שאלון

שאלון../images/Emo67.gif../images/Emo152.gif../images/Emo90.gif

בגלל שהפורום שלנו התייבש לגמרי
מצאתי שאלון נחמד ואני מקווה שהפורום קצת יתעורר
כללי...
מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?
ולאן תרצו לטוס איתו?
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?
מקום הדייט המושלם בשבילך:
והכי לא:
מה השם 'משה' מזכיר לך?
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? הכי אהוב/ה עלייך...
מילה בת 4 אותיות:
ממתק:
סרט מצוייר:
קורנפלקס:
מסטיק:
צבע:
יום בשבוע:
תכשיט:
עונה בשנה: האם אתה מאמין ב...
אמונות טפלות?
אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו? האם אי פעם...
אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאתה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה? זה או זה...
קאזה או אימיול?
מחשב או טלוויזיה?
ארטיק או גלידה?
ים או בריכה?
מעריב לנוער או ראש1?
חולצה או גופייה?
חטיפים או ממתקים?
מצלמה או מיקרופון למחשב?
במבה או ביסלי?
have fun

אני../images/Emo26.gif

כללי... מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: שירי
למרות שזה לא יקרה... מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו: לא יודעת... את המחנכת שלי
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: אני קטנה מידי לדייטים
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? כנ"ל ולאן תרצו לטוס איתו? כנ"ל נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? אמ... שום דבר... מקום הדייט המושלם בשבילך: אני לא בקטע של דייטים והכי לא: כנ"ל
מה השם 'משה' מזכיר לך? את משה ממיכאלה ואת השיר "משה הדג, משה הדג..." לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? נחמד
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? להגיד את זה ישירות בדרך לא מגעילה בלי שאף אחד ידע (ככה נראה לי אבל אין לי ניסיון...) הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות: אין לי בעברית אבל באנגלית shadow ממתק: שוקולד, גלידה... הכל
אני חולה על ממתקים
סרט מצוייר: סרטים של דיסני קורנפלקס: ברנפלקס מסטיק: הכל הולך
צבע: סגול יום בשבוע: הכל חוץ מראשון... תכשיט: לא ממש אוהבת.. עונה בשנה: חורף
האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות? ממש ממש לא
אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? אולי... אף פעם לא היה לי חבר או מישהו שנדלקתי עליו אז אני לא יודעת.. עוד כמה שנים.... חיים שאחרי המוות? No way יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו? לא לא ולא
האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת? לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? לא.... חחחחחחח....
בכית בסרט? לא אני לא רגשנית לא מבינה איך אנשים בוכים
היית על במה? כן אבל סתם דברים קטנים חשבת שאתה הולך למות? לא ממש למות...
נכשלת במקצוע? לא
אני תלמידה טובה
הורידו אותך כיתה? לא... הקפיצו אותך כיתה? לא..... זה או זה... קאזה או אימיול? שום דבר... מחשב או טלוויזיה? מחשב
ארטיק או גלידה? גלידה
ים או בריכה? לא אכפת לי.. לא מתה על שניהם... מעריב לנוער או ראש1? ראש1 חולצה או גופייה? חולצה קצרה ונוחה חטיפים או ממתקים? ממתקים
מצלמה או מיקרופון למחשב?
במבה או ביסלי? אין אין אין כמו במבה...

כל שנה עשו ולא באתי עם פיג'מה

טוב מה אני עד כדי כך ילדה מושפלת?? חוץ מזה אני ישנה עם סתם בגדים...

חחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

מהה אבל זה מאגניבבבבב אני זוכרת בכיתה ב' כולם באו עם כותונת[?]

תוספת לשאלה:

אם היו לי 5000 שקל הייתי קונה מלא דיסקים ודיסקמן שגם עובד טוב

ברוש36

New member
עונה!

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:הילד שאני אוהבת.מושלם
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:את אחת המורות
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:לא דעת. נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?הייתי נותנת אותם להורים שלי,שיהנו קצת.הם תמיד משלמים עלי
ולאן תרצו לטוס איתו?בטח הם היו רוצים לטוס לארה"ב. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?לא יודעת... מקום הדייט המושלם בשבילך:בים,בשקיעההה..!!אייי והכי לא:על פסגת הר חיריה. מה השם 'משה' מזכיר לך?אתה לא קיפוד?
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?חמוד
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה?זה לא אתה..זאת אני
לא סתם..תלוי בסיבות. הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות:א-ה-ב-ה ממתק:במבהה סרט מצוייר:לא יודעת סרט..אבל סדרה ארתור שולטטט קורנפלקס:של תלמה. מסטיק:לא אוהבת בכלל.לא מבינה למה מתלהבים מזה.זה לא טעים לי. צבע:כחוללל ולבןןן יום בשבוע:שישישבת. תכשיט:שרשרת. עונה בשנה:חורף רולזזז האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות?חלקית. אם כן איזה?- אהבה ממבט ראשון?יאפ חיים שאחרי המוות?לא יודעת,לא חוויתי לא שמעתי.מפחיד. יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?אממ קצת חחח האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת?כן
הופעת בציבור בפיג'מה?כן..חח פעם היה לנו ביסודי כמה ימים לפני פורים שכל הבצפר בא בפיג'ימה.זה היה כיףף אמיתי! בכית בסרט?כן. היית על במה?כן. חשבת שאתה הולך למות?לא. נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתהלא? הקפיצו אותך כיתה?לא זה או זה... קאזה או אימיול?אימיול.קאזה מלא בוירוסים. מחשב או טלוויזיה?מחשב.שולט. ארטיק או גלידה?תלוי איזה=] ים או בריכה?תלוי עם מי. מעריב לנוער או ראש1?מעריב לנוער. חולצה או גופייה?גופיה. חטיפים או ממתקים?חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמת אינטרנטטטטטט במבה או ביסלי?במבה

crazy cottage

New member
א אנ אני ../images/Emo163.gif

כללי... מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: את ציקי(אבל יש את מחר P:) מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו: הרבה אנשים
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: אין לי מושג >< נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את ענבל ולאן תרצו לטוס איתו? לארצות הברררררית נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? זוג עגילים שאני חושקת בהם כבר מלא זמן מארצות הברית ^^ מקום הדייט המושלם בשבילך: חוף הים והכי לא: מערה
מה השם 'משה' מזכיר לך? משה אלים..הוא מכה בסלעים
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חרשננננננו הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? זה לא את זה אני חחחחחחחח הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות: צחוק ממתק: גומי סרט מצוייר: הסיוט שלפני חג המולד קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנגו/מנטה ואשכולית אדומה צבע: שחור/כחול/סגול יום בשבוע: שני "יום שני השמח" תכשיט: עגילים עונה בשנה: חוררררררף האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות? תלוי באילו אם כן איזה? נעל מאחד לשני,אפצי וחח לא זוכרת אהבה ממבט ראשון? כככככן
חיים שאחרי המוות? יאפ יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו? לא..אני סתם אוהבת להפחיד אנשים בו P: האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן..יום פיגמות ביסודי
בכית בסרט? יאפ היית על במה? יאפ חשבת שאתה הולך למות? יאפ נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? נופ הקפיצו אותך כיתה? נופ זה או זה... קאזה או אימיול? קאאאאזה מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה ארטיק או גלידה? ארטיק ים או בריכה? ים מעריב לנוער או ראש1? מעריב לנוער חולצה או גופייה? חולצה חטיפים או ממתקים? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה במבה או ביסלי? במממממבה

אני

כללי... מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:דוד שלי שטס
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:כל מיני.. הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:אין לי מושגג נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?אחותי ולאן תרצו לטוס איתו?ארצות הברית נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?מצלמה מקום הדייט המושלם בשבילך:-- והכי לא:-- מה השם 'משה' מזכיר לך?הר סיני?קיפוד?חח לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?חמוד הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה?אין לי מושג..תלוי באותו הרגע הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות:סבבה ממתק:במבה סרט מצוייר:בובספוג קורנפלקס:שוגי מסטיק:מנטה ותות צבע:סגול תכלת וכחול יום בשבוע:שלישי תכשיט:צמיד עונה בשנה:קיץ האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות?חלק אם כן איזה?אממ נעל הפוכה ועוד כמה.. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?לא.. האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאתה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא זה או זה... קאזה או אימיול?אימיול מחשב או טלוויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?ארטיק ים או בריכה?בריכה מעריב לנוער או ראש1?ראש1 חולצה או גופייה?חולצה חטיפים או ממתקים?חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה במבה או ביסלי?במבה

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:שורטי
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:המורה שלי
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:מממממ רוני סופרסטאר
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?חברה טובה
ולאן תרצו לטוס איתו?קנדה ואיה נאפה
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?גלשן,נעליים
מקום הדייט המושלם בשבילך:ים
%^#$^ והכי לא:סרט
מה השם 'משה' מזכיר לך?אחי
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?פאסה
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה?להגיד לו/לה את האמת בפרצוף ולא למשוך אותו יותר זמן
הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות:אושר
ממתק:סוכריית סודה
יאמיייי סרט מצוייר:לוני טונס-חוזרים לאקשן וטום וג'רי
קורנפלקס:
לאא אוהבת מסטיק:בזוקה כמובן
צבע:כחול וירוק
יום בשבוע:שלישי[פעמיים כי טוב
] תכשיט:כובע נחשב
עונה בשנה:חורף
האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות?יאפ
אם כן איזה?לעבור מעליי,חתול שחור,נעל הפוכה
אהבה ממבט ראשון?לא תמיד|חייזר| חיים שאחרי המוות?כן
יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?כן
אחרי מה שקרה לי ביום שישי ה-13 אימאאאאא
האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת?ברור תמיד
הופעת בציבור בפיג'מה?כן
בכית בסרט?כן
היית על במה?כן יש לי חיידק במה
חשבת שאתה הולך למות?כן בתאונת דרכים
נכשלת במקצוע?לצערי כן
הורידו אותך כיתה?לא אני לא עד כדי כך מפגרת
הקפיצו אותך כיתה?לא אני לא עד כדי כך חכמה
זה או זה... קאזה או אימיול?אימיול
מחשב או טלוויזיה?גם וגם
ארטיק או גלידה?תלוי מה בא לי
ים או בריכה?ים
מעריב לנוער או ראש1?ראש1 חולצה או גופייה?גופייה
חטיפים או ממתקים?לא יודעת
מצלמה או מיקרופון למחשב?גם וגם
במבה או ביסלי?במבה[כי עכשיו אכלתי
]

אניניני../images/Emo110.gif

כללי... מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:את הנהגת מרכזז
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:אממ מורות? הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:לאיודעת נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?את כל הקורסס ולאן תרצו לטוס איתו?לאכפתליי נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?לאיודעת מקום הדייט המושלם בשבילך:יםם
והכי לא:לאיודעת מה השם 'משה' מזכיר לך?את שששאניי
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?אממ נחמד הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה?לאיודעת הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות:ע-ו-מ-ר ממתק:שוקולדד סרט מצוייר:פוקהונטס קורנפלקס:עוגי או קוקומן מסטיק:אפרסק צבע:שחור וסגול יום בשבוע:אפ'חד תכשיט:כל הצמידים שלי
עונה בשנה:קיץ האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות?חלק אם כן איזה?נו איןליכוח אהבה ממבט ראשון?כע חיים שאחרי המוות?לאיודעת יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?קצת האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת?כע הופעת בציבור בפיג'מה?כע
בכית בסרט?כע היית על במה?בטחח חשבת שאתה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כעע
הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא
זה או זה... קאזה או אימיול?אפ'חד מחשב או טלוויזיה?מחשב ארטיק או גלידה?גלידה ים או בריכה?שניהם מעריב לנוער או ראש1?שניהם חולצה או גופייה?גופיה חטיפים או ממתקים?ממתקים
מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה [ולי יש את שניהם במצלמה
] במבה או ביסלי?במבה מה זהו? היה כיף

אני יודעת למה עשית את החידון הזה../images/Emo6.gif

את רוצה לתת למישהו נר ליום הולדת ובדקת עלינו אם זה פאסה

nofar cohen

New member
אני ../images/Emo26.gif

כללי: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אממ צוצה(חברה שלי)
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו: אממ לא יודעת..יש הרבההה הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: עם איזה אחד בשם נאור...לא סובלת אותו
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את צוצההההה
ולאן תרצו לטוס איתו? אממ נלך להתמסטל בהודו חח סתםם אממ לא יודעת לאיזה אי בודד חחחח...
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? מכונית לצוצה חחח
מקום הדייט המושלם בשבילך: אי בודד..חח והכי לא: קולנוע מה השם 'משה' מזכיר לך? מה הוא אמור להזכיר לי?
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? נחמד..לא יותר מזה הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? שמע..זה לא עובד חחח
הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות: צ-ו-צ-ה! ממתק: שוקולד... סרט מצוייר: ארתוררר, המומונים חחח קורנפלקס: קוקומן..
מסטיק: בזוקה...מכורה לבדיחות... צבע: כחול!!! יום בשבוע: שישי.. תכשיט: עגילים.. עונה בשנה: קיץ
האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות? אממ לא נראה לי.. אם כן איזה? - אהבה ממבט ראשון? יאפ.. חיים שאחרי המוות? לא
יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו? כן חח האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת? אממ עדיין לא יצא לי
הופעת בציבור בפיג'מה? לא
בכית בסרט? כן חחח היית על במה? נמנעת מלהיות... חשבת שאתה הולך למות? חחח לאא נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? וואלה לאא זה או זה... קאזה או אימיול? קאזה.. מחשב או טלוויזיה? התמכרתי למחשב.. ארטיק או גלידה? את שניהם חופשי
ים או בריכה? יםםם.. מעריב לנוער או ראש1? מעריב לנוער חולצה או גופייה? חולצה.. חטיפים או ממתקים? זה לא אותו דבר?
מצלמה או מיקרופון למחשב? אממ מצלמה.. במבה או ביסלי? במבה

עונההה../images/Emo13.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כללי... מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:אנשים מהטיול שלי..
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:אמממ ררר אמממ לא יודעת
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:צביקה פיק חחחחחחחח
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?חבר[אם היה לי]או חברה או סתם ידיד אהוב
ולאן תרצו לטוס איתו?לארהב יההה כן כן
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?אממממממממממממ גיטרה חשמלית אבל כבר יש לי אז מתפרקת על בגדים
מקום הדייט המושלם בשבילך:ים או מסעדה רגועה חחחח
והכי לא:מסבית טראנס שלא שועמים אחד ת'שני ולא כלום ררר
מה השם 'משה' מזכיר לך?משה בתיבה
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?יהה חמודדד אאא
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה?פנים מול פנים ולהגיד את האמת
הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות:פאנן חחחחחחחחחחחחח
ממתק:שוקולד פרה
סרט מצוייר:באגלייף
קורנפלקס:קרנץ אבל הם שינו אותו
מסטיק:מאסט-חריף..אהה מנגו אפרסק
צבע:סגול
יום בשבוע:רביעי חוזרים ב-1