אני../images/Emo13.gif
דברים בלתי מקוטלגים: שם:צ'אקי גיל:14 גובה:1.63 בערך. משקל:
מיקום בארץ:נתניה
. ניקים נוספים:אמ יש לי אחד שאני בקושי משתמשת בו. הוא למקרה חירום. fraigle one או משהו בסגנון:S מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?7 מהו מספר המזל שלכם?7
כמה חברים טובים יש לכם?6 הכי טובים. זה או זה ספר או סרט?סרט. חמוס או מלפפון?
סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך אבל לא יותר מדי מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב כלב או חתול?חתול פקצות או ערסים?עדיף שלא יהיו בכלל מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה?פסח חסה או כרוב ניצנים?חסההההה
ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד
בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?כלום חמאה או גבינה?כלום סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיקקקקק
רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?לא. בריטני ספירס או גוון סטפני?לאא. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?"לא שחורה" משינה או כוורת?לא איכפת לי כ"כ קולד פליי או דה קולינג?דה קולינג בלינק 182 או סאם 41?סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?
אשר או אמינם?לאלאלא. המומינים או דרדסים?המומינים טלנבלות או מדע בדיוני?לא. בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע:שחורכתוםכחול שיר:יש הרבה. דיסק:סטיל נוט גטינג אני-ס"פ ופולן-אוונסנס זמר\ת:איימי לי סוג מוסיקה:רוק סרט:ספונג'בוב[שליטה.] ספר:- אתר:תפוז?
סוג ספורט:אני עכשיו בג'ודו אז..
אוכל:פיצההה תוכנית טלוויזיה:חברים אייקון בתפוז:
,
שעור בבצפר:ספורט מורה בבצפר:המורה להיסטוריה
[גם המחנכת] נעליים:הBK המגניבות שלי.[כן זה האדוםלבן שהיו בתמונה] האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?הם רק מצחיקים אותי
חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לא בטבע?כן
שדים ורוחות?הלוואי והיו. פיות?לא שלום כלל עולמי?שיהיה כבר. מערכת החינוך?XD ריפוי בעזרת יוגה?לא ממש אהבה?משתדלת שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?הלוואי אוטופיה?אה?
אנשים?בדר"כ בכולם. בכלום?ברור. כלום זה אני
כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?חס וחלילה. אני אלרגית. מתאפרת?בדר"כ לא לוקח סמים?לא
חולה?במוח, כן. מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?כן אוהב את עצמך?אם התשובה הקודמת היתה שאני שונאת את עצמי, אז בואו נחשוב אם אני אוהבת
משועמם?לפעמים פקצה?לא
האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?כן עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן, טיסה לחו"ל עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כמעט רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן, אבל הקטנוניות לא היתה מצידי. רצית שיהיה לך זנב?כן
ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן, הרבה נתקעת במגלשה? פעם אחת כי הייתי עם מכנסXD שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא התאהב פעם במורה?לא:S באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?לא יודעת קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?נתקעתי בשולחן
קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?השיער של אח שלי שיושב על המיטה?
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?הדבר הזה שעושים עליו מתח. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?דברים של אח שלי. זה לא החדר שלי. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?אין בקרבת מקום דברים טכנולגיים
לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?חולצה כתומה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?ארון שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?זה בתוך המחשב
מה יש לך מאחורי הדלת?קיר? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?גם קיר? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אין פה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?אוכל?
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?בחדר שלי, והיא לא בדיוק אדומה. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?חלון שיחה של המסנג'ר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?אויר. והזה של המזגן. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?שטיח צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא, אחי לומד לבגרות בתנ"ך. מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?על אףאחד. מה אתה חושב על אותו אדם?:X האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא מה דעתך על:
? נחמד
? חביב
? מגניב:]
?גם מגניב:]
?לא משהו מיוחד.
?
? נחמד
? שולט מאוד
? אוכלללל:]
? חמוד
? שולטת
? וואו.