שאלון
שאלון

NoAmItA ChAn

New member
"קונאטה הייתה עסוקה אז הבאתם לי אינויאשה?!"

XDDDDDDDDDDDDD "שתהיה גדול, תהיה: באנימהקון 346346363479 בקאסט זטסובו סנסיי XD" "אתם הכי אוהבים לומר: "דאייסקוש" ו"סגג די כבו" " אחחח גל.... סגג דיי כבי.

Lust chan

New member
כפרה עלייך D: ../images/Emo23.gif../images/Emo135.gif

(כרגע גיליתי שבאייקון יש איזה מרצה בשם תומאס גודמן וזה ממש עושה לי חשק לצרוח לו "אויייייייייייייייייי, גודמאןןןןןן") ;;~

../images/Emo15.gif עונה באיחור.

שם: ניצן כינוי: ניצנע גיל: 15 כיתה: י' מסנג'ר: אה אה אה. במסרים. דעתך על הסדרה: יש טובות יותר יש גרועות יותר. אבל זו האהבה הראשונה שלי. ^^ דעתך על המנגה: איטיייית ואנסופית. רומיקו לא יודעת מתי להפסיק ולהודות שהיא הפסידה. דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: זה לא בדואי, זו הכלבה שלי. תוכניותך על השתלטות העולם: אני אשתמש בכוחות הסופרקראק שלי כנגד אויביי בעלי מנת המשכל הנמוכה ואז.. אני מניחה שפשוט אסתובב לי בעולם שלי וארקוד ריקודי קוזאקים. אוכל אהוב: מתוקים! *_* מוזיקה אהובה: כלמיני. מה שבא ליד. או לאוזן. תוכנית טלוויזיה: קוויר איי פור דה סטרייט גאי. חמישה הומואים היפראקטיבים וילדותיים וסטרייט שלומפר אחד שמושלך לידיהם בתקווה שהם ישפרו אותו. מה יכול להיות יותר מבדר מזה? סרט: פרינסס ברייד, אגדת הלפריקונים, דיסנים. לבוש: מה שתפסתי באותו בוקר שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: יש לי חולשה לסאשומארו בתור דמות פיקים. הדמות השנואה מהסדרה: שיפו. חוסר תועלת מתמשך ובלי נישה קומית פרטית. פתיח אהוב: 'יינג' דה וורלד, בזכות המפגש המיתולוגי (יואו שלוש שנים!;; שבוע הבא זה קורה) פתיח פחות אהוב: דרים. כאבי אוזניים אמרתי? סיום אהוב: פיוקאי מורי. אהההה ^^ סיום פחות אהוב: איזאטסורה קיס. בעעע. שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אני מניחה שנאראקו שר "אסטנטה סאנה עוד בננה" כבר יצא מהאופנה. אינויאשה הוא: בן כלב ^^ מירוקו הוא: סוטה קאגומה היא: גיבורה לא מפותחת סאנגו היא: לא עקבית שיפו הוא\היא: הוא/היא? אנדרוגינס אני מניחה. סאשומארו הוא: מישהו ששווה לכתוב עליו נאראקו הוא: (שלי.) רפיקי. אני יודעת שנאראקו הוא רפיקי! אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: קאגומה מתעוררת. סג. מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) "תראו לרומיקו נמאס לצייר אותנו אז כולנו נמות עכשיו מסיבה מסתורית ולא ברורה" מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: קאגומה מתעוררת. מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: אני משערת שאם היא לא תלמד להפסיד זה יקרה. מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: "תגידו חבר'ה, שמעתם פעם על דאודורנט?) מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: כנראה שהייתי צולעת לשארית היום. מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: הייתי עונה עליהן כמו עכשיו. ונחזור לנושא: איזה נושא? מה השעה?: חמש בדיוק. סתם. בסדר. נו, אל תבכו. מי בוכה?! הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. מי עצוב בכלל.... איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) מעריצה את התלבושת של סאשי. *-* איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: 13. מאז ולנצח אני אבכה בפרק הזה. מה בא לכם לעשות עכשיו?: אמממ.. לאכול גלידה. מה אתם עושים עכשיו?: עונים על השאלון המזורגג שלך^^ מה אתם לובשים?:חולצה ומכנסיים. מה מספר הטלפון שלכם?: נראהלך?<! אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: איזה לרוקן? הוא ריק. למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: כי את רעבה? סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. פריז מעפנה. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לאאאאא. יש לי מקלדת עמידה בפני התקפי קראק שאלון קטן לא יעצור אותי. ועכשיו?:לא. ..ועכשיו?: עדיין לא. מה אתם שומעים עכשיו?: ציפורים שרות. נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: ^^; אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. >>1 ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. סג. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. וואי תודה רבה. מציירים?: כן שרים?:כן רוקדים?: אם ריקוד קוזאקים כתוצאה מעודף קראק נחשב. כותבים?: בארור! מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: איך עלית על זה? מטרידים אותכם בטלפון?: אני המטרידה! ועכשיו?:לא. מי זה?: סבא ג'פטו. הנוער של היום הוא: יותר מדי אנשים. המוטו שלכם הוא: "מה שיקרה יקרה. ואם לא יקרה, זה בעיה שלו" הצדדים הרעים שבכם?: אני יכולה להיות מרשעת כשבא לי. מוחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחא! הצדדים הטובים שבכם?: אני יכולה להיות חמודה. אבל בפנים אני אשאר רעה. הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: מי מצטלם? אתם הכי אוהבים לעשות: לכתוב. אתם הכי אוהבים לומר: "סג" איפה מלודי?: נפלה לאמבטיה. הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: במסעדת מזון מהיר. שתהיה גדול, תהיה: טיפש? שתהיה קטן, תהיה: מעיך. שתהיה אצלי בארון, תהיה: קישוא בתוך ארון! (הזכויות שמורות לנקוסנפאי) משהו לספר לעולם: אני קראקרית. ראו הוזהרתם. יפנים הם: עם מוזררררר. אתה הוא: מזתומרת אתה הו? את היא: ועל כן נענה. ממש מפחידה!

Miss Granger

New member
אממ . עונה ? ~ ../images/Emo203.gif

שם: סתיו ^_^ כינוי: מיס גריינג'ר :) גיל: עוד מעט 14 כיתה: ח' מסנג'ר: המפף . אין לי כוח לכתוב . :| דעתך על הסדרה: סגודית ביותר . דעתך על המנגה: איטית ביותר . ;_; דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: הנטאי ! ><" תוכניותך על השתלטות העולם: אממ . לא חשבתי על זה כל כך ;_; אוכל אהוב: יש הרבה . מוזיקה אהובה: פאנק רוק פופ אנגלי .. תוכנית טלוויזיה: אינויאשה *_* סרט: אממ . אינויאשה D: [הראשון והשני במיוחד :}] לבוש: רגיל :] שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: אינו השקסי . :) הדמות השנואה מהסדרה: *קיא*קיו . >>; פתיח אהוב: אמ .. Owari nai yume , Grip , ANGELUS פתיח פחות אהוב: I am >> סיום אהוב: come , every heart , Dearest , Fukai mori סיום פחות אהוב: brand new world שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: יש מלא , מה .. :O אינויאשה הוא: שקססססססי .
מירוקו הוא: הנטאי שקסייי . קאגומה היא: כוסיט XD סאנגו היא: גם כוסיט . שיפו הוא\היא: סנאי . O: סאשומארו הוא: שקסי עם פלאף ~ נאראקו הוא: של ניא וירקות O: אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: אינוקאגו יתחתנו ויתמזמזו כל החיים שלהם ,יהיו להם 14 צ'יבים קטנים , מירוקו וסאנגו יתחתנו ויולידו 80000 צ'יבים קטנים שישתפו פעולה עם הילדים של סאשי ורין וכל אלה ישתפו פעולה עם פינקי והמוח . ;_; מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) קאגומה : "קיקיו כוסיט ." XD מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: קאגומה ואינו יתחתנו , מירוקו וסאנגו יתחתנו , ונאראקו וקיקיו ימותו . :O מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: לאלאלא ! >> מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: הייתי קופצת על אינויאשה וצועקת לו "אני אוהבת אותךךך!@#" וככה גם על מירוקו וסשי . מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: אוה . מסוכן מדי . :O מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: חיים יפים XD ונחזור לנושא: מה השעה?: 10:10 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) אממ .. התלבושת של אינו והפלאפי של סשי . איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: 47-48 , הפרק האחרון , 106-107 . ו-13 .. וכל הפרקים עם אינוקאגו . מה בא לכם לעשות עכשיו?: לסיים ת'שאלון >; מה אתם עושים עכשיו?: כותבת תשובה לשאלה הזו . מה אתם לובשים?: גופייה ארוכה לבנה עם פסים אפורים בהירים וטרנינג שחור . מה מספר הטלפון שלכם?: חסוי
אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: בכייף :) למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: לא שאני חושבת שאיכפת לך >; סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא . ועכשיו?: :| ..ועכשיו?:
מה אתם שומעים עכשיו?: את הטלוויזיה . נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא . :| אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם. ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: לא ממש . שרים?: לא ממש . רוקדים?: לא ממש . כותבים?: את השאלון . מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: בטח ... שלא . מטרידים אותכם בטלפון?: לא . ועכשיו?: לאאא . מי זה?: >< הנוער של היום הוא: נוער אידיוטי . המוטו שלכם הוא: אין לי ממש .. הצדדים הרעים שבכם?: יש >< הצדדים הטובים שבכם?: שאני נחמדה , מצחיקה וזה .. הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: :| אתם הכי אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה , לראות טלוויזיה , לרבוץ בפורומים .. אתם הכי אוהבים לומר: "אינוקאגו זה לנצח !!!1" XD איפה מלודי?: בים . הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בחלום . שתהיה גדול, תהיה: לאדעת . שתהיה קטן, תהיה: ננסית . שתהיה אצלי בארון, תהיה: חולצה XD משהו לספר לעולם: אממ .. שאלון מטופש . אל תכתבו אותו XD יפנים הם: עם סגודי . אתה הוא: אני . ליסה היא: ליסה O_O"

OO

שם: דלית. כינוי: זה ממש לא מעניין OO גיל: 13 וחצי ^^ כיתה: ח' מסנג'ר: פנו במסר. דעתך על הסדרה: וויפידידו, חביבה ^^ דעתך על המנגה: ארוכה מדי םם דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים: סאלים חמוד, לך לעשות קפה ;; תוכניותך על השתלטות העולם: אני מעדיפה להשתלט קודם על ארנבוניי האבק שמתרוצצים לי בחדר כמו משוגעים ואז לעבור ללהשתלט על העולם בעזרת מוס שוקולד. אוכל אהוב: גלידה בטעם אייסקפה מוזיקה אהובה: הכל מלבד ראפ תוכנית טלוויזיה: ארץנהדרת *עילגות* סרט: חתונת הרפאים לבוש: מחוך ותו לא. שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה: סאשי. הדמות השנואה מהסדרה: המ,אני לא שונאת שם אף אחד. אולי שיפו ,שכדאי שישיג זהות מינית OO פתיח אהוב: grip פתיח פחות אהוב: one day,one dream סיום אהוב: fuki mori סיום פחות אהוב: dearest שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה: אמ,לאיודעת ^^"; אינויאשה הוא: יצור בעל אוזניים שאני דורשת למשמש. מירוקו הוא: סוטה קאגומה היא: בעלת חצאית קצרה מדי סאנגו היא: בחורה שאני צריכה לאנוס. שיפו הוא\היא: הם. סאשומארו הוא: בישי OO נאראקו הוא: (שלי.) של ליסה ושלי ^^ אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?: (הכניסו פה סוף יפה וקולקטיבי שכולם יאהבו) מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?: (חוץ מזה שקאגומה תצעק שיש לה יום הולדת.) הממ, "סאנגו" *מירוקו ממשש ישבן בחיפוש אחר ארנק* "אפשר שקל ?" מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?: לא יהיה סוף ^^ מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?: את-מתכוונת-לומר-שהיא-תמשיך-להוציא-את-המנגה-הזו-עד-שהיא-תמות-וגם-קצת-הרבה-אחריי-? *הלם* מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?: "אווו, סאנגו, יש לך חזה *__________*" מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?: אני חושבת שהשרפרף היה נשבר לפניי שהייתי קופצת *שמנה* מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?: הייתי עונה םם ונחזור לנושא: היה נושא? םם מה השעה?: 8:55 סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?: (נו, באמת. אל תגידו שזה לא מקורי.) סג, אני חושבת שאת הקימונו של נאראקו. אבל נאראקו יפה יותר גם בלי הקימונו *ריר* איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?: המ,אני לא זוכרת ;;; מה בא לכם לעשות עכשיו?: להיות עם החברה הכי טובה שלי בסוכה שלה. מה אתם עושים עכשיו?: עונים על השאלה הטיפשית הזו OO מה אתם לובשים?: גופיה שחורה ומכנסון צהוב מה מספר הטלפון שלכם?: נימץ', מסרים אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?: את מוזמנת. למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?: אוקיי,עכשיו את כבר לא מוזמנת. סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. באמת? *מצמוץ* המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?: לא OO ועכשיו?: לא OO ..ועכשיו?: לא, אבל מקש אחד עף מחוץ לחלון םם מה אתם שומעים עכשיו?: נעים בחוץ- יוני בלוך נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?: לא. אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם.הווו, קלטו אותי OO ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה. מציירים?: כן שרים?: כן רוקדים?: ממש לא,אף אחד לא ירקוד איתי כי זה סיכון לאצבעות הרגליים שלו. כותבים?: כן. מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?: לא םם מטרידים אותכם בטלפון?: לא ועכשיו?: לא מי זה?: דלית םם הנוער של היום הוא: מושחת ומרושע, אבל יש דרכים לשפר אותו. המוטו שלכם הוא: "יהיה בסדר. בטוח." הצדדים הרעים שבכם?: עצלנית, סדסיטית, מזוכיסטית, חטטנית, דואגת יתר על המידה, דוחה דברים לרגע האחרון, מבולגנת, מתנצלת ומודה יותר מדי, חסרת ביטחון עצמי הצדדים הטובים שבכם?: משעשעת,בעלת מוח מטורף לחלוטין (ניצן תתמוך בדעתי), חייכנית, אופטימית, אוהבת אנימות. הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?: הממ, מקדימה, מימין ומשמאל. ראר OO אתם הכי אוהבים לעשות: לקרוא,לצייר,לכתוב, לשיר, להיות עם החברה הכי טובה אתם הכי אוהבים לומר: "האאא, יורי, סטיקמנ, האאא !" איפה מלודי?: במרמייד מלודי םם הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?: בבר. שתהיה גדול, תהיה: פסיכולוגית או רופאת לב. שתהיה קטן, תהיה: הייתי. שתהיה אצלי בארון, תהיה: אני כבר יצאתי מהארון בפניי כולם ^^ משהו לספר לעולם: שיהיה טוב. יפנים הם: עם טוב. אתה הוא: דו-מינית מטרידה ביותר. ליסה היא: חמודה ^_____^

יש לי המון שיעורים XP

שם:אלה כינוי:נו במת גיל:13 כיתה:ח [זה לפחות מה שכתוב לי בתעודה] מסנג'ר:[email protected] דעתך על הסדרה:שקסית דעתך על המנגה:שתגמר כבר דעתך על הבדואי הקטן שיושב משמאלך ומושך לך במכנסיים:הוא בוהה לי בציצי תוכניותך על השתלטות העולם:נפלה עליהן קטיושה
אוכל אהוב: הכל
מוזיקה אהובה:גם הכל..בערך. [אני היחידה ששומעת CAMEL?!] תוכנית טלוויזיה:שאלה טובה..אוואטר?..גיבורים?..סקראבס?..איש משפחה?.. סרט:
לבוש:ג'ינס+חולצה [+חוטיני+חזייה]

המשך ~

שאלון קצר על נושא הפורום- הדמות האהובה מהסדרה:לאדעת כולם שם שקסים. בעיקר סבא של קאגומה *מזילה ריר* הדמות השנואה מהסדרה:אין כזה דבר פתיח אהוב:ניאאא הראשוןןן והאחרוןןןן בארורררר פתיח פחות אהוב:
סיום אהוב:הראשון 3>>>>> סיום פחות אהוב:
שיר אהוב, שטרם שמעו בסדרה עצמה:?... אינויאשה הוא:דג מירוקו הוא:נוגע לסאנגו בתחת קאגומה היא:גאון סאנגו היא:מיומנת בסטירות שיפו הוא\היא:היא סאשומארו הוא: היא נאראקו הוא: (שלי.) לא נכון שלי!!! אילו היו מבקשים ממכם לכתוב סוף לכל הדבר הנמשך הזה, מה היה הסוף?:כולם באורגייה ענקית ואז מתים. מה הדבר הכי לא צפוי שיגידו בסדרה?:האמת? אחרי חבורת השבעה הכול צפוי מה אתם חושבים שיהיה בסוף, אם בכלל?:כולם מתים אלא מהההה מתי אתם חושבים שרומיקו תקבל התקף לב (טפו, טפו, טפו.) ותוריש את ההמשך לדורות הבאים?:שאלה טובה מה היה קורה אילו הייתם נפגשים עם הדמויות מהסדרה, ומה הייתם אומרים?:אתם באמת רוצים לדעת? מה היה קורה אילו הייתם מחליטים להתאבד ולקפוץ משרפרף?:רגע אני ילך לבדוק מה היה קורה אילו הייתי מחליטה לכתוב שאלות לא קשורות, כמו עכשיו?:וזה מה שאני בודקת עכשיו

המשך ~

ונחזור לנושא: |הגדש|מה השעה?:*O* |הגדש|סתם. נו, אל תבכו. הנה, אשאל שאלות מקוריות, רק, אל תהיו עצובים. איזו תלבושת הכי אהבתם בסדרה?:נכון, אז הם שקסיים. אבל אין להם טיפה טעם באופנה;; |הגדש|איזה פרק הכי אהבתם בסדרה?:נו במת. שכולם מתחרפנים! |הגדש|מה בא לכם לעשות עכשיו?:לקפוץ משרפרף! |הגדש|מה אתם עושים עכשיו?:קופצים משרפרף |הגדש|מה אתם לובשים?:טייץ + אוברול ד'ינס קצר + Tשירט לבנה של MCR + הVANS שלי 3>>> |הגדש|מה מספר הטלפון שלכם?:101 |הגדש|אפשר לקפוץ אליכם הביתה בעוד שעה ולרוקן לכם את המקרר?:האהא! כבר רוקנתי אותו |הגדש|למה אתם חושבים שאכפת לי מה התשובה?:כי את ממש ממש אבל ממש רעבה |הגדש|סעו לפריז. פריז יפה בעונה הזו. |הגדש|המקלדת שלכם כבר מעלה עשן?:אני מריחה שניצל |הגדש|ועכשיו?:שניצל |הגדש|..ועכשיו?:שיט שחכתי את השניצל בטוסטר!@! |הגדש|מה אתם שומעים עכשיו?:תססס...תסססס...לא, רגע, זה המוח שלי |הגדש|נכון שאתם כותבים שם של שיר שאתם בכלל לא שומעים בשביל הקטע?:לא כתבתי שיר |הגדש|אל תגידו שלא, אני קלטתי אותכם.שיט |הגדש|ולאלו שלא שומעים כלום, אל תדאגו. זה רק בגלל שאתם חירשים שמעלים קצף מהפה ומסתובבים בבית עם תחתונים של אינויאשה, ובעצם, אתם לא בגיל שאתם חושבים, אלא בני שמונים וחמש, שנתקעים בקיר כל הזמן, וצוחקים, כי, זה -מאוד- מצחיק. ככה זה שמאלתרים דברים. כל הכתוב למעלה אינו התייחס ללשון נקבה, או לכל איבר אחר אצלה.

וסופ ~

מציירים?:כה שרים?:במקלחת רוקדים?:מעודדת [וזה לא פקאצי יייייי.......] כותבים?:כה מסתובבים במקום, רוקעים ברגליים שלושה פעמים ומחכים שתעברו לארץ עוץ?:כה מטרידים אותכם בטלפון?:כה ועכשיו?:כה מי זה?:חבר של חברה שלי הנוער של היום הוא:מפחיד\הזוי המוטו שלכם הוא:לא רוצה תעתיקו ממני הצדדים הרעים שבכם?:יאק יאק יאק איק יאק הצדדים הטובים שבכם?:הם נאבדו איפשהו בקניון אזריאלי הצדדים בהם אתם אוהבים לעשות פרופילים למצלמה אבל, למען האמת, זה נראה מטופש?:התחת שלי. אתם הכי אוהבים לעשות:כלום אתם הכי אוהבים לומר:כלום איפה מלודי?:? הטיפש וכספו נפרדים במהרה. איך הם נפגשו?:בליינד דייט שתהיה גדול, תהיה:גידמק שתהיה קטן, תהיה:גוש חרא שתהיה אצלי בארון, תהיה:עירומה משהו לספר לעולם:אני לא לסבית *O* יפנים הם:בישים אתה הוא:אני היא

למעלה