שאלון.

שאלון. ../images/Emo20.gif

כי משעמם oO שם: האם את קרויה על שם מישהו? את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? איזה אצבע היא החביבה עלייך? מתי בכית לאחרונה? את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? הרגלים רעים: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? המראה החיצוני קובע? האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לדגים יש רגשות? את טרנדית? איך את משחררת כעסים? מה הבית השני שלך? את בוטחת באחרים בקלות? מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? יש לך יומן? את משתמשת הרבה בסרקזם? מה את מחפשת בבחור? מה שמות החיבה שלך? האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? את חושבת שאת חזקה? מה טעם הגלידה החביב עלייך? מה הצבע החביב עלייך? מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? כמה שיני בינה יש לך? את מאוהבת במישהו? לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? למי את הכי מתגעגעת עכשיו? איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? מה את שומעת עכשיו? מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? מה הדבר האחרון שאכלת? אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? איך מזג האוויר עכשיו? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: מה שלומך? משקה אהוב: משקה אלכוהולי אהוב: ספורט אהוב: צבע שיער: צבע עיניים: משקפיים, עדשות? חודש אהוב: מאכל אהוב: הסרט האחרון שראית: את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? סרט מפחיד, או סוף טוב? קיץ או חורף? נשיקות או חיבוקים? מערכת יחסים או סטוץ? איזה ספרים את קוראת? משחק קופסא אהוב: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ריח אהוב: הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:

עונה ../images/Emo9.gif

שם: אושר האם את קרויה על שם מישהו?- בעיקרון אושר לא אבל יש לי שם שני שהוא בת-אל.. ובעצם זה על שם סבתא של אבא בתיה וסבתא של אמא לאה. את/ה מבקשת משאלות מכוכבים?- ממ לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?- קמיצה
מתי בכית לאחרונה?- דונט ריממבר את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?- כן.. הוא פסדר אני מניחה למרות שבחופש אני שוכחת איך כותבים |: מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך?- שניצל תירס ועוף מוקפץ עם פלפלים הרגלים רעים: לכסוס ציפורניים מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: הו גוועלד יש לי כל כך הרבה.. של בריטני ספירס
ושל אנסינק [למרות שיש להם כמה טובים
] אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך?- יש מצב האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?- לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?- לא המראה החיצוני קובע?- גם אבל לא רק האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית?- כן את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?- WTF? לדגים יש רגשות?- כן את טרנדית?- לא איך את משחררת כעסים?- בכי, מוזיקה, פוטושופ... מה הבית השני שלך?- האינטרנט את בוטחת באחרים בקלות?- לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה?- בובה מספוג שקראתי לה רותי
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?- ד'-ה' ביסודי וח' בחטיבה יש לך יומן?- לא את משתמשת הרבה בסרקזם?- ב..מה? מה את מחפשת בבחור?- שיהיה רומנטי ומתוק ושיהיה לו חוש הומור [!!] מה שמות החיבה שלך?- אוש, אושי, ושוש [אל תשאלו
] האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י?- כןןןן אני רוצה@#$@$
את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים?- כן את חושבת שאת חזקה?- מבחינת פיזית- לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?- וניל עוגיות מה הצבע החביב עלייך?- כחול מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת?- חצילים\קישואים ממולאים
כמה שיני בינה יש לך?- לא יודעת להבדיל בין רגילות לשיני בינה
אבל נראה לי שאחת את מאוהבת במישהו?- לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?- 0 למי את הכי מתגעגעת עכשיו?- . איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?- שחור מה את שומעת עכשיו?- Keane - Somewhere we only know מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?- 78 מה הדבר האחרון שאכלת?- קינדר בואנו אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?- LOL.. כתום איך מזג האוויר עכשיו?- חם ומגניב
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?- אמא הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: עיניים מה שלומך?- בסדר ואתם? משקה אהוב: קולה משקה אלכוהולי אהוב: אני בד"כ לא מרבה באלכוהול ואם כבר אז רק בריזרים
ספורט אהוב: ספורט שאני אוהבת ואני באמת עושה אותו זה כדורסל
ספורט שאני אוהבת להסתכל עליו זה כל ההתעמלות האומנותית, החלה על הקרח, כדורסל.. צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק משקפיים, עדשות?- נופ חודש אהוב: ינואר.. יומולדת
מאכל אהוב: פיצה הסרט האחרון שראית: אפקט הפרפר את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת?- כה סרט מפחיד, או סוף טוב?- שניהם קיץ או חורף?- can't decide נשיקות או חיבוקים?- שניהם נו
מערכת יחסים או סטוץ?- מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?- כרגע שרה"ט אבל אני מאוד מאוד מחכה לה"פ השישי משחק קופסא אהוב: חחחחחחח צוללות הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: פינק פלויד בהופעה בLIVE8 ריח אהוב: של תחנת דלק.. של אוטו חדש
של תינוקות
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מה השעה?

../images/Emo39.gif עונה כי גם משעמם.

שם: מיכל האם את קרויה על שם מישהו? כן אבל לא...זה סיבוכי את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? כן איזה אצבע היא החביבה עלייך? האמה
מתי בכית לאחרונה? היום כשראיתי חלום אמריקאי בבוקר.. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? בערך..לפעמים הוא גדול מידי ומבולגן מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? אממ צ'יפס ואורז או שניצל הרגלים רעים: אמ לעשות קליקים ברגליים ובידיים |ארר| מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?זה יהיה בהחלט אוסף של כוכב נולד 1 אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? נראה לי האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא ממש האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? אאממ אני חושבת |אל תהרגו אותי| למרות שאני אף פעם לא נשבעת... המראה החיצוני קובע? תלוי מתי האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? חח כן את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? ברור לדגים יש רגשות? לא את טרנדית? כן איך את משחררת כעסים? אני טורקת דלתות מה הבית השני שלך? לא יודעת את בוטחת באחרים בקלות? לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? אממ בובה של דובי שאם לוחצים על הזנב היא הייתה מנגנת...סבתא רבא שלי הביאה לי איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ח' יש לך יומן? לא את משתמשת הרבה בסרקזם? חח כן....כמעט כל שנייה מה את מחפשת בבחור? כל התכונות הטובות..ואולי גם שיראה טוב...אהם מה שמות החיבה שלך? טופ סיקרט האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? לא את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? לא ולא את חושבת שאת חזקה? לא מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד מה הצבע החביב עלייך? סגול, שחור מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? דגים כמה שיני בינה יש לך? לא יודעת..נראה לי 4 את מאוהבת במישהו? כרגע לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? הממ תנו לי לספור...ווי זה קשה...0 למי את הכי מתגעגעת עכשיו? לאף אחד איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? סגול- ורוד מה את שומעת עכשיו? ערוץ 3 מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 45 מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם שוקולד אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? סגול איך מזג האוויר עכשיו? נעים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: עיניים מה שלומך? טוב משקה אהוב: קולה משקה אלכוהולי אהוב: הממ רגע שנייה ספורט אהוב: ריצה שחייה צבע שיער: גינגי צבע עיניים: חום ירוק משקפיים, עדשות? לא חודש אהוב: יולי מאכל אהוב: צ'יפס הסרט האחרון שראית:מר וגברת סמית את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? כן סרט מפחיד, או סוף טוב? סוף טוב קיץ או חורף? חורף נשיקות או חיבוקים? חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ? מ"י איזה ספרים את קוראת? כרגע? רציתי להתחיל את הסודות שמאחורי צופן דוינצ'י מאלכים ושדים משחק קופסא אהוב: מונופול שש בש הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: כן מותק ריח אהוב: של מרק עוף של אבא הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מה השעה [?]

משעמם לי..../images/Emo3.gif

שם:קארין... האם את קרויה על שם מישהו?בערך..סיפור די ארוך..אין לי כוח לחפור על זה עכשיו...
..אז אם תסלחו לי..
את/ה מבקשת משאלות מכוכבים?מממ כה..
איזה אצבע היא החביבה עלייך?האמצע המשולשת..
מתי בכית לאחרונה?היום..
..אני בוכה די הרבה בזמן האחרון..
את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?כה..יש לי כתב די יפה..
מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך?מממ יש הרבה..
הרגלים רעים:לשחק בשיער כל הזמן... מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?turnaruond של ווסטלייף..
אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך?ממ כה..נראה לי..
..כאילו אינ ילדה די נחמדה וכל זה..וגם חברה טובה ונאמנה אז...נראה לי שכן...אבל מצד שני אני נורא מעצבנת לפעמים..אז..לא 'דעת..
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?לא ממש... האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?מממ כה...בטוח גיליתיפה ושם דברים קטנים שיצאו בטעות..לא בכוונה..נשבעת..חחחחח
המראה החיצוני קובע?ממ כן..די קובע הייתי אומרת..סורי אם אני נשמעת שיטחית..
האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית?מממ כה..נראה לי.. את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?שו דלי?איזה קשת ואיזה נעליים..
...מה עם הסמרטוט..מה הדלי כבר עזב אותו?השאיר אותו מיותם?חחחח..ובקיצור,לא...מה זה החרא הזה עכשיו?חחחחח לדגים יש רגשות?i guess they do..
את טרנדית?אממ כן.
איך את משחררת כעסים?צועקת על כל מי שעומד בדרכי..ולפעמים מפוצצת את כל מי שעומד בדרכי..
מה הבית השני שלך?הים..? את בוטחת באחרים בקלות?לא..חחחח ממש לא...לוקח זמן לרכוש את האמון שלי.. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה?ברביות
...כמו כל ילדה קטנה ופקצית..
..אבל מצד שני גם אהבתי כדורגל אז...חחחח איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?מממ י'4?חחח הם במילא חצי בגרות..מה כבר אפשר לעשות עם חצי בגות?חחח ללכת להשלים ת'חצי השני??חחח טוב די אני לא רוהצ להשמע רעה.. יש לך יומן?נופ.. את משתמשת הרבה בסרקזם?אפשר להגיד שכן.. מה את מחפשת בבחור?מה שהוא מחפש בי...חחחח סתםסתם..שייראה טוב(עם עדיפות למישהו שנראה כמו אורלנדו
), ואממ שיאהב אותי אני מניחה..
..ושיהיה מצחיק ונחד וכל זה..
מה שמות החיבה שלך?קוקה,קוקאין,קאינו'ש קארינו'ש,קולי,קרן,כרמית,נולי,קרקר ואתן לא רוצות שאני אמשיך כי יש עוד הרבה... האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י?לא נראה לי..
.*פחד גבהים* את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים?לא תמיד... את חושבת שאת חזקה?כן..מאוד אפילו.. מה טעם הגלידה החביב עלייך?וניל שליטה!!אהה וגם מסטיקק מה הצבע החביב עלייך?כחול ושחור... מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת?מממ לא עולה לראש כרגע למרות שיש מלאאא כמה שיני בינה יש לך?מממ להתחיל לספור?8-8...ת'אמת שכבר שכחתי מה אלה שיני בינה..
..*מתביישת בעצמי*..*הולכת להתחבא בפינה חשוכה מאוד* את מאוהבת במישהו?לא..לא ממש...
לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?וואלה לא יודעת..לכו תעוש סקר..אינלי מושג...אם למישהו יש בכלל קראש עליי..
למי את הכי מתגעגעת עכשיו?ל....לא משנה..
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?אפור... מה את שומעת עכשיו?maroon 5-not coming home-שיר יאפההה
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?99 מה הדבר האחרון שאכלת?טוסט..יאמי
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?כתום... איך מזג האוויר עכשיו?חם וחנוקקקק מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?נראה לי דוד שלי...לא זוכרתתת הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני:מסגנון לבוש שלו... מה שלומך?לא טוב..ותודה ששאלתם..
משקה אהוב:קולה שליטהההה...טעם החייםםם
משקה אלכוהולי אהוב:מממ כל מה שיש בו אלכוהול זה טוב..
ספורט אהוב:כדורגללל צבע שיער:חום צבע עיניים:חום משקפיים, עדשות?גם וגם..
חודש אהוב:אפריל..(יומולדת יאיי
) מאכל אהוב:צ'יפסססס
(במיוחד הצ'יפס של אוראללל
) הסרט האחרון שראית:לוזוכרת..
את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת?לא יודעת..אולי..
סרט מפחיד, או סוף טוב?סוף רע..
קיץ או חורף?חורףףףףף..שלוליותתתתתתתת
נשיקות או חיבוקים?סקססס
..חח סתם סתם..נשיקות..
..אב אם אפשר גם וגם..
מערכת יחסים או סטוץ?תלוי במצב רוח..
איזה ספרים את קוראת?]נטזיה בעיקררר
...אבל יש מקום גם לסוגים אחרים..אבל בזמן האחרון אני קוראת רק פנטזיהה
משחק קופסא אהוב: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ריח אהוב: הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:

אופססס

עכשיו רק קלטתי.חחח turnaround זה לא דיסק מביך...חח חשבתי דיסק אהוב...גאד מה עובר עלייי??

מה נסגר איתי?

משחק קופסא אהוב:מונופול..
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:סרט..אממ כבר שכחתי איך קוראים לו...משהו עם אקספרס.. ריח אהוב:של אש.. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:כל בוקר משהו אחר..

ringe lotte

New member
עונה

שם: סוּף האם את קרויה על שם מישהו? לא את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לפעמים. איזה אצבע היא החביבה עלייך? לא יודעת נראה לי שהקמיצה. מתי בכית לאחרונה? יום שישי את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? אין לי בעיה איתו. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? לא יודעת הרגלים רעים: אובססיות מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? (חוץ מדסקים שחברה שלי נתנה לי כי היא לא רצתה, שאני לא שומעת) יש לי רק בקסטריט ואני מתה עליהם! אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? כן, אני אוהבת את עצמי. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא, תלוי. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? מזמן כבר לא. המראה החיצוני קובע? לא! האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? לא זוכרת מקרה כזה. את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא מאמינה אבל מקווה. לדגים יש רגשות? מי יודע, אולי כן ואולי לא, אני אדע רק כשאהיה דג. את טרנדית? לא. איך את משחררת כעסים? בדר"כ בבכי. מה הבית השני שלך? לא יודעת. את בוטחת באחרים בקלות? מאוד בקלות. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? ברביות (שאני עדיין שומרת- ערך סנטימנטלי) איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא חושבת שיש כזו. יש לך יומן? לא, אבל בלוג כן. את משתמשת הרבה בסרקזם? לא, לפעמים. מה את מחפשת בבחור? שיהיה נאמן, שיאהב אותי. (את עומר). מה שמות החיבה שלך? אין לי, לא אוהבת שמות חיבה. האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אולי. את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? לפעמים. את חושבת שאת חזקה? די. מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד מה הצבע החביב עלייך? אדום (גם שחור וגווני כחול וסגול וורוד) מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? שונאת בשר מכל הסוגים והמינים. כמה שיני בינה יש לך? לא יודעת. את מאוהבת במישהו? כן. לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? אין לי מושג. למי את הכי מתגעגעת עכשיו? עומר. איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? שחור מה את שומעת עכשיו? בקסטריט siberia מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? גם בבית וגם בפלא 89 מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? נרה לי שאדום. איך מזג האוויר עכשיו? חם! מעיק! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עניתי לאיזו חברה של אמא שלי. הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: אין משהו מיוחד אבל שיער ארוך בהחלט מושך אותי. מה שלומך? הכל טוב! משקה אהוב: שוקו משקה אלכוהולי אהוב: קולע ואייריש קרים ספורט אהוב: כדורעף צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חומות ירוקות משקפיים, עדשות? אין. חודש אהוב: מרץ, תחילת האביב ויום ההולדת שלי. מאכל אהוב: גלידה, שוקולד ובמבה. הסרט האחרון שראית: בוידאו: "הדייט של ג'יין" בקולנוע: "מר וגב' סמית'" את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? די, אבל אני מאוד ישירה כך שאני לא מציעה אבל ברור מה אני מרגישה. סרט מפחיד, או סוף טוב? לא סרט מפחיד(גם לסרט מפחיד יכול להיות סוף טוב), אין לי בעיהגם עם סוף לא טוב, אבל עדיף. קיץ או חורף? שניהם. אביב... נשיקות או חיבוקים? גם וגם. מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת? רומנים רומנטיים בעיקר. משחק קופסא אהוב: הרמז הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: את ההתחלה של "מלאכים באמריקה" את זירת הפשע. ריח אהוב: הבושם שלי אולטרה ויולט. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: עומר

Funky Fish1

New member
עונה...../images/Emo9.gif

גם לי משעמם...
שם: אלה האם את קרויה על שם מישהו? נופ. את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לפעמים...אם יוצא לי לראות כוכב נופל. איזה אצבע היא החביבה עלייך?אמה. מתי בכית לאחרונה? אמ...לא זוכרת.. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? המפ...לא ממש משנה לי, העיקר שיהיה אוכל שאני אוהבת.
הרגלים רעים: לדחות דברים עד הרגע האחרון. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אמ..ספייס גירלז, שאמא קנתה לי כשהייתי בכיתה ד' בערך...חחח
אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? אני חושבת שכן. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? אמ...בערך... האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? גאד, אני מקווה שלא... המראה החיצוני קובע? לא ממש. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? הו כן...הרבה פעמים...חחח את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא...אני מאמינה שהיא יוצאת מהאדמה...כן,כן, אני יודעת...אני מטורפת. זה מה שחוסר שינה ורעב יכול לגרום... לדגים יש רגשות? בוודאי! לא ראיתם מוצאים את נמו?! את טרנדית? בערך...אבל אם יש משו שאני לא אוהבת אבל הוא באופנה אני לא אלבש אותו. איך את משחררת כעסים? מדברת עם חברות, הולכת לחדר ומרביצה לכרית שלי. אח"כ אני גם מבקשת סליחה ממנה. מה הבית השני שלך? הבית של חברה שלי...חחח את בוטחת באחרים בקלות? אפשר להגיד. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? אממ...לא יודעת...בובות? איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? אני לא חושבת שיש מיותרת, כי כל אחת משפיעה על הבאה. יש לך יומן? לא, אבל אני רוצה. את משתמשת הרבה בסרקזם? אמ...לא ממש...ממוצע. מה את מחפשת בבחור? חוש הומור, שידע ליהיות איתי גם ברגעים שמחים וגם ברגעים עצובים, לא מעשן (הריח הורג אותי..חחח), מסתדר טוב עם אנשים אחרים. מה שמות החיבה שלך? אללינקה, לולי, אלולה, פוקאלה, אלה אלה אלה טו טו טו...נו...כמו בשיר הצרפתי.חחחח, קורא לה אלה..(עוד שיר, של היהודים) האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? לא נראה לי...אני די פחדנית..חחח את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? נופ. את חושבת שאת חזקה? בערך...תלוי למי משווים. מה טעם הגלידה החביב עלייך? פיסטוק, שוקו, וניל צ'יפ, תות ואולי יש עוד ששכחתי...
מה הצבע החביב עלייך? כתום, אדום שחור ולבן. מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? אממ...אני שונאת כבד... כמה שיני בינה יש לך? אין לי מושג. את מאוהבת במישהו? לא. אלא אם כן מחשיבים את אורלנדו.
לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? לא נראה לי שיש למישו... למי את הכי מתגעגעת עכשיו? לחברה שטסה אתמול לארה"ב...
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?כחול. בוקסר כחול של אחד מהאחים שלי...חחח מה את שומעת עכשיו? כלום,י אני עצלנית מדי כדי להפעיל את המוזיקה.
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 3 ו-1. מה הדבר האחרון שאכלת? אמ..לחם...חחח אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? כתום. איך מזג האוויר עכשיו? נעים. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נראה לי שסבתא. הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: עיניים. מה שלומך? לא טוב...כואבת לי הבטן והגב...מחזור זה קקה
משקה אהוב: קולה, מים, ספרייט, תות בננה (נקטר). משקה אלכוהולי אהוב: אני לא שותה אלכוהול. ספורט אהוב: רכיבה על סוסים. צבע שיער: חום כהה. צבע עיניים: חום בהיר. משקפיים, עדשות? נופ. חודש אהוב: אוקטובר (יומולדת, נו מה?) ויולי נראה לי. מאכל אהוב: שוקולד, במבה, פיצה, סלט, ספגטי ברוטב עגבניות...אולי יש עוד שאני לא זוכרת. הסרט האחרון שראית: אמממ...החיים כבית, אתמול ב-יס 1. סרט יפה, מומלץ בחום.
את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? אמ...נראה לי שכן..חחח
סרט מפחיד, או סוף טוב? סוף טוב. קיץ או חורף? שניהם. נשיקות או חיבוקים? שניהם. מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת? בעיקר מדע בדיוני (ה"פ). משחק קופסא אהוב: אממ...אין לי מושג... הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: עכשיו, מכושפות בערוץ 3. ריח אהוב: יסמין (הפרח) ובושם של חברה שלי. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מה השעה.

שלום../images/Emo9.gif

שם: שקד לא? האם את קרויה על שם מישהו?: לא בדיוק... נולדתי בעיקרון קרוב לט"ו בשבת את/ה מבקשת משאלות מכוכבים?L לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אצבע?
מתי בכית לאחרונה?: שבוע שעבר אני חושבת את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לא
מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך?: פיתה עם חומוס שניצל תירס ומלפלפונים חמוצים
הרגלים רעים: נמנעת מלעשות ספורט
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: חחח חברים מצויירים אבל לא אכפת לי אני חולה על הדיסק הזה
אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך?: מה אני יודעת? האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא ממש האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן אבל ממש מעט מלית ברירה
אפשר לסמוך עלי בעיקרון אם זאת השאלה המראה החיצוני קובע?: ממש לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית?: לא שזכור אבל אני בטוחה שכן את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: חחח לא אבל זה סיפור נחמד
לדגים יש רגשות?: כן... הם בעלי חיים לא? את טרנדית?: אני מה?! איך את משחררת כעסים?: כל מיני מה הבית השני שלך?: הבית של חברתי יעל
את בוטחת באחרים בקלות?: לא במיוחד... אבת תלוי מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה?: אוווו הבובי שלי
בובי כלב
היא נאבדה לי
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ג'!!! יש לך יומן?: לא את משתמשת הרבה בסרקזם?: וואט?! מה את מחפשת בבחור?: לא... אבל אני רוצה חבר
אבני אוהבת מישהו
מה שמות החיבה שלך?: שקי, קדי, קדה, שוש, שוקי... האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י?: הלוואי
את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים?: לא תמיד את חושבת שאת חזקה?: לא ממש מה טעם הגלידה החביב עלייך?: וניל
מה הצבע החביב עלייך?: כחול
מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת?: עגבנייה
כמה שיני בינה יש לך?L לא ספרתי... את מאוהבת במישהו?: כן
לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?: מה? למי את הכי מתגעגעת עכשיו?: לאחים שלי
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?: חחח בוקסר ויש לו כמה צבעים וציור של סקובידו
מה את שומעת עכשיו?: כלום... חדשות מהטלוויזיה מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 38 מה הדבר האחרון שאכלת?: נראה לי אתמול גלידה טילון! אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: שחור לבן (?!) איך מזג האוויר עכשיו?: חמסין נראה לי!!!!!!!!!!!!! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: חחח בדיוק הרגע עם חברה טובה שלי! הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: אמממ שהוא בלי חולצה? נחשו
שהוא אם סתם הפנים
מה שלומך?: טוב תודה משקה אהוב: שוקו
משקה אלכוהולי אהוב: מאלט
חחח סתם... אני לא אוהבת אלכוהול... ספורט אהוב: שחייה צבע שיער: אהוב? שטני... מה שיש לי? שחום צבע עיניים: אהוב? חום דבש מה שיש לי? חום כהה משקפיים, עדשות?: אין חודש אהוב: יוני
סיום לימודים!!!!!! מאכל אהוב: הרבה
הסרט האחרון שראית: מדגסקר את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת?: כן
סרט מפחיד, או סוף טוב?: לא יודעת שניהם
קיץ או חורף?: חחח שקיץ אז חורף ושחורף אז קיץ
נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים
מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסית ברור... איזה ספרים את קוראת?: עכשיו שומדבר מיוחד משחק קופסא אהוב: ארץ עיר נחשב? אם לא אז מונפול
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: השיר שלנו נראה לי
ריח אהוב: כל מיני
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: חחחח לא זוכרת כבר

נו איתי../images/Emo46.gif *דופקתאתהראשבתקרה*../images/Emo122.gif

אגב... אתן יודעות שחולד כדי להתחיל עם חולדית (או איך שלא אומרים את זה
) בקיצור הוא דופק את הראש בתקרה שהוא מתחיל איתה
זה מאוד נחמד אם גם בני אדם היו עושים את זה
לא משנה
אז מה אני מחפשת בבחור נכון?: את האופי שלו... אם אני אוהבת את האופי שלו או לא... וקצת חן... אבל זה הרבה פחות חשוב

../images/Emo125.gif

שם:
שי האם את קרויה על שם מישהו?
לא את/ה מבקשת משאלות מכוכבים?
לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?
לוידעת
מתי בכית לאחרונה?
סביבות ה-20 למאי :/ את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?
כן הוא בסדר מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך?
צ'יפס
הרגלים רעים:
לוידעת מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?
איזה אוסף להיטי פופ עצוב מלפני כמה אלפי שנים.... אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך?
אולי האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?
לא תמיד האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?
לא המראה החיצוני קובע?
כן גם האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית?
מי לא? את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?
לא לדגים יש רגשות?
כנראה את טרנדית?
לוידעת איך את משחררת כעסים?
מוציאה אותם על... מישהו? מה הבית השני שלך?
חח.. אורווה את בוטחת באחרים בקלות?
לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה?
איזה בובת חתול לבן כזאת... איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?
כולן יש לך יומן?
בלוג את משתמשת הרבה בסרקזם?
המממ.. מה את מחפשת בבחור?
יותר מידי דברים כנראה מה שמות החיבה שלך?
שיישו, שוש, שיוש, ועוד כמה אבל נוותר
האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י?
לא חושבת את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים?
רק אם חייבים את חושבת שאת חזקה?
אולי מה טעם הגלידה החביב עלייך?
שוקו בננה מה הצבע החביב עלייך?
כתום מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת?
המממ... לא יודעת כמה שיני בינה יש לך?
לוידעת
את מאוהבת במישהו?
לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?
בטח 0 למי את הכי מתגעגעת עכשיו?
לגיל
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?
אפור בהיר מכוער כזה... מה את שומעת עכשיו?
Duran Duran - Ordinary World מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?
44 מה הדבר האחרון שאכלת?
טוסט נראה לי.. זה היה אתמול אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?
ירוק איך מזג האוויר עכשיו?
עוד לא יצאתי, בטח חם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
המאמן שלי... הוא העיר אותי *פיהוק* [שעון מעורר בנזונה לא צלצל :(] הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני:
מראה חיצוני? לוידעת... מה שלומך?
לא משהו משקה אהוב:
קוקה קולה משקה אלכוהולי אהוב:
לוזוכרת איך קוראים לזה... ספורט אהוב:
רכיבה על סוסים צבע שיער:
חום כהה צבע עיניים:
חום כהה משקפיים, עדשות?
אין חודש אהוב:
נובמבר מאכל אהוב:
יש הרבה הסרט האחרון שראית:
קוראים לי סם את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת?
כן סרט מפחיד, או סוף טוב?
מפחיד הוא אף פעם לא באמת מפחיד... סוף טוב זה גם לא תמיד טוב...
קיץ או חורף?
קייץ נשיקות או חיבוקים?
שניהם?
מערכת יחסים או סטוץ?
מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?
כרגע? הארי פוטר החמישי משחק קופסא אהוב:
שנים לא שיחקתי הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:
אלי מקביל ריח אהוב:
ממ... יש הרבה הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:
כוסאמק למה לא התעוררתי...

.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

שם: זהר. האם את קרויה על שם מישהו? כה. סבתא של אמא, שקראו לה זהרה. את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל
איזה אצבע היא החביבה עלייך? קמיצה. מתי בכית לאחרונה? הממ. מזמן. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? ספגטי עם שמנת ופטריות או המבורגר עם צ'יפס בתנור.
הרגלים רעים: לכסוס ציפורניים, להיות ביקורתית, לאבד כל בנאדם שאני אוהבת... מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? "סופר-בוי"
אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? לא. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? אני מניחה שכן. המראה החיצוני קובע? כן. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? כן. את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא. לדגים יש רגשות? לא. את טרנדית? אה? איך את משחררת כעסים? אימון, התבכיינות לאביעד או ליאת. מה הבית השני שלך? אה. לא יודעת. את בוטחת באחרים בקלות? לא. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? כןבטח. מה עוד? איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ה' נראהלי
יש לך יומן? לא Dear Diary, יומן תאריכים. כן. את משתמשת הרבה בסרקזם? כן. מה את מחפשת בבחור? שיהיה מצחיק ונחמד וגם שיראה טוב. מה שמות החיבה שלך? זהרי [אמא], זורי [סבתא ואביעד], זוארץ [אמא וליאתי], זוזו [
אבל זה רק של רונית]. האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? לא. את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? אני לא קושרת בד"כ. את חושבת שאת חזקה? כן. מה טעם הגלידה החביב עלייך? פסיפלורה. מה הצבע החביב עלייך? כחול, שחור וורוד. מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? חלבה
כמה שיני בינה יש לך? מהזה?! את מאוהבת במישהו? אני לא יודעת
זאת שאלה קשה. לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? טחחח. אחד? למי את הכי מתגעגעת עכשיו? אעעעאאא אביעד!
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? כתום. מה את שומעת עכשיו? Boomtown Rats - I Don't Like Mondays. מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 27 מה הדבר האחרון שאכלת? שזיף. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? ורוד. איך מזג האוויר עכשיו? חם. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מעיין. הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: אהה. אם אני מתסכלת עליו מאחורה אז מןהסתם הגוף. אבל אם מקדימה אז הפנים והעיניים
מה שלומך? רע!!! משקה אהוב: מים. משקה אלכוהולי אהוב: טחח לא שותה אלכוהול. אבל בריזר זה בסדר [אבל יש בזה ממש קצת אלכוהול אז הממ.] ספורט אהוב: קראטה
צבע שיער: שטני כהה. צבע עיניים: חום כהה. משקפיים, עדשות? משקפיים, ועודמעט יהיו גם עדשות. חודש אהוב: אוגוסט. ואפריל. מאכל אהוב: ממ. סלט דגים ופסטל
הסרט האחרון שראית: הפריצה לאלקטרז. את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? חיובי. סרט מפחיד, או סוף טוב? סופטוב. קיץ או חורף? חורף. נשיקות או חיבוקים? לאיודעת. מערכת יחסים או סטוץ? מע' יחסים. איזה ספרים את קוראת? כרגע? הארי פוטר 5. אבל קראתי את "ההזדמנות האחרונה" של הרלן קובן ו"נקודת ההונאה" של דן בראון, והם ממש מומלצים. משחק קופסא אהוב: מונופול. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: המומינים!
ריח אהוב: הממ. של אמא אחרי מקלחת, Rochas ובושם של אבא. Chanel משהו
בכלל יש לי אובססיה לבשמים של גברים
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מה השעה ולמההה אני צריכה לקום?! ואם זה במהלך השבוע הזה, אני חושבת על כמה שבא לי לא לקום לעולם.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo178.gif

שם:הילה האם את קרויה על שם מישהו?על שם סבתא רבא שלי ז"ל שקראו לה היילה
. את/ה מבקשת משאלות מכוכבים?לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?בוהן מתי בכית לאחרונה?לפני חודש ככה את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?לפעמים מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך?המבורגר וצ'יפס הרגלים רעים:יש לי נטייה לזרוק את המגבת בשירותים על הרצפה
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?אולי Avril Lavinge-Under My Skin..נו מה יש לה שירים טובים:$ אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך?אולי האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?לא תמיד האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?לא המראה החיצוני קובע?לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית?כן את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?לא
לדגים יש רגשות?כן! את טרנדית?לא הכי
איך את משחררת כעסים?שומעת מוזיקה רועשת
מה הבית השני שלך?הבית של סבא שלי ז"ל את בוטחת באחרים בקלות?בערך מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה?דובי שאבא קנה לי שהוא היה במילואים,והוא גם זוהר בחושך
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?אחת מהכיתות ביסודי..יותר מדי! יש לך יומן?לא את משתמשת הרבה בסרקזם?לא מה את מחפשת בבחור?תנו לי לחשוב על זה
מה שמות החיבה שלך?היל,הילוש,הילולה,הילהיל,לעלע,נאני[אל תשאלו:S] האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י?אולי בעתיד הרחוק
את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים?כע את חושבת שאת חזקה?לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?ריבת חלב
מה הצבע החביב עלייך?ורוד בהיר/תכלת מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת?דברים מטוגנים.. כמה שיני בינה יש לך?לא יורדעת.. אני אמשיך אח"כ..הלכתי לחפש עבודה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני אקבץ נדבות וזהו../images/Emo7.gif

את מאוהבת במישהו?אני חושבת שכן:$:$:$:$:$ לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?מאיפה לי לדעת
למי את הכי מתגעגעת עכשיו?לאף אחד איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?לבן מה את שומעת עכשיו?את הזמזום של הזבוב שעומד לי על האוזן
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?62 מה הדבר האחרון שאכלת?לא אכלתי עדיין
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?שחור איך מזג האוויר עכשיו?חם
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ליאת
הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני:עיניים מה שלומך?חם לי
משקה אהוב:מיץ תפוחים משקה אלכוהולי אהוב:איכ
ספורט אהוב:הקלדה צבע שיער:חום שחור צבע עיניים:חום בהיר משקפיים, עדשות?לא חודש אהוב:אוגוסט
מאכל אהוב:פיצה הסרט האחרון שראית:מדריך הטרמפיסט לגלקסיה
את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת?כן
סרט מפחיד, או סוף טוב?סוף טוב
קיץ או חורף?חורף
נשיקות או חיבוקים?חיבוקים:$ מערכת יחסים או סטוץ?יחסים איזה ספרים את קוראת?לא קוראת עכשיו שום ספר
משחק קופסא אהוב:מונופול
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:לא ראיתי עדיין טלוויזיה
ריח אהוב:כל בושם של גברים/שאמא שלי שוטפת את הרצפה ויש כזה ריח מסטיק
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:"למה קמתי?!"

VIVIAN3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האם את קרויה על שם מישהו? כן, על שם סבא שלי אבל הוא היה קצת בן... אז ההורים החליטו לקרוא לי "אביה" כי זו מילת שייכות לאבא שלה. את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לפעמים... איזה אצבע היא החביבה עלייך? האצבע המשולשת...חחח.... מתי בכית לאחרונה? אתמול, קיבלתי סחרחורת אחרי האימון... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? מאד! מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? שניצל וספגטי עם רוטב עגבניות... הרגלים רעים: להוציא ריסים ו... (לא.. לא לבקש משאלה) סתם לשחק איתם... חחחח.... נכון מגעיל? מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? ברני! חחחח... אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? כן! כי אני ידידותית! האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא ממש האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא. אני שומרת סודות המראה החיצוני קובע? לא. ממש לא. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? כן.. הרבה פעמים... את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? מה?? לדגים יש רגשות? כן. לכל אחד יש רגשות. את טרנדית? לא ממש... איך את משחררת כעסים? אני בוכה... מה הבית השני שלך? הים את בוטחת באחרים בקלות? לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? ברביות... חחח... איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כתה ה'.. יש לך יומן? היה את משתמשת הרבה בסרקזם? לא מה את מחפשת בבחור? שיהיה עם חוש הומור, לא שתלטני מדי, שיתיחס בכבוד לבת הזוג שלו. מה שמות החיבה שלך? אביונת, ויוי, אביבק'ה, אביבית כפרות! חחחח... האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אולי בחלומות הרחוקים את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? כן, מה הקטע? את חושבת שאת חזקה? לא מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד ותות מה הצבע החביב עלייך? כחוללללל מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? פשטידה... כמה שיני בינה יש לך? אממ לאדעת... חחחח את מאוהבת במישהו? לא כרגע לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? מאיפה לי לדעת? למי את הכי מתגעגעת עכשיו? למעיין... החברה הכי טובה שלי שהיא בבוסטון עכשיו אבל היא מגיעה ב- 29 ביולי כי יש לה בת מצווה!!! איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? כתום (ואני לא נגד ההתנתקות) מה את שומעת עכשיו? קולדפליי הדיסק החדש מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 92 מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה

קמימונת

New member
גם אני!! ../images/Emo6.gif

שם: קמה
האם את קרויה על שם מישהו? לא.
את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לפעמים..
איזה אצבע היא החביבה עלייך? הזרת
מתי בכית לאחרונה? אתמול.
את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן!
מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? מה שאמא מכינה.
הרגלים רעים: לדאוג סתם, דאגות שוא. להתנצל על דברים שלא צריך. סליחה שאני עושה את זה!
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? מיטב השירים מכוכב נולד1
אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? סיכוי גדול.
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? תלוי..
האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? כן.
המראה החיצוני קובע? לא. לא תמיד.
האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? כןןן
את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא
לדגים יש רגשות? גם.
את טרנדית? הא? לא נראה לי...
איך את משחררת כעסים? או בשקט או על מי שאני כועסת.
מה הבית השני שלך? אל תצחקו- בי"ס אדם.
את בוטחת באחרים בקלות? לא.
מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? נראה לי שברביות..
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? יעני בבי"ס שלי? לא יודעת
יש לך יומן? לא..
את משתמשת הרבה בסרקזם? מה זה?
מה את מחפשת בבחור? נאמנות.
מה שמות החיבה שלך? קמי, קמימונת, קמימה, קמון, קממה, קום-קום, קמוני, קמוש, אוסולו-בוסולו
האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אההא.
את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? תלוי במזג האוויר
את חושבת שאת חזקה? מבחינות מסוימות כן.
מה טעם הגלידה החביב עלייך? תות וקוקוס
מה הצבע החביב עלייך? אני מתקשה להחליט...
מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? אאא...
כמה שיני בינה יש לך? לא יודעת... 8?
את מאוהבת במישהו? לא....
לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? מאיפה לי?!
למי את הכי מתגעגעת עכשיו? לאור, אחי הגדול...
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? בז'
מה את שומעת עכשיו? את רעש המחשב.
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?03
מה הדבר האחרון שאכלת? פסטרמה
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? סגול
איך מזג האוויר עכשיו? חמים ונעים.
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? המדריכה שלי.
הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: ראש?
מה שלומך? בסדר... מתרגשת. זה ההזדמנות להגיד למה- מחר אני יוצאת לטיול אז אני יחזור לכתוב ביום שישי.. ביי!
משקה אהוב: אין על מים.
משקה אלכוהולי אהוב:
ספורט אהוב: ישיבה
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
משקפיים, עדשות? חום. סתם! לא.
חודש אהוב: אפריל
מאכל אהוב: קשה לבחור..
הסרט האחרון שראית: "העולם ע"פ קליפורניה מן" האא זה כל כך מצחיק!! ושון אוסטין שם כל כך חמוד!
את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? עוד לא יצא לי לגלות..
סרט מפחיד, או סוף טוב? טוב טוב טוב!
קיץ או חורף? קיץ!!!
נשיקות או חיבוקים? חיבוקים
מערכת יחסים או סטוץ?
איזה ספרים את קוראת? הכוונה היא איזה ספר אני קוראת? עזבו...
משחק קופסא אהוב: היער הקסום!
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: את ההצגת סיום של כיתה ו'
ריח אהוב: שוקולד מומס...
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מי זה היה הסיני הזה בחלום?!
נתראה ביום שישי!!!!

Galadriel 3000

New member
בלה בלה.

שם: מיכל האם את קרויה על שם מישהו? חברה טובה של אמא שלי... את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לא. איזה אצבע היא החביבה עלייך? חחח... המורה, נראה לי. מתי בכית לאחרונה? סיבה גם? אולי כי אמא שלי מעשנת וזה מעצבן אותי. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? הוא בסדר. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? זו שאוכלים בצהריים... הרגלים רעים: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אין כזה... אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? לא יודעת... אני דיי מעצבנת. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? יש מצב. המראה החיצוני קובע? רק את הרושם הראשוני. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? כן. את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא. לדגים יש רגשות? ברור! את טרנדית? אממ לא ממש... איך את משחררת כעסים? טורקת את הדלת ונושמת חזק. מה הבית השני שלך? לא נראה לי שיש לי כזה. את בוטחת באחרים בקלות? ממש לא. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? בובה מרופטת של ארנב ששכחתי איך קראתי לו :( איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא'דת... יש לך יומן? כן את משתמשת הרבה בסרקזם? כן מה את מחפשת בבחור? שיהיה מצחיק וחכם ולא יהיה רשע... מה שמות החיבה שלך? מישמיש (חברים), מיכל פפלקס (אבא), פישונה(אמא), מיש (אמא) האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? צריך לנסות כל דבר פעם אחת בחיים... את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? תלוי איזה נעליים. את חושבת שאת חזקה? די... מה טעם הגלידה החביב עלייך? אוריאוז. מה הצבע החביב עלייך? סגול (מה חביב? אומרים אהוב.) מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? ג'לי כמה שיני בינה יש לך? נראה לי שצומחת לי אחת עכשיו... את מאוהבת במישהו? כן. לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? אף אחד, עד כמה שאני יודעת (
) למי את הכי מתגעגעת עכשיו? להוא משתי שאלות לפני. איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?ג'ינס כחול מה את שומעת עכשיו? ציפורים. מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 03 מה הדבר האחרון שאכלת? תפוחי אדמה ועוף. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? סגול בהיר. איך מזג האוויר עכשיו? חםםםם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת.. הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: אממ... חח לא יודעת... מה שלומך? אחלה. משקה אהוב: מיץ. משקה אלכוהולי אהוב: בריזר. ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט. ג'יפה. צבע שיער: חום צבע עיניים:חום משקפיים, עדשות? 'שקפיים. חודש אהוב: אמצע החורף, זה דצמבר? או ינואר? מאכל אהוב: לא יודעת. כרגע בא לי ספגטי... הסרט האחרון שראית: סין סיטי את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? כן. סרט מפחיד, או סוף טוב? גם וגם... הכל הולך. קיץ או חורף? חורף נשיקות או חיבוקים? חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ? לא חוויתי אף אחד מהם אז אני לא יכולה להגיד. איזה ספרים את קוראת? כרגע את הסדרה של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. משחק קופסא אהוב: נראה לי מונופול... הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: אולי האוס... (וואו... אם כך, מזמן לא ראיתי טלוויזיה...) ריח אהוב: של הדאודורט שלי. יש לו ריח ממש ממש טוב. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: בבוקר לימודים: "אההה! מה השעה?" בבוקר יום חופש זה משתנה...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifפססססססט.

שם: האם את קרויה על שם מישהו? בערך. לסבא שלי ז"ל קראו יאירץ את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לא
איזה אצבע היא החביבה עלייך? הא
>< פינקיייי
מתי בכית לאחרונה? היום. בערך.
לומשנה... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? לא. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? שניצל סויה
>< לודעת הרגלים רעים: לאכול שוקולד... אבל בכמויות מאסיביות
וכנ"ל על קפה.. (כאילו לשתות
) ו... אר... להפגע מכל דבר שזז
ו... ו....... מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? אר.... אני מניחה... בלה... לודעת... אר... אינלי מדף.
סתם. לודעת, אין ממש... אלא אם כן אתם מחשיבים בלו
פעם אהבתי, עכשיו אני כבר לא... אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? לא בטוח. תלוי מי הייתי. >< האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא. בכלל לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? של אחרים
לא. אפעם לא. המראה החיצוני קובע? לא. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? כן
נראלי לפחות... את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? שו
אני מניחה שלא
לדגים יש רגשות? ברור, הם חיים- לא
את טרנדית? הא
איך את משחררת כעסים? יושבת בחדר ושמה מוזיקה חזק... מאוד... בד"כ TWO או קאמינו... *שוק* מה הבית השני שלך? אין כזה
>< את בוטחת באחרים בקלות? לא. ממש לא. אני לא חושבת שאני *באמת* בוטחת בהרבה אנשים... מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? הדובי ;[ סבא קנה לי אותו.... איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? ח'.
יש לך יומן? לא את משתמשת הרבה בסרקזם? כן. >< מה את מחפשת בבחור? הרבה.
מה שמות החיבה שלך? אורצ'וק, צ'וקי, אורע, אורקע, אורה.... בלה. too much info
האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אני
באנג'י
יה רייט... אפילו סנפלינג מפ*קינג מערת קשת עשיתי ממש בקושי ועם אמא
ישלי פחד גבהים |מגלגלתעיניים| את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? לא
חוצמזה שיש לי ריצ'רצ' בנעל :X את חושבת שאת חזקה? לא >< מה טעם הגלידה החביב עלייך? וניל נראלי... ריבת חלב... משו. >< מה הצבע החביב עלייך? אין מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? דגים
ובשרץ כמה שיני בינה יש לך? לודעת
את מאוהבת במישהו? לו לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? ואני אמורה לדעת
אני מניחה שבאיזור ה... אמ איי דונו, אפס
למי את הכי מתגעגעת עכשיו? לודעת...
איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? לבן מה את שומעת עכשיו? כלום *בכי היסטרי* סתם נו, לילה וזה
אבל בראש יש לי Blind....
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? 30 מה הדבר האחרון שאכלת? אה.... מרק נראלי אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?
...
תכלת אולי. לבן. מהאניודעת. >< איך מזג האוויר עכשיו? חם לי
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ארמ... חברה הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: עיניים מה שלומך? טוב
משקה אהוב: קפה
משקה אלכוהולי אהוב: בלה, אני איליגל
ספורט אהוב: אין ממש
שחייה, כדורשת. צבע שיער: חום רגיל ומכוער כזה
צבע עיניים: כחול, ירוק.... תלוי מי אומר
משקפיים, עדשות? משקפיים חודש אהוב: הא
>< ארמ... אה איי גס ינואר, זה חורף
מאכל אהוב: שוקולד ;[ הסרט האחרון שראית: תיבת נח
בבייביסיטר... בכלל חברה עשתה... באתי לבקר אותה, היה לה משעמם
את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? אני מניחה שכן :X סרט מפחיד, או סוף טוב? תלוי קיץ או חורף? חורף
נשיקות או חיבוקים? תלוי מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. (אתן לא שוכחות שאני בת אמ 14 או משו כזה
) איזה ספרים את קוראת? כלמיני >< משחק קופסא אהוב: בלה.... לודעת
הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: חברים
ריח אהוב: לודעת הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: למה צריך לקום ;[

למעלה