שימו לב - אני עונה,הא !! ;[
שם-שני גיל-13 וחצי עוד מעט.. דתי/חילוני- חילונית. אזור מגורים- אשדוד תחביבים- לרקוד,לשיר,טניס,כדורסל,בייסבול,כדורגל,לשמוע מוסיקה,אינטרנט ומחשבים ועוד.. -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל- יש הרבה...אבל בואו נגיד שלזניה זה שליטה,סבבה?
סרט- "מטריקס 1" ספורט- בייסבול,טניס,כדורסל,כדורגל צבע- אדום וכחול דיסק- כל הדיסקים של הדגנחש . חיה- כלב!!11
צבע עיניים-השאלה פה איזה צבע יש לי? יש לי ירוק-דבש..אבל הצבע הכי יפה זה ירוק. צבע שער- לי יש חום כהה אבל הכי יפה זה אדום/שחור/חום בהיר/שטני -מאמין ב....- אלוהים?? כן. גורל??לא. אמונות תפלות??לא. אם כן איזו?? --- אהבה ממבט ראשון??אממ כן. נשמות תאומות??לא ממש. גלגול נשמות??אינמצב. שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה??לא הכל. שחלק ממה שכתוב בו קרה??כן. אבולוציה?? תלוי. מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו) - הטבע הוא דבר אלוהי כשלעצמו. אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו?? על עצמי,הרי ההישגים שלי הם בסופו של דבר שלי,לא? האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? לא. -זה או זה?.- כלב או חתול??כלב! קיץ או חורף??חורף
סתיו או אביב??אביב(אהמ אהמ האפי בירד דאי
) יום או לילה??יום טלויזיה או מחשב??אהה זה די תלוי שער קצר או ארוך?? תלוי למי. צפון או דרום?? מה ההבדל פה? שזה למעלה וזה למטה? הא? הא ? אה. סלקום או אורנג'?? אותו חרא (כולל פלאפון למרות שאני בכבודי ובעצמי לקוחת פלאפון :\ ) משקפים או עדשות?? אין לי לא את זה ולא את זה אז אנלא יודעת חום או קור?? קור ארה"ב או יפן?? מה יש לי לחפש בשניהם שחור או לבן?? שחור -מתי בפעם האחרונה....- שתית??לפני חצי שעה אכלת??כנ"ל היית בחו"ל?? לפני שנתיים היית בתל אבייב?? לפני חודש וחצי היית בצפון??לפני שנתיים וחצי בערך.. היית בדרום?? אני בערך בדרום 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע 12 חודשים בשנה ... אני ג ר ה בו..................לההההה.
מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים??אתמול ? ( :\ ) הסתפרת?? לפני 3 חודשים צחקת?? לפני שעה שמעת מוזיקה?? היום כשחזרתי מבצפר. ראית טלויזיה??כנ"ל היית מאוהב?? זה בהווה .מה. :| ציירת?? טחח לאזוכרת. בכית?? כנ"ל חשבת כמה טוב לך?? אתמול חשבת כמה רע לך?? שלשום -אהבה- יש לך חבר/ה?? לא אם כן כמה זמן?? --- אם לא,היה לך פעם?? כן. הקשר הכי ארוך שהיית בו- 3 חודשים(וגם היחיד) והכי קצר- ראה למעלה ^_^ רוצה להתחתן?? אמממ אני מניחה שכן באיזה גיל בערך?? כשאני ארצה.אני רוצה קודם להספיק הכל ואז מחוייבות. רוצה ילדים?? כן.אני פשוט חולה על ילדים.כל מבט על ילד קטן ועל אחי בן ה3 פשוט הורג אותי
. כמה?? אני מסתדרת עם ילדים טוב,אבל העצבים שלי נורא חלשים.אני אישית לא אוכל לעמוד ביותר מ2. -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך?? חום כהה עם פסים אדומים(נו תודו שזה שווה!) ואיזה צבע עיניים??ירוק דבש גובה- 1.66 מטר משקל- (חחח לא חייבים) 50 קילו.כןכן.זה הגובה.לכו חפשו. ;[ בהיר או כהה??בהירה שער מתולתל או חלק?? גלי-מתולתל כזה ארוך או קצר?? עובר בהרבה ת'כתפיים משקפיים?? אין סגנון לבוש- הרבה ג'ינסים,פה ושם גופיות,ואנלא אוהבת סתם טישרטים אז אני קונה חולצות יפות במיוחד .(סמכו עליי
). אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה?? אינמצב שבעולם!! תאריך לידה- 11.5.05 מרוצה ממנו?? למה שאנלא אהיה? למה?? כי...למה לי להשקיע מחשבה בדבר שאי אפשר לשנות ?! -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב?? ספורט ? והכי שונא?? ספרות!! מדע וטכנולוגיה!! - בגלל המורה!! מתמטיקה - בגלל המקצוע! איזה מורה אתה הכי אוהב?? המורה לתנך משנה שעברה ולצערי היא לא מלמדת אותנו השנה,המורה לאנגלית והמחנך שלנו.. והכי שונא?? לספרות!! למדעים !!! |נקמה| ספורט או מתמטיקה?? ספורט! מה,מה השאלה פה בכלל ? אנגלית או לשון?? אנגליתתת מחברת או קלסר?? תלוי לאיזה מקצוע. משהו שאתה רוצה לספר לכולנו?? 'תם אחלה של פורום.באמת.נשבעת.נשבעת נו!! נהנית?? אכן כן קצת או הרבה?? די הרבה אני מאמינה ;[