שאלון!

שאלון! ../images/Emo163.gif

ברוח פמיניסטית משהו... אבל גם גברברי הפורום מוזמנים לענות
לקוח מפורום סקרים ושאלונים שלקח מפורום אוף טופיק
1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימנית או שמאלית? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? 18. את מדברת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? 26. מיקי מאוס או באגס באני? 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? 33. איך את מורידה מסקרה? 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? 38. M&M או ביצת קינדר? 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 40. כמה זה 1+1? 41. מה החג האהוב עלייך? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 44. בת כמה את רוצה להיות? 45. איפה את רוצה לגור? 46. לאיפה את רוצה לטוס? 47. את מי את רוצה לפגוש? 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? 51. את אוהבת טוסט? 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 55. עברת טיפול שורש? 56. שחור לבן או צבע? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 60. אוקיי או או.קיי? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?

ראשונה! ../images/Emo163.gif

אלא אם כן מישו הגיב לפניי PP: 1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט, למרות שהם עושים ניסויים אז אני מחפשת משהו אחר. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד! 3. איזה סוג?שמפו-ד"ר פישר, מרכך-נקה 7 הורוד 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטה? O_O 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מעיפה אותן ברחבי החדר 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? זה עם הלבבות 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לאא 8. צבע מועדף? ורוד/טורקיז 9. נעליים לקיץ? כפכפים^^ 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוח. או תפוז. או בננה. 11. ימנית או שמאלית? בכתיבה ובדעות-שמאלית/שמאלנית
12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 13. Bleh או Blah? השני! 14. מה את אוהבת בעצמך? פנים, אופי מושי מושלמי. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? כע^_^ 16. את שרה במקלחת? יאפ 17. את מדברת עם החיה שלך? אההההה כן יש לי את הרגעים.. 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא מאמי. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?אין לי אחד כזה.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא פלוצים 22. יש לך 11 אצבעות? לאאאאאאא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "כואבות לך הרגליים?" "כן.." "רוצה לשכב?" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן, יש לי אחד פרוותי עם טינקרבל למעלה.אבל מעצבן לכתוב איתו. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן!! דהה 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגסי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ברור 28. פעם תשירי סרנדה לגבר?
אני בספק.. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק ורוד, גלוס ורוד/שקוף. בד"כ מעדיפה אודם אדום זונות. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא מאמי, יש דבר נפלא שקרוי איפור.. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן!!!!!!!!!!1 כוסמק כןןן! בעיקר סקיני
איכס. 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא ממש.. תלוי מה הצבע עיניים שלה. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן! 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כה 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי^-^ 38. M&M או ביצת קינדר? M&M. אבל בשניהם יש חלב :( 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? משתדלת שלא :/ 40. כמה זה 1+1? 11 דהה 41. מה החג האהוב עלייך? הזה עם החופש. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא מכירה אפחד מהם:( 43. בת כמה את? 15.7 44. בת כמה את רוצה להיות? 16 כדי לעשות פירסים בלי אישור
45. איפה את רוצה לגור? ת"א/מרכז 46. לאיפה את רוצה לטוס? לונדון/לידס
47. את מי את רוצה לפגוש? מלא אנשים ^_^ 48. את אוהבת קול-איי איי די?
לא יודעת 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? פטריות! 51. את אוהבת טוסט? כה 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מדי פעם 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? לא, חלק מהן היו מתחת לכרית, ובלילה הרגשתי שמרימים אותי. בבוקר גיליתי מתנה נפלאה מתחת לכר: סט מצעים!!!!1111 תודה לך פיית השיניים 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבעעעעעעעע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אנלא בוחרת 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?זרת 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי לייק דהה 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? פודל^-^ 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי? O_O 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לאדעת 64. את יודעת את ימי הולדת של הקרובים שלך? לא 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? כה 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? כןןןןן 67. מה את חושבת על דרדסית? דרדסקסית 68. מה הספר האהוב עלייך? קצרצרים-פאולו קואלו. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? סוטה? 70. סלמון או בורי?איכס 71. סרטן או לובסטר? איכס 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? בתוך התחתונים... נו עדיין על המקלדת! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אמממ.. יום בו אפגוש חבר ממש ממש טוב שלא ראיתי פול זמן ונשב ונדבר.. וכאלה. 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? שימקוק//שנקניק//פות. 78. איפה השאלה כלבות? פה זונות 79. מה השם המלא שלך? נועה מכבית
הה שם משפחה חסוי, תאכלו זין 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? רוני/ורוניקה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? אננס, אבטיח. 0.0 אני רצינית 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כה? 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לאאאאא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לזיין את השכל 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע דהה 87. את משועממת כרגע? כה 88. את אוהבת בצלים? לא משו 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 'האורגזמות של דפנה'. אהמ אהמ. 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? XDDDDDDD 92. צפרדעים או קרפדות? צפרקדות 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא, אני מחטטת באנשי קשר עד שאומרים לי סטופ, ואז מי שזה נעצר עליו חשב עליי^-^ 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 0 שניות בממוצע 96. את יודעת שדייב מגניב? אחושרמוטה 97. את אוהבת אותי? כן, אני אוהבת אותך נועה
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא
99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אממממ... אייפוד? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כןןןןןןן וואי החרא הזה ארוך

amtgo

New member
אייאי יופיופי

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?האדאנדשולדרס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? תות 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מניחה, בכביסה. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 0לילי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?ניופ 8. צבע מועדף? אמממ.. תכלת/סגול 9. נעליים לקיץ? מה איתם? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי במצב רוח 13. Bleh או Blah? שו? 14. מה את אוהבת בעצמך?הכל 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?יאפ 16. את שרה במקלחת? יאפ 17. את מדברת עם החיה שלך?יאפ 18. את מדברת עם עצמך? לפעמים 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא :S 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?כן, ניסים, פעם היתה חאאאאאאגית. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?הייתי פעם מאוהבת בבן שלו XD 22. יש לך 11 אצבעות? ניופ 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? הא? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? יאפ 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? ברור 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס דהה 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? מאוד
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אולי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? אדום, כמו של כאלה שעומדות בצומת.. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא, כשאני רוצה לחוש סקסית 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? עם מסיר איפור עדין לעיניים 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? כל בחורה תדליק אותי |גבה| 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא ממש 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?דובוני ג'לי דהה 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר!!!!11111 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? עושה כאילו אני מקשיבה 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך?=/ 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן?Oo 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 45. איפה את רוצה לגור?בעיר 46. לאיפה את רוצה לטוס? לניו יורק/לונדון/פינלנד 47. את מי את רוצה לפגוש? 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?תירס,זיתים שחורים ובצל 51. את אוהבת טוסט? יאפ 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?מעולם לא השתוקקתי לדלעת 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? יאפ 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?יאפ 55. עברת טיפול שורש?ניופ 56. שחור לבן או צבע? ושחור ולבן לא נחשבים צבעים? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? בננה 58. איפה היד שלך עכשיו?בשיער 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?בערך 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? ניופ 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? הא? 67. מה את חושבת על דרדסית? שרלילה 68. מה הספר האהוב עלייך?4 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?כמו סרט מעפן של ג'וליה רוברטס 70. סלמון או בורי?סלמון 71. סרטן או לובסטר? לובסטר זה סוג של סרטן ><" 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? אפ 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין בשיער 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?... 76. מטאטא או מגב?מג"ב!!!!!!!!1 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? ליאור אורה פרלה סוזן אבוטבול 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא יודעת 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? רגינה 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן, אבל לא באותו רוחב 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?Oo 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לראות את הפרק כריסמיכה של או.סי 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? מאוד, יש סיבה לזה שאני עונה על השאלון הזה. 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?פארנויה 90. פעם לבשת שמלה? ... 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?הגיוני, לא? 92. צפרדעים או קרפדות? קרפדות 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב?מאוד 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?לא, אכלתי צבעים 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כה ד"א, זו l i o r a n g e

עונה

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? לפעמים ככה ולפעמים ככה. מה שבא לי. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת. למרות שהרופא שיניים אמר. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מה שיש. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? ירוק תפוח 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? השני 14. מה את אוהבת בעצמך? את...ההומור? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה? *הבורות..הבורות* 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? כן 18. את מדברת עם עצמך? לפעמים XD 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא XDD 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא XD 22. יש לך 11 אצבעות? לא XD 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אז...אתה בא לפה הרבה?" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אולי. תלוי למי.. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס...הממ...בד"כ שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא. אני אשים מייקאפ 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי כמה צמודים ובאיזה צבע 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה מסקרה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אני בת. 0_O 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא XD 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? הממ...פסח אולי? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה? 43. בת כמה את? 13 44. בת כמה את רוצה להיות? הממ..15? 45. איפה את רוצה לגור? הולנד,ארה"ב,אנגליה 46. לאיפה את רוצה לטוס? קליפורניה :)תמיד רציתי 47. את מי את רוצה לפגוש? את מי לא? יש מלא אנשים 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? "" 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? כלום 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא XD 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא XD 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? WTF? 58. איפה היד שלך עכשיו? מחזיקה כוס ומקלידה 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? XD לא יודעת 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? וואט דה פאק? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא XD 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מזתומרת? :O 67. מה את חושבת על דרדסית? דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? אממ...יש כמה...סתם כל מיני 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מעולה 70. סלמון או בורי? לא אוכלת דגים 71. סרטן או לובסטר? "" 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? כמו מקודם 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת XD 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? לא'דע ת 78. איפה השאלה כלבות?
וואף! 79. מה השם המלא שלך? אפרת. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אפרת. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא זוכרת :p 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 0_ם כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אני יהודיה. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא XD 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? שאלה טובה 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? XD לא 92. צפרדעים או קרפדות? נסיכים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא הרבה,זה בטוח 96. את יודעת שדייב מגניב? WTF? 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא XD 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זורת
100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

mEllie

New member
עונה:) חח מתה על דברים כאלה

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? דקה.. אורביטול, משהו כזה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד:) 3. איזה סוג? אני חושבת הוואי 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בחוט דנטלי חחח 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מקפלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? אנערף חחח 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? טראמפ? או שזה של ההוא ממקדונלדס 8. צבע מועדף? ירוק ירוק ירווווווווווווק אה וזה גם גרין דיי:p עכשיו שמתי לב 9. נעליים לקיץ? שלא רואים תאצבעות:D 10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכל.. אבל הכי הכי תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 13. Bleh או Blah? אע? 14. מה את אוהבת בעצמך? כלום.. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? חח לא הבנתייי 16. את שרה במקלחת? כן אבל רק מזיזה שפתיי'ם:p 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי:( 18. את מדברת עם עצמך? אכן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? ? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אמ.. נראה לי משה 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא 22. יש לך 11 אצבעות? כןן:p 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מהה? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? זה תמיד בא בחבילות... אז שורדים 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? מקווה שלא 26. מיקי מאוס או באגס באני? ממיקייייייי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? מיזה? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חראא.. אלא אם כן זה בילי:p 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? או שזה שקוף, או שזה לובלו [שקוף] או שכלום 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? אני כל הזמן נושכת אותההה 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחחחחח יש מיי'ק אפ:p 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן.. אבל למי אכפת? הם כאלה חמודים:) 33. איך את מורידה מסקרה? מגבון.. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לאא רק שחורה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אין לי שמץ של מושגג:\\ 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק.. יש בג'לי ג'לטין:( צמחוניה':) 38. M&M או ביצת קינדר? קינדרררררררר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? תלוי על מה:D 40. כמה זה 1+1? 15 41. מה החג האהוב עלייך? פסחחח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אנערף לא מכירה 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות?16 ולא לגדול 45. איפה את רוצה לגור? ת''א או לוס אנג'לס 46. לאיפה את רוצה לטוס? לוס אנג'לס 47. את מי את רוצה לפגוש? גרין דיייייי... והיי'תי רוצה לפפגוש את פרדי מרקורי ז''ל 48. את אוהבת קול-איי איי די? אע? 49. האם Pine-sol מריח טוב? נגיד 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? פטריות או כלום 51. את אוהבת טוסט? ברורר 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? היי'תה תקופה.. ברוך ה' זה עבר 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא:\\ אני אוכלת אותן בעצמי 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? נראה לי 55. עברת טיפול שורש? לא יודעתתת חח 56. שחור לבן או צבע? שחוווווווווור 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? יש לו רק מרשמלו.. 58. איפה היד שלך עכשיו? אחת על המקלדת אחת על העכבר 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן :p 60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה... איכסההה פודל צרפתיייי הלכתי מכות עם אחד כזה לפני יומיי'ם 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? בטח משתגידי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? נכון 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? רק את שלי... ואני הכי קרובה לעצמי:D 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אע? 67. מה את חושבת על דרדסית? בטח... כל הזמן 68. מה הספר האהוב עלייך? 3 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אמאאאאאאא 70. סלמון או בורי? לא אוכלת דגיםםם... לא רוצחתתת! 71. סרטן או לובסטר? לא רוצחתתת! וזה לא כשר:\\ 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? אוי לא.. זה מזכיר לי משהו:D 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? בילי ג'ו אמסטרונג:p 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? רציני רציני? אבל רק תאמת? מעבירה שיר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אויי זה ארוך... הנשיקה הראשונה שלי:) 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? כוסעמק 78. איפה השאלה כלבות? איפה איפה איפה איפה איפה איפה דץ? 79. מה השם המלא שלך? כרמל... אבל לכם מותר רק MELLIE 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? מישל 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? אנערףף יש מלא 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? לא מדדתי :| 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? אה? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגת כריסמס 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועעע 87. את משועממת כרגע? מאוווד 88. את אוהבת בצלים? איכסה 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? זכויות שמורות-same shit לא לגנוב.. זה על תכנונים 90. פעם לבשת שמלה? חח בגיל 4:D 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מממממהה? 92. צפרדעים או קרפדות? אמאלהההההההההה 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? חחחח לא.. אני פשוט חושבת על כולם:D 94. 8 או 3? 3 ברור 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? מה זה?:\\ 96. את יודעת שדייב מגניב? אכן כן 97. את אוהבת אותי? שרופה עליךךך.. תעשי לי ילדדדדדדד או תרומת ביצית 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? חחחחחח רציני... אכלתי צבעים כי היה' רשום "לא רעיל" 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אמ.. כסף ובגדים :D 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? של ישראל? חח כן:D היה' כיייייף:)

הממ..זה יהיה מעניין

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת?אורביטול 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד?נפרד! 3. איזה סוג?מאיפה לי?!
4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?אני לא 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?מניח! 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת?אה? לא יודע 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא 8. צבע מועדף?כחול 9. נעליים לקיץ?אולסטאר 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוזים 11. ימנית או שמאלית?שמאלי 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה! 13. Bleh או אה?Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך?את הציצים(תודה דנע!
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?מה זה? 16. את שרה במקלחת?כןןןן 17. את מדברת עם החיה שלך?אין, לצערי הרב 18. את מדברת עם עצמך?כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?כןןןן 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות?כן 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?ההה..אין 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?אולי 26. מיקי מאוס או באגס באני?קשה לבחור, אבל באגס באני מגניב 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי?כן 28. פעם תשירי סרנדה לגבר?אולי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?אני לא
30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?כן 33. איך את מורידה מסקרה?אני מורח על זה סודה כאוסטית 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?בארור! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות?כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס?אולי... 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיקוש 38. M&M או ביצת קינדר?שניהם לא 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?לא 40. כמה זה 1+1?*תשובה מתחכמת* 41. מה החג האהוב עלייך?חופש הגדול... 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן?רו-פול כי השם הזה יותר מגניב 43. בת כמה את?84 44. בת כמה את רוצה להיות?70 45. איפה את רוצה לגור?בקמבודיה 46. לאיפה את רוצה לטוס?לאיסלנד!!! 47. את מי את רוצה לפגוש?את ג'וני רוטן המושלמ!! 48. את אוהבת קול-איי איי די?מה? 49. האם Pine-sol מריח טוב?מה? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?זיתים\תירס\פטריות\חצילים...בלי גבינה\גבינה טבעונית 51. את אוהבת טוסט?ההה 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?כן!!!!!!111 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?לא 54. איבדת את כל שיניי ה"חלב" שלך?כן, גם את שיני ה"בשר" 55. עברת טיפול שורש?מה?אולי... 56. שחור לבן או צבע?צבע? מה? אה?|בוכה| 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? ?! 58. איפה היד שלך עכשיו?בדגדגן 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?אין ספק שהזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי?אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?ההההההההההההההההההה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?לא 63. האם יש לך 2x4 או נו תסתמו1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29?לא... 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה צבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית?שהיא כוסית אש 68. מה הספר האהוב עלייך?לא יודע 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מאממת 70. סלמון או בורי?פודל או בוקסר? בקיצור...מה זאת השאלה הזאת? 71. סרטן או לובסטר? כנ"ל 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למעלה יותר סקסי אבל למטה פשוט כובש 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?טאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?ברקטום 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?נההה 76. מטאטא או מגב?מג"בניק!!!!!11 77. מה המילה האהובה עלייך?טימטום 78. איפה השאלה כלבות?הההה? 79. מה השם המלא שלך?... 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? סיד וישס 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?אחשימלך 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?לא...הן אמורות להיות באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים?דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מה? לא? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס?לאכול בננה 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? זה מזכיר לי שאלה קצת שונה... 87. את משועממת כרגע?מאוד!! 88. את אוהבת בצלים?כן, כי הם גורמים לי לבכות ולבכות זה מגניבוש 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?עם הגב לכותללל 90. פעם לבשת שמלה?כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?כן, אני בדיוק מנסה עכשיו 92. צפרדעים או קרפדות?קרפדות זה שטניסטי יותר! 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11?לא 94. 8 או 3?8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ?אני אילם 96. את יודעת שדייב מגניב?לא 97. את אוהבת אותי?כן 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?לאאאא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת?דילדו 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?לא *אין לייחס לתשובות השוביניסטיות ברצינות *השאלון ממש לא פמיניסטי-הוא מראה עד כמה החברה מכתיבה "מה בנות אמורות לחשוב" *מצד שני גם אין לייחס חשיבות לשאלון המטופש הזה *אוי נו, תסתמו

mogili

New member
נמ.

משעמם 1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט משו 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?הוואי נראהלי 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?לא משתמשת
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה אותם 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מה שיש 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? אכן לא 8. צבע מועדף? אדום 9. נעליים לקיץ? כפכפים?אולסטאר!XD 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים ירוקים שכאלו. נו חמוצים כאלה. 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 13. Bleh או Blah? הראשון 14. מה את אוהבת בעצמך? לא יותר מידי 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?מה זה? 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך?כן 18. את מדברת עם עצמך? כןXP 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא, הוא איזה בן 70 לפחות 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?אינלי 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?- 22. יש לך 11 אצבעות? נופ 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?חח 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? למה לא 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? נע 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?- 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא קרה אף פעם,וגם לא מצלמים אצלנו 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? חח תלוי על מי 33. איך את מורידה מסקרה? למה להוריד מה שלא שמים?
34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? חח 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? נראהלי 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לאנראהלי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק! 38. M&M או ביצת קינדר? M&M עם חמאת בוטנים באמצע
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2?O: 41. מה החג האהוב עלייך? פורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה? 43. בת כמה את? באפריל 15 :] 44. בת כמה את רוצה להיות?16 45. איפה את רוצה לגור? נמ 46. לאיפה את רוצה לטוס? סן פרנסיסקו 47. את מי את רוצה לפגוש? P: 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לאדעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? בצל 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? נראהליO: 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מה שיש 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית, יותר נחוצה כשאני מנגנת 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? פףP: 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?אני טיפשה מידי בשביל להבין את זה 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? כנ"ל 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? ממ..משפחה? לא. חברים? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה? 67. מה את חושבת על דרדסית? ממ 68. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטרים 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נייס 70. סלמון או בורי? - 71. סרטן או לובסטר?- 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלהP: 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?דונט נואו 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? נמ 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? נמ 78. איפה השאלה כלבות? הא?
79. מה השם המלא שלך? גילי, אני מתכחשת לשם מפשחה שלי הוא מוזר 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לאדעת 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?
אני אוהבת את האייקון הזה 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? נראהלי.. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?הא? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגים 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? ממ. כן. 88. את אוהבת בצלים? נגיד 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?נמ 90. פעם לבשת שמלה? חחחחחחח לא. באמת. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? XD מעניין 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא נראהלי שאני יכולה
96. את יודעת שדייב מגניב? נגיד 97. את אוהבת אותי? נמ. טוב. 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? גיטרהP: וקיבלתיP: 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן

:)

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? אמממ.... כמדומני ש.... אני לא יודעת :/ 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד!! כל מה שיגרום למקלחת להפוך לארוכה! :) 3. איזה סוג? כמדומני שגם את זה אינני יודעת <או ליתר דיוק - זוכרת> 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בדבר הזה :/ 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אממ מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? צהוב בריח אננס :/ אמא שלי והשטויות שלה 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לו כזה? "דונאלד דאקי דאק"? :p <במילים אחרות - אין לי מושג> 8. צבע מועדף? כחוללללללללל 9. נעליים לקיץ? יחפה!! <מושבניקים שליטה!> 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים... ועדיף שיהיו אדומים וקשים 11. ימנית או שמאלית? שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה, כמובן. ועדיף בבירה :p 13. Bleh או Blah? אממ האמת ש-בלה. 14. מה את אוהבת בעצמך? את הרגליים שלי D: 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? או, כמובן. הכי חמוד :) 16. את שרה במקלחת? לא..... 17. את מדברת עם החיה שלך? כשהייתה לי חייה, נהגתי לדבר איתה. עכשיו היא נעלמה... 18. את מדברת עם עצמך? אממ מדי פעם. זה מוזר? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? אממ לא. אבל פעם הבאתי לו כוס :) 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אממ האמת שזאת אמא שלי :p 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אם היינו חוגגים את חג המולד - כן 22. יש לך 11 אצבעות? כמובן. 10 בידיים ואני בטוחה שהכפות רגליים יתרמו אצבע בשביל הקטע. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? שורת התחלה? ליימרית? oO 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כמובן! 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כמובן! כל החדר שלנו בפנימייה הוא ורודי וחמודי :) 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני כמובן! גזרים שליטה :) 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? נופ 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? דפנטלי נופ! :S 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס ממש בהיר שבקושי רואים :p <אלא אם כן זה פורים D: > ולק שקוף :) 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא, אני מקלפת אותה :/ 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחח לא.. לחצי בית ספר יש את השיט הזה 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן!!!!!!!! בנים לא הולכים עם מכנסיים צמודים! בנים לא מראים תחת!! 33. איך את מורידה מסקרה? אני פשוט לא שמה אותה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא. סורי, אני בקטע של בנים וזה... :p 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? יאפ 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? יאפ 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק. מנטה. לא סתם מנטה - מנטה קלאסי. הכחול בהיר. 38. M&M או ביצת קינדר? שניהם מגעילים. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ברור. יש לי אמא שכיף להסתובב איתה. 40. כמה זה 1+1? תמיד חשבתי שזה 2, אבל אתמול הרצו לי על למה זה 5 :p <אממ כן, הם היו שיכורים..> 41. מה החג האהוב עלייך? פורים!! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא יודעת. אף אחד. 43. בת כמה את? ביום שני 17 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 45. איפה את רוצה לגור? ניו זילנד 46. לאיפה את רוצה לטוס? ניו זילנד 47. את מי את רוצה לפגוש? צאד מייקל מוריי 48. את אוהבת קול-איי איי די? לא 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת... oO 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים ובצל. 51. את אוהבת טוסט? ברור 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לאאאא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אממ ובכן... אנחנו לא חוגגים קריסמס, אבל אילו הייתי חוגגת - הייתי משאירה לו 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אהא 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הכל זבל ותמיד שמים לי "תות" מחורבן 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת... 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרת שמאלית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית :) 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אממ אני משערת שכן 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? נסחפנו. אינני יודעת. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? אממ של חברים וחברות. מעטים. אבל היי! אני יודעת מזלות :) 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא!!!!!11111 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? צבע מחוק...?!?!?! 67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית 68. מה הספר האהוב עלייך? אממ קראתי המון ספרים... אבל הראשון שעלה לי הוא רודף העפיפונים, אז נרשום אותו. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? רומנטי בטירוף :) 70. סלמון או בורי? כלום 71. סרטן או לובסטר? רבאק, אני צמחונית! 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה :) 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? oO 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? האמת שזה היה שבוע שלם. טיול שנתי של השנה. כולם ביחד, כולם עוזרים לכולם. פעם ראשונה שהשכבה מתגבשת בצורה מדהימה. 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? יש כ"כ הרבה. לא יכולה לבחור :p זה לקפח אחרות 78. איפה השאלה כלבות? אממממ מחפשת את תשובה? 79. מה השם המלא שלך? תום 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? למדתי להשלים עם זה שהשם שלי תום... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? חן מוריס :p 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא :/ 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגים, כוס עמק 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועעעעעעע 87. את משועממת כרגע? אהא 88. את אוהבת בצלים? בצל!!!!!!! כפרעליו!!!!!!! ילדון חמוד!!!! :p 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אממ לא הייתה לי אחת. 90. פעם לבשת שמלה? כן. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? אתם יודעים שאני בחיים לא אדבר לתוך פי הטבעת <ולא אכפת לי מי הגדיר את זה ככה> כי זה דבר מזוהם ביותר? 92. צפרדעים או קרפדות? שום דבר 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא. אני מאמינה שכשיש בשעון מספרים כפולים חושבים עלייך. 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? מה זה לעזאזל הולה הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? היי... דייב זה מ"פשו מאוהבת"!!! והאמת שכן.. הוא דיי מגניב :p 97. את אוהבת אותי? בעיקרון כן, בגלל השאלון לא :p 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא. הייתי עסוקה בלהסתכל על אלה שאכלו נמלים. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אמממ אני לא זוכרת. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? אהא

coullette

New member
876876

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? אקווה פרש 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטה 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? רגיל אנערף 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? עעעעע 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 13. Bleh או Blah? השני 14. מה את אוהבת בעצמך? כלום 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה? 16. את שרה במקלחת? לפעמים 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? חח 22. יש לך 11 אצבעות? לא.יש לי 20 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כנראה 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי 38. M&M או ביצת קינדר? MNM 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי? 43. בת כמה את? 2 44. בת כמה את רוצה להיות? 17 45. איפה את רוצה לגור? לונדון 46. לאיפה את רוצה לטוס? '' 47. את מי את רוצה לפגוש? דיויד בואי 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה.? 49. האם Pine-sol מריח טוב? מה? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? עגבניות-זיתים-פטריות-אקסטרה צ'יז 51. את אוהבת טוסט? כה 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרת 60. אוקיי או או.קיי? אאאאאאאההההה 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? קיס 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? עיעי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? עיעיע 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? לא 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? כונפה 68. מה הספר האהוב עלייך? טאטאט 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מגניב 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? כלום 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? מה 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? יייי 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? --- 76. מטאטא או מגב? --- 77. מה המילה האהובה עלייך? כוסעמק 78. איפה השאלה כלבות? מה 79. מה השם המלא שלך? עיעיעי 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? פדמה אמידלה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? עיח 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? קסטות 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אנחנו יהודים! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? the daphnes 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? חח 92. צפרדעים או קרפדות? צ 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? שניה 96. את יודעת שדייב מגניב?לא 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? ימחחח 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ממש לא

AriellA100

New member
../images/Emo12.gif

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? אקווה פרש 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? שמפו פינוק וקונדישינר 10 של קרליין 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? טעם??? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מה שיש 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לו? 8. צבע מועדף? כחול 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה 13. Bleh או Blah? blah 14. מה את אוהבת בעצמך? אממ כלום בערך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? ? 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? חחחח לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אולי 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? פרנץ' 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חח יש מצב 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? איפה צמודות? ודרך אגב אומרים צמודים 33. איך את מורידה מסקרה? תלוי 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? חח לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פסח או סוכות נראה לי 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? ? 43. בת כמה את? 18 44. בת כמה את רוצה להיות? 11 45. איפה את רוצה לגור? ישראל 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? גרין דיי 48. את אוהבת קול-איי איי די? ? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תירס 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא טפו טפו טפו 56. שחור לבן או צבע? כחול 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מה?????. 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה?? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? ??????????????????? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ????????? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? ??? 67. מה את חושבת על דרדסית? נחמדה 68. מה הספר האהוב עלייך? ג'ינג'י 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נחמד 70. סלמון או בורי? איכסה דגים 71. סרטן או לובסטר? איכס 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? עדיין לא היה 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? sacrifice 78. איפה השאלה כלבות? ? 79. מה השם המלא שלך? מה זה משנה??? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא היתי רוצה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא זוכרת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? ? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא ממש 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? השרמוטות חחחחחחחח 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? טוב לדעת 92. צפרדעים או קרפדות? לא ולא 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 0 96. את יודעת שדייב מגניב? כן 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לאא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? שיהיה טוב 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

hermaioni

New member
משעמם לי! ../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה שאני מתחילה עם זה >< 1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? -אורביט או משהו כזה נראה לי חח. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? -ברור שנפרד!, ביחד זה לא שווה.. 3. איזה סוג?-לא זוכרת
4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?- XD .. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?- על הריצפה, סתם שמה מילא הכלבה לוקחת לי את זה ומתחילה לשחק איתם
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? -הרגיל, עם הציור של הכלבים החמודים D: 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?יש לו שם אמצעי? O:: מהו? 8. צבע מועדף? :כחול, שחור, אדום .. 9. נעליים לקיץ? : כפכפים? S: 10. תפוחים, תפוזים או בננות? : ברור שתפוחים! 11. ימנית או שמאלית? -ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?: בטח שמלאה! (:) 13. Bleh או Blah? -blahת יש הבדל? S: 14. מה את אוהבת בעצמך? : לא יודעת, שאחרים יגידו ^^'' 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?: מה זה?
16. את שרה במקלחת? :לא. 17. את מדברת עם החיה שלך? : ברור D: והיא גם מבינה אותי!
18. את מדברת עם עצמך? :בקול לא. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?: לא, יש לי רופאת שיניים XD 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?: אין לי מושג אפילו איך הוא או היא נראים.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?: בטח. 22. יש לך 11 אצבעות? : לפחות בפעם האחרונה שספרתי לא O: 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? :--- 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? : כאילו לייק סו ברור
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? : כן, למה לא?! [למנהלת שלנו בפורום יש פוני ורוד D: ] 26. מיקי מאוס או באגס באני? : קשה מדי, אבל נראה לי שמיקי מאוס..=\ 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? :אהא
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? : נו ואיי חח. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? : לא שמה >,<'' 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?: אולי
31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? : יש מצב ^^. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? : ממש לא! סקיני לגברים זה יפה
. 33. איך את מורידה מסקרה? : עם חומר כזה שמוריד.. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? : לא ממש
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? : לא XD 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? : כן. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?: דובונים D:: 38. M&M או ביצת קינדר? : ברור שקינדר! [בגלל ההפתעה בפנים ^^] 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? :אהא.. 40. כמה זה 1+1? : אמ..3!
41. מה החג האהוב עלייך? : פורים ופסח נראה לי. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? : אין לי מושג.. 43. בת כמה את? : 14 וחצי.. 44. בת כמה את רוצה להיות?:לא יודעת נראה לי 15 או 18 יהיה טוב ^^ 45. איפה את רוצה לגור? : בארץ- ת"א. חו"ל- ארה"ב או אנגליה
. 46. לאיפה את רוצה לטוס? תאילנד ועוד מלא פעמים לארה"ב ואנגליה. 47. את מי את רוצה לפגוש? : בילי ג'ו, כל MCR, FOB, PATD ועוד כמה ^^'' 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה? S: 49. האם Pine-sol מריח טוב? ...?

hermaioni

New member
part 2../images/Emo41.gif

50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?: פיטריות, זייתים. 51. את אוהבת טוסט? :כן. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?" ברור
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? : כל חג
54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?: לא יודעת XD. 55. עברת טיפול שורש?: נראה לי שכן... 56. שחור לבן או צבע? : שחור כצבע ^^. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?:איזה רופא שואל את זה? O: 58. איפה היד שלך עכשיו?:על המקלדת D: 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?:האוזן נראה לי.. 60. אוקיי או או.קיי? : בסדר
61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? : שניהם
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? :יכול להיות
63. האם יש לך 2x4 או 1x2? : קודם תסבירי לי מה זה בכלל. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? : אני אף פעם לא זוכרת ;[ [למזל יש לי אייסי שיזכיר לי]. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? : לא. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? : מה זה צבע מחוק? ^^ 67. מה את חושבת על דרדסית? : שהיא חמודה אבל חבל שבהתחלה היא שיתפה פעולה עם גרגמל
68. מה הספר האהוב עלייך?: האחים לב ארי והתפסן בשדה השיפון XD. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? : נשמעת בסדר גמור ;] 70. סלמון או בורי?:סלמון. S: 71. סרטן או לובסטר? : לא זה ולא זה :) 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? : למעלהץ 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?:המילה הארוכה השניה S: 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? :עדיין על המקלדת [למה את רומזת >.> ]. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?: היו כמה
. 76. מטאטא או מגב?: מגב. 77. מה המילה האהובה עלייך? : אף פעם לא חשבתי על זה.. 78. איפה השאלה כלבות? : מה?
79. מה השם המלא שלך? רביד -------. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? : אני אוהבת את השם שלי
. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? של פיט וונטז Peter Lewis Kingston Wentz III . ^^'' 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? : כן O: 83. קסטות או דיסקים? : דיסקים
. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?כן D: סרט שולט ^__^. 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? : לא חוגגת :) 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? :לקרוע [בקו ישר למעלה]. 87. את משועממת כרגע? : כן =\. 88. את אוהבת בצלים? : לא ממש.. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?: חשבתי על זה הרבה פעמים, ואין לי מושג XD. 90. פעם לבשת שמלה? : שהייתי קטנה חח. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?WTF? איך אתה יודעת את זה??
92. צפרדעים או קרפדות? :צפרדעים
93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? : כן
94. 8 או 3? : 3. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? : לא הצלחתי אף פעם =\. 96. את יודעת שדייב מגניב?: ברורררר!! 97. את אוהבת אותי? : כן
[אולי
]. 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? : לא
99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? : לא זוכרת.. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?: אני חושבת שכן D: סיימתי!!!!!11111 D::::: הודגש באמצעות מדגישומטיק
[אורף ההודעה המקס' הוא רק 6500 ><].

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|איזה צ'יעמום.

[נדבקתי מכל המדינה, בערך.] 1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? לא זוכרת 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטה 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לא זוכרת את השם... מאיפה לי? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? שחור על גבול הכחול כהה.... ככה מאוד ספציפי 9. נעליים לקיץ? מה...? חחחח אין עכשיו, בקיץ נקנה 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 13. Bleh או Blah ? Blah 14. מה את אוהבת בעצמך? את הטעם המוזיקלי שלי ואת הזיכרון 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? ממממ אולי 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? לא 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? כן!!!11 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? כן 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? לא 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? תלוי 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי בבנאדם 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה ולא שמתי אף פעם.. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אני אסתכל ל-3 וחצי שניות... 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? ממש לא... =_= 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן, למה לא בעצם? 40. כמה זה 1+1? אהההה 2, 11, חלון, 5. 41. מה החג האהוב עלייך? פסח ופורים
42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אני אנחש, אין לי מושג מה זה- רו-פול 43. בת כמה את? 12.7 44. בת כמה את רוצה להיות? 19 45. איפה את רוצה לגור? תל אביב 46. לאיפה את רוצה לטוס? לונדון וארה"ב, וגם איטליה האמת 47. את מי את רוצה לפגוש? את גרין דיי ואת אריק קלפטון, את הנדריקס אני אפגוש כבר למעלה.. 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? עגבניות 51. את אוהבת טוסט? כע 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן... נראה לי 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל אותי טעם >< 58. איפה היד שלך עכשיו? אחת חופרת בשקית של התפוצ'יפס ואחת מקלידה 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? אפחד 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? כן 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? יאפה 3> 68. מה הספר האהוב עלייך? יש יותר מדי 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נוראי 70. סלמון או בורי? אפחד 71. סרטן או לובסטר? אפחד 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה... 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? זורקת את התפוצ'יפס לפח 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? יותר מדי מה לתאר 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? קיטש 78. איפה השאלה כלבות? מאיפה לי 79. מה השם המלא שלך? נמאססס חאלאס!!1 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?

galush29

New member
איזה שאלון מעיקD: אבל השיעמום גובר

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד..ביחד זה סתם חרא 3. איזה סוג? נטורל 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלתD: 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מאיפה ליXD 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?אא..לא 8. צבע מועדף? שחור,ירוק ובורדו
9. נעליים לקיץ? נעלי בובה*__* 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?תלוי.. 13. Bleh או Blah? יש הבדל?XD 14. מה את אוהבת בעצמך? אממ..לא יודעת
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?יאפ^___^ 16. את שרה במקלחת? חחח כבר לאXD 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?XDD 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לאXD 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?למה לי?P: 22. יש לך 11 אצבעות?שאלות מוזרות..אבל לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? ברור33> ורוד שולט=] 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן,זה צבע יפה[אבל לא הצעקני הזה..זה פרחיXD] 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס כיאלו דע 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ברור^^ 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חח אולי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?חחח..לא זכור לי 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחח כן!! 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כיאלו דעXD 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? כלום 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לאאXD 40. כמה זה 1+1? 11D: 41. מה החג האהוב עלייך?פסח[דם,אביב,כיניםXD] 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מזה משנה?D: 43. בת כמה את? 15 כמעט 44. בת כמה את רוצה להיות?18*__* 45. איפה את רוצה לגור? לונדון,או לאס וגאד,לוס אנג'לס,אבל אני אסתפק גם בת"אD: 46. לאיפה את רוצה לטוס? ללונדון=]]] 47. את מי את רוצה לפגוש? אביב גפן*__* 48. את אוהבת קול-איי איי די? לא יודעת 49. האם Pine-sol מריח טוב? כנ"ל 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?פיצה רגילה=] 51. את אוהבת טוסט? בערך 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לאאXD 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מפתאום..אני גומרת הכלP: 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?תות[בעעע שונאת את הפלואריד הזה
] 58. איפה היד שלך עכשיו?במקלדת כיאלו דע 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?מה הקשר ביניהם?XD 60. אוקיי או או.קיי? אוקע 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? עזבו אותיD: 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? ברור..רק אני 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא=\ 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא זכור לי 67. מה את חושבת על דרדסית? זונעD: 68. מה הספר האהוב עלייך?הספר החיד שקראתי בחיי היה "ילדי יום ראשון" אני חושבת=] 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אהאה 70. סלמון או בורי?לשתיהם לא 71. סרטן או לובסטר? שומדבר יאקק 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?הא? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?אמרתי כבר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?אמ..31.7.06 *__* 76. מטאטא או מגב?שומדבר=\ אני שונאת 77. מה המילה האהובה עלייך? יש מלא 78. איפה השאלה כלבות? פה? 79. מה השם המלא שלך? גל[משפחה חסוי
] 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אלכס33> 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא זוכרץ 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? סביר להניחXD 83. קסטות או דיסקים? דיסקיםםםםםם 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לאאא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין מסורתD: 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לא שמתי לב=] 87. את משועממת כרגע? מאודד 88. את אוהבת בצלים? לא..בגללהם אני בוכה 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?לא יודעץ 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?אוקיי..מה אתם רוצים? 92. צפרדעים או קרפדות? דיייייי:[ 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן..תמיד אני עושה=] 94. 8 או 3? 5 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? כמה זמן שבא לי 96. את יודעת שדייב מגניב?שיהיה 97. את אוהבת אותי? איכ,לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא:O הם לאכילה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן

IפותI

New member
בהחלט.

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? אורביט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד, דה. 3. איזה סוג? הוואי(זין על זה שהם עושים ניסויים, הם היחידים שטובים לשיער שלי) 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטהD: 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? ... 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?כע 8. צבע מועדף? ירוק
9. נעליים לקיץ? כפכפים(זין על זה שלא כותבים את זה ככה) 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות!! 11. ימנית או שמאלית? ימנית(בשני המובניםD:) 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה, כי אף אחד לא אוהב אותי.
13. Bleh או Blah? ... 14. מה את אוהבת בעצמך? שיער ורגליים.(תאכלו זין, יש לי רגליים סקסיות
) 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?... 16. את שרה במקלחת? בהחלט. 17. את מדברת עם החיה שלך? עם הדג שלי? ._. 18. את מדברת עם עצמך? כן, זה חשוב לדבר עם אדם אינטיליגנטיD: 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא. ._. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?יש לי דוור/ית? OO 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? ._. 22. יש לך 11 אצבעות? בעיקרון יש לי 20, אבל כן, יש לי 11 אצבעותD: 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אמא שלך מוצצת לתורקים!" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן ._. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? דהה 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני!! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? שקסי? זה לייק סו כתה ו'! 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? ממש. XD 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כעD: 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני אשים איפור, ואם זה לא עובד אז אני לא אלך. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? בהחלט! 33. איך את מורידה מסקרה? או שאני בוכה כי אף אחד לא אוהב אותי או עם מסיר איפורD: 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? רק סגולה. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? בטח. האות מסמלת את הגודל של הציץ עצמו והמספר מסמל את ההיקףD: 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס?בטח! 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק!!!!!!!!! 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר!! 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ממש, ללכת עם נואה ולדבר איתה?! 40. כמה זה 1+1? 18 41. מה החג האהוב עלייך? פסח, בגלל החופש ._. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? דניס רודמן. כי זה דגD: 43. בת כמה את? 13 (אלא אם כן אתם הברמנים מאתמול, ואז אני בת 18) 44. בת כמה את רוצה להיות?טוב לי ככהD: 45. איפה את רוצה לגור? לונדון!! 46. לאיפה את רוצה לטוס? לונדון!! 47. את מי את רוצה לפגוש? את האביר על הסוס הלבן(אגב, אם אתם רואים אותו, תגידו לו שאני מחפשת אותו) 48. את אוהבת קול-איי איי די? OO" 49. האם Pine-sol מריח טוב? כן? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?דאבל צ'יז וזייתים! 51. את אוהבת טוסט? כן!! כל כך כן!! 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?כן? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?בטח! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כע 55. עברת טיפול שורש? לא. 56. שחור לבן או צבע? צבע ירוק, לא סתםD: 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תפוז!! 58. איפה היד שלך עכשיו?בשניצל
59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?אוזן ימנית, דה. 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי! 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתיתD: 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אין מצב. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לאדעת. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? בטח!(אגב, היום לאח שלי יש יומולדת!) 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא לסבית. 68. מה הספר האהוב עלייך?הארי פוטר החמישיD: 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? זוועה. 70. סלמון או בורי?איכס ואיכס. 71. סרטן או לובסטר? לובסטר! 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? שניצלD: 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?אתמולD: 76. מטאטא או מגב?מטאטא! 77. מה המילה האהובה עלייך? קצוות 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? כרמל החכמה צאיג 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? כרמל החכמה לא צאיג 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? שי שמעון יוסף אברהמיXD 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כע 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. קסטות זה סווו שנה שעברה 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא ראיתי:( 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לישון 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לחתוך(ורידים) 87. את משועממת כרגע? נה 88. את אוהבת בצלים? נה 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? סקס עם כרמל. 90. פעם לבשת שמלה? דהה 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?מה? 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11?מה זה?OO 94. 8 או 3? שניהם מספרים נתעבים. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? מה? 96. את יודעת שדייב מגניב? לא. 97. את אוהבת אותי? ממש לא.. 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?כע 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? להינות(שאגב מחזק את הטענה שלי שמשאלות זה בולשיט) 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כע

IפותI

New member
אמגד, רק עכשיו שמתי לב.

כתבתי שאני משתמשת במשחת שיניים אורביט.OO" אני יצור חולה.

../images/Emo80.gif אני עונה.

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד. 3. איזה סוג?כל פעם משתנה. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת,אבל אם כן אז מנטה. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם זוקרת אותם 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?
8. צבע מועדף? אדום 9. נעליים לקיץ? לא יודעת 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 13. Bleh או Blah? בלו! 14. מה את אוהבת בעצמך? את השיער שלי o_O 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?כן P: 16. את שרה במקלחת? לפעמים 17. את מדברת עם החיה שלך? אממ כן |: 18. את מדברת עם עצמך? במחשבות כן. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? - 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני. :) 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא,הוא מכוער. 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא חושבת רק עם אני אשתכר. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק כל מה שבא ליד. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לפעמים. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני אלך חחח 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לאא! כוסאמשלכם! 33. איך את מורידה מסקרה? לא מורידה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן |: 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? פורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? - 43. בת כמה את? 14 וחצי ו5 ימים בדיוק P: 44. בת כמה את רוצה להיות?16 45. איפה את רוצה לגור? בחו"ל. 46. לאיפה את רוצה לטוס? לניו יורק 47. את מי את רוצה לפגוש? את - 48. את אוהבת קול-איי איי די? - 49. האם Pine-sol מריח טוב? - 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?זיתים 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? לא יודעת,תלוי. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?מה שיש. 58. איפה היד שלך עכשיו?בכוס שלי. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת P: 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה :) 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? |: 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת! 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא אולי 92. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? כן 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא זונה. 68. מה הספר האהוב עלייך?אני,כריסטיאנה פ'. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? הוו..מקום פלצי,אבל נחמד. 70. סלמון או בורי?פוי! 71. סרטן או לובסטר? פוי! 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה P: 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? בתחת שלי 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?
76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? שיגעון 78. איפה השאלה כלבות? |: 79. מה השם המלא שלך?
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא יודעת. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא יודעת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מה עם זה?! 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? |: 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?לא תיהיה ולא הייתה. 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?שווה לנסות. 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים! 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן P: 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? שו?! 96. את יודעת שדייב מגניב?לא 97. את אוהבת אותי? לא P: 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?כן 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן מי שבאמת קרא את זה שישרשר
:)

דניתיי16

New member
עונהה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט.. נראלי =\ 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? קרליין 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? זורקת אותם לכל מקום.. אה אז בגלל זה החדר מריח ככה! חחח 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? ההוא עם הפאפיס 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? מיקי מאוס? 8. צבע מועדף? שחור 9. נעליים לקיץ? אממ כפכפים וכל נעל נחמדה אחרת 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה! אני אופטימית =] 13. Bleh או Blah? הא? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא 16. את שרה במקלחת? יאפ! חח 17. את מדברת עם החיה שלך? ברורררר 18. את מדברת עם עצמך? כשיש על מה 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?הוא מכועררר 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אני יודעת שהוא אנגלי .. לא זוכרת את השם 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אם הייתי חוגגת את חג המולד בכיף 22. יש לך 11 אצבעות? נה 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? חח ברור.. כיתה א ב ו-ג היתי חולת עטים... ככה שגם היו לי ורודים 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אממ כן אבל לא יותר מדי ורוד.. בעע פאקצי 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? גררררררר 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אני יקפוץ מעזריאלי בלי חבל לפני זה 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק שחור או כל צבע נחמד אחר.. לא אדוםםםםםםם 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא אני מרביצה למישהו חח 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אממ אם גם מייק אפ לא עוזר אז אני נשארת בבית 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי איזה גברים ותלוי איזה מכנסיים 33. איך את מורידה מסקרה? לא מורידה איפור[כשאני שמה בכלל.. אני בקושי מתאפרת].. יורד לבד.. לא בריא אבל מה לעשות 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? נה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אמממ לא 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? שונאתתתת 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?לא זה ולא זה 38. M&M או ביצת קינדר? קינדררררררררר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חחח שנים זה לא קרה ... אבל זה היה 40. כמה זה 1+1? 11
41. מה החג האהוב עלייך? פסח.. חופש גדול 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה 43. בת כמה את? 16 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 45. איפה את רוצה לגור? קליפורניה 46. לאיפה את רוצה לטוס? קליפורניה 47. את מי את רוצה לפגוש? !!גרין דיי!! !!גרין דיי!! !!גרין דיי!! !!גרין דיי!! !!גרין די!!י 48. את אוהבת קול-איי איי די? ? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? רגילה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מה נסגר עם הרופאי שינים בשאלון הזה? 58. איפה היד שלך עכשיו? שם 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? מי כתב את השאלון הזה? 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לאדעת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לאדעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? חלקם 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? חולה על התחת חחחח מה זה השאלות האלה?? 68. מה הספר האהוב עלייך? הספר האחרון שקראתי זה משהו שמסביר קולות של חיות...
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נשמע סבבה 70. סלמון או בורי? לא מתה על דגים 71. סרטן או לובסטר? סרטנים בצלחת? ל=א 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבווארדס 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על העכבר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? יום שלם עם גרין דיי....אין צורך להרחיב....................... רק לדמין את זה ואני מאושרת 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? דאמממ 78. איפה השאלה כלבות? אני לקחתי אותההה 79. מה השם המלא שלך? ג'ודי ניר מוזס שלום 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? ג'ודי ניר מוזס שלום 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? מקווה 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אני מתה לחגוג את זה פעם... 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? אני עושה את השאלון הזה.. זה אומר משהו 88. את אוהבת בצלים? יאק 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? וואי זה קשה.. אין לי מושג 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מההההההההההההה אני מנהלת שיחות נפש איתה כל הזמן!!!ולא הבנתי למה אחי יודע הכל עליי פתאום 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא אומרים שכשיש שעה כזאת מישהו חושב עליי? 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? שניה וחצי 96. את יודעת שדייב מגניב? וואלה? 97. את אוהבת אותי? כןןןןןן 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? אממ יכול להיות 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אממממממממממממממממ לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?נראה לי שכן

למעלה