שאלון!

גם לי מתחשק ^^

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? באחד 3. איזה סוג? כיף 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בחוט דנטלי. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי, הריחני הזה, למרות שאני לא מבינה מה הקטע. זה מה שההורים שלי קונים. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? אמממממממממממממממ ידעתי פעם.. נראהלי 8. צבע מועדף? כחול, שחור-אדום. 9. נעליים לקיץ? ואנס D: 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים! 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי בחשיבות האירוע. 13. Bleh או Blah? השני. 14. מה את אוהבת בעצמך? את העיניים והידיים. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? כמה תשלמו לי? 16. את שרה במקלחת? לפעמים :X 17. את מדברת עם החיה שלך? אם להגיד לכלבה שלי "סוצ'קה, פסינה יובנוטייה", כשאני מלטפת אותה נחשב אז כן. 18. את מדברת עם עצמך? לא Oס 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? ברור! היא ספרדייה וספרדים עושים לי את זה! >< 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? יש לנו דוור? O: 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא Oס 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "מה תודה? תתפשט." 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן.. מזמן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? למה לא? 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס. הוא הצחיק אותי יותר כשהייתי קטנה ^^" 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא, אני לא כל כך בקטע. 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? אני לא שמה. אבל אם כבר לק אז שחור או אדום כהה. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? אני נושכת וקורעת חתיכות מהשפה שלי 24 שעות ביממה עוד מאז שהייתי בת 3. מכורה :S 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא. אני לא אלך כי באותו יום מצטלמים ^^ 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא תמיד. תלוי בהתנהגות ומראה הגבר. 33. איך את מורידה מסקרה? מגבון לח. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? איכ, לא, לדעתי זה נראה נורא. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? תאמת.. נופ. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? למה לא? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני גומי! אחד המאכלים האהובים עליי וסטייה אישית שלי D: 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר, כאילו דאא. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? יש לי אמא ממש מגניבה. 40. כמה זה 1+1? 180..? 41. מה החג האהוב עלייך? קריסמס [נו.. השנה החדשה.] ואם היינו חוגגים בישראל אז גם האלווין. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? צ'ו? 43. בת כמה את? 14 וחצי. 44. בת כמה את רוצה להיות? 3. ברצינות. אני רוצה לחזור לילדות שלי וזה. 45. איפה את רוצה לגור? באמצע יער שקט ויפה כזה, בלי אף אחד בסביבה. 46. לאיפה את רוצה לטוס? אנגליה, קנדה ורוסיה. 47. את מי את רוצה לפגוש? את MCR ואת סטיבן קינג ואת הסולן של DDT אם מישהו מכיר. 48. את אוהבת קול-איי איי די? לא. 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת, לא יצא לי להסניף.. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? חצילים :X 51. את אוהבת טוסט? ברור! 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? איכ, לא. 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא, אני אוכלת אותן בעצמי ושותה את החלב לקינוח ^^ 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן, מזמן. 55. עברת טיפול שורש? לא, תודה לאל. 56. שחור לבן או צבע? תלוי מה. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מנטה. מה יש לכם עם רופאי שיניים? 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת..? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן. שונאת את הזרת [שתיהן] שלי. 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה, פודלים צרפתיים הם סתם סנובים. אבל עדיין, תלוי עם מי ^^ 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אממ.. חמש? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? האב נו איידיאה. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כמובן. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא.. Oס 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מזתומרת? 67. מה את חושבת על דרדסית? שונאת אותה, סתם פרחה. 68. מה הספר האהוב עלייך? יש יותר מידי. נגיד.. התפוז המכני, קוג'ו, לוכד החלומות ודספריישן. ופאנפיקים למיניהם ^^ 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? HOME!! 70. סלמון או בורי? איכס. 71. סרטן או לובסטר? צמחונית. >< 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה. פחדגבהיםפחדגבהים 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואיי. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? XD עדיין על המקלדת. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? שבועיים, למעשה. סאמרסקול-אנגליה-הוריםבישראל-טיימ אוף מיי לייפ. 76. מטאטא או מגב? מטאטא. הכי שקסי. 77. מה המילה האהובה עלייך? אממ.. ביצ', אוחצ, פאק, SSDD ועוד מלא. 78. איפה השאלה כלבות? ביצ'ס* 79. מה השם המלא שלך? תאמת.. נפתלי נהוריי מישקוס גרגורי שנייבליי. או מישאל אלכס לנסקיברג. מה שבא לכם. [תאמת.. מיכל דבורה לנסקי ><] 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? מישל. אבל אף אחד בימינו לא קורא לי מיכל או מישל, כפי שראיתם בשאלה הקודמת. קראו לי איך שבא לכם, רק לא מיכל. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא יודע. אבל וופר חלפיניו זה שם מוזר. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? נראה לי שכן.. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא..? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? עץ, משפחה, מתנות, הכל זוהר ועליז ויפה. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע מועחעחעחע 87. את משועממת כרגע? קצת. 88. את אוהבת בצלים? איכס. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא אומרת. 90. פעם לבשת שמלה? כשהייתי קטנה. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה? Oס XDDD 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים! יותר כיף למעוך אותן והן לא משמיעות קולות מבחילים. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? נופ. 94. 8 או 3? 8! 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא ניסיתי.. אבל בשלב מסויים זה בטח יכאיב לי בפירס. 96. את יודעת שדייב מגניב? עכשיו אני יודעת. 97. את אוהבת אותי? על השאלון הזה? לא כל כך.
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא, אבל אכלתי פלסטלינה. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מערכת תופים :X 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ברור. יוצא לי מכל החורים כבר, ההמנון הזה.

למעלה