שאלון

frikin shin

New member
*עונה ומקווה שאני לא כותבת את זה

רק לעצמי* שם: דניאל אזור: תל אביב צבע: כחול (
) מה היית רוצה לשנות בעצמך?: את הגובה!!! מה את הכי אוהבת בעצמך?: אמממ... לא יודעת שהשתנתי השנה?
ואפילו אמרו לי: שנה שעברה היית מגעילה אבל השנה את נחמדה... עדין לא הבנתי אם זה מחמאה?
חחחחח
זה היה כזה מצחיק שהיא אמרה את זה!!!
לישון - כל עוד אפשר! סתאאם... אני ישנה בלילה ואם יש חופש זה נמשך עד הצהריים
חבר
אין בדיוק חברה הכי טובה - שירלי ושני המתוקות בעיקר וגם: יעל, בר, עיינה, ליאור, מאיה ועוד מלאאא!!! חורף\קיץ\אביב\סתיו- כשיש חורף אז קיץ כשיש קיץ אז חורף סדרות אהובות: רווזול, בנות גילמור
, דארק אנג'ל, מכושפות, שנות ה-70, להתחיל מחדש, אלי מקביל, סקס והעיר הגדולה ועוד מלא! מתמטיקה או גאומטריה: רק התחלתי גאומטריה שונאת את שניהם תיק קטן\ב"יס- קטן חברת בגדים: TNT שולט!!! FOX חביב אבל יקר כמו לא יודעת מה!!! ספורט אהוב: ריקוד בריכה או ים?- ים! מקדימה או מאחורה? - מה???
אם היית שותה קפה
איך היית מעדיפה אותו? - שותה מדי פעם קפה אבל לא הרבה כי זה עוצר את הגדילה אז... אני אוהבת אותו הפוך
שתיה מועדפת: אין ממש
אולי קפה
לדבר עם ידיד או חברה? - חברה מחשב או טלוויזיה - שניהם לצאת עם חברה או לבד עם מישו? - עם שניהם שחקנית אהובה- מלא דוגמנית- מאיפה הקרצתם את זה? להקה אהובה- לינקין פארק? לא יודעת אני אוהבת הרבה להקות זמרת - אבריל לאבין וגם עוד מלא שלא ייגמר אם אני יתחיל לרשום סלב(ריטי) אהוב- לא יודעת! מלאאאאאאאא תוכנית אהובה- בנות גילמור, דארק אנג'ל, רווזול ולהתחיל מחדש בעיקר מכושפות קצת מאוס בעונה החמישית
נשיקה בפה או בלחי - בעעעעעעע
לחי עם חברות (כמובן!) וחברים נשיקה- עם לשון או בלי - אין לי מושג מאיפה הקרצתם את השאלות האלה??? מאוהבת
-
קצת פרטיות יהיה נחמד
פלאפון אהוב: שלי
רינגטון: sex and the city!!! הציון הכי נמוך: נכשל פעם אחת במבחן בביולוגיה שלא התכונתתי כי לא ידעתי שיש הציון הכי גבוה: 100 (לא כולל בונוסים עם בונוסים 110 או משהו כזה) כדורסל או כדורגל: סל שוקו או תה: שוקו ממתק אהוב: ברגע זה לקראת החורף, סופגנייה וקרמבו
אוכל אהוב: סיני? לא יודעת מלא! אני אוכלת מלא אבל אני ממש רזה
אוכל שנוא: חמין
מקצוע אהוב: ??? אמממ...לא עולה לי לראש מקצוע שנוא: התעמלות (?) מוזיקה שלא אשמע: אני פתוחה להכל אולי קלאסית
השמש זורחת כמובן על הקרחת! התחת לבן מדי בשביל שהשמש
תזרח עליו
המוטו שלי: אני עז גאה
פדיחה: לא ידוע ואם כן אני לא יספר כאב: אמממ... פעם אחת כדורסל פגע לי באמצע האמצעית והיא התנפחה כמו בלון והייתה בכל צבעי הקשת
אשליה:
אשליות! לא לעבוד לעולם! לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים
סיוט: בקצרה, ראש של איש לבן מוזר פרנקשטיין ושני כפות רגליים שצצות ממנו-טבריה- ים תבינו לבד
חלום רטוב: בעעעעע שוב מאיפה הקרצתם את השאלות האלה?! ספר אהוב: לא יודע סרט אהוב: הרבה וזהו!

KerenWelling

New member
אני!!

שם:קרן
אזור: איזור המרכז...חולון אם נהיה ספציפים... צבע: כחול, טורקיז, הצבע של הים בתאילנד. מה היית רוצה לשנות בעצמך? להיות רזה
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? חוש הומור
לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה: מתי שאפשר... חבר: אין ברגע זה...אבל מאוהבת למעלה מ3 שנים!!! אה רגע...שניה, זה לא מנחם...
חבר/ה הכי טובה:מאור! חורף/קיץ:חורף!!! אביב/סתיו:סתיו כי זה כמו חורף אבל בקטנה... סדרות אהובות:סמוללויל, לויס וקלארק, רוזוול, אנג'ל, מכושפות, חברים, מופע שנות השבעים, סמנתה (נוסטלגיה!!) אני אוהב את ג'יני (סדרה גאונית), נני, סברינה המכפשה הצעירה, תהרוג אותי וזהו, מלך השכונה, חלום אמריקאי, משמרת שלישית, E.R, השרדות, דרו קארי, של מי השורה הזאת בכלל?, הרקולס, זינה הנסיכה הלוחמת, הרקולס הדור הבא, אלדין (שפעם היה בבוקר בקשת...) ועוד מלאאאא בלי עין הרע.... מת"מ או גיאומטריה?: המתמטיקה כוללת גיאומטריה. אם השאלה היא אלגברה או גיאומטריה, אז אלגבה...ברור... תיק קטן או תיק בצפר?: בצפר!! חברת בגדים אהובה: New Yorker!!!! ספורט אהוב: שחיה... בריכה או ים?: לשחיה: בריכה. לסתלבט: ים... מקדימה או מאחורה....?
... אם היית שותה קפה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור: נס...נס צבאי כזה...שלומדים להכין רק שם! שתיה מועדפת:דיאט קוקה קולההההה!!!!!!!!!! לדבר עם ידיד או חברה?: תלוי בשביל מה... מחשב או טלויזיה?: שניהם לצאת עם חברה או לבד עם מישו?: כל החבר'ה ביחד שחקנ/ית אהוב/ה:וואוו יש המון...אני חושבת שג'וליה רוברטס משחקת מאוד אמין... דוגמנ/ית אהוב/ה: פליחס! אין!! להקה אהובה:ERREWAY זמר/ת אהוב/ה:ג'סטין טימברלייק סלב אהוב/ה:ג'סטין טימברלייק תוכנית אהובה: ריפלי תאמינו או לא, הכספת, יצפאן, ערב טוב עם גיא פינס, האוסבורנס, TRL, אפקט הפחד ועוד מלאאא.... נשיקה-בפה או בלחי?: מה שבא ברוך הבא...
נשיקה-עם לשון או בלי?: מה שבא ברוך הבא...
מאוהב/ת: כן, מאווודדדד פלאפון אהוב: הסלקום שלי... רינגטון אהוב: כל דבר של ג'סטין, והרינגטון של ME DA IGUAL של ERREWAY. הציון הכי נמוך: השנה?...אמ...97 בבוחן באנגלית הציון הכי גבוה:100, מין הסתםםם כדורסל או כדורגל: שניהם. כדורסל יותר כי זה יותר מעניין... שוקו או תה: שוקו ממתק אהוב: TWIX, MAX...כל הגרכמנים האלה עם השוקולד נו.... אוכל אהוב:ספגטי בולונז של אמא. שניצל מחזה עוף של אמא!!! אוכל שנוא: תרד, ברוקולי, פטריות, בצל, אבוקדו... מקצוע אהוב: לא יודעת!!!! תקשורת או אנגלית.... מקצוע שנוא: הי הי הי.....תחשבו לבד!!! מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: אין דבר כזה השמש זורחת על התחת או על הקרחת?: הא!!!חחחחחחחחח
ברור שעל התחת!!
המוטו שלך:לכולם יש או יהיה תחת בשלב מסויים של חייהם!- וזה בדוק!- פדיחה הכי גדולה: אני פאדיחה מהלכת...במיוחד למי שהולך לידי
כאב: לב אשליה: אהבה סיוט: שאחרים יעברו את מה שאני עוברת... חלום רטוב: כל יום, כל היום! ספר אהוב:יש קצת מדי... סרט אהוב:יש יותר מדי...

TaKe Me DuDi

New member
וסופ סופ אני ../images/Emo70.gif קצת באיחור......./images/Emo9.gif

שם: דנה אזור:ר"ג צבע:כחול וורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך?תשיניים שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך?הטליה שלי לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה:רק בלילה חבר:אין! חבר/ה הכי טובה:לירן הכוסיתתתתת חורף/קיץ:קיץ אביב/סתיו:אביב סדרות אהובות:מכושפות,רוזוול,מלאך שחור,המורדים,דוסון מת"מ או גיאומטריה?מת"מ תיק קטן או תיק בצפר?תיק בצפר חברת בגדים אהובה:זארה,קסטרו,קסטרו מן,הנס ספורט אהוב:אממ ריצה ונשימות בריכה או ים?שניהם מקדימה או מאחורה....?אממ ... עוד לא ניסיתי ככה ש..... אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור:נס! שתיה מועדפת:וירג'ן ומים לדבר עם ידיד או חברה?עם חברה !! מחשב או טלויזיה?שניהם לצאת עם חברה או לבד עם מישו?לבד עם מישו שחקנ/ית אהוב/ה:אורלנדו בלום דוגמנ/ית אהוב/ה:דודי בלסר להקה אהובה:|כוכב|הדורבנים|כוכב| ו... בוטן מתוק בקרקס ו...BLUE זמר/ת אהוב/ה:קרייג דיוויד סלב אהוב/ה:רודריגו גונזלס תוכנית אהובה:EXIT נשיקה-בפה או בלחי?תלוי ממי נשיקה-עם לשון או בלי?אם כבר נשיקה אז עם לשון מאוהב/ת:לא נראה לי ..... פלאפון אהוב:הסימנס שלי אבל הייתי מעדיפה סוני צבעוני קטן כזה רינגטון אהוב:יצאנו לרקוד-הדורבנים הציון הכי נמוך:5 מתוך 100 הציון הכי גבוה:110 כדורסל או כדורגל:כדורגל שוקו או תה:בארור שתההההה ממתק אהוב:מרס וטייגר ו.. אממ הכל !!!! אוכל אהוב:שניצל וצ'יפס ו... מקדונלדס אוכל שנוא:אני לא חושבת שיש דבר כזה... חוץ מברוקולי כמובן !!! מקצוע אהוב:מת"מ ואנגלית(לא נראה לי אבל אני חושבת) מקצוע שנוא:הכל מוזיקה שבחיים לא תשמע/י:אני לא חושבת שיש בר כזה ... אולי רוק כבד השמש זורחת על התחת או על הקרחת?בארור שעל התחת המוטו שלך:חייה ותן לחיות חחח סתם אממ.... שימי עין ישים זין שימי זין ישים עין פדיחה הכי גדולה:אוי קרו כ"כ הרבה שאני לא יודעת במה להתחיל כאב:שלמישו קרוב קורה משו אשליה:אממ .... אסף גלזר..... סיוט:אממ שנידרסתי חלום רטוב:אממ.. נשיקה בלב שריפה ספר אהוב:באדולינה הארי פוטר סרט אהוב:שודדי הקאריבייםמהיר ועצבניסיפור אהבה בילתי נשכחהארי פוטר וחדר הסודות

Prue 4 u

New member
המ...../images/Emo78.gif

שם: רוני אזור: הרצליה צבע: סגול/בורדו מה היית רוצה לשנות בעצמך? אמ... כמה תכונות מיותרות..
מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? אמ.. חיחי... אין לי מושג לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה- לילה.. חבר- נופ... חבר/ה הכי טובה: ענבר.. לא שזה יעזור לכם.. חורף/קיץ: חורף!! :) אביב/סתיו: אביב (אבל סתיו יותר יפה..) סדרות אהובות: מכושפות, רוזוול, חברים וזהו בערך.. מת"מ או גיאומטריה? גיאומטריה זה קל.. :) תיק קטן או תיק בצפר? קטן חברת בגדים אהובה: אין כלכך.. אצלי זה הולך לפי הבגד, לא החנות ספורט אהוב: מחול בריכה או ים? בריכה מקדימה או מאחורה....? הא? אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור נס... שתיה מועדפת: קוקה קולה לדבר עם ידיד או חברה? חברה מחשב או טלויזיה? מחשב לצאת עם חברה או לבד עם מישו? אמ.. חברה שחקנ/ית אהוב/ה: שאנן דוהרטי, הולי מרי קומבס.. דוגמנ/ית אהוב/ה: - להקה אהובה: אוונסנס זמר/ת אהוב/ה: המ... אין כלכך סלב אהוב/ה: לויודעת תוכנית אהובה: לא כבר היה? נשיקה-בפה או בלחי? לחי נשיקה-עם לשון או בלי? בעעע בלי בלי מאוהב/ת- נופ (אי אפשר להגיד על זה מאוהבת..) פלאפון אהוב: סלי.. נאמ.. סאמסונג 624 רינגטון אהוב: וויט פלאג הציון הכי נמוך: 70 הציון הכי גבוה: 105 כדורסל או כדורגל: שומדבר.. אבל אם כבר אז כדורסל שוקו או תה: תה ממתק אהוב: מסטיק נחשב? אוכל אהוב: פיצה.. יאמי אוכל שנוא: אבודקו מקצוע אהוב: צרפתית מקצוע שנוא: של"ח ומת"מ מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: מזרחי וטראנסים השמש זורחת על התחת או על הקרחת? הא? חחחחח המוטו שלך: בוא נגיד- אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך (קשור אליי בזמן האחרון הרבה..) פדיחה הכי גדולה: אמ... לוזכרות..
כאב: - ?? אשליה: לויודעת סיוט: היו לי כמה וכמה סיוטים חלום רטוב: חיחי.. בלעכס, לויודעת ספר אהוב: אין סרט אהוב: אין 2

A lost angel

New member
אני../images/Emo41.gif

שם:דנה אזור: גוש דן צבע:כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך?כמויות השומן בגוף שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? שפתיים, אופי לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה-צהריים ולילה חבר? לא, תודה חבר/ה הכי טובה: יש כמהץ חורף/קיץ: חורף. אביב/סתיו: אביב. סדרות אהובות:רוזוול, מכושפות, באפי. מת"מ או גיאומטריה? מתמטיקה כולל גיאומטריה. אז חשבון דיפרנציאלי ואלגברה. תיק קטן או תיק בצפר? בצפר. חברת בגדים אהובה: חולצות של להקות.. ספורט אהוב:התעמלות מכשירים. בריכה או ים? ים. מקדימה או מאחורה....? קדימה. אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור נס. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים טבעי. לדבר עם ידיד או חברה? ידיד. או חברה. תלוי מי. מחשב או טלויזיה? מחשב. לצאת עם חברה או לבד עם מישו? תלוי לאן. ועם מי. שחקנ/ית אהוב/ה: ריס וית'רספון. דוגמנ/ית אהוב/ה: עעע. לא מעניין. להקה אהובה: מטאליקה. זמר/ת אהוב/ה: ג'יימס הטפילד. סלב אהוב/ה: ג'יימס הטפילד. תוכנית אהובה: תוכנית? סדרות כאילו? עניתי כבר. נשיקה-בפה או בלחי? פה. נשיקה-עם לשון או בלי? עם. מאוהב/ת: אפשר לומר שכן. פלאפון אהוב: נוקיה 3310. רינגטון אהוב: ביטרסוויט סימפוני. הציון הכי נמוך: 20 הציון הכי גבוה:100 כדורסל או כדורגל: כדורגל שוקו או תה: תה. ממתק אהוב: סוכריה על מקל. אוכל אהוב: האוכל בקיוסק של שחר. אוכל שנוא: כבד אווז. מקצוע אהוב: ביולוגיה. מקצוע שנוא:מחשבים. מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: מזרחית השמש זורחת על התחת או על הקרחת? קרחת, התחת זה איפה שהשמש אףפעם לא זורחת בו. המוטו שלך: על הזין שלי, ושל כל העולם. פדיחה הכי גדולה: לא יודעת. כאב: לב. אשליה: אושר עילאי. סיוט: מוות של האנשים שיקרים לי. חלום רטוב: ר. מ. ספר אהוב: ההוביט, האלכימאי, הארי פוטר, סד' חפצי הכח. סרט אהוב:משחקי פיתוי, שר הטבעות 1+2. זה היה נחמד.

SmallVille Girl

New member
meeee

שם : מיטל
אזור: השרון
צבע: בורדו !
לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה :בלילה כמה אפשר ? :))
חבר : לא
חבר/ה הכי טובה: ניצן
חורף/קיץ: חורף
אביב/סתיו: אביב
סדרות אהובות: מופע שנות ה70 , סמולוויל , מכושפות ...
מת"מ או גיאומטריה? אף אחד מהם
תיק קטן או תיק בצפר? תלוי איך הוא נראה ...
חברת בגדים אהובה: קסטרו פרנזי ...
ספורט אהוב: טניס
בריכה או ים? בריכה
אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור: נס
שתיה מועדפת: בירה שחורה
לדבר עם ידיד או חברה? עם שניהם !
מחשב או טלויזיה? שניהם
לצאת עם חברה או לבד עם מישו? תלוי מי זה המישו
שחקנ/ית אהוב/ה: אין דוגמנ/ית אהוב/ה: אין!! מה עבר ?!!! להקה אהובה: הביטלסססססססססססססססס זמר/ת אהוב/ה:אין. סלב אהוב/ה:
תוכנית אהובה: כול מה שכתבתי למעלה
נשיקה-בפה או בלחי? לחי
נשיקה-עם לשון או בלי? לא יודעת !
מאוהב/ת : לא הציון הכי נמוך: אמממ.. 40 ומשו (לשון ) הציון הכי גבוה: 100 כדורסל או כדורגל: אף אחד מהם שוקו או תה: שוקו !! של יטבתה ממתק אהוב: שוקולד אוכל אהוב: אמממ.. הכול טעים אוכל שנוא: פלפל ממולא מקצוע אהוב: ספרות (זה ממש מעניין ומדעי החברה !) מקצוע שנוא:לשון מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: מזרחית ! אשליה: שאני אהיה סינדרלה חחח... ספר אהוב: ספר יום הדין סרט אהוב: שר הטבעותתתתתתתתתתת!!!!! שודדי הקרבים!!!

Lotzifer

New member
עכשיו אני? אוקי...

שם: שלומית אזור: דרום צבע: שחור, סגול כהה וירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך? כלום, סתם לא יודעת... מה את/ה הכי אוהב/ת בעצמך? כנ"ל.... לישון- בצהריים/רק בלילה/בצהריים ובלילה? בצהרים ובלילה חבר: אין.... חבר/ה הכי טובה: יש כל מיני, וגם אם אני ירשום שם זה יגיד לכם משו? חורף/קיץ: חורף!!! אביב/סתיו: אף אחד! שונאת את שניהם! שפעת.... סדרות אהובות: רוזוול (אופקורס), מופע שנות השבעים, ליגה משלהן, הפרס הגדול, רגליים קרות, וויל וגרייס ועוד המווווון מת"מ או גיאומטריה? מתמטיקה.... תיק קטן או תיק בצפר? תיק בי"ס חברת בגדים אהובה: אין... ספורט אהוב: שחיה בריכה או ים? בריכה מקדימה או מאחורה....? אמממ, עוד לא החלטתי בעניין.... אם היית שותה קםה איה היית מעדיפ/ה?נס/חזק/שחור: נס, קר ומוקצף שתיה מועדפת: מים. וספרייט. לדבר עם ידיד או חברה? ידיד מחשב או טלויזיה? מחשב לצאת עם חברה או לבד עם מישו? תלוי.... שחקנ/ית אהוב/ה: אורנלדו בלום!!! דוגמנ/ית אהוב/ה: לא אוהבת דוגמניות להקה אהובה: קולדפליי, קרדיגנס, צ'ילי פפרז, עוד כל מיני... זמר/ת אהוב/ה: לני קרביץ!!!! אלניס מוריסט, שריל קרואו, ועוד.... סלב אהוב/ה: אין תוכנית אהובה: לא כבר היה את השאלה הזאת?! נשיקה-בפה או בלחי? בפה נשיקה-עם לשון או בלי? עם מאוהב/ת: כן פלאפון אהוב: לא אוהבת פלאפונים.... רינגטון אהוב: אין הציון הכי נמוך: 30 ומשו... הציון הכי גבוה: 100 ומשו... כדורסל או כדורגל: כדורסל שוקו או תה: שוקו, איכס תה ממתק אהוב: כל דבר עם שוקולד! אוכל אהוב: חסה, מוקפצים אוכל שנוא: בשר מקצוע אהוב: אין דבר כזה מקצוע שנוא: כל דבר עם המחנכת ומדעים מוזיקה שבחיים לא תשמע/י: מזרחית וראפ השמש זורחת על התחת או על הקרחת? מה?! המוטו שלך: "אונלי לאב אנד פיס" או "שלום סאלם פיס" פדיחה הכי גדולה: לא יודעת.... ספר אהוב: 1984, אי סרט אהוב: הנסיכה הקסומה, לרקוד עם לוחמים\טייסים, דוגמא, עוד הרבההה כל הכבוד למי שקרא את זה...

למעלה