שאלון

SpyKid3

New member
../images/Emo107.gif

שם:טל
פורום אהוב:טופ מודל וניקולודיון
מאמין שיש חייזרים?לא
ראית טיטאניק?יותר מ6 פעמים
עקשן\ותרן?עקשן
מועדן\מסיבה בבית?מועדון
מוזיקה לועזית\ישראלית?לועזית
קולה\דיאט קולה?דיאט קולה
בגד ים בקיני\שלם?--
בורגר\פיצה?שניהם
דיוידי\קולנוע?קולנוע
במבה\ביסלי?במבה
MP3\דיסקמן?MP3-מיני אייפוד מושלם קטן
ג'ינס\טרנינג?ג'ינס
מעריב\ידיעות?--
יס\הוט?הוט
קסטרו\רנואר?קסטרו
חו"ל\ישראל?חו"ל
הדבר הכי טעים שאכלת איי פעם?לובסטר
פעם אחרונה שבכית?לא זוכר
תחנת רדיו אהובה?מי שומע רדיו?
ספר אחרון שקראת?לא זוכר
שיר אחרון ששמעת?BELLE של סמאש
תכנית טלויזיה אחרונה שראית?סיפורי ג'ינג'ר
הרקע שבמחשב אני הכנתי

oOBAGIRAOo

New member
שלי

שם:
בגירא גיל:
סביבות 13 פורום אהוב:
סמ"וראים רולז! מאמין שיש חייזרים?
אמ.......בטח יש איפושהו ראית טיטאניק?
לא עקשן\ותרן?
לא יועת, אומרים לי שאני עקשנית אבל.......שיהיה מועדן\מסיבה בבית?
לא ממש משנה מוזיקה לועזית\ישראלית?
תלוי מה ומי קולה\דיאט קולה?
דיאט זה מגעיל וקולה זה טעים בגד ים בקיני\שלם?
תלוי מתי בורגר\פיצה?
פיצה, כי אוכל איטלקי זה פשוט טעים. דיוידי\קולנוע?
לא שנה במיוחד במבה\ביסלי?
במבה. MP3\דיסקמן?
שוב, לא משנה ג'ינס\טרנינג?
תלוי מתי ולמה מעריב\ידיעות?
ידיעות. יס\הוט?
הוט שולט כי יש הוט 3 וAXN! קסטרו\רנואר?
אותו דבר שבילי, כי אני לא קונה בהם. חו"ל\ישראל?
לא משנה הדבר הכי טעים שאכלת איי פעם?
חטיפי שוקולד חלב כזה ממולא במין קרם שוקולד לבן ויש כזה קראנץ' בפנים. בקיצור הדבר הכי טעים בעולם. להשיג רק בקריון. פעם אחרונה שבכית?
יום שישי. היה קטע עצוב בטלוויזיה. תחנת רדיו אהובה?
אין. אני בקושי שומעת רדיו. ספר אחרון שקראת?
תנו לי להזכר....חוכמת הבייגלה נראה לי. שיר אחרון ששמעת?
משו של אמא שלי טה נה, נה נה נה נה, נה נה נה, נה נה. תכנית טלויזיה אחרונה שראית? משו בAXN ולרקע המושלם--> זה לא החתול היפייפה שלי, הוא היה לי בשומר מסך עד לפני שבוע ככה. עכשיו יש לי את זה
(נגנב מפורום חתולים.)

עונה

שם: לירן גיל: 17.10 פורום אהוב: הטופ מודל הבאה מאמין שיש חייזרים? לא ראית טיטאניק? יותר מדי פעמים עקשן\ותרן? עקשנית מועדן\מסיבה בבית? בבית מוזיקה לועזית\ישראלית? אממממ גם וגם קולה\דיאט קולה? לא שותה גזוז בגד ים בקיני\שלם? ביקיני בורגר\פיצה? פיצה דיוידי\קולנוע? קולנוע במבה\ביסלי? במבה MP3\דיסקמן? דיסקמן ג'ינס\טרנינג? טרנינג מעריב\ידיעות? ידיעות יס\הוט? הוט קסטרו\רנואר? קסטרו חו"ל\ישראל? ישראל הדבר הכי טעים שאכלת איי פעם? לא זוכרת, יש הרבה דברים טעימים... פעם אחרונה שבכית? לפני כחודשיים תחנת רדיו אהובה? אין ספר אחרון שקראת? חצוצרה בוואדי (הכנה לבגרות) שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת תכנית טלויזיה אחרונה שראית? אהבה או כסף

niranat

New member
../images/Emo99.gifיש לך את הרקע הכי יפה בעולם!

מדהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים נמסתי

חתולים הם אלילים שלי!!!../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

אי אפשר בלעדיהם. אני אוספת ה-מ-ו-ן תמונות של חתולים.

niranat

New member
חחח זה בכלל לא חתול ../images/Emo6.gif

זה מין עכברוש שותה תירוש כזה.. חח כאילו אני יודעת שזה כן חתול אבל, זאת הפעם הראשונה שאני רואה גור פרסי וזה פשוט מדהים!!!!

פשוט מהמם!!!

כשקיבלתי את התמונות, כמעט התעלפתי!!!! כשאני מסתכלת על התמונות, אני נרגעת.. כן כן, אפשר לאכול אותם ולהרגיש שאתה בגן עדן!!

alona angel

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: אלונה גיל: 14.5 פורום אהוב: אקזיט, ויש עוד
מאמין שיש חייזרים?האמת שכן.. ראית טיטאניק? כן.. עקשן\ותרן?עקשן מועדן\מסיבה בבית? מסיבה בבית
מוזיקה לועזית\ישראלית? לועזית, חצי חצי.. קולה\דיאט קולה? דיאט.. בגד ים בקיני\שלם? בקיני בורגר\פיצה? בורגר דיוידי\קולנוע? די וי די במבה\ביסלי? ביסלי MP3\דיסקמן? mp3 ג'ינס\טרנינג?טרנינג מעריב\ידיעות? ידיעות יס\הוט? הוט קסטרו\רנואר? קסטרו חו"ל\ישראל? חו"ל (תלוי מאיזה בחינה
) הדבר הכי טעים שאכלת איי פעם?מממ... הרבה
פעם אחרונה שבכית?נראלי לפני כמה ימים, שלא הרגשתי טוב
.. תחנת רדיו אהובה? גלגלצ ספר אחרון שקראת? אלכס לרנר דפי ואני שיר אחרון ששמעת? רוני סופרסטאר(דואני) במרפאת שיניים
תכנית טלויזיה אחרונה שראית? השמינייה

l e e e e

New member
עונה

שם: לי גיל: 16 פורום אהוב: ממ.. אבודים מאמין שיש חייזרים: לא נראה לי.. ראית טיטאניק? ..אפילו בכיתי עקשן/ ותרן? ותרנית רוב הזמן מועדון/ מסיבה בבית? תלוי בחברים מוזיקה לועזית/ ישראלית? תלוי.. קולה/ דיאט קולה? קולהה בגד ים בקיני/ שלם? בקיני בורגר/ פיצה? פיצה דיוידי/ קולנוע? בחורף דיוידי בקיץ קולנוע במבה/ ביסלי? ..דובונים mp3/ דיסקמן? mp3 ג'ינס/ טרנינג? ג'ינס מעריב/ ידיעות? ידיעות יס/ הוט? הוט קסטרו/ רנואר? לא זה ולא זה חו"ל/ ישראל? חו"ל הדבר הכי טעים שאכלת אי פעם? מנה מלזית בג'ירףףף פעם אחרונה שבכית? ממ.. היום תחנת רדיו אהובה? 103 ספר אחרון שקראת? מלך החומוס ומלכת האמבטיה שיר אחרון ששמעת? טיילור של ג'ק ג'ונסון תכנית טלוויזיה אחרונה שראית? טלנובלה בע"מ

למעלה