שאלון!-

שאלון!-../images/Emo35.gif

שם: גיל: מקום מיגורים: איך גילתם את שייגעצ? מתי גילתם את שייגעצ? הופעה ראשונה: הופעה אחרונה: כמה הופעות סה"כ: ההופעה שאתם הכי זוכרים:

אני ראשון!../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

שם:בן גיל:15 וחצי מקום מיגורים:נס ציונה איך גילתם את שייגעצ? שמעתי את ניו יורק רפיח איפשהו נראה לי זה היה בחדשות בערוץ 2.... מתי גילתם את שייגעצ?2001 חודש בערך אחרי יציאת הדיסק הראשון הופעה ראשונה: בארבי 2001 הופעה אחרונה:טאוור רקורדס כמה הופעות סה"כ:מממממ......10-15 הפסקתי לספור אחרי ה-7 לא כל כך זוכר
ההופעה שאתם הכי זוכרים: כמובן הראשונה! כמה אנרגיות רצו שם בבארבי הישן כשייגעצ היו פחות מוכרים איזה כיף היה!

פרקשון

New member
אז....

שם:עידן גיל:כמעט 17 מקום מיגורים: קרית אונו איך גילתם את שייגעצ? כשגרתי בראשון לציון ראיתי בערוץ המקומי את ניו יורק רפיח וקניתי את הדיסק בלי בירורים אפילו...והתאהבתי מתי גילתם את שייגעצ?לפני 3 שנים הופעה ראשונה: טאוור רקורדס..מגדל האופרה הופעה אחרונה: בלובריז....נחשב? כמה הופעות סה"כ: 2 ההופעה שאתם הכי זוכרים: בלובריז...שוב...נחשב?

שטיצה

New member
מה

שם: דניאל גיל: מקום מגורים: רמת גן איך גילתם את שייגעצ? ידיד שלי השמיע לי את ניו יורק רפיח והתאהבתי
מתי גילתם את שייגעצ? שנה שעברה הופעה ראשונה: מה איתה:O הופעה אחרונה: מה איתה :O כמה הופעות סה"כ: מה ההופעה שאתם הכי זוכרים: ההופעה במגדל האופרה ^-^

No¥a

New member
../images/Emo26.gif

שם: נויה גיל: עוד מעט 13 מקום מיגורים: נווה זיו איך גילתם את שייגעצ? אחות של חברה שלי השמיעה לנו.. מתי גילתם את שייגעצ? לפני שנתיים וחצי ככה הופעה ראשונה: בחופש הגדול באירוע של אורנג' הופעה אחרונה: נהריה [מסיבת סיום החופש הגדול..] כמה הופעות סה"כ: 2
ההופעה שאתם הכי זוכרים: את שתי ההופעות אני זוכרת..

../images/Emo26.gifאני אני אני אני../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

שם: נמש לנצח
מקום מיגורים: ראשון לציון רולז
איך גילתם את שייגעצ? מכירה את המנהל שלהם, אלון יהודה, ממנו הכרתי את יובל, טיטי מחפשת בית ואז שייגעצ
מתי גילתם את שייגעצ? חחחח אני באמת צריכה לענות על זה? שמעתי את ניו יורק רפיח עוד לפני שיצא בכלל כסינגל
הופעה ראשונה: בכורה
הופעה אחרונה: פסטיבל הבירה
אני חושבת [ובקרוב כל החימומים של אביב וזה..
] כמה הופעות סה"כ: לא זוכרת.. המון
ההופעה שאתם הכי זוכרים: הבכורה של הדיסק הראשון!

דונאטלה

New member
ניהי

שם: שאיה גיל: 15 |גמלי יש עוד כמה זמן יומולדת| מקום מיגורים: ת"א איך גילתם את שייגעצ? רעיון במבוקשים ערוץ 24 מתי גילתם את שייגעצ? בתחילת החופש הגדול.. הזה שהיה הופעה ראשונה: :X הופעה אחרונה: :X כמה הופעות סה"כ: :X ההופעה שאתם הכי זוכרים: :X רק אחת ואני לא מי יודע מה זוכרת אותה

אני!!!

שם: איריס גיל:16.5 מקום מיגורים:"הטכני" ובסופ"ש קרית אתא איך גילתם את שייגעצ? חברים גררו אותי להופעה מתי גילתם את שייגעצ? לפני 3 שנים הופעה ראשונה:לא זוכרת הופעה אחרונה: טאוור רקורדס כמה הופעות סה"כ: 10-15, לא זוכרת בדיוק ההופעה שאתם הכי זוכרים: רוק עצמאות אבל בגלל משהו אחר

אנייייייי../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

שם: מעיין גיל: בדצמר הייה בת 18 מקום מגורים: רמת גן
איך גיליתי את שייגעצ: בהופעה ברוק האצמעות השנה נידלקתי עליהם
מאז זה כבר היסטוריה..חח מתי גיליתי אותם: השנה.. ולא יצא לי להיות בהופעות שלהם

אני

שם:הדר גיל:14 מקומ מגורימ:חיפה איכ גיליתי את שייגעצ:דיברתי בטלפונ עמ חברה ושמעתי את ניו יורק רפיח מתנגנ אצל אחותה מתי גיליתי את שייגעצ:שנה + הופעה ראשונה:באלה שאורנג' אירגנ הופעה אחרונה:אותה אחת סה"כ הופעות:1
ההופעה שאני הכי זוכרת: אותה אחת

Hezi The One

New member
עוד שאלון לאנשים משועממים כמוני

שם:חזי גיל:15 (עוד לא...) מקום מיגורים:ר"ג איך גילתם את שייגעצ?-חבר אמר לי להוריד שיר שלהם נדמה לי 'חייל של מאה שערים' ואז הורדתי עוד ואהבתי מתי גילתם את שייגעצ?-לפני יותר מ-3 שנים הופעה ראשונה:שברולט חולון הופעה אחרונה:טאוור רקורדס בניין האופרה ת"א כמה הופעות סה"כ:4 או 5... ההופעה שאתם הכי זוכרים:ניצנים למרות שזה היה מופע פותח

OriTaaa15

New member
תשובה

שם: אורית גיל: 15 שבוע וכמה ימים מקום מיגורים: רחובות איך גילתם את שייגעצ? אחותי שמעה שירים שלהם <ממזמן> ואהבתי מתי גילתם את שייגעצ? לפני המון זמן כשאחותי שמעה אותם הופעה ראשונה: רוק עצמאות 2004 הופעה אחרונה: בחולון- באקזיט סיטי <היו המון פקאצות בעע> כמה הופעות סה"כ: 3 ... אין לי כ"כ עם מי ללכת להופעות אבל לחגיגית אני הולכת להלהלה ההופעה שאתם הכי זוכרים: רוק עצמאות 2004

בחולון היו מלאאאאאא פאקצות

נחנקתי שם הם לא נתנו לנו להתקדם בשייגעצ אעמדו שורה 3-6 והגענו לבמה כשהתחיל שייגעצ כי לא היה לנו כוח לעופר שכטר והזבל הזה.....והם לא נתנו להתקדם אז צעקנו עליהם והרבצנו הן חיחיח

OriTaaa15

New member
בחולון הייתי שורה ראשונה...

אבל היו על ידי כמה פקאצות שעשנו וחיכו בכלל ליוסי עדן בעעע בקיצור הייתי שם בהופעה של שייגעצ ונשארתי בהופעה של הבליינים ואז הלכתי לאכול ולהתובב וזהו חח ויום אחרי אני זוכרת הלכתי לנצנים ושם לא היו פקאצות=החיים הטובים חח

malboro light

New member
שאלון תשובות

שם:אורון גיל:14 מקום מיגורים:מושב מוזנח ליד מודיעין איך גילתם את שייגעצ?ידידים מתי גילתם את שייגעצ?לפני שנה הופעה ראשונה:לא הייתי הופעה אחרונה:/ כמה הופעות סה"כ:/ ההופעה שאתם הכי זוכרים:/

FroZen TeaRs1

New member
חח גמני רוצה:)

שם:הילה גיל:17 מקום מיגורים:קרית מוצקין איך גילתם את שייגעצ?מממ...פעם חיפשתי את השיר "פרח נתתי לנורית" ובמקרה הורדתי את הגרסא שלהם לשיר..חחחחח וזהו מאז אני מכורה אליהם מתי גילתם את שייגעצ?לפנייייי שנתיים בערך הופעה ראשונה:מממ...בנמלה(מועדון בחיפה) לפני שנה וחצי בערך הופעה אחרונה:בחוף הסטודנטים בחיפה כמה הופעות סה"כ:3 ההופעה שאתם הכי זוכרים:ברוק עצמאות וואי הם דפקו הופעה שם

אני צה גםםםםם :)))

שם:דניאלה
גיל:15 מקום מיגורים:חולון\ איך גילתם את שייגעצ?אמממ ראיתי ת'קליפ ניו יורק רפיח ב24 מתי גילתם את שייגעצ?לפני בערך חצי שנה נראלי הופעה ראשונה:באקזיט בחולון הופעה אחרונה:אקזיט חולון כמה הופעות סה"כ:1 ההופעה שאתם הכי זוכרים:אותה אחת חחחח

Unaffected

New member
נממ

שם:סהר גיל:13 מקום מיגורים:אורנית איך גילתם את שייגעצ?הבייביסיטר של אח שלי הורידה לי שירים שלהם.. מתי גילתם את שייגעצ?בגיל 9
הופעה ראשונה:ארנה הרצליה הופעה אחרונה:ארנה הרצליה כמה הופעות סה"כ:1
ההופעה שאתם הכי זוכרים:נחשו.

היי מה קורה אנשים המונים ?<

שם: דניאלושקה פושקה מושקה ( דניאל) גיל: 15 וחצי ... ב1.11 בתאריך של דניאלוש אני בת 16 ... מקום מיגורים: הוד השרון אבל אני לומדת ברמת גן ( אורט אבין רולז) איך גילתם את שייגעצ? אממ חיחי הכרתי את יובל עוד מטיטי מחפשת בית ומהבלו בריז אז זה התגלגל לא דעת ... מתי גילתם את שייגעצ? אוו לפני המוני שנים הופעה ראשונה: אממ חיחי לא זוכרת הופעה אחרונה: שנים לא ההיתי בהופעה ... אני ילדה בלי כסף ! כמה הופעות סה"כ: פשש חח אולי 2 .. אני סתם דלה ... ההופעה שאתם הכי זוכרים: שיובל שר את רוני סופרסטר?

למעלה