שאלון...

idanem

New member
עניתי גם...

קצת על מה שאתם אוהבים.. מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? קלאסי מי היא הזמרת האהובה עליכם? אבריל לאבין מי הוא הזמר האהוב עליכם? ג'ימי הנדריקס מי היא הלהקה האהובה עליכם? מטאליקה מי היא הזמרת השנואה עליכם? ג'סיקה סימפסון מי הוא הזמר השנוא עליכם? אין לי... מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? גוד שארלוט האם אתם מכורים למוזיקה? הגיוני מאוד שכן... האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה..עוד לומד.. כותבים שירים? כן... מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? נראה לי שהוטל קליפורניה של האיגלס מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? metallica s&m מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? stayin alive-bee gees או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? רוק כבד פופ או היפ הופ? היפ הופ מאטל או גרנאג'? מטאל רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? fאנק ג'אז או סול? סול פופ או אלקטרוני? פופ היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? היפ הופ רוק או מזרחית? רוק רוק או אלקטרוני? רוק מזזרחית או אלקטרוני? מזרחית מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב... ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית פופ ישראלי או לועזי? לועזי היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? ישראלי אלקטרוני ישראלי או לועזי? לועזי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי וויליאמס אביב גפן או ברי סחרוף? ברי סחרוף אביב גפן או אביב ג'דג'? אביב גפן תום פטרובר או יוני בלוך? יוני בלוך אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי הנדריקס אליס קופר או מרילין מנסון? אליס קופר ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי בן ארצי או עברי לידר? עברי לידר מוקי או ארקדי דוכין? מוקי העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? רוני סופרסטאר לא דואני! חחח... שירי מימון או מאיה בוסקילה? מאיה בוסקילה.. פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין דיון בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? בריטני ספיריס איימי לי או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט אלאניס מוריסט או קורטני לאב? אלאניס מוריסט אורית שחף או דנה ברגר? דנה ברגר שרית חדד או אורית שחף? שרית חדד העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? באסטד בקסטריט בויז או אנסינק? בקסטריט בויז ווסטלייף או בלו? בלו גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? אטומיק קיטן מטאליקה או גאנס אנד רוזס? מטאליקה נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? יו2 הדג נחש או כלא 6? כלא 6 נו דאוט או מארון 5? מרון 5 הביטלס או רולינג סטון? הביטלס לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? טייק דאת בלינק 182 או גרין דיי? גרין דיי רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? רד הוט צ'ילי פפרס אוונסנס או גארבג'? אוונסנס אר.אי .אם או טרוויס? אר.אי.אם אלג'יר או היהודים? אלג'יר היהודים או התעויוט? התעויוט כנסיית השכל או אלג'יר? כנסית השכל ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: בנות אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחית-בנים\בנות: בנימות בנימות- בנים ובנות, זה לא משנה...

חח אני!

רוק אלטרנטיבי הכי טוב מזרחית רדודה הכי רע הזמרת האהובה עליי? אין מישהי מיוחדת אבל דנה ברגר בהחלט טובה! הזמר האהוב עליי הוא ג'ון פרושונטיי אוף קורס! הלהקה הכי אהובה עליי? אין לי. סתם הרד הוט צ'ילי פפרס! הזמרת השנואה עליי היא אבריל לאבין בעעע הזמר השנוא עליי ? וואי יש הרבה אפשר להגיד שקובי פרץ הוא אחד השנואים הלהקה השנואה עליי היא מארון פייב! שתדרוס אותם משאית! אני מכחישה, טוב בסדר אני מכורה למוסיקה אני לומדת על גיטרה קלאסית עכשיו וכבר יודעת את סקארטישו! מאז שאני מכירה את עצמי אני עוסקת בכתיבה השיר האהוב עליי בכל הזמנים? זו שאלה בלתי אפשרית ולכן אני לא אענה רוק תלוי מה היפ הופ גראנג' רוק fאנק סול אלקטרוני היפ הופ היפ הופ רוק רוק אלקטרוני גם וגם אמממ לועזי אף אחד מהם ישראלי גם וגם אף אחד מהם לא משנה לי זמרים: רובי וויליאמס ברי סחרוף אביב גדג' שניהם ג'ימי מרילין מנסון חמי רודנר יהודה פוליקר עברי לידר ארקדי דוכין זמרות: אף אחת מהן יאק אף אחת מהן יאק פינק אם כבר וויטני יוסטון אף אחת מהן יאק אלאניס מוריסט אלאניס מוריסט דנה ברגר אורית שחף דה להקות: גוד שארלוט חחחחח בקסטריט בויז אהבתי אותם פעם ווסטלייף שיהיה אף אחת מהן יאק אממ.. גאנז נירוונה אירוסמית הדג נחש נו דאוט ברור מה משווים בכלל זה פער עצום בין הרמות ביטלס שניהם אגדות טייק דאט גרין דיי וואי שתי הלהקות האהובות עליי פאק..טוב רד הוט צ'ילי פפרס גארבג' דה אממ טרוויס אלג'יר! היהודים אלג'יר האחרון נראה מיותר בעיני תודה רבה

DorRhcp

New member
my turn

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם?רוק ופאנק מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם?מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? דידו מי הוא הזמר האהוב עליכם? חוץ מאנתוני יובל בנאי מי היא הלהקה האהובה עליכם? רד-הוט מי היא הזמרת השנואה עליכם? בריטני ושות' מי הוא הזמר השנוא עליכם? סאב ושות' מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? כל הלהקות הפרחות האם אתם מכורים למוזיקה? i guess האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? גיטרה!!! ומשולש.. כותבים שירים? לא ממש מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? הרבה של רד-הוט קצת של זפלין מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? bssm מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? טרו מן דונט קיל קויוטס חח או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק רוק קל או רוק כבד? שניהם פופ או היפ הופ? קצת היפ-הופ מאטל או גרנאג'? גראנג' רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? שניהם ג'אז או סול? ג'אז פופ או אלקטרוני? אלקטרוני עכשווי היפ הופ או מזרחית? .. אלקטרוני או היפ הופ?... רוק או מזרחית? רוק!!! רוק או אלקטרוני? רוק !!! מזזרחית או אלקטרוני? אלקט מוזיקה שקטה או רועשת? במצבי רוח ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? הרוב לועזית פופ ישראלי או לועזי? בעעע היפ הופ ישראלי או לועזי? קצת לועזי רוק ישראלי או לועזי? לועזי ראפ ישראלי או לועזי? בעעע אלקטרוני ישראלי או לועזי? לא משנה העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובין אביב גפן או ברי סחרוף? ברי אביב גפן או אביב ג'דג'? לא מכיר אלג'יר תום פטרובר או יוני בלוך? תום אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי!!! אליס קופר או מרילין מנסון? אני מכיר רק את poison אז אין דעה ירמי קפלן או חמי רודנר? ?? יהודה פוליקר או שלמה ארצי? ?? בן ארצי או עברי לידר? ?? מוקי או ארקדי דוכין? יש זמנים ככה יש זמנים ככה העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? בעע שירי מימון או מאיה בוסקילה? בעע פינק או אבריל לאבין? ?? וויטני יוסטון או סלין דיון? ?? בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? איכס איימי לי או אלאניס מוריסט? ?? אלאניס מוריסט או קורטני לאב? ?? אורית שחף או דנה ברגר? אורית שחף! שרית חדד או אורית שחף? אורית שחף ! העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? בעע בקסטריט בויז או אנסינק? בעע ווסטלייף או בלו? בעע גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? בעע כפול מטאליקה או גאנס אנד רוזס? שניהם נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית' הדג נחש או כלא 6? ד-נחש נו דאוט או מארון 5? ?? הביטלס או רולינג סטון? לא ממש בטוח לד זפלין או פינק פלויד? לד טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? איכס בלינק 182 או גרין דיי? בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? RedHotChiliPeppers אוונסנס או גארבג'? ?? אר.אי .אם או טרוויס? ר.א.ם אלג'יר או היהודים? היהודים היהודים או התעויוט? היהודים כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים פופ-בנים\בנות: ??? אלקטרוני-בנים \בנות: לא משנה היפ הופ-בנים \בנות: נראה לי בנים ראפ-בנים\בנות: ?? מזרחית-בנים\בנות: בעע

Eloola

New member
עונה שנית../images/Emo13.gif

מהו סיגנון המוזיקה המועדף עליכם? רוק כמובן מהו סיגנון המוזיקה ההשנוא עליכם? מזרחית מי היא הזמרת האהובה עליכם? קורין אלאל מי הוא הזמר האהוב עליכם? אמממ... לא יודעת.. מי היא הלהקה האהובה עליכם? כנסיית השכל ,רד הוט צ'ילי פפרז וגאנס אנ רוזס מי היא הזמרת השנואה עליכם? יש יותר מידי.. אמממ.. מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר, בריטני ספירס, קיילי מינו וכו'.. מי הוא הזמר השנוא עליכם? הראל והראל וכל חבריהם מי היא הלהקה ההשנואה עליכם? ווסטלייף ואן-סינק האם אתם מכורים למוזיקה? כמובן! האם אתם מנגנים בכלי נגינה כלשהו? לא, ניסיתי בעבר ללמד את עצמי גיטרה ללא כל הצלחה, ואמא שלי לא מוכנה להשקיע במורה כותבים שירים? יאפ מהו השיר הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? patience של הגאנס ו under the bridge של הפפרז. מהו האלבום הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? צריכה לחשוב על זה... מהו הקליפ הכי אהוב עליכם בכל הזמנים? califonication, גם הוא של הפפרז.. או או בסגנונות מוזיקה: פופ או רוק? רוק אוף קורס.. רוק קל או רוק כבד? באמצע.. פופ או היפ הופ? לא זה ולא זה.. טוב נו חייב...? היפ הופ. מאטל או גרנאג'? גראנג'...? [שווווב סליחה על בורות] רוק או היפ הופ? רוק פאנק או fאנק? פאנק ג'אז או סול? אני לא בקיאה בשמות הללו... פופ או אלקטרוני? אלקטרוני עדיף.. היפ הופ או מזרחית? היפ הופ אלקטרוני או היפ הופ? אלקטרוני רוק או מזרחית? רוק יאחחחחס מזרחית.. רוק או אלקטרוני? רוקקק... מזזרחית או אלקטרוני? אלקטרוני מוזיקה שקטה או רועשת? תלוי במצב רוח ובסיטואציה. בד"כ רועש. ישראלי ולועזי: מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם... נו מה אני יכולה לעשות?! יש לי את הכנסיה מצד אחד ואת כל הלהקות הלועזיות בצד שני...... קשה לי, באמת.. פופ ישראלי או לועזי? ממש ממש ממש לא ולא היפ הופ ישראלי או לועזי? לועזי רוק ישראלי או לועזי? ראה 3 שאלות קודם. ראפ ישראלי או לועזי? לועזי אלקטרוני ישראלי או לועזי? ישראלי העדפות- זמרים: רובי ווילאמס או ניק קרטר? רובי אביב גפן או ברי סחרוף? ברי אביב גפן או אביב ג'דג'? לא מכירה את השני תום פטרובר או יוני בלוך? יוני אלביס פרסלי או ג'ימי הנדריקס? ג'ימי. אליס קופר או מרילין מנסון? מרילין. ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי יהודה פוליקר או שלמה ארצי? שלמה ארצי. בן ארצי או עברי לידר? שניהם על הפנים. מוקי או ארקדי דוכין? מוקי! העדפות- זמרות: רוני דואני או גולייטה? איכססססססססס שירי מימון או מאיה בוסקילה? כנ"ל.. פינק או אבריל לאבין? פינק .. אני שונאת את הוונאבי העונה לשם אבריל לבין. וויטני יוסטון או סלין דיון? סלין בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? יאקקקקק איימי לי או אלאניס מוריסט? וואוו איך קשה... אממממממממ... אלאניס. אלאניס מוריסט או קורטני לאב? לא שמעתי מעולם את קורטני. אורית שחף או דנה ברגר? דנה שרית חדד או אורית שחף? אורית...! העדפות- להקות באסטד או גוד שארלוט? שניהם להקות תיכוניסטים וונאבים שמתאים להם לצאת עם אבריל לאבין, אבל שיהיה באסטד.. בקסטריט בויז או אנסינק? איככככככ ווסטלייף או בלו? בלו.. גילרז אלואאד או אטומיק קיטן? לא מכירה את הראשונות... מטאליקה או גאנס אנד רוזס? גאנס נירוונה או פרל ג'אם? נירוונה יו2 או אירוסמית? אירוסמית הדג נחש או כלא 6? הדג נחש! נו דאוט או מארון 5? מארון 5 הביטלס או רולינג סטון? ביטלס לד זפלין או פינק פלויד? לא שמעתי מעולם את הפינק פלויד. טייק דאת או ניו קידס פרום דה בלוק? לא מכירה את שניהם. בלינק 182 או גרין דיי? בלינק רד הוט צ'ילי פפרז או הפו פייטרס? היי, חברה, זו אני! סתם סתם... הרד הוט הם האויר לנשימה שלי! אוונסנס או גארבג'? גארבג'. אר.אי .אם או טרוויס? אר אי אמ. אלג'יר או היהודים? אלג'יר היהודים או התעויוט? התעויוט כנסיית השכל או אלג'יר? כנסיית השכל, שאלה שהתשובה ברורה מאליו.. ואחרון: רוק-בנים\בנות: בנים.ורק בנים. פופ-בנים\בנות: איכסההההה אנשים! אלקטרוני-בנים \בנות: בנים היפ הופ-בנים \בנות: בנים ראפ-בנים\בנות: בנים מזרחי-בנים\בנות: לא זה ולא זה... אבל בגלל שנאתי לאבי ביטר- שיהיה בנות...

idanem

New member
זה די מעצבן

כאתם אומרים אף אחד או שניהם או משהו בסגנון, נגיד כששאלו את מי אני מעדיף באסטד או גוד שארלוט, אני שונא את שניהם, אבל יותר את גוד שארלוט, אז כתבתי באסטד... כששאלו אלקרוני או מזרחי, אני גם שונא את שניהם, אבל אני יותר שונא אלקטרוני אז רשמתי מזרחי...וכו'...

היי,

אני בחרתי בין בריטני ספירס לג'סיקה סימפסון! בכל מקרה, היו כאלה שאני אוהבת את שניהם באותה מידה או שונאת את שניהם באותה מידה, אז לא בחרתי.

למעלה