שאלון

bad astronaut

New member
שאלון ../images/Emo140.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: גיל: גובה: משקל: מיקום בארץ: ניקים נוספים: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? זה או זה ספר או סרט? חמוס או מלפפון? סיני או רוסיה? שחור או וורוד? עט או עפרון? מחשב או טלוויזיה? שער ארוך או קצר? מיקי מאוס או פו הדוב? כלב או חתול? פקצות או ערסים? מים או קולה? מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? שניצל או פסטה? מסנג'ר או אייסיקיו? פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או גוון סטפני? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? קולד פליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? טלנבלות או מדע בדיוני? בידור או דרמה? אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע: שיר: דיסק: זמר\ת: סוג מוסיקה: סרט: ספר: אתר: סוג ספורט: אוכל: תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז: שעור בבצפר: מורה בבצפר: נעליים: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חייזרים? מכשפות? אלוהים? בטבע? שדים ורוחות? פיות? שלום כלל עולמי? מערכת החינוך? ריפוי בעזרת יוגה? אהבה? שנאה? בחיים שאחרי המוות? אוטופיה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים? האם אתה... מעשן? מתאפרת? לוקח סמים? חולה? מאחר הרבה? שונא את עצמך? אוהב את עצמך? משועמם? פקצה? האם אי פעם... עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהב פעם במורה? באבא\אמא של חבר\ה? בדמות מספר\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית? קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על מי אתה חושב עכשו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? מה דעתך על:
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

bad astronaut

New member
עוד משהו

כדיי שיצא לכם את הסמיילים בסוף אז הנה... פשוט תשנו חלק מהאותיות כדיי שיצא סמיילי...לדוגמא כדיי שיצא שעון אז אני רשמתי שעונ אז את ה"נ" תשנו ל"ן" |שעונ|? |שםש|? |פך|? |שיכוי|? |פרך|? |קסמ|? |ןשיקה|? |דאג|? |אוחל|? |תמנונ|? |צפרדה|? |כספ|? |מוצצ|?

double O S

New member
חם לי../images/Emo96.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: שמוליק גיל: 16 וחצי גובה: 1.62 אנערף
משקל: 50 ומשו
מיקום בארץ: מרכז
ניקים נוספים: כל עיוות של שמוליק, ויש הרבה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 מהו מספר המזל שלכם? אין כמה חברים טובים יש לכם? לוידע, מספיק זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? מה סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך במידה
מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פקאצות, עליהן קל לרדת מים או קולה? מם מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטהההה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים?
ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום רגיל תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד
בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אממממ, שניהם
מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה[
] סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? לוידע
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? אמ לוידע רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? לוידע, ביונסה
אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? מד"ב בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: כחולאדוםשחורכתום וכאלה שיר: יש מלא דיסק: יש מלא זמר\ת: יש מלא סוג מוסיקה: כמעט הכל סרט: יש מלא ספר: יש מלא אתר: תפוז
סוג ספורט: אממממ, כדורסל אוכל: יש מלא תוכנית טלוויזיה: חברים אייקון בתפוז:
,
שעור בבצפר: השנה אין
מורה בבצפר: מה נעליים: אלה ששמתי תמונה שלהן האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? ככהככה חייזרים? ככהככה מכשפות?
אלוהים?
בטבע? מה שדים ורוחות?
פיות?
שלום כלל עולמי? מה יש להאמין בזה
או שזה יקרה או שלא מערכת החינוך? מה ריפוי בעזרת יוגה? חח מה אהבה?
שנאה?
בחיים שאחרי המוות? אני מקווה
אוטופיה? מה הקשר;[ אנשים?
בכלום? מה כוכבים נופלים? מה יש להאמין בהם!!!!1 האם אתה... מעשן?
מתאפרת?
לוקח סמים?
חולה?
מאחר הרבה?
שונא את עצמך?
אוהב את עצמך?
משועמם?
פקצה?
האם אי פעם... עישנת?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אני מניח ישנת יותר מ30 שעות ברצף?
אושפזת בבית חולים? בגיל שנה וחצי... ראית אדם מת במציאות? אולי לוידע, לא נראה לי ראית חתול מת במציאות?
שברת פעם שן?
עשית טיפול שיניים?
הקאת במקום ציבורי?
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
טעמת קליק XL? נדמה לי פגשת אי פעם את מתי אטלס?
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא כל כולי, וגם לא ממש להציל מישו, אבל אוקיי
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
רצית שיהיה לך זנב?
:$ ראית סרט כחול?
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
בלעת כפתור?
תיקנת מורה על שגיאה?
נתקעת במגלשה?
שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אולי
התאהב פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?
בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?
חווית אהבה חד צדדית?

double O S

New member
המשך../images/Emo96.gif

קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? השולחן וקלסר בהיסטוריה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין דבר פרוותי בחדר
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דפים וכאלה קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? אין לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? נו כוסעמק אנלי כח תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? טי שירט כחולה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? בשמיכה יש כמה חלקים לבנים שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס מה יש לך מאחורי הדלת? מסדרון
תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה יכול להיות מתחתיה כספת?!?! מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין פה חומרי ניקוי
לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? זיבי איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אנלי נעל אדומה;[ תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? מילה בדף אינטרנט
תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? מה יהיה
נוף של בחוץ:[ ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה מה יש צריך לשירותים?
שומע מוסיקה?
, אבל בראש כן
מלטף חיה?
חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?
על מי אתה חושב עכשו? על איזה חבר מה אתה חושב על אותו אדם? אחלהבחלה;[ האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

מה???????????

אתה שוקל 50 ומשהו ואתה בן 16 וחצי??? תגיד, יש רווח בין הבטן והגב שלך?!?!?

Billy4

New member
אוף זה היה מעייף...

דברים בלתי מקוטלגים: שם:הגר גיל:13 גובה:1.65 משקל:אין לי מושג מיקום בארץ:ירושלים ניקים נוספים: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?9 מהו מספר המזל שלכם?10 כמה חברים טובים יש לכם?8 זה או זה ספר או סרט?סרט חמוס או מלפפון?מלפפון סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עיפרון מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדב כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?וואו בחירה קשה..שניהם מגעילים מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה שניצל או פסטה?שניצל מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה?חנוכה חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?מקרוני גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?מגנום לבן תותים או דובדבנים?דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה בשר או עוף?עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?ג'חנון חמאה או גבינה?חמאה סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני?איכ מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה קולד פליי או דה קולינג?קולדפליי בלינק 182 או סאם 41?בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל?כבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?איכ ביונסה או אלישיה קיז?איככככ אשר או אמינם?אמינם המומינים או דרדסים?דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני בידור או דרמה?דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?סטאר וורלד מכושפות או באפי?באפי דברים אהובים צבע:ירוק שיר:כרגע:Dear Angel-April Sixth דיסק:Mcfly-Room On The Third Floor זמר\ת: סוג מוסיקה:Rock סרט:שודדי הקאריביים ספר:אין אתר:אין סוג ספורט:כדורגל אוכל:שניצל תוכנית טלוויזיה:חלום אמריקאי אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:אנגלית מורה בבצפר:רודה נעליים: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לא חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לא בטבע?לא שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?לא מערכת החינוך?לא ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה?לא שנאה?לא בחיים שאחרי המוות?לא אוטופיה?לא אנשים?לא בכלום?כן כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לא לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?כן משועמם?עכשיו כן...בגלל זה אני עונה על השאלון =] פקצה?לא האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן,דיסק. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?כן פגשת אי פעם את מתי אטלס?מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו?(גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?כן במישהו מאותו מין?לא חווית אהבה חד צדדית?לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?שטיח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?דובי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?אזעקה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?עפרונות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?טלפון לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?אבטיה תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?חולצה ירוקה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?קיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?Condition Zero מה יש לך מאחורי הדלת?קיר
תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אין לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?קורנפלקס איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?במרפסת תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?בן דוד שלי,על המסך תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?עציץ ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?רצפה צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן מלטף חיה?אח שלי לא בבית חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?מה אפכת לכם? מה אתה חושב על אותו אדם?לא האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא,רק בגלל שמשעמם לי מה דעתך על:
?כלום
?מגעילה
?מסריח
?איכס
?מדהים
?אין דבר כזה
?רטובה
?איכ
?יאמי
?חתיך
?חיה מגעילה עם צבע יפה
?בלעדיו לא היו לי דיסקים
?הכי טוב

Just TalTi

New member
וויהייי

דברים בלתי מקוטלגים: שם:טלי גיל:15 וחצי גובה:1.52
משקל:43 :-* מיקום בארץ:רחובות ניקים נוספים:יותר מדיי =\ מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?7 מהו מספר המזל שלכם?לאדעת כמה חברים טובים יש לכם?הממ.. הרבה =] זה או זה זה
ספר או סרט?שניהם! חמוס או מלפפון?חמוס? החיה? חע סיני או רוסיה?רוסיה! שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?שניהם =] שער ארוך או קצר?קצר מיקי מאוס או פו הדוב?אין לי מושג חיחי כלב או חתול?חתול יותר נחמד, כלב יותר אוהב. לאדעת פקצות או ערסים?בשביל מה?! מים או קולה?קולה
מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?האמת ששניהם. אף אחד לא יותר גרוע מהשני שניצל או פסטה?פסטההה
מסנג'ר או אייסיקיו?בזמן האחרון מסנג'ר. אבל אני לא אנטוש אייסיקיו פסח או חנוכה?לאדעת, כל החגים אותו דבר חסה או כרוב ניצנים?כרוב ניצנים[?!] ספגטי או מקרוני?ספגטי!! גלידה או ארטיק?בבית גלידה, בחוץ ארטיק מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים?תותים [טהטהטםטהטם] עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?עוף, פיכסה עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?מה שיותר טעים
מלווח או ג'חנון?ג'חנון חמאה או גבינה?לא חשבתי על זה לעומק סלט ירקות או סלט פירות?שניהם מסטיק או סוכריה על מקל?גם וגם רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לבנה
משינה או כוורת?משינה קולד פליי או דה קולינג?שניהם! בלינק 182 או סאם 41?בלינק
רוק כבד או רוק רגיל?גם וגם מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?אם כבר אז אלישיה קיז [מאי אס. חעחע] אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?מומינים, בגלל סנופקין! טלנבלות או מדע בדיוני? טלנבלות
בידור או דרמה?בידור! אמטיוי או וי אייג' ואן?וי אייצ' וואן, ברמות!! ערוץ 3 או סטאר וורלדז?גם וגם. בסטאר וורלד יש חברים, אז אולי סטאר וורלד מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:כחול שחור ואדום שיר:Foo Fighters - Everlong דיסק:Green Day - Dookie זמר\ת:אפחת סוג מוסיקה:רוק, פאנק סרט:יש כמה. כל הקומדיות. פרל הארבור ספר:מתים להתפרסם - מומלץ ביותר! אתר:כנראה שתפוז חעחע סוג ספורט:פעם הייתי אומרת סקייטבורד. כיום אין אוכל:פסטה! תוכנית טלוויזיה:חברים!!!!
אייקון בתפוז:
,
הכי שימושיים שעור בבצפר:שומכלום, טוב שנגמר! מורה בבצפר: חעע. נעליים: ואנס, שמתי פה תמונה באחד מהשרשורים. יש לי עוד נעליים, אבל להם אין תמונה =\ האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?הם נכונים =\ חייזרים?ברור
מכשפות?אני אחת אלוהים?דה בטבע?מה יש להאמין בטבע? שדים ורוחות?שדיים פיות?נהה שלום כלל עולמי?נייט מערכת החינוך?אני דוגלת בה :-* ריפוי בעזרת יוגה?לא ניסיתי, משעמם מדיי אהבה?דה שנאה?נייט אנד דה בחיים שאחרי המוות?איי דונט נואו אוטופיה?[?!] אנשים?לפעמים בכלום?מה בכלום? כוכבים נופלים?אני מאמינה שכוכבים נופלים האם אתה... מעשן?נייט מתאפרת?נייט לוקח סמים?נייט חולה?נייט מאחר הרבה?נייט שונא את עצמך?נייט אוהב את עצמך?נייט משועמם?נייט פקצה?נייט אני מגוונת האם אי פעם... עישנת?פעם אחת ראית יותר מחמישה סרטים ביום?נייט =| ישנת יותר מ30 שעות ברצף?איי וויש אושפזת בבית חולים?נייט ראית אדם מת במציאות?למזלי נייט ראית חתול מת במציאות?דה, החתול שלי =\ שברת פעם שן?נייט עשית טיפול שיניים?דה הקאת במקום ציבורי?נייט שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?דה היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?אני לא זוכרת מי.. אבל כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)פעם יצאתי באמצע מבחן מהכיתה כי התעצבנתי על המורה, זה נקרה? יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?להתמכר, לא ממש. לקרוא כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)ליומולדת שלי =] חעחע. ולקנות סקייטבורד, ולעבור לחדר של אח שלי [רק עוד חודשיים] עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?זה לא היה מלחץ חברתי, אבל התחרטתי טעמת קליק XL?אני מניחה שכן פגשת אי פעם את מתי אטלס?:-* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?נייט, אני תמיד מתחילה מלמעלה. סתאם היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?אולי מתי שהיא שתתה פיפי קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?מלא פעמים רצית שיהיה לך זנב?לא בדיוק ראית סרט כחול?פעם אחת הייתי אצל ידיד שלי והם ראו, ונכנסתי בטעות לחדר הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחח.. אולי בלעת כפתור? לא =| תיקנת מורה על שגיאה?כן =] נתקעת במגלשה?חחחחחחחחחחחחח שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא נראה לי התאהב פעם במורה?איכ לא באבא\אמא של חבר\ה?איכ איכ לא בדמות מספר\סרט?לא התאהבתי. אבל נגיד שכן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כן

Just TalTi

New member
המשך..

קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?שני צעדים* שטיח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? שני צעדים* ארר כרית קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף חיחי קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? הרבה עטים וכאלה קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? נייר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס. נראלי מה יש לך מאחורי הדלת? קיר תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? שולחן מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין פה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אוכל איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? איפה? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? דסקטופ תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? חלון ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה צריך לשירותים?לא כרגע שומע מוסיקה?כן מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא, אין לי תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?קנקנו על מי אתה חושב עכשו?על מישהו מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא בסדר האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כדי להתחמק מהשעמום וויתרתי על הקטע של האייקונים. =\

Edgar Davids

New member
אוקיי..זה ארוך אבל שיהיה..

דברים בלתי מקוטלגים: שם:גיל גיל:16 גובה:1.75 משקל:62 מיקום בארץ:נס ציונה,מרכז ניקים נוספים:Gilardino מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 מהו מספר המזל שלכם?8 כמה חברים טובים יש לכם?אממ. משו כמו 10.. זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? טלויזיה שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? לא שחורה, משינה קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדרסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנבלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ויאייג'ואן ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלד מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: צהוב שיר: קשה לבחור.. דיסק: קשה לבחור.. זמר\ת: Simple Plan סוג מוסיקה: רוק סרט: America X ספר: הנסיך הקטן אתר: www.Juventus.com סוג ספורט: כדורגל אוכל: ממולאים של אמא תוכנית טלוויזיה: ג'ואי אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: הפסקה.. מורה בבצפר: המורה לספרות נעליים: מה שיש P: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? במשו שיש..לא באלוהים שכולם מאמינים בו. בטבע? כן שדים ורוחות? כן פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? לא אנשים? כן בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? כן מתאפרת? לא לוקח סמים? לא חולה? לפעמים מאחר הרבה? כן שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לפעמים משועמם? כן פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן..סיפור מצחיק.. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן אין לי כוח לכתוב.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) קשור לספורט.. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא.. טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? כן! יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? כן בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? טלפון קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? כלום קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? תמונות ופוסטרים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? צורב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? שירותים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה כחולה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? ספרייה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? פיפא 2005 מה יש לך מאחורי הדלת? פח תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? עוד תמונה מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לא קרוב כלום.. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? מפיות איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? למטה.. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? סל מחזור תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? את החצר שלי.. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? תיק.. צריך לשירותים? כן שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? אממ.. הרבה דברים.. מה אתה חושב על אותו אדם? כל מיני.. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? יכול להיות..

BrainDaMaGeD

New member
יאי! ארוך =]

דברים בלתי מקוטלגים: שם: מירה גיל: 15 ו 3 חודשים גובה: 1.67 או משו כזה משקל: נמנמ לא משנה..חח מיקום בארץ: בת ים ניקים נוספים: זה סתם בולשיט כדיי לא לרשום מירה =] מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? לא זוכרת! אממ..רגע... 2! מהו מספר המזל שלכם? חחח פעם היה לי 5 עכשיו אין כמה חברים טובים יש לכם? הכי הכי טובות זה 2 זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? חמוס! סיני או רוסיה? מזה פה! אני לא גזענית! שחור או וורוד? שחור, אבל דווקא שחור-ורוד שילוב נחמד. עט או עפרון? זה וזה מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדובבב! כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פקאצות! יותר כיף לצחוק עליהם מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט! מתמטיקה או ספרות? מת'...כן, כן. שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ררר!!! פסח או חנוכה? פסח...חופש יותר ארוך! חסה או כרוב ניצנים? כרוב! ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה! מגנום או מגנום לבן? מגנום! תותים או דובדבנים? תותייים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף! עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? גם וגם! אורז או פתיתים? אורז. מלווח או ג'חנון? גם וגם =/ חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות! מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל!..דיי כבר לדבר על אוכל!!! רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? מוזיקה צבעונית! משינה או כוורת? אפחד קולד פליי או דה קולינג? לא שומעת אפחד מהם בלינק 182 או סאם 41? ממממ...החלטה קשה...סאם 41. רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה. היא לפחות מנגנת אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? מומינים טלנבלות או מדע בדיוני? שומדבר בידור או דרמה? בידוררררר! אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3..יש תרגום..חח מכושפות או באפי? מכושפווות! דברים אהובים צבע: אין שיר: כל פעם אחר דיסק: כל פעם אחר זמר\ת: אין סוג מוסיקה: פאמק-רוק-פופ סרט: מממ..כלמיני ספר: כלמיני... אתר: ישראבלוג ותפוז! סוג ספורט: קיקבוקס! חחח אוכל: כלמיני! תוכנית טלוויזיה: מכושפות, שנות ה70 אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אין מורה בבצפר: ריקי..המחנכת נעליים: ואנס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? ככה ככה...זה באמת קורה. חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא ממש אהבה? לא שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? מזה?
אנשים? ככה ככה בכלום? לא כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? קצת לוקח סמים? ברור...כל יום חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? קצת
משועמם? כן פקצה? לא
האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן...נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? חחח איזה 30, בקושי 15 אושפזת בבית חולים? ממ בערך ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן..יותר מפעם אחת שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בערור היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא נראה לי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא נראה לי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כןןןן =] יאממ פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא...רק מעלים!
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) עשיתי הרבה..הקרבה? לא בטוחה. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? כןןן..תמיד! ראית סרט כחול? מממ לא..יורוטריפ נחשב?! חחח הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא...אבל אני אשמח לנסות!
בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? אנשים קטנים [מהחלון, קומה 11] קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? השיער שלי
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? דלת קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? מליינתלפים מחברות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?ידית דלת
לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את האכנסיות של העדשות שלי תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שקע שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אה?
מה יש לך מאחורי הדלת? תיקים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? שולחן מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?דאורדורנט נחשב? מנקה את הבית שחי! לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? נווו אין לי כוח איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין לנו נעליים אדומות תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? ווינאמפ תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? שיחה עם דור ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? כוכבים [זה מהסיבובים] צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא, הוא בסלון, וזה לא ממש חיה, זה פודל חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ברור על מי אתה חושב עכשיו? על אפחד מה אתה חושב על אותו אדם? שומדבר האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, עוד מעט באים אורחים ואני אמורה לעזור

BrainDaMaGeD

New member
המשך

מה דעתך על...
? זמן!
? קיץ!
? מסריח!
? יאמי!
? פקאצה
? ארנב, צא מהכובע
? נאא
? איכס
? יאמי
? בלעע
? מר.צפרדעעעעעעעעעעע!!!
? תלוו לי =]
? גע גע

my answers

שם: קתרין גיל: 13 כמעט.. נמ.. גובה: 150 משו בסביבות.. משקל: אין לי שמץ מיקום בארץ: מרכז ניקים נוספים: - מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? יש כמה.. כמה חברים טובים יש לכם? ממ.. שלוש בערך.. זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? חמוס? החיה הזו? נמ אז חמוס אני מניחה.. סיני או רוסיה? שניהם שחור או וורוד? נמ.. קצת משניהם עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? שניהם מוחעחע שער ארוך או קצר? ארוך
מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי! כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? בלעט אפ'חד
מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשירט מתמטיקה או ספרות? נמ.. ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסן פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? בעע אפ'חד משניהם ספגטי או מקרוני? נמ.. מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? פויע אפ'חד תותים או דובדבנים? דובדבנים ברור עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף.. עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שניהם.. עוגיות לשלטון XD אורז או פתיתים? שניהם מלווח או ג'חנון? ג'חנון אם כבר.. =\ חמאה או גבינה? נמ גבינה סלט ירקות או סלט פירות? יקרות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק. יאפ. רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בלעט לא לא אפח'ד מהם! בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון.. חמוטה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? נמ... הא? משינה או כוורת? פוי קולד פליי או דה קולינג? non בלינק 182 או סאם 41? בלינק :]] רוק כבד או רוק רגיל? שניהם מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?
ביונסה או אלישיה קיז?
אשר או אמינם? נמ אמינם.. לפחות יש לו קצת כישרון.. המומינים או דרדסים? דרדסים! טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני חיחי בידור או דרמה? שניהם אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' ואן ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלד מכושפות או באפי? מכושפות! דברים אהובים צבע:שחור בורדו כחול וסגול כהה שיר: יש המון דיסק: יש כמה זמר\ת: נמ.. להקות אם כבר.. סוג מוסיקה: מטאל-פאנק-רוק-גוט.. נמ סרט: יש כמה ספר: הסדרה של "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות" אתר: אין סוג ספורט: אין אוכל: ממ.. ג'אנק ואוכל של אימא\סבתא תוכנית טלוויזיה: הרבה.. =\ אני כ"כ לא החלטתית אייקון בתפוז: ... שעור בבצפר: ... מורה בבצפר: =\ נעליים: וואנס ואולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כע נגיד.. חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? ? שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא. חע מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? כע אהבה? נמ.. בערך.. נאמר.. שנאה? אהא בחיים שאחרי המוות? אני מניחה שכן.. אוטופיה? אוטו מה? אנשים? תמותו בכלום? בטח כוכבים נופלים? כן.. נמ זאת עובדה. האם אתה... מעשן? לא. not healthy מתאפרת? קצת לוקח סמים? לא חולה? לפעמים. מאחר הרבה? תלוי לאן שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? "-" משועמם? כע פקצה? תגידו לי אתם האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא.. אלוהים.. o_O ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא נראה לי אושפזת בבית חולים? כשנולדתי כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לא =[ שברת פעם שן? כן עשית טיפול שיניים? הרבה! הקאת במקום ציבורי? לא.. אולי כן.. נמ תשאלו את ההורים שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אמ.. לא.. אין לי כוח\אומץ.. פשוט שמים ז*ן על כולם- עוזר יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לסרטים חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אמ.. לקבל חתול.. נמ להגיע לגיל 13 :] עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נו כן.. וטאבר.. טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? את מטי מי? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) ממ.. לא יודעת רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בטח רצית שיהיה לך זנב? כן חח ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא.. good idea בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כעע התאהב פעם במורה? לא. פיכס באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? ממ.. לא במישהו מאותו מין? לא.. חווית אהבה חד צדדית? נמ בטח קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? ריצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? כיסוי המיטה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? ארון קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? כל מיני שיט שתוקפם פג מלפני שנה אני מניחה.. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? דלת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור חע קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? הארון שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס 2 מה יש לך מאחורי הדלת? נמ .. מסדרון? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? אבק מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? ממ.. אין לי חומרי ניקוי o_O לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אויש.. אני לא יודעת מה יש שם.. איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?בארון של הנעלים תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?התמונע של הדסקטופ תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? איפה?? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? טלויזיה צריך לשירותים? כן שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אהא על מי אתה חושב עכשו? נמ על אימא מה אתה חושב על אותו אדם? כל מיני.. אני לא אפרט האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? שאלת המליון.. נמ כן ולא

sapirush1

New member
אני עונה

דברים בלתי מקוטלגים: שם: ספיר גיל: 15 גובה: 1.66 משקל: 49 מיקום בארץ: ב"ש ניקים נוספים: אין.. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 מהו מספר המזל שלכם? 3 אני חושבת כמה חברים טובים יש לכם? ממש טובים 7 או 8 זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? חומוס סיני או רוסיה? לא יודעת כנראה סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עפרון עם כל הטעויות שלי.. מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? לבנות-ארוך לבנים-קצר מיקי מאוס או פו הדוב? נראה לי שפו הדוב (שטיפת מוח מאח שלי!) כלב או חתול? חתול
פקצות או ערסים? אף אחד! מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? לא אוכלת עלים ספגטי או מקרוני? חחח מה ההבדל? גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? אמ.. גבינה - שבועות! בשר או עוף? לא מסוגלת לאכול כלום משניהם בזמן האחרון עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כלום קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי
בלינק 182 או סאם 41? אני מניחה שבלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ביונסה או אלישיה קיז? ממ.. אלישיה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV - מכורה! ערוץ 3 או סטאר וורלדז? לא רואה מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: תכלת שיר: הרבה.. דיסק: קשה לבחור.. אולי פולן של אוונסנס, האחרון של גוד שארלוט, והאחרון של סימפל פלאן זמר\ת:סימפל פלאן (פייר ודייויד) ואיימי לי סוג מוסיקה: לא מבינה בסוגי מוזיקה אבל בעיקר פאנק-רוק סרט: אמ.. אימה ומתח בעיקר.. אני יכולה רק להגיד שהסרטים הכי יפים שראיתי לאחרונה היו "החשיכה" ו"רעש לבן" ספר: אפשר לחשוב כמה אני קוראת.. אבל יש את "סודות נעורים" ו"החצי האפל" (שמתם לב שקשה לי לבחור?) אתר: היה לי פעם אתר משלי אבל עכשיו אני בעיקר בתפוז סוג ספורט: אני מתה ללמוד סקי אוכל: מכל מיני..הרבה פיצה!
תוכנית טלוויזיה: חברים אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: לא קיים! אולי פיסיקה שלא הייתי עושה בו כלום וקיבלתי בסוף 95 מורה בבצפר: שולה המחכנת נעליים: הסנדלים האחרונות שקניתי כחולות מדהימות האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? בהחלט! חייזרים? לא מכשפות? לא (אני יודעת שאין דבר כזה
אבל מאז שהייתי קטנה היה לי חלום להיות מכשפה, אבל טובה!) אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? מה? אנשים? כן בכלום? לא כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? בחיים לא! גועל נפש! מתאפרת? עיפרון שחור וליפסטיק.. בשבילי זה לא משהו רציני לוקח סמים?לא חולה? בחורף.. מאחר הרבה? עושה הכול כדי שלא שונא את עצמך? יאפ אוהב את עצמך? קצת משועמם? כן פקצה? כאילו ברור שלאאא! מזתומרת אני לייק פאקצה? נבר אבר! אחח שברתי את הציפורן עם הלק הוורוד שלי! (בעעע) האם אי פעם... עישנת? לא ואף פעם לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? 4 כן.. וכולם של אותו שחקן! (ג'ים קארי) ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אפילו אחרי יומיים שלא ישנתי כי הייתי בחרון ישנתי רק 20 שעות אחר כך אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לא שברת פעם שן? שתי שיניים שהתנדנדו לי בכיתה א' נפלו מכדורסל עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? אמ.. אוטובוס שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחח כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא משהו רציני יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לסרטים בערך חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) בתחילת השנה ממש רציתי להתחיל את פרוייקט נט"ע עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן.. יאמי! פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שזכור לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? תמיד רציתי לדעת איך זה ראית סרט כחול? לא רשמי אבל יש סרטים שמכניסים קטעים כאלו וזה מעצבן! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? חחח כשיש לכם מורה שאומר "לכשף" במקום "לחשב" ועוד מורה יותר סתומה זה הכרחי נתקעת במגלשה? מלא פעמים (אבל בכוונה דוגרי זה מקום מצויין לדבר בו עם חברות) שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?אפשר להגיד.. במישהו מאותו מין? לא! חווית אהבה חד צדדית? יותר הידלקות אבל כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? ספה קטנה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? כלום קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? אני לא ממש בחדר אבל סביר להניח ש.. תקרה! קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? ואוו הרבה בטריות ואיזה סט איפור של אמא שלי קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? הרמקולים לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? האמבטיה וחלון מעליה תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה אדומה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? נייר טואלט שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס 2 מה יש לך מאחורי הדלת? שלי בחדר כלום ומלפניה פוסטרים ומדבקות ישנות תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין.. יש רק למטה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? נגיד וכוסות (אין לי כוח לבדוק) איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? חצי עליי - נעלי בית תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? המחשב שלי תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? הרחוב ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? מתלה כביסה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? אול דה טטים וכרגע: Pink - Just like a pill מלטף חיה? לא.. הלוואי והייתה לי חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? הרגע חברה שלי הזכירה לי על עבודה שיש לי אז כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן.. משועמם! על מי אתה חושב עכשיו? על רימונה שצריכה לשלוח לי איזו תמונה מה אתה חושב על אותו אדם? עצלנית האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ממש חוץ מלהשתעמם אהה וכן העבודה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif I Like שאלונים../images/Emo9.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם:
גלי/גלוש/גוּלי גיל:
16 ו3- חודשים [פחות יומיים
] גובה:
1.65 בערך משקל:
לא שואלים לידיי [
] כמה היא שוקלת מיקום בארץ:
איזור חיפה ניקים נוספים:
SweetGali [חברה שלי המציאה] וGalush מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?
8 מהו מספר המזל שלכם?
1,5 כמה חברים טובים יש לכם?
2/3 זה או זה ספר או סרט?
ממ..שניהם חמוס או מלפפון?
חמוס? החיה? מלפפון. סיני או רוסיה?
רוסי
שחור או וורוד?
שחור-ורוד [שייגעצ
] חחח סתם.. שחור! עט או עפרון?
עט עיפרון/עט דק0.4- מחשב או טלוויזיה?
שניהם שער ארוך או קצר?
ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?
חזרזיר ואיה
כלב או חתול?
לא זה ולא זה פקצות או ערסים?
מים או קולה?
גם וגם מעיל או סווטשרט?
סווטשרט מתמטיקה או ספרות?
ספרות שניצל או פסטה?
פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג' פסח או חנוכה?
פסח חסה או כרוב ניצנים?
חסה ספגטי או מקרוני?
מה ההבדל? גלידה או ארטיק?
גלידה מגנום או מגנום לבן?
רגיל תותים או דובדבנים?
תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?
שוקולד בשר או עוף?
עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?
שוקולד אורז או פתיתים?
אורז מלווח או ג'חנון?
מלווח חמאה או גבינה?
לא זה ולא זה סלט ירקות או סלט פירות?
ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?
שניהם..אבל תלוי בסוג רוק או פופ?
רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?
אפ'חד בריטני ספירס או גוון סטפני?
אפ'חת מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?
לא שחורה [?] משינה או כוורת?
משינה קולד פליי או דה קולינג?
ד'ה קולינג בלינק 182 או סאם 41?
וואו. לא יכולה לבחור רוק כבד או רוק רגיל?
אממ..אני אוהבת שניהם אבל יש עדיפות לרוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?
ישראלית! ביונסה או אלישיה קיז?
אפ'חת אשר או אמינם?
אמינם המומינים או דרדסים?
מומינים נראלי..בעצם..אני כבר לא כלכך אוהבת לא אתזה ולא אתזה טלנבלות או מדע בדיוני?
לא אוהבת מד"ב בכלל! מעדיפה טלנובלות.. בידור או דרמה?
תלוי.. אמטיוי או וי אייג' ואן?
MTV2
ערוץ 3 או סטאר וורלד?
גם וגם מכושפות או באפי?
לא זה ולא זה דברים אהובים צבע:
שחור, תכלת, אדום שיר:
"PaPa Roach / "Scars דיסק:
ממממ..."The Used - "In Love And Death זמר\ת:
יש המון.. למעוניינים, יש רשימה בבלוג שלי
סוג מוסיקה:
פאנק-רוק, רוק, קצת מטאל סרט:
מממ נוטינג היל וכל מה שבסגנון ספר:
ממ כלמיני אתר:
תפוז[?] הייד פארק[?] ישראבלוג[?] סוג ספורט:
ריקוד אוכל:
אבטיח תוכנית טלוויזיה:
מופע שנות ה70, חברים, בנות גילמור, ויל וגרייס ועוד.. אייקון בתפוז:
-
,
,
שעור בבצפר:
חופשי [כמה נדוש מצידי להגיד אתזה
] מורה בבצפר:
ממ..המורה ללשון שלימדה אותי שנה שעברה וחוזרת שנה הבאה.. ייאיי
נעליים:
AllStar האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?
כע!! גרר זה מעצבן כלכך חייזרים?
לא נראלי מכשפות?
לא נראלי אלוהים?
בסוג של אחד כזה, כע. בטבע?
מה יש להאמין בו? שדים ורוחות?
לא נראלי פיות?
רוצה להאמין אבל כנראה שהן לא קיימות שלום כלל עולמי?
אממ..לא'דעת מערכת החינוך?
כן.. אני מאמינה שזה בולשיט אחד גדול! ריפוי בעזרת יוגה?
כע אהבה?
כע שנאה?
כע בחיים שאחרי המוות?
לא בטוח אוטופיה?
שזה? אנשים?
תלוי איזה בכלום?
לא כוכבים נופלים?
נראלי שכן האם אתה... מעשן?
לא מתאפרת?
כן לוקח סמים?
לא חולה?
לא מאחר הרבה?
משתדלת שלא שונא את עצמך?
לפעמים אוהב את עצמך?
לפעמים משועמם?
בד"כ כע
פקצה?
לא האם אי פעם... עישנת?
לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?
לא נראלי ישנת יותר מ30 שעות ברצף?
ישמצב אושפזת בבית חולים?
ממ...כשהייתי תינוקת ראית אדם מת במציאות?
למזלי נראלי שלא ראית חתול מת במציאות?
וואו..בערך כל יומיים שברת פעם שן?
שברתי לחברה שלי שן
עשית טיפול שיניים?
כע הקאת במקום צי

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהמשך...

הקאת במקום ציבורי?
מאפייה נחשב?
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
כע..חחח
כלומר...בהגייה או בכתיבה? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
לובה? חחחחחחחח
לא'דעת עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
שנה שעברה השכבה שלי עשתה הפגנה בגלל שלא רצו להוציא אותנו לטיול שנתי.. חחח אבל לא כלכך השתתפתי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
כלכך לא! חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
לניצנים.. שקרב ובא! לעבודה.. עישנת סגריות מלחץ חברתי והתחרטת?
לאא טעמת קליק XL?
כעע.. זה עם העטיפה הצהובה כלכך טעיםם
פגשת אי פעם את מתי אטלס?
זה זה מלגעת באושר, לא? *בשוק מעצמי עלזה שאני זוכרת* ולא, לא נראלי שפגשתי אותו יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
ממ לא'דעת היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
חחחחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו?
לא שזכור לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
כע רצית שיהיה לך זנב?
כמובן. וגם גידלתי אחד
ראית סרט כחול?
ממ לא נראלי הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
לא
בלעת כפתור?
לא תיקנת מורה על שגיאה?
ממ נראלי שכע נתקעת במגלשה?
כע
שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
אפשר לומר התאהבת פעם במורה?
לא8-( באבא\אמא של חבר\ה?
לא בדמות מספר\סרט?
לא במישהו מאותו מין?
לא חווית אהבה חד צדדית?
יותר מידי
קום מהכסא תצעד שני צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?
ת'רגל של אמא
קום מהכסא תצעד שני צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?
שומדבר קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?
תקרה? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?
צבע למדפסת קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?
מחשב?! לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?
יש 2 שירותים, איזה מהם?
תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?
אינלי כוח ללכת לחדר.. סביר להניח שעוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?
חולצה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?
ממ לא'דעת.. לא מכירה ת'משחקים שיש לי פה מה יש לך מאחורי הדלת?
בחדר שלי? ארונית עם כלמיני דברים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?
אין פה תמונות מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?
אין לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?
אינלי כוח
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?
אין| תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?
השיר "סמייל לייק יו מין איט" של ד'ה קילרז תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?
מרפסת ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?
שטיח צריך לשירותים
לא שומע מוסיקה?
כע מלטף חיה?
לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
כע תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?
לא על מי אתה חושב עכשיו?
על מוגלי [נו, לא זה מספר הג'ונגל] מה אתה חושב על אותו אדם?
שהוא יפה
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
דיי
ואינלי דעה מיוחדת על כל האייקונים והאמת היא שאני גם דיי צריכה לזוז אז ביי בנתיים וחג שמייח

Sheygets16

New member
:]

דברים בלתי מקוטלגים: שם: נטע גיל: 16 וחצי גובה: משהו באיזור ה160 :] משקל: לא שואלים שאלות כאלה
מיקום בארץ: סוד ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 מהו מספר המזל שלכם? 22 כמה חברים טובים יש לכם? טובים טובים ? בערך 5 :] זה או זה: ספר או סרט? סרט
חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? סיני שחור או ורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? טלויזיה שער ארוך או קצר? קצר מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס
כלב או חתול? כלב אבל גם חתול.. נו לא יודעת :[ פקצות או ערסים? פקצות, כי להן אני יכולה להרביץ .. מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו ! פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום
מה שמזכיר לי שאני חייבת לנסות את המגנום יצרים החדש :] תותים או דובדבנים? ברור ששניהם. עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? חחח עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה אורז או פתיתים? אורז
מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? אני מניחה שחמאה .. סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק [אורביט ירוק
] רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? מוסיקה לא שחורה חח משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית
ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אשר, רק כי הוא חתיך על :] המומינים או דרדסים? דרדסים טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות [בע"מ] בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים: צבע: שחור שיר: יש המון דיסק: כרגע, נימרוד שיקלר-נציל את היום
זמר\ת: נימרוד שיקלר, אביב גפן , עברי לידר ואפרת גוש, בעיקר. סוג מוסיקה: רוק מגניב, רוק ישראלי ופאנק סרט: אני חולה על 10 דברים שאני שונאת אצלך, סטייה :] ספר: ילדה טובה של יעל רוטמן
אתר:
סוג ספורט: כדורסל, כדורעף. אוכל: פיצה, שוקולד מריר תוכנית טלוויזיה: אבודים, ג'ואי, מכושפות, חברים :] אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מתמטיקה, סוציו-פסיכו. נעליים: vans האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא, אבל אני מאמינה שיש עוד עולם מקביל לשלנו. מכשפות? אממ.. אני מאמינה שיש אנשים שיש להם כוחות, אבל לא בסברינות למיניהן. אלוהים? כן בטבע? הא ? שדים ורוחות? כן פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? בחלקה. ריפוי בעזרת יוגה? כן, למה לא? להזיק זה לא יכול. אהבה? ברור שנאה? כנ"ל בחיים שאחרי המוות? לאדעת :[ אוטופיה? אהמפ. אנשים? כן בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? כן
מתאפרת? כן לוקח סמים? לא חולה? אני חולה בנפש מאחר הרבה? כן, בטירוף שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? משתדלת משועמם? קצת .. פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן חח שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא גדול
חיכית למשהו קרוב לשנה? אני עדיין מחכה ליומהולדת 17. עישנתם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא :[ פגשת אי פעם את מתי אטלס? הא? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? לא .. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן בטח, קורה לכולם. רצית שיהיה לך זנב? לא .. ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא, אבל זה נשמע כואב בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן
נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן, זה היה עבודה קשה למצוא לאחותי הקטנה שם. התאהב פעם במורה? בעע, לא. באבא\אמא של חבר\ה? לא ! בדמות מספר\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? ריצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך, מה יש שם? גרביים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? טלפון לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה, מה אתה רואה? קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה, מה יש מתחתיו? חולצה ירוקה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? המכנסיים שלי שב על הכיסא, מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין פה משחקי מחשב. מה יש לך מאחורי הדלת? הא ? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך, מה יש מתחתיה? אין פה תמונות ! מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? גאד. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן, מה יש שם? תרופות איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין לי נעליים אדומות. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? eMule תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? עצים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? מדרגות צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשיו? על זה שמתחיל עכשיו חוכמת הבייגלה מה אתה חושב על אותו אדם? הא ? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

Just a Kid 3

New member
רק כי מאוד משעמם לי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: פאינה גיל: 15 ותשעה חודשים (היום!
) גובה: 144 ס"מ
משקל: 32 קילו
מיקום בארץ: נצרת עילית ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 מהו מספר המזל שלכם? 13
כמה חברים טובים יש לכם? 3 זה או זה ספר או סרט? שניהם חמוס או מלפפון? חמוס! הוא חמוד
סיני או רוסיה? רוסיה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עיפרון מחשב או טלוויזיה? שניהם שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו! כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? אף אחד. מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה. שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח... חופש ארוך ואח"כ כבר די מפסיקים ללמוד חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?
גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד! בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? שומדבר חמאה או גבינה? חמאה. סלט ירקות או סלט פירות? שניהם מסטיק או סוכריה על מקל? שניהם רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד בריטני ספירס או גוון סטפני? אפחת מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? אפחד קולד פליי או דה קולינג? אפחד בלינק 182 או סאם 41? סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל? שניהם מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ביונסה או אלישיה קיז? אפחת אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? מומינים טלנבלות או מדע בדיוני? מד"ב בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? שניהם מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: כחול שיר: יש הרבה דיסק: כנ"ל זמר\ת: סוג מוסיקה: רוק
סרט: שר הטבעות ספר: כנ"ל אתר: תפוז? סוג ספורט: אוכל: שוקולד? תוכנית טלוויזיה: הרקיע השביעי אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: שום שיעור מורה בבצפר: לוידעת נעליים: נעלי ספורט. או אולסטאר, אבל אין לי. אמא לא רוצה
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? הממ.. חייזרים? מכשפות? אלוהים? בטבע? שדים ורוחות? פיות? שלום כלל עולמי? מערכת החינוך? ריפוי בעזרת יוגה? אהבה? שנאה? בחיים שאחרי המוות? אוטופיה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים? האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא
לוקח סמים? ברור. רק אני
חולה? לפעמים מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? כנ"ל משועמם? מאוד! בגלל זה אני עונה על זה! פקצה? לא נראה לי
האם אי פעם... עישנת? נופ ראית יותר מחמישה סרטים ביום? נופ ישנת יותר מ30 שעות ברצף? נופ אושפזת בבית חולים? אממ... כנולדתי הייתי 5 שבועות בבית חולים... נחשב? ראית אדם מת במציאות? תודה לאל לא ראית חתול מת במציאות? כנ"ל שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כנ"ל הקאת במקום ציבורי? כנ"ל שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא נראה לי היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לקרוא ולאהוב, כן, להתמכר לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא... עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לוידעת
פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אהא רצית שיהיה לך זנב? לא
ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? לא
באבא\אמא של חבר\ה? כנ"ל בדמות מספר\סרט? לא נראה לי במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? אהא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? לא יכולה לצעוד. כסא מפריע
קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין לי דברים פרותיים כרגע בחדר. קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? אין כוח קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אין מראה. עושים שיפוצים עוד מעט. תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? לוידעת. אין כוח קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? קיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין מה יש לך מאחורי הדלת? שאר הבית? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? אהא מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אהא על מי אתה חושב עכשו? על האידיוט שכתב את השאלון הזה מה אתה חושב על אותו אדם? אידיוט, נו האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

latina

New member
../images/Emo105.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם:
הדס גיל:
16 וקצת גובה:
1.70 ומשו משקל:
לאדעת מיקום בארץ:
מרכז ניקים נוספים:
אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?
3 מהו מספר המזל שלכם?
4 כמה חברים טובים יש לכם?
4 זה או זה ספר או סרט?
ספר חמוס או מלפפון?
מלפפון סיני או רוסיה?
סיני שחור או וורוד?
שחור עט או עפרון?
עפרון מחשב או טלוויזיה?
מחשב שער ארוך או קצר?
ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?
מיקי מאוס כלב או חתול?
כלב פקצות או ערסים?
פקאצות מים או קולה?
מים מעיל או סווטשרט?
סוויטשירט מתמטיקה או ספרות?
מתמטיקה שניצל או פסטה?
פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג'ר פסח או חנוכה?
חנוכה חסה או כרוב ניצנים?
חסה ספגטי או מקרוני?
ספגטי גלידה או ארטיק?
גלידה מגנום או מגנום לבן?
מגנום לבן תותים או דובדבנים?
תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?
עוגת שוקולד בשר או עוף?
אפחד מהם. צמחונים שולטים
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?
שוקולד אורז או פתיתים?
אורז מלווח או ג'חנון?
מממ... אפחד חמאה או גבינה?
גבינה סלט ירקות או סלט פירות?
פירות מסטיק או סוכריה על מקל?
מסטיק רוק או פופ?
רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?
רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני?
גוון סטפאני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?
לאדעת משינה או כוורת?
משינה קולד פליי או דה קולינג?
שניהם
בלינק 182 או סאם 41?
שניהם
רוק כבד או רוק רגיל?
רוק שאני אוהבת
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?
לטינית [אהמ הניק שלי אהמ] ביונסה או אלישיה קיז?
אלישיה קיז אשר או אמינם?
אמינם המומינים או דרדסים?
דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני?
מד"ב בידור או דרמה?
בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?
M2 ערוץ 3 או סטאר וורלדז?
ערוץ 3 מכושפות או באפי?
מכושפות דברים אהובים צבע:
כחול וירוק שיר:
הרבה מדי... דיסק:
כנ"ל זמר\ת:
כנ"ל.. סוג מוסיקה:
פאנק רוק סרט:
ה"פ, שודדי הקאריביים, אפקט הפרפר, יורו טריפ וכו' ספר:
ה"פ 3 אתר:
לאדעת סוג ספורט:
שחייה אוכל:
פיצה תוכנית טלוויזיה:
לאדעת אייקון בתפוז:
הצפרדע שלי ^^" שעור בבצפר:
אנגלית מורה בבצפר:
אין נעליים:
אולסטאר שלי
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?
כן חייזרים?
כן מכשפות?
כן [אני אחת מהן... ^^"] אלוהים?
לפעמים בטבע?
כן, הוא שם, אני רואה אותו כל בוקר
שדים ורוחות?
כן הבית שלי רדוף
] פיות?
לפעמים שלום כלל עולמי?
נוט גוינג טו הפן מערכת החינוך?
לא ריפוי בעזרת יוגה?
כן אהבה?
לפעמים שנאה?
לפעמים.. בחיים שאחרי המוות?
כן אוטופיה?
לאדעת אנשים?
תלוי במי.. בכלום?
ברור כוכבים נופלים?
לא האם אתה... מעשן?
לא מתאפרת?
רק עיפרון שחור ומסקרה לפעמים לוקח סמים?
ברור, אני שחוקה על קולה ובייגלה חולה?
לא כרגע מאחר הרבה?
לא ממש שונא את עצמך?
מאוד אוהב את עצמך?
ממש לא משועמם?
לעיתים קרובות פקצה?
ברור!!!11111 האם אי פעם... עישנת?
לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?
כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?
לא אושפזת בבית חולים?
כן ראית אדם מת במציאות?
כן ראית חתול מת במציאות?
כן שברת פעם שן?
כן עשית טיפול שיניים?
לא הקאת במקום ציבורי?
לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
כן, מורה ללשון עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)
ביטלו לנו טיול שנתי... אז לא נכנסו לשיעורים
[כיתה ח'] יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
כה
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
אני עדיין מחכה לספר ה6 של ה"פ עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?<im

latina

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo122.gifהמשך..

עישנתם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
לא טעמת קליק XL?
כה פגשת אי פעם את מתי אטלס?
מי? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
כן.. רצית שיהיה לך זנב?
כן [כשהייתי קטנה הייתי קושרת לעצמי מגבת למכנסיים
] ראית סרט כחול?
לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
כן בלעת כפתור?
לא תיקנת מורה על שגיאה?
כמעט כל פעם נתקעת במגלשה?
כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
כן התאהב פעם במורה?
לא באבא\אמא של חבר\ה?
לא בדמות מספר\סרט?
אההה רופרט
במישהו מאותו מין?
לא חווית אהבה חד צדדית?
לצערי
קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?
תיק קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?
הדובי שלי ^^" קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?
תמונה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?
משקפת צלילה קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?
המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?
קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?
חולצה לבנה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?
הקיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?
אין לי משחקי מחשב מה יש לך מאחורי הדלת?
בגדים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?
קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?
לאדעת הוא לא בחדר לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?
אין לי כוח
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?
במגירה שלי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?
הוולפיפר של הכלב שלי
תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?
כלום ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?
רצפה צריך לשירותים?
לא שומע מוסיקה?
לא מלטף חיה?
לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
לצערי.. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?
מממ... לא על מי אתה חושב עכשו?
אימא שלי מה אתה חושב על אותו אדם?
שהיא צריכה לקנות לי קופסאות לדיסקים האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
כן מה דעתך על:
-
נחמד, אבל מזכיר לי בוקר
-
צהובה
-
מלוכלך
-
יאמי
-
גם צהוב
-