שאלון../images/Emo184.gif
בגלל שאני כל כך מאוכזבת ... שאלון ! , חסר למי שלא עונה
* לא כתבתי אותו אז אל תתלוננו לי מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? מוצא: צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? את/ה אוהב לרקוד? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ביקרת בבית ספר? ראית סרט? אם כן איזה? ישנת? חיבקת מישהו?אם כן את מי? רבת עם מישהו? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר?אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת: נרדמת בשיעור: אם כן באיזה שיעור? עשית קניות:אם כן מה קינת? היית חולה: נסעת באוטובוס:: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?
בגלל שאני כל כך מאוכזבת ... שאלון ! , חסר למי שלא עונה