*עונה ומקווה שאני לא כותבת את זה
רק לעצמי* שם: דניאל אזור: תל אביב צבע: כחול (
) מה היית רוצה לשנות בעצמך?: את הגובה!!! מה את הכי אוהבת בעצמך?: אמממ... לא יודעת שהשתנתי השנה?
ואפילו אמרו לי: שנה שעברה היית מגעילה אבל השנה את נחמדה... עדין לא הבנתי אם זה מחמאה?
חחחחח
זה היה כזה מצחיק שהיא אמרה את זה!!!
לישון - כל עוד אפשר! סתאאם... אני ישנה בלילה ואם יש חופש זה נמשך עד הצהריים
חבר
אין בדיוק חברה הכי טובה - שירלי ושני המתוקות בעיקר וגם: יעל, בר, עיינה, ליאור, מאיה ועוד מלאאא!!! חורף\קיץ\אביב\סתיו- כשיש חורף אז קיץ כשיש קיץ אז חורף סדרות אהובות: רווזול, בנות גילמור
, דארק אנג'ל, מכושפות, שנות ה-70, להתחיל מחדש, אלי מקביל, סקס והעיר הגדולה ועוד מלא! מתמטיקה או גאומטריה: רק התחלתי גאומטריה שונאת את שניהם תיק קטן\ב"יס- קטן חברת בגדים: TNT שולט!!! FOX חביב אבל יקר כמו לא יודעת מה!!! ספורט אהוב: ריקוד בריכה או ים?- ים! מקדימה או מאחורה? - מה???
אם היית שותה קפה
איך היית מעדיפה אותו? - שותה מדי פעם קפה אבל לא הרבה כי זה עוצר את הגדילה אז... אני אוהבת אותו הפוך
שתיה מועדפת: אין ממש
אולי קפה
לדבר עם ידיד או חברה? - חברה מחשב או טלוויזיה - שניהם לצאת עם חברה או לבד עם מישו? - עם שניהם שחקנית אהובה- מלא דוגמנית- מאיפה הקרצתם את זה? להקה אהובה- לינקין פארק? לא יודעת אני אוהבת הרבה להקות זמרת - אבריל לאבין וגם עוד מלא שלא ייגמר אם אני יתחיל לרשום סלב(ריטי) אהוב- לא יודעת! מלאאאאאאאא תוכנית אהובה- בנות גילמור, דארק אנג'ל, רווזול ולהתחיל מחדש בעיקר מכושפות קצת מאוס בעונה החמישית
נשיקה בפה או בלחי - בעעעעעעע
לחי עם חברות (כמובן!) וחברים נשיקה- עם לשון או בלי - אין לי מושג מאיפה הקרצתם את השאלות האלה??? מאוהבת
-
קצת פרטיות יהיה נחמד
פלאפון אהוב: שלי
רינגטון: sex and the city!!! הציון הכי נמוך: נכשל פעם אחת במבחן בביולוגיה שלא התכונתתי כי לא ידעתי שיש הציון הכי גבוה: 100 (לא כולל בונוסים עם בונוסים 110 או משהו כזה) כדורסל או כדורגל: סל שוקו או תה: שוקו ממתק אהוב: ברגע זה לקראת החורף, סופגנייה וקרמבו
אוכל אהוב: סיני? לא יודעת מלא! אני אוכלת מלא אבל אני ממש רזה
אוכל שנוא: חמין
מקצוע אהוב: ??? אמממ...לא עולה לי לראש מקצוע שנוא: התעמלות (?) מוזיקה שלא אשמע: אני פתוחה להכל אולי קלאסית
השמש זורחת כמובן על הקרחת! התחת לבן מדי בשביל שהשמש
תזרח עליו
המוטו שלי: אני עז גאה
פדיחה: לא ידוע ואם כן אני לא יספר כאב: אמממ... פעם אחת כדורסל פגע לי באמצע האמצעית והיא התנפחה כמו בלון והייתה בכל צבעי הקשת
אשליה:
אשליות! לא לעבוד לעולם! לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים
סיוט: בקצרה, ראש של איש לבן מוזר פרנקשטיין ושני כפות רגליים שצצות ממנו-טבריה- ים תבינו לבד
חלום רטוב: בעעעעע שוב מאיפה הקרצתם את השאלות האלה?! ספר אהוב: לא יודע סרט אהוב: הרבה וזהו!