שאלון

greenday girl

New member
שאלון../images/Emo6.gif

מי הלהקה האהובה עלייך? מי הזמר האהוב עלייך? הי הזמרת האהובה עלייך? מתי בכית בפעם האחרונה? למה? מול מי? מי הלהקה השנואה עלייך? מי הזמר השנוא עלייך? מי הזמרת השנואה עלייך? מה הדבר האחרון שעשית אתמול? האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? אילו שפות? מה הוא אתר הבית שלך? האם יש לך חיית מחמד? אם כן איזו? אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות? האם אתה אוהב לישון? מהי המטלה השנואה עלייך בבית? ולסיום האם אתה משועמם כמוני?

greenday girl

New member
...

מי הלהקה האהובה עלייך?גרין דיי מי הזמר האהוב עלייך?אמינם הי הזמרת האהובה עלייך?מיסי אליוט מתי בכית בפעם האחרונה?לאדעת למה?לאדעת מול מי?לאדעת מי הלהקה השנואה עלייך?פוסיקאט דולז מי הזמר השנוא עלייך?לאדעת מי הזמרת השנואה עלייך?בריטני ספירס מה הדבר האחרון שעשית אתמול?חרשתי על המחשב האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף?לא אני יודעת רק 2 אילו שפות?אנגלית ועברית מה הוא אתר הבית שלך?walla האם יש לך חיית מחמד?כן אם כן איזו?דגים אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות?לחרוש על המחשב האם אתה אוהב לישון?לא מהי המטלה השנואה עלייך בבית?לסדר ת'חדר ולסיום האם אתה משועמם כמוני?כן כי אני זו את!!!

עונה

מי הלהקה האהובה עלייך? גרין דיי מי הזמר האהוב עלייך? מרילין מנסון הי הזמרת האהובה עלייך? קיילי קלארקסון(חובבת פלסטיק) מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול למה? כי נזכרתי בתרגום של וויק מי אפ... וגררתי את אצמי לדיון פילוסופי עם שמוליק החבר הדמיוני שלי. מול מי? הטלויזיה ושמוליק מי הלהקה השנואה עלייך? בקסטריט בויז(חבורה של הומלסים) מי הזמר השנוא עלייך? דנה אינטרנשיונל מי הזמרת השנואה עלייך? דה גיים מה הדבר האחרון שעשית אתמול? עצמתי עיניים האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? כן אילו שפות? עברית,ג'יבריש,ועברית מה הוא אתר הבית שלך? אין לי. האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן איזו? חתול(טייגר) וצ'ינצ'ילה(שרגא) אם לא היית רוצה? לא רוצה מה? אם כן איזו? ?! מה אתה הכי אוהב לעשות? לישון האם אתה אוהב לישון?לא. מהי המטלה השנואה עלייך בבית? ניקוי הארגז של טייגר וכלובו של שרגא. ולסיום האם אתה משועמם כמוני? אפילו יותר.

rebel girl

New member
חסר נושא

מי הלהקה האהובה עלייך? גרין דיי ומ.כ.ר מי הזמר האהוב עלייך?אין הי הזמרת האהובה עלייך?קלי קלארק. ואבריל מתי בכית בפעם האחרונה?כשהיה את הקליפ גוסט אוף יו למה? כי זה היה עצוב.... מול מי?הטלוויזיה מי הלהקה השנואה עלייך? *לכל האוהבים מצטערת מראש* סליפנוט בלע!! מי הזמר השנוא עלייך? פיפטי סנט בלע!!! *לגרין דיי גריל סליחה מראש!* ואמינם מי הזמרת השנואה עלייך?בריטני מה הדבר האחרון שעשית אתמול?הלכתי לישון... האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף?כן!! אילו שפות? ספרדית,אנגלית,עברית ורוסית מה הוא אתר הבית שלך?האתר שלי!!! www.welovegd.tipo.co.il האם יש לך חיית מחמד?לא אם כן איזו? אם לא היית רוצה?כלב-רצוי רועה גרמני!! אבל אם לא אני גם אסתפק באוגר... אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות?לצייר ,לרקום,לתפור,לקרוא לשיר ובקיצור כל דבר חוץ מלהשתעמם האם אתה אוהב לישון? כן!!!!! מהי המטלה השנואה עלייך בבית?הכל חוץ מלשטוף ריצפה ולסיום האם אתה משועמם כמוני? פי 4

נועלה 123

New member
.

מי הלהקה האהובה עלייך? Useless I.D. (כן תתפלאו גרין דיי לא הכי טובים בעולם) מי הזמר האהוב עלייך? המממ... ג'רארד הכי כוסון זה הכי בטוח.. הממ.. לא יודעת. מי הזמרת האהובה עלייך? אההה... אמילי שרה יפה. מתי בכית בפעם האחרונה? יום שישי. למה? אבא. מול מי? אבא. מי הלהקה השנואה עלייך? כל מה שבסגנון בלינק 182, סאם41 וכו'.. מי הזמר השנוא עלייך? ריקי מרטין/הראל סקעת או מויא או איך שלא כותבים את זה. מי הזמרת השנואה עלייך? פליטות כוכב נולד לדורותיהן מה הדבר האחרון שעשית אתמול? כיביתי את האור. האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? לא אילו שפות?>< מה הוא אתר הבית שלך? וואלה. האם יש לך חיית מחמד?כה אם כן איזו? כלבה אם לא היית רוצה? מה אתה הכי אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה האם אתה אוהב לישון? כה מהי המטלה השנואה עלייך בבית? סינג'ורים למיניהם (שליחויות, יא עילגים) ולסיום האם אתה משועמם כמוני? כה

®NuLy®

New member
יוזלס שולטטטיםםם

אתמול שמעתי אותם ברדיו אני בהיי מאז

ADCMAN

New member
וואו. מעניין מאוד

"יוסלס שולטים" טוב זה מוגזם... חבר'ה, אימו ויוסלס איי.די לא הולך ביחד אני הולך לשמוע את DEAD'S NOT PUNK זה פאנק אמיתי

WiseL

New member
הב

מי הלהקה האהובה עלייך? גריון דיי ו ונדלס מי הזמר האהוב עלייך?אין הי הזמרת האהובה עלייך?כרטסטינה אגילה
מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת למה?. מול מי?. מי הלהקה השנואה עלייך?אמממממ לא יודעת זה קשה מי הזמר השנוא עלייך? לא יודעת מי הזמרת השנואה עלייך? לאי ודעת מה הדבר האחרון שעשית אתמול?לא זוכרת האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף?לא ניראה לי אילו שפות?אני יודעת רק אנגלית ועברית :S מה הוא אתר הבית שלך?וואלה אם אני מבינה נכון האם יש לך חיית מחמד?כן אם כן איזו? כלבה שקוראים לה סיסי אם לא היית רוצה?כן אם כן איזו?אותו אחת מה אתה הכי אוהב לעשות?הרבה דברים האם אתה אוהב לישון?לא ידועת מהי המטלה השנואה עלייך בבית? אין כי במילא אני לא עושה הרבה ולסיום האם אתה משועמם כמוני? כניראה שכן?

ketas

New member
אני עונה ../images/Emo6.gif

~אנשים כבר לא מעריכים שאלון טוב בימיינו~ מי הלהקה האהובה עלייך? גרין דיי כמובן...וחוץ מהם קווין
מי הזמר האהוב עלייך? אמממ...מוקי?..לא יודעת, אני מעדיפה להקות מי הזמרת האהובה עלייך? חחח מדונה...חח מתי בכית בפעם האחרונה? לפניי כמה ימים למה? סרט עצוב מול מי? מול הטלויזיה
מי הלהקה השנואה עלייך? וסטלייף מי הזמר השנוא עלייך? פיפטי סנט...אם אפשר לקרוא לדבר הזה זמר
מי הזמרת השנואה עלייך? מתלבטת בין אמרי לבריטני ספירס מה הדבר האחרון שעשית אתמול? דיברתי עם חברה שלי האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? אני יודעת שוטף עברית ורוסית מה הוא אתר הבית שלך? נענע... האם יש לך חיית מחמד? אם כן איזו? לא לצעיר אם לא היית רוצה? כמובן אם כן איזו? כלב ~לא ממש מקורי מצידי אה?~ מה אתה הכי אוהב לעשות? לא יודעת האם אתה אוהב לישון? כן, מאוד חח מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לעשות כלים ולסיום האם אתה משועמם כמוני? נראה לי שאפילו יותר ממך

olgosh

New member
יש לי חולשה אליהםם..:( יאא

מי הלהקה האהובה עלייך?בוא נחשוב מה אני עושה פהה??. מי הזמר האהוב עלייך?..לא אוהבת אפחד מי הזמרת האהובה עלייך?יש כמהה , קלי קלרקסון , הילארי דאף , כריסטינה מגעילרה<- אוהבת ת'קול שלה מתי בכית בפעם האחרונה? היום למה? כי שמעתי את (וואק מי אפ ויין ספטמבר אנדס) וזה עצוב :( מול מי? המיטה שילי מי הלהקה השנואה עלייך?יש מלאא..אבל בנתיים קולדפליי!עופו מהמצעדיםם..בלעע מי הזמר השנוא עלייך?זה ששר את ביוטיפול הוא נג'ס מי הזמרת השנואה עלייך?בירטני ורוני דואני בלעע. מה לקחו אותה לקמפיין של אולסטאר היא פאקצה!!..אין לה זכות בעע מה הדבר האחרון שעשית אתמול? ישנתי (?!) האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? נראה לי אילו שפות?עברית ואנגלית בדר"כ וערבית אני יודעת כמה 3 מילים!!.יאא האם יש לך חיית מחמד?לאא , הייתה לי את ליידי =[ אם כן איזו? אם לא היית רוצה?יאפ אם כן איזו?כלב מה אתה הכי אוהב לעשות?מוזיקה ,גראפיקהה וסימס האם אתה אוהב לישון?לאאא מהי המטלה השנואה עלייך בבית?לסדר ת'חדר בעע ולסיום האם אתה משועמם כמוני?אולי קצת יותר

עהאהאעהאעהאעהעאהעאה כע?

מי הלהקה האהובה עלייך? דה יוזד/ מק"ר/ גרינדיי/ בלינק/ בוקסקאר. :) מי הזמר האהוב עלייך? שוקי. סתאם, אמ.. טום דלונג. מי הזמרת האהובה עלייך? איימי לי? מתי בכית בפעם האחרונה? הרבה זמן לא בכיתי.. למה? כי לא באלי.
מול מי? מול בילי ג'ו.
מי הלהקה השנואה עלייך? אין.. מי הזמר השנוא עלייך? ששון. מי הזמרת השנואה עלייך? חבצלת. מה הדבר האחרון שעשית אתמול? ישנתי [?!!] האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? לא שוטף, ככה ככה. אילו שפות? עברית, אנגלית, בריטית XD, צרפתית. נימ.. זהו. מה הוא אתר הבית שלך? גוגל. האם יש לך חיית מחמד? כע. אם כן איזו? כלב. אם לא היית רוצה?
אם כן איזו?
מה אתה הכי אוהב לעשות? הצלכךלגחהחםןד :) האם אתה אוהב לישון? מאוד. מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לשטוף כלים? ולסיום האם אתה משועמם כמוני? בארור.

EnglandHooligan

New member
עונה!! !

*הלהקה האהובה עלייך: Hawthorne heights. *הזמר האהוב עלייך: הסולן של Bright eyes. *הזמרת אהובה עלייך: מישל בראנץ'. *מתי בכית בפעם האחרונה: לפני 4 חודשים. *למה:?:כי חזרתי מאנגליה. *מול מי: אף חד... *מי הלהקה השנואה עליך: led zeppelin . *מי הזמר השנוא עליי: רמי פורטיס!. *מי הזמרת השנואה עליי: בריטני. *מה הדבר האחרון שעשיתי אתמול:נהגתי לצי'ץ ביץ' ואז עבר כבר 12. *האם אני יודע מעל 2 שפות שוטף:כן!. *האם יש לי חיית מחמד?:כן. *אם כן איזו? גייזר הפיטבול שלי. *יש לי. *מה אני הכי אוהב לעשות: לסוע לחו"ל. *האם אני אוהב לישון?לא... *מה המטלה השנואה עליי בבית:אין לי מטלות. ולא אני לא משועמם כמוך...

®NuLy®

New member
עונה כדי להיתחמק מתלית כביסה../images/Emo3.gif

מי הלהקה האהובה עלייך? לינקין פארק מי הזמר האהוב עלייך? אמינם הי הזמרת האהובה עלייך? מישל בראנץ' מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת למה? ^^ מול מי? ^^^ מי הלהקה השנואה עלייך? כלא 6 וכל הלהקות ההיפ הופ הישראליות האלו מי הזמר השנוא עלייך? סאבלימינאל מי הזמרת השנואה עלייך? כל האלה ששרות ת'פיזמונים של השירי היפ הופ הישראלי
מה הדבר האחרון שעשית אתמול? הנלכתי לישון
האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? בערך... אילו שפות? עברית, אנגלית וספרדית פעם ידעתי ממש טוב עכשיו אני קצת חלודה מה הוא אתר הבית שלך? וואינט האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן איזו? כלב, סאם אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות? צחוקים עם חברים האם אתה אוהב לישון? כן
מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לשטוף ת'חדר וטאטא בחוץ ולסיום האם אתה משועמם כמוני? לא... אני רק מתחמת מתליית כביסה

Cut Up Angel

New member
כמה זמן לא הגבתי פה D:

מי הלהקה האהובה עלייך
יש הרבה>< זה קשה. מי הזמר האהוב עלייך
אלכסי מצ'ילדרן. מי הזמרת האהובה עלייך
ג'סיקה מ-Jack off Jill,כריסטינה מ-Lacuna Coil וטיפה טארייה מ-Nightwish מתי בכית בפעם האחרונה
אתמול. למה
מה אכפת לכם? מול מי
מול המחשב P: מי הלהקה השנואה עלייך
נמנמנמ. אין כ"כ. מי הזמר השנוא עלייך
כול המזרחי בין היתר >< מי הזמרת השנואה עלייך
בריטני? מה הדבר האחרון שעשית אתמול
שמעתי מוזיקה. האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף
בערך o0 אילו שפות
רוסית,עברית ואנגלית. מה הוא אתר הבית שלך
משהו רוסי
האם יש לך חיית מחמד
לא
אם כן איזו
נמ. אם לא, היית רוצה
כן
אם כן איזו
חתול
מה אתה הכי אוהב לעשות
לשמוע מוזיקה,מחשב,חברים,לראות סרטים,לצחוק. האם אתה אוהב לישון
מאוד
מהי המטלה השנואה עלייך בבית
לקרוא ברוסית
ולסיום האם אתה משועמם כמוני
לא ממש ><

sapi1212

New member
תשובות

מי הלהקה האהובה עלייך? גרין דיי!!! מי הזמר האהוב עלייך? אין... הי הזמרת האהובה עלייך? רוני
מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת.... מזמן למה? כי התוכים שלי איכשהו ברחו מהכלוב מול מי?מול אמא שלי נראה לי מי הלהקה השנואה עלייך? לינקין פארק מי הזמר השנוא עלייך? אמינם בלעע מי הזמרת השנואה עלייך? מירי מסיקה איך נתנו לה לשיר?? מה הדבר האחרון שעשית אתמול? עצמתי עיניים האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? יאפ אילו שפות? אנגלית, עברית וערבית מה הוא אתר הבית שלך?LOLA האם יש לך חיית מחמד?כן אם כן איזו? שלושה תוכים ודג אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות?אינטרנט, מוזיקה, טיוי.. האם אתה אוהב לישון?לא מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לסדר תחדר ולסיום האם אתה משועמם כמוני?כן

למעלה