שאלון

שלייי =)

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: ידיד שלי מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:מורה!!! הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:לא שוללת חחח נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?חברה ולאן תרצו לטוס איתו? לג'מייקה נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? - הייתי קונה תכשיטים... מקום הדייט המושלם בשבילך:ים... והכי לא:בבית! מה השם 'משה' מזכיר לך? חיפושית חח לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?פסהההה הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? אני צריכה זמן לבד.. הכי אהוב/ה עלייך... מילה בת 4 אותיות:שוקו חח (או שוקולד אבל זה חורג..) ממתק:שוקולד חחח סרט מצוייר:שרק! קורנפלקס:שוקוס מסטיק:הירוק הזה צבע: שחור אפור ורוד ואדום אה גם כחול הרבה... יום בשבוע:חמישי תכשיט:שרשרת יהלומים....... עונה בשנה:חורף / אביב האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות?לא.. אם כן איזה?---- אהבה ממבט ראשון? מאוד!!! חיים שאחרי המוות? לא חושבת על זה יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו? מפחדת אבל לא ממש יודעת האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת? לא... הופעת בציבור בפיג'מה? חח לא בכית בסרט? כןןן היית על במה? מסיבת סיום חשבת שאתה הולך למות? עכשיו ואני לא יספר את זה עכשיו... נכשלת במקצוע? חחחח אזרחותתתתתת הורידו אותך כיתה? חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה?עדיין לא זה או זה... קאזה או אימיול? קזה מחשב או טלוויזיה? לא יכולה בלי שנייהם ארטיק או גלידה? גלידה ים או בריכה? יםםם מעריב לנוער או ראש1? ראש 1 חולצה או גופייה?חולצה חטיפים או ממתקים? ממתקיםםם מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה במבה או ביסלי? ביחד.. יוצא פצצה

nat18

New member
אני

כללי...
מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: פגשתי אתמול אחת שרציתי לפגוש הרבה זמן... לר ראיתי אותה איזה 4 חודשים.. אבל אם כבר מדברים על העתיד אז את חברה שלי שעכשיו בקליפורניה.
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו: את הסגנית מנהל בעבודה.
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: כשנגיע אליו נדע... אני מניחה שזה מישהו שיהיה צעיר ממני ביותר מכמה חודשים או מישהו ממש מבוגר..
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? חברה שלי ואני לכל מקום בעולם העיקר לברוח מפה!
ולאן תרצו לטוס איתו? אמרתי.. לכל מקום בעולם.
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? זה לא כזה רחוק מהמציאות. אני עובדת. =]
מקום הדייט המושלם בשבילך:חוף הים.
והכי לא:סרט.
מה השם 'משה' מזכיר לך? דג | פרת משה רבנו.
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד לגמרי.
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? פנים מול פנים ובארבע עיינים. הכי אהוב/ה עלייך...
מילה בת 4 אותיות: שלום\ אהבה\ אופי.
ממתק:במבה זה ממתק? אז במבה... וממ...שוקו ע פקאן.. אבל מלא זמן לא אכלתי או שתיתי את זה =]
סרט מצוייר:אויש.. רוב הסרטים הם חמודים.. לא הסדרות.. הסרטים.
קורנפלקס: כריות \ במבה.
מסטיק: כל דבר של MUST
צבע:אויש.. יש מלאא!
יום בשבוע: רביעי.
תכשיט: פשוט ויפה. < בדר"כ דיסקית שיש לי כבר שלוש שנים.
עונה בשנה:תחילת סתיו האם אתה מאמין ב...
אמונות טפלות?לא
אם כן איזה?---
אהבה ממבט ראשון? אהבה לא.. הידלקות כן...
חיים שאחרי המוות?לא
יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?לא מאמינה אבל באחד מהם קרה לחברה שלי דבר ממש ממש מפחיד. האם אי פעם...
אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת? כן
הופעת בציבור בפיג'מה?בטח... אני כל החיים שלי נראת כאילו שאני לובשת פיג'מה.. אבל ככה.. כן בטח שיצאתי עם פיג'מה לרחוב.
בכית בסרט? כן.. מלא פעמים.
היית על במה?אויש.. מלא פעמים. ואני רוצה לחזור להופיע... אני מתגעגעת לזה.
חשבת שאתה הולך למות? לא.<עדיין..>
נכשלת במקצוע? חחחחחח לענות על זה?
הורידו אותך כיתה?לא
הקפיצו אותך כיתה?לא זה או זה...
קאזה או אימיול? אמיול ואם אני לא מוצאת באמיול מנסים בקאזה < הידעתם שקאזה ברוסית <כשטעם במילה הוא הז' ולא על הק'> אז הפירוש של זה .. זה עז.
מחשב או טלוויזיה? ממממ מחשב.
ארטיק או גלידה?:S
ים או בריכה?ים
מעריב לנוער או ראש1? רייטינג? פנאי פלוס?
חולצה או גופייה?גופיה כמובן
חטיפים או ממתקים?נו זה לא אותו הדבר?חחח לא יודעת. לא אכלתי מלא זמן לא את זה ולא את זה.
מצלמה או מיקרופון למחשב? מיקרופון. אבל בקרוב תהיה גם מצלמה.
במבה או ביסלי?במבה היה נחמד.

ToXic BoY17

New member
טובב גם אניי רוצה../images/Emo113.gif../images/Emo26.gif

ייייש משהו להעביר בו קצת את הזמן...אז קדימה
כללי...
מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: האמת אממ יעל גולדמן או שירי מימון
מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו: י'- אחת שפעם הייתה ידידה טובה שלי ואיכזבה אותי ואת כולם!
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: קודם שאני אצא לדייטים ואז נדבר,הולך
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את טולוקקקק(ידידה טובה שלי)
ולאן תרצו לטוס איתו? לא משנה-העיקר לנסוע בפעם הראשונה לחו"ל ולפני הצבא!
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? אני מת שיהיה לי לאב טופ! אבל הייתי שמח לאייפוד!
מקום הדייט המושלם בשבילך: חוף הים בלילה
והכי לא: חוף הים ביום!
מה השם 'משה' מזכיר לך? משה הדג
!!!
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? עדיין חמוד, למרות שדיי פאסה!
הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה? "זה לא את, זה אני"
הכי אהוב/ה עלייך...
מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה=
ממתק: סניקרס וצ'יטוס
סרט מצוייר: היפה והחיה של דיסני! ומדגסקר!
קורנפלקס: כריות רולז וגם צינימיניס!
מסטיק: בזוקה או מאסט דובדבנים!
צבע: בין טורקיז-כחול
יום בשבוע: שישי ושלישי
תכשיט: שרשרת
עונה בשנה: חורף שולט
האם אתה מאמין ב...
אמונות טפלות? אממ בחלק
אם כן איזה? עדיף שאני לא אפרט
אהבה ממבט ראשון? כן
אבל גם ממבט שני או שלישי!
חיים שאחרי המוות? מאמין!
יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?לא ממש,אני נולדתי ביום שישי ה-13 אז אני לא מאמין
האם אי פעם...
אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת? פעם אחת!
הופעת בציבור בפיג'מה? לא! חס וחלילה...אווי רק המחשבה על הבושות!
בכית בסרט? לא!-קשה לי לבכות חח
היית על במה? כן!-בטקסי ביצפר
חשבת שאתה הולך למות? אפעם!
נכשלת במקצוע? אממ במתמטיקה בחטיבה ובמתכונת באזרחות חח
הורידו אותך כיתה?
חס ושלום!
הקפיצו אותך כיתה?לא וטוב שכך!
זה או זה...
קאזה או אימיול? קאזהה רולז
מחשב או טלוויזיה? גם וגם!
ארטיק או גלידה? גלידה! העיקר שיהיה ציפוי של שוקולד לבן!
ים או בריכה? ים-בכי סבבה
מעריב לנוער או ראש1? אממ מעריב לנוער
הייתי מנוי 6 שנים
חולצה או גופייה? אני שונא ללבוש גופיות!
חטיפים או ממתקים? חטיפים
מצלמה או מיקרופון למחשב?מיקרופון כבר יש לי,חסרה רק המצלמה!
במבה או ביסלי?במבה שולט!
היה מממש ממש כיייף

אף פעם לא היית בחו"ל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב לפחות עוד מישהו חשב על משה הדג
חחחחחחח די נו זה היה כזה מצחיק אין עוד אנשים שזוכרים

שמחה שנהנית גם אתה../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

אם אני אראה שהיובש ממשיך אני אחפש עוד אחד
(אני מאיימת
)

אחרי תקופה שלא הייתי פה בחג

הנה אני חוזר לעורר את הפורום כאן באיזה בוקס חחח למה אלימות נעורר אותו בבלאגן שהילי לא תעמוד בו שוב ומורן שכניק כרגיל בהופעות אבל מסכנה היא קורעת את התחת יפה כללי... מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:חברים שלי מישהו שממש לא בא לכם לפגוש עכשיו:את אירנה חח הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:מורן שכניק חח נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?נטליה תהיי בטוחה שזאת לא את חחח סתם ניקח איתי חבר טוב או את בחירת ליבי ולאן תרצו לטוס איתו?יש לי התלבטויות רבות אני מעדיף שני יעדים איביזה וברזיל בדרום אמריקה נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?הייתי קונה בגדים של כל מיני מותגים מקום הדייט המושלם בשבילך:ראש הנקרה בצפון בחוף הים שם על הנקרות זה אחדה דברים המדהימים שיש והכי לא:סתם ככה בפארק מה השם 'משה' מזכיר לך?מזכיר המון דברים למשל שמשה לא קיפוד ומשה היכה על סלע ויצאו ממנו עין גדי חחח לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד ואפילו יותר יפה הדרך הכי טובה להיפרד מחבר/ה?לדבר כמו שני אנשים מבוגרים ולסיים את זה על הצד הטוב ביותר הכי אהוב/ה עלייך...המשפחה שלי ובעיקר אמא שלי מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:פסק זמן סרט מצוייר:מחפשים את נמו קורנפלקס:כריות מסטיק:אורביט בעיקר צבע:כחול וטורקיז יום בשבוע:שישי תכשיט:צמיד מבד עונה בשנה:קיץ האם אתה מאמין ב... אמונות טפלות?לא אם כן איזה?בכלל לא חחח אהבה ממבט ראשון?לפעמים כן לפעמים לא חיים שאחרי המוות?לא חושב על זה יום שישי ה-13 וכל האמונות שקשורות אליו?בכלל לא האם אי פעם... אמרת אני אוהב/ת אותך והתכוונת?ברור לא סתם אני אומר חח הופעת בציבור בפיג'מה?לפעמים בכית בסרט?לפעמים צמרמורות וכמעט כן היית על במה?כן חשבת שאתה הולך למות?במקרים מסויימים כן חח נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?כן בגלל זה אני לא מתגייס עם החברים שלי הקפיצו אותך כיתה?הלוואי חח זה או זה... קאזה או אימיול?אימיול פעם היה קאזה היום אימיול מחשב או טלוויזיה?שניהם אין לי זה או זה ארטיק או גלידה?ארטיק ופעם ב.. גלידה חח ים או בריכה?ים זה הדבר הכי שווה שיש עלי אדמות בריכה פחות או יותר מעריב לנוער או ראש1?ראש 1 חולצה או גופייה?שניהם חטיפים או ממתקים?שניהם מצלמה או מיקרופון למחשב?שניהם במבה או ביסלי?ביסלי אבל שילוב של במבה וביסלי זה רולז

לא הייתי פה בגלל החג

ואני חוזר ובגדול המצעד של אקזיט יחזור גם אם יש לכם הצעות לשירים תגידו אני אפרסם אותם פה ואתם כרגיל תדרגו אותם

אתה זוכר שעשיתי מן מצעד אקזיט

של שירים והייתם צריכים לדרג רק שני שירים? אז הוא יהיה גדול ומוכלל ולא חפיף

זה יהיה ארוך.....

-שירי מימון -שקד,ילד שאני אוהבת אבל זאת אהבה אסורה.... -שקד -הייתי מביאה את הכרטיסים לחברה הכי טובה שלי כי היא הייתה שם בשבילי במקום ובזמן שהייתי צריכה אותה מגיע לה ולחבר של אולי אני יקנה להם באמת.... -צרפת...מקום הכי רומנטי בעולם... - 1,500 הייתי תורמת לתנו לחיות לחיות,1,500 לילדים חולי סרטן,1,000 מתנות לחברים ובשאר להגשים את החלום שלי.... -הבית ושקיעה בים(אין מקום בטוח כמו הבית...) -מדבר -בן דוד שלי -פסה הכי שווה למעוך על הפרצוף כמו שעושים "אקזיט" -לעמוד מולו ולשפוך את הלב ולהגיד את כל האמת.. -שוקולד -מלך האריות... -כריות -בזוקה -יש שניים...אדום שחור -שישי -צמיד לרגל -סתיו (לא קר ולא חם למרות שגם באביב לא אבל האביב יותר חם מאשר קר) נ.ב לא נולדתי בסתיו נולדתי בחורף... -כן -חתולה שחורה -כן,ברור!!!! -לא -לא -כן! -כן שהייתי קטנה -כן -של בית ספר -כן,פעמיים -כן בכתה ה' נדמה לי במבחן במתמטיקה... -לא -לא אבל הקפיצו אותי לקבוצה הבוגרת של דוברי אנגליתאבל עכשיו אני בשכבה שלי... -לא בשום אופן! אם אני רוצה אני קונה את הדיסק לחשוב שאמנים עובדים על אלבום וכל הילדים באים ומורידים זה ממש מזעזע.... -שניהם,אני לא יכולה לחיות בלי טלוויזיה אבל אני לא יכולה להיות גם בל מחשב... -ארטיק,אני לא אוהבת גלידה... -ים,הכי כיף שיש את החופשיות הזאת... -ראש 1 ללא ספק! -גופייה אבל גופיית ספורט מיוחדת שסופגת זיעה... -ממתקים-שוקולד -מצלמה! -ביסלי אני לא אוהבת במבה...

ואם היית מעיקה את ההודעה של../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

פז היה אפשר לדעת על מה את עונה

למעלה