שאלון!

IפותI

New member
נואה תעשי לי ילד!!!!!

שעת התחלה:11:11 ,חע, זה די מגניב דווקא. שם:כרמלO: גיל:13 מקום מגורים:תל אביב סיטי!! כמה פירסינג יש לך?105, סתם, אין. כמה קעקועים?כנ"ל. עשית חלק מהם לבד?מה לא ברור?! האם אתה מכבד את עצמך?בוודאי, וכך גם כל האנשים שסוגדים לי. האם היית רוצה לשנות בך משהו?אולי את האף. מה?^ למה?כי הוא הורס את הפרופיל המסוקס שלי. מה התכונות הרעות אצלך?שאני מגניבה מדיי. מה התכונות הטובות אצלך?שאני מגניבה מדיי. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?קוראת מאנגות.P: האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?תלוי מתי. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?ישנה, כותבת. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?פחח לא. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?אני לא מרביצה סתם, אבל אם אני צריכה להגן על עצמי אני לא אהסס לשלוח יד. האם אי פעם: פגעת בעצמך?כע יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?קינואה? היית מאוהב? אולי היית על סמים? נופ שחית בעירום? נופ היה לך מקרה חירום רפואי?יותר מפעם אחת עברת ניתוח? נופ ברחת מהבית?כמעט חטפת מכות? טחח, מי שמעז לגעת בי חוטף כאף. החטפת מכות למישהו? בוודאי. התחילו איתך? כע, אני די מבוקשת בזמן האחרוןD: היית על במה?כע ישנת מחוץ לבית?כע חשבת על התאבדות?אכןO: נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? אפילו יומיים שלמים דיברת בטלפון כל הלילה? בוודאי ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כןOם ישנת כל היום? כע הרגת מישהו? רציתיD: חשבת שאתה משתגע?24\7 נישקת מישהו מאותו מין? כע בגדו בך? נופ היה לך חלום שהתגשם?כע עברת על החוק? בוודאי פגשת מישהו מפורסם? כן!! בנדוד שלי זה דורי מהשמינייה!!!! הרגת חיה בטעות? גם לא בטעות הרגת חיה בכוונה? אכן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?א. אני לא נשבעת. ב. לא גנבת משהו? בוודאי, בקייטנה בכתה ג' גנבתי סוכריה. אין, אני גנבת אש מגיל 9 היית ברדיו/ טלוויזיה? כעD: היתה לך התמוטטות עצבים?תמיד>> קפצת בנג'י? ממש לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כשזה מתאים בקסם? נופ באלוהים? אני אלוהים. בשטן?נופ ברוחות?נופ בפיות?נופ במזל? כע באהבה ממבט ראשון?אולי הדלקות ממבט ראשוןOם במכשפות? חחח לא. האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס?מה, אני מושפלת? בטח שלא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נופ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לכוס של סבתא שלנו. יש לך חברים הומואים/לסביות?כע מי החבר הכי טוב שלך? הדר!33> מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הדר וה-ולדמן. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"תסנני אותו ואז הוא יעזוב אותך לנפשך" החבר... הכי טוב שלך?הדר!!! שאתה מכיר הכי הרבה זמן?שירה כפרעלייה. הכי מעט זמן? המממ, יגל אולי. הכי מצחיק? ולדמן. הכי מוזר? ולדמן הכי חכם? ולדמן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?הדר ונואה!33> האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? בטח עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ולדמן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הדר

IפותI

New member
המשך!OO:

על מי אתה סומך הכי הרבה? הדר עם מי אתה רב הכי הרבה? המ שירה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ממש לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדיי. מי האחרון שהיית בבית שלו? שושה! האם החברים שלך מכירים אותך?תלוי מי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא רק המין השני.
מהי המילה האהובה עליכם?פות/שרלילה/antidisestablishmentariahism מהי המילה השנואה עליכם?ללללללללללללללללללללללללללללללל איזה קול/רעש אתם אוהבים?לא יודעת איזה קול/רעש אתה שונאים?את המורה שלי לספרות גונחת, זה לא מחזה נעים. מהי הקללה האהובה עליכם?"אמאשלך זונה!"/"אמאשלך מוצצת לערבים בתל ברוך!!!" באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?רקדנית בטן, זה משפיל. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הוו, רוק, היפהופ, ראפ, ג'אז, פופ(קצת) וזהוO: מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?אמינם!!! מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?הכל? כע. כמה היית מוכן לשלם?את כל המשכורת שלי מהזנות. יש לך פוסטרים?בוודאי. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?פסנתר! אתה אוהב לשיר?חחחחחחחחחחחחחח לא. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כע אתה שר מול קהל?לא! אתה מזייף?אני? לא. אני מושלמת. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חסויO: שצחקת עליו?שמילהXDDDDDD שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך? - שאכזב אותך? חסוי, גם. שגרם לך לבכות? הרבה זמן לא בכיתי בגלל בני אדם, אבל אני מניחה שדיטצ'. ששימח אותך? הדר! שראית איתו סרט? הוו בטח אמא או משהו. שדיברת איתו בטלפון? הדר!!! שראית? הממממ אמא. מה אתה לובש כרגע? את הבגדים שלי למחר, שהם די זנותיים אגב. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ציצים.סתם, לא. אני לא נוגעת בשום חלק מהגוף, אני נוגעת במקלדתOם מה יש על משטח העכבר שלך? אין לי משטח עכבר;; תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאוד מתעבת את פורים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?כע, לא זוכרת>>" עדיין לומדים?כן;; יש לכם בן/בת זוג?בקרוב, בקרוב מאוד. היה לכם?ירון, בכתה ב'.XD כמה היו לכם?אחד! היו לכם סטוצים? כמה?חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. יש לכם מראה בחדר?נופ אוהבים להתקלח?כע מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ו איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?חלב כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון, המון המון המון. איזה צלצול יש לך בפלאפון?צופי ים תל אביב!!!! האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?חח, הרבה יותר מדיי, הרבה יותר מדיי. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את הדר, טלפון, והרבה טמפונים. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית חדש, כי אנחנו צריכים לעבור דירה;; איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אמריקה, כדי שאני אוכל לפתח שם את הקריירה שלי בתור עורכת דין משגשגת. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה חזק מאוד. מה מעיר אותך בבוקר?גיא כפרעליו. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?"אמאשלך זונה!!!" אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בוודאי כמה כריות יש לך על המיטה?שתיים כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?שחקנית, עורכת דין, זמרת, שוטרת, חיילת וזהוD: מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?Oם מה היית בגלגול הקודם?כוס האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?מאוד. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מחשבים/מגמה. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני אאנוס את הדר. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מחשב, מיטה. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הממ זה קרה לפני המון זמן, אבל שיהיה. התקשרתי כדי לאחל מזל טוב לחברה שלי ואני כזה "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לנגה!!!" ואז כזה פתאום אני שומעת "נגה!!!! מישהו מתקשר אלייך!!!" מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שמילה>> מה לא היית שם בסנדוויץ'?שפיך איך קראו לגננת שלך?רחל, גילה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?לילדות הצעירה שלי, את עצמי. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?פסימיות בצורה מעצבנת, לחץ, פרפקציוניזם יותר משלי, דיפרסיה. מה המאכל הכי אהוב עליך?שניצל
השיר האחרון ששרת: שנים חסומות של מוניקה סקס הדבר האחרון שצחקת בגללו: שמילה ותקרית השפםXD ריח אהוב: של אח שלי כפרעליו. שמש או גשם?שמש! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות?מי לא?! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק, דה קרמבו- וניל או שוקו?מוקה!!! האם יש לך טלוויזיה בחדר?נופ מהו הערוץ האהוב עליך?ביפ והשנוא?לולי!!!! האם אתה קורא מהר?מאוד, בעיקר באנגלית. מה הבעל החיים האהוב עליך? צפרדע. והשנוא? אמאשלי(ולא, לא הביולוגית.
) אתה מעשן? בטח, לא. האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך)ממש, אבל ממש לא. איך היית מסכם אותה במילה אחת? פרענקיםמכועריםשצובעיםאתהשיערלבלונדכדילהסתיראתזהשהםפרענקיםמכוערים. האם יש לך חדר לבד? כע אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? קקטוסים! שעת סיום:11:31

Kinky Pinky

New member
! ../images/Emo121.gif

אלוהים הזכירה אותי בשאלון! איזו התרגשות! *סוגדת לאלוהיי*

עדן גפן

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שעת התחלה:09:48 שם: עדן סימן טוב גיל: 15.5 מקום מגורים: מבועים [לא שאתם מכירים..] כמה פירסינג יש לך? אין כמה קעקועים? עדיין אין עשית חלק מהם לבד? גם אם היה לי, למה שהייתי עושה לבד? זה בטח ממש כואב!:( האם אתה מכבד את עצמך? מה? כן. האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא יודעת מה? למה? ככה מה התכונות הרעות אצלך? לא יודעת מה התכונות הטובות אצלך? לא יודעת מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מוזיקה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? יותר מדי מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? לא יודעת.. ממ.. נראה לי יוצאת עם חברות.. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא!! האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח לא.. אבל כמעט.. היית מאוהב? לא בטוחה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אה? יש מצב. עברת ניתוח? בגיל שנתיים. ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לא ! התחילו איתך? כן היית על במה? בוודאי! ישנת מחוץ לבית? כן! חשבת על התאבדות? ברור נשארת ער כל הלילה? כן! לא אכלת יום שלם? כן! דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אמממ.. יש מצב. ישנת כל היום? לא. זה בזבוז זמן:p חחח אבל ישנתי קצת יותר מחצי יום.. הרגת מישהו? אה? ברור. הגופה במרתף. לא. חשבת שאתה משתגע? כן. יותר נכון ידעתי שאני משתגעת. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן!:( [נמלים..] הרגת חיה בכוונה? לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. בעצם יש מצב. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? קסם? מה יש להאמין בזה? זה קסם. באלוהים? לא בשטן? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא בטוחה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן!:] חח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? דניאל, איטן, שחף, ספיר, נוי, נופר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כזה [למרות שכולם בטוחים שהם יודעים..] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת החבר... הכי טוב שלך? לא יודעת.. כאילו, הכי הכי הכי טוב? אין בדיוק.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איטן הכי מעט זמן? נוי הכי מצחיק? אמממ לא יודעת.. נוי.. הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? דניאל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דניאל, ספיר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? לא!. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אממ.. אני כבר לא הרבה און-ליין. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת על מי אתה סומך הכי הרבה? אממ על הריסים שלי. מאיפה לי? לא יודעת. עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת.. הפסקתי לריב כבר בכיתה ו'. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן מי האחרון שהיית בבית שלו? אממממממ.. נראה לי דניאל האם החברים שלך מכירים אותך? בערך אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת. תלוי.

עדן גפן

New member
המשך../images/Emo190.gif|פיס|

מהי המילה האהובה עליכם? peace מהי המילה השנואה עליכם? war איזה קול/רעש אתם אוהבים? לא יודעת! איזה קול/רעש אתה שונאים? חריקת ציפורניים על קיר!!! אמאאאאאאאאאאאא.. צמרמורתתתתתתתתתת!##%$!#@& מהי הקללה האהובה עליכם? אין באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? משהו שצריך מתמטיקה בשבילו.. או היסטוריה. או ג"ג.. או תנ"ך.. לא יודעת. יש הרבה של הייתי עוסקת בהם. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מוזיקה טובה:p מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? אביב גפן, אבל יש עוד המווווווווון מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? הרבה! כמה היית מוכן לשלם? המון! יש לך פוסטרים? כן.. כאילו, בקטנה. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? חליל צד וגיטרה וקצת פסנתר. אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? ממש לא אתה שר מול קהל? כן אתה מזייף? לא [כאילו, בקטנות] מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עידו שצחקת עליו? לא ידעת שהלכת איתו לקניות? דודות שלי ששבר את הלב שלך? מה זה משנה?=\ שאכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? כנ"ל..:] ששימח אותך? אמממ לא יודעת שראית איתו סרט? דניאל ושחף שדיברת איתו בטלפון? גל שראית? נוי מה אתה לובש כרגע? חולצה וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת! וזה לא הגוף שלי.. :p מה יש על משטח העכבר שלך? יש לי פה 3.. אחד עם פינגווינים, אחד אפור עם משהו כתוב.. ואחד עם תמונה שלי.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני עייפה ורוצה את אמא. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? ביטלס עדיין לומדים? כן יש לכם בן/בת זוג? לא היה לכם? לא כמה היו לכם? היו לכם סטוצים? כמה? המון יש לכם מראה בחדר? כן אוהבים להתקלח? לא. אבל אין ברירה. בכללי, אני שונאת מים. אם היה אפשר להתקלח עם קולה דיאט לימון הייתי עושה את זה בכיף. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה איזה צלצול יש לך בפלאפון? דו-מי-סול האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, אני הייתי פעם אצל היועצת ועכשיו אני אצל פסיכולוגית והיא פעם הפנתה אותי לפסיכיאטר אבל בסוף לא היה צריך:] מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה ואלבום תמונות אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אמממ לא יודעת איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודעת. אולי בלונדון כי יש שם לאנשים מבטא מגניב וכי אני אוהבת את הביטלס ואת שקספיר מאוד ועוד כמה אמנים ויוצרים בריטים. מה המסטיק האהוב עלייך? הובה-בובה וגם של מאסט המנטה אפרסק הזה! יאמי^-^ מה מעיר אותך בבוקר? צלצול שעון מעורר בפלא' מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? Peace אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא.. חחח כמה כריות יש לך על המיטה? 5 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת אופרה XD מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אמממ לא יודעת! חחח מה היית בגלגול הקודם? לא מאמינה האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא יודעת אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? לא נתחיל בעל מה הייתי מוותרת.. פשוט הייתי משאירה את ספרות, אנגלית, מדעי החברה ואומנות. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? עזבו=\ מה לא היית שם בסנדוויץ'? קולה:p חחחח ממרח צמחי! איייייייכככככככככככככסססססססססססססססססססססססססס בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איך קראו לגננת שלך? היו כמה. איריס, נורית וסורקה.. חחח והיו עוד אבל אני לא זוכרת.. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? אין לי כוח לדבר על זה מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? כלום מה המאכל הכי אהוב עליך? שניצל, אורז, סטייק אנטריקוט [יאמי!] ופריקסה של סבתא. השיר האחרון ששרת: yesyerday של פול מקארטני. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא יודעת ריח אהוב: גשם ראשון
, סתיו.. שמש או גשם? גשם! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? אה? מה זה נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים ^-^ קרמבו- וניל או שוקו? שוקו! האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן מהו הערוץ האהוב עליך? אממ 3 נראה לי והשנוא? לא יודעת האם אתה קורא מהר? לא יודעת, נראה לי שכן. מה הבעל החיים האהוב עליך? אממ כלב:] והשנוא? אין אתה מעשן?לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) ממש לא. איך היית מסכם אותה במילה אחת? זונה, שתמות כבר. סתם. לא יודעת. אבל משהו ממש נוראי. האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? ---- יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום: 10:14

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שעת התחלה:14:58 שם:ג'ונתנ גיל:14 מקום מגורים: ג'רושליימ כמה פירסינג יש לך?0 כמה קעקועים?0 עשית חלק מהם לבד?... האם אתה מכבד את עצמך?אפשר להגיד האם היית רוצה לשנות בך משהו?בטח מה?לאיודע אבל בטח יש משו למה?כי אינ אדמושלמ מה התכונות הרעות אצלך? יש..אל תדאגו מה התכונות הטובות אצלך?כנל מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מנגנ, מחשב, סקייט, הסתובביות למיניהמ וכו האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?רחוקות מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?ממגנ האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?רחוקות האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מתנפ]ל האם אי פעם: פגעת בעצמך? ברור יצאת מהמדינה? כנ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?ליקקתי היית מאוהב? כנ היית על סמים? עדיינ לא שחית בעירום? כנ היה לך מקרה חירום רפואי? ניתוח לב עברת ניתוח? ניתוח לב ברחת מהבית?לא חטפת מכות? מנ הסתמ החטפת מכות למישהו? מנ הסתמ התחילו איתך? כנ היית על במה?.כנ ישנת מחוץ לבית?ברור חשבת על התאבדות? כנ נשארת ער כל הלילה? כנ לא אכלת יום שלם? כנ דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כנ ישנת כל היום? 20 מתוכ 24 שעות.. הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כנ נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לבגדו..לא היה לך חלום שהתגשם? כנ עברת על החוק? כנ פגשת מישהו מפורסם? לבד לא.. הרגת חיה בטעות? כנ הרגת חיה בכוונה? כנ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כנ גנבת משהו? עפרונות.. היית ברדיו/ טלוויזיה? עיתונ היתה לך התמוטטות עצבים? אולי.. קפצת בנג'י? הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כנ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא אבל זה נחמד לקרוא ולהאמינ לזה בקסם? תלוי באלוהים? לא חושב עלזה בשטן? כנל ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כנ באהבה ממבט ראשון?כנ במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? מה??!? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כנ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאיודע יש לך חברים הומואים/לסביות? הומואימ בהכחשה מי החבר הכי טוב שלך: אינ 1 מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הורימ וחברימ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך???? החבר... הכי טוב שלך?אינ ממש הכיהכי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מישהי מהגנ הכי מעט זמן? מלפני חודש הכי מצחיק? עמיחי הכי מוזר? חגי..לאממש חבר אבל.. הכי חכם? .. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?מהזה השאלות האלה?? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? .. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? .. על מי אתה סומך הכי הרבה? .. עם מי אתה רב הכי הרבה? .. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? די.. מי האחרון שהיית בבית שלו? אצלי.. ואח"כ צבי.. האם החברים שלך מכירים אותך?פחותאויותר אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מהי המילה האהובה עליכם?סקירט מהי המילה השנואה עליכם??. איזה קול/רעש אתם אוהבים?סולו עצבני בגיטרה או תופימ איזה קול/רעש אתה שונאים?קלקר מהי הקללה האהובה עליכם?כוסאמק באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? סבל איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק, גראנג', פאנק, אלטרנטיב, רוק ישראלי, מטאל מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?אינ.. אני עכשיו בקטע של רדהוט, נירוונה וסוזאנה ווגה אפשר להגיד מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?ממ.. לשלמ.. כמה היית מוכן לשלם?500-600 ככה יש לך פוסטרים?כנ האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?גיטרה.. אתה אוהב לשיר?כנ.. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא אתה שר מול קהל?מזייפ ליתר דיוק..בד"כ אתה מזייף?תלוי רוב הזמנ כנ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אלי כוסאמק שלו שצחקת עליו?אמאשלי שהלכת איתו לקניות? זוהר ששבר את הלב שלך? מזמנ שאכזב אותך? זוהר שגרם לך לבכות? מזמנ ששימח אותך? תצבי שראית איתו סרט? אסא שדיברת איתו בטלפון? מעינ.. מה אומר לכמ השמות האלה, הא? שראית? אמאשלי מה אתה לובש כרגע?מכנסי קורלדרוי חומות, בוקסר בורדו, חולצה אדומה של צ'ה גווארה ו..זהו באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ראש מה יש על משטח העכבר שלך? עכבר.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: די לא יודע.. בסדר נגיד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? no remorse - metallica עדיין לומדים?כנ.. יש לכם בן/בת זוג?לא היה לכם?כנ כמה היו לכם?1-2 היו לכם סטוצים? כמה?סטוצ? יש לכם מראה בחדר?לא אוהבים להתקלח?כנ! מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ו.. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר בלגי לשילטונ!! כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 איזה צלצול יש לך בפלאפון?נוקייה טיונ כי בדיוק חזר מתיקונ האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא מה היית לוקח איתך לאי בודד?אייפוד, מחשב וחוברת פלייבוי.. P= אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד שעובד איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בארצ מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה מה מעיר אותך בבוקר?אוטובוסימ או ביצפר שמול החדר שלי מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?מנשמע אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא כמה כריות יש לך על המיטה?אחת כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?בנאי.. או איש זבל מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?יונה.. מה היית בגלגול הקודם?נחש האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא במיוחד.. רק מניאק אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?תלמוד אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אשדוד בנק איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? רצתי עמ בגדי בנות ברחוב מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שאיבדתי את הארנק ש/לי מה לא היית שם בסנדוויץ'?פטרוזיליה איך קראו לגננת שלך?כוכבה, ניקול, ועוד אחת שניגמרת בה' אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?לשנות ה60 ופשוט נשאר שמ.. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?אמ הוא שפוט מה המאכל הכי אהוב עליך?אבטיח השיר האחרון ששרת: רק בשביל לקבל חיבוק - איגי וקסמנ + איפה הילד הדבר האחרון שצחקת בגללו: דיברתי בטלון ריח אהוב: מאפימ שמש או גשם?גשמ אוהב/ת לפוצץ נייר בועות???? שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?וניל (וזה מוקה לא שוקו) האם יש לך טלוויזיה בחדר?כנ אבל לא קולטת כלומ מהו הערוץ האהוב עליך?יש לי רק 2.. והשנוא?כנל האם אתה קורא מהר?די.. מה הבעל החיים האהוב עליך?נחש והשנוא? חתולה אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) המ בסרדר.. איך היית מסכם אותה במילה אחת? ... האם יש לך חדר לבד? כנ אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו?.. יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום:15:20

GrEeNgIrL3

New member
אנייי

שעת התחלה: 15:48 שם: הילה גיל: 17 ושבעה חודשים! מקום מגורים: ב"ש כמה פירסינג יש לך? אין ליי כמה קעקועים? גם אין עשית חלק מהם לבד? האם אתה מכבד את עצמך? לאא האם היית רוצה לשנות בך משהו? אכן מה? בכל למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך? וותרנית, רגישה, ביישניתת מה התכונות הטובות אצלך? נחמדה (ניראה לי..), עוזרת.. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? זמן פנוי?? למי יש זמן פנוי?? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן חח מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מיוזיקקק! האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אף אחד מהם האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? אממ יכול להיות.. (אחים נחשב?) התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? בטח.. ועכשיו אני רושמת על זה פע כדי שיתפסו אותי.. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? אמממ.. תלוי איך מגדירים את זה בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא
עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אמממ... יכול להיות גנבת משהו? לא שזכור לי היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לאל ברוחות? כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?--- thr spirit carries on
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי חח מי החבר הכי טוב שלך: לא נוקבת בשמות.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אף אחד! אני מסתורית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? החיים קשים וכדי להצליח צריך לעבוד קשה! החבר... הכי טוב שלך? אממ.. יש כמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בוא נגיד א' הכי מעט זמן? ש' הכי מצחיק? ר' הכי מוזר? ר' הכי חכם? אני חח סתם.. כולם חכמיםםם
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? א'. י' האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? לעע מה פתאום עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם א' עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גם עם א' על מי אתה סומך הכי הרבה? א' עם מי אתה רב הכי הרבה? ש' האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אף פעם!! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לאאא מי האחרון שהיית בבית שלו? א' האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא שאלתי חח מהי המילה האהובה עליכם? חמודיזה חח מהי המילה השנואה עליכם? מבחן איזה קול/רעש אתם אוהבים? צלצול ללכת הבייתההה איזה קול/רעש אתה שונאים? נפצים מהי הקללה האהובה עליכם? פאק באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? קופאית איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק! מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? QUEEN מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? אממ.. לא יודעת כמה היית מוכן לשלם? כמה שצריך יש לך פוסטרים? כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? אכן, באורגנית וגיטרה אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? שרתי.. אתה מזייף? לא בדקתי חח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמממ.. חסוי שצחקת עליו? איזה אחד מהכיתה שהתחפש למשהו מוזר ביותר.. שהלכת איתו לקניות? א' ששבר את הלב שלך? אף אחד שאכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אממ.. גם לא זוכרת שראית איתו סרט? א' וא' שדיברת איתו בטלפון? א' שראית? ע' מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק מה יש על משטח העכבר שלך? סתם.. משטח ירוק מוזר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ממש ממש ממש ממש משעמם האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא עדיין לומדים? כן..
יש לכם בן/בת זוג? לא היה לכם? אפשר לומר חח כמה היו לכם? 3 היו לכם סטוצים? כמה? לא יש לכם מראה בחדר?כן אוהבים להתקלח? כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד רגיל.. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 20.. איזה צלצול יש לך בפלאפון? צלצול אינסטרומנטלי של איי לוב רוק אנד רול האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא.. אבל צריכים חחח מה היית לוקח איתך לאי בודד? מיוזיקקק אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אממ.. קשה.. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באי לבד.. כי זה כיף להיות לבד מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון שלי מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי ביי אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא כמה כריות יש לך על המיטה? 3 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא רציתי חח מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אף אחד.. מה היית בגלגול הקודם? פרפר האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אניי!? מה פתאום! אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה!!!!!!! אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו.. חח סתם איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? החיים!!!! מה לא היית שם בסנדוויץ'? ג'וק איך קראו לגננת שלך? מאיפה לי??? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? 1800.. סתם ... תקופה מעניינת מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא ישקר לי בפרצוף!! מה המאכל הכי אהוב עליך? ספגטי השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: על תחפושת של מישהו ריח אהוב: גשם שמש או גשם? גשמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן מהו הערוץ האהוב עליך? יס סטארס והשנוא? ישראל פלוס חחח האם אתה קורא מהר? לא מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב והשנוא? עטלף אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך): כיתה חביבה איך היית מסכם אותה במילה אחת? חביבה האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? לא.. למה שיהיו לי.. זה לא חממה.. שעת סיום: 16:17

אין לי כוח לזה שעניתי וזה נמחק!

שעת התחלה: 15:57 שם: תום גיל: בקרוב מאוד מאוד 17 מקום מגורים: נו, חור בדרום כמה פירסינג יש לך? אין כמה קעקועים? בקרוב יהיה האם אתה מכבד את עצמך? יאפ האם היית רוצה לשנות בך משהו? אממממ אולי פה ושם מה? שער חלק למה? כי שיער מתולתל זה חרא מה התכונות הרעות אצלך? אומרת לאנשים את מה שאני חושבת עליהם מה התכונות הטובות אצלך? אני תמיד אהיה שם כשצריכים אותי מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? עד אתמול- הזמן הפנוי שלי היה פורים. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אוכלת עוגיות אורגזמה עם חברה טובה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? ניסיתי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כמובן =) היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?. אממ לבד - לא, ביחד - כן ישנת מחוץ לבית? כמובן =) חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? אמממ נמלה פה ושם חשבת שאתה משתגע? פורים נישקת מישהו מאותו מין? פעמיים בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? בקטנה כזה פגשת מישהו מפורסם? נא להגדיר "מפורסם" הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? עט :p היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כמעט קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כמובן בקסם? לא באלוהים? לא! בשטן?לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? יש הדלקות ממבט ראשון, אין אהבה ממבט ראשון. זה הבולשיט הכי בולשיטי שיש במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שומקום. אני מאמינה בגלגול נשמות. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יש כמה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשים זין על הכל ולהנות - כי חיים רק פעם אחת. וכי בריאות זה גרוע :p החבר... הכי טוב שלך? יש כמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לכישניקים למינהם הכי מעט זמן? תומר האידיוט הכי מצחיק? גיא וגיא הכי מוזר? גיא וגיא הכי חכם? אלעד שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? <אישי :p> האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? לא :| עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? i dont know עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שירוש על מי אתה סומך הכי הרבה? יש כמה עם מי אתה רב הכי הרבה? יש אחד :| האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן מי האחרון שהיית בבית שלו? פני-מי-יה! האם החברים שלך מכירים אותך? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת oO מהי המילה האהובה עליכם? כפרע, הכל גרוע <את המילה השלישית צריך לראות נאמרת כדי להבין> מהי המילה השנואה עליכם? אני לא שונאת מילים איזה קול/רעש אתם אוהבים? צלצול הפלאפון שלי איזה קול/רעש אתה שונאים? המכסחת דשא של האחים פרץ מהי הקללה האהובה עליכם? אין כזאת באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? אין כזאת מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? ה-כ-ל כמה היית לשלם? הרבה יש לך פוסטרים? לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? לא אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? תומר :| שצחקת עליו? תומר... שהלכת איתו לקניות? לא תומר :p אמא ששבר את הלב שלך? אמממ זה היה ממש ממש ממש ממש ממש מזמן שאכזב אותך? החלק בשכבה שלי שלא נשאר אתמול לעזור שגרם לך לבכות? אותו החלק בשכבה שלי ששימח אותך? החלק השני בשכבה שלי שראית איתו סרט? לא ראיתי סרט המון זמן שדיברת איתו בטלפון? דוגי D: שראית? גיא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא :| מה יש על משטח העכבר שלך? אין לי כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חולה לגמרי, ומתה מעייפות. נקודה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? אני לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא עדיין לומדים? כן יש לכם בן/בת זוג? לא היה לכם? כן היו לכם סטוצים? כמה? כן יש לכם מראה בחדר? כן אוהבים להתקלח? כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "מכיוון ש" איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון איזה צלצול יש לך בפלאפון? משהו של פו פייטרס האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא מה היית לוקח איתך לאי בודד? את תומר האנטיפאת :p אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? תקציב לפנימייה איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו זילנד, כי אם יש גן עדן - זה שם מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה מה מעיר אותך בבוקר? אח שלי מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אוי, אני מתה" אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. אבוי לשומנים. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? פחחח הכל מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?נראה לי שאסף מה היית בגלגול הקודם? חתולי האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא :S אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אזרחות. המושט המחסלת!!! אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח את תומר בן-אריה. או את ליאור פינק. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מיטה/חדר/מקלחת שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? ובכן, היה לנו יום מועדונים בבית ספר ובאתי עם חצאית מיני וגופיה. המנהל שאל אותי אם אני רוצה את המעיל שלי, חצי מהמורות שאלו אותי אם אני רוצה משהו ארוך ואחד הי"בניקים הציע לי מכנס.... מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת. היו הרבה מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר איך קראו לגננת שלך? דבורה'לה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לא יודעת מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אנטיפתיות, אדישות, שבירת אמון, בגידה מה המאכל הכי אהוב עליך?עוגית אורגזמה השיר האחרון ששרת: לא שרתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: פורים 2007 הקוסם מארץ עוץ ריח אהוב: דלק שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדים קרמבו- וניל או שוקו? איכס שניהם האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן מהו הערוץ האהוב עליך? הוט פאן והשנוא? ספורט למינהם האם אתה קורא מהר? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? חתולי וכלב והשנוא? עכביש אתה מעשן? <בסתר> סתם, נו מדי פעם. פה ושם. בעיקר שם. האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) כן איך היית מסכם אותה במילה אחת? מעולה האם יש לך חדר לבד? כן יש לך צמחים בחדר? איזה? היה לי את נחום הקקטוס הוורוד אבל אז הוא נהרג שעת סיום: 16:30

החלטתי שאם אי פעם ישאלו אותי מה

המוטו שלי לחיים, זה יהיה there is no place like home . אמממ כן, זה היה חסר כל קשר. סימני העייפות של אחרי-פורים.

Kinky Pinky

New member
סבתא. ../images/Emo121.gif

שעת התחלה: 18:06 שם: הדר. גיל: 14 וחודשיים. מקום מגורים: ראשל"צ. כמה פירסינג יש לך? כמה שבא לי. כמה קעקועים? ככמות הפירסינגים. עשית חלק מהם לבד? עם הטוש הירוק שלי.
האם אתה מכבד את עצמך? אהא. האם היית רוצה לשנות בך משהו? נו ברור. מה? מה אכפת לכם? למה? חטטנים. מה התכונות הרעות אצלך? שאני מתעצבנת מהר. O_ם מה התכונות הטובות אצלך? אממ, שיש מקרים שאני מבינה ולא מתעצבנת/מתאכזבת. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מנגנת, מתאמנת, עושה ש"ב במתמטיקה. == האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? נופ. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? צורחת על אח שלי. :) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לפעמים. XD האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? כל הזמן. שחית בעירום? לא, עדיין לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? בערך. O_ם ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? לצערי. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? לא. לא אכלת יום שלם? לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא נישקתי מישהו אפילו מהמין השני. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? לא. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? לא. XD הרגת חיה בטעות? וגם לא בטעות. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים. בקסם? לא. באלוהים? לא יודעת. בשטן? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? אולי. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאן שמתשחק לנו! יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? אלוהים. (AKA כרמל. 3>) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אלוהים. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אף אחד לא נותן לי עצות!!!111 כולם שונאים אותי!!!1 ;[[[[[[[[ החבר... הכי טוב שלך? אלוהים! 3> שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מריה ערבה ואדיר. הכי מעט זמן? אממ, ישראל. P: הכי מצחיק? הו, יש הרבה. הכי מוזר? גם הרבה. הכי חכם? מתן ואלוהים. O_ם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כרמל וישראל. ): האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? חחחחחחחח, לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ישראל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלוהים. על מי אתה סומך הכי הרבה? אלוהים. עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. >> מי האחרון שהיית בבית שלו? סבתא. .<: האם החברים שלך מכירים אותך? כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: ברור. P: מהי המילה האהובה עליכם? פחוח. מהי המילה השנואה עליכם? כוּס. >> איזה קול/רעש אתם אוהבים? של טחינת במבה! איזה קול/רעש אתה שונאים? של רעשים מציקים כאלה. מהי הקללה האהובה עליכם? כלבה. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק, אממ, אולי גם קצת פופ. כל מיני. מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? לאודעת. O_ם מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? לאודעת. >> כמה היית מוכן לשלם? כמה שייתחשק לי. <: יש לך פוסטרים? לא. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? גיטרה. אתה אוהב לשיר? כן, לבד. P: אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי איפה ומי. O_ם אתה שר מול קהל? לא. >> אתה מזייף? כן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אח שלי. שצחקת עליו? אדירוש נראה לי. שהלכת איתו לקניות? אני עצמי ואנוכי. ששבר את הלב שלך? סבתאשלכם. שאכזב אותך? אממ, אף אחד. שגרם לך לבכות? אף אחד. ששימח אותך? כולם. <: שראית איתו סרט? לא זוכרת! שדיברת איתו בטלפון? כרמל! שראית? אמא. מה אתה לובש כרגע? החליפה של האימון. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בתחת. מה יש על משטח העכבר שלך? אין לי משטח. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מתגעגעת לכל מיני אנשים. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? ישראל ואוהד. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? עם סבאשלך. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא. עדיין לומדים? ................כן. יש לכם בן/בת זוג? לא. היה לכם? שנה שעברה. << כמה היו לכם? 2 וחצי. היו לכם סטוצים? כמה? לא. יש לכם מראה בחדר? כן. אוהבים להתקלח? כן. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? רגיל. O_ם כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מדיי. איזה צלצול יש לך בפלאפון? משהו מהפלאפון. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? .. לא. <: מה היית לוקח איתך לאי בודד? כרמל, ומים שהם לא מלוחים. O_ם אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מחשב חדש. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איפה שבא לי, כי ככה. מה המסטיק האהוב עלייך? מסטיק רגיל. O_ם מה מעיר אותך בבוקר? הצרחות של אמא. ._. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "תמותו!". אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אני רוצה לתת לך כאפה. כמה כריות יש לך על המיטה? הרבה. ._. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זונה. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אמא. >< מה היית בגלגול הקודם? פרוצה. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה. >< אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אאנוס כל מיני אנשים. 3: איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. <: מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? משהו. :) מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אח שלי נולד. זה לא היה בזמן האחרון, אבל תחיו. >> מה לא היית שם בסנדוויץ'? אותך. איך קראו לגננת שלך? שרה. O_ם אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לתקופה מגניבה יותר מזאת. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא וואנבי ברמות מעצבנות. מה המאכל הכי אהוב עליך? במבה! השיר האחרון ששרת: בטח משהו של מוניקה סקס.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: המאמן שלי. XD ריח אהוב: במבה!! שמש או גשם? שמש וגשם ביחד! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? ברור. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק!! קרמבו- וניל או שוקו? וניל. <: האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן, אבל היא מתה. מהו הערוץ האהוב עליך? 3, חוץ מהטלנובלות המפגרות. >_< והשנוא? אין ערוץ שאני שונאת. האם אתה קורא מהר? בערך. מה הבעל החיים האהוב עליך? אתה. והשנוא? דודה שלך. אתה מעשן? כל יום, חפיסה. האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) אהא. איך היית מסכם אותה במילה אחת? מוזרה. O_O האם יש לך חדר לבד? כן. אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? עם עצמי. יש לך צמחים בחדר? איזה? לא, אבל יש לי גיטרה. :) שעת סיום: 18:31 חה.

../images/Emo80.gifיו ממש משעמם לי :)

שעת התחלה:19:07 שם:יובל גיל:14 ומשהו מקום מגורים:משהו במרכז כמה פירסינג יש לך?סמיילי ו5 לובים כמה קעקועים?0 עשית חלק מהם לבד?כן,סמיילי שהיום בן שבועיים וחצי. האם אתה מכבד את עצמך?לפעמים האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?זה לא משנה למה?- מה התכונות הרעות אצלך?שאני קנאית קרצייה ופטפטנית. מה התכונות הטובות אצלך?לא יודעת מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?בייד. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?ביד. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לפעמים האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן..בטח איזו נמלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? לא בשטן?כן ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? "באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן" יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך ?אחותי כפרעלייה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?הוו. החבר... הכי טוב שלך?- שאתה מכיר הכי הרבה זמן? - הכי מעט זמן? - הכי מצחיק? - הכי מוזר? - הכי חכם? - שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?-- האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? - עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? - עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? - על מי אתה סומך הכי הרבה? -- עם מי אתה רב הכי הרבה? - האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? - האם אתה סומך על אחרים בקלות? - מי האחרון שהיית בבית שלו? - האם החברים שלך מכירים אותך?- אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:- מהי המילה האהובה עליכם?אווזה מהי המילה השנואה עליכם?- איזה קול/רעש אתם אוהבים?- איזה קול/רעש אתה שונאים?- מהי הקללה האהובה עליכם?- באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?- איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?כל מיני. מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?- מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?- כמה היית מוכן לשלם?- יש לך פוסטרים?כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?כן גיטרה אתה אוהב לשיר?כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כן אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?- שצחקת עליו?- שהלכת איתו לקניות?- ששבר את הלב שלך? - שאכזב אותך? - שגרם לך לבכות? - ששימח אותך? - שראית איתו סרט? - שדיברת איתו בטלפון? - שראית? - מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה סווצ'ארט שחור ומכנסי ספורט שחורים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באוזן מה יש על משטח העכבר שלך? פיל מתיאלנד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בו בו בו בו בו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?לא עדיין לומדים?כן יש לכם בן/בת זוג?לא היה לכם?כן כמה היו לכם?6 היו לכם סטוצים? כמה?כן,לא זוכרת. יש לכם מראה בחדר?כן אוהבים להתקלח?כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לא יודעת. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לא יודעת. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא יודעת איזה צלצול יש לך בפלאפון?משו מוזר. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא מה היית לוקח איתך לאי בודד?מוזיקה אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית חדש |: איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בניויורק,זה חלום שלי. מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה מה מעיר אותך בבוקר?אממ אמא מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לא יודעת "טוב למות בעד ארצנו?!" אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא כמה כריות יש לך על המיטה?2 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זונה מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחחחחח לא זוכרת מה היית בגלגול הקודם?קוף האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?כן אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?על הכל אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ירצח את האיש הראשון שיראה ברחוב |: איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי וחלק מהמטבח...כן המקרר! מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? - מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?- מה לא היית שם בסנדוויץ'?- איך קראו לגננת שלך?- אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?- מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?צביעות. מה המאכל הכי אהוב עליך?ארטיק השיר האחרון ששרת: - הדבר האחרון שצחקת בגללו: - ריח אהוב: - שמש או גשם?גשם!!! אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. קרמבו- וניל או שוקו?ווניל האם יש לך טלוויזיה בחדר?כן מהו הערוץ האהוב עליך?- והשנוא?- האם אתה קורא מהר? לא יודעת מה הבעל החיים האהוב עליך? חזיר והשנוא? - אתה מעשן? כן האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך)לא כ"כ. איך היית מסכם אותה במילה אחת? מוזרה האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? - יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום:19:20

GD ROCKS

New member
[[[[[:

שעת התחלה: 19:42 שם: רותי גיל:16 מקום מגורים:ב"ש כמה פירסינג יש לך?3[באוזניים] כמה קעקועים? 0 עשית חלק מהם לבד? לא האם אתה מכבד את עצמך? נדמה לי. האם היית רוצה לשנות בך משהו? ברור מה? ביישנות. למה? כי........ עזבו. לא לעניין לחפור עכשיו XD מה התכונות הרעות אצלך? ביישנית. עצבנית. מה התכונות הטובות אצלך? עוזרת. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מנגנת יוצאת עם חברים שומעת מוזיקה לאיודעת האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה. שיחות נפש. כמו כולם. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לאיודעת האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי [?!?] האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? נדמה לי שכן. היית מאוהב? לא סגורה על זה. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן אבל שאני הייתי בצוות הרפואי [: עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? ביסודי בטח החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? יש מצב נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כנראה פגשת מישהו מפורסם? חופשי הרגת חיה בטעות? מן הסתם הרגת חיה בכוונה? כנראה D: סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? ממ.. אני מאמינה שהוא קיים אבל אני לא סוגדת לו וכאלה XD ברוחות? נראה לי שכן בפיות? לאאאאאאאאאאא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים/מתחת לאדמה?! יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? בלי שמות D: מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני לא רושמת שמות -_- מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאזוכרת. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? הממממממממ X: האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש האם אתה סומך על אחרים בקלות? זה תלוי. האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם לא?! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: X: מהי המילה האהובה עליכם? לאיודעת מהי המילה השנואה עליכם? כפרה/מאמי/נשמהשלי/וכל זה איזה קול/רעש אתם אוהבים? מוזיקה?! חח איזה קול/רעש אתה שונאים? צעקות? מהי הקללה האהובה עליכם? לאיודעת באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? משהו במחשבים $#@$#@%#@ איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מלא. פאנק אימוקור הארדקור מטאל מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? AlexisOnFire טוב תראו לא הכי טובים אבל הם הלהקה האהובה עליי, יש עוד המון. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? הכל. כמה היית מוכן לשלם? הרבה. יש לך פוסטרים? כן -_- האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? גיטרה חשמלית אתה אוהב לשיר? כן רק חבל שאחרים לא אוהבים לשמוע את זה בדיוק. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? כן מה אתה לובש כרגע? -_- עזבו אני עוד מעט יוצאת.. חצאית סקוטית וחולצה מכופתרת. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? X: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. שום חלק?! מה יש על משטח העכבר שלך? אין משטח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חולה מתה מתגעגעת מאוכזבת [חסר לי מילה [:] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא אני לא מחוברת לאייסיי/מסן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?כן עדיין לומדים?כן יש לכם בן/בת זוג?לא היה לכם?כן כמה היו לכם? 1 היו לכם סטוצים? כמה? לאאאאאאא יש לכם מראה בחדר? כן אוהבים להתקלח? כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? -_- איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כל שוקולד יתקבל בברכה. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לאיודעת איזה צלצול יש לך בפלאפון? סתם צילצול האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? פעם הלכתי עם המשפחה היה מצחיק כי צחקתי עליו והוא היה אידיוט מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה, ספר, גיטרה אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים בטח איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארגנטינה [כי כל המשפחה שם] מה המסטיק האהוב עלייך? אני יודעת. אורביט? מה מעיר אותך בבוקר? צעקות של סבתא מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני יודעת.... אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא כמה כריות יש לך על המיטה? 2 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? בלשית XD מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? המממ מה היית בגלגול הקודם? גם אני שואלת את עצמי האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן לפעמים. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מחשביםםםםםםםםםםםםםםםם! אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפרוץ לבנק או משהו XD איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? האמ.. לא זוכרת מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? קרו יותר מדי. איזה קטע. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גבינה מותחת. זה אחד הדברים המגעילים. איך קראו לגננת שלך? אסתר אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לכיתה ט' ואת מה שהייתי משנה אני אשאיר לעצמי מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שמשקרים לי. מה המאכל הכי אהוב עליך? המבורגר? השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: גם לא זוכרת ריח אהוב: בשמים שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? אווו כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר?כן מהו הערוץ האהוב עליך? 61 והשנוא? אנערף. ערוץ 11? האם אתה קורא מהר? לא מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב והשנוא? נחשים אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך): מזה לא. הכיתה הכי מעפנה בארץ איך היית מסכם אותה במילה אחת? מ-ע-פ-נ-ה האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? לא. שעת סיום: 19:47

Tommy aloni

New member
גם אני רוצהה!@!

השיעמום שלי יהרוג אותי יום אחד שעת התחלה:00:04 שם: תומי גיל:15 מקום מגורים: נתניה כמה פירסינג יש לך? באוזן נחשב? כמה קעקועים? אין עשית חלק מהם לבד? / האם אתה מכבד את עצמך? מאוד האם היית רוצה לשנות בך משהו? אממ.... כן מה? הייתי רוצה עניים כחולות למה? כי זה יפה מה התכונות הרעות אצלך? קנאית מאוד מה התכונות הטובות אצלך? דואגת, הרבה אהבה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מנגנת האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לפעמים מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מנגנת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? תלוי במצב רוח, אבל בדרך כלל לא =] האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? אני עכשיו מאוהבת היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? מן הסתם חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? באותו זמן שישנתי מחוץ לבית =] לא אכלת יום שלם? אממ... לא זכור לי דיברת בטלפון כל הלילה? כן =] כל יום ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן =] (ואני גאה בזה) הרגת מישהו? חחחח..... אולי בעתיד - יש כמה מועמדים חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן =] בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן@@ את רון ויזלי מהארי פוטר כשהייתי בארה"ב הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? הרבה פעמים..... גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן!! היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? זה קורה לי הרבה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הנשמותץ שלנו מתגלגלות לגופים חדשים יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך : ליאל ואלינור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ליאל ואלינור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "נשקי אותו בטיול השנתי" החבר... הכי טוב שלך? ליאל ואלינור שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ליאל ואלינור הכי מעט זמן? שני הכי מצחיק? הדר הכי מוזר? מורגן הכי חכם? שיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ________ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? אמ.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלינור על מי אתה סומך הכי הרבה? אלינור עם מי אתה רב הכי הרבה? ליאל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? סבתא וסבא =] האם החברים שלך מכירים אותך?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן =] מהי המילה האהובה עליכם? הרפתקאה קסומה מהי המילה השנואה עליכם? אשפה איזה קול/רעש אתם אוהבים? מוזיקה איזה קול/רעש אתה שונאים? הקאות , נחירות מהי הקללה האהובה עליכם? פאק באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? מורה@@ איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? גרין דיי מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? אממ.... לא משהו אובדני כמה היית מוכן לשלם? 200 שקל גג יש לך פוסטרים?4 ענקים בחדר!@ האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? כן, גיטרה חשמלית אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן, כי יש לי קול של עורב אתה שר מול קהל? לאא.... בגלל הסעיף הקודם אתה מזייף? חחח כן@ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ליאל ואלינור שצחקת עליו? ידיד הלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? _ _ _ שאכזב אותך? אותו אחד שגרם לך לבכות? אותו אחד ששימח אותך? עמית שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? אלינור שראית? עמית מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שיער מה יש על משטח העכבר שלך? עכבר?? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה מאוד מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? כן, עם טל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?כן, GIRLFRIEND החדש של אווריל עדיין לומדים?כן יש לכם בן/בת זוג? כן היה לכם? לא כמה היו לכם? 1 היו לכם סטוצים? כמה? לא יש לכם מראה בחדר? מן הסתם2 אוהבים להתקלח? מאוד מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כיאלו= ] איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לא אוהבת שוקולד כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה 10 גג איזה צלצול יש לך בפלאפון? יש לי פלא מעפן עזבו האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא לא לא מה היית לוקח איתך לאי בודד? את אהובי אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את קניון עזריאלי איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באלסקה כי קר שם מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה מה מעיר אותך בבוקר? הכלב שלי מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "מסרי ל...." ואז אני אמות בלי לסיים ת'משפט אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה כמה כריות יש לך על המיטה? 3 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אסטרונאוטית מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אחותי (הסתומה כדאי לציין) מה היית בגלגול הקודם? יש לי הרגשה שארנב האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כן מאוד.. מואהאהאהאה (ארנב רשע) אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אהרוג את המורה לספרות איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? החברות שליי מה לא היית שם בסנדוויץ'? חמאת בוטנים - פיחסההה איך קראו לגננת שלך? הניה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לזמן שבו התחילה השואה ויורה בהיטלר מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? אם הוא שונא אותי, או מנסה ללהתחיל עם החבר שלי מה המאכל הכי אהוב עליך? פיצה השיר האחרון ששרת: GIRLFRIEND הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחת אמא'שך (כל כך זקנה שמפליצה אבק חעחעח) ריח אהוב: וניל שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק כיאלו דהה קרמבו- וניל או שוקו? ונילל האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן מהו הערוץ האהוב עליך? ביפ והשנוא? ערוך הבידור הישראלי פיחסהה האם אתה קורא מהר? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב והשנוא? חתול אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) כן מאוד כל אחד מהם איך היית מסכם אותה במילה אחת? מגובשת ומצחיקה האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? אנוכי אני ועצמי יש לך צמחים בחדר? איזה? אין... שעת סיום: 00:23 נהנתי.. מקווה שאתם נהנתם

../images/Emo220.gifממ אוקי[=בדילי[=

שעת התחלה:12:42 שם:דורין/דורע גיל:14 מקום מגורים:יבנה=/ כמה פירסינג יש לך?2 באוזנייםXD כמה קעקועים?0 עשית חלק מהם לבד?נופ האם אתה מכבד את עצמך?כן..[= האם היית רוצה לשנות בך משהו?לא..ממש לא..[= מה?כלום למה?למה לא?בגלל שאני לא אשתנה בשביל אף אחד..אלא אם זה יבוא טבעי[= מה התכונות הרעות אצלך?ממ.לא יודעת.. מה התכונות הטובות אצלך?כנ"ל מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?ממ מנגנת... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כן..בערך.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?ממ שומעת מוזיקה.. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא..בערך.. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה...[= האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן.. יצאת מהמדינה? כן.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא.. היית מאוהב? עדין.. היית על סמים? לא.. שחית בעירום? שהייתי קטנה[= היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? כן.. ברחת מהבית?לא ממש חטפת מכות? בערך.. החטפת מכות למישהו? לא ממש.. התחילו איתך? יותר מדי!!OO היית על במה?.כן.. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן.. ישנת כל היום? כן.. הרגת מישהו? לא!! חשבת שאתה משתגע? כן.. נישקת מישהו מאותו מין? כן.. בגדו בך? ממ חברה בגדה...אם אתם מבינים היה לך חלום שהתגשם? כן.. עברת על החוק? כן.. פגשת מישהו מפורסם? הרבה הרגת חיה בטעות? לא...!!! הרגת חיה בכוונה? לא!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן.. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? ממ לא ממש..או שכן.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? עדין יש..חלום שחוזר על עצמו חודשיים או שלושה כבר.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן.. בקסם? לא ממש באלוהים? כן.. בשטן?לא.. ברוחות?לא.. בפיות?ממ לא ממש.. במזל? ממ בערך.. באהבה ממבט ראשון? כן...מאוד.. במכשפות? לא.. האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן..בערך.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן.. יש לך חברים הומואים/לסביות?ממ לא ממש.. מי החבר הכי טוב שלך ?החבר?ממ..מישהו נורא נחמד... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ממ..מוריס ניראה לי..חברה שלי..(נו מור..אבל עזבו) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא משנה מה..אם רע לך.תדע שבסוף יהיה טוב..ואם לא טוב..זה לא הסוף! החבר... הכי טוב שלך?מוריס.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ..רון!!רון מחולון!!הוא שכן שלי היה..ואני עוד בקשר איתוXD הכי מעט זמן? ממ..עזבו.. הכי מצחיק? שירצ3> הכי מוזר? ממ...ניראה לי שממ...מודי[= הכי חכם? ממ...רוני!!הנשמה הזה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?ממ..מישהו שאני נורא אוהבת=/עמית.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? ממ לא לבנתיים.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מממ..לא יודעת.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מממ..ניראה לי שממ..לא יודעת.. על מי אתה סומך הכי הרבה? מוריס ושירצ.. עם מי אתה רב הכי הרבה? ממ שירה.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן מי האחרון שהיית בבית שלו? ממממ...אנשים מחולון האם החברים שלך מכירים אותך?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:חלקם.. מהי המילה האהובה עליכם?גזעי.. מהי המילה השנואה עליכם?לא יודעת. איזה קול/רעש אתם אוהבים?ממ גיטרות... איזה קול/רעש אתה שונאים?ממ לא יודעת.. מהי הקללה האהובה עליכם?ממ כוסאימך..כי זאת קללת הכפרעות..[= באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?ממ זונה.. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק מטאל ומה שבניהם.. מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?ממ..ניראה לי שרד הוט..בלי משהו רע על גרין דיי!! מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?ממ..לא יותר מדי..אבל הרבה.. כמה היית מוכן לשלם?300.. יש לך פוסטרים?כן.. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?גיטרה.. אתה אוהב לשיר?כן.. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא ממש.. אתה שר מול קהל?לא.. אתה מזייף?בערך מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ממ שירה.. שצחקת עליו?ממ אף אחד שהלכת איתו לקניות?מממ..מיי3> ששבר את הלב שלך? עמית..3> שאכזב אותך? ממ...לא יודעת. שגרם לך לבכות? מממ..לא זוכרת..ניראה לי אמא.. ששימח אותך? ממ הרבה אנשים שראית איתו סרט? לא זוכרת XD שדיברת איתו בטלפון? מממ...ניראה לי שממ...אמא.. שראית? אחותי? מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עין מה יש על משטח העכבר שלך? כלום..זה לפטופ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב לי כל הגוף מאוד! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?לא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?כן..שייגעצ[= עדיין לומדים?כן.. יש לכם בן/בת זוג?לא.. היה לכם?כן.. כמה היו לכם?5 היו לכם סטוצים? כמה?ממ לא זוכרת.. יש לכם מראה בחדר?לא.. אוהבים להתקלח?מאוד!! מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?וגם ניראה לי.. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? רגיל כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 יותר.. איזה צלצול יש לך בפלאפון?בואי נפרד של חמי רודנר..ולהודעות את ידיים למעלה של כנסיית השכל.. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא.. מה היית לוקח איתך לאי בודד?ממ ספרים... אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? גיטרה[= איפה היית רוצה לחיות, ולמה?ממ לא יודעת.. מה המסטיק האהוב עלייך?משהו שמוכרים בבצפר שלי[= מה מעיר אותך בבוקר?אמא מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לא רוצה לחשוב על זה.. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?תלוי מתי[= כמה כריות יש לך על המיטה?5 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה.. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?מממ לא יודעת מה היית בגלגול הקודם?לא יודעת האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא ממש אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?גאוגרפיה אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?לא יותר מדי איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר של אח שליXD מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? ממ הרבה[= מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?ממ..אמא.. מה לא היית שם בסנדוויץ'?ממ המון איך קראו לגננת שלך?ברורייה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?ממ לא יודעת מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?ממ האופי מה המאכל הכי אהוב עליך?ממ לא יודעת השיר האחרון ששרת: ידיים למעלה של כנסיית השכל הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ המפגש ריח אהוב: אחרי הגשם כזה שמש או גשם?באמצע אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן!! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר?בקרוב יהיה!! מהו הערוץ האהוב עליך?ממ לא יודעת והשנוא?ממ כנ"ל האם אתה קורא מהר? בערך מה הבעל החיים האהוב עליך? כולם והשנוא? אין אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך)כן.. איך היית מסכם אותה במילה אחת? מעולה האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? אבל יש לי לבד יש לך צמחים בחדר? איזה? לא... שעת סיום:13:18

למעלה