^^
שם:נועה מין:נקבה גובה:170 צבע עיניים:חום מיקום:ירושלים\מבשרת נכשלת במקצוע?כן מאוהב/ת?:לא נראה לי חבר/חברה:לא כמה זמן אתם ביחד?:... מה את/ה לובש/ת עכשיו?:מכנסי חאקי כאלה
וחולצה של דה יוזדXD סקס לפני החתונה?:אם זה מתאים התאהבת פעם במורה?:גאד לא מעשנת?:לא שותה?:מדי פעם מפלרטט/ת? אממ..
צבע אהוב:כולם חוץ מצהוב, כתום, ומה שביניהם. חיות אהובות:צ'יטה, ציפור, משהו כזה.. הכית מישהו?:לא משהו רציני מדי מישהו נתן לך סטירה?:כע באינטרנט הרבה?:כע ביישן?:כע עד כמה אתה בוטח באנשים?:אע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כע היית בחו"ל?:כע השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כע אתה מפונק?:כע שתייה מועדפת?:קולה אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:תחתונים וחזייה!!1 פירסינגים?:9, כולם באוזניים קעקועים?:אין אוהב להצטלם?:לא אתה שזוף?:ממש לא מתעצבן בקלות?:כע מסתדר עם אמאבא?:לא מסתדר עם האחים?:כע איך אתה מוציא כעס?:ריצה, צעקות, לשבור דברים, לפגוע בדברים ברחת פעם מהבית?לא לגמרי מה היית רוצה?:לעוף(?) איך נראית האקס/ית שלך?:שקוף קיץ או חורף?:בחורף קיץ ובקיץ חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?:מכוער תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:כמו השיער תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:תלוי שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אפאחד, אני מקווה. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:זרת. איזה דבר לא שימושי באמאשלי. רומנטי?כע במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:ביד ימין- מגן זיעה של פוב ושני צמידים קטנים של גולגולות. ביד שמאל שעון, ואיזה 40 שלאקים- שחורים, ורודים, שני אדומים, לבן אחד וירוק אחד. על הצוואר שרשרת של HIM. באוזן ימין שני לובים ושני הליקסים, באוזן שמאל אינדאסטריאל ושלושה לובים. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ממזמן. אני הולכת בעיקר להופעות. עם מה\י אתה ישן?:בובות פרווה?XD בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי מה עשית היום? ערכתי סרט מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחלישה את המוזיקה שהעירה אותי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מחבקת את הדובי שלי? את מי היית לוקח לאי בודד?וילה?XD אם היית חייה איזה חייה היית?צ'יטה? איזה שפות אתה מדבר?עבריתאנגלית בן-אדם של לילה או יום?תלוי. רגיש לדיגדוגים?מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך?כשסבא וסבתא נפטרו, כשההורים התגרשו... מה היום הכי טוב בחיים שלך?כשעשיתי צניחה חופשית, נראה לי. מה הדבר הכי חשוב לך?האחים שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?אוף. ממה אתה הכי פוחד?להיות לבד. המקום האהוב לחופשה?לונדון, נראה לי. טעם גלידה אהוב?שרבט תות ממתק אהוב?ארמ.. מכונית?המממ חג?פסח?
תוכנית אהובה בטלויזיה? אנג'ל מילה אהובה?המ דיסק אהוב?אי אפשר לענות על זה! הייתה לך שיחה רצינית?אמ. כן? חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?נראה לי ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא (לגברים נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? אני עכשיו בדיאטה, אבל זה לא כדי להרזות, זה כי לא אכלתי בריא עד עכשיו הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
לא פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן
שם:נועה מין:נקבה גובה:170 צבע עיניים:חום מיקום:ירושלים\מבשרת נכשלת במקצוע?כן מאוהב/ת?:לא נראה לי חבר/חברה:לא כמה זמן אתם ביחד?:... מה את/ה לובש/ת עכשיו?:מכנסי חאקי כאלה