שאלון

שאלון../images/Emo217.gif

כי צריך אחד כזה פעם ב.. לקוח מפורום ג'וני דפ שם: מין: גובה: צבע עיניים: מיקום: נכשלת במקצוע? מאוהב/ת?: חבר/חברה: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: הכית מישהו?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: היית בחו"ל?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזוף?: מתעצבן בקלות?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? מה היית רוצה?: איך נראית האקס/ית שלך?: קיץ או חורף?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: שחית פעם בעירום?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רומנטי? במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה\י אתה ישן?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור?

אני לא מצליחה לישון../images/Emo217.gif

שם: מישל מין:נקבה גובה:לא יודעת צבע עיניים:חום מיקום:ראשון נכשלת במקצוע?כן מאוהב/ת?:לא.. דלוקה חבר/חברה:הלוואי כמה זמן אתם ביחד?:- מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חולצה מגניבה מפול אנד ביר וג'ינס קצר סקס לפני החתונה?:סבבה התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:בקטנה שותה?:בקטנה מפלרטט/ת?:לא צבע אהוב:וורוד חיות אהובות:חתולים הכית מישהו?:כן מישהו נתן לך סטירה?:כן באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:כן.. אבל תלוי באיזה סיטואציות עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי מי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן היית בחו"ל?:כן, אנגליה השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן, אנגליה אתה מפונק?:בקטנה שתייה מועדפת?:נסטי לימון וקולה אתה מודל לחיקוי?:חח כן, לצערי מה אתה לובש הכי הרבה?:סקיני וחזיות ותחתונים... אני חייבת משום מה פירסינגים?:4 לובים והליקס... היה לי עוד לוב אבל נסתם והיה עוד הליקס ונסתם קעקועים?:נאדה אוהב להצטלם?:לא אתה שזוף?:לא מתעצבן בקלות?:כן מסתדר עם אמאבא?:אמא כן אבא לא מסתדר עם האחים?:לא איך אתה מוציא כעס?:בוכה ברחת פעם מהבית?לא מה היית רוצה?:להרגיש נאהבת מכמה אנשים מסוימים... איך נראית האקס/ית שלך?:אין לי גאדמט קיץ או חורף?:חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?:מפוזר, פוני לשמאל, אדום תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?:כמו ערפד, באמאשלי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:בשנה-שנתיים גג תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן שחית פעם בעירום?:בטח כשהייתי קטנה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא לצערי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הציצים.. כי הם קטנים מדי רומנטי?לא יצא לי לבדוק את זה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:מליון צמידים, עגילים ושתי צמידים ברגל מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שעה עם מה\י אתה ישן?:כרית? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:טחח למה שפלייבוי ירצו אותי? מה עשית היום?חברה ישנה אצלי ואז היה מסיבת יומולדת לחברה מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פותחת עיניים ועושה קליקים בכל הגוף בערך מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?חושבת על היום החרא שלי את מי היית לוקח לאי בודד?את החתולה שלי אני משערת... אם היית חייה איזה חייה היית?חתולה, החתולה שלי במיוחד.. אנחנו הכי דומות בעולם איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית ספרדית מבינה ואמורה לדעת צרפתית אבל לא הקשבתי אפעם בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?שלושת הימים האחרונים באיזהשהי צורה. דפנטלי מה היום הכי טוב בחיים שלך?היום האחרון שהייתי באנגליה מה הדבר הכי חשוב לך?החתולה שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על היום ועל אנשים ממה אתה הכי פוחד?שאני אהיה חירשת או אלרגית לחתולים המקום האהוב לחופשה?אנגליה טעם גלידה אהוב?לא יודעת ממתק אהוב?MNMS עם בוטנים מכונית?מאיפה לי חג?חנוכה, להשמין זה הכי אחי תוכנית אהובה בטלויזיה?וויל וגרייס או משו בסגנון מילה אהובה?לא יודעת דיסק אהוב?TCFSR של MCR הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?לא נראה לי ראית את מגדל אייפל?בתמונות עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן.. גולדי הון מאדרפאקר עברת על החוק וניתפסת?כן אבל זה היה בטעות נרדמת בשיעור?כן

O L g i T

New member
yo

שם: אולגה מין: בת גובה: 166 אומשו צבע עיניים: ירוק תכלת אומשו מיקום: ראשון נכשלת במקצוע? פח כן מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: לא כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצת בצפר גזורה ומכנס משובץ סקס לפני החתונה?: ברור התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: כן שותה?: לא הרבה מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: סגול חיות אהובות: חתולים ואוגרים הכית מישהו?: כן? מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן היית בחו"ל?: אוקראינה? השעו אותך?: כן אבל באתי בסוף חח היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: קפה ,קולה, מיץ תפוזים ובירה אתה מודל לחיקוי?: לא שידוע לי מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים פירסינגים?: לברט לשון נזם טבור.. באוזניים וז"לים למיניהם קעקועים?: כבר נמאס לי להגיד עוד מעט אוהב להצטלם?: כה אתה שזוף?: לא מתעצבן בקלות?: תלוי מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה בוכה והולכת לישון ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: חברים איך נראית האקס/ית שלך?: אמ...לא בטוחה שהוא אקס, נגיד שהוא גבוה אומשו קיץ או חורף?: לאדעת איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו תוכל להיות צמחוני?: חחח בחיים לא איך את נראית?: סבבה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לצערי אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: מה זה השאלות החולניות האלה רומנטי? לפעמים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברוטנית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 טבעות מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואייי אממ לפני המון זמן.. אבל נחשיב את הצ'אי למסיבה-לפני שבוע עם מה\י אתה ישן?: עם הכרית הירוקה שלי? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לאדעת מה עשית היום? ישנתי ואכלתי מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לישון עוד קצת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שומעת מוזיקה\מכבה תטלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? לאדעת אם היית חייה איזה חייה היית? חתול בית מפונק איזה שפות אתה מדבר? אנגלית רוסית בן-אדם של לילה או יום? הכי לילה רגיש לדיגדוגים? תלוי של מי ואיפה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? בערך כל השבועות האחרונים... מה היום הכי טוב בחיים שלך? אממ היו כמה בעבר מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לאדעת ממה אתה הכי פוחד? איראן חחח המקום האהוב לחופשה? .. טעם גלידה אהוב? סניקרס! ממתק אהוב? סניקרס מכונית? האמריקאיות של שנות ה60-70 חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? סאותפארק מילה אהובה? .. דיסק אהוב? אוריג'ין אוף סימטרי של מיוז.. וקאונט יור בלסינגס של ברינג מי הייתה לך שיחה רצינית? כה חיבקת מישהו? כה גרמת למישהו לצחוק? כה הרגשת טיפש?כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה התגעגעת למישהו? כה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא ממש מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא זכור לי היית מאוהב? ממ אולי ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? לא נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? חחח כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? ממ סוג של.. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא.. שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ישמצב פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? כן חחחחחח נרדמת בשיעור? כה חח

עונה, כי באמת משעמם.. ../images/Emo9.gif

שם: יערה מין: נקבה גובה:1.65 צבע עיניים: ירוק מיקום: חדר, רמת השרון נכשלת במקצוע? כן מתמטיקה מאוהב/ת?: אפשר לומר חבר/חברה: לא כמה זמן אתם ביחד?: --- מה את/ה לובש/ת עכשיו?: גופיה ומכנסון סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: לא צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: כלב ודגי זהב הכית מישהו?: ברור חח מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כןן ביישן?:מאוד עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת כמעט יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן חח היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: קולההה אתה מודל לחיקוי?: לא חח באמת כדאי שלא תחקו אותי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: הליקס , עוד מעט עוד משו באוזן, ו4 חורים רגילים קעקועים?: בקרוב אוהב להצטלם?: לא אתה שזוף?: כן מתעצבן בקלות?: לא מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: לא מוציאה ברחת פעם מהבית? כן מה היית רוצה?: הרבה דברים איך נראית האקס/ית שלך?:לא נראית חחח קיץ או חורף?: חווורףףףףף איך השיער שלך נראה עכשיו?: חלק אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמו כל ילדה בת 14 ממוצעת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: לא חח למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא יודעת רומנטי? לא במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: הרבההההההה זמןןןןן עם מה\י אתה ישן?: מכנסון וחזיית ספורט בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ברור מה עשית היום? אצל חברה וחירבן עליי עטלף מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה ת'מזגן מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדליקה ת'מזגן את מי היית לוקח לאי בודד? את אח שלי אם היית חייה איזה חייה היית?דג"ז איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית סינית צרפתית וספרדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? עזבו מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת כבר מה הדבר הכי חשוב לך? אח שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כמה שאני עייפה ממה אתה הכי פוחד? אימא המקום האהוב לחופשה? בית של אבא טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? הכל חח מכונית? .... חג?פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? בולי איש השלג, סקינס מילה אהובה?"ס'מגניב" דיסק אהוב? נרמיינד- נירוונה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא בדיוק נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן חח היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן!! עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? חחחח כן אבל על הפה
(לגברים;) נישקת מישהו?---- עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן וגם הצלחתי הייתה לך תאונת דרכים? לא חס וחלילה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן.. כמו עכשיו פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא חח יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כמו מה?
פגשת סלבריטי? מיכל ינאי, נחשב? עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? באמצע מבחן בתנ"ך

MyUsedRomance

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo135.gif

שם: קארין מין: נקבה גובה: 1.72?
צבע עיניים: חום ירוק כזה, נוטה לירוק בשמש
מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: לא
כמה זמן אתם ביחד?: -- מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וחולצה ירוקה סקס לפני החתונה?: ברור
התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת?: לא
שותה?: לא
מפלרטט/ת?: לא
צבע אהוב: ורוד, שחור וירוק
חיות אהובות: כלב, חזיר ים, חתול, כל החיות בקיצר
הכית מישהו?: כן
מישהו נתן לך סטירה?: כן
באינטרנט הרבה?: כן
ביישן?: לא ממש, ככה ככה
עד כמה אתה בוטח באנשים?: ברוב לא בוטחת
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן היית בחו"ל?: לא
השעו אותך?: כן
היית רוצה לגור במקום אחר?: כן
אתה מפונק?: לפעמים
שתייה מועדפת?: כל דבר מתוק ומים אתה מודל לחיקוי?: לא
מה אתה לובש הכי הרבה?: טי-שירטס שחורות פירסינגים?: לא
מחטים
קעקועים?: כנ"ל
אוהב להצטלם?: לא ממש
אתה שזוף?: למזלי לא
מתעצבן בקלות?: כן, אני חצי מרוקאית
מסתדר עם אמאבא?: ככה ככה מסתדר עם האחים?: לא ממש
איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ברחת פעם מהבית? כן
מה היית רוצה?: דיסקים
איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה עם עיניים כחולות, רזה ושיער חום מתולתל כזה
קיץ או חורף?: חורף
איך השיער שלך נראה עכשיו?: זוועה
קצר וגלי תוכל להיות צמחוני?: אני צימחונית
איך את נראית?: שמנה
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן
שחית פעם בעירום?: לא
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אממ די שווה בשווה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:
כלום! רומנטי? יכולה להיות ><" במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:גומייה נחשב?
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לני שנתיים
ממש לא טיפוס של מסיבות עם מה\י אתה ישן?:עם טי שירט ומכנסי פ'יגמה
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא
מה עשית היום? שמעתי מוזיקה ואכלתי ארוחת בוקר
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה ת'אור
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת ת'אור
את מי היית לוקח לאי בודד? אממ אף אחד, הייתי הולכת לבד
אם היית חייה איזה חייה היית? כלב?
לא יודעת
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית3>,וקצת ספרדית וצרפתית וממש ממש קצת ערבית
בן-אדם של לילה או יום? לילה
רגיש לדיגדוגים? כן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש יותר מדי
מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת
מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? בדרך כלל מזמזם לי בראש השיר ששמעתי לפני שנכנסתי למיטה
ממה אתה הכי פוחד? לא להגשים את החלום שלי
המקום האהוב לחופשה? אילת?
טעם גלידה אהוב? וניל, מקופלת, וקרם עוגיות
ממתק אהוב? שוקולד
מכונית? לא יודעת
חג? פורים!
תוכנית אהובה בטלויזיה? דוקטור הו! ואיש משפחה!
מילה אהובה? מאדרפאקר
דיסק אהוב? כרגע? זה אבסולושיון של מיוז
הייתה לך שיחה רצינית? על?
חיבקת מישהו? כן
גרמת למישהו לצחוק? כן
הרגשת טיפש? כו
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן
התגעגעת למישהו? כן ><" האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא
מישהי/ו בגדה בך? לא
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן
היית מאוהב? לא
ראית את מגדל אייפל? לא
עישנת מריחואנה? חא!
שיחקת מונופול? כן
נישקת מישהי? לא
(לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן
ניסית דיאטה? כן
הייתה לך תאונת דרכים? כן
רכבת על פיל? לא
נישארת ער כל הלילה? כל יום
פחדת מהחושך? כן ><" זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא!
שיקרת? טיהי כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא
פגשת סלבריטי? כן
עברת על החוק וניתפסת? כן >< נרדמת בשיעור? נראה לי

Super Pumpkin

New member
משעמום...../images/Emo79.gif

שם:ספיר מין:נקבה גובה:1.62 צבע עיניים:חום מיקום:יבנה.. נכשלת במקצוע?כן..אבל לא בשנתיים האחרונות.
מאוהב/ת?:לא חבר/חברה:לא כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:המ..פיגמה...
סקס לפני החתונה?:כן..
חחח התאהבת פעם במורה?:לא אצלנו יש רק מורות ו..הן לא בדיוק מושכות.. מעשנת?:לא שותה?: לא מפלרטט/ת?: המ..לא. צבע אהוב:כחול חיות אהובות:סוסים כלבים ו....הא!אריות... הכית מישהו?:כן..
מישהו נתן לך סטירה?: אחותי הקטנה...
באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:המ..תלוי...אבל בכללי כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יחסית הרבה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן. היית בחו"ל?:כן השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:אמא אומרת שכן. שתייה מועדפת?:קולה...
אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים. פירסינגים?:לא..
קעקועים?:לא..רק בגיל 18..
אוהב להצטלם?:לא כול כך אתה שזוף?:לא מתעצבן בקלות?: לא מסתדר עם אמאבא?: בכללי כן. מסתדר עם האחים?:לא איך אתה מוציא כעס?:לא יודעת צועקת על כול מצמי שנמצא בבית ואם לו אני מבלגנת את החדר.. ברחת פעם מהבית?לא מה היית רוצה?: אוו הרבה דברים.. איך נראית האקס/ית שלך?:... קיץ או חורף?:חורף! יש סווצרטים. איך השיער שלך נראה עכשיו?:מבולגן ביותר תוכל להיות צמחוני?:לא..הייתי אבל...נשברתי
איך את נראית?:המ..שיער חום כזה עם פוני ו..עיינים חומות ו..לא יודעת. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן שחית פעם בעירום?:לא.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: המ..אני אוותר על הכריתיה. רומנטי?המ..לא יודע אולי קצת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:כלום מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חצי שנה.. עם מה\י אתה ישן?:עם חולצה של אבא שלי ושורט בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: שאלה מעניינת...אני אחשוב על זה מה עשית היום?כלום עדיין מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לצחצח שיניים ולשטוף פנים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?רואה טלוויזיה. את מי היית לוקח לאי בודד?הסוסים שלי. אם היית חייה איזה חייה היית? נראה לי כלב לא יודעת. איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית וקצת ספרדית. בן-אדם של לילה או יום?לא יודעת..אני אל מבלה מספיק בלילה בשביל לדעת...חח רגיש לדיגדוגים?כןןןן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש המוון. מה היום הכי טוב בחיים שלך?לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? המ...החיות שלי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על איך שעבר היום ממה אתה הכי פוחד? מזוחלים..
המקום האהוב לחופשה?לא יודעת מקום אהוב אני יודעת שהייתי שמחה לחופשה בארה"ב טעם גלידה אהוב?שוקולד פרה ממתק אהוב?קינדר בואנו מכונית?מזדה שלוש חג?חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? סמולויל מילה אהובה? דיסק אהוב?קשה מידי חח הייתה לך שיחה רצינית?כן.. חיבקת מישהו?ברור גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן..
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?יאפ התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא נישקו אותי (לגברים;) נישקת מישהו? יאפ עשית אמבטיית קצף?יאפפפ ניסית דיאטה?יאפ הייתה לך תאונת דרכים? יאפ רכבת על פיל?לא..אמא שלי רכבה..אני רוצה נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לאא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחח לא פגשת סלבריטי?שוקו וגיתית נחשב? עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כןן חח

מותק1212

New member
XDDDDD ../images/Emo119.gif

מדוע המורות לא מושכות?
חחחח "נישקו אותי" אהמאוריתאהמ.

Super Pumpkin

New member
XDDDDDD../images/Emo79.gif

אני לא צריכה להסביר לך למה חח וכן הוו אורית...הוא מוציאה עליי תוסכולים מיניים...
XD

DropDeadAlice

New member
~משו מגניב~ ../images/Emo11.gif

שם: מין: בת גובה: 1.65+? צבע עיניים: שחור מיקום: זה נשמע כאילו שואלים על המיקום של העיניים
[נתניה
] נכשלת במקצוע? אוהוווווווכן מאוהב/ת?: לא!! חבר/חברה: לא. כמה זמן אתם ביחד?:
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מה זה התחלה של סייבר? סקס לפני החתונה?: yupppp התאהבת פעם במורה?:nopeee מעשנת?:nope שותה?:nope מפלרטט/ת?: nope צבע אהוב: שחוראדום חיות אהובות: נחש? הכית מישהו?: כן מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?:כן ביישן?: בערך עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאחד עד עשר...מינוס 10. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כנראה... היית בחו"ל?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לגמרי=] אתה מפונק?: חח כה שתייה מועדפת?: קולה... אתה מודל לחיקוי?: -.-לאדעת. מה אתה לובש הכי הרבה?: שחור. פירסינגים?: לא הלוואי קעקועים?: לא הלוואי אוהב להצטלם?: כן! אתה שזוף?: בערך :S מתעצבן בקלות?: יאפ מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: על אחרים כמובן ברחת פעם מהבית? חח לא מה היית רוצה?: להיות מאושרת איך נראית האקס/ית שלך?: WTF קיץ או חורף?: חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?: זוועה תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית. איך את נראית?: איכשהו=] תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: לא חחחחחחחחח למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאף אחד מהם=] אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: מה? לא. רומנטי? כן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: הכל
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: נואופ מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני 60 שנה עם מה\י אתה ישן?: דובי פנדה3> בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חח ישמצב מה עשית היום? שומדבר הרגע קמתי מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קפה.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת... את מי היית לוקח לאי בודד? את וילה ואלו! אם היית חייה איזה חייה היית? נחש? איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית ספרדית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לאזוכרת כרגע.. אבל היו הרבה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנל. מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה, אנשים קרובים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כנ"ל ^^ ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים קרובים? המקום האהוב לחופשה? חו"ל. טעם גלידה אהוב? שוקולדדד ווניל פצפוצים D: ממתק אהוב?שוקולד. ברור לא? מכונית? אחת טובה=] חג? חנוכה3> תוכנית אהובה בטלויזיה? האוס
מילה אהובה? לאדעת S: דיסק אהוב? S: הייתה לך שיחה רצינית? כן כן, תתפלאו. חיבקת מישהו? לא! בחיים שלי לא חיבקתי אפחד. מה אתם סתומים? גרמת למישהו לצחוק? כנל. הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? DUH DUH התגעגעת למישהו? DUH האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות
עישנת מריחואנה? חח לא! שיחקת מונופול? WTF נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן
רכבת על פיל? חח לא נישארת ער כל הלילה? ברור פחדת מהחושך? יאפ זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא! שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? סביר להניח פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק וניתפסת? יאפ חחח נרדמת בשיעור? ישמצב =]

ואו זה ארוך.

שם: נוי מין: בת גובה: 1.57.. ואני בטח הכי ננסה בפורום צבע עיניים: חום מיקום: צפון נכשלת במקצוע? מממ מתמטיקה, טוב זה לא ממש נכשל. אבל זה כמעט נכשל. :) מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: לא כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:פיג'מה- חולצה גזורה של החנות שממנה קניתי את הגיטרה, ומכנסיים ארוכים סקס לפני החתונה?: לא התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא. ניסיתי ו.. לא. שותה?: כנ"ל. מפלרטט/ת?: לא צבע אהוב: אפור, שחור, כחול חיות אהובות: ממ כלבים הכית מישהו?: נשכתי מישהו XD מישהו נתן לך סטירה?: ממ כן חח באינטרנט הרבה?: אה-הא ביישן?: יאפ עד כמה אתה בוטח באנשים?: בסולם של 1-10 : 6 יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ממ לא היית בחו"ל?: לא השעו אותך?: כן, בכיתה ב' XD היית רוצה לגור במקום אחר?: ממ כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: היין של הקידוש בשבת, נסטי אפרסק, קולה אתה מודל לחיקוי?: מממ הייתי פעם מודל לחיקוי של מישהי.. מה אתה לובש הכי הרבה?: דגמח"ים של בנים וחולצות טי-שירט. פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לא אתה שזוף?: ממש לא מתעצבן בקלות?: ממ לא ממש מסתדר עם אמאבא?: בערך מסתדר עם האחים?: לא עם הקטנה. איך אתה מוציא כעס?: אמ.. שומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? חח כן XD חזרתי אחרי יום וחצי. (וכמובן שהלכתי לבית ספר בבוקר שאחרי XDDDD) מה היית רוצה?: חשמלית. :( איך נראית האקס/ית שלך?: מי אמר שיש..? קיץ או חורף?: לא ממש אכפת לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: חום, גלי ארוך ואסוף.. והפוני אסוף במלאמלא סיכות תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית :) איך את נראית?: נמוכה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: אני לא יודעת לשחות. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא, נראה לי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הזרת ברגל רומנטי? לא נראה לי במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אה.. ברונטית, מאיפה אני יודעת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: הצמידי גומי השחורים האלה.. אני לא מורידה אותם.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: סוכות עם מה\י אתה ישן?: טי שירט ומכנסי פוטר.. או סתם מכנסיים קצרים בקיץ בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? קמתי, אכלתי, ראיתי טלויזיה, ובאתי למחשב מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אממ.. מתכסה בשמיכה את מי היית לוקח לאי בודד? את דה יוזד :) אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי מושג איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? ממ לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מממ אין לי מושג מה היום הכי טוב בחיים שלך? אין לי מושג.. מה הדבר הכי חשוב לך? אני. XD על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על.. הכל ממה אתה הכי פוחד? מחייזרים XD. יש לי טראומת ילדות מאז שראיתי את הסרט אי.טי כשהייתי בת 6.. המקום האהוב לחופשה? תל אביב טעם גלידה אהוב? הכל הולך :) ממתק אהוב? במבה מכונית? אנערף.. חג? פורייייים! תוכנית אהובה בטלויזיה? השבט מילה אהובה? אין.. דיסק אהוב? אממ. אין לי אחד.. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? חח כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? אמ, בלחי (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן, ולא רק ניסיתי - גם הצלחתי! D: הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? חח לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן.. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? חח לא נרדמת בשיעור? לא

האמ../images/Emo205.gif

שם: מיטל מין: נקבה גובה: 1.75 צבע עיניים: חומות מיקום: ת"א נכשלת במקצוע? לא
מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: >< כמה זמן אתם ביחד?:
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: לאXD מעשנת?: רק כשאני שותה שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: לפעמים צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: כלב הכית מישהו?: אחים ואחיות? חברים וחברות? הורים לפעמים?>< מישהו נתן לך סטירה?: נופ באינטרנט הרבה?: האמ, כשאני לא עם חברות ביישן?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: בדר"כ מאד יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי
היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: קצתD: שתייה מועדפת?: קולה אתה מודל לחיקוי?: תלוי למיP: מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים וחזייה? פירסינגים?: בטן. קעקועים?: נופ:] אוהב להצטלם?: חחחח, לא משהו. אתה שזוף?: לא מתעצבן בקלות?: לגמרי
מסתדר עם אמאבא?: תלוי מתיD: מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: מדברת עם חברים. ברחת פעם מהבית? כן מה היית רוצה?: בקשר למה?
איך נראית האקס/ית שלך?: מה זה משנה?>< קיץ או חורף?: חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו אחרי שמתעוררים. תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמו ילדה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: האמ, בדר"כ לא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא ואין על זה וויכוח אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אוזן?XDD לא יודעת. רומנטי? האמ במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני יומיים עם מה\י אתה ישן?: לבד
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי מה עשית היום? ישנתי מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה לעשות ביום שלפניי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מחשב את מי היית לוקח לאי בודד? סירה
אם היית חייה איזה חייה היית? אח שלי [חהחחהחהחה] איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וצרפתית- בערך בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? ממש מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת כרגע מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך?יואוו איזה חפירוווות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לא יודעת
ממה אתה הכי פוחד? חרקים המקום האהוב לחופשה? אנגליה/אמריקה טעם גלידה אהוב? וניל/טופי ממתק אהוב? בייגלה מכונית? >< חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? לא יודעת, יש המון מילה אהובה? כפרע?XD דיסק אהוב? הראשון של היוזד הייתה לך שיחה רצינית? בטח
חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כןXDDD הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן ולא התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כןXD מה זה קשור?
עישנת מריחואנה? לא"-.- שיחקת מונופול? בטח נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? אהא ניסית דיאטה? אהא הייתה לך תאונת דרכים? חס ושלום. רכבת על פיל? נופ;; נישארת ער כל הלילה? בטח פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? בטח, אתם יודעים שאדם ממוצע מספר 12 שקרים ביום?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן...D: פגשת סלבריטי? כן! השבוע ראיתי את ציון מהשיר שלנו ואת מור מראש גדול!DD: עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא תודה לאללללללל!@#%$

כאילו שמישהו קורא את זה!!

שם:רעיה מין:נקבה גובה:1.74 צבע עיניים:חום בהיר מיקום:דרום נכשלת במקצוע?כן מאוהב/ת?:אממ לא חבר/חברה:לא מה את/ה לובש/ת עכשיו?:ג'ינס ,חולצה לבנה ואולסטר תכלת סקס לפני החתונה?:
התאהבת פעם במורה?:חח לא מעשנת?:לא שותה?:קצת מפלרטט/ת?:לא יודעתP= יכול להיות בלי להרגיש.... צבע אהוב:צהוב ושחור חיות אהובות:כלב ואוגר הכית מישהו?:אממ יכול מאוד להיות מישהו נתן לך סטירה?:כן באינטרנט הרבה?:? ביישן?:לא עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא הרבה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אממ כן היית בחו"ל?:כן השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:ברור!!! אתה מפונק?:לא נראה לי שתייה מועדפת?:קולה אתה מודל לחיקוי?:אממ לא .. מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינס וטישרט פירסינגים?:נזם ו3 חורים באוזן אחת ו2 באוזן אחרת קעקועים?:בתכנון אוהב להצטלם?:כן אתה שזוף?:אממ לא מתעצבן בקלות?:מאוד מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:אממ כן איך אתה מוציא כעס?:אממ ספינינג ברחת פעם מהבית?כן מה היית רוצה?:לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?:---- קיץ או חורף?:קיץ איך השיער שלך נראה עכשיו?:קצר ואדום תוכל להיות צמחוני?:אממ ניסיתי ונראה לי שכן איך את נראית?:אממ גבוהה ועם שיער אדום.... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אממ יש מצב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אממ לא יודעת רומנטי?לא במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטיות איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת,צמיד וטבעת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני אמממ חודש עם מה\י אתה ישן?:עם כרית בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:אממ נראה לי שגם בשביל מיליון מה עשית היום?ישנתי מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?שומע מוסיקה את מי היית לוקח לאי בודד?מחשב אם היית חייה איזה חייה היית?חתול? איזה שפות אתה מדבר?אנגלית ועיברית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך?אממ היו יותר מדי מה היום הכי טוב בחיים שלך?לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך?הבריאות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?לא יודעת משתנה ממה אתה הכי פוחד?ממכוניות המקום האהוב לחופשה?לונדון טעם גלידה אהוב?שוקולד ממתק אהוב?גלידה מכונית?לא אוהבת חג?אממ פורים תוכנית אהובה בטלויזיה?סימפסון מילה אהובה?זברה דיסק אהוב?הרבה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :אממ לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?כן עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?אממ לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן(חח עלק סלברטי") עברת על החוק וניתפסת?כן נרדמת בשיעור?כן

מותק1212

New member
../images/Emo119.gif

שם: גל. מין: נקבה. גובה: 1.65 צבע עיניים: טורקיז מיקום: יבנה
נכשלת במקצוע? לא. מאוהב/ת?: בערך... חבר/חברה: לא. כמה זמן אתם ביחד?:
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וחולצת בית ספר
סקס לפני החתונה?: נראה לי שכן...
התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת?: לא. שותה?: לא. מפלרטט/ת?: נמנמ. לא ממש. צבע אהוב: שחור, סגול ותכלת. חיות אהובות: כל החיות מלבד חשפניות {חשופיות}
הכית מישהו?:
כן. מישהו נתן לך סטירה?: כן איזה מישהו מכיתתי כשהיינו קטנים XDDD באינטרנט הרבה?: המווווון. ביישן?: מאוד. יותר מידי. עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני מזל סרטן, סרטנים בוטחים באנשים יותר מידי, לכן הם נדפקים בסוף. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא, אני גלויה לגמרי. היית בחו"ל?: חחחחח הרבה פעמים.
השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כןכןכן!! אתה מפונק?: המפ. ממש לא...למרות שהאחים שלי אומרים שאני מפונקת כי אני הכי קטנה, אני ממש לא! שתייה מועדפת?: מים
אתה מודל לחיקוי?: אין לי מושג. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים. בדוק. פירסינגים?: נזם ושני לובים. קעקועים?: לא. אוהב להצטלם?: כן
אתה שזוף?: נופ. מתעצבן בקלות?: חחחח כולם בכיתה שלי אומרים שאני הכי רגועה בעולם, אפילו אם מישהו יגנוב לי את הפלאפון אני לא אתעצבן XD זה לא מצחיק. זה באמת קרה. מסתדר עם אמאבא?: יאס. מסתדר עם האחים?: עד לא מזמן בכלל לא הכרתי את אחותי כי כשהייתי בת שנתיים היא עברה לגור בחיפה, כשנולדו לה ילדים היא חזרה ליבנה. עכשיו אנחנו ממש מסתדרות...ואח שלי ואני ממש ממש קשורים. איך אתה מוציא כעס?: בועטת במשהו, לפעמים אני עצבנית ואין במה לבעוט ואז אני עוד יותר עצבנית
ברחת פעם מהבית? לא. מה היית רוצה?: לפגוש את MCR/The Used/Velvet Revolver/FOB ועוד ועוד ועוד... איך נראית האקס/ית שלך?: האחרון דווקא היה ממש חתיך
קיץ או חורף?: כרגע חורף...אבל כשיתחיל להיות ממש קר אני כנראה ארצה קיץ XD איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף ופרוע כי נמנמתי
תוכל להיות צמחוני?: הלוואי, ההורים שלי לא ממש מרשים...אז אני משתדלת לאכול כמה שפחות...אפילו שזה לא עוזר, זה עוזר לי לשקט הנפשי... איך את נראית?: ככה
סתם, לא. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אני בעצמי די צעירה XD אם אני אצא עם מישהו צעיר ממני הוא יהיה תינוק. XD אז לא בינתיים. כרגע אני נוהגת לפנטז על גדולים ממני
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אהא!
שחית פעם בעירום?: Hell no! למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא XD אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הרגליים שלי
בכלל אני שונאת רגליים. חחח. רומנטי? הממ...כן
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. נחנח. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: המווון צמידי ושרשרת של סכין גילוח
חח EMO מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ביום...חמישי. עם מה\י אתה ישן?: עם החתולה שלי. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי XD אני זקוקה ל2 מיליון דולר. אני לא ממליצה לפלייבוי שאני אדגמן בשבילם כי אפחד לא יקנה
מה עשית היום? הלכתי לבית ספר, חזרתי, היה לי שיעור גיטרה ונמנמתי ועכשיו קמתי
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת את ההורדות באימיול. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שמה את "מופע שנות ה-70". את מי היית לוקח לאי בודד? זאת שאלה שאני שונאת לענות עליה...וואו, קשה. אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין עם כנפיים
XD המ...נראה לי שחתול. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית קצת ערבית וקצת צרפתית. בן-אדם של לילה או יום? יום, לגמרי. רגיש לדיגדוגים? כן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שסבתא שלי נפטרה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? יהיה בעוד שבועיים
מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שקרובים אליי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה יהיה בעוד שבועיים
ממה אתה הכי פוחד? הממ...קשה לחשוב על משהו ספציפי...נגיד, רופא עיינים
המקום האהוב לחופשה? פריז, לונדון, ניו יורק...
טעם גלידה אהוב? וניל עם עוגיות
ממתק אהוב? ליקריץ. מכונית? המ...פולקסווגן, פאסאט או ג'טה, כמו של אימי
...מכונית מעולה! בכלל רכב גרמני אני ממש אוהבת...או אירופאי. לא אוהבת אמריקאי. חחח חפרתי. חג? פורים
או חנוכה.
תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים, סאות'פארק, מופע שנות ה-70, סימפסונס, פימפ מיי רייד. מילה אהובה? Fuck XD דיסק אהוב? הרבה...אין לי ממש כוח להכנס לזה...נגיד שכרגע, Libertad של Velvet Revolver. הייתה לך שיחה רצינית? כן. חיבקת מישהו? כן. גרמת למישהו לצחוק? הרבה פעמים, אני עושה את זה לרוב
הרגשת טיפש? חחח כן XD דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אהא. התגעגעת למישהו? כן
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן...
מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? אהא
ראית את מגדל אייפל? כן
עישנת מריחואנה? לא! שיחקת מונופול? כן XD נישקת מישהי?
מישהי? אולי את אמא או חברה בלחי
עשית אמבטיית קצף? יאפ.
ניסית דיאטה? כן.
הייתה לך תאונת דרכים? תודה לאל לא. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן
פחדת מהחושך? לא... זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא XD יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן XD שיקרת? כן...אבל רק שקרים לבנים
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח מרחתי שוקולד על התחת. המ...אני חושבת שלא, אני נוהגת לשאוב כל מה שבסביבה עוד לפני שאני מספיקה לעשות עם זה משהו אחר XD פגשת סלבריטי? כן, די הרבה...אפילו לא ישראלים. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? לא. זהו?

DropDeadAlice

New member
אני מזל סרטן ו...../images/Emo11.gif

זה כבר לא עניין של אסטרולוגיה זה עניין של ניסיון חיים אחרי שתבטחי באנשים בפעם ה800 וידפקו אותך, אולי לפעם ה801 תלמדי שלא לעשות את זה. גמני הייתי ככה.

מותק1212

New member
כן, אה?../images/Emo119.gif

איכשהו אני תמיד נופלת לאותו פח... בלי קשר לזה שאני מזל סרטן, ככה אני.

Broken sound

New member
השיעמום!!!!

שם:שני מין:נקבה גובה:1:67 צבע עיניים:חום מיקום:מודיעין נכשלת במקצוע?יאפ מאוהב/ת?:נופ חבר/חברה:נופ כמה זמן אתם ביחד?:X מה את/ה לובש/ת עכשיו?:ממ.חולצה של NOFX וסתם מכנס סקס לפני החתונה?:ברור התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:כן שותה?:כן מפלרטט/ת?:ממ יש מצב צבע אהוב:ירוק ושחור חיות אהובות:כלבים ופינגווינים הכית מישהו?:יאפ מישהו נתן לך סטירה?:נופ באינטרנט הרבה?:יותר מדי ביישן?:תלוי עד כמה אתה בוטח באנשים?:כמעט ולא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן היית בחו"ל?: השעו אותך?:ממ כן היית רוצה לגור במקום אחר?:וואי ממש אתה מפונק?:טיפה שתייה מועדפת?:בירה אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנס שחור^^ פירסינגים?:ממ.גבה נזם אינדסטראיל הליקס ולובים קעקועים?:עדיין לא אוהב להצטלם?:ממ.תלוי אתה שזוף?:יאפ מתעצבן בקלות?יאפ: מסתדר עם אמאבא?:כןD: מסתדר עם האחים?:לא איך אתה מוציא כעס?:עדיף שלא תדעו ברחת פעם מהבית?יאפ מה היית רוצה?:הרבה דברים איך נראית האקס/ית שלך?: קיץ או חורף?:ממ. איך השיער שלך נראה עכשיו?:שחור ומאגניב^^ תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?:- תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:ממ.לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:יאפ שחית פעם בעירום?:ממ.לא שזכור לי למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:תלוי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:שומן^^ רומנטי?ממ.לא סגורה על זה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ממ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:כלום מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אממ.בצוללת.לא זוכרת מתי עם מה\י אתה ישן?:עם פיג'מהD: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:נופ מה עשית היום?ישנתי של החיים מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מדליקה מוזיקה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מדליקה מוזיקה את מי היית לוקח לאי בודד?מה לא הייתי לוקחת לאי בודד אם היית חייה איזה חייה היית?פינגווין.חח סתם לאדעת איזה שפות אתה מדבר?אנגלית ועברית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?וואוו כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?מממ.לא זוכרת כזה מה היום הכי טוב בחיים שלך?כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה.חברים.קימי[הכלבהשלי] על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על כמה אין לי זין לקום יום למחורת ממה אתה הכי פוחד?מוות המקום האהוב לחופשה?הוואיD: טעם גלידה אהוב?פיספלורה ממתק אהוב?סקיטלס מכונית?ואע.ג'יפ קטן.^^ חג?מממ.יש מצב שפורים.ופסח בגלל החופש תוכנית אהובה בטלויזיה?נמלטים.מגרשביתי.האנטומיהשלגריי.סקראבס. מילה אהובה?סטאיילD: דיסק אהוב?ממ.של30 והשלושה שלTHE USED. הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?חח יותר מדי דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?ממ. עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן,כל הזמן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?חח לא.וואי ממש באלי נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?ממ.כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כןן^^ פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?ממ.לא נתפסתיD: נרדמת בשיעור?כן

למעלה