שאלון

DARk lies

New member
אני../images/Emo13.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם:צ'אקי גיל:14 גובה:1.63 בערך. משקל:
מיקום בארץ:נתניה
. ניקים נוספים:אמ יש לי אחד שאני בקושי משתמשת בו. הוא למקרה חירום. fraigle one או משהו בסגנון:S מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?7 מהו מספר המזל שלכם?7
כמה חברים טובים יש לכם?6 הכי טובים. זה או זה ספר או סרט?סרט. חמוס או מלפפון?
סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך אבל לא יותר מדי מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב כלב או חתול?חתול פקצות או ערסים?עדיף שלא יהיו בכלל מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה?פסח חסה או כרוב ניצנים?חסההההה
ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד
בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?כלום חמאה או גבינה?כלום סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיקקקקק
רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?לא. בריטני ספירס או גוון סטפני?לאא. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?"לא שחורה" משינה או כוורת?לא איכפת לי כ"כ קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג בלינק 182 או סאם 41?סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?
אשר או אמינם?לאלאלא. המומינים או דרדסים?המומינים טלנבלות או מדע בדיוני?לא. בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע:שחורכתוםכחול שיר:יש הרבה. דיסק:סטיל נוט גטינג אני-ס"פ ופולן-אוונסנס זמר\ת:איימי לי סוג מוסיקה:רוק סרט:ספונג'בוב[שליטה.] ספר:- אתר:תפוז?
סוג ספורט:אני עכשיו בג'ודו אז..
אוכל:פיצההה תוכנית טלוויזיה:חברים אייקון בתפוז:
,
שעור בבצפר:ספורט מורה בבצפר:המורה להיסטוריה
[גם המחנכת] נעליים:הBK המגניבות שלי.[כן זה האדוםלבן שהיו בתמונה] האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?הם רק מצחיקים אותי
חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לא בטבע?כן
שדים ורוחות?הלוואי והיו. פיות?לא שלום כלל עולמי?שיהיה כבר. מערכת החינוך?XD ריפוי בעזרת יוגה?לא ממש אהבה?משתדלת שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?הלוואי אוטופיה?אה?
אנשים?בדר"כ בכולם. בכלום?ברור. כלום זה אני
כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?חס וחלילה. אני אלרגית. מתאפרת?בדר"כ לא לוקח סמים?לא
חולה?במוח, כן. מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?כן אוהב את עצמך?אם התשובה הקודמת היתה שאני שונאת את עצמי, אז בואו נחשוב אם אני אוהבת
משועמם?לפעמים פקצה?לא
האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?כן עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן, טיסה לחו"ל עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כמעט רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן, אבל הקטנוניות לא היתה מצידי. רצית שיהיה לך זנב?כן
ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן, הרבה נתקעת במגלשה? פעם אחת כי הייתי עם מכנסXD שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא התאהב פעם במורה?לא:S באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?לא יודעת קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?נתקעתי בשולחן
קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?השיער של אח שלי שיושב על המיטה?
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?הדבר הזה שעושים עליו מתח. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?דברים של אח שלי. זה לא החדר שלי. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?אין בקרבת מקום דברים טכנולגיים
לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?חולצה כתומה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?ארון שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?זה בתוך המחשב
מה יש לך מאחורי הדלת?קיר? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?גם קיר? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אין פה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?אוכל?
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?בחדר שלי, והיא לא בדיוק אדומה. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?חלון שיחה של המסנג'ר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?אויר. והזה של המזגן. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?שטיח צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא, אחי לומד לבגרות בתנ"ך. מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?על אףאחד. מה אתה חושב על אותו אדם?:X האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא מה דעתך על:
? נחמד
? חביב
? מגניב:]
?גם מגניב:]
?לא משהו מיוחד.
?
? נחמד
? שולט מאוד
? אוכלללל:]
? חמוד
? שולטת
? וואו.
?מוצץץ!!@#%@#$^

whatsername 234

New member
אני

דברים בלתי מקוטלגים: שם: יוליה גיל: 13 גובה: 150+ משקל: 50+ מיקום בארץ: אשדוד ניקים נוספים:sk8er girl 24 מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 או 6 מהו מספר המזל שלכם? 19 כמה חברים טובים יש לכם? הרבה זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? רוסיה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? קצר מיקי מאוס או פו הדוב ? מיקי כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? פקאצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מט' שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? איסי פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? ? תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף? אפחד מהם אני צמחונית עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל שפבנים יש מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפאני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? גם וגם משינה או כוורת? אפחד קולד פליי או דה קולינג? לא מכירה בלינק 182 או סאם 41? מממ זה קשה רוק כבד או רוק רגיל? באמצע כזה מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אפחד ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדרסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? טםטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מממ? מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: שחור שיר: My Chemical Romance-helena דיסק: americam idioit-green day זמר\ת: ממממ- אבריל,ג"ד,ג"ש,mcr,סימפל פלאן,כריסטינה,גוון סטפאני,סיארה,ג'ניפר לופז סוג מוסיקה: רוק,פאנק,פופ,היפ הופ סרט: ממ שי הרבה ספר: אין אתר: מממ תופז? *מתחנף* סוג ספורט:ריצה אוכל: צמחוני תוכנית טלוויזיה: ממ אםטיוי, אי אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מממ שיעור חופשי מורה בבצפר: ממ רעה/טובה? נעליים: אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? מה זה? חייזרים? לא ממש מכשפות? ככע אלוהים? כן בטבע? כע שדים ורוחות? כע פיות? כע שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? אולי ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה?כע שנאה?כע בחיים שאחרי המוות?כע אוטופיה?מה זה? אנשים?כע בכלום? ? כוכבים נופלים? כע האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לפעמים לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? כע משועמם? קצת פקצה? נראה לי האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כע ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא תודה לאל ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כע שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כע הקאת במקום ציבורי? בקופת חולים שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מממ? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) מממ לא זכור לי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כע חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לסרטים מסוימים,דיסקים עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כע רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לאאאאאא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא אבל בלחי כע בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כע נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כע התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? מישו מפורסם <כמה אפילו> במישהו מאותו מין? לאאאא חווית אהבה חד צדדית? אולי קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? העלים שלי קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין ימין יש שם קיר קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?כלום קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מדפסת לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אסלה תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? נעלים קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?מכנס שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס מה יש לך מאחורי הדלת? דלת לחדר של ההורים שלי תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? שוקו,אורז,אפונה איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?אין לי נעלים אדומות תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? השאלון הזה תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? תריסים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? תיק בצפר צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כע מלטף חיה? כע <חתולה שלי> חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כע תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו? ממ *חסוי* מה אתה חושב על אותו אדם? שווה בטירוף האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? ממ אולי

whatsername 234

New member
תיקון שאלון

זה אל שאני מאמינה בשדים,רוחות,מכשפות והשטויות האלה ה מפחיד אותי פשוט אז אל תבינו אל נכטו ותחשבו שאני סתומע

Blue Puding

New member
עונה...וואו ארוך!!

דברים בלתי מקוטלגים: שם: טל אבל כולם קוריאם לי טלכ/טלק.. גיל:14 (היום) גובה:1.56 משקל:39 מיקום בארץ:רמת גן ניקים נוספים:אממ..אין... מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 מהו מספר המזל שלכם?13 כמה חברים טובים יש לכם?הכי קרובים זה...7...בכלל לא סופרת זה או זה ספר או סרט?ספר חמוס או מלפפון?חומוס סיני או רוסיה?רוסיה שחור או וורוד?שחור שחור שור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב...? כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?ערסים..ממש כיף לריב איתם!! מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות!! שניצל או פסטה?פסטה!!
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר..נגד אייסי פסח או חנוכה?חנוכה..יומודלת של אח שילי חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גילדה מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים?תותים! עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה בשר או עוף?חחח!!! בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה..אני נגד שוקולד! אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?מלווח..פיצה!! חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?רוק רוק רוק! רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי וויליאמס? בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון!! מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?שחורה...משינה או כוורת?כוורת קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג בלינק 182 או סאם 41?סאם41 רוק כבד או רוק רגיל?רוק כבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?אלישיה קיז אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים?מומינים! טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני בידור או דרמה?דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:שחרו ואדום שיר:empty apartment-yellowcard דיסק:כל דיסק רוק לדורותיו זמר\ת: ג'ואל מדאן...
ופייר בובייה
סוג מוסיקה:רוק כבד...מטאל סרט:אדפטיישן ספר:המדריך לטרמפיסט בגלקסיה אתר: אין ממש.. סוג ספורט:כדורגל וכדוריד אוכל:פסטה תוכנית טלוויזיה:TRL אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:אנגלית מורה בבצפר:קרול..המורה לאנגלית נעליים:כל נעליי סקייטרים למיניהם האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?קצת חייזרים?לא..בעצם כן אחרי המדריך לטרמפיסט בגלקסיה.. מכשפות?לא..בעתם עדו מכשפה...
אלוהים?ממש לא בטבע?כע שדים ורוחות?לא פיות?אספתי פסלים שלהם..אבל לא.. שלום כלל עולמי?ממש אל מערכת החינוך?ברור! שלא! ריפוי בעזרת יוגה?כן אהבה?כבר לא.. שנאה?ממש לא בחיים שאחרי המוות?מוות זה כבר טוב...עדיף לי חיים אוטופיה?כע אנשים?לא בכלום?כע! כוכבים נופלים?לא ממש האם אתה... מעשן?לא לא לא מתאפרת?לא לוקח סמים?ךא חולה?חולה נפשית.. מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?כע אוהב את עצמך?לא משועמם?מאוד פקצה?ברור! שלא! האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?נראה לי שכן דווקא... ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?לא אוף!!
ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?יותר מדי.. הקאת במקום ציבורי?לא נראה לי... שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?אכן כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)אממ....עשיתי פעם מחאה וביקשתי כסף בחזרה על משהו ואז כל הבצפר היה אחרי..בכיתה ב'.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן...פלאפון חדש עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?כע פגשת אי פעם את מתי אטלס?דווקא לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא ממש.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא..אבל אני בטוחה שיהיה.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא נראה לי...נפשית כן..פיזית לא.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כל המזן רצית שיהיה לך זנב?נראה לי מאגניב... ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא..אבל אני אעשה זאת בשמחה בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כע...יותר מדי פעמים נתקעת במגלשה?כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו?את השם שלי..בגלל מישהו אחר.. התאהב פעם במורה?איכס..לא! באבא\אמא של חבר\ה?לא לא לא! בדמות מספר\סרט?לא...... במישהו מאותו מין? לא!!! חווית אהבה חד צדדית?אולי.... קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?נעל ספורט קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין ליד ברים פרוותים בחדר... קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?את המוט של הוילון חרוזים קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?ספר...101 כישורים שטותיים בהחלט.. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המיטה המתכוננת? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?מגבת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?עוד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?אין לבן בחדר.. שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?אין משחקי מחשב...
מה יש לך מאחורי הדלת?מסדרון תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?קיר! הפתעה! מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אקונומיקה?! לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?ג'וק...סתם...מזלג איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?מתחת לכיסא שילי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?הרקע של yellowcard תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?סורגים... ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? תקרה.. צריך לשירותים?דווקא לא..הלכתי קודם..
שומע מוסיקה?ברור! מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כע
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?אממ.לא ממש..לא על מי אתה חושב עכשו?על חבר שלי הדפוק הזה!!! מה אתה חושב על אותו אדם?^^^ האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?האמת שכן מה דעתך על:
?לא יכולה בלי
?סתם מעצבן
?כיך לחיות בו?!
?הלוואי וזה רעל!
?יש לי בחדר..קיבלתי ליומולדת
?בעע
?לא מעוניינת כרגע
?אפשר לבקש משאלה?
?רעבה.צריכה אוכל!!
?איזה חמודדדדד
?crazy frog...חמודה!
?קיבלתי הרבה...
?שליטא! זהו?1 סיימתי?! באמת סיימתי!? יאייייייייייייי

בטלקאפ

New member
יאפ

דברים בלתי מקוטלגים: שם:בת-אל גיל:14.5 גובה:1.68 ניראה לי.. משקל:שנה שעברה זה היה 47 מיקום בארץ:ר"ג ניקים נוספים:יש כל מיני אין סבלנות:p מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?1 מהו מספר המזל שלכם?אין כמה חברים טובים יש לכם?2 זה או זה ספר או סרט?המ תלוי חמוס או מלפפון?מלפפון סיני או רוסיה?לא ידעת נו שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו כלב או חתול?חתול פקצות או ערסים?לא זה ולא זה :S מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות[!!!] שניצל או פסטה?תלוי איזה שניצל
מסנג'ר או אייסיקיו?מסנ' פסח או חנוכה?חנוכה חסה או כרוב ניצנים?איכס ספגטי או מקרוני?מקרוני גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים?תותים
עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?לא זה ולא זה עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?פירות מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? הא משינה או כוורת?משינה חח קולד פליי או דה קולינג?קולד בלינק 182 או סאם 41?סאם41 רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?איכס אשר או אמינם? אמנם המומינים או דרדסים?המומינים טלנבלות או מדע בדיוני?בע בידור או דרמה?בידוק אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע:שחור,סגול,כחול שיר:יש הרבה דיסק:יש הרבה זמר\ת:אבריל סוג מוסיקה:פאנק,נממ בעצם כל מיני סרט:"הפסנתרן" ספר:"יומני הנסיכה" אתר:אין סוג ספורט:רידוק[זה ספורט..] אוכל:שניצל תירס
תוכנית טלוויזיה:אין אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:ספרות מורה בבצפר:איכס נעליים:אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לא חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?כן בטבע?כן שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?לא מערכת החינוך?חח ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה?כן שנאה?לא בחיים שאחרי המוות?כן אוטופיה?לא אנשים?נמ בכלום?הא? כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לפעמים לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?אולי משועמם?לפעמים פקצה?חח האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף?ללא אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן :S שברת פעם שן?חצי עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?חחחחחחחחח
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?נמממ זה נחמד חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?כן פגשת אי פעם את מתי אטלס?ח לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא זוכרת... היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חחחחחחחחחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?לא
ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כן
בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה?כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהב פעם במורה?לאאאאאאאאאא!! באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?חח כן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?רצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?אין קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?מראה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?דיסקמן קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?אפחד מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?ח לא מה דעתך על: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

6565

New member
אני!!!!!

שם: שם מכוער *חסוי* גיל: 12 וחצי גובה: 1.62 (נראה לי) משקל: לא יודעת.. מיקום בארץ: סביבות ירושלים ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? אין לי פלאפון מהו מספר המזל שלכם? 8 כמה חברים טובים יש לכם? אממ.. משהו כמו 4 או 3 זה או זה ספר או סרט? תלוי חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? אף אחד שחור או וורוד? שחור (איכסה ורוד פויה) עט או עפרון? עיפרון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס כלב או חתול? כלבלב חמוד ופרוותי! פקצות או ערסים? אף אחד מצדי שידרסו כולם מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? תלוי מתי מתמטיקה או ספרות? ספרות.. יותר קל שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? פסח.. החופש יותר גדול חסה או כרוב ניצנים? חד משמעי - חסה! (כרוב ניצנים זה דבר דוחה!) ספגטי או מקרוני? זה לא אותו דבר?.. גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים (לא סובלת אורז) מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? אף אחד לא סובלת את שניהם רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני! (שליטה!) מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? אף אחד קולד פליי או דה קולינג? לא שמעתי על דה קולינג ואני לא סובלת את קולד פליי.. בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אני לא סובלת את שניהם אבל במקרה הזה.. מוסיקה לטינית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים (שליטה!) טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני בידור או דרמה? לא יודעת.. אמטיוי או וי אייג' ואן? ??? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? אני רואה ערוץ 3 אבל רק כי יש שם כתוביות בעברית ואני לא יודעת אנגלית לגמרי שוטפת אבל בסטאר וורלד יש תוכניות יותר טובות מכושפות או באפי? מכושפות (שליטה!!!) דברים אהובים צבע: שחור וכחול שיר: זה משתנה אבל בינתיים זה jump של סימפל פלאן דיסק: אין ממש.. זמר\ת: גוון סטפני סוג מוסיקה: רוק סרט: אין משהו שאני יכולה לחשוב עליו.. ספר: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" זה ספר מעולה אתר: walla סוג ספורט: כדורסל ובייסבול אוכל: המבורגר תוכנית טלוויזיה: אינויאשה אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: שיעור חופשי! מורה בבצפר: המורה לאנגלית כי היא נותנת לי מלא מאיות! נעליים: יש לי רק זוג אחד של נעליים.. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לא חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? טבע זה חתיכת חרא גדול... שדים ורוחות? לא פיות? החברה המטומטמת שלי מאמינה בפיות ומאמינה בזה שכל פעם שילד אומר שהוא לא מאמין בפיה אז פיה מתה טוב אז... אני לא מאמינה בפיות!!! שלום כלל עולמי? ממש... מערכת החינוך? חרא עוד יותר גדול מהטבע ריפוי בעזרת יוגה? יוגה זה להרגע לא לרפא אהבה? אכזבה שנאה? שנאה זה מה שמניע את העולם בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? מה זה?.. אנשים? אנשים זה זבלה בכלום? אפילו בזה לא כוכבים נופלים? ראיתי כוכב נופל.. זאת לא אמונה או משהו האם אתה... מעשן? חס וחלילה! מתאפרת? נו ווי! לוקח סמים? בטח שכן.. סתם חולה? חולה במוח אולי מאחר הרבה? תלוי למה שונא את עצמך? אני שונאת כמעט כל דבר בעולם הזה כולל עצמי אוהב את עצמך? ------- משועמם? תמיד פקצה? חס וחלילה טפו טפו טפו האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא.. חבל ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? אני בקושי מקיאה בבית שלי אז במקום ציבורי.. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אני שונאת את הלקסיקן העברי היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא שזכור לי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אני קראתי רק אחד ואת השלישי אמרתי שקראתי למרות שקראתי רק איזה 5 עמודים וכמעט התעלפתי משעמום... אני מעדיפה את הסרטים חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אני עדיין מחכה לטיול בת מצווה שלי.. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? מה זה בדיוק?.. פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה?.. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא שזכור לי היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. כאילו שאכפת לי מאיזה מפגרת ששותה את השתינה של עצמה.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא רצית שיהיה לך זנב? אולי ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא אבל רציתי בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? אני בכלל לא מקשיבה לשיעורים נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? איכס לא באבא\אמא של חבר\ה? זה חולני.. בדמות מספר\סרט? קצת במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? נעליים קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? בובת פרווה מסמורטטת של הכלבה שלי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? דלת... קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? אין לידי מגירות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מלא אביזרים לתיקון מחשבים של אבא שלי לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? ארון תרופות תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? דף שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? פיפא 98... מה יש לך מאחורי הדלת? הרבה דברים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מדף.. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? חומר לנקות את המחשב... לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כל הארונות הקטנים באותו גודל איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין בבית שלנו נעליים אדומות תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תוכנת צייר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? media player ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? מטאטא צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? על אף אחד מה אתה חושב על אותו אדם? -------- האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

Satla ruleS

New member
איכשהו תמיד בשאלונים האלה...

אני עונה על הכל וזה, ובסוף נמחק לי חח אני לא מסתכנת
או שאני סתאם עצלנית

Eye Of Ra

New member
Me!

דברים בלתי מקוטלגים: שם: עדי גיל: 14 (ביולי!) גובה: 1.65~ משקל:לא אומרת! מיקום בארץ: ר"ג ניקים נוספים: Mrs. Sparo מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 מהו מספר המזל שלכם? 3 כמה חברים טובים יש לכם? הרבה... ברוך השם... זה או זה ספר או סרט? ספר חמוס או מלפפון? חמוס!!! זה שעיר וחמוד!!! סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו!!! כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? ערסים - יותר משעשעים, פחות צווחניים... מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות, אבל לא עם המורה שלי... (איווה = רשע
) שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ!!! פסח או חנוכה? פסח. חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי. גלידה או ארטיק? גלידה. מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. איכס, חמאה... :-{ אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל רוק או פופ? רוק!!!!!!!!!!!!!!!!1 רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון כמובן! מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? מוזיקה סגולה... משינה או כוורת? כוורת!!! קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? הדרדסים. טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלה בע"מ בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי?
באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דברים אהובים צבע: שחור שיר: Cell block tango דיסק: שוטי הנבואה זמר\ת: אביב גפן סוג מוסיקה: סרט: שיקגו / דוגמה ספר:מלאכים ושדים - דן בראון אתר: תפוז סוג ספורט: כדורסל אוכל: מרק עוף של סבתא שלי!!!
תוכנית טלוויזיה: טלנובלה בע"מ... (בבקשה, אל תחשבו שאני פקצה)
אייקון בתפוז:
מזכיר לי את דודו... שעור בבצפר: ערבית... מורה בבצפר: קרול - המחנכת נעליים: סנדלי פלטפורמה כחולים האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? יאפ חייזרים? יאפ מכשפות? יאפ אלוהים? נופ בטבע? שאלה קצת מפגרת, לא? שדים ורוחות? יאפ פיות? פקה פקה... שלום כלל עולמי? מצחיק... מערכת החינוך? אוקיי, שאנשים יבינו שאין לשרת החינוך תעודת בגרות!!! ריפוי בעזרת יוגה? יאפ אהבה? כע שנאה? כע בחיים שאחרי המוות? כע אוטופיה? נופ אנשים? תלוי איזה... בכלום? גם
כוכבים נופלים? נופ האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? כע לוקח סמים? לא חולה? נפש... מאחר הרבה? לא כ"כ שונא את עצמך? קצת אוהב את עצמך? קצת משועמם? מאוד פקצה? מקווה מאוד שלא...
האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כע.. LOL ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לצערי, לא... אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לצערי, כן...
שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כע.. הקאת במקום ציבורי? כע שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כע... היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אבא שלי נחשב פה? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ... על תלבושת אחידה... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כע... חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) למישו שמאוד אהבתי...
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נופ... טעמת קליק XL? אוי, כן... |מאוהב! פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? LOL
לא... קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כע... רצית שיהיה לך זנב? לא! מי כתב את זה?! ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? פסיכים... בלעת כפתור?
תיקנת מורה על שגיאה? כע נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא... התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? ג'ק ספארו! אהובי הנצחי ובעלי לעתיד!
במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כע קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?רצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אבא שלי... קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה... מה אתם חושבים שיש שם? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? עטים... קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?המחשב... לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את השרותים... תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? המילון של קידום שהייתי צריכה בשביל להבין מזה אוטופיה... שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? Heros מה יש לך מאחורי הדלת? קיר. תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? שולחן מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אני בסלון... אין פה חומרי ניקוי... לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אלכוהול...
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אצל השכנים, סביר להניח... תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? הדסקטופ שלי. יודעים שאני מכירה את הפסיכים האלה? (תמונה מצורפת) תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? מרפסת ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה!!!!!! צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כע מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כע... עבודה מעפנה בספרות... תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? בהחלט... על מי אתה חושב עכשו? על קנקנו של כותב שאלון זה... מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא פסיכי שתוקע לאנשים מטריות בעיניים... האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא... מה דעתך על:
?

כמה שאלות כמה?

דברים בלתי מקוטלגים: שם: נבו גיל:14 גובה:156 משקל:חסוי מיקום בארץ:עכו(חור בתחת של הארץ) ניקים נוספים:נובו נבנב נמוש נמו משה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 מהו מספר המזל שלכם? 2 כמה חברים טובים יש לכם?2(מתאים למספר..) זה או זה ספר או סרט?ספר (חנונית נו מה נעשה..) חמוס או מלפפון? לא זה ולא זה שוקולד הכי טוף! סיני או רוסיה?רוסיה שחור או וורוד?שחוררררר רוד זה פרחי בראמות עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה?מחשב חיי שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו המאמייי כלב או חתול?חתולי פקצות או ערסים? פקצות ערסים מפחידים אותי ופקצות מצחיקות ... חיחי מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט? הרבה חולצות מתמטיקה או ספרות?ספרות... יש לי 70 במתמטיקה.. שניצל או פסטה? פסטה!!! ברברים מי שבחרו בשניצל מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי פסח או חנוכה?פסח->מצה עם שוקולדדדד חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? גלידה או ארטיק?גלידה עם הרבהההה שוקולד מגנום או מגנום לבן?לבן דעעע תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולדדד בשר או עוף?לא ולאאאאאאאא!!! ברברים קניבלים! עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?מלווח יאמי יאמי..! חמאה או גבינה?תלוי איזה גבינה סלט ירקות או סלט פירות?ירקותים מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?רוקקקקקקקק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובייי השקסי בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?שחורה משינה או כוורת?משינה קולד פליי או דה קולינג?קולדפליי הקלאסים בלינק 182 או סאם 41? שניהם!!!!! רוק כבד או רוק רגיל? גם וגמבה מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?יאק לא זה ולא זה ביונסה או אלישיה קיז? יאק פעמיים אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?המומינים טלנבלות או מדע בדיוני? אימהההההה בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? גם וגמבה מכושפות או באפי? מכושפות! באפי די מטומטמת.. דברים אהובים צבע: שחור כחול ירוק תפוח שיר: אממ...אמממ...אמ...לא יודעתתת complicated מקווה שכתבתי נכון של אברילוש דיסק: לא שומעת דיסקים שומעת לפי שירים זמר\ת: אבריל ג'סי מקרטני וכמובןבן סימפללל סוג מוסיקה: רוק!!! סרט: אווו....למרות ששתי הפקצות שם "יום בניו יורק" ספר: הארי פוטר וצופן דה וינצ'י אתר: וואלה סוג ספורט: איכס ספורט איכס איכס איכסססססס אני נגד ספורט אוכל: שוקולדדדדד תוכנית טלוויזיה: מכושפות & חברים אייקון בתפוז: אייקון? מזה? שעור בבצפר: ספרות & אנגלית כי קלקלקלקלקל מורה בבצפר: המורה להבנת הנקרא חוה שכטר נעליים: אולסטאר מיי לייף! האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לע חייזרים? יאפ מכשפות?יאפ אלוהים?יאפ בטבע? שו? שדים ורוחות?יאפ פיות? לע שלום כלל עולמי? חחח.. ממש לע מערכת החינוך? לעעעעעעע ריפוי בעזרת יוגה?לע אהבה?יאפ שנאה?דאבל יאפ בחיים שאחרי המוות?יאפ אוטופיה? שו? אנשים?יאפ בכלום?לע כוכבים נופלים? לע האם אתה... מעשן?לע מתאפרת?יאפ לוקח סמים?עוד לא.. חולה?לע מאחר הרבה?יאפ שונא את עצמך?טיפה אוהב את עצמך?לעעע משועמם?יאפפ פקצה?חס וחסה האם אי פעם... עישנת? לע ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יאפ ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לע זה מפחיד אושפזת בבית חולים? חס וחסה ראית אדם מת במציאות?לע ראית חתול מת במציאות?יאפ... שברת פעם שן?לע עשית טיפול שיניים?יאפ.. הקאת במקום ציבורי?יאפ שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ...המומחיות שלי היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? יאפ וזה היה מפחיד בראמות עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר): אווו.. טוב זה יהיה ארוך אני מומחית למחאות ואוהבת כל מה שקשור בסקנדלים אז יש לי כמה 1. אצו לעשות לנו 4 מבחנים בשבוע והתנגדנו אז לא באנו שבוע לבצפר וקיבלתי סילוק 2. החליפו לנו כיתה בבצפר והצפנו את הכיתה (ובסוף עברנו.!) 3. המורה לתנך הציק לבנות וגרמנו שיעבירו אותו בצפר וזהו נראה לי בזמן האחרון.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן... התמכרות קשה חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עגיל באף ולהארי פוטר עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לאאאאאא טעמת קליק XL? מזה? פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא ממש היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. לא רואה אותה ממטר קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן כמעט נדרסתי מאוטובוס בשביל להציל חתולי קטן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כל הזמן רצית שיהיה לך זנב? כן בשביל לרדוף אחריו ראית סרט כחול?לאאאאאא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן... בלעת כפתור? לא אבל בלעתי גולה תיקנת מורה על שגיאה? כמובן! נתקעת במגלשה? חחח לא אני לא עד כדי כך.. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן.. עד היום אני חושבת שחן זה שם מרושעעע התאהב פעם במורה? לא כולם זקנים! באבא\אמא של חבר\ה? לא! בדמות מספר\סרט?כן... במישהו מאותו מין? לאאאאאאא חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?סיפור שאחותי כתבה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? שטיח קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דיסקים ודברים למחשב קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?מגבת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? כסף!! 10 ש"ח שהלכו לי לאיבוד תודע תודע תודע! קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?הדפים של המדפסת שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין... מה יש לך מאחורי הדלת? חלוק ותיקים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מים? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אין לי כוח ללכת... איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? במגירה תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? איך ממזערים מסך? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? תריסים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? שפתון צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קלעת בול! על מי אתה חושב עכשו? על חברה מגיעלה בשם ספיר מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא דוחה מטמטמת ושהיא הילדה הכי מסריחה ( תרתי משמע) שראיתי בחיים האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ההמשך בהודעה הבאההה

SPFAN

New member
זה ארוך.. אבל עניתי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: יונתן גיל: 13 ו9 חודשים גובה: 1.78 (מזל טוב לי! גבהתי ב2 ס"מ!) משקל: ת'אמת? אינלי שמץ
מיקום בארץ: מכבים (חור במרכז) ניקים נוספים: ג'ון ויון מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 מהו מספר המזל שלכם? 3 כמה חברים טובים יש לכם? הרבההה מאוד זה או זה ספר או סרט? ספר חמוס או מלפפון? חמוס! סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? חחח ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו
הוא כזה צ'אבי חמוד כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? אף אחד... אבל אם אני חייב לבחור אז פקצות מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? חנוכה.. חג שאוכלים בו
חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? המממ שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופרוק
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס... למרות שאת שניהם אני שונא בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפאני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המומינים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות
בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורלדז מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: כחול שיר: Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes (תודה ללינה
) דיסק: Christina Aguilera - Stripped זמר\ת: Christina Aguilera / Eminem סוג מוסיקה: פאנק רוק סרט: אפקט הפרפר ספר: הארי פוטר, כולם אתר: Funny סוג ספורט: לא מת על ספורט... אבל אם כבר אז כדורסל אוכל: כדורי שוקולד תוכנית טלוויזיה: כל דבר שיש בMTV אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מתמטיקה ואנגלית מורה בבצפר: מדעים נעליים: מידה או סוג? סוג אינלי מושג ומידה 45 האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לא חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? כה שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? חח בכלל לא מערכת החינוך? ברור! שלא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? לא אנשים? חלק בכלום? מאוד כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? שום סיכוי מתאפרת? חחח לא לוקח סמים? אף פעם חולה? לא מאחר הרבה? לא יותר מדי שונא את עצמך? אפשר להגיד... בעצם יותר לא אוהב משונא אוהב את עצמך? לא ממש משועמם? חח יחסית פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? ברור שלא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? פעם אחת ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כה.. ניתוח ראית אדם מת במציאות? למזלי הרב לא ראית חתול מת במציאות? על הכביש שברת פעם שן? שברו לי.. זרקו אותי על הפח בגן חחח נשברו לי 2 שיניים עשית טיפול שיניים? סתימות וכאלה הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בסלנג.. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח מורה למתמטיקה שנה שעברה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? מודה באשמה חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חחחח ליומולדת נקרא? עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא, ואני אף פעם לא אעשן טעמת קליק XL? כהה זה טעיםםם פגשת אי פעם את מתי אטלס? חחח ביסודי.. טוב לדעת שאני לא היחיד יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח כה שאני שותה ת'פיפי של עצמי קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא היה לי מקרה שהייתי צריך לעשות את זה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יותר מדי פעמים רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא... מאיפה השאלות האלו?? בלעת כפתור? שקל נקרא? תיקנת מורה על שגיאה? כה, המורה להבעה. כל הזמן נתקעת במגלשה? חחח כה שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אינדיד התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? א בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? נמלה על השטיח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? הכלבה שלי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קורי עכביש קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? ספר טלפונים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? חח השירותים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה לבנה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? נייר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מכון היופי של ברבי
(של אחותי הקטנה! שלא תחשבו) מה יש לך מאחורי הדלת? הרבהההה אבק תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? סבון במטבח לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? חומרי ניקוי איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אצל אמא תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? דסקטופ תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? פרחים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? שטיח צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא יכול
מחשב מטומטם עם רמקולים דפוקים מלטף חיה? כן.. אבל רק כי שאלתם חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אפשר להגיד על מי אתה חושב עכשו? על האנשים המוזרים בטלנובלה הספרדית הזאת שאחותי רואה מטר ממני מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא מוזר האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.. כי אינלי משהו אחר לעשות

SPFAN

New member
המשך

מה אתה חושב על
? השעה 18:38
? אין שמש בשמיים
? המממ.. מסריח?
? כלום
? יש פרחים בגינה
? הארי פוטר
? הממ... עדיין לא התנשקתי?
? היו לי 3 דגים.. אבל הם מתו כי הבאנו להם בטעות מים עם כלור
? אני קצת רעב
? אתמול באפקט הפחד הם אכלו תמנונים חחחח
? ראיתי צפרדע בטורקיה
? I'm broke
? אחחח זכרונות ילדות

HANSAMA

New member
עניתי על חלק..

שם:אופירה גיל:16 עוד 7 ימים.. גובה:160 משקל:50 מיקום בארץ:נתניה ניקים נוספים:? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?3 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם?2 זה או זה ספר או סרט?סרט חמוס או מלפפון?? סיני או רוסיה?ארה"ב שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?תוש מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?הארי פוטר כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?ערסים רולז מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?מעיל... מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה.. שניצל או פסטה?פיצה מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי פסח או חנוכה?פורים חסה או כרוב ניצנים?חסה.. ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?לבן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?ברור ששוקולד! בשר או עוף?עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?פירות מסטיק או סוכריה על מקל?על מקל רוק או פופ?רוק!! רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי הגבר וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני?.. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?שחורה משינה או כוורת??? קולד פליי או דה קולינג? גרין דיי בלינק 182 או סאם 41?לינקין פארק רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז??..\ אשר או אמינם?אשר! המומינים או דרדסים? שאלה קשה.. טלנבלות או מדע בדיוני?לא זה ולא זה בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3 מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:שחור/ורוד/ירוק שיר:BOULEVURD OF BROKEN DREAMS דיסק:AMERICAN IDIOT זמר\ת:רובי וויליאמס סוג מוסיקה:רוק סרט:המספריים של אדוארד... סרט מהמם! ספר:הארי פוטר -לא לצחוק! אתר:גרין דיי סוג ספורט:אין אוכל:פיצה תוכנית טלוויזיה:?? אייקון בתפוז:??\ שעור בבצפר:?? מורה בבצפר:.? נעליים:? האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לא חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?ברור בטבע?? שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?הלוואי מערכת החינוך?לא ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה? ,,, שנאה?לא הבנתי את השאלה?. בחיים שאחרי המוות?לנראה שכן אוטופיה?מזה אנשים?לא בכלום?כן כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לא לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?מחבב משועמם?ברגע זה.. פקצה?לא האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?כן אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?לא הקאת במקום ציבורי?מלא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?למה? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן, היה קשה.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?היה ועבר! חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?כן פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא אבל פגשתי לצערי את הראל מויאל..

busted4ever

New member
ואי איך אני אוהבת

לענות על החרא הזה!! דברים בלתי מקוטלגים: שם:קלר[קלי] גיל:16 ושבועיים גובה:מטר שישים ככה משקל:לא אומרת |= מיקום בארץ:חולון-לצערי ניקים נוספים:קלי קלרה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 מהו מספר המזל שלכם?3 כמה חברים טובים יש לכם?2 וחצי [אחת בדרך להיות החברה הכי טובה....עזבו] זה או זה ספר או סרט?סרט חמוס או מלפפון?חמוס |= סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?ורודד!!!!!!!! עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?TV שער ארוך או קצר?לבנים קצר לבנות ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו כלב או חתול?חתול פקצות או ערסים? זה לא באמת משנה...בע אני שונאת שאומרים פאקצות פריקים וכל הקטגוריות האלה מים או קולה?מים-פחות קלוריות מעיל או סווטשרט?מעיל-מסתיר שומן מתמטיקה או ספרות?לפרוש ? שניצל או פסטה?שניצל מסנג'ר או אייסיקיו?מסנגר פסח או חנוכה?פסחח יותר חופש חסה או כרוב ניצנים?|= ספגטי או מקרוני?למות מרעב גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?ארטיק קרח תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקוד בשר או עוף?אני צימחונית חעחעחעחע עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?שניהם חמאה או גבינה?חמאה סלט ירקות או סלט פירות?ירקותתת מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?שניהם רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי בריטני ספירס או גוון סטפני?גוווןןןן!!!![אני חולה עליה] מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?מוזיקה שחורה זה אחלה משינה או כוורת?איכס קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג כי הסולן ממש חמוד בלינק 182 או סאם 41?מסרבת לענות רוק כבד או רוק רגיל?פופאנק? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?להיות חירשת ביונסה או אלישיה קיז?איכססססססססססססססס אשר או אמינם? שוב מסרבת לענות המומינים או דרדסים?המומינים! טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות!!! בידור או דרמה?בידור! אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 כי יש תירגום ]= מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:ורוד שיר:זה לפי תקופות דיסק:גם לפי תקופות זמר\ת:גוון סטפני אבריל ונלי להקות-סימפל באסטד בלינק סאם גוד שארלוט אמיריקן הי פי מקר בואולינק פור סופ דה סטרטינג ליין ליט...ועוד ועוד עועד סוג מוסיקה:פאנק רוק\פופאנק\פופ\היפ הופ סרט:סיפור אהבה בלתי נשכח\אפקט הפרפר ספר:- אתר:הבלוג שלי [= סוג ספורט:מממ קפיצה לרוחק וספורט אתגרי [יומשבת אני עושה צניחה חופשיייתת!!!] אוכל:הכל חחחחחחחחחחחחח תוכנית טלוויזיה:סברינה מכושפות ניפ טאק.... אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:ספורט מורה בבצפר:המחנכת נעליים:ואנס!!!!!!! האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לע חייזרים?כה מכשפות?לע אלוהים?כן!!! בטבע?אה? שדים ורוחות?לע פיות?לע שלום כלל עולמי?לע מערכת החינוך?לע ריפוי בעזרת יוגה?כה אהבה?לע |= \= ]= שנאה?אה? בחיים שאחרי המוות?כה אוטופיה?אה? אנשים?לפעמים בכלום?לע כוכבים נופלים? כה האם אתה... מעשן?לפעמים מתאפרת?כה לוקח סמים?לא חולה?כה מאחר הרבה?כה שונא את עצמך?כה אוהב את עצמך?לא משועמם?כה פקצה?|= האם אי פעם... עישנת?כן חחחחחחחחח לא פעם 1 ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?חחחח לא פעם 1 ראית אדם מת במציאות?לא פעם 1 |= ראית חתול מת במציאות?לא פעם 1 שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כה הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לאא חחחחחחח היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כה...לונדדדדדדדדדדדוןןן! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?ממממ כה...\= חחחחח אבל אחרי זה נהנהתי מזה טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כה....שמיצי קיבלה אירוע מוחי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?לא נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?כה במישהו מאותו מין? לאאאאא אני נגד לסביות והומואים חווית אהבה חד צדדית?מהצד השני כה....יותר מידי פעמים קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?צאז הגיטר המדהים שלי קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?נתקעתי בקיר.....הדבר הפרוותי הכי קרוב זה מיצוש יושבת על החלון קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?מממ משקוף? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?דפים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המגבר של צאז.. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?שירותים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?בגד ורוד |= קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?השולחן שלי שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?סימס מה יש לך מאחורי הדלת?אחי חושב תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?עוד תמונה מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אין לי חומרי ניקוי בבית... |= העוזרת קונה ומביאה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?סכין איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?בחנות הכי קרובה אליי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?הרקע של הנחש שאני רוצה תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? מיציייי ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?שטיח ובאלגן צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא מלטף חיה?מיציייי [= חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כה תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כה על מי אתה חושב עכשו?לא אומרת מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא ממש חמוד האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא מה דעתך על: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? |=

ordagan

New member
אני בכלל לא מהפורום הזה אבל

קפצתי לשניה כי אני מכיר מישהי שאוהבת את הלהקה ולא משנה, סיפור ארוך.. אבל נראה לי יהיה מגניב לענות, אם אתם מרשים לי ככה להיטפל לפה: דברים בלתי מקוטלגים: שם: אור דגן גיל: 14 גובה: 1.70 בערך משקל: 52-3 מיקום בארץ: "שאו ציונה נס ודגל" אבל שתי המילים האמצעיות.. בהיפוך.. חח ניקים נוספים: "דגדגן" חחח כן כן מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 מהו מספר המזל שלכם? אין כמה חברים טובים יש לכם? אמ... כמה שצריך זה או זה ספר או סרט? תלוי חמוס או מלפפון? הא?! סיני או רוסיה? אמ... סינים חמודים שחור או וורוד? שחור! עט או עפרון? עט בעעננקק מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? בינוני (מתחכם שכמותי) מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס (כי יש לו בחורה כוסית ולפו אין) כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? ערסים (לפעמים הם מפתיעים לטובה! ) מים או קולה? קווללההההה אני מכור מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצל אבל של אמא שלי מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי פסח או חנוכה? חנוכה (ומי שאומר פסח שיחשוב על הדבר הבא: אתם משווים את חג האוכל השומני והטעים, הלוא הוא חנוכה, אל מול חג חוסר הפחמימות? מה עובר עליכם?!) חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? הממ... גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן!! שאלה גאונית!! תותים או דובדבנים? תותים... עם קצפת... יאמ... עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה עם פירורים בשר או עוף? בשר... אני קניבל עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אמ.. שוקולד אורז או פתיתים? אורז ופתיתים חחח מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? neither סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או גוון סטפני? שתיהן חמודות מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? שחורה משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? קשה... גם וגם בלינק 182 או סאם 41? לא יודע מה זה... סליחה על הבורות.. רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית!! ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? באמצע... חייזרים במשבר אמצע החיים בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 24!!!!!!! ואמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? שניהם מכושפות או באפי? לא ולא דברים אהובים צבע: אדום, כחול, כתום, לבן, שחור שיר: לאיודע... הרבה... דיסק: היהודים הדיסק הראשון זמר\ת: לא יודע... סוג מוסיקה: הכל ... אני פתוח להכל... סרט: מה זה השאלות האלה?! אני לא יכול להתמסד לאחד! אבל שיהיה "הנסיכה הקסומה" ספר: כל מיני... אני קורא דווקא הרבה.. אתר: (?!?) סוג ספורט: כדורגל וטניס אוכל: איטלקי וטוניסאי (נחשו איזה עדה אני...) ובכלל מה שטעים תוכנית טלוויזיה: הרבה ... הרבה מדי.... יותר מדי... אייקון בתפוז: אין שעור בבצפר: מתמטיקה.. יש לנו מורה חמודה... וספרות, כי המורה לא מלדמת ורק מספרת שטויות כל היום מורה בבצפר: ככתוב למעלה, המורה למתמ' נעליים: נייק!!!1 שולטים!!!! האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חופשי חייזרים? בערך מכשפות? לא ממש אלוהים? כן! בטבע? לעעע... שדים ורוחות? בו! חחח לא ממש.. פיות? לא שלום כלל עולמי? לא פחחחח מערכת החינוך? לאאאאאאא ריפוי בעזרת יוגה? מממ....................... אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? בערך אוטופיה? לא אנשים? כן בכלום? כן כוכבים נופלים? לא ממש האם אתה... מעשן? לא! מתאפרת? חחח לא לוקח סמים? לא!!!! חולה? לפעמים.. אתם יודעים צינון וכאלה... מאחר הרבה? מאחר לא... מחסר כן שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? אמ... לא יודע משועמם? תמיידדדדד זאת מחלה!! פקצה? לא! האם אי פעם... עישנת? לא.. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן אבל לא ממש בית חולים קופת חולים של הילדים וזה עשו אינפוזיה סיפור מצחיק ראית אדם מת במציאות? לאא תודה לאל ראית חתול מת במציאות? כןןן מלא פעמים איזה קורע זה!!! פחחחח!!! שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? בטח הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה?! מי הבנאדם הסוטה שכתב את זה?! היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחחחח 'צטערת לא.. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) מה זה שעת סיפור?~1 יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן קצת חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ליומולדת שלי...
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אני מרגיש משקע נפשי אצל הכותב של השאלות....
טעמת קליק XL? כן, לצערי פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא.... (?!?! אני פשוט לא צריך לדבר...) יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? וואט-דה-פאק?! היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לאאא חחחח קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) זיקתי בחלום כדי להציל מישהי שאהבתי מטביעה והצלתי אותה!! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא.... (נחשו לבד מה אני חושב...) ראית סרט כחול? דההה.... הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחח כן בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? מלא פעמים נתקעת במגלשה? חח לא ... (מישהו אכל יותר מדי סופגניות... ) שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? לאא!!!!!! באבא\אמא של חבר\ה? איייכסס לאא!!!1 בדמות מספר\סרט? כן... אבל פאדיחות... במישהו מאותו מין? לא! פיכס! חווית אהבה חד צדדית? כן, לצערי ברגעים אלו ממש... קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? רגיל של הסינטיסייזר שלי קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? השאלון המטומטם הזה.. חחחח
סתם כלום... קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף.... קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? כבלים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב שלי... (מתחילות להלחיץ אותי כל ההוראות האלה.... "קונטרול-פריק") לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אסלה תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? הרצפה של הארון? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? הקיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? GTA מה יש לך מאחורי הדלת? תוף אפריקאי גדול תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? אין תמונה מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין!!!!!!!!! פסיכופטים!!! לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? דיייייייי אני לוקח משם סכין ומתאבד!!!!! איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? ?!?!?! תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? יריתי בעצמי והבחנתי בדם!!! דייי אני לא יכול יותר!!!! תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? סורגים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה!!!!!! איזה קטע

למעלה