שאלון

just טלוש

New member
שאלון../images/Emo8.gif

לריענון כזה אני אשתדל להביא לכם לפחות פעם בשבוע איזה שאלון או משחק נחמד,שיהיה מעבר לריטוש,סתם לכיף
טלויזיה&סרטים- שנות השבעים\חברים: האי\נפילים: האלופה\השיר שלנו: CSI מיאמי\ניורק: הפיג'מות\ארץ נהדרת: שלישיית מה קשור\פרוזאק: אבודים\נעלמים\לכודים: צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: פוקימון\דיג'ימון: מלך האריות 1\2\3: מולאן\פוקהונטס: טיטניק\ארמגדון: אוסטין פווארס\נורביט: עדי אשכנזי\צופית גרנט: מאכלים- במבה\ביסלי: פסטה צ'יז\שניצל תירס: ג'פניקה\ג'ירף: קינדר בואנו\דליס: מסטיק\סוכרייה על מקל: פיצה\מקדונלדס: סלט פירות\ירקות: פירחיות\ פיתה: אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר: יהודה\עופר: אסתי גינסבורג\סנדי בר: טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: יב"ז\מירי בוהדנה: בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון: גופיות\t-shirt: תיק גב\צד: חתול\כלב: בנות-חוטיני\רגיל: בנים-בוקסר\צמוד: שחור\אדום: כחול\ירוק: חורף\קיץ: אביב\סתיו: ישראל\אמריקה: ומשפט לסיום:

Superboi

New member
אני עושה פה רק סקרים../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

טלויזיה&סרטים- שנות השבעים\חברים: חברים
האי\נפילים: האי האלופה\השיר שלנו: אף אחד CSI מיאמי\ניורק: לא רואה הפיג'מות\ארץ נהדרת: הפיג'מות שלישיית מה קשור\פרוזאק: אף אחת אבודים\נעלמים\לכודים: לא רואה צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: צבי הנינג'ה פוקימון\דיג'ימון: אותו דבר מלך האריות 1\2\3: ראיתי רק את 1 מולאן\פוקהונטס: פוקהונטס טיטניק\ארמגדון: לא ראיתי ארמגדון אוסטין פווארס\נורביט: לא ראיתי נורביט P: עדי אשכנזי\צופית גרנט: עדי אשכנזי מאכלים- במבה\ביסלי: במבה פסטה צ'יז\שניצל תירס: אותו דבר ג'פניקה\ג'ירף: מה? קינדר בואנו\דליס: שניהם! מסטיק\סוכרייה על מקל: מסטיק (אלא אם זו סוכריה לא "רגילה") פיצה\מקדונלדס: מקדונלדס סלט פירות\ירקות: פירות פירחיות\ פיתה: פיתה אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: צ'אנינג צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר: קשה.... יהודה\עופר: עפר אסתי גינסבורג\סנדי בר: לא יודע טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: אותו דבר יב"ז\מירי בוהדנה: יב"ז בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון: מבחינת יופי או מה? גופיות\t-shirt: גופיות תיק גב\צד: צד חתול\כלב: כלב בנות-חוטיני\רגיל: - בנים-בוקסר\צמוד: לא משנה שחור\אדום: שניהם כחול\ירוק: כחול חורף\קיץ: קיץ אביב\סתיו: אביב ישראל\אמריקה: ישראל (?) ומשפט לסיום:

just טלוש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהנה אחד מגניב!! לתקן

את העוול מהשאלון הקודם!D: כאן אתם רק צריכים להמציא שאלות
זה יצא מגניב 1. ישראל. 2. לא. 3. 3 שעות. 4. פופקורן. 5. אירופה. 6. לא. 7. כן, ברור. 8. לאכול. 9. אין. 10. לפני שנתיים. 11. שחור. 12. לא זוכר/ת. 13. אתמול. 14. מחר. 15. אף פעם. 16. לפני שעה בערך.. 17. בבית. 18. היו הרבה. 19. בכלל לא. 20. באמצע.

just טלוש

New member
עונה:)

1.מהי המדינה הציונית ביותר בעינך? ישראל. 2.את/ה שונא/ת את המדינה הזו? לא. 3. מה הזמן הכי ארוך לדעתך שדיברת בו בטלפון[פחות או יותר]? 3 שעות. 4. כשהולכים לקולנוע מה אוכלים? פופקורן.נכווןןןן 5.איפה היית רוצה לגור? אירופה. 6.את/ה אוהב/ת דגים?[
] לא. 7. את/ה אוהב/ת את U2? כן, ברור.[
] 8.מה היית רוצה לעשות עכשיו? לאכול. 9.יש לך תיקיית ציור?[והגיע הזמן שתקני כבר יא עצלנית!] אין. 10.מתי התחלת לאהוב את GNR? לפני שנתיים. 11.איזה צבע שיער יש לחברה הכי טובה שלך? שחור. 12. איך קוראים למחנכת שלך בכיתה א'? לא זוכר/ת. 13. מתי רקדת לאחרונה?[חחחחחחח
] אתמול. 14. למה את/ה מצפה? מחר. 15.מתי עישנת בפעם האחרונה? אף פעם. 16. הפעם האחרונה שדיברת בטלפון לפני שעה בערך.. 17. איפה את/ה נמצא? בבית. 18.כמה פעם חשבת על __? היו הרבה. 19.האם את/ה אוהב/ת את בריטני[
נו אין לי שאלות כבר! חחחח] בכלל לא. 20.איפה בדר"כ את/ה עוצר את השיר כשיש טלפון? באמצע.

חחחחחח קראתי את שלך אחרי שעניתי לשלי

יש פה שאלות שכתבת שגם אני כתבתי : ) אחלה טלפתיה .. : )

עונה : )

1. מהי המדינה שבה את גרה? ישראל. 2. כן ? לא. 3. מה יש ביממה? שעות. 4. בסרט אוכלים? פופקורן. 5. אפה נמצאת ספרד? אירופה. { מוסיפה- ולא כנאמר " הייתי רוצה לשחק בספרד ובאירופה" } 6. הידעת ? לא. 7. משעמם לך ? כן, ברור. 8. מה נדרש ממך במסעדות ? לאכול. 9. יש לך דיסקמן ? אין. 10. מתי היה לך ? לפני שנתיים. 11. מה ההפך מלבן ? שחור. 12. ומצהוב? XD לא זוכר/ת. 13. מתי לאחרונה ראית טלויזיה? אתמול. 14. מתי תראי שוב טלויזיה? מחר. 15. הופעת פעם בטלויזיה? אף פעם. 16. מתי דיברת בפעם האחרונה בטלפון . ? לפני שעה בערך.. 17. אפה את נמצאת? בבית. 18. ספרי על פדיחה שהתרחשה לך היו הרבה. 19. זוכרים לך אחת מהן < בכלל לא. 20. אפה המחשב ? באמצע. XDDDDDDDDDDDDDDDDD הצחקתי את עצמי חחחח

just טלוש

New member
חחח קרועה:) כנראה באמת יש טלפתיה../images/Emo6.gif

ולצהוב אין הפך,יש לו ניגוד,סגול
חחח

טוב ננסה חח :p

1.מהי המדינה בה יעקפו אותך בתור לסופר ועוד יקללו אותך אח"כ? ישראל. 2.האם אכלת חומוס בשנה האחרונה? לא. 3. עכשיו ראסמי,כמה זמן עבר מה שאכלת חומוס לאחרונה!!??? 3 שעות. 4. עם מה אתה הכי אוהב את החומוס שלך? פופקורן. 5.מה המקום בו הכי שונאים אותך בעולם? אירופה. 6.השאלון הזה מצחיק? לא. 7. יכולתי לעשות אותו יותר מצחיק? כן, ברור. 8.אבל לא עשיתי יותר מצחיק כי חשבתי רק על... לאכול. 9.האם יש לי מה לעשות ברגע זה? אין. 10.מתי התקלחתי בפעם האחרונה? לפני שנתיים. 11. מה צבע המקלדת שלי? שחור. 12. האם אכלתי שניצל היום? לא זוכר/ת. 13.מתי אכלתי שניצל לאחרונה? אתמול. 14. מתי אמא חוזרת מאר"הב עם מתנות? :) מחר. 15.מתי אכלתי סלט ירקות לאחרונה? אף פעם. 16. מתי דיברתי עם מישו בטלפון? לפני שעה בערך.. 17. איפה משפצים עכשיו והסלון נראה כמו ארגז חול? בבית. 18. האם נמצאו ג'וקים מתחת לבלטות? היו הרבה. 19.ועכברים? בכלל לא. 20. מתי התייאשתי והתחלטתי לכתוב שאלנות מפגרות לשאלון הזה? באמצע.

../images/Emo39.gif

טלויזיה&סרטים- שנות השבעים\חברים: חברים האי\נפילים: נפילים האלופה\השיר שלנו: שיר שלנו CSI מיאמי\ניורק: לא דעת הפיג'מות\ארץ נהדרת: ארץ נהדרת שלישיית מה קשור\פרוזאק: שלישית מה קשור אבודים\נעלמים\לכודים: גיבורים :p צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: צבי פוקימון\דיג'ימון: פוקי חח מלך האריות 1\2\3: 1 מולאן\פוקהונטס: פוקהונטס טיטניק\ארמגדון: טיטניק אוסטין פווארס\נורביט: נורביט עדי אשכנזי\צופית גרנט: עדי מאכלים- במבה\ביסלי: במבה פסטה צ'יז\שניצל תירס: פסטה ג'פניקה\ג'ירף: :| קינדר בואנו\דליס: קינדדדדדדדדדדדדדר בואננו! מסטיק\סוכרייה על מקל: מסטיק פיצה\מקדונלדס: מקדולנדס סלט פירות\ירקות: ירקות פירחיות\ פיתה: פיתה אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: זאק צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר: צ'אד יהודה\עופר: יהודה אסתי גינסבורג\סנדי בר: סנדי טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: טיייייירהה!! יב"ז\מירי בוהדנה: יבז בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון : בר גופיות\t-shirt: גופיות תיק גב\צד: צד חתול\כלב: כלב בנות-חוטיני\רגיל: רגיל בנים-בוקסר\צמוד: שחור\אדום: שחור כחול\ירוק: ירוק חורף\קיץ: קייץ אביב\סתיו: אביב ישראל\אמריקה: אמריקה

עונה גם לזה חחחח

טלויזיה&סרטים- שנות השבעים\חברים: הו שאלה קשה!!!! ....חברים.... האי\נפילים: לא רואה האלופה\השיר שלנו: האלופה CSI מיאמי\ניורק: מיאמי הפיג'מות\ארץ נהדרת: ארץ נהדרץ שלישיית מה קשור\פרוזאק: שלישיה אבודים\נעלמים\לכודים: אבודים צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: צב צבי צבי הנינג'ה פוקימון\דיג'ימון: פוקי מלך האריות 1\2\3: הכול מולאן\פוקהונטס: מולאן טיטניק\ארמגדון: טיטניק אוסטין פווארס\נורביט: אע? עדי אשכנזי\צופית גרנט: עדי גרנט חחחחחח מאכלים- במבה\ביסלי: במבה פסטה צ'יז\שניצל תירס: שניצל ג'פניקה\ג'ירף: אע? קינדר בואנו\דליס: בואנו! מסטיק\סוכרייה על מקל: סוכריה פיצה\מקדונלדס: מקדונלדס סלט פירות\ירקות: פירות פירחיות\ פיתה: פיתה אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: שו ? צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר: אשטון יהודה\עופר: עופר אסתי גינסבורג\סנדי בר: אפחת טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: טיירה יב"ז\מירי בוהדנה: יבז בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון: בר גופיות\t-shirt: גופיות סבא תיק גב\צד: צד חתול\כלב: כלב בנות-חוטיני\רגיל: ממממ בנים-בוקסר\צמוד: שחור\אדום: אדום כחול\ירוק: ירוק חורף\קיץ: קיץ!!! אביב\סתיו: אביב ישראל\אמריקה: ישראל! שאלון טיפשי חחחחחחח משעמם לי ומשפט לסיום:

עוווווווווונה:]

1. המדינה הכי אהובה עלייך? ישראל. 2. את רעבה? לא. 3. כמה זמן לקח לך לבחור מגפיים היום? 3 שעות. 4. מה הכי הולך עם פופקורן שרואים סרט טוב? פופקורן. 5.איזה איזור בעולם היית רוצה לבקר בו ? אירופה. 6. מחפשת חבר לחורף? כן,ברור. 7. יש מבחני קבלה? לא. 8. מה את הכי אוהבת לעשות? לאכול. 9. יש לך טישו? אין. 10.מתי נפרדת מהחבר האחרון שלך? לפני שנתיים. 11. צבע אהוב: שחור. 12. ספר אחרון שקראת? לא זוכר/ת. 13. מתי עבדת בוקר? אתמול. 14. מתי את עובדת ערב? [נסחפתי לא?] מחר. 15. מתי התנשקת? [ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם] אף פעם. 16. מתי חזרת מהעבודה? לפני שעה בערך.. 17. איפה את עכשיו? בבית. 18. כמה זוגות מגפיים היו היום? היו הרבה. 19. אהבת את כולם? בכלל לא. 20. בהתחלה באמצע או בסוף? באמצע. וואי אני מתה מעצמי >>> מוסיפה לכם ת'תמונה של המגף מי שאומר\ת לא יפה אני רוצחת אותו:] או אותה..

Nienna17

New member
חחח מאיפה הקרצת את השאלות? ../images/Emo3.gif

אני מציעה ללכת לפורום סקרים ושאלונים מידי פעם
טלויזיה&סרטים- סרטים דהה שנות השבעים\חברים: חברים
האי\נפילים: NEITHER האלופה\השיר שלנו: NEITHER
CSI מיאמי\ניורק: ? הפיג'מות\ארץ נהדרת: ארץ נהדרת שלישיית מה קשור\פרוזאק: מה קשור אבודים\נעלמים\לכודים: NEITHER צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: NEITHER פוקימון\דיג'ימון: אם כבר.. אז פוקימון מלך האריות 1\2\3: 1 מולאן\פוקהונטס: מולאן טיטניק\ארמגדון: טיטניק אוסטין פווארס\נורביט: אוסטין פאוורס - YEA BABY עדי אשכנזי\צופית גרנט: עדי מאכלים- אורז עם קטשופ במבה\ביסלי: ביסלי פסטה צ'יז\שניצל תירס: פסטה ג'פניקה\ג'ירף: ? קינדר בואנו\דליס: קינדר בואנו מסטיק\סוכרייה על מקל: סוכרייה פיצה\מקדונלדס: מקדונלדס סלט פירות\ירקות: פירות פירחיות\ פיתה: פיתה אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: ? צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר:אשטון יהודה\עופר:יהודה אסתי גינסבורג\סנדי בר: סנדי טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: וואי זה ממש ממש קשה... אבל אני אלך על טיירה - אין עליה יב"ז\מירי בוהדנה: מירי בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון: בר גופיות\t-shirt: T תיק גב\צד: גב, (הגב שלי לא כל כך יציב) חתול\כלב: חתוללללל
בנות-חוטיני\רגיל: רגיל בנים-בוקסר\צמוד: צמוד אבל לא עד כדי כך שזה כמו ספידו שחור\אדום: אדום כחול\ירוק: כחול חורף\קיץ: קיץ אביב\סתיו: אביב ישראל\אמריקה: אמריקה ומשפט לסיום: איזה שבוע קקי

just טלוש

New member
משם,סקרים ושאלונים!../images/Emo6.gif חחח

נראה לך שכתבתי את הכל
חוצמזה,שאלון דפוק לגמרי

למעלה