שאלון

barboshkiss

New member
עונה::::

מי הלהקה האהובה עלייך? הרמונז אבל לא רק...אין ספציפי מי הזמר האהוב עלייך? יש הרבה הי הזמרת האהובה עלייך? - מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים למה? לא זוכרת למה כבר מול מי? מול חברה מי הלהקה השנואה עלייך? - מי הזמר השנוא עלייך? - מי הזמרת השנואה עלייך? - מה הדבר האחרון שעשית אתמול? אממ לא הלכתי לישון עדיין, אז בכלליות שמעתי מוזיקה האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? לא, רק אנגלית ועיברית אילו שפות?- מה הוא אתר הבית שלך? - האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן איזו? כלבה אם לא היית רוצה?- אם כן איזו?- מה אתה הכי אוהב לעשות? כל מיני דברים האם אתה אוהב לישון? לא מהי המטלה השנואה עלייך בבית? אין לי מטלות ולסיום האם אתה משועמם כמוני? לא כרגע

helenas

New member
עונה, רק כי משעמם לי

מי הלהקה האהובה עלייך?האמ...לא יודעת..MCR...גרין דיי...
מי הזמר האהוב עלייך?יעני זמר סולו? אין לי.. מי הזמרת האהובה עלייך?שירלי מנסון
מתי בכית בפעם האחרונה? היום בבוקר(לא בכיתי...נצנצו דמעות בעיניי למה? עשו לי גבות מול מי?הקוסמטיקאית מי הלהקה השנואה עלייך?ווסטלייף,בס"ב,בלו וכדומה.. מי הזמר השנוא עלייך?אנריקה וכל זה.. מי הזמרת השנואה עלייך?הילארי דאף... היא מעצבנת אותי לאללה...ומקום שני, אחריה- אבריל
מה הדבר האחרון שעשית אתמול?כיביתי ת'טלוויזיה ונרדמתי
האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף?אעעע בערך אילו שפות?שפת הסימנים...אני ככה יודעת בערך... מה הוא אתר הבית שלך?תפוז האם יש לך חיית מחמד?יאפ אם כן איזו?האחים שלי...וכלבה אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות?מוזיקההההה האם אתה אוהב לישון?מאוד מהי המטלה השנואה עלייך בבית?להוריד כביסה כשחם ולסיום האם אתה משועמם כמוני?לא.

י5דה רעה

New member
עונהנההנהנהנהנה

מי הלהקה האהובה עלייך?בואו נחשוב...אהה!גרין דיי... מי הזמר האהוב עלייך?ג'סי מקארטני...הוא חמוד ושמעתי שני שירים והם חמודים...טאלנט צעיר...
חח... מי הזמרת האהובה עלייך?אממממ...אין ממש...אולי אם לא היו משמיעים את השירים של קלי קלארקסון בכל מקום עד שהם היו יוצאים מהתחת אז אולי היא הייתה הזמרת האהובה עליי...אה וגם השיר האחרון של גוון סטפני יפה... מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת למה?לא זוכרת מול מי?לא זוכרת מי הלהקה השנואה עלייך?דה וויט סטריפס..שני שירים מעאפנים ומעצבנים... בעעע
מי הזמר השנוא עלייך?זה ששר את:"יור ביוטיפול"...זה שיר מפגר מטומטם..הזמר מכוער והמנגינה והשירה לא הולכים יחד...בקיצור:
אחד גדול!! מי הזמרת השנואה עלייך?רוני
היא לא כתבה אף שיר שלה..(רק אחד שגם הוא יצא מאעפן..) הכל שלה בכלל לא מיוחד ויפה..סתם קול פשוט..דוחפים את השירים שלה לכל מקום והיא גונבת מנגינות מכל מיני להקות וזמרות מצליחות מחו"ל(מותק2-המנגינה היא של להקה אוקראינית בשם ויאגרה..,וסופרסטאר זה בכלל של ג'מיליה..) מה הדבר האחרון שעשית אתמול?עצמתי עיניים... האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף?די...אני יודעת משהו שמזכיר שפת סימנים,רוסית,עברית ואנגלית די טוב..וספרדית... אילו שפות?^ | מה הוא אתר הבית שלך?תפוז... האם יש לך חיית מחמד?כן אם כן איזו?חתול חמוד... אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות?לשמוע גרין דיי,לראות משחקי טניס,לעסוק בספורט,לישון ולבזבז כסף.. האם אתה אוהב לישון?כן... מהי המטלה השנואה עלייך בבית?לשטוף כלים... ולסיום האם אתה משועמם כמוני?עכשיו לא ממש...

חסבי

New member
שאלונים זה כיף :)

מי הלהקה האהובה עלייך? Crass, Dead Kennedys לאדע יש עוד מלא מי הזמר האהוב עלייך? לאדע הי הזמרת האהובה עלייך? בריטני מתי בכית בפעם האחרונה? אמממ נראה לי לפני שבועיים זה היה (איבדתי ת'זמנים שלי) למה? לא זוכר מול מי? אההה בגלל אימוקיד וחבר שלי שהלכו מכות ואני עפתי על האופנוע מי הלהקה השנואה עלייך? לא יודע, להקות אימו למינהן מי הזמר השנוא עלייך?- מי הזמרת השנואה עלייך?- מה הדבר האחרון שעשית אתמול? נישקתי את חברה שלי ואמרתי לה ביי חחח האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? כן אילו שפות? עיברית, אנגלית וצרפתית ככה מה הוא אתר הבית שלך? אין לי שום אתר האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן איזו? חתול, כלבה, תרנגול ותוכי אם לא היית רוצה? - אם כן איזו?אני רוצה ת'נחש שהיה לי וכבשה! מה אתה הכי אוהב לעשות? כל מיני, לנגן ועוד........... האם אתה אוהב לישון? לא מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לנקות ת'כלבה שלי ולסיום האם אתה משועמם כמוני? לא

i love greenday

New member
...

מי הלהקה האהובה עלייך?גרין די והבסב מי הזמר האהוב עלייך?לא יודעת הי הזמרת האהובה עלייך?רוני ובריטני מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת למה? מול מי? מי הלהקה השנואה עלייך?גוד צ'ארלוט מי הזמר השנוא עלייך?אמינם מי הזמרת השנואה עלייך?קייליקלר... מה הדבר האחרון שעשית אתמול?סגרתי עיניים האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף?לא אילו שפות? מה הוא אתר הבית שלך?אין לי האם יש לך חיית מחמד?כן אם כן איזו?חתול אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות?הרבה דברים האם אתה אוהב לישון?לא מהי המטלה השנואה עלייך בבית?אין ולסיום האם אתה משועמם כמוני?לא

XD עונה

מי הלהקה האהובה עליך: גרין דיי!!GO גרין דיי GO גרין דיי GO GO GO =) מי הזמר האהוב עלייך: אמינם=) מי הזמרת האהובה עלייך: אין לי =/ מתי בכית פעם אחרונה : מזמן...... למה: ככה מה אני זוכרת ... מול מי: אמ..פוסטר של גרין דיי =) מי הלהקה השנואה עלייך:*מנסה להזכר מרוב שיש כל כך הרבה* מי הזמרת השנואה עלייך: אבריל רוני בריטני וכל הפופיות הממוסחרות איככככ מה הדבר האחרון שעשית אתמול: דיברתי עם כללל התמונות והכתבות הקטנות+התמונות שמצורפות אליהם +הפוסטרים של גרין דיי+2הכתבות הגדולות שיש לי עילהם אחחח זה כל כך כיף לדעת שמישו מקשיב לך =) האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף: כן XD אילו שפות: רוסית עברית ואנגלית =) מהו אתר הבית שלך:גוגל =) האם יש לך חיית מחמד: כן וכן אם כן איזו :חתול ו2 אוגרים =) אם לא היית רוצה :_______ אם כן איזו:_________ מה אתה הכי אוהבת לעשות:יש כמה דברים..לשמוע מוזיקע =) לשיר =) לישון =) לנגן על ביל ביל שלי =) לבהות בפוסטרים של גרין דיי שתלויים לי בחדר =) האם אתה אוהב לישון: כןןןןןןן ברור!! מהי המטלה השנואה עלייך בבית: לנקות אבק בעע ולשאוב אבק בעע ולסיום האם אתה משועמם כמוני: בטח!!! מאד!! אם עניתי לשאלון הזה ..אני אני משועממת

GrEeNgIrL3

New member
עונה

מי הלהקה האהובה עלייך? גרין דיי מי הזמר האהוב עלייך? אין... הי הזמרת האהובה עלייך? אבריל מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול למה? כי הייתי בהלוויה.. מול מי? מול כל האנשים בהלוויה מי הלהקה השנואה עלייך? אין מי הזמר השנוא עלייך? אמינם מי הזמרת השנואה עלייך? כריסטינה מה הדבר האחרון שעשית אתמול? שמעתי מוזיקה האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? לא אילו שפות? אנגלית ועברית מה הוא אתר הבית שלך? וואלה האם יש לך חיית מחמד?כן אם כן איזו? כלבה אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה האם אתה אוהב לישון? מאוד!! מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לשטוף כלים ולסיום האם אתה משועמם כמוני? כנראה...

Lorly

New member
בלע, שיהיה :)

מי הלהקה האהובה עלייך? נכון לעכשיו - גרין דיי (/m\) מי הזמר האהוב עלייך? קורט קוביין, בילי ג'ו ו-וילֶה וַאלוֹ זמרת האהובה עלייך? שירלי מנסון (מגרבאג') ו..אמ.. זהו אני מניחה. מתי בכית בפעם האחרונה? היום
למה? כי אמא לא רוצה להביא לי גיטרה
מול מי? אפחד, אבל אמא ראתה. מי הלהקה השנואה עלייך? נאמ, לא יודעת. לא שונאת. מי הזמר השנוא עלייך? נאמ, לא יודעת. לא שונאת. מי הזמרת השנואה עלייך? בריטני, היא עולה לי על העצבים. מה הדבר האחרון שעשית אתמול? שמעתי מוזיקה D: האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? אכן. אילו שפות? עברית, אנגלית ורוסית שוטף. כל השאר ככה בעילגות. מה הוא אתר הבית שלך? אין, אבל אני מכורה לישרא-בלוג. האם יש לך חיית מחמד? נופ אם כן איזו? אין סעמק. אם לא היית רוצה? אכן אם כן איזו? כלבה מה אתה הכי אוהב לעשות? air guitar (XD) אבל זה כואב בידיים. האם אתה אוהב לישון? בהחלט מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לטאטא ולסיום האם אתה משועמם כמוני? המ.. אני מניחה. אני עונה על השאלון הזה, לא?

sapirush1

New member
אוו זה קצרצר

מי הלהקה האהובה עלייך? סימפל פלאן, אוונסנס וגרין דיי מי הזמר האהוב עלייך? לא יודעת.. בקושי שיש לי שירים של זמרים בודדים ולא מלהקות אבל לברט מדה יוסד יש קול מדהים מי הזמרת האהובה עלייך? איימי לי מתי בכית בפעם האחרונה? נראה לי לפני שבועיים למה? לא זוכרת
מול מי? ^^ מי הלהקה השנואה עלייך? ממ.. אולי וויט סטריפס וויזר כי אני לא קולטת למה מתלהבים מהם כל כך אבל הם לא ממש שנואים עליי מי הזמר השנוא עלייך? 50 חרא
וגי זיי שהרס ללינקין את השירים מי הזמרת השנואה עלייך? היחידה שעולה לי בראש עכשיו היא מריה קארי.. אהה וגם רוני מה הדבר האחרון שעשית אתמול? הלכתי לישון?! האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? אני יודעת עברית שוטף, אנגלית די טוב, וגם ספרדית די טוב אילו שפות?
מה הוא אתר הבית שלך? וואלה האם יש לך חיית מחמד? הלואי אם כן איזו? -- אם לא היית רוצה? יאפ אם כן איזו? חתולים ואם לא אז כלב מה אתה הכי אוהב לעשות? מחשב, גיטרה האם אתה אוהב לישון? אפשר להגיד מהי המטלה השנואה עלייך בבית? ללכת לסופר.. (וקרה נס ולא הלכתי שבוע שלם!) ולסיום האם אתה משועמם כמוני? לייק דה!

GD ROCKS

New member
יאללה גם אני!!!../images/Emo13.gif

מי הלהקה האהובה עלייך? גרין דיי מי הזמר האהוב עלייך? בעע לא יודעת אבל נלך על אמינם כי יש לי מי אהבה לא ברורה עליו! בעע לאחרונה הוא מוציא שירים כאלה גרועים! הי הזמרת האהובה עלייך? איימי לי? מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבועיים למה? ריב ענק עם ההורים מול מי? הקירות חחח האאא ונזכרתי גם לפני 2 חברות מי הלהקה השנואה עלייך? מממ חושבת... הגיים בויז החדשים האלה. פאק מה עובר על ישראל? מזה כל הפרוייקטים הדפוקים האלה? רוני? גיים בויז? בעעע עליהם! לא שמעתי אותם האמת אבל עדיין אני לא כזאת מעוניינת. מי הזמר השנוא עלייך? חושבתתת סנופ דוג!!! מי הזמרת השנואה עלייך? בריטני ספירס ורוני !!!!! אחותי משגעת אותי כבר איתה!! כל היום היא שומעת את השירים שלה!! ררררר מה הדבר האחרון שעשית אתמול? הלכתי לישון. הא בעצם זה היה אחרי חצות. טוב אז לא זוכרת. האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? מממ עברית וספרדית אני יודעת מעולה. אנגלית גם.. אז כנראה שכן... אילו שפות? ^^UP^^ מה הוא אתר הבית שלך? איזה אתר רדיו של ארגנטינה. זה של אבא. האם יש לך חיית מחמד? אחותי הקטנה נחשב? אם כן איזו? חחחחחח נו מה נסגר אם לא היית רוצה? בוודאי!!! אם כן איזו? בעע עליכם זה מתחיל לעצבן! הייתי רוצה כלב! מה אתה הכי אוהב לעשות? הכי הכי? לרקוד! האם אתה אוהב לישון? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לנקות את החדר
ולסיום האם אתה משועמם כמוני? ממממ לא !!

®NuLy®

New member
מסכימה עם השירים הגרועים שאמינם

מוציא. בכלל הדיסק האחרון לא משהו

ADCMAN

New member
אוקיי

מי הלהקה האהובה עלייך? DESCENDENTS,THE RAMONES,NEGATIVE FX מי הזמר האהוב עלייך? איאן מקקי מי הזמרת האהובה עלייך? לא יודע מתי בכית בפעם האחרונה? לא יודע למה? ככה מול מי? לא יודע מי הלהקה השנואה עלייך? יש כל כך המון, אבל זה מסתכם ב FAITH NO MORE הם הגורמים הראשיים לכל הפריקים בעולם מי הזמר השנוא עלייך? אקסל רוז מי הזמרת השנואה עלייך? ג'ניס ג'ופלין מה הדבר האחרון שעשית אתמול? שיחקתי בGTA SAN ANDREAS זה מגניב. האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? כן אילו שפות? אנגלית, עברית, צרפתית מה הוא אתר הבית שלך? www.sethputnam.com האם יש לך חיית מחמד? lo אם כן איזו? אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות? להביא ביד האם אתה אוהב לישון? מהי המטלה השנואה עלייך בבית? ולסיום האם אתה משועמם כמוני? לא

למעלה