שאלון

Cinderella14

New member
ל"ת ../images/Emo3.gif

טלויזיה&סרטים- שנות השבעים\חברים: תמיד הייתי פריקית של חברים אבל חולה על מש"ה האי\נפילים:לא ולא האלופה\השיר שלנו:ברור שהאלופה CSI מיאמי\ניורק:לא ראיתי הפיג'מות\ארץ נהדרת:לויודעת... :S שלישיית מה קשור\פרוזאק:מה קשור! :p בגלל ציון... אני לא אוהבת כל כך סטנדאפ בשלישיות אבל רק שתדעו שאני פריקית של סטנדאפ ישראלי [סטנדאפיסטים שמופיעים לבד] אבודים\נעלמים\לכודים:לא ולא ולא :S צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס:גם וגם בתנאי שמדובר בעונות הישנות :p פוקימון\דיג'ימון:]פוקימון?... :S מלך האריות 1\2\3:לא ראיתי את 3 אז 1 מולאן\פוקהונטס:מולאן! כזה מצחיק... :p טיטניק\ארמגדון:לא ראיתי ארמגדון וטיטניק פשוט גרוע! אוסטין פווארס\נורביט:גם וגם!!!! :p עדי אשכנזי\צופית גרנט:עדי אשכנזי כי לא יצא לי לראות את התכנית של צופית גרנט מאכלים- במבה\ביסלי:ברור שבמבה!.. פסטה צ'יז\שניצל תירס:ביחד? חולה על שניצל תירס, זה מה שאני אוכלת כל החיים ג'פניקה\ג'ירף:ג'ירף?................... :/ קינדר בואנו\דליס:אמא................ [לא משנה, בדיחה שלי ושל אח שלי... :p] אממ... אי אפשר להכריע מסטיק\סוכרייה על מקל:סוכרייה על מקל בד"כ פיצה\מקדונלדס:פיצה ברור! סלט פירות\ירקות:ירקות פירחיות\ פיתה:בד"כ פיתה אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום:הא? צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר:אשטון קוצ'ר!!!!! 3>3>3>3>3>3> לאב אוף מיי לייף!! עכשיו ראיתי תכנית על חיי האהבה שלו.. :p יש לי משו בשבילכם לסיום יהודה\עופר:עופר אסתי גינסבורג\סנדי בר:אפחת.. סתם, לויודעת טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון:כבר אמרתי שתמיד הייתי ותמיד אשאר פריקית של חברים? יב"ז\מירי בוהדנה:יב"ז בר רפאלי\ג'סיקה סימפסון:לויודעת......... :/ גופיות\t-shirt:גם וגם! :p תיק גב\צד:גב חתול\כלב:שתיהם!!! 3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3>3> בנות-חוטיני\רגיל:גם וגם.... בנים-בוקסר\צמוד:בוקסר שחור\אדום:שחור כחול\ירוק:ירוק חורף\קיץ:קיץ אביב\סתיו:מה זה משנה? אותו הדבר ישראל\אמריקה:גם וגם ומשפט לסיום: 5 כללים לגרום לגבר שלך להיות מאושר על פי אשטון הכוסון:::: 1. אפעם אל תשאלי אותו אם הוא רוצה סקס כי גבר תמיד רוצה סקס 2. אפעם אל תפריעי לו באמצע משחק [אלא אם כן את רוצה סקס, בגלל החוק הראשון] 3. אפעם אל תזכירי את האקסים שלך אלא אם כן את מתכוונת להגיד עליהם משו מגעיל 4. הגבר תמיד אוהב להרגיש שהוא "מגן" 5. אפעם אל תגעי בחשבון, פשוט תני לגבר לשלם, הוא אוהב את זה

עונה על שניהם:)|כוכב|על הדרך תמונה חדשה|כוכב|

מהיום , מלפני שעה :) היינו בחוץ והיה לי חשק והצטלם חהחהחה
טלויזיה&סרטים-סרטים :] שנות השבעים\חברים:חברים
האי\נפילים:לא רואה :] האלופה\השיר שלנו:האלופה וגם את זה לא ראיתי {כמה פרקים כזה משניהם} CSI מיאמי\ניורק:לא מכירה :] הפיג'מות\ארץ נהדרת: ארץ נהדרת ברווור :) שלישיית מה קשור\פרוזאק: שלישיית מה קשור :] אבודים\נעלמים\לכודים: לא זה ולא זה לא ראיתי :] צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: צבי הנינג'ה הכי הורס :] פוקימון\דיג'ימון: פוקימון {פוקדור צא.......] מלך האריות 1\2\3: 1 ... תמיר הראשון הוא המנצח :] מולאן\פוקהונטס: פוקהונטס :) טיטניק\ארמגדון: טיטאניק דה ! אוסטין פווארס\נורביט: איככס משניהם התבאסתי
עדי אשכנזי\צופית גרנט: שתיהן .. הן מגניבות בצורה אחרת :) מאכלים- במבה\ביסלי: ת'אמת? תמיד שאני אוכלת במבה זה עם ביסלי אני מערבבת בשקית :] פסטה צ'יז\שניצל תירס: שניצל תירס :] ג'פניקה\ג'ירף: ג'ירף :] קינדר בואנו\דליס: קינדר בואנו :] מסטיק\סוכרייה על מקל: מסטיייק? {כי תמיד את הסוכריות אני אוכלת בשנייה אני נוגסת} פיצה\מקדונלדס: פיצה צה צה {שונאת המבורגר} סלט פירות\ירקות: פירות {לא אוכלת שום ירק} פירחיות\ פיתה: פירחיות :] אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: צ'ינינג טאטום
צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר: אשטון קוצ'ר {תווי פנים של צ'אד מייקל מורי, אבל פשוט אוהבת שחרחרים} יהודה\עופר: יהודה {שונאת את שניהם מבחינת מראה! אבל שכטר בלונדיני אז אם כבר, עופר..} אסתי גינסבורג\סנדי בר: אסתי גינזבורג שלמות :] טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: טיירה בנקס ברור {ג'ניפר נוראית!} יב"ז\מירי בוהדנה: מיר בוהדנא אקזוטית !! :] בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון: ג'סיקה סימפסון {רק כי לא אוהבת את בר} גופיות\t-shirt: טי-שרט תיק גב\צד: גב חתול\כלב: חתול בנות-חוטיני\רגיל: חוטיני בנים-בוקסר\צמוד: צמוד {בוקסר צמוד כזה מסאטן האלה של קלווין קליין הכי שווה} שחור\אדום: שחור כחול\ירוק: ירוק חורף\קיץ: קקקקק-יייי-ץץץץץ מתגעגעת
אביב\סתיו: סתיו :] ישראל\אמריקה: ישראל ללא כל ספק !! |כוכב| עכשיו השאלון השני |כוכב| 1.הארץ עם האנשים הכי חמים וחמודים? ישראל. 2.מאוהבת? לא. 3.כמה שעות את\ה ישן\ה צהריים? 3 שעות. 4.מה אוכלים בסרט? פופקורן. 5.מקום שטסת אליו המון פעמים? אירופה. 6.היית רוצה לגור באירופה? לא. 7.אוהב\ת את ישראל? כן, ברור. 8.מה מרבה לעשות כשמשעמם? לאכול. 9.חבר\ה? אין. 10.מתי התאהבת פעם ראשונה? לפני שנתיים. 11.צבע מרזה? שחור. 12.מתי בפעם האחרונה ראית חדשות? לא זוכר/ת. 13.מתי עבדת וקיבלת כסף? {צילומים
} אתמול. 14.מתי תנקה ת'חדר? מחר. 15.תצטלם בעירום? אף פעם. 16.מתי חזרת הבאה? לפני שעה בערך.. 17.איפה אתה עכשיו? בבית. 18.אכזבות? היו הרבה. 19.לומד\ת מטעויות? בכלל לא. 20.איך יצא השאלון? חהחהחה
באמצע.

טוב נו....רק כי אתם חמודים חח

טלויזיה&סרטים-גם וגם חחח שאלה קשה
שנות השבעים\חברים:חברים
האי\נפילים:הנפילים הייתב נפילה...ואין לי הוט..
האלופה\השיר שלנו:השיר שלנו XD
CSI מיאמי\ניורק:CSI מיאמי!@
הפיג'מות\ארץ נהדרת:הפיג'מות [= חחח
שלישיית מה קשור\פרוזאק:מה קשור
אבודים\נעלמים\לכודים:אבודים
סוייררר
צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס:ווואי גם וגם
פוקימון\דיג'ימון:]וקימון..למרות שלא היו לי כבלים ד'יג'ימון היה בערוץ 1 ואהבתי חח
מלך האריות 1\2\3: 1+2 !!!
מולאן\פוקהונטס:פוקהונטס
טיטניק\ארמגדון:ארמגדון
אוסטין פווארס\נורביט:אוסטין [= דהה
עדי אשכנזי\צופית גרנט:עדי אשכנזי
מאכלים-
במבה\ביסלי:במבה [=
פסטה צ'יז\שניצל תירס:פסטה
ג'פניקה\ג'ירף: אע אה אה?
קינדר בואנו\דליס:קינדר בואנוווווו
מסטיק\סוכרייה על מקל:סוכרייה על מקל [=
פיצה\מקדונלדס:המבורגר,לא מקדונלדס...אגאדיר/מוזס/בלאק..
סלט פירות\ירקות:פירות! שונאת ירקות.
פירחיות\ פיתה:פירחית חח
אחר-
זאק אפרון\צ'ינינג טאטום:צ'אנינג ברור
צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר:וואי קשה קשה..שניהם
יהודה\עופר:אמממ שניהם גמדים לי מדי.
אסתי גינזנבורג\סנדי בר:וואי סנדי בר..שנים לא שמעתי ממנה...ו-אסתי.
טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון:טיירה!!
יב"ז\מירי בוהדנה:יב"ז כפרעלייה
בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון:ג'סי ג'סי ג'סי ג'סיקההה ואה ואה
גופיות\t-shirt:טי שירט
תיק גב\צד:צד
חתול\כלב:חתול...זה לא ברור מהניק שלי? :)
בנות-חוטיני\רגיל:שניהם..תלוי לאן ומתי.
בנים-בוקסר\צמוד:אמ אממ במצבים מסויימים צמוד חח ובאחרים לא
שחור\אדום:שחור
כחול\ירוק:ואה..ירוק
חורף\קיץ:חורף
אביב\סתיו:אביב! (גפן רצוי)
ישראל\אמריקה:יזרעל
ומשפט לסיום: אם תרצו אין זו אגדה?

גם אני גם אני ../images/Emo3.gif

טלויזיה&סרטים-סרטים :p שנות השבעים\חברים: friends האי\נפילים: המ..לא צופה האלופה\השיר שלנו:השיר שלנו!
CSI מיאמי\ניורק: הא? הפיג'מות\ארץ נהדרת:הפיגמות יו נואו שלישיית מה קשור\פרוזאק: מה קשור?!
אבודים\נעלמים\לכודים:נעלמים! צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: אפחד פוקימון\דיג'ימון: הווו פוקימון! פיקה פיקה! מלך האריות 1\2\3:1
מולאן\פוקהונטס:מולאןן!!!! טיטניק\ארמגדון: הו טיטאניק פוראבר
אוסטין פווארס\נורביט:בלע :p עדי אשכנזי\צופית גרנט:עדי מאכלים- במבה\ביסלי:במבה פסטה צ'יז\שניצל תירס:שניצל תירס הכול רק לא פסטה! (תגידו שאני מוזרה ואני אבין
) ג'פניקה\ג'ירף:what the hall? קינדר בואנו\דליס: קינדר
מסטיק\סוכרייה על מקל: מסטיקה יאמ פיצה\מקדונלדס:פיצה
סלט פירות\ירקות:סלט פירות, יאמי פירחיות\ פיתה: פירחיות, I love it אחר- זאק אפרון\צ'ינינג טאטום:וואט.? צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר:צ'אד
יהודה\עופר:יודה יודה אסתי גינסבורג\סנדי בר: אסתי למען ה' טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: טיירה יב"ז\מירי בוהדנה:מירי בר רפאלי\ג'סיקב סימפסון: סימפסון
גופיות\t-shirt: גופיות סבא תיק גב\צד:צד חתול\כלב:כלב חמוד וקטן כזה רק שידע שלוט על עצמו
בנות-חוטיני\רגיל:המ.. בנים-בוקסר\צמוד:הוו נו שחור\אדום:אדום כחול\ירוק:כחול חורף\קיץ: חורף
אביב\סתיו:סתיוו
ישראל\אמריקה: אמריקהה גוו אוןן!!!!!! ומשפט לסיום: התעייפתי

Cinderella14

New member
את מוזרה

אכלתי עכשיו פסטה עם רוטב עגבניות ובולגרית!!! יאמי!!!!!! 3>

just טלוש

New member
חחחחחחח. גם אני,הגבינה היחידה שעוד איכשהו

אני יכולה לאכול זה קוטג'.
תמיד,מאז ומעולם שנאתי גבינות... ובכלל הגבינות המוזרות האלה עם הירקת,כחלת,עובש,עאאע!!!

שאלון! ../images/Emo9.gif

טלויזיה&סרטים-
שנות השבעים\חברים: חברים
האי\נפילים: איכ
האלופה\השיר שלנו: איכ
CSI מיאמי\ניורק: איכ
הפיג'מות\ארץ נהדרת: ארץ נהדרת.
שלישיית מה קשור\פרוזאק: מה קשור.
אבודים\נעלמים\לכודים: יש כזה דבר נעלמים ולכודים? XD
צבי הנינג'ה\פאוור ריינג'רס: איכ
פוקימון\דיג'ימון: פוקימון
מלך האריות 1\2\3: לא צפיתי.
מולאן\פוקהונטס: לא זוכרת...
טיטניק\ארמגדון: טיטניק
אוסטין פווארס\נורביט: לא צפיתי.
עדי אשכנזי\צופית גרנט: עדי אשכנזי.
מאכלים-
במבה\ביסלי: שניהם טעימים
פסטה צ'יז\שניצל תירס: שניצל.
ג'פניקה\ג'ירף: זה סוג של חיות אפריקאיות ארוכות צוואר?
קינדר בואנו\דליס: קינדר בואנו!
מסטיק\סוכרייה על מקל: סוכריה.
פיצה\מקדונלדס: מקדונלס.
סלט פירות\ירקות: סלט ירקות.
פירחיות\ פיתה: פיתה.
אחר-
זאק אפרון\צ'ינינג טאטום: איכ
צ'אד מייקל מורי\אשטון קוצ'ר: איכ
...
יהודה\עופר: איכ
!
אסתי גינסבורג\סנדי בר: איכ
...
טיירה בנקס\ג'ניפר אניסטון: ג'ניפר אניסטון.
יב"ז\מירי בוהדנה: איכ
בר רפאלי\ג'סיקה סימפסון: איכ
גופיות\t-shirt: גופיות.
תיק גב\צד: תיק גב.
חתול\כלב: חתול.
בנות-חוטיני\רגיל: רגיל.
שחור\אדום: שחור.
כחול\ירוק: ירוק.
חורף\קיץ: חורף.
אביב\סתיו: סתיו. כי האביב לא שונה מהקיץ.
ישראל\אמריקה: ישראל.
ומשפט לסיום: smile
(לא הכי משפט, אני יודעת).

תודה ../images/Emo9.gif

אבל התמונה היא מפלאפון, ככה שהאיכות לא משהו, אז זה דיי יצא כמו ציור. אני לא יודעת אם זאת הכוונה, אבל זה ממש מגניב! אני נראית שונה :0

למעלה