שאלון
שאלון

שאלון../images/Emo35.gif שאלון../images/Emo98.gif

ובכן, הבה נתחיל בשאלון קצרצר, לאלו שצריכים להבריג את הברגים החלודים במוחם מתאי הזיכרון, ואלו שרק לפני ההחלדה. שם: כינוי: גיל: כיתה: מסנג'ר: דעתך על הסדרה: דעתך על המנגה: דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: תוכניותך על השתלטות העולם: אוכל אהוב: מוזיקה אהובה: תוכנית טלוויזיה: סרט: לבוש: שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: הדמות השנואה מהסדרה: פתיח אהוב: פתיח פחות אהוב: סיום אהוב: סיום פחות אהוב: שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אינויאשה הוא: מירוקו הוא: קאגומה היא: סאנגו היא: שיפו הוא\היא: סאשומארו הוא: נאראקו הוא: (שלי.) אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: ונחזור לנושא: מה השעה?: סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: מה בא לכם לעשות עכשיו?: מה אתם עושים עכשיו?: מה אתם לובשים?: מה מספר הטלפון שלכם?: אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: ועכשיו?: ..ועכשיו?: מה אתם שומעים עכשיו?: נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: שרים?: רוקדים?: כותבים?: מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: מטרידים אותכם בטלפון?: ועכשיו?: מי זה?: הנוער של היום הוא: המוטו שלכם הוא: הצדדים הרעים שבכם?: הצדדים הטובים שבכם?: הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: אתם הכי אוהבים לעשות: אתם הכי אוהבים לומר: איפה מלודי?: הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: שתהיה גדול, תהיה: שתהיה קטן, תהיה: שתהיה אצלי בארון, תהיה: משהו לספר לעולם: יפנים הם: אתה הוא: ליסה היא: סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D תהנו, ושנה טובה.

Mana Sama

New member
עונה~

שם: סיון כינוי: קסואי גיל: 18 כיתה: סיימתי :} מסנג'ר: במסרים דעתך על הסדרה: אחלה דעתך על המנגה: לא קראתי דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: משה,די כבר 0.0 תוכניותך על השתלטות העולם: או יהה D: אוכל אהוב: סושי,פסטה,פיצה מוזיקה אהובה: ג'יירוק,ג'ייפופ,לאקונה קויל תוכנית טלוויזיה: לא כל כך רואה טלויזיה סרט: כל סרט עם אנג'י 33> לבוש: גותיק לוליטה *__* שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: ג'אקוטסו,סשומארו,קאגורה,נאראקו בלי התחפושת הדמות השנואה מהסדרה: שיפו~! פתיח אהוב: owari nai yume,grip פתיח פחות אהוב: אמ..one day one dream סיום אהוב: come,my will,fukai mori סיום פחות אהוב: shinjitsu no uta איכס =S שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: לאדעת אינויאשה הוא: שמן :} מירוקו הוא: חרמן כוסיט קאגומה היא: פקאצה סאנגו היא: מאגניבה שיפו הוא\היא: הרוע של העולם >< לרצוחח סאשומארו הוא: פררר *___* נאראקו הוא: (שלי.) סקס מסוקס 3> אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: נאראקו משתלט על העולם ולשיט בו יאוי ^^ מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) אין לי כוח להפעיל את המוח מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: יאוי =X מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: LOL זה אשכרה יקרה? מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: מסממת את כולם ובוהה ביאוי משובח :} מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: בום =X מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: הייתי ממשיכה לישון~~ ונחזור לנושא: מה השעה?: 15:30? '.' סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) של סשומארו,ג'אקוטסו וקאגורה ^^ איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: וע..לא זוכרת מספרים..קיקיו וקאגו במערה היה נחמד =P מה בא לכם לעשות עכשיו?: לישון T.T מה אתם עושים עכשיו?: עונה על השאלון? '.' מה אתם לובשים?: פיג'מה =S מה מספר הטלפון שלכם?: במסרים,נראה כבר..XD אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: בכיף ^^ למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: כי את דבה =X סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. מון מארט[ח] =P המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא משו ועכשיו?: לא ..ועכשיו?: לא -.- מה אתם שומעים עכשיו?: את עצמי מקלידה XD נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא =P אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. חעחע,בהמה 3> ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כע שרים?: אני לא יודעת לשיר =S רוקדים?: כשאף אחד לא רואה 0.0 כותבים?: כבר נטשתי את זה.. מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: א..לא מטרידים אותכם בטלפון?: לא תודה :} ועכשיו?: נופ מי זה?: נחום הנוער של היום הוא: ברברי? המוטו שלכם הוא: לאקונה [קויל] מטאטה 333> הצדדים הרעים שבכם?: עצלנית הצדדים הטובים שבכם?: אני חושבת שאני חברותית,לאדעת הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: האף שלי מכוער =[ אתם הכי אוהבים לעשות: לשחק סול קאליבר 333> אתם הכי אוהבים לומר: אין לי כוח D: איפה מלודי?: בגהנום~! הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: סתם יום אחד בדרך למכולת.. שתהיה גדול, תהיה: אנימטורית/בעלת חנות לבגדי לוליטה ש-אני- תפרתי במו ידי שתהיה קטן, תהיה: צפלון =P שתהיה אצלי בארון, תהיה: גיי,אבל זה בלי קשר לארון שלך ^^- משהו לספר לעולם: תשחקו סול קאליבר~! יפנים הם: הקדושה שבעולם 3> אתה הוא: אנטיוכוס,אני אשליט פה דיקטטורה~! ליסה היא: שמנע ^^ סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D המ..גם נכון '.' תהנו, ושנה טובה. שנה טובה 33>

....

שם: יונתן כינוי: .. גיל: 14 כיתה: י' מסנג'ר: --- דעתך על הסדרה: טובה דעתך על המנגה: טובה דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים:.. תוכניותך על השתלטות העולם: אם אני אגלה לכם אז ילד בן 15 מיפן שגר לבד או רק עם הורה אחד שמתעצבן בקלות והוא אידיוט יבוא ויביס אותי. אוכל אהוב: סביח של עובד מוזיקה אהובה: אין תוכנית טלוויזיה: אממ.. CSI.. סרט: The Holy Grail לבוש: כן
שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: סאשומארו הדמות השנואה מהסדרה: אינויאשה פתיח אהוב: השני פתיח פחות אהוב: לא זוכר.. סיום אהוב: השני סיום פחות אהוב: לא זוכר שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: מה? אינויאשה הוא: סטריאוטיפ של גיבור שונן טיפוסי. מירוקו הוא: סטריאוטיפ של נזיר בשונן טיפוסי קאגומה היא: אממ.. סטריאוטיפ של הבחורה שהגיבור מתאהב בה בשנון טיפוסי? סאנגו היא: הדמות היחידה שאין כמוהה בכל שונן טיפוסי? שיפו הוא\היא: סטראוטיפ של החלש בחבורה שתמיד מציק לגיבור הראשי בשונן טיפוסי. סאשומארו הוא: אלוהים נאראקו הוא: מפחד מסאשומארו. אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: נאראקו הורג את אינויאשה ואז סאשומארו הורג את נארקו ואז הוא מחייה את אינויאשה עם טנסייגה רק כדי לצחוק עליו כל החיים :D מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) אינויאשה לסאשומארו: "חה חה , קאגרה מתה ולא יכלת להציל אותה~!" מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: הסוף בטח יהיה שקאגומה ואינויאשה מצליחים לאחד כוחות כדי להרוג את נאראקו או משהו.. מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: כששמעון פרס יפרוש (אף פעם) מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: אה? יש הרבה דמויות לסדרה.. מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: .... מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: .... ונחזור לנושא:..... מה השעה?: 3:39 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: ... איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: לא זוכר.. מה בא לכם לעשות עכשיו?: לסיים את השאלון הזה כבר.. מה אתם עושים עכשיו?: ... מה אתם לובשים?: ..... מה מספר הטלפון שלכם?: 03-7777777 אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: כן למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: כי שאלת.. סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?:לא, המקלדת שלך מעלה עשן כשאת כותבת הרבה? כדי שתקבני מקלדת חדשה.. ועכשיו?:.. ..ועכשיו?: .. מה אתם שומעים עכשיו?: רעש של המאוורר הזה של המזגנים שתלוי מחוץ לחלון נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. כבר אמרתי.. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ציורים.. שרים?: HELL NO רוקדים?: HELL NO כותבים?: HELL NO מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: אכן מטרידים אותכם בטלפון?: לא ועכשיו?: לא מי זה?: הודעה מוקלטת שגם אם מנתקים היא ממשיכה הנוער של היום הוא: לא כמו הנוער של הלילה המוטו שלכם הוא: if something is hard its not worth doing it הצדדים הרעים שבכם?: ימין ולמעלה? הצדדים הטובים שבכם?: שמאל ולמטה? הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: מה? אתם הכי אוהבים לעשות: לקרוא מנגה ולראות אנימה.. אתם הכי אוהבים לומר: ... איפה מלודי?: מאחורי העץ הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בAA שתהיה גדול, תהיה: מישהו שעובד במקצוע משעמם בחברה שאף אחד לא מכיר שתהיה קטן, תהיה: .. שתהיה אצלי בארון, תהיה: בלחץ משהו לספר לעולם: .. יפנים הם: משוגעים אתה הוא: אתם הם ליסה היא: לא סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D תהנו, ושנה טובה.

florit11

New member
וואטאשי

שם: פלורית כינוי: פופי גיל: 12 וחצי כיתה: ז'5 מסנג'ר: [email protected] סג.... XD דעתך על הסדרה: סבבה, הסוף מעפן. דעתך על המנגה: קודם אני אקרא אותה.... 0_0 דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: את מתכוונת לאח שלי? :O תוכניותך על השתלטות העולם: מוחעחעחע.... בואו נגיד שהמון חתולים ובישים, במיוחד בישים...
אוכל אהוב: סושי.... ^O^ מוזיקה אהובה: רוק תוכנית טלוויזיה: מממ... אין לי... :O סרט: "הנעלם" לבוש: נממ... חיבה מיוחדת לשחור וצבאי. ואממ... גות' לוליטה, אבל רק בחלומות... :) שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: סשומארו! 33> הדמות השנואה מהסדרה: אני חושבת ש... האקודושי? פתיח אהוב: גריפ פתיח פחות אהוב: לא 'דעת סיום אהוב: "אני רוצה לשנות את העולם"... לא היה לי כוח לכתוב באנגלית.. XD סיום פחות אהוב: אין לי שמץ... O_O שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: הפתיח של דת' נוט! ^O^ אינויאשה הוא: ערס.... XD מירוקו הוא: חרמן =/ קאגומה היא: פאקצה סאנגו היא: כוסיט שיפו הוא\היא: קרצייה סאשומארו הוא: סקסי ואפל! סאדו מאזו! יאאא!!! נאראקו הוא: (שלי.) שלך... XD אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: האבן הייתה מושלמת, קגו/אינו, סשי/אני... XD מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) שנאאקו חוזר בתשובה... :O מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: נאראקו יחזור בתשובה? XD מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: לעולם לא! מוחעחעחע! מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: "ואאעעע! אינויאשה!Q! ואאעעע! סשי! ואעעע אינוקאגו!! X.X" מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: השרפרף היה נשבר אם הייתי עולה עליו... =.= מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: הייתי עונה עליהן! D: ונחזור לנושא: יאי! מה השעה?: 17:33 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) של קאגורה, נאראקו וסשי. איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: 162 מה בא לכם לעשות עכשיו?: לאכול סושי... מה אתם עושים עכשיו?: עונה... =.= מה אתם לובשים?: פיג'מה! D: מה מספר הטלפון שלכם?: *מביטה לצדדים בחשדנות* אוקיי... איפה הפדופילים? אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: הוא ריק גם ככה, עשיתי את כל העבודה לבד... XD למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: לא 'דעת... סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: כן... ועכשיו?: היא עולה באש. ..ועכשיו?: אני עושה על האש! D: רוצה שיפוד? XD מה אתם שומעים עכשיו?: אוונסנס נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?:נכון... XD אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כן שרים?: לא רוקדים?: לא כותבים?: כן מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: עוד לא.... XD מטרידים אותכם בטלפון?: לא ועכשיו?: כן מי זה?: סבתא שלי... =.= הנוער של היום הוא: ניאו נאצי! D: המוטו שלכם הוא: "אקונה מטטה" הצדדים הרעים שבכם?: עצלנית הצדדים הטובים שבכם?: אין כאלו... XD הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: שני הצדדים אתם הכי אוהבים לעשות: לישון אתם הכי אוהבים לומר: פאק איפה מלודי?: מי זאת מלודי? הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בשירותים הציבוריים! D: שתהיה גדול, תהיה: אסטרונאוט! שתהיה קטן, תהיה: אינויאשה! XD שתהיה אצלי בארון, תהיה: מעיל, אבל זה לא יקרה... XD משהו לספר לעולם: מיאו! D: יפנים הם: מטורפים... אתה הוא: בבון וירטואלי! XD ליסה היא: מסוקסת! סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D תהנו, ושנה טובה.

mikokikyo

New member
אטאשי ^^

שם: מאי כינוי: מאיומאיו ^^ גיל: 14 ^^ כיתה: ט'5 D: מסנג'ר: כל מי שחושק במידע הנ"ל, מוזמן לשלוח לי מסרXD דעתך על הסדרה: האנימה הבאמת באמת ראשונה שלי ;_; |סניףסניף| דעתך על המנגה: מצויירת מעפןXD אבל יש בה עלילה, אז אני אתחיל לקרוא אחרי פרוטסXD דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: אמג, מטריד ;-; תוכניותך על השתלטות העולם: אמ... בכללי, לחפור בור עמוקעמוק שיוביל אותי לסין. כי כזה, אני חושבת שזה די קרוב ליפןXD אוכל אהוב: אמ... פסטה *-* מוזיקה אהובה: J-POP תוכנית טלוויזיה: אמ... אני כבר לא ממש רואה טלויזיה, רק את השידורים של טלמנגה ושל הוט אנימה... אבל חברים ^^ סרט: דוגמה *-* אמג, ראיתי אותו לראשונה לפני איזה שנה-שנתיים, בלילה חשוך אצל סבתא כשכולם מסביבי ישנו... ופאק, זה הסרט הכי מדהים שיש *-* עד היום אני הכי אוהבת אותו *-* אלן ריקמן3> לבוש: חולצה ומכנסיים O: שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: קיקיו וקוהאקו3> הדמות השנואה מהסדרה: איןXD אבל החרקים הארסיים, שיהיהXD פתיח אהוב: אמ... התלבטות קשה בין אנג'לוס לגריפ *-* פתיח פחות אהוב: אין ם: אני אוהבת את כולם3> סיום אהוב: my will/ itazura kiss/ שיר הסיום האחרון, AKA my will עם קליפ שונהXD סיום פחות אהוב: גם אין ם: שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: לא מכירה ם: אינויאשה הוא: חמוד ^^ מירוקו הוא: סקסי *-* (שמתם לב שזה מה שג'אקוטסו אמר?XD) קאגומה היא: בישוג'ו חמודה *-* סאנגו היא: כנ"ל 3> שיפו הוא\היא: מעצבןXD סאשומארו הוא: בישי *-* נאראקו הוא: (שלי.) XD שלך, אכןXD אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: דבר ראשון, הדבר הנ"ל הזה ששייך לך, היה נפטר בצורה ברוטלית ומצערת למדי. דבר שני, שיפו היה מוצא את הדוד האובד שלו והולך לחיות איתו ועם אחת הצ'יביות שהוא נדלק עליהן במהלך הפילרים שלוXD. דבר שלישי, האבן הייתה נעלמת כי סאנגו הייתה מחיה את קוהאקו בעזרתה. בשם ה', איך אף אחד אף פעם לא כתב את זה? ודבר רביעי, קאגומה ואינויאשה היו מבינים שהם אוהבים אחד את השני ועושים משהו בקשר לזה, בזמן שקיקיו הייתה מוצאת את המקום הטהור שבה ומחליטה שקרה מה שקרה, היא תתמודד עם זה יפה ותלך להחיות את סויקוטסו, כי היא תבין שהיא אוהבת את החלק הנחמד שלו, והם יחיו באושר ^O^ סוףXD מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) XD אמ, שבאמצע כל הדמויות, משמע כ-ל הדמויות, יעצרו לרגע באמצע הקטע הכי מותח ויעשו הפסקה מהעלילה, יכנסו למסך לבן כזה ויאכלו מרק כי בא ליוצרים לעשות פרסומת לקנורXD (אגב, יש איזו הוצאת ספרים בגרמניה שמכניסה חלק כזה בכל הספרים שלה כי יש לה איזה דיל עם קנורXD) מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: משהו די דומה למה שכתבתי למעלה, רק ששיפו המעפן בטח יתקע איתם עוד קצתXD מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: אף פעם, חס וחסה ם: מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: אמ, אני מניחה שהייתי מסבירה יפהיפה לכל החבורה איך להשמיד את נאראקו (במידה והכוונה היא שאפגוש בהם בקטע שבו נגמרת האנימה), ואומרת לסאנגו שכזה, לא לדאוג, קוהאקו בסדר והוא עצמו ולא בובה מעפנה על חוטים וזה ;_; קוהאקו3> מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: אמ, אני מניחה שהיו מכניסים אותי למקום כזה, עם מלאמלא קירות וחדרים לבנים, ועם דלתות לבנות שאין להן ידיות, ורק מי שיש לו ידית ביד מורשה לצאת משםXD מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: אמ, הייתי כותבת אותן?XD ונחזור לנושא: קיי קיי ם: מה השעה?: חמישה לשש בערב ם: סתם. ;; נו, אל תבכו. |סניףסניף| הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. 3> איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) אמ, את תלבושת הכהנת של קיקיו3> איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: את הספיישל של אינוקיקיו3> מה בא לכם לעשות עכשיו?: לגלות שיש לי עוד שבוע של חופש לחרוש את המנגה של פרוטסXD מה אתם עושים עכשיו?: עונה על שאלון ם: מה אתם לובשים?: חולצה ומכנסייםXD מה מספר הטלפון שלכם?: חסוי ם: אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: בטח3333333333>! למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: נעלבתי ;-; סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. ם: המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא ם: היא אמורה להעלות? ם: ועכשיו?: עוד לא O: להזמין טכנאי? ם: ..ועכשיו?: טוב, אני מתקשרת למד"א, זה כבר רציני O: מה אתם שומעים עכשיו?: memories-Ritsuka נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: האמתי שכשפתחתי את ההודעה שלך כדי להעתיק את התשובות להודעה חדשה, עיניי ריפרפו על השאלה הזו ונזכרתי להפעיל את הווינאפXD אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. לא אמרתי ם: ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כןD: שרים?: מעפןXD רוקדים?: לא ם: כותבים?: כן ^^ מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: שלוש* O: ולפעמיםXD סתם.|קשוח| מטרידים אותכם בטלפון?: לא ם: ועכשיו?: גם לא ם: מי זה?: מאיו ם: הנוער של היום הוא: לפעמים לא משו>; ואז אני מדברת עם מישהו מהפורום ונזכרת שעוד יש תקווה3> המוטו שלכם הוא: אין לי מוטו ם: הצדדים הרעים שבכם?: נסתרים?XD הצדדים הטובים שבכם?: גם הם?XD סתםסתם, אני יודעת לשרוק ם: הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: שונאת פרופילXD אתם הכי אוהבים לעשות: לדבר עם חברות, לגלוש באינטרנט, לחשוב ולהיות שמחה ^O^ אתם הכי אוהבים לומר: "קאוואי!^O^" "דאייסקי 3<" 3> איפה מלודי?: אמג, היוצרות התהפכו O: הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: פתגם מגניב D: מי המציא אותו, איש מכירות?XD שתהיה גדול, תהיה: אמ... בלון ם: סתםסתם, אולי וטרינרית/רופאה/משהו עם מספריםXD שתהיה קטן, תהיה: בדמיון שליXD שתהיה אצלי בארון, תהיה: רוקיה ם: (כי גם אני לא טרחתי לראות בליץ' עד שזה הגיע לטלמנגהXD) משהו לספר לעולם: אני אוהבת קאשימאשי, זה חמוד ^O^ יפנים הם: חמודים ומגניבים ^O^ אתה הוא: מאיומאיו ם: ליסה היא: בישית333333333333333333333>!!!! ושלי. ם: סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D לגמרי3> תהנו, ושנה טובה. שנה טובה33333333333333333333333333333>!!!!!!!11111

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifנובה

שם:מתן כינוי:שאורן גיל:14 כיתה:ט' מסנג'ר:[email protected] דעתך על הסדרה:יפה מאוד האנימה ה1 שראיתי ביפנית דעתך על המנגה:לא קראתי דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים:אין תוכניותך על השתלטות העולם:ליסע אמרתי לך לא לספר אוכל אהוב: עוף סיני מוזיקה אהובה:יפנית תוכנית טלוויזיה:אנימה נחשב? סרט:אין לבוש:חולצה ומכנסיים קצרים שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה:סאנגו הדמות השנואה מהסדרה:קיקיו פתיח אהוב:גריפ פתיח פחות אהוב:בואו נאסוף ונחפש סיום אהוב:קאמפ סיום פחות אהוב:שיר האמת שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה:אין אינויאשה הוא:בישי מירוקו הוא:בישי קאגומה היא:סבבה סאנגו היא:הדמות האהובה עלי בסידרה שיפו הוא\היא:באקה סאשומארו הוא: בישי מיתבודד נאראקו הוא: (שלי.)בסדר אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?:נארוקו וקיקיו מתים ואינו\קאגו ביחד מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.)אינויאשה:נארקו אהובי תעשה לי ילד מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?:לא חשבתי על זה מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?:לא מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?:הייתי בהלם כניראה מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?:כלום מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?:כלום ונחזור לנושא: מה השעה?:18:49 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.)תלבושת מחסל שד איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?:אחרון מה בא לכם לעשות עכשיו?:לישון מה אתם עושים עכשיו?:עונים על שאלון מה אתם לובשים?:חולצה ומכנסיים קצרים מה מספר הטלפון שלכם?:חסוי אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?:סבבה למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?:כי את זו שבאה ואני יכול לשחרר את הכלב סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?:לא ועכשיו?:לא ..ועכשיו?:כן מה אתם שומעים עכשיו?:כלום נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?:לא אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?:לא שרים?:לא רוקדים?:לא כותבים?:כע מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?:לא מטרידים אותכם בטלפון?:לא ועכשיו?:לא מי זה?:לא הנוער של היום הוא:אלים המוטו שלכם הוא:שווין הצדדים הרעים שבכם?:שאני יכול לאבד שליטה מכעס ולבלום את עצמי הצדדים הטובים שבכם?:מיתחשב הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?:כע אתם הכי אוהבים לעשות:לישון אתם הכי אוהבים לומר:מה שלומך? איפה מלודי?:לא יודע הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?:לא יודע שתהיה גדול, תהיה:כימאי שתהיה קטן, תהיה:לא יודע שתהיה אצלי בארון, תהיה:מוחבא משהו לספר לעולם: יפנים הם:בישים אתה הוא:מישו שכרגע קם ליסה היא:מחזק את מה שלמעטה סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D תהנו, ושנה טובה. גם לך

SaijinKun

New member
לא, לא חזרתי. אל תדאגו :]

שם: הומו כינוי: טל (אהמ. ><; ) גיל: 13 כיתה: כיתתית. מסנג'ר: ..כן. דעתך על הסדרה: יאי. דעתך על המנגה: לא קראתי. דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: אחמד, אפריים או אלמליך? תוכניותך על השתלטות העולם: יותר מדי תוכניות מכדי למנות. אוכל אהוב: עיניים. מוזיקה אהובה: J-רוק, J-פופ, לפעמים גם רוק רגיל, רוק כבד ומטאל. תוכנית טלוויזיה: הרבה. >< סרט: לא יודע. לבוש: קימונו? ם_ם; שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: סשומארו הדמות השנואה מהסדרה: המכוער שהופך לשפמנון? XD פתיח אהוב: הממ. פתיח פחות אהוב: ממה. סיום אהוב: לא יודע. סיום פחות אהוב: עדוי אל. שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: הממ? ס.ס; אינויאשה הוא: פדופיל. מירוקו הוא: סגול. קאגומה היא: שעירה. סאנגו היא: עץ. שיפו הוא\היא: שניהם? סאשומארו הוא: בישי. נאראקו הוא: בישי (שלא מתרחץ.) אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: מיוגה אוכל שטרודל. :ם מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: איניאשה מבקש משהו יפה? מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: אינויאשה הופך לבן אדם. ם_ם; או מיוגה אוכל שטרודל. מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: אתמול. מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: אני... לא חושב שכדאי לענות על זה. לטובת הקוראים. מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: אני יודע מה היה קורה טוב מדי. מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: כולנו היינו רוקדים במעגל ואיש מנצנץ וקטן מנגן בבסון אורז סולארי. ונחזור לנושא: לא. מה השעה?: 1230:45 לפני הספירה. סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) של סשומארו. איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: את הפרק ששיפו אושפז בהיכל חולי הנפש בע"מ, עכשיו עובדים גם בגרמניה. מה בא לכם לעשות עכשיו?: הרבה דברים. מה אתם עושים עכשיו?: הרבה דברים. מה אתם לובשים?: כלום? XD אה, אממ, חולצה ומכנסיים. מה מספר הטלפון שלכם?: רק במסרים, מותק. 3: אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: כל עוד תשאירי את התפוחים. למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: הרבה דברים. סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. אחחחח, כן. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: כבר לא. ועכשיו?: כן. ..ועכשיו?: לא. מה אתם שומעים עכשיו?: את הילדים המופרעים שבחוץ. נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: כן. רגע, לא. אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של בובספוג, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כן. שרים?: תגדירי "שרים". רוקדים?: לא. כותבים?: לפעמים. מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: לא לעוץ, למקסיקו. מטרידים אותכם בטלפון?: יותר ממה שאתם חושבים. ועכשיו?: כן. מי זה?: דוב אימו. הנוער של היום הוא: מופרע. המוטו שלכם הוא: *בשירה* הומואים, הומואים. הצדדים הרעים שבכם?: טוב. הצדדים הטובים שבכם?: רוע. הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: כולם. אתם הכי אוהבים לעשות: אובליוויון (נו, TES4: OBLIVION >_< ) אתם הכי אוהבים לומר: הומו. איפה מלודי?: שם. הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: ככה. שתהיה גדול, תהיה: ליסה. שתהיה קטן, תהיה: משקוף. שתהיה אצלי בארון, תהיה: סטרייט. משהו לספר לעולם: אתה מזוהם. ושמן. יפנים הם: קודש. אתה הוא: ספרטקוס. ליסה היא: גבוהה D: סקסית. וזו, יקיריי, עובדה. :D אחחח, כן. ועכשיו, לברוח.

NoAmItA ChAn

New member
עווווונה D:

שם: נעם D: כינוי: המממ... חלק מחברותיי - היפופונועם, גלי מהפורום הנ"ל - חמורבי, חלק מחברות שלי - נומי (><;) ושושי - סנטה\אשת העוגייה\ניקולס (הקדוש). גיל: 14 וחצי, אוטוטו חמש עשרה D: כיתה: י'5 D: מסנג'ר: [email protected] דעתך על הסדרה: ממש יפה D: דעתך על המנגה: לא קראתי אותה ><; דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: הממממ... ליסה? D: תוכניותך על השתלטות העולם: אני אתייעץ בפינקי והמוח ואחזור אליכם עם תשובה XD אוכל אהוב: ספגטי עם שמנת *____* מוזיקה אהובה: הממ.. פופ יפני ורוק XD; תוכנית טלוויזיה: אין הרבה XD סרט: שודדי הקאריביים *_______* לבוש: ג'ינס, טי שרט חמודה ונעלי ספורט. הכי נוח והכי נורמלי :) שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: סאנגו *____* הדמות השנואה מהסדרה: אין ><; פתיח אהוב: One Day, One Dream. פתיח פחות אהוב: הממ.. לא יודעת O: סיום אהוב: הראשון והשני ><; סיום פחות אהוב: Brand New World. שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: הממ.. לא יודעת O: אינויאשה הוא: מגניב DDD: מירוקו הוא: חמוד ><; קאגומה היא: מצחיקה D: סאנגו היא: שקסית וראויה להערצה *___* שיפו הוא\היא: XDDDDDDD חמוד 3: סאשומארו הוא: קשוח 3: נאראקו הוא: (שלי.) XDDDD הממ.. יפה? D: אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: קאגומה הייתה עם אינויאשה, נאראקו מת, קאגורה חופשייה, סשומארו מסתובב עם רין וג'אקן ברחבי העולם, קאנה.. הממ.. קאנית, סאנגו עם מירוקו ושיפו מוצא לו מישהי XD מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) XDDDDD הממממ... "Zetsuboshta!! העידן הפיאודלי ייאש אותי!" XPP ("אני מיואש!"). מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: מה שכתבתי, בתקווה XD מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: לא נראה לי~ מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: סאנגו - "יווו תלמדי אותי להילחם כמוך @$<?@#<?%@?<%@#%#@". מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: המממ.. אז הייתי שוברת את הרגל? XD מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: אז הייתי מבינה שאלו שאלות לא קשורות :) ונחזור לנושא: איזה נושא? מה השעה?: 21:36 (ככה חוזרים לנושא?) סתם. XD נו, אל תבכו. ;;;;;;; הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. *סניפסניף* טוב ;;; איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) הממ.. של כולם O: בייחוד של סאנגו, קיקיו, אינויאשה, סשומארו וקירארה :) איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: היו המון O: מה בא לכם לעשות עכשיו?: לאכול XD מה אתם עושים עכשיו?: בוהה במסך בטמטום XD מה אתם לובשים?: טי שרט ירוקה וג'ינס XD מה מספר הטלפון שלכם?: קפצי. (מהשרפרף 3:) אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: בשמחה XD הכל מלא בדברים מהחג 3: למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: אז זהו, שלא XD סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. או....קיי... המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: משהו כזה XD ועכשיו?: עוד יותר XD ..ועכשיו?: טוב חלאס 3: מה אתם שומעים עכשיו?: את הטלוויזיה חופרת XD נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: 3: אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. שוש. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ... תהיי לי בריאה 3: ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. XDDDDD מציירים?: לא. שרים?: אהא D: רוקדים?: כן ^^ כותבים?: בערך XD מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: אהא D: מטרידים אותכם בטלפון?: לא 3: ועכשיו?: ... ליסה, דיי להתקשר אליי. מי זה?: את 3: הנוער של היום הוא: אחלה XD המוטו שלכם הוא: יהיה טוב D: הצדדים הרעים שבכם?: הרבה XD הצדדים הטובים שבכם?: הממ.. ישנם 3: הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: המממ.. הצד ה-"ליסי" שלי 3: אתם הכי אוהבים לעשות: שמח. (אחלה תשובה, לא? XDDD). אתם הכי אוהבים לומר: אני אוהבת אותך? 3: איפה מלודי?: מחפש חברה. הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: באיחוד המרגש של גאנז אנד רוזס. שתהיה גדול, תהיה: גדול. D< שתהיה קטן, תהיה: פיצפון. שתהיה אצלי בארון, תהיה: ... אטרקטיבית 3: משהו לספר לעולם: אני גאון. יפנים הם: עם חכם XD אתה הוא: אתה, ואני הוא הוא. סגג, דאייסקוש 3>

Me!

שם: גלי D: כינוי: דארק\ יוקו \ גלי צ'אן\ דארק צ'אן\ יוקו צ'אן... קיצר קלטתם XD גיל: 16 כיתה: י"א מסנג'ר: [email protected] דעתך על הסדרה: הסדרה היפנית הראשונה שלי 3> אני אוהב אותה לתמיד דעתך על המנגה: לא קראתי, מקווה לקרוא דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: שיט!!! מה אתה עושה?! תעזוב לי את המכנסיים! תוכניותך על השתלטות העולם: זה חסוי! אוכל אהוב: נודלס ומקווה לטעום ראמן נורמלי XD מוזיקה אהובה: רוק, מטאל, פאנק וכל ביני משפתחתם תוכנית טלוויזיה: סמולוויל סרט: סימפסון 3> לבוש: אמ.... הרבה סוגים XD שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: אינויאשה כמובן ם: הדמות השנואה מהסדרה: אמ.... הכי שנואה... קיקיו... לא שונאת אותה פשוט לא מתה עליה במיוחד פתיח אהוב: Grip פתיח פחות אהוב: One day one dream או איך שלא קוראים לו... זה ה 5 נראלי סיום אהוב: My will סיום פחות אהוב: Brand new world שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: השירים בסרטים אינויאשה הוא: חמוד *_* מירוקו הוא: סוטה שבלעדיו הסדרה לא הייתה אותו דבר XD קאגומה היא: דמות שלא פיתחו אותה מספיק בסדרה וזה חבל סאנגו היא: די מעצבנת שיפו הוא\היא: מטומטם ומיותר ._. סאשומארו הוא: חצי אח של אינויאשה? נאראקו הוא: (שלי.) XD דמות טובה אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: שאני באה ומשמידה את כולם ומשתלטת על העולם! מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) ש.... אינויאשה עשה סייבר @@ מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: כולם יושמדו על ידי! מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: נקווה שלא XD מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: "הגיע זמנכן למות"? מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: אז זה היה כואב XD מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: אז זה היה כיף ם: ונחזור לנושא: אוקיי ם: מה השעה?: 22:20 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) של המיקו נראלי איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: 13 כמובן P: מה בא לכם לעשות עכשיו?: לרוץ לפאנפיקשן ולקרוא פיקים אינו\קאגו מה אתם עושים עכשיו?: ביד. סתם XD עונים על השאלון XD מה אתם לובשים?: חולצה ומכנס ם: מה מספר הטלפון שלכם?: משו עם 0 ו 5 אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: חופשי XD למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: לא חושבת... XD סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא XD ועכשיו?: לא ..ועכשיו?:לא XDD מה אתם שומעים עכשיו?: כלום נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא XDD אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: לפעמים שרים?: אהא ^^ רוקדים?: אהא ^^ כותבים?: מעדיפה שלא, לא אוהבת ת'כתיבה שלי מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: בטח! אני צכה להשתלט גם על הארץ שם מטרידים אותכם בטלפון?: הטרידו, אבל השמדתי אותו! ועכשיו?: לא מי זה?: לאדעת ם: הנוער של היום הוא: זנותי XD המוטו שלכם הוא: השמדה המונית! הצדדים הרעים שבכם?: קצת אנוכית ועצלנית ברמות XD הצדדים הטובים שבכם?: לאדעת.... הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: אמ... לאדעת @@; אתם הכי אוהבים לעשות: לקרוא, לשיר, לרקוד ולשמוע מוזיקה >< אתם הכי אוהבים לומר: נדפקתם איפה מלודי?: in your ass הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: אמ.... בבנק XD שתהיה גדול, תהיה: אני אשתלט על העולם!!!!!!!1 שתהיה קטן, תהיה: אתכנן איך להשתלט על העולם! שתהיה אצלי בארון, תהיה: ארנב ם: משהו לספר לעולם: אני עוד אשתלט עליך! יפנים הם: חמודים 3> אתה הוא: חמודה! ם: ליסה היא: מותק 3>

Evil Cupcake

New member
אנוכי D:

שם: טל. כינוי: .. גיל: 13 כיתה: ח' מסנג'ר: אין לי , מחשב באקה. דעתך על הסדרה: סביר להניח שאם אני בפורום אינויאשה אני אוהבת אותה, לא? דעתך על המנגה: חסר לה צבע
דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: בדואי חמוד. תוכניותך על השתלטות העולם: שימוש לרעה בתותים. אוכל אהוב: אני חושבת שפיצה... כן, פיצה. מוזיקה אהובה: סקרימו , מטאל קור, הארדקור. תוכנית טלוויזיה: בעיקר MTV . סרט: אפקט הפרפר לבוש: המ, חולצה של להקה, צמידים , חגורת ניטים וג'ינס, בדרך כלל. שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: קוגה וג'אקוטסו. הדמות השנואה מהסדרה: טוטוסאי. פתיח אהוב: גריפ. פתיח פחות אהוב: איי אם. סיום אהוב: דירסט סיום פחות אהוב: אוורי הארט. שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: הא?... אינויאשה הוא: אידיוט D: מירוקו הוא: איש נחמד שעדיין לא מצא את ייעודו בחיים. לא, סתם, הוא חמוד. קאגומה היא: גברת מושי מושלמת
סאנגו היא: מאגניבה D: שיפו הוא\היא: היא? O.ס סאשומארו הוא: צריך להוציא ליין אופנה עם נאראקו. נאראקו הוא: (שלי.) האיש הרע, יענו . אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: אני חושבת שהייתי ממשיכה את הסדרה כמו שהכותבת המשיכה את פרוטס באסקט, שמגלים שאקיטו היה אישה או משהו . מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) "אינויאשה, אני...חושב שאני אוהב אותך." - מירוקו. מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: שו סוף? היא הייתה אמורה לסיים את המאגה ב-500 וזה כבר 521. מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: לא יודעת, היא לא כ"כ זקנה O.O מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: הווו.... לא יודעת ><" מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: מה הקשר? O: מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: בדיוק XD ונחזור לנושא: אוקיי D: מה השעה?: 10:26 סתם. נו, אל תבכו. ;; הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) את התלבושת של באנקוטסו. איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: 107. וגם 37. מה בא לכם לעשות עכשיו?: לישון . מה אתם עושים עכשיו?: עונים על שאלון. מה אתם לובשים?: מכנסי טרניינג כתומות וחולצה קצרה של מגהדת'. מין פיג'מה? מה מספר הטלפון שלכם?: 0.0 נאנדאיו?! אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: אהה , סבבה . למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: אין לי מושג. סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא O: ועכשיו?: המ... רגע, מה זה? ..ועכשיו?: שיט . מה אתם שומעים עכשיו?: כל I brought you my bullets, you brought me your love- MCR . נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא :O אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ברור. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. XDDD ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כן . שרים?: לא. רוקדים?: לא. כותבים?: כן. מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: כן D: מטרידים אותכם בטלפון?: לא ועכשיו?: לא מי זה?: שימעון. הנוער של היום הוא: חסר פרופורציות D: המוטו שלכם הוא: המ... שלום , שמי קישקשתא, ואני זיין שכל. הצדדים הרעים שבכם?: קנאה T.T הצדדים הטובים שבכם?: אהה... לא יודעת O: הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: מה?! אתם הכי אוהבים לעשות: מוזיקה. אתם הכי אוהבים לומר: שימעון. איפה מלודי?: לא יודעת. הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: הטיפש נפל מהשמיים D: שתהיה גדול, תהיה: כלום DD: שתהיה קטן, תהיה: עורכת דין. שתהיה אצלי בארון, תהיה: חולצה. משהו לספר לעולם: תודו שג'אקיבאנקי כבש את כולכם 3> יפנים הם: מוכשרים. אתה הוא: שימעון .

אני !!!

שם:מיכאלה צ'אן ^^ כינוי:קאגומה המדליקה P: גיל:14 כיתה:ט' מסנג'ר: [email protected] דעתך על הסדרה: שום מילה לא יכולה לתאר עד כמה הסידרה הזו מצויינת >< דעתך על המנגה: אהבתי תמאנגה מאוד ^^ ...למרות קראתי רק 5 ממנה... דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: קוואייי >< תוכניותך על השתלטות העולם:להכריח את כל העולם להיתמכר ליאויי (מוחעחעחע XD) אוכל אהוב: סושי ^^ ...גלידה,קרמבו P: מוזיקה אהובה:יפנית ישראלית ואנגלית ^^ ...אין לי סוג מועדף.-.- תוכנית טלוויזיה:אינויאשה >< ועוד כמה... סרט:יש המון OO לבוש:חולצה וג'ינס -.- שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: אינויאשה וקאגומה הדמות השנואה מהסדרה:נאראקו פתיח אהוב: MY WILL פתיח פחות אהוב: I WANT TO CHANGE THE WORLD סיום אהוב: סיום פחות אהוב: שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אינויאשה הוא: קוואייי ברמות ....אינו'ת עשה לי בישים ><!!!! מירוקו הוא:הנטאיי ...אבל עדיין מאמי קאגומה היא:חמותה חכמה ונחמדה...אני לא יגיד שאני אוהבת אותה כי זה ישמע מוזר OO סאנגו היא:מחסלת שדים שיפו הוא\היא:קרץ ..לא מחבבת אותו -.- סאשומארו הוא: פלאפי ובישי >< ....סאשי תישה לי צ'יבים ><!!!! נאראקו הוא: (שלי.)..לא אוהבת אותו אתה יכולה לקחת אותו בכיף אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: נאראקו היתחתן עם קאנה ועזב תסידרה...אינויאשה וקאגומה היתחתנו ושיפו היה השיפכה שלהם ...וכולם חיו באושר ועושר עד שמירוקו שוב נגע בתחת של אישה אחרת ושאנגו דפקה לו תבומרנג בראש >< מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.):קוהקו יציע לרין חברות 3: מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: אין לי מושג OO מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?:יגע זמנה אני בטוחה ^^ מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?:קודם כל הייתי מבקשת חתימה ומיצלמת איתם המון OO...אחר כךך מחבקת כל אחד מהם ...ומנסה להישתמש בטסאייגה ^^ כזה מגניב P: מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?:הייתי שוקלת שוב כי אני יכולה לישבוא ציפורן O: מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?:הייתי עונה אליהם בשימחה ^^ ונחזור לנושא:....טוב OO מה השעה?:13:39 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.):תתילבושת של סאשימרו ...כי זה כולל את פלאפי ^^ איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?:יש המון OO...אני אוהבת תפרק עם הפסטיבל שקאגומה מופיעה בו ומישתתפת בכל דבר שהיה שם ...אני גם אוהבת תפרק "להיות עם סאשומארו לנצח3:. מה בא לכם לעשות עכשיו?:ליקרוא מאנגה -.- מה אתם עושים עכשיו?:עונים על השאלות ושומעים את שירי הפתיחה והסיום של אינויאשה ^^ מה אתם לובשים?:פיג'אמה OO מה מספר הטלפון שלכם?:054.... סתם ניראה לכם ..למ ישרוצה שישלח לי מסר P: אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?:אממ כל עוד אמא שלי לא בבית אז סבבה למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?:שאלת,לא ...? סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?:ניראה לי יש ריח של שרוף OO ועכשיו?:רק מחמיר... ..ועכשיו?:שיט >< מה אתם שומעים עכשיו?: אינויאשה !!! נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא OO..זה מה שצריך ליכתוב OO אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?:יאפ ^^ שרים?:ליפעמים -.- רוקדים?:לא כותבים?:פעם בכמה זמן מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: לא.... מטרידים אותכם בטלפון?:יאפ ועכשיו?:לא מי זה?:חברות OO הנוער של היום הוא:קרציה >< המוטו שלכם הוא:העולם לא יפה,הוא קיים הצדדים הרעים שבכם?:מתרגזת מהר OOומאוד קרציה שאני רוצה הצדדים הטובים שבכם?:ידידותית לסביבה 3: הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: אין לי שמץ ... אתם הכי אוהבים לעשות:מיקלחת (= אתם הכי אוהבים לומר: "מזה השטויות האלה >< " איפה מלודי?:אין לי שמץ OO הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?:דייט לאור הירח ^^ שתהיה גדול, תהיה:מאנגקה ??...או משהו עם טבע וחיות ..עדיין לא יודעת שתהיה קטן, תהיה: מלך בלהכין ארמונות בחול ^^ שתהיה אצלי בארון, תהיה:מודדת בגדים שלך ^^ משהו לספר לעולם:לא ממש OO יפנים הם:מושים ^^ !!! אתה הוא:בנאדם שכדי להכיר P: היה מגניב ^^ ג'ה נה

ל: מישהוא (אני לא יודעת איך קוראים לו!)

רק שתדעיייייייי קותבים שאנגו ולא סאנגו סאנגו נוא מחבורת השבעה ובקגומה אין א ב: ק א גומה הבנת????????? ויש המשך......... קאגומה: אינויאשה אינויאשה: קגומה את בסדר ~ חיבוק ~ ~ אינויאשה מסתובב ובוכה ~ שיפו: אינויאשה אתה אמרת לי שגברים אמיתיים לא בוכים אינויאשה: תשתוק!!!!! קגומה: אינויאשה????????? מיוגה: שיפו תפסיק לעבוד עליי אני עובד כבר שנים רבות עם אינויאשה ואף פעם! לא ראיתי אותו בוכה! שיפו: אני לא משקר תראה בעצמך מיוגה: איפה איפה? אינויאשה: אני לא בוכה!!!!!!!!! הרי כולם ניצלו!!!!!! למה שאבכה כולם בסדר!!!!!!!!

Mana Sama

New member
כותבים "כותבים",קודם כל -.- וזה כן סאנגו

מה הקשר חבורת השבעה? וגם קאגומה זו לא טעות..אפשר לכתוב את זה בשני הדרכים מכיוון שזה שם לועזי אז כזה..סתמי D:

אה כן, נושא.. ../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

שם: יוקע כינוי: יוקע גיל: 15 כיתה: י' מסנג'ר: מי שצריך אותי יודע איך למצוא אותי~ דעתך על הסדרה: סבירה דעתך על המנגה: חרושה דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: הוו שקסי שלי. עוד דקה חוזרים למיטה מאמי~ תוכניותך על השתלטות העולם: אני כבר שולטת~ אוכל אהוב: פיצה. גלידה. שוקולד. מוזיקה אהובה: רוק תוכנית טלוויזיה: מלאך שחור~ האוס~ סרט: פטריוט, שרק, שודדי הקרביים~ לבוש: ג'ינס שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: ג'אקוטסו~ הדמות השנואה מהסדרה: המ. אמא של קאגומה (תודו שהחיוך שלה לפעמים דורש בעיטה) פתיח אהוב: לאזוכרת פתיח פחות אהוב: לאזוכרת X.X סיום אהוב: IAM סיום פחות אהוב: המ זה עם עץ בסוף (?) שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: לאזוכרת אינויאשה הוא: כלב? מירוקו הוא: חרמן? קאגומה היא: פקאצה? סאנגו היא: פקאצה בהכחשה? שיפו הוא\היא: קרציה גדולה מדי? סאשומארו הוא: שקסי~ נאראקו הוא: (שלי.) סגול(?) אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: פצצת האטום של ארה"ב נופלת לתוך הבאר, מגיעה לעולם ופיאודלי, וכולם מתים. מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) ה-ס-ו-ף מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: כולם מתים. מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: יכול להיות ת'אמת.. מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: מותו. מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: העולם לא היה טוב יותר מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: אנשים היו עונים על שאלות לא קשורות.. ונחזור לנושא: מה השעה?: שנמצא חיים סתם. מה סתם? נו, אל תבכו. אני בוכה! הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. לא אוהבים את ליסע >; איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) של קאגומה וסאנגו כשהן מתקלחות איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: לאזוכרת מה בא לכם לעשות עכשיו?: לישון מה אתם עושים עכשיו?: ישנים מה אתם לובשים?: פיג'מה מה מספר הטלפון שלכם?: חפשו במדריך~ אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: לא. העבודה הזאת שמורה לי למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: כי שאלת..? סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. לא תודה. כולם שם אנטישמים מסריחים~ המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא ועכשיו?:לא ..ועכשיו?:כנ"ל מה אתם שומעים עכשיו?: את הטלויזיה מהסלון.. נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: .. לא אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. אוקי, אני מודה יש שיר חדש בשם "הטלויזיה מהסלון"!! האפי? ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. פחחח.. לגמרי ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: סום טיימס שרים?: אם אי פעם שמעתם צופר אזעקה ולא הבנתם מאיפה הוא הגיע, היי! רוקדים?: הריצפה עקומה מדי כותבים?: בדרך כלל מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: איך גילית?! מטרידים אותכם בטלפון?: פעם הטרידו. היום הפלאפון מעלה אבק. הוא נורא בודד~ ועכשיו?: לא מי זה?:אליהו הנביא הנוער של היום הוא: צמר"ת! המוטו שלכם הוא: אין דבר העומד בפני הפלוץ של אחותי הצדדים הרעים שבכם?: אין כאלה, אני נשמה טהורה וזכה, אני השלמות בהתגלמותה~! הצדדים הטובים שבכם?: הכל טוב אצלי, מכף רגל ועד ראש~! הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: הרגל שלי. אתם הכי אוהבים לעשות: לישון ולאכול אתם הכי אוהבים לומר: חיבוקיייייייי איפה מלודי?: מת הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בארנק של אמא שתהיה גדול, תהיה: מת שתהיה קטן, תהיה: מת קטן יותר (?) שתהיה אצלי בארון, תהיה: סטרייט משהו לספר לעולם:כולם הולכים למות עוד פחות מ50 שנה.. כן כן. אמת מרה יפנים הם: מפחידים אתה הוא: כנראה מישהו שעבר ניתוח לשינוי מין. כי בפעם האחרונה שבדקתי, הייתי 'היא' ולא 'הוא' אבל ניחא~ ההורים עדיין מתווכחים על זה..

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifמשעמם>> שם:עדי כינוי:עדידע גיל:כמעט 16 כיתה:י"א מסנג'ר:אין לי כוח לרשום דעתך על הסדרה:היא..בסדר דעתך על המנגה:היא ארוכה O_O דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים:הוא קאווייייי תוכניותך על השתלטות העולם:לא אומרת ולא אומרת אוכל אהוב:חומוס,טוסט מוזיקה אהובה:רוק תוכנית טלוויזיה:קייל XY סרט:הארי פוטר 5 לבוש:גופיה שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה:קיקיו הדמות השנואה מהסדרה:שיפו פתיח אהוב:ואן דיי ואן דרימ פתיח פחות אהוב:לא יודעת >> סיום אהוב:שיר האמת, מיי וויל,קאמ סיום פחות אהוב:נשיקה שובבית שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אינויאשה הוא:כלב!:O מירוקו הוא: סקסי~ קאגומה היא:מעצבנת סאנגו היא: מאגניבע~! שיפו הוא\היא:קרציה סאשומארו הוא: סקסיסקסיסקסי נאראקו הוא: (שלי.)בבון! סג... אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?:כולם חיים באושר ועושה וכושר ויושר עד שקאנה באה והורגת את כולם מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.)נארקו נמאס לי לנסות להרוג את קיקיו מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: אינוי/סאשי~ מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?:בקרוב מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?:אהאהאהאאה |שוקטוטאלי| מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?:הייתי קופצת משרפרף מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?:מה שקורה עכשיו ונחזור לנושא: מה השעה?:לא יודעת סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.)הבגד של קיקיו איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: הספיישל קיקיו/אינוי הפרקים של ההצגה מה בא לכם לעשות עכשיו?:לא יודעת מה אתם עושים עכשיו?:עונה על השאלון D: מה אתם לובשים?:תחתון,חזיה וחוצלה מה מספר הטלפון שלכם?: זה סוד שמור אפילו אני לא יודעת אותו אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?:בטח :) למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?:לא סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו.טווווווב המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?:לא ועכשיו?:לא ..ועכשיו?:עדיין לא מה אתם שומעים עכשיו?:שום דבר נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?:- אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?:לא שרים?:לא רוקדים?:לא כותבים?:כע מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?:לאלאלא מטרידים אותכם בטלפון?:לא ועכשיו?:לא מי זה?:- הנוער של היום הוא:חרא נוער סגגג המוטו שלכם הוא:אין לי הצדדים הרעים שבכם?:לא יודעת הצדדים הטובים שבכם?:מתו~ הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?:הא? אתם הכי אוהבים לעשות:לכתוב~~ אתם הכי אוהבים לומר: זבל איפה מלודי?:מלודי מת ;-;-; הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?:שאלה טובה שתהיה גדול, תהיה:גדולה שתהיה קטן, תהיה:קטן שתהיה אצלי בארון, תהיה:נחשי~ משהו לספר לעולם:שאין לי כוח לענות על השאלון יפנים הם:סגידים אתה הוא:האדם שאמא שלך הזהירה ממנו

סקס, פוקי ויאוי!

שם:מור כינוי: ילדת כוכבים גיל:16 כיתה:יא מסנג'ר: נה, ולתת לסוטים לחדור למסן התמים והלא מאוכלס שלי?! דעתך על הסדרה: סגידהOO דעתך על המנגה: המנגה נחמדה. אם כי היא מתקדמת די לאט. דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: אחמד, אמרתי לך שאין לי שקל! תוכניותך על השתלטות העולם: אני אגרום לכל העולם להבין שיאוי ויורי זה טוב! אוכל אהוב: סושי, נודלס, אגרול, שרימפס מוזיקה אהובה:פופ ומנגינת הפתיחה של דת' נוט תוכנית טלוויזיה: אינויאשה סרט:ואן הלסינג, שרק, ספיידרמן לבוש: מה שיוצא אני מרוצה שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה:ג'קוטסו. מהסיבה הפשוטה שהוא ואינויאשה פשוט נועדו זה לזה, ועל כן חובתנו היא לסגוד להם. הדמות השנואה מהסדרה: הממ.... נראהלי ששיפו. פתיח אהוב: הראשון פתיח פחות אהוב: האחרון סיום אהוב: קום מיי ואיי סיום פחות אהוב: אה נו וורלד שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אמ... לא ממש מכירה אינויאשה הוא: אידיוט גמור. איך אפשר שלא לרצות את ג'אקי?!?!? מירוקו הוא: הנטאי(סוטה) קאגומה היא:באקה. סאנגו היא:בחורה עם ציצים גדולים. שיפו הוא\היא: בעל מין לא מוגדר סאשומארו הוא: טו סקסי פור היס שרט נאראקו הוא: של ניא וירקות אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: אינו והחבורה מצליחים לכסח את נארקו, אינו וקגו מתחתנים, מירוקו וסאנגו מתחתנים, לשני הזוגות נולדים ילדים ושלום על ישראבלוג מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) הממ..... 'אני אוהבת אותך!', מאינויאשה לג'אקוטסו מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: קגו התחתנה עם אינו, נולדו להם שלושה ילדים. מירוקו וסאנגו גם הביאו לעולם הרבה ילדים, וביחד הם יוצרים צבא כדי להשתלט על העולם. מוהאהאהאהא!!!!!!!!!! מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?:הייתי בעיקר ממשמשת את הפלאפי של סאשי ואת האוזניים של אינו בשעה שהם צורחים על הג'ינג'ית עם המשקפיים להפסיק להפסיק. מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: בסופו של דבר נוחתים על הרצפה ושואלים את עצמכם אם הגעתם לעולם הבא מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: העונה(אני) הייתה מתעצבנת ושוברת דברים. ונחזור לנושא: מה השעה?:15:53 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: ג'אקי לבש פעם קימונו סגול עם עלים ירוקים שמאוד אהבתי. איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: קגומה מנסה ללמוד למבחן ואינויאשה מציק לה מה בא לכם לעשות עכשיו?: ללכת למשי מה אתם עושים עכשיו?: עונים על השאלון הזה מה אתם לובשים?: חולצת בצפר שחורה עם ג'ינס מה מספר הטלפון שלכם?: חסוי
אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: אה, מצטערת, הוא כבר ריק למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: OO ?! סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא ועכשיו?:גם ..ועכשיו?: גם מה אתם שומעים עכשיו?: נייטוויש נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא. Oם אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: עכשיו לא. אולי בעוד שעה ככה כן. שרים?: לא. ומומלץ שזה ישאר ככה. רוקדים?: לא. כותבים?: כן. וזקוקים נואשות לבטא שתעזור מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: הממ... את זה דווקא ניסיתי. אבל לא הלך מטרידים אותכם בטלפון?: לא ועכשיו?: כן מי זה?: סיימון השכן מתחת הנוער של היום הוא: חבורה של פושטקים ברברים גאים^^ המוטו שלכם הוא: למה לדחות להיום את מה שאפשר לדחות למחרתיים? הצדדים הרעים שבכם?: נוטה לכעוס הרבה. הצדדים הטובים שבכם?: נוטה לצייר טוב הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: ?!OO אתם הכי אוהבים לעשות: להיות על המחשב אתם הכי אוהבים לומר: נה, באקמונו! איפה מלודי?: בתוך הים! (בתוך הים!) הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בתאונת רכבת. שתהיה גדול, תהיה: תסריטאית כושלת שתהיה קטן, תהיה: גמד שתהיה אצלי בארון, תהיה: במחבוא מפני אהובי הסטרייט משהו לספר לעולם: יש לי ציצים! זה שאתם לא רואים אותם לא אומר שהם לא קיימים! יפנים הם: עם סגיד ביותר אתה הוא: האידיוטית הגמורה שענתה לכל השאלון הזה ליסה היא: OO

Lust chan

New member
../images/Emo135.gif

שם: גל כינוי: אני אהיה מקורית ואגיד גלצ'אן גיל: 14 וחצי כיתה: ט' (...לא נכוןןןן ;;) מסנג'ר: אם מישהו רוצה הוא מוזמן לבקש במסר XD דעתך על הסדרה: נחמדה. זו לא האנימה הכי נוסטלגית שלי אבל עדיין יש לה ערך סנטימנטלי כלשהו X3 דעתך על המנגה: קראתי את ווליומים 1-8. רומיקו מציירת קקה. דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: ..הוא עוד יצטער על זה D: תוכניותך על השתלטות העולם: טרנד חרוש, מיצינו. אוכל אהוב: ספגטי בולונז וסופלה 3>~ מוזיקה אהובה: הרבה XD תוכנית טלוויזיה: אחד נגד מאה!!1 נו, לא יודעת, אני לא רואה יותר מדיי טלוויזיה בזמן האחרון. סרט: הסימפסונס? XD לבוש: סייפוקו
שאלון קצר על נושא הפורום- (אבל עשיתי מספיק שאלונים על ספאם!) הדמות האהובה מהסדרה: סאנגו\מירוקו\באנקוטסו XD לא כשיפ! הדמות השנואה מהסדרה: לא ממש שונאת שם מישהו פתיח אהוב: Change the World! (נו, נוסטלגיה XD;;;) פתיח פחות אהוב:.. אהבתי את כולם ;; סיום אהוב: My Will סיום פחות אהוב: המעצבן ההוא, Itazura no Kiss. שנאתי אותו XD שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: Abarero, דואט של ג'אקבאנקי זה אאבה. אינויאשה הוא: אומו. מירוקו הוא: ממש אומו. קאגומה היא: עוד יותר אומו. סאנגו היא: כפרה 3> שיפו הוא\היא: היא. סאשומארו הוא: מתנהג כמו 'היא'. נאראקו הוא: אחד שלא יודע לסתום את הפה. אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: קאגוקיקי :) OTP! מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: ..קאגוקיקי XD מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: אה, במנגה? קאגומה תקפוץ לבאר ותשבור את הצלעות. אמן. מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: לא יודעת, כמה שיותר מהר. מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: "קונאטה הייתה עסוקה אז הבאתם לי אינויאשה?! מה זה השטויות האלה." מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: ליסה, מאמי, לכי לישון. מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: לא יודעת. כבי דחוף ולכי לישון!! ונחזור לנושא:
מה השעה?: 19:00 סתם.
נו, אל תבכו.
הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים.
איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) זה לא מקורי. אממ, הקימונו של ג'אקוטסו. איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: 135 מה בא לכם לעשות עכשיו?: לפרוש מהשאלון ולראות האק XD מה אתם עושים עכשיו?: לא פורשת מהשאלון ולא רואה האק? מה אתם לובשים?: דיייייייי להיותתתת פדווו!!! (גנבת תפקידים.) מה מספר הטלפון שלכם?:... חחחחחחחחחחחחחחח :) אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: את ממילא לא תעשי את זה, אנורקסית. למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: PANTSU KAKUMEIIIIIIIIIIIII!!! סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו.
המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: אבק כן, עשן עוד לא. ועכשיו?: גם לא עכשיו. ..ועכשיו?: ... לא. מה אתם שומעים עכשיו?: Wish you were here של פינק פלויד. נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: ממש לא XDD ואמא שלי מזמזמת את השיר מהסלון. אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. וואלה? ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. מה? ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מה? טוב. מציירים?: בקושי. שרים?: לעתים. רוקדים?: לאקי סטאר וקרורו D< כותבים?: אקירה\שיראישי (אני עושה עבודת קודש
) מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: כשיוצא. מטרידים אותכם בטלפון?: כן, אבל אח"כ אני מגלה שאלה פשוט חברות שלי ששינו את המס'. ועכשיו?: לא XD מי זה?: הלוווווווו מי זה~~ הנוער של היום הוא: לא משו
המוטו שלכם הוא: מלודי3. הצדדים הרעים שבכם?:
הצדדים הטובים שבכם?:
הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: ..ס_O? אתם הכי אוהבים לעשות: נתערב שכשכתבת את השאלה ציפית שאנשים יכתבו "ביד". לא, כאילו, באמת. ולא יודעת, אני אוהבת בעיקר למרתן אנימות
! אתם הכי אוהבים לומר: "דאייסקוש" ו"סגג די כבו" איפה מלודי?: לא יודעת, הוא לא עונה לי ולסנואי למסרים |: הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בתור לסופר. שתהיה גדול, תהיה: באנימהקון 346346363479 בקאסט זטסובו סנסיי XD שתהיה קטן, תהיה:
שתהיה אצלי בארון, תהיה: לכי, לא רוצה ארון. אם אני כבר במודיעין אז אני אלך לאכול סופלה. משהו לספר לעולם: לאקי סטאר זה ניצחוןןןןןןןן ;; יפנים הם: גאונים אתה הוא: לאמשו ליסה היא: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111111111 לא.

למעלה