שאלון

שאלון ../images/Emo13.gif

שם- גיל- דתי/חילוני- אזור מגורים- תחביבים- -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל- סרט- ספורט- צבע- דיסק- חיה- צבע עיניים- צבע שער- -מאמין ב....- אלוהים?? גורל?? אמונות תפלות?? אם כן איזו?? אהבה ממבט ראשון?? נשמות תאומות?? גלגול נשמות?? שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה?? שחלק ממה שכתוב בו קרה?? אבולוציה?? מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו) אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו?? האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? -זה או זה?.- כלב או חתול?? קיץ או חורף?? סתיו או אביב?? יום או לילה?? טלויזיה או מחשב?? שער קצר או ארוך?? צפון או דרום?? סלקום או אורנג'?? משקפים או עדשות?? חום או קור?? ארה"ב או יפן?? שחור או לבן?? -מתי בפעם האחרונה....- שתית?? אכלת?? היית בחו"ל?? היית בתל אבייב?? היית בצפון?? היית בדרום?? מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? הסתפרת?? צחקת?? שמעת מוזיקה?? ראית טלויזיה?? היית מאוהב?? ציירת?? בכית?? חשב כמה טוב לך?? חשבת כמה רע לך?? -אהבה- יש לך חבר/ה?? אם כן כמה זמן?? אם לא,היה לך פעם?? הקשר הכי ארוך שהיית בו- והכי קצר- רוצה להתחתן?? באיזה גיל בערך?? רוצה ילדים?? כמה?? -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך?? ואיזה צבע עיניים?? גובה- משקל- (חחח לא חייבים) בהיר או כהה?? שער מתולתל או חלק?? ארוך או קצר?? משקפיים?? סגנון לבוש- אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה?? תאריך לידה- מרוצה ממנו?? למה?? -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב?? והכי שונא?? איזה מורה אתה הכי אוהב?? והכי שונא?? ספורט או מתמטיקה?? אנגלית או לשון?? מחברת או קלסר?? משהו שאתה רוצה לספר לכולנו?? נהנית?? קצת או הרבה??

תשובות שלי!!!!

שם-טלה=ללי גיל-13 דתי/חילוני-חילונית!! אזור מגורים-צפון תחביבים-רכיבה על סוסים,לנגן בפסנתר,ציור,להיות עם חברות,לצייר,לרוץ ועוד הרבה..... -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל-צ'יפס ופיצה וספגטי עם גבינה סרט-ילדות רעות ספורט-רכיבה על סוסים וריצה צבע-סגול..... דיסק-ארים ראשי של שי גבסו חיה-כלב צבע עיניים-חום-ירוק צבע שער-חום -מאמין ב....- אלוהים??לאא גורל??לאא אמונות תפלות??לאא אם כן איזו??לאאאאא אהבה ממבט ראשון??כן ברור!!
נשמות תאומות??לאא גלגול נשמות??לאא שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה??לאא שחלק ממה שכתוב בו קרה??אם כן אז חלק קטן.......אני שחלק קטן קרה ואת השאר המציאו או סתם עיוותו אבולוציה??כן! מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו)אין דבר יותר חזק מהטבע אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו??אני מאמינה רק בעצמי האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? לא חושבת..... -זה או זה?.- כלב או חתול??כלב קיץ או חורף??קיץ סתיו או אביב??אביב יום או לילה??יום טלויזיה או מחשב??מחשב שער קצר או ארוך??ארוך!! הכי יפה ארוך!! צפון או דרום??צפון.... סלקום או אורנג'??סלקום משקפים או עדשות??עדשות..... חום או קור??חום.....אני לא יכולה לסבול קור!! ארה"ב או יפן??תמיד רציתי לטוס ליפן.... שחור או לבן??אוהבת את שניהם (בעיקר לבגדים) -מתי בפעם האחרונה....- שתית??כרגע!! רוצים קולה?? אכלת??אתמול......חחח היית בחו"ל??אף פעם לא הייתי
היית בתל אבייב??לפני שבועיים בערך היית בצפון??אני כרגע בצפון
היית בדרום??תחילת החופש..... מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים??אף פעם.......אם אני לא מאמינה שהוא קיים זה די דבילי שאני יאמין שהוא שומע....חחח הסתפרת??לפני 7 שנים..... צחקת??היום!! שמעת מוזיקה??לא לשים מלח על הפצעים!!
המערכת שלי בתיקון וקשה לי ראית טלויזיה??אתמול..... היית מאוהב??לפני שנה ומשהו ציירת??לפני יומיים...... בכית??מזמן....אני לא בוכה הרבה
חשב כמה טוב לך??לפני כמה זמן..... חשבת כמה רע לך??לא הרבה......מזמן מזמן -אהבה- יש לך חבר/ה??לאא אם כן כמה זמן??--- אם לא,היה לך פעם??כן הקשר הכי ארוך שהיית בו-שבועיים והכי קצר-גם כן חחח רוצה להתחת?? (רוצה להתחתן איפעם....ברור לכם נכון??) כן!!! איזה גיל בערך??הממ אולי....25 ככה רוצה ילדים??כן!! כמה??הכי הרבה 3... -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך??חום ואיזה צבע עיניים??חום-ירוק גובה-1.60 משקל- (חחח לא חייבים)40 ק"ג בהיר או כהה? בהירה נורא
שער מתולתל או חלק??מתולתל
ארוך או קצר??ארוך
משקפיים??לאא סגנון לבוש-ג'ינס או מכנסי שלוש רבעי וחולצה של בצפר
אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה??נועה
תאריך לידה-19.8.9 מרוצה ממנו??הממ הייתי מעדיפה בזמן לימודים למה??כי לכולם מביאים בלונים לבצפר ורק לי לא!!
-בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב??ספורט וציור והכי שונא??מתמטיקה ואנגלית איזה מורה אתה הכי אוהב??לגיאוגרפיה והכי שונא??למתמטיקה ספורט או מתמטיקה??ספורט!! אנגלית או לשון??לשון!! מחברת או קלסר??מחבר יותר נוח...חחח משהו שאתה רוצה לספר לכולנו??הממממ אני משועממת נהנית??כה.....גאון מי שהמציא את השאלון! הפיצול שלי: תודה
חחחחח קצת או הרבה??הרבה!!

חחח מי אמר

שכל היהודים מאמינים באלוהים?? פשוט אני יותר מדי הגיונית וזה פשוט נוגד את ההגיון אז תמיד היה די ברור לי שאין כזה דבר אלוהים.......מזל שלא נולדתי דתיה הייתי הדתיה הכי מוזרה בהיסטוריה

mayan174

New member
זו את שבוחרת לחשוב שזה סותר את

ההגיון, אם תדעי דברים לעומק ולא לרובד הפשוט כבר לא תחשבי כך. אם את רוצה לדב רעל זה שלחי לי מסרים בפרטי....

עדיף שלא

כי אנחנו לא נסכים בחיים.....אני שונאת להתווכח........אז איש בכל דעה יחיה (אמרתי נכון??)

mayan174

New member
"איש באמונתו יחיה" וכן -סבבה אם לא

בא לך להיכנס לזה...

-בעזרתך אבא-

שם- ירדן גיל- 13 וחודש... דתי/חילוני- דתייה! לנצחחחחחחחחחח (בעז"ה!!) אזור מגורים- מרכז תחביבים- הרבה.... -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל- אוכל של אמא... סרט- הרבה... ספורט- כלוווווווום!! צבע- כרגע? כתום!! דיסק- הדיסק החדש של חיים ישראל! (מילים של תפילה!) חיה- אחותי... צבע עיניים- ?? צבע שער- ??? -מאמין ב....- אלוהים?? באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארור!! גורל?? אולי.. אמונות תפלות?? לא אם כן איזו?? --- אהבה ממבט ראשון?? לא ממש... נשמות תאומות?? איכשהו כן... גלגול נשמות?? ככןןןןןןןןן שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה?? באאאאאאאאאאאאאאארור! שחלק ממה שכתוב בו קרה?? הכל קרה!! אבולוציה?? מה??? מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו) אלוקים!! אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו?? הכל ביחד! האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? אמממ... לא נראה לי... -זה או זה?.- כלב או חתול?? הכוונה אריאל שרון או חתול? ברור שחתול! קיץ או חורף?? קיץץץ (אבל בלי להשתזף
) סתיו או אביב?? אביב... יום או לילה?? לילה טלויזיה או מחשב?? מחשב שער קצר או ארוך?? משהו באמצע צפון או דרום?? צפון סלקום או אורנג'?? אותו דבר... משקפים או עדשות?? לא התנסתי
חום או קור?? חום ארה"ב או יפן?? יפן!! ארה"ב חוצפנים!!
שחור או לבן?? לבןן -מתי בפעם האחרונה....- שתית?? אמממ... בבוקר אכלת?? ב-10 בבוקר
היית בחו"ל?? לא הייתי, וגם לא בעתיד.... היית בתל אביב?? בחופש היית בצפון?? בחופש היית בדרום?? איזשהו טיול בכתה ז' מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? אמממ... נראה לי ביום של ההתנתקות... הסתפרת?? לפני שנה-שנתיים צחקת?? לפני חצי דקה... שמעת מוזיקה?? הרגע! ראית טלויזיה?? אממממ... יום שני... היית מאוהב??
לא נראה לי שהיה מצב כזה... ציירת?? בגן...
בכית?? ביום של ההתנתקות
חשב כמה טוב לך?? תמיד! חשבת כמה רע לך?? זה היה מזמן.... אם בכלל! -אהבה- יש לך חבר/ה??
אם כן כמה זמן?? --- אם לא,היה לך פעם??
אולי בגן! חחח... הקשר הכי ארוך שהיית בו-
והכי קצר-
רוצה להתחתן?? לא כרגע, אבל בעתיד עם מישהו שיהיה מוכן להיות מתנחל! חח... באיזה גיל בערך?? 20 פלוס.. רוצה ילדים?? כןןן... כמה?? לא חשבתי על זה עדיין...
-אני זה אני- איזה צבע שער יש לך?? שחום ואיזה צבע עיניים?? חום
גובה- 155+ משקל- (חחח לא חייבים) חסווווווווווווווווווי בהיר או כהה?? תמניה, תחליטו לבד... שער מתולתל או חלק?? מתולתל ארוך או קצר?? משהו באמצע משקפיים??
סגנון לבוש- גופיות, ג'ינסים, הרבה... אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה?? כל שם חוץ מירדן... תאריך לידה- י"ב תמוז תשנ"ב מרוצה ממנו?? כןןן למה?? חסוי!! -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב?? לאהוב?? מקצוע?? והכי שונא?? אנגלית!!! בעעעע איזה מורה אתה הכי אוהב?? רבקה גרינברג/דבורי פרנקל/אסתר גלבשטיין... והכי שונא?? קדיה מרנץ, והמנהלת שמלמדת משנה... בעעעע.... ספורט או מתמטיקה?? מתמתיקה אנגלית או לשון?? לשון... מחברת או קלסר?? מחברת משהו שאתה רוצה לספר לכולנו?? אמממ... אולי שאני שונאת את אריאל שרון?? אה, יש לי משהו חשוב יותר, כואב לי הראש מהטלבטויות!! איזה צבע לעשות היום בקוביות? כתום (מאבק בשלבים ב' ג' ד' וכו') או שחור (אבל על הגוש)? נהנית?? כן... תודה.. קצת או הרבה?? המווווווווווווווון

שחור??

זה נראה כמו סתימות!! אני תמיד עושה כחול.......הכי יפה
אבל לא נראה לי שתרצי משום מה

חחח

אבל זה רק צבע.......הרי את לא תעשי עכשיו חרם על כל הבגדים הכחולים שלך נכון?? אפילוו שפעם הלכתי עם חולצה כתומה וילד אחד בא ושאל אם אני נגד ההתנתקות....חחחח כמו שפפעם הייתי באיזה לונה פארק והכל היה מוצף דתיים, ופתאם אני רואה ילד קטן חוצפן מנסה לתלוש לנו את הסרט מהאנטנה!! עד לאן אנשים יכולים להדרדר רק בגלל זה??

טוב קבלו את שלי...

שם- אורית גיל- עוד חודש 17 דתי/חילוני-דתיהה גאה!! אזור מגורים- חיפה תחביבים- לקרוא,לנגן,לרקוד ולשגע לאנשים את השכל. -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל- פסטה סרט- איילנד ספורט- אירובי צבע- תכלת דיסק- מירי מסיקה חיה- כלב צבע עיניים- חום צבע שער- חום -מאמין ב....- אלוהים??כןןןןןןןןןןןןןןן גורל??לאאאאאאאאא אמונות תפלות?? לאאאאאאאא אם כן איזו?? אהבה ממבט ראשון??לאאאאאאא נשמות תאומות??לאאאאאא גלגול נשמות?? אולי... שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה??כןןןןןןןןןןן שחלק ממה שכתוב בו קרה?? ברור שקרה!! אבולוציה?? לא כל כך... מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו) אלוקים... אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו?? גם וגם.. האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? לא נראה לי.. -זה או זה?.- כלב או חתול?? כלב!! קיץ או חורף?? קיץ סתיו או אביב?? סתיו יום או לילה?? טלויזיה או מחשב??שניהםםםם.. שער קצר או ארוך?? ארוךך צפון או דרום?? צפון סלקום או אורנג'?? סלקוםםם משקפים או עדשות?? עדשות חום או קור?? חום... ארה"ב או יפן?? אף אחד מהם שחור או לבן?? לבן -מתי בפעם האחרונה....- שתית?? ב2 אכלת?? ב2 היית בחו"ל??לפני שנה היית בתל אבייב?? לפני חודש היית בצפון?? כשנסעתי לבקר את דודים שלי לפני שבועיים היית בדרום?? גוש קטיףף אלא מה??? מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? כל הזמן אני מבקשת אין לזה זמן מוגבל!! הסתפרת??לפני חצי שנה.. צחקת?? לפני 2 דקות כשראיתי את שכנה שלי.. שמעת מוזיקה?? ממש ברגע זה אני שומעת.. ראית טלויזיה?? אתמולל היית מאוהב?? לא היה כזהדבר.. ציירת?? היום בשיעור תנ"ך.. בכית?? לא זוכרת... חשב כמה טוב לך?? אני תמיד חושבת טוב.. חשבת כמה רע לך?? משתדלת שלא יהיה.. -אהבה- יש לך חבר/ה??לאאא אם כן כמה זמן??0 אם לא,היה לך פעם??לאא הקשר הכי ארוך שהיית בו-לא היה כזה דבר.. והכי קצר- גם לא היה רוצה להתחתן??ברור!! באיזה גיל בערך??אממ..בין גיל 20-22 רוצה ילדים?? כןן כמה?? 4 -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך?? חום ואיזה צבע עיניים?? חום גובה-1.64 משקל- (חחח לא חייבים) בהיר או כהה??בהיר שער מתולתל או חלק??חלקק ארוך או קצר?? ארוך.. משקפיים?? עדשות סגנון לבוש- צ נו ע..ויפה.. אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה?? רעות תאריך לידה- 3.10.88 מרוצה ממנו?? כן.. למה?? כי זה חודש של שמחה.. -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב?? מחשבת.. והכי שונא?? אנגלית.. איזה מורה אתה הכי אוהב?? מורה לספורט.. והכי שונא??אין אצלי כזה דבר!! ספורט או מתמטיקה?? ספורט אנגלית או לשון?? לשון מחברת או קלסר?? קלסר משהו שאתה רוצה לספר לכולנו?? שאני בכיתה יב' ואני עוד לא עיכלתי את זה.. נהנית?? כןן ,אחרת לא הייתי טורחת לענות על זה בכלל!! קצת או הרבה?? הרבה..

mayan174

New member
עונה:

שם- מעיין חוטה גיל-17 דתי/חילוני- דתייה אזור מגורים- קריות תחביבים- שחייה, ספורט, קראטה קריאת ספרים, בילוי עם חברות, אינטרנט -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל- שוקולד סרט- לא יודעת בזמן האחרון התחלתי לראות שוב את פרל הארבור ולהתמכר אליו- סרט טוב... חוצמזה אהבתי את שר הטבעות ספורט- קראטה צבע- סגול דיסק- לא יודעת חיה- כלב צבע עיניים- חום דבש צבע שער- שחור, קצת נשרף אז זה נוטה לחום -מאמין ב....- אלוהים??אלוקים גורל?? אמונות תפלות?? כן, לפעמים אם כן איזו?? כל מיני, בעיקר כמה של מרוקאים: אם יעברו מעלייך אז לא תגבה ועוד המון... אין לי כוח לפרט עכשיו ואני לא זוכרת את כולם אהבה ממבט ראשון?? כן נשמות תאומות??בטח גלגול נשמות??כן שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה?? אכן ועצם העובדה שמסמך כה עתיק שמר על ייחודו זמן כה רב לאחר גלויות של 2000 שנה ושעמ"י חיים וקייימם אחרי גלות כה ארוכה- זה אומר הרבה... שחלק ממה שכתוב בו קרה?? אני מאמינה שהכל אבולוציה?? מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו) אלוקים, כי הוא ברא את הייקום ולכן הייקום הוא מתחתיו.(אם אתם לא מאמינים, ראו הוכחות לכל תופעות הטבע המוזרות האלו שהטבע בעצמו אינו יכול לייצר...רק כוח עליון מסוגל לכך) אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו?? אם הייתי, או שזה שאלה היפוטתית? האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? לא הבנתי את השאלה -זה או זה?.- כלב או חתול??כלב קיץ או חורף??קיץ סתיו או אביב??אביב יום או לילה??יום טלויזיה או מחשב??קשה... שער קצר או ארוך??ארוך, בעצם זה תלוי למי צפון או דרום?? צפון סלקום או אורנג'??סלקום משקפים או עדשות??עדשות חום או קור??חום ארה"ב או יפן??יפן שחור או לבן?? לבן, צבע הטוהר- צבע יפה... -מתי בפעם האחרונה....- שתית?? עכשיו אכלת??לפני כמה דקות היית בחו"ל??לא, הלוואי היית בתל אבייב??כן,לא מזמן והייתי בעזריאלי היית בצפון?? כן היית בדרום?? כן, שנה שעברה טיול שנתי לערד ובע"ה השנה לאילת מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? כן, אבל לא חכמה לפנות אליו רק כשקשה הסתפרת??לא צחקת??היום, המון אני אוהבת לצחוק.. זה בריא! שמעת מוזיקה??אתמול ראית טלויזיה??אתמול בלילה היית מאוהב??כן, 3 פעמים בכל חיי ציירת??עדיף שלא, זה לא בתחום שלי... בכית??היום, על כמה מר גורלה של שמינסטית חשב כמה טוב לך?? כן, אבל לצערי פחות אבל מהיום אני מתכוונת להחליף דיסקט במוח חשבת כמה רע לך??כן -אהבה- יש לך חבר/ה??לא אם כן כמה זמן?? אם לא,היה לך פעם??לא הקשר הכי ארוך שהיית בו- לא היה מעולם והכי קצר- לא היה מעולם, ידידות זה נחשב? רוצה להתחתן??כרגע לא, חוצמזה אני לא קובעת באיזה גיל בערך?? 23 רוצה ילדים?? כן, מי לא? כמה?? ... -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך?? שחור ואיזה צבע עיניים?? חום דבש גובה- 1.69 או 1.70 משקל- (חחח לא חייבים)לא יודעת, באמת בהיר או כהה?? כהה שער מתולתל או חלק?? מתולתל ארוך או קצר??ארוך, בעצם באמצע משקפיים??כן סגנון לבוש- ספורטיבי, לא מתאמץ במיוחד אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה?? וואי, יש הרבה תאריך לידה-24.8.88 מרוצה ממנו??ממה? למה?? -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב?? עוד לא החלטתי והכי שונא?? מתמטיקה איזה מורה אתה הכי אוהב?? המורה לאנגלית והכי שונא?? אין ספורט או מתמטיקה?? ברור שספורט אנגלית או לשון??אנגלית מחברת או קלסר??קלסר משהו שאתה רוצה לספר לכולנו?? שעכשיו אני מודעת לגודל מעמדי כשמינסטית, וואי י"ב זה מפחיד ומרגש בו זמנית נהנית?? קצת או הרבה??

למעלה