שאלון!-

Dj SuNsHiNe

New member
ME!

שם: נעמה גיל: 16 וחצי מקום מיגורים: נתניה איך גילתם את שייגעצ? שמעתי אותם פה ושם אבל אז חברה שלי גררה אותי להופעה שלהם בנתניה והתאהבתי מתי גילתם את שייגעצ? לפני שנה הופעה ראשונה: במוזה בנתניה לפני שנה בערך הופעה אחרונה: ההופעה בהרצליה... כמה הופעות סה"כ: 2 ההופעה שאתם הכי זוכרים:ההופעה בנתניה, שחר אבן צור הפיל עליי ועל חברה שלי מנורה ואחר כך התנצל כל הערב וגם ישבנו ליד הלהקה והיה נחמד =)

אני../images/Emo26.gif

שם: שרון גיל: עוד פחות מחודשיים 16 מקום מגורים: מכבים-רעות. חור! איך גיליתם את שייגעצ? לפני איזה חצי שנה ידיד שלי שלח לי את 'חייל של מאה שערים'.. התאהבתי
מתי גיליתם את שייגעצ? לפני חצי שנה... הופעה ראשונה: לא זוכרת. הופעה אחרונה: משינה בניצנים. אבל אם אתם מתכוונים להופעה של שייגעצ- אז אקזיט סיטי בחולון. כמה הופעות סה"כ: לא יודעת. ההופעה שאתם הכי זוכרים: אקזיט סיטי בחולון ומשינה בניצנים.

miu zzz

New member
אני...

שם: חזי גיל:15 מקום מגורים: אזור/גוש דן איך גיליתם את שייגעצ: חבר שלי המליץ לי עליהם מתי גיליתם: בערך לפני שנה ההופעה הראשונה: לא הייתה לי עדין]= ההופעה האחרונה: ]]]]==== כמה הופעות סה"כ:0000 ההופעה שאתם זוכרים: אני זוכר הכי הכי את ההופעה הזאת שלא הייתי בה

עידן MC1

New member
אני..

שם:עידן מקום מגורים:נתניה איך גילתם את שייגעצ:בהופעה בבמה המרכזית מתי גילתם:כנ"ל ההופעה הרשאונה:באקזיט סיטי.... נסעתי במיוחד לחולון בשביל זה.. ההופעה האחרונה:כנ"ל כמה הופעות סכה"כ:1 ההופעה שאתם זוכרים:אקזיט סיטי.........

אני בקושי פה

אבל אני מגניבה. כמעט כמוכם. שם: שירי גיל: 14 ו...4 חודשים או משהו כזה מקום מיגורים: בקעת הירדן איך גילתם את שייגעצ? חברה מתי גילתם את שייגעצ? אמ, לפני שניו יורק רפיח נהיה הדבר הכי לוהט בשוק... לא הרבה לפני אבל לפני הופעה ראשונה: וואלה אף פעם לא הייתי בהופעה ממש שלהם, כך שזה יוצא - רוק העצמאות האחרון הופעה אחרונה: ניצנים
כמה הופעות סה"כ: 2 !! יאא ההופעה שאתם הכי זוכרים: ניצנים, כי מתי שהיה רוק עצמאות לא הכי התלהבתי מהם עוד, וגם הגעתי לקראת סוף ההופעה וזה...

../images/Emo79.gif עוד לא קראתי את שלכם, אבל..

אח"כ אני אקרא, מבטיחה
שם:
גלוש גיל:
15 וחצי מקום מגורים:
איזור חיפה איך גילתם את שייגעצ?
אממ..הכרתי את "עושה ביד" [ואחרי כמה זמן את "ניו יורק רפיח"] ממש מזמן...אולי בכיתה ה' או ו' [עכשיו אני ב-י'] אבל לא אהבתי אותו בתקופה הזו. בכיתה ח' נדמהלי, שמעתי את "ניו יורק רפיח" והורדתי אותו והתחלתי לאהוב אותם. מתי גילתם את שייגעצ?^^ הופעה ראשונה:
רוקע"צ 2004
הופעה אחרונה:
סיטיהול חיפע
כמה הופעות סה"כ:
הממ...*חושבת* גלובוס,סיטי הול פעמיים, רוקע"צ, ניצנים=5 ההופעה שאתם הכי זוכרים:
כולן. אבל היה ממש כיף בניצנים כי דיברתי איתם, למרות שגם בגלובוסיטי ופעם אחת בסיטיהול דיברתי איתם.. אבל..חח..לא'דעת
-

שאלוון

שם: יערה גיל: 15 והרבה חודשים גרה: פ"ת בעע גיליתי את שייגעצ: מידיד שהשמיע לי את "ניו-יורק רפיח" ההתמכרות הגיעה לאחר רוק עצמאות השנה הופעה ראשונה: רוק עצמאות האחרון הופעה האחרונה: טאואר רקורדס (באמת עבר יותר מידי זמן) סה"כ: הרבה פחות מידי ההופעה שאני זוכרת: היה לי נורא כיף בהופעה בארנה!

עידן MC1

New member
בסדר....

אבל שאני בא אל סבא שלי אז אני מסתובב שם ודווקא נחמד שם...... טוב אבל אם את אומרת ..... את גרה שם את יודעת יותר טוב

מסטולית

New member
אפשר גם...? :)

שם: גילי גיל:17 בשבוע הבא
מקום מיגורים: רחוק... איך גילתם את שייגעצ?ידיד שלי שמע אותם קצת לפני שיצא הדיסק הראשון... השמיע לי ונדלקתי. מתי גילתם את שייגעצ? לפני שנתיים וקצת. הופעה ראשונה:נראה לי שנה שעברה, בליל אהבה בצמח (
) הופעה אחרונה:ניצנים כמה הופעות סה"כ: אמממ נראה לי 4 או 5 ההופעה שאתם הכי זוכרים: הופעה שהייתי שלהם בסיטי הול, פשוט כי נהנתי רצח

למעלה