שאלון

שריברי

New member
אולי עכשיו זה יקפיץ?

השאלון הזה מגניב, ואני לוקחת אותו כהזדמנות לאפשר לכם להכיר אותי קצת. 1. הראי של ינפתא ודאי היה מראה לי שמשאלת הלב העמוקה ביותר שלי היא להיות שלמה. בכל דרך שהיא - אם במציאת בן-זוג, אם בהגשמת החלום להיות מטפלת או אם בטיפול בנפש - כל דרך (חיצונית או פנימית) שתגרום לי להיות מסוגלת להרגיש שלמות. 2. רוב הזמן הוא היה שקוף. (אבל זה בגלל שאימצתי את עניין היומן), אם לא היו יומנים - הוא היה אדום באופן קבוע.... 3. הייתי הופכת ל_____ - מישהי שאתם לא מכירים... והייתי הולכת עם בקיני לים, וחיה כמה שעות בעולם הכוסיות. אח"כ אולי הייתי חוזרת להיות אני ומבינה שככה יותר טוב. 4. בלילות שבהם אחותי בוכה על כך שהיא לא מכירה את אבא שלנו הייתי שמחה אילו אוטונוס הלילה היה בא ולוקח אותי אליו, כדי שאוכל להביאו אליה. (העניין הוא שאוטונוס קיים, אך הוא לא היה בא. הוא פשוט לא יודע איך עושים את זה). 5. סוהרסן היה מזכיר לי את הערב ההוא, לפני אולי עשר שנים, עת שכבתי במיטה של ההורים. הם רבו ואמא שברה כוס אל תוך הכיור ואח"כ עלתה לחדר כשידה מדממת והיא בוכה. זה היה כבר אחרי שהוא עזב את הבית. (לפני זה הם לא היו רבים). 6. בבוגראט היה הופך לבדידות. 7. משתדלת לא להצטער ואכן, אין משהו שיכולה להצביע עליו שהייתי משנה. 8. לא. עכשיו אחרי שעניתי עליו אני אפילו מתרשמת ממנו יותר......

עונה מהלב

. לו היית מתבוננ/ת בראי של ינפתא – ראי שניתן לראות דרכו את משאלת הלב העמוקה ביותר, מה היית רואה? מקבלת חיבוק ותמיכה ממישהי שיודעת עליי הכל ***** 2. אם היה לך כדור זיכרון - כדור שקוף שהופך לאדום כששוכחים משהו, באיזה צבע הוא היה רוב הזמן? שקוף 3. לו היית משיגה שיקוי פולימיצי - שיקוי שמאפשר להיראות כאדם אחר במשך כמה שעות, לאיזה בן אדם היית הופכת? המחנכת שלי, חח להשיג עליי רכילות 4. באיזה רגע בחיים היית ממש שמחה, אם הייתה לך אפשרות להזמין את אוטונוס הלילה – אוטובוס שמגיע לאסוף אותך בלילה, ומסיע אותך לאן שתרצי בהנפת שרביט? כל פעם שאני בוכה 5. אם היית פוגשת סוהרסן – יצור נוראי, שמשבית שמחה ומזכיר רגעים עצובים וכואבים, באלו רגעים היית נזכרת? חסוי 6. אם היית נתקלת בבוגראט - חיה שמתחפשת לדבר שהכי מפחיד אותך, למה הוא היה נהפך? עכיב ש או כן עכביש 7. אם היה לך מחולל זמן - שעון חול שיכול להחזיר אותך בזמן אחורה, ולשנות דברים בעבר, למתי היית חוזרת? מה היית משנה? את השיחות שלי עם ** שרציתי לבגיד דברים ולא אמרתי 8. אם היית פוגשת טסטרל – חיה שניתן להבחין בה רק אם ראית אדם בעת מותו, היית מסוגל לראות אותו?לא

למעלה