OO
שם: דלית. כינוי: זה ממש לא מעניין OO גיל: 13 וחצי ^^ כיתה: ח' מסנג'ר: פנו במסר. דעתך על הסדרה: וויפידידו, חביבה ^^ דעתך על המנגה: ארוכה מדי םם דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: סאלים חמוד, לך לעשות קפה ;; תוכניותך על השתלטות העולם: אני מעדיפה להשתלט קודם על ארנבוניי האבק שמתרוצצים לי בחדר כמו משוגעים ואז לעבור ללהשתלט על העולם בעזרת מוס שוקולד. אוכל אהוב: גלידה בטעם אייסקפה מוזיקה אהובה: הכל מלבד ראפ תוכנית טלוויזיה: ארץנהדרת *עילגות* סרט: חתונת הרפאים לבוש: מחוך ותו לא. שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: סאשי. הדמות השנואה מהסדרה: המ,אני לא שונאת שם אף אחד. אולי שיפו ,שכדאי שישיג זהות מינית OO פתיח אהוב: grip פתיח פחות אהוב: one day,one dream סיום אהוב: fuki mori סיום פחות אהוב: dearest שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אמ,לאיודעת ^^"; אינויאשה הוא: יצור בעל אוזניים שאני דורשת למשמש. מירוקו הוא: סוטה קאגומה היא: בעלת חצאית קצרה מדי סאנגו היא: בחורה שאני צריכה לאנוס. שיפו הוא\היא: הם. סאשומארו הוא: בישי OO נאראקו הוא: (שלי.) של ליסה ושלי ^^ אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: (הכניסו פה סוף יפה וקולקטיבי שכולם יאהבו) מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) הממ, "סאנגו" *מירוקו ממשש ישבן בחיפוש אחר ארנק* "אפשר שקל ?" מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: לא יהיה סוף ^^ מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: את-מתכוונת-לומר-שהיא-תמשיך-להוציא-את-המנגה-הזו-עד-שהיא-תמות-וגם-קצת-הרבה-אחריי-? *הלם* מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: "אווו, סאנגו, יש לך חזה *__________*" מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: אני חושבת שהשרפרף היה נשבר לפניי שהייתי קופצת *שמנה* מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: הייתי עונה םם ונחזור לנושא: היה נושא? םם מה השעה?: 8:55 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) סג, אני חושבת שאת הקימונו של נאראקו. אבל נאראקו יפה יותר גם בלי הקימונו *ריר* איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: המ,אני לא זוכרת ;;; מה בא לכם לעשות עכשיו?: להיות עם החברה הכי טובה שלי בסוכה שלה. מה אתם עושים עכשיו?: עונים על השאלה הטיפשית הזו OO מה אתם לובשים?: גופיה שחורה ומכנסון צהוב מה מספר הטלפון שלכם?: נימץ', מסרים אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: את מוזמנת. למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: אוקיי,עכשיו את כבר לא מוזמנת. סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. באמת? *מצמוץ* המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא OO ועכשיו?: לא OO ..ועכשיו?: לא, אבל מקש אחד עף מחוץ לחלון םם מה אתם שומעים עכשיו?: נעים בחוץ- יוני בלוך נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא. אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם.הווו, קלטו אותי OO ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כן שרים?: כן רוקדים?: ממש לא,אף אחד לא ירקוד איתי כי זה סיכון לאצבעות הרגליים שלו. כותבים?: כן. מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: לא םם מטרידים אותכם בטלפון?: לא ועכשיו?: לא מי זה?: דלית םם הנוער של היום הוא: מושחת ומרושע, אבל יש דרכים לשפר אותו. המוטו שלכם הוא: "יהיה בסדר. בטוח." הצדדים הרעים שבכם?: עצלנית, סדסיטית, מזוכיסטית, חטטנית, דואגת יתר על המידה, דוחה דברים לרגע האחרון, מבולגנת, מתנצלת ומודה יותר מדי, חסרת ביטחון עצמי הצדדים הטובים שבכם?: משעשעת,בעלת מוח מטורף לחלוטין (ניצן תתמוך בדעתי), חייכנית, אופטימית, אוהבת אנימות. הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: הממ, מקדימה, מימין ומשמאל. ראר OO אתם הכי אוהבים לעשות: לקרוא,לצייר,לכתוב, לשיר, להיות עם החברה הכי טובה אתם הכי אוהבים לומר: "האאא, יורי, סטיקמנ, האאא !" איפה מלודי?: במרמייד מלודי םם הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בבר. שתהיה גדול, תהיה: פסיכולוגית או רופאת לב. שתהיה קטן, תהיה: הייתי. שתהיה אצלי בארון, תהיה: אני כבר יצאתי מהארון בפניי כולם ^^ משהו לספר לעולם: שיהיה טוב. יפנים הם: עם טוב. אתה הוא: דו-מינית מטרידה ביותר. ליסה היא: חמודה ^_____^