שאלון

Rose131

New member
^^

שם:נועה מין:נקבה גובה:170 צבע עיניים:חום מיקום:ירושלים\מבשרת נכשלת במקצוע?כן מאוהב/ת?:לא נראה לי חבר/חברה:לא כמה זמן אתם ביחד?:... מה את/ה לובש/ת עכשיו?:מכנסי חאקי כאלה
וחולצה של דה יוזדXD סקס לפני החתונה?:אם זה מתאים התאהבת פעם במורה?:גאד לא מעשנת?:לא שותה?:מדי פעם מפלרטט/ת? אממ..
צבע אהוב:כולם חוץ מצהוב, כתום, ומה שביניהם. חיות אהובות:צ'יטה, ציפור, משהו כזה.. הכית מישהו?:לא משהו רציני מדי מישהו נתן לך סטירה?:כע באינטרנט הרבה?:כע ביישן?:כע עד כמה אתה בוטח באנשים?:אע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כע היית בחו"ל?:כע השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כע אתה מפונק?:כע שתייה מועדפת?:קולה אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:תחתונים וחזייה!!1 פירסינגים?:9, כולם באוזניים קעקועים?:אין אוהב להצטלם?:לא אתה שזוף?:ממש לא מתעצבן בקלות?:כע מסתדר עם אמאבא?:לא מסתדר עם האחים?:כע איך אתה מוציא כעס?:ריצה, צעקות, לשבור דברים, לפגוע בדברים ברחת פעם מהבית?לא לגמרי מה היית רוצה?:לעוף(?) איך נראית האקס/ית שלך?:שקוף קיץ או חורף?:בחורף קיץ ובקיץ חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?:מכוער תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:כמו השיער תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:תלוי שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אפאחד, אני מקווה. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:זרת. איזה דבר לא שימושי באמאשלי. רומנטי?כע במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:ביד ימין- מגן זיעה של פוב ושני צמידים קטנים של גולגולות. ביד שמאל שעון, ואיזה 40 שלאקים- שחורים, ורודים, שני אדומים, לבן אחד וירוק אחד. על הצוואר שרשרת של HIM. באוזן ימין שני לובים ושני הליקסים, באוזן שמאל אינדאסטריאל ושלושה לובים. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ממזמן. אני הולכת בעיקר להופעות. עם מה\י אתה ישן?:בובות פרווה?XD בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי מה עשית היום? ערכתי סרט מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחלישה את המוזיקה שהעירה אותי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מחבקת את הדובי שלי? את מי היית לוקח לאי בודד?וילה?XD אם היית חייה איזה חייה היית?צ'יטה? איזה שפות אתה מדבר?עבריתאנגלית בן-אדם של לילה או יום?תלוי. רגיש לדיגדוגים?מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך?כשסבא וסבתא נפטרו, כשההורים התגרשו... מה היום הכי טוב בחיים שלך?כשעשיתי צניחה חופשית, נראה לי. מה הדבר הכי חשוב לך?האחים שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?אוף. ממה אתה הכי פוחד?להיות לבד. המקום האהוב לחופשה?לונדון, נראה לי. טעם גלידה אהוב?שרבט תות ממתק אהוב?ארמ.. מכונית?המממ חג?פסח?
תוכנית אהובה בטלויזיה? אנג'ל מילה אהובה?המ דיסק אהוב?אי אפשר לענות על זה! הייתה לך שיחה רצינית?אמ. כן? חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?נראה לי ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? אני עכשיו בדיאטה, אבל זה לא כדי להרזות, זה כי לא אכלתי בריא עד עכשיו הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
לא פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן

למרות שזה בהצתה מאוחרת

שם: איילת מין: נקבה גובה: מטר חמישים ככה.. צבע עיניים: חום:-\ מיקום: ירושלים נכשלת במקצוע? כה. מאוהב/ת?: כן. חבר/חברה: אני חושבת שכן. אני לא בטוחה. כמה זמן אתם ביחד?: כמעט שנתיים. מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה סקס לפני החתונה?: כן... התאהבת פעם במורה?: איכס. לא. מעשנת?: ממשלא! שותה?: כה
מפלרטט/ת?: לא. צבע אהוב: שילובים של שחור ואדום, שחור וסגול, שחור ולבן. חיות אהובות: סוסים. הכית מישהו?: לא בקטע הכואב. סתם בצחוק. מישהו נתן לך סטירה?: כה. באינטרנט הרבה?: נראה לי. ביישן?: לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לצערי יותר מדי... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אממ.. יכוליות היית בחו"ל?: כה השעו אותך?: לא... היית רוצה לגור במקום אחר?: ממש. אתה מפונק?: בערך. פעם הייתי יותר. שתייה מועדפת?: מבחינת אלכוהול? רוסי לבן, או אורגזמה. משהו רגיל? לא ממש אכפת לי. אתה מודל לחיקוי?: ממש לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: חזיה? פירסינגים?: רק באוזניים... קעקועים?: לה. אוהב להצטלם?: תלוי במצברוח... אתה שזוף?: ממש לא
מתעצבן בקלות?: לא כ"כ... מסתדר עם אמאבא?: לא לאחרונה. אנחנו לא כזה בקשר פשוט. מסתדר עם האחים?: אפשר לומר. למרות שאחד התחתן והוא נהיה מעצבן. איך אתה מוציא כעס?: מציירת. כותבת. בוכה... ברחת פעם מהבית? לה. מה היית רוצה?: שהדברים עם חבר שלי יסתדרו. איך נראית האקס/ית שלך?: המ. איזה אחד מהם? קיץ או חורף?: קיץ. איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף ומבולגן תוכל להיות צמחוני?: בחיים לא! איך את נראית?: אממ.. נמוכה. שמנמנה?(יש שיגידו שלא.) אממ.. שיער חום, יחסית ארוך. וזהו:S תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כה.. אבל רק אם הוא בוגר מספיק תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אני כן
שחית פעם בעירום?:לא!!! אני רוצה:-\ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אצבע ברגל. רומנטי? לא יודעת. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד ורוד שהידיד ההומו שלי נתן לי
אה, וצמיד ברגל. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: המ.... בחופש הגדול. זה היה רשמי. אחד לא רשמי? חמישי בלילה... עם מה\י אתה ישן?: אמממ.. זה משתנה לפי המצברוח... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: דה. מה עשית היום? למדתי למבחן במתמטיקה מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדברת עם חבר שלי את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? ג'וק. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית בן-אדם של לילה או יום? של כלום. רגיש לדיגדוגים? לגמרי. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? שחבר שלי יהיה שמח. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? תלוי במצברוח... ממה אתה הכי פוחד? מים. המקום האהוב לחופשה? מממ... אירופה.. טעם גלידה אהוב? וניל
או משהו ממש שוקולדי.. ממתק אהוב? לא יודעת:S מכונית? פוג'ו חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? Queer As Folk מילה אהובה?.... דיסק אהוב? אין הייתה לך שיחה רצינית? ברור חיבקת מישהו? ברור. אבל לא מספיק גרמת למישהו לצחוק? כה... הרגשת טיפש? כל-כך. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה התגעגעת למישהו? ממש. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כה מישהי/ו בגדה בך? כה נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את מגדל אייפל? לא.. עישנת מריחואנה? לא!!!!!!! שיחקת מונופול? כה נישקת מישהי? כה (לגברים;) נישקת מישהו? חחח... גם נישקתי מישהיא. עשית אמבטיית קצף? מממ
כן
ניסית דיאטה? כה הייתה לך תאונת דרכים? לא@ רכבת על פיל? סבתא שלי רכבה על פיל:S נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? ממש זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יודעת. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ממש לא! שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח... אנלא בקטע של מלחמות אוכל פגשת סלבריטי? לה. עברת על החוק וניתפסת? לא... נרדמת בשיעור? כה

Lintu666

New member
עונה

שם: דנה מין: נקבה גובה: מטר 62 בערך צבע עיניים: ירוק\כחול מיקום: רמה"ש נכשלת במקצוע? יאפ מאוהב/ת?: נופ חבר/חברה: נופ כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:בוקסר וחולצה של סופרמן (הו יה) סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: ..... (הוא היה זכר,יש לציין) מעשנת?: מדי פעם שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: נופ צבע אהוב: לא יודעת O: חיות אהובות: חתול,חולדה הכית מישהו?: כע מישהו נתן לך סטירה?: אכן באינטרנט הרבה?: יאפ ביישן?: מאד עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ממ..לא נראה לי.. היית בחו"ל?: אינדיד השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: מאד אתה מפונק?: מאד XD שתייה מועדפת?: מים\דיאט קולה אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי O: מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: וואמפייר,גבה,לוב מאוזן והרחבה. פעם היה לאברט קעקועים?: בעתיד אוהב להצטלם?: לא תמיד אתה שזוף?: ממש לא XD מתעצבן בקלות?: כן מסתדר עם אמאבא?: אבא כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: אע. צעקות? XD ברחת פעם מהבית? כן מה היית רוצה?: לחזור להיות קטנה איך נראית האקס/ית שלך?: לא נראה קיץ או חורף?: חורףףף איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: אני כבר צמחונית איך את נראית?: בלונדה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: בשנה מקסימום תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: נופ >< למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: התוספתן D: רומנטי? לא יודעת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: הפירסינגים שלי וצמידים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואו. כיתה ו' אולי XD עם מה\י אתה ישן?: בוקסר וחולצה? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא נראה לי מה עשית היום? שומדבר מעניין מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את העיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת את העיניים D: את מי היית לוקח לאי בודד? הוווו. ריאן גוסלינג
אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,קצת צרפתית וקצת ספרדית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן >< מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לפניי שבוע בדיוק. מה היום הכי טוב בחיים שלך? אע. לא זוכרת. אולי היום שבו התחוררתי לראשונה :) מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה,בע"ח,חברים,מוזיקה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הרבה דברים ממה אתה הכי פוחד? מים המקום האהוב לחופשה? אנגליהההההההה טעם גלידה אהוב? עם עוגיות ^^ ממתק אהוב? דונט נואו O: מכונית? אלפא רומיאו חג? חנוכה? תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים D: מילה אהובה? אהבה. סתם נו,מאיפה לי XD דיסק אהוב? אין לי דברים הכי אהובים נו.
הייתה לך שיחה רצינית? זה לא אמור להיות כזה האם ב24 שעות האחרונות? חיבקת מישהו? בכללי כן היום לא >< גרמת למישהו לצחוק? אכן הרגשת טיפש? כנ"ל דיברת עם מישהו שאתה אוהב? יאפ התגעגעת למישהו? מאד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? חברה כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא
עישנת מריחואנה? נופ שיחקת מונופול? יאפ נישקת מישהי? סתם כזה בשפתיים (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? אהא ^^ ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן אבל לא משהו רציני רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? נופ שיקרת? אבקורס השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא שאני זוכרת >< פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? נופ נרדמת בשיעור? אכן. אל תבואו לבצפר אחרי שינה של שעתיים בלבד. למרות שבאתי אחרי זה גם אחרי שישנתי רק שעה XD

just orka

New member
משעמם לי../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם: אור מין: נ' גובה: 1.78 צבע עיניים: ירוק-כתום מיקום: יבנה עיר האורות נכשלת במקצוע? יאפ מאוהב/ת?: לא חבר/חברה:לא כמה זמן אתם ביחד?:- מה את/ה לובש/ת עכשיו?: שארוול וחולצת צופים סקס לפני החתונה?: אם רוצים אז סבבה התאהבת פעם במורה?: hell no מעשנת?:נופ שותה?:לא ממש מפלרטט/ת?: נמ צבע אהוב: לבן ושחור חיות אהובות: משפחת החתולים הכית מישהו?: לפחות פעם ביום מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: יאפ ביישן?: דיי עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא ממש יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן היית בחו"ל?: אהא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?: לא ממש שתייה מועדפת?: מים אתה מודל לחיקוי?: לא נראהלי מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות צופים XD פירסינגים?: הרחבה בצמצום קעקועים?: לא בינתיים אוהב להצטלם?: לא, לצלם אתה שזוף?: ממש לא מתעצבן בקלות?: אהא, נו מה... ג'ינג'ית מסתדר עם אמאבא?: רוב הזמן מסתדר עם האחים?:תלוי איזה איך אתה מוציא כעס?:
ברחת פעם מהבית?לא מה היית רוצה?: אה?? איך נראית האקס/ית שלך?:דימיוני קיץ או חורף?: חורףףף איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו חרא תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמו חרא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:תלוי שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: וואי אין לי מושג.. רומנטי? קצת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ג'ינג'ית L: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: מלא צמידים, 2 טבעות קבועות.. 3 שרשראות שעון... ועגיל מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואי, לפני הרבה זמן עם מה\י אתה ישן?: חולצת טריקו מעפנה ומכנסיים פויה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? בעיקר הכנות לפעולת רבין, וכלום מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה משקפיים >_> מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה משקפיים את מי היית לוקח לאי בודד? את האייפוד שלי כפרעליו אם היית חייה איזה חייה היית? לוויתן אורקה!XD איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית טיפה ספרדית בן-אדם של לילה או יום? תלוי רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? תלוי ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים, פורצים, ומוות של בנאדם קרוב המקום האהוב לחופשה? מקום קריר טעם גלידה אהוב? שוקולד-תות ממתק אהוב? סוכריות גומי ומסטיקקקקקקק מכונית? לא עקרוני חג? פורים וחנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? 1שנות ה0, חברים מילה אהובה? בכלללללל!!!!!11 דיסק אהוב?sedthe u הייתה לך שיחה רצינית? אממ כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וסוג של כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?סוג של נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב?לא ממש ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?דהההה נישקת מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כןן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?לא שזכור לי זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חחח יאפ פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?תפסו אותי מקשקשת על שולחן נחשב? נרדמת בשיעור? כמעט

MyApocalypse

New member
משעמם../images/Emo69.gif

שם: טלאור מין: זכר גובה: לא יודע צבע עיניים: חום מיקום: חיפה נכשלת במקצוע? לא מאוהב/ת?: לא חבר/חברה: - כמה זמן אתם ביחד?: - מה את/ה לובש/ת עכשיו?: תחתונים
סקס לפני החתונה?: בכיף P: התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לפעמים מפלרטט/ת?: אהמ אולי *מגלגלעיניים* צבע אהוב: כחול חיות אהובות: ארנב הכית מישהו?: כן
מישהו נתן לך סטירה?: אמממ לא שזכור לי באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: מאוד עד כמה אתה בוטח באנשים?: בוטח רק בחברים שלי מהיסודי
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן
היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: מים אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: נעליים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזוף?:לא מתעצבן בקלות? כן: מסתדר עם אמאבא?: בדרך כלל כן מסתדר עם האחים?: לפעמים איך אתה מוציא כעס?: שומע מוזיקה, מתעצבן, צורח P: ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: אושר איך נראית האקס/ית שלך?: - קיץ או חורף?: חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצר תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: ככה =>
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, אבל לא ממש מבוגרת שחית פעם בעירום?: לא שזכור לי
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חולני רומנטי? לפעמים |גבות|
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: הולך עם כולם פה XD ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שום דבר O: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ לא טיפוס כל כך של מסיבות חח המסיבת יומולדת של חבר שלי - לפני שבועיים עם מה\י אתה ישן?: שמיכה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חחח לא נראלי שהשאלה הזאת מופנית אליי P: מה עשית היום? ממש כלום -_- מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חושב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושב את מי היית לוקח לאי בודד? את אף אחד, כולם רעים, עדיף להיות לבד, זה כל הקטע באי בודד P: אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי תשובה על זה חחח איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וטיפה רומנית בן-אדם של לילה או יום? ערב רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יום ראשון כשיש בית ספר - כי זה תחילה של שבוע חדש -_- מה היום הכי טוב בחיים שלך? יום חמישי, כי אני אוהב לקראת סופשבוע D: מה הדבר הכי חשוב לך? להיות מאושר על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על הרבה דברים, ובעיקר על היום שהיה ממה אתה הכי פוחד? מזה שמישהו קרוב אליי ימות, או שאני ימות בעצמי, או שיפרצו לנו לבית המקום האהוב לחופשה? גרמניה טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית? חחח לא יודע
חג?
תוכנית אהובה בטלויזיה? דרייק וג'וש D:: כל ניקלודיאון וגם MTV - בעיקר את עשרת הגדולים מילה אהובה?
דיסק אהוב? LOTMS של MCR כי הוא היחיד שיש לי (שקניתי)
הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן התגעגעת למישהו? אני עכשיו מתגעגע למישהו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :
מישהי/ו בגדה בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול? של קרלו
נישקת מישהי?
(לגברים;) נישקת מישהו?
עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה?
הייתה לך תאונת דרכים?
רכבת על פיל?