שאלון.

PikachU6

New member
עונה....

האם את קרויה על שם מישהו? לא את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? כה איזה אצבע היא החביבה עלייך? אין לי מושג.... מתי בכית לאחרונה? כמעט בכיתי אתמול... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? קצת.... מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? אורז או פסטה הרגלים רעים: לקסוס ציפורניים מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? המורדים וקטנטנות אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? לא האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? לא, זוכרת.... המראה החיצוני קובע? קצת.... הלוואי שלא.... האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? הרבה פעמים את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? כה.... לדגים יש רגשות? כה..... את טרנדית? ????? איך את משחררת כעסים? צורחת על אנשים עד שהם שונאים אותי... מה הבית השני שלך? הבצפר (?) את בוטחת באחרים בקלות? תלוי מי..... מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? בובת ארנב... איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? כיתת פר"ח יש לך יומן? היו לי הרבה אבל אני לא מצליחה לכתוב בקביעות.... את משתמשת הרבה בסרקזם? ? מה את מחפשת בבחור? שיהיה ג'ינג'י..... סתאאאאם! שיראה כמו דניאל רדקליף או אורלנדו... מה שמות החיבה שלך? מיתה האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אם אני אדע שאני אמות..... את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? לפעמים את חושבת שאת חזקה? לא... מה טעם הגלידה החביב עלייך? תותים מה הצבע החביב עלייך? הכל! מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? חצילים כמה שיני בינה יש לך? 2 חצאים של שיניים שעוד לא צמחו אז אולי זה נחשב 1? את מאוהבת במישהו? כן! לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע? מה זה קראש? למי את הכי מתגעגעת עכשיו? גיא, דניאל רדקליף, אורלנדו.... איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? צבאי.. מה את שומעת עכשיו? כלום..... מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? בית-41 פלא-06 מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם שוקולד אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? שחור איך מזג האוויר עכשיו? חם... מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? המדריכה שלי מהצופים הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: עיניים... מה שלומך? פסדר... משקה אהוב: פפסי משקה אלכוהולי אהוב: אין.... ספורט אהוב: אה.... שחמט.... צבע שיער: חום שחור כתום בקצוות בשמש צבע עיניים: חום חודש אהוב: יוני מאכל אהוב: אוכל סיני ואיטלקי הסרט האחרון שראית: א תההתחלה של מר וגברת סמית את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? כה.... סרט מפחיד, או סוף טוב? HAPPY END קיץ או חורף? חורף נשיקות או חיבוקים? גם ו.. גם ו... מערכת יחסים או סטוץ? ... איזה ספרים את קוראת? פנטזיה וספרים עם אהבה.... משחק קופסא אהוב: מונופול הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: הפיג'מות ריח אהוב: אין ממש.... הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: לא בא לי לקום....

../images/Emo32.gif טוב נראה לי שמיצינו את השאלון

אז אני מנצל"שת
חזרתי כרגע מעזריאלי השלל- - הדיסק הראשון של קולדפליי parachutes ובזה אני משלימה את כל סדרת קולדפליי
- הדיסק של דה קולינג - TWO [אור תהיה מרוצה
] - עגילים מכסף לחתונה של בתדודה שלי בשבוע הבא
- וכל מיני פיצ'פיקעס כאלה מאודם.. טבעות וזה - וזהו בעיקרון.. לא הרבה אבל היה כיף יום אחד לעשות שופינג עם אמא :]

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאור איז מרוצהההההההה

ישלך את כל הקולדפליי-ים.
מי וונטס. |מושפעת|
הו וול, לפחות ישלך 2, זה מיצויין

חח טנקס ../images/Emo9.gif

ובדיוק כשבאתי לשלם אחד התחיל להתווכח איתי איזה קולדפליי יותר טוב.. הוא אמר הראשון אני אמרתי השני
ואז ברחתי משם.. LOL

עאעאע ואור ../images/Emo9.gif

אני חייבת לציין שיש ל-TC ליריקסים מדהימים.. הם כותבים בעצמם? |:

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

*התלהבות* כן. נכון
נכון
נכון
(כאן את אומרה להגיד כן.
) בלה, זה אלכס ואהרון כותבים. וכן, Somebody Out There זה על ילדה שהתעללו בה מינית. וגם השיר הכי יפה בעולם
(
לא היית צכה להגיד שקנית, ההתלהבות, ההתלהבות.
)

חח כן שמתי אותו על ריפיט../images/Emo99.gif

שיר מהמם והם מוכשרים אעאע מה זה |: בהזדמנות הבאה שתהיה לי אני אקנה את הדיסק הראשון

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifהו. איי קנואו../images/Emo70.gif

ארמ. גם. תקשיבי לBelieving וגם לOne By One... .אע. On eBy One נכתב על האסון בקולומביין.... הוא יפה
אעאעאעאע וYour Hope.... אומייגאד איזה שיר יפה....
כמו ששומעים הוא נכתב ל... אה מישו שרוצה להתאבד.
ותאמיני לי, אינלך מושג כמה פעמים SOT היה אצלי בריפיט
נראלי שזה השיר שלהם שמעתי הכי הרבה. >< ותקני את הראשון, הוא כ"כ טוב... חוצמזה שיש בו את וואראבאר (לה
) יש שם גם את Stigmatized שזה אחד השירים היותר טובים שלהם... ו Could It Be Any Harder... בלה, אני אפסיק כאן >< בלה, הם באמת מוכשרים
עכשיו את מבינה למה זה עצוב שהם התפרקו
:X

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifשופינג../images/Emo99.gif

תתחדשי על הכל
אני קניתי אתמול שמלה לנשף

יאא תתחדשי גם את!!../images/Emo9.gif

איך השמלה נראית..*רמז לזה שאני רוצה שתצלמי אותה ותראי לי8
.. חחח אצלנו הנשף של הי"ב לא נגמר כל כך טוב...מה היה שם..וואי וואי...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחחחח../images/Emo6.gif..בטח אמא שלי תעשה

לי בוק או משהו כזה זאת שמלה שחורה עדינה כזאת מרנואר
למי יש כסף להוציא על שמלת מעצבים
ומה קרה אצלכם?

גם אני קניתי מרנואר../images/Emo9.gif

מדדתי 2 שמלות אבל לא אהבתי ובסוף לקחתי חצאית וחולצה שחורות [לחתונה]

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאת מתחתנת?../images/Emo2.gif

חח סתם..תתחדשי
יש להם בגדים יפים
,לעומת קסטרו שדי התדרדרו

דוגרי...

לא צריך להשקיע כל כך..שמעתי שאצלנו הבנות קנו שמלות ב-3000 שקל..
ומתי הנשף?ואני רוצה לראות תמונות!מובן?! ואצלנו בסוף הנשף היו 3 תאונות ענקיות..גאד ממש מפחיד..שמעתי ששניים עשו מירוף ואז קרה משהו ואחת המכוניות התהפכה,לא מספיק זה הייתה עוד תאונה-אחד מהביצפר שהיה בנשף נכנס במישהו שנסע נגד כיוון התנועה,ואז מישהו שלא קשור לנשף שנסע עצר פתאום באמצע הכביש בגלל התאונה וגרם לתאונת שרשרת..קיצר מזה סרטט...מפחיד לגמרייייי

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif3000 שקל?!

את יודעת כמה ילדים רעבים באפריקה אפשר להאכיל ב3000 שקל?!
ווואי:|..איזה פחד:||||| הם נפגעו קשה?

אמממ

למזלם אפאחד לא נפגע..שמעתי רק על זעזוע מוח קל,שבירת יד ומישהו שפשף ת'גב..
..כן..שימשיכו לעשות מירוצים(מושפעים כנראה ממהיר ועצבני..)...אבל דוגרי שתי התאונות האחרות לא היו באשמתם.. וב3000 שקל אפשר להאכיל גם ילדים רעבים בארץ...לצערי הרב,לא חסר..

למעלה