: לא אומרת איזה פורום אתם הכי אוהבים:חח...הטופ מודל ויס סטארז ספר שמאוד אהבתם: יש הרבה,אבל "קיץ אחד ביחד" ורוב סדרת " יומני הנסיכה"(אני מחכה שיביאו לספריה את השישי!!!) יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: לא
נבל לכם פעם צמח: כן
ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה: לא דיסק אחרון שקניתם: מי קונה דיסקים? קליפ אחרון שראיתם: לא זוכרת כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: כן אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: רק בחמש יש לך בלוג/שוקס/שין או כל שיט אחר: שוקס,שאף אחד (כולל אני) לא נכנס אליו
שעת סיום: 10:52

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

שעת התחלה: 17:37 שם: שי מיקום: ערד תמונה:
תמונה אהובה: וואט? מה היה השיר האחרון ששמעת: קילינג מי סופטלי מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: אחותי תוכנית אחרונה שראית: איש משפחה במחשב רעש אחרון ששמעת: אבא שלי מפיל את היאה הבדיחה האחרונה ששמעת: אחח לא זוכר תוכנית אהובה: איש משפחה ואמריקן איידול קליפ אהוב: תמיד מסיבה לא ידוע
אהבתי את ליידי מרמלד איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: שייקסי איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: שייקפלץ דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: שוקולד שיר שמרגש אותך: ואולי של עברייי שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: בלאדי מרי של לאס קטשופ בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: סיקרט חבר/ה הכי טוב/ה: שונא תמושג הדבר הכי יפה שאמרו לך: לא יודע יש לך חבר/ה: לא מהי המשאלה שלכם כרגע: שמאמא תרגיש טוב איזה פורום אתם הכי אוהבים: אמריקן איידול ספר שמאוד אהבתם: משחק מכור של רם אורן יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: לא נבל לכם פעם צמח: כן ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): לא דיסק אחרון שקניתם: :-| קליפ אחרון שראיתם: :-| כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: לא אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: לא יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: כן שעת התחלה: 17:37 שם: שי מיקום: ערד תמונה: תמונה אהובה: מה היה השיר האחרון ששמעת: מה הדבר האחרון שצחקת ממנו: תוכנית אחרונה שראית: רעש אחרון ששמעת: הבדיחה האחרונה ששמעת: תוכנית אהובה: קליפ אהוב: איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי אוהב/ת: איזה כינוי (שמכנים אותך) את/ה הכי שונא/ת: דבר שאת/ה לא יכול/ה בלעדיו: שיר שמרגש אותך: שיר שאת/ה מאוד מאוד אוהב/ת: בן אדם שאת/ה הכי הכי אוהב וחושב/ת עליו כל היום: חבר/ה הכי טוב/ה: הדבר הכי יפה שאמרו לך: יש לך חבר/ה: מהי המשאלה שלכם כרגע: איזה פורום אתם הכי אוהבים: ספר שמאוד אהבתם: יש לך צמח/עציץ שאתם מטפלים בו: נבל לכם פעם צמח: ראיתם את הפרסומת של תפוז בטלויזיה (להחטיף לנסראללה יימח שמו לבנים): דיסק אחרון שקניתם: קליפ אחרון שראיתם: כבר ראיתם את המתמודדות של העונה ה-5: אתם יודעים מי המנצחות בעונות 5 ו-6?: יש לך בלוג/שוקס/שין או כל אחר: http://www.shox.co.il/shox/owa/puser_page.show_client_page שעת סיום: 17:43

למעלה