שאלון

mayan174

New member
אפילו אם אני אחליט אם אני רוצה

מישהו מסויים ,את ההחלטה הסופית לא אני אחליט אלא ה'. כי עוד מלפני שאדם נולד, נקבע לו מלמעלה מי יהיה בן זוגו לחיים ומי יודע טוב יותר מי מתאים לי מאשר היושב במרומים? רק הוא יודע את מחשבות האדם...אבל לא ניכנס לזה, כמו שביקשת.

המממממ

חחח זה כבר באמת שאלה של אם אתה מאמין בנשמות תאומות או לא.......טוב בכל מקרה, הלכתי לאורטודנט....תאחלו לי שאני לא אסבול יותר מדי...בייי

התשובות שלייי

שם-יהודית גיל-11 דתי/חילוני-דתיה אזור מגורים-רכסים תחביבים-התעמלות קרקע, לרקוד, לשיר, לנגן, לרכב על אופניים, להציג, לשחק במחשב ולגלוש באינטרנט, לראות טלוויזיה(סוף הדרך.....חח) -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל-שוקולד סרט-הארי פוטר ספורט-אופניים והתעמלות קרקע צבע-טורקיז דיסק-הרבהההה חיה-כלב צבע עיניים-תכלת צבע שער-שחור -מאמין ב....- אלוקים??ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גורל??לא ממש אמונות תפלות??לאאא אם כן איזו??איןןן אהבה ממבט ראשון??לא נשמות תאומות??לא גלגול נשמות??לא יודעת..לא ממש חשבתי על זה שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה??כן! שחלק ממה שכתוב בו קרה??הכלללל אבולוציה??ממש לאאאאאאא מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו)אלוקים אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו??שניהם האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה??לא.. -זה או זה?.- כלב או חתול??כלב קיץ או חורף??חורף סתיו או אביב??אביב יום או לילה??לילה טלויזיה או מחשב??מחשב שער קצר או ארוך??ארוך צפון או דרום??צפון סלקום או אורנג'??אורנג' משקפים או עדשות??עדשות חום או קור??קור ארה"ב או יפן??ארה"ב שחור או לבן??לבן -מתי בפעם האחרונה....- שתית??לפני 5 דק' אכלת??לפני 6 דק' היית בחו"ל??לפני חודש היית בתל אבייב??לפני 3 חודשים היית בצפון??אני גרה בצפון היית בדרום??לפני שבועיים מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים??שבוע שעבר הסתפרת??אתמול צחקת??עכשיווו שמעת מוזיקה??אני שומעת ברגע זה ראית טלויזיה??שחזרתי מבי"ס היית מאוהב??אף פעם לא ציירת??ביום חמישי בכית??לפני שבועיים חשב כמה טוב לך??טוב לי חשבת כמה רע לך?? לא ממש רע לי חוץ מזה שהמורה שלי קרציה מעצבנת -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך??שחור ואיזה צבע עיניים??תכלת גובה-1.44 משקל- (חחח לא חייבים)27 בהיר או כהה??בהירה שער מתולתל או חלק??חלק ארוך או קצר??די קצר משקפיים??כן בצבע תכלת סגנון לבוש-אמממ לא יודעת איך קוראים לזה.. אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה??שם אחר...אמממ או מעיין או שלהבת או שיי או נוי או שירה או תהילה תאריך לידה-י"ח אב תשנ"ד מרוצה ממנו??כן מאוד למה??שאלה טובה.. -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב??ספורט והכי שונא??אנגלית ולשון בגלל המורה הקרציהההההההה איזה מורה אתה הכי אוהב??ציפי והכי שונא??ענת ספורט או מתמטיקה??ספורטטט אנגלית או לשון??שאלה קשה... מחברת או קלסר??מחברת קלסר יותר מידי גדול, יותר כבד משהו שאתה רוצה לספר לכולנו??אמממממממממממממ נהנית??כןןן קצת או הרבה??הרבה

Shani276

New member
שימו לב - אני עונה,הא !! ;[

שם-שני גיל-13 וחצי עוד מעט.. דתי/חילוני- חילונית. אזור מגורים- אשדוד תחביבים- לרקוד,לשיר,טניס,כדורסל,בייסבול,כדורגל,לשמוע מוסיקה,אינטרנט ומחשבים ועוד.. -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל- יש הרבה...אבל בואו נגיד שלזניה זה שליטה,סבבה?
סרט- "מטריקס 1" ספורט- בייסבול,טניס,כדורסל,כדורגל צבע- אדום וכחול דיסק- כל הדיסקים של הדגנחש . חיה- כלב!!11
צבע עיניים-השאלה פה איזה צבע יש לי? יש לי ירוק-דבש..אבל הצבע הכי יפה זה ירוק. צבע שער- לי יש חום כהה אבל הכי יפה זה אדום/שחור/חום בהיר/שטני -מאמין ב....- אלוהים?? כן. גורל??לא. אמונות תפלות??לא. אם כן איזו?? --- אהבה ממבט ראשון??אממ כן. נשמות תאומות??לא ממש. גלגול נשמות??אינמצב. שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה??לא הכל. שחלק ממה שכתוב בו קרה??כן. אבולוציה?? תלוי. מה חזק יותר, הטבע או אלוהים?? (אם אתה מאמין בו) - הטבע הוא דבר אלוהי כשלעצמו. אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו?? על עצמי,הרי ההישגים שלי הם בסופו של דבר שלי,לא? האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה?? לא. -זה או זה?.- כלב או חתול??כלב! קיץ או חורף??חורף
סתיו או אביב??אביב(אהמ אהמ האפי בירד דאי
) יום או לילה??יום טלויזיה או מחשב??אהה זה די תלוי שער קצר או ארוך?? תלוי למי. צפון או דרום?? מה ההבדל פה? שזה למעלה וזה למטה? הא? הא ? אה. סלקום או אורנג'?? אותו חרא (כולל פלאפון למרות שאני בכבודי ובעצמי לקוחת פלאפון :\ ) משקפים או עדשות?? אין לי לא את זה ולא את זה אז אנלא יודעת חום או קור?? קור ארה"ב או יפן?? מה יש לי לחפש בשניהם שחור או לבן?? שחור -מתי בפעם האחרונה....- שתית??לפני חצי שעה אכלת??כנ"ל היית בחו"ל?? לפני שנתיים היית בתל אבייב?? לפני חודש וחצי היית בצפון??לפני שנתיים וחצי בערך.. היית בדרום?? אני בערך בדרום 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע 12 חודשים בשנה ... אני ג ר ה בו..................לההההה. :) מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים??אתמול ? ( :\ ) הסתפרת?? לפני 3 חודשים צחקת?? לפני שעה שמעת מוזיקה?? היום כשחזרתי מבצפר. ראית טלויזיה??כנ"ל היית מאוהב?? זה בהווה .מה. :| ציירת?? טחח לאזוכרת. בכית?? כנ"ל חשבת כמה טוב לך?? אתמול חשבת כמה רע לך?? שלשום -אהבה- יש לך חבר/ה?? לא אם כן כמה זמן?? --- אם לא,היה לך פעם?? כן. הקשר הכי ארוך שהיית בו- 3 חודשים(וגם היחיד) והכי קצר- ראה למעלה ^_^ רוצה להתחתן?? אמממ אני מניחה שכן באיזה גיל בערך?? כשאני ארצה.אני רוצה קודם להספיק הכל ואז מחוייבות. רוצה ילדים?? כן.אני פשוט חולה על ילדים.כל מבט על ילד קטן ועל אחי בן ה3 פשוט הורג אותי
. כמה?? אני מסתדרת עם ילדים טוב,אבל העצבים שלי נורא חלשים.אני אישית לא אוכל לעמוד ביותר מ2. -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך?? חום כהה עם פסים אדומים(נו תודו שזה שווה!) ואיזה צבע עיניים??ירוק דבש גובה- 1.66 מטר משקל- (חחח לא חייבים) 50 קילו.כןכן.זה הגובה.לכו חפשו. ;[ בהיר או כהה??בהירה שער מתולתל או חלק?? גלי-מתולתל כזה ארוך או קצר?? עובר בהרבה ת'כתפיים משקפיים?? אין סגנון לבוש- הרבה ג'ינסים,פה ושם גופיות,ואנלא אוהבת סתם טישרטים אז אני קונה חולצות יפות במיוחד .(סמכו עליי
). אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה?? אינמצב שבעולם!! תאריך לידה- 11.5.05 מרוצה ממנו?? למה שאנלא אהיה? למה?? כי...למה לי להשקיע מחשבה בדבר שאי אפשר לשנות ?! -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב?? ספורט ? והכי שונא?? ספרות!! מדע וטכנולוגיה!! - בגלל המורה!! מתמטיקה - בגלל המקצוע! איזה מורה אתה הכי אוהב?? המורה לתנך משנה שעברה ולצערי היא לא מלמדת אותנו השנה,המורה לאנגלית והמחנך שלנו.. והכי שונא?? לספרות!! למדעים !!! |נקמה| ספורט או מתמטיקה?? ספורט! מה,מה השאלה פה בכלל ? אנגלית או לשון?? אנגליתתת מחברת או קלסר?? תלוי לאיזה מקצוע. משהו שאתה רוצה לספר לכולנו?? 'תם אחלה של פורום.באמת.נשבעת.נשבעת נו!! נהנית?? אכן כן קצת או הרבה?? די הרבה אני מאמינה ;[

עונה

שם------ גיל-12 דתי/חילוני-דתיה!!! אזור מגורים-רמת גן תחביבים-חברות, בנ"ע, מחשב... המון... -הדברים שאתה הכי אוהב- מאכל-אחד? טוב... ספגטי סרט---- ספורט-כדורסל צבע-כתום/אדום-בלי קשר להתנתקות דיסק---- חיה-ארנב ואוגר צבע עיניים-חום צבע שער-שטני -מאמין ב....- אלוהים??כן גורל??אולי אמונות תפלות??לא אם כן איזו??לא! אהבה ממבט ראשון??עוד כמה שנים... נשמות תאומות??
גלגול נשמות??אה... לא יודעת שכל מה שכתוב בתנ"ך באמת קרה?? כן!!!!!!!!!! שחלק ממה שכתוב בו קרה??לא... הכל קרה!!! אבולוציה??
שזה? מה חזק יותר, הטבע או אלוהים??אלוקים... אלוקים יצר את הטבע... אם אתה בתוכנית כמו סוף הדרך, אתה סומך על עצמך או על כוח עליון כלשהו??גם וגם..אם לא תתאמץ לא תצליח... האם אתה מאמין במשהו שלא נכתב פה??כן... -זה או זה?.- כלב או חתול??שנייהם קיץ או חורף??חורף!!! סתיו או אביב??לא ולא! יום או לילה??ערב טלויזיה או מחשב??מחשב שער קצר או ארוך??ארוך. יחסית... צפון או דרום??לפעמים ולפעמים סלקום או אורנג'??פלאפון משקפים או עדשות??משקפים אבל לא כל הזמן.. חום או קור??קור ארה"ב או יפן??
י-ש-ר-א-ל-!
שחור או לבן??לבן... ושחור -מתי בפעם האחרונה....- שתית??הרגע...
אכלת??לפני 20 דקות היית בחו"ל??אף פעם לא... היית בתל אביב??לפני שבוע היית בצפון??לפני חודש וחצי היית בדרום??לפני חודשיים מצאת את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? היום בבוקר בתפילה הסתפרת?? לפני שנתיים ו3/4 צחקת?? היום בשיעור ספורט שמעת מוזיקה??לא זוכרת ראית טלויזיה??לפני... שבוע היית מאוהב??לא! ציירת??לא בכית??כן חשבת כמה טוב לך??כן חשבת כמה רע לך??לא -אהבה- יש לך חבר/ה??לא אם כן כמה זמן??לא אם לא,היה לך פעם??לא הקשר הכי ארוך שהיית בו--- והכי קצר--- רוצה להתחתן??--- באיזה גיל בערך??--- רוצה ילדים??--- כמה??--- -אני זה אני- איזה צבע שער יש לך??שטני ואיזה צבע עיניים??חום גובה-אבל אל תצחקו...1.46 משקל- (חחח לא חייבים) בהיר או כהה?? מה?? שער מתולתל או חלק??באמצע ארוך או קצר??ארוך משקפיים??כן סגנון לבוש-.......... אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה??השם שלי... תאריך לידה-י"ג כסלו מרוצה ממנו??כן למה??ככה! -בצפר- איזה מקצוע אתה הכי אוהב??ספורט והכי שונא??חשבון איזה מורה אתה הכי אוהב??עדיין לא יודעת והכי שונא??לא זוכר ספורט או מתמטיקה??ספורט אנגלית או לשון??לשון מחברת או קלסר??מה אני? משהו שאתה רוצה לספר לכולנו??--- נהנית??--- קצת או הרבה??---

תיקון...

אני זה אני- איזה צבע שער יש לך??שטני ואיזה צבע עיניים??חום גובה-אבל אל תצחקו...1.46 משקל- (חחח לא חייבים)30 בהיר או כהה?? מה?? שער מתולתל או חלק??באמצע ארוך או קצר??ארוך משקפיים??כן סגנון לבוש-.......... אם היית יכול לבחור שם אחר,איזה שם זה היה??השם שלי... תאריך לידה-י"ג כסלו מרוצה ממנו??כן למה??בהתחלה חשבתי ששאלת אם אני מרוצה מהשם שלי אז אמרתי "ככה!" אבל עכשיו הבנתי השאלון היה סבבה!

למעלה