שאלון!

שאלון! ../images/Emo163.gif

כי אתם חסרים חיים. וג'וש מציק לי. שעת התחלה: שם: גיל: מקום מגורים: כמה פירסינג יש לך? כמה קעקועים? עשית חלק מהם לבד? האם אתה מכבד את עצמך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? החבר... הכי טוב שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי האחרון שהיית בבית שלו? האם החברים שלך מכירים אותך? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מהי המילה האהובה עליכם? מהי המילה השנואה עליכם? איזה קול/רעש אתם אוהבים? איזה קול/רעש אתה שונאים? מהי הקללה האהובה עליכם? באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה יש על משטח העכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? עדיין לומדים? יש לכם בן/בת זוג? היה לכם? כמה היו לכם? היו לכם סטוצים? כמה? יש לכם מראה בחדר? אוהבים להתקלח? מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? איזה צלצול יש לך בפלאפון? האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מה היית לוקח איתך לאי בודד? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מה המסטיק האהוב עלייך? מה מעיר אותך בבוקר? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמה כריות יש לך על המיטה? כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מה היית בגלגול הקודם? האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מה לא היית שם בסנדוויץ'? איך קראו לגננת שלך? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? מה המאכל הכי אהוב עליך? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרמבו- וניל או שוקו? האם יש לך טלוויזיה בחדר? מהו הערוץ האהוב עליך? והשנוא? האם אתה קורא מהר? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? אתה מעשן? האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) איך היית מסכם אותה במילה אחת? האם יש לך חדר לבד? אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? שעת סיום: חהחהחה

אני../images/Emo12.gif

כי אני חסר חיים ומשעמם לי
שעת התחלה: 17:16 שם: יהושע (ג'וש) אהרון סאונדרס גיל: 17 מקום מגורים: אנגליה כמה פירסינג יש לך? אחד כמה קעקועים? כלום עשית חלק מהם לבד? לא האם אתה מכבד את עצמך? לא
האם היית רוצה לשנות בך משהו? להיות יותר שמן! מה? ^ למה? כי אז לפחות אני לא אהיה הסיבה לזה שנואה משקרת בכל משפט שני שלה מה התכונות הרעות אצלך? נואה: אתה סוטה (אני: וואט דה?!) מה התכונות הטובות אצלך? נואה: אתה יודע להקשיב, אתה חמוד, אתה בי, ואתה סוטה (אני: וואט דה?!) מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מציק לנואה שתשים שאלונים בפורומים שמעולם לא כתבתי בהם
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כבר לא
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מדבר עם דנע
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא נראה לי
האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודע
היית מאוהב? כן
היית על סמים? תלוי איזה סמים שחית בעירום? כמובן היה לך מקרה חירום רפואי? נה עברת ניתוח? לא נראה לי ברחת מהבית? לא רציני חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? אני מניח
היית על במה?.כמובן ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות? כע נשארת ער כל הלילה? הייתה תקופה של חודשים שהלכתי לישון בבוקר לא אכלת יום שלם? ברור, הייתי דוס
דיברת בטלפון כל הלילה? רוב הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ברור ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? כן
חשבת שאתה משתגע? יאפ נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? באיזה מובן? היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אני שומר על זכות השתיקה פגשת מישהו מפורסם? תלוי מה נקרא מפורסם הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? אכלתי בשר...
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכר
גנבת משהו? אני שומר על זכות השתיקה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא זוכר
היתה לך התמוטטות עצבים?. לא נראה לי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אולי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? לא
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבטן של התולעים יש לך חברים הומואים/לסביות? ברור מי החבר הכי טוב שלך: אודי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אודי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תעשה את זה"
החבר... אני אשנה את זה לחברה, מקובל? הכי טוב שלך? אודי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טל הכי מעט זמן? טל הכי מצחיק? עז
הכי מוזר? נואה
הכי חכם? לא מכיר א\נשים חכמים
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אודי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? כמובן
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דנע או אודי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דנע על מי אתה סומך הכי הרבה? אודי עם מי אתה רב הכי הרבה? נואה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? תלוי מי האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מידי מי האחרון שהיית בבית שלו? רתם האם החברים שלך מכירים אותך? כע אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלק ממנו מהי המילה האהובה עליכם? אשריך! מהי המילה השנואה עליכם? אין כזאת איזה קול/רעש אתם אוהבים? דנע מדברת
איזה קול/רעש אתה שונאים? דנע אומרת "אני לא שומעת אותך" מהי הקללה האהובה עליכם? לך פרו ורבו! באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? שוחט איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? פאנק, מטאל, רוק קלאסי, פולק, קאנטרי, וכל מיני אחרים מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? אדגיי
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? לא הרבה
כמה היית מוכן לשלם? לא יותר מ100 שקל יש לך פוסטרים? כע האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? אני יודע לנגן התקווה במנדולינה
אתה אוהב לשיר? כן
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי מי
אתה שר מול קהל? לא
אתה מזייף? ברור
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בוש שצחקת עליו? נואה
שהלכת איתו לקניות? מנדעלה! (הפיצול) ששבר את הלב שלך? רותם
שאכזב אותך? דני שגרם לך לבכות? צניל ששימח אותך? אודי שראית איתו סרט? אחותי ואחיינית שלי
שדיברת איתו בטלפון? נואה, בסקייפ, ברגע זה
שראית? חבר של אחותי
מה אתה לובש כרגע? ג'ינס שחורות וחולצת טריקו שחורה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בציפורן מה יש על משטח העכבר שלך? אין כזה, אני משתמש בספר "תולדות העולם"
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאושר לגמרי בזכות דנע המושלמת
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? נואה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? נו, טלפון אינטרנטי, רבותי?! המאה ה21?! האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא, נואה מפריעה
עדיין לומדים?קולג' יש לכם בן/בת זוג? כע היה לכם? לא
כמה היו לכם? 0 היו לכם סטוצים? כמה? נופ :-} יש לכם מראה בחדר? לא, אני צריך אבל
אוהבים להתקלח? לא
מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודע
איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? טבעוני וסחר הוגן, הכל הולך כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מידי
איזה צלצול יש לך בפלאפון? לא זוכר האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? עשרות פעמים מה היית לוקח איתך לאי בודד? דנע
אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה לישראל איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ישראל, כי דנע שם
מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוכל את זה מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי ביי אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא כמה כריות יש לך על המיטה? 2 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? טייס
מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? הרופאה נראה לי
מה היית בגלגול הקודם? צב האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מדעים אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשרוף חנות שמוכרת פרווה איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המיטה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר
מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן

החרא נקטע!

מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שלא כל השאלון נשלח!
מה לא היית שם בסנדוויץ'? כל דבר מהחי איך קראו לגננת שלך? יעל נראה לי אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לרבי נחמןןןןןןןן! מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? תשאלו את נואה איך היא עושה את זה
מה המאכל הכי אהוב עליך? בולונז
השיר האחרון ששרת: משהו של קט סטיבנס
הדבר האחרון שצחקת בגללו: נואה, נראה לי ריח אהוב: בנזין שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןן!
שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו? זה לא טבעוני! האם יש לך טלוויזיה בחדר? כע מהו הערוץ האהוב עליך? ערוץ 4 נראה לי והשנוא? BBC1 האם אתה קורא מהר? כע מה הבעל החיים האהוב עליך? סילביה!
והשנוא? נואה
אתה מעשן? הפסקתי האם אתה אוהב את הכיתה שלך? הכיתה לא, הקולגות דווקא כן
איך היית מסכם אותה במילה אחת? טמבלים האם יש לך חדר לבד? כע אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? רק על הרגליים
שעת סיום: 17.54, קודם זה היה 17.43!

אוף, אני שונא אותך

שעת התחלה:19:52 שם:ליעוז גיל:14 מקום מגורים:ראשון לציון כמה פירסינג יש לך?0 כמה קעקועים?20 עשית חלק מהם לבד?כן האם אתה מכבד את עצמך?לא האם היית רוצה לשנות בך משהו?הכל מה? למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?הההההההה מה התכונות הטובות אצלך?המממממ מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מנגן האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מנגן!\מדבר עם אנשים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?תלוי במצב האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא ממש יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא...תמיד יש את השאלה המעפנה הזאת היית מאוהב?לא היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?לא חטפת מכות?ביסודיD: אבל לא היה דברים רציניים החטפת מכות למישהו?סתם ככה? מה פתאום?! התחילו איתך?מאיזה מובן? היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא ברצינות נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא, עד 4 בצהריים הרגת מישהו?בטח! חשבת שאתה משתגע?כשהרגתי מישהו!:O נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?אולי עברת על החוק?אולי... פגשת מישהו מפורסם?בטח, את טלי פחימה, אתמול הרגת חיה בטעות?במובן מסוים הרגת חיה בכוונה?גם, במובן מסוים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?בטחחחחח גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא נראה לי היתה לך התמוטטות עצבים?.לא!!!אההההההההההה קפצת בנג'י?לאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין:!!!! באסטרולוגיה?לא ממש בקסם?לא באלוהים?לא! בשטן?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס?בדרך כלל לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לבית קברות... יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? אוף, אני זוכר את השאלון הזה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?הוא מעפן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לגמרי החבר... הכי טוב שלך?אבל שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ממש הכי מעט זמן?כאילו הכי מצחיק?בחיים שלי הכי מוזר?לא הכי חכם?ראיתי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?כזה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב?מיחזור עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שאלונים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אובססיבי!!! על מי אתה סומך הכי הרבה?כן, ועכשיו נחזור עם מי אתה רב הכי הרבה?לשאלון: האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא, אולי מי האחרון שהיית בבית שלו?דן האם החברים שלך מכירים אותך?לא!!!!!!!!! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:ברור מהי המילה האהובה עליכם?ספרטקוקוס מהי המילה השנואה עליכם?המ...לא עולה לי לראש איזה קול/רעש אתם אוהבים?פאנק איזה קול/רעש אתה שונאים?של מקדחות כאלה, זה מעצבן מהי הקללה האהובה עליכם?כושילאימאשך באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?הממ...חייל בקרבי איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?פאנק לסוגיו, רוק קלאסי, מטאל וקצת בלוז מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?קורט קובייןP:, ולהקה...קשה מדי לבחור מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?לנסות לסוע לאותו מקום שהם מופיעים?.... כמה היית מוכן לשלם?450 ככה יש לך פוסטרים?המ...לא ממש האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?כן, גיטרה אתה אוהב לשיר?כן, זה סוג של שירה אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?תלוי איזה שירה... אתה שר מול קהל?לא, אבל אני אצטרך לעשות את זה אתה מזייף?לא נראה לי... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?!!! את המורה לאנגלית שצחקת עליו?לא זוכר:| שהלכת איתו לקניות?קניות? בטח אבא שלי ששבר את הלב שלך?לאדע שאכזב אותך?מישהו נו שגרם לך לבכות?וואו, אין לי מושג ששימח אותך?ההוא שהתחפש לפולנייה ועשיתי אותו פאנק ב"צייר" אבל אני לא מכיר אותו שראית איתו סרט?לא זוכר שדיברת איתו בטלפון?חבר שלי שראית?אמא שלי מה אתה לובש כרגע?טרנינג, חולצה של סקס פיטולז ואיזה סווטשרט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באגודל הימני עם השמאלי כשאני מקלידדד מה יש על משטח העכבר שלך?פד... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:משועמם, מתוסכל, חסר משמעות, מיטה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?כן, דפנה, ניקי, נואה וג'וש האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא! האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?שמעתי לפני שניה Spermbirds אבל נגמר עדיין לומדים?כן, בערך יש לכם בן/בת זוג?לא היה לכם?לא כמה היו לכם?30 היו לכם סטוצים? כמה?אפילו יותר מבני זוג!!! יש לכם מראה בחדר?כן אוהבים להתקלח?לא, גם לא מתעב מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?"ההה"? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?ספלנדיד מריר של עלית כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?13-14 איזה צלצול יש לך בפלאפון?סתם כזה, לאדע האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?יועצת של הבית ספר, בירור מגמות מה היית לוקח איתך לאי בודד?מוזיקה אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?דברים שקשורים למוזיקה, הקלטות, ציוד וכו' וגם תורם חלק מהכסף לאירגון זב"ח איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אנגליה, בגלל הגבינה צהובה טבעונית שם!!! סתם, בטח קשה לגור במקום אחר מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה מה מעיר אותך בבוקר?כלום! לפעמים שעון מעורר, אבל זה לעיתים רחוקות אני לא מצליח להתעורר ממנו וקם אחרי 34 דקות-42 דקות אחרי!! מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?מאיפה לי לדעת?! אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא כמה כריות יש לך על המיטה?4 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?לא ידעתי מה להיות מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?המ...לא יודע...O_O מה היית בגלגול הקודם?גם לא יודע, קרציה האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מורשת ותנ"ך אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?פעולה ישירה לבעלי חיים איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר מחשב עם המוזיקה והגיטרות מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?אמרתי כמה שהמורה לאנגלית זונה כשהיא הייתה מאחוריי מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שלא ידעתי שהמועד ב' ביום רביעי>< מה לא היית שם בסנדוויץ'?כל מוצר מהחי איך קראו לגננת שלך?דליה! אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?שחר ההיסטוריה, הייתי משנה את התפיסה של השענות בבעלי חיים בכל מיני דברים לא הכרחיים מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?יחסי אנוש שלא נראים בעיניי, תפיסת עולם מטומטמת לחלוטין מה המאכל הכי אהוב עליך?ההה...נראה לי פלאפל\בודהה בורגר טחינה\סלט!! השיר האחרון ששרת: descendents- suburban home הדבר האחרון שצחקת בגללו:הילד הזה שהתחפש לפולניה ועשיתי אותו פאנק ב"צייר" וסיפרתי עליו כבר ריח אהוב: אה...וניל כזה שמש או גשם?שמשגשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות?כןןןןןןן שקדי מרק או קרוטונים?קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו?לא לשניהם! האם יש לך טלוויזיה בחדר?כן מהו הערוץ האהוב עליך?אין והשנוא?אין האם אתה קורא מהר?לא, רגיל מה הבעל החיים האהוב עליך?חתול והשנוא?ג'וק אתה מעשן?לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך?לא איך היית מסכם אותה במילה אחת?מפגרת האם יש לך חדר לבד?כן, שניים אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו?ואם כן?!!?!אה?אה? יש לך צמחים בחדר? איזה?לאדע...יש איזה קקטוס אדום שם שעת סיום:20:31 חהחהחה:כן

mogili

New member
נמ שאלון.

שעת התחלה: 20:39 שם: גילי גיל: 14 מקום מגורים: קיבוץ נו, איזור יקנעם זה באמת משנה?T_T כמה פירסינג יש לך? 2 ^_^ הליקס ולשון. נו וגם לובים שלא בשימוש כמה קעקועים? - עשית חלק מהם לבד? לא האם אתה מכבד את עצמך? נראהלי האם היית רוצה לשנות בך משהו? ממ כע מה? נו למה?בע מה התכונות הרעות אצלך? עצלנות מה התכונות הטובות אצלך?ממ מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ישנה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ממ כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? ישנה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כע האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממ יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? ממ היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כע ברחת מהבית? סוגשל חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה?.כע ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כע נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? P: פגשת מישהו מפורסם? סוגשל הרגת חיה בטעות? לא שזכור לי הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ממ לא גנבת משהו? כעP: מסטיק מהכולבוXD היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כע קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? ממ בשטן?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? קצת.לא.כן.לאדעתXD באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? חח כע באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשם יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא סגורה על זה, אבל נראהלי שעמית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאזוכרת החבר... הכי טוב שלך? מיצוש, הזוש שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הבנותוש מהקיבוצוש הכי מעט זמן? ממ..אנשים מהמוסד הכי מצחיק? מיצוש הכי מוזר? פוצוש הכי חכם? סיויקוש שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ממ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? נופ עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הזוש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מיצוש על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? מיצוש האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? נופ האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא מי האחרון שהיית בבית שלו? פוצוש האם החברים שלך מכירים אותך?כעע אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: נע מהי המילה האהובה עליכם?רר?לאדעת מהי המילה השנואה עליכם? איזה קול/רעש אתם אוהבים?שמאיה ועמית עושים חיקויים של פלוציםXD איזה קול/רעש אתה שונאים?מוזיקה מזרחית מהי הקללה האהובה עליכם?פאק באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?Pאנק מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? נמ יש הרבה מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? הרבה כמה היית מוכן לשלם? גם הרבה יש לך פוסטרים? כע האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? גיטרה אתה אוהב לשיר? כע אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? כע אתה מזייף? לא יותר מידי :] מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אותי שצחקת עליו? לאזוכרת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? ממ שאכזב אותך? ממ שגרם לך לבכות? אוח נו ששימח אותך? לאזוכרת שראית איתו סרט? עם החברים שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? קימבו מה אתה לובש כרגע? חולצה אדומה, טרנינג שחור של הקיבוץ וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? OO" מה יש על משטח העכבר שלך? נו הוא ירוק שכזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב הראש, חרא חרא קקי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?רותםםםם3> האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?כע, PIXIES עדיין לומדים? כע יש לכם בן/בת זוג? לא היה לכם? לא כמה היו לכם? - היו לכם סטוצים? כמה?ממ יש לכם מראה בחדר? כע אוהבים להתקלח?כע מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו\כזה איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? רגיל שכזה כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה איזה צלצול יש לך בפלאפון?באסקט קייס האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, ואנלא אפרט מה היית לוקח איתך לאי בודד?גיטרה מחשב קולה אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? קולה ומגבר חדש איפה היית רוצה לחיות, ולמה?סן פרנסיסקו, כי ככה. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה שכזה מה מעיר אותך בבוקר?פלא' מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא כמה כריות יש לך על המיטה? בבית 1, במוסד 3 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? כנראה שמיצ מה היית בגלגול הקודם?מפרט האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? מאוד אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד בנק?P: איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? וואו אינלי כוח לכתוב את זהXD מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שאמאבא הוציאו אותי מהפנימייה\:זנות\: מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס\חצילים איך קראו לגננת שלך? לאזוכרתXP אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה שקרה, קרה. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? ממ.. מה המאכל הכי אהוב עליך? קולה השיר האחרון ששרת: just like heaven-the cure הדבר האחרון שצחקת בגללו: לאזוכרת ריח אהוב: - שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כעע שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?איכ האם יש לך טלוויזיה בחדר? כע מהו הערוץ האהוב עליך? בידיוק עברנו להוט, ככה שאין. והשנוא? T_T האם אתה קורא מהר? כע מה הבעל החיים האהוב עליך? חתול, נראהלי והשנוא? - אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) לא במיוחד איך היית מסכם אותה במילה אחת? קקי האם יש לך חדר לבד? כו ולא אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? מור ומיצוש יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום:20:56

mogili

New member
אמג

כבר עניתי על זה במקום אחרT_T 'סה טמבלה 'ני T_T

coullette

New member
כאילו שבאמת תקראו את כל זה

שעת התחלה:0841 שם: עמנואלה גיל: 56 מקום מגורים: ירושליים והסבבה כמה פירסינג יש לך? 23 כמה קעקועים? 45 עשית חלק מהם לבד? בארור האם אתה מכבד את עצמך? לא האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? ציצים למה? קטנים מדי מה התכונות הרעות אצלך? אהמ..השיער שלי מתולתל מדי? מה התכונות הטובות אצלך? אין מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מעצבת שיער האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אוכלת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מתנפלת האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? די כבר עם השאלה הזאת היית מאוהב? כן היית על סמים? אני לא צריכה אני טבעי ככה שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? אני רשומה לניתוח השתלת מוח ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לר ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא יודעת בשטן? אני מאמינה בשטן של סאות'פארק ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לפח יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך עעיעמיעמעימנ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת החבר... הכי טוב שלך? יוכי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יוכי הכי מעט זמן? נאוה? הכי מצחיק? יוכי הכי מוזר? ליאור הכי חכם? כל החברים שלי חכמים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יוכי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נמרוד,אבל זאת לא חוכמה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת לא ספרתי על מי אתה סומך הכי הרבה? הממ..שאלה קשה.אני אגיד שעל יוכי עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה איתם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? אולי נאוה.לא זוכרת כבר.או שי האם החברים שלך מכירים אותך? הם מכירים צדדים מסוימים בי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מהי המילה האהובה עליכם? סעמק/חמור/בן זונה מהי המילה השנואה עליכם? חציל איזה קול/רעש אתם אוהבים? טיפות של גשם איזה קול/רעש אתה שונאים? קולות של ההורים שלי מזדיינים מהי הקללה האהובה עליכם? כוסעמק!! באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? קרימינולוגיה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? היפ הופ מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? מלאני בי מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? מה? כמה היית מוכן לשלם? 20 שקל יש לך פוסטרים? יש לי תמונות האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? לא.אני מנגנת על גיטרה אבל זה גרוע למדי,כנ"ל על באס. אתה אוהב לשיר? כן,באוטו אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? חח נראה לכם? אתה מזייף? ברור!!!!! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את המרצה שלי שצחקת עליו? ממ.. שהלכת איתו לקניות? עם עצמי ששבר את הלב שלך? אווו שאכזב אותך? אוווווהוווו שגרם לך לבכות? כנל ששימח אותך? לא יודעת שראית איתו סרט? אוף איזה בעסה זה שיש לי זכרון של תולעת שדיברת איתו בטלפון? %^%$ שראית? את עצמי מה אתה לובש כרגע? חליפת סקי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא יכולה להגיד.זה מלוכלך מדי מה יש על משטח העכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא,שמח,כואב,לחוצה,עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? עם ליעוז האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא עדיין לומדים? תפסיקו לשאול אותי את זה!!! יש לכם בן/בת זוג? וגם את זה!!! היה לכם? היה לי פעם בגלקסיה רחוקה מאוד כמה היו לכם? אפשר לספור על יד אחת היו לכם סטוצים? כמה? היו לי כמעט סטוצים יש לכם מראה בחדר? כן אוהבים להתקלח? לא מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? יעני. חחח איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פררו רושה/פסק זמן כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה איזה צלצול יש לך בפלאפון? smoke on the water האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן.כי אני מצ'וגעת! מה היית לוקח איתך לאי בודד? למה לי לנסוע לאי בודד? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית איפה היית רוצה לחיות, ולמה? תל אביב,לונדון,פריז,אירנלד,סקוטלנד,ניו יורק,קליפורניה,הוואי,ג'מייקה,פיג'י,אוסטרליה מה המסטיק האהוב עלייך? אין מה מעיר אותך בבוקר? טלפון מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "so long suckers!" אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא כמה כריות יש לך על המיטה? 2 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? למה לשאול שאלות קשות מה היית בגלגול הקודם? היטלר האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? קרימינולוגיה אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מיטה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? קרו הרבה מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לימודים מה לא היית שם בסנדוויץ'? חציל איך קראו לגננת שלך? אסתר(ינה טאוטמן) אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לגיל 16 ומתחילה הכל מחדש רק עם התובנות של היום.אה והייתי לומדת לנגן מגיל צעיר מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? רשעות,אנטיפטיות,טיפשות מה המאכל הכי אהוב עליך? שוקולד השיר האחרון ששרת: the donnas-you wanna get me hot הדבר האחרון שצחקת בגללו: החלום של יוליה ריח אהוב: גשם שמש או גשם? תלוי אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? לא שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו? לא זה ולא זה האם יש לך טלוויזיה בחדר? לא מהו הערוץ האהוב עליך?ביפ והשנוא? ערוץ 1 האם אתה קורא מהר? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? חתול והשנוא? ג'וק אתה מעשן? כן האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) איך היית מסכם אותה במילה אחת? חרא האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? עם זוריק ממרחק נגיעה יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום: 0902

וואי... ../images/Emo163.gif

למה יש פה תגובות רק כשיש שאלון?? תתחילו להיות יותר פעילים ומיד
.

למעלה