שאלון.

לירון גם פההההה../images/Emo110.gif

שם:לירון גיל:15 וחצי וקצת:]] מין:נקבה צבע אהוב:שחורסגול הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:כחול צבע הקיר בחדר שלך:ורוד בהיר צבע הילקוט שלך:כחול כהה טעם גלידה אהוב:כמה זמן לא אכלתי גלידה>< לאיודעת להקה ישראלית אהובה:היהודים מטרופולין להקה לועזית אהובה:לאיודעת זמר ישראלי אהוב:אביב גפן זמר לועזי אהוב:לאיודעת זמרת ישראלית אהובה:אני מניחה ששירי.. זמרת לועזית אהובה:לאיודעת שחקן אהוב:אוי נו שחקנית אהובה:להלה סרט מומלץ:ואוו יש פולל התכונה בבנאדם שאתה הכי אוהב: אממ מצחיק? התכונה בבנאדם שאתה הכי שונא:צביעותתתתתתתת האייקון הכי הכי בתפוז:
תמונה לבחירתכם:תמונה לבחירתי

שלי..

שם:נועה גיל: 13 מין:נקבה צבע אהוב:שחור ואדום!! הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:כחול צבע הקיר בחדר שלך:ורוד סגול צבע הילקוט שלך:שחור אדום טעם גלידה אהוב:וניל להקה ישראלית אהובה:בית הבובות להקה לועזית אהובה:גרין גיי זמר ישראלי אהוב: עברי לידר זמר לועזי אהוב:אין זמרת ישראלית אהובה:שירי מימון זמרת לועזית אהובה:אני מתלבטת כי אני נורא אוהבת את קלי קלארקסון אבל אני גם אוהבת אבריל לאבין......טוב....קלי קלארקסון.. שחקן אהוב: עפר שכטר שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי סרט מומלץ: בזמן האחרון אני יוצאת כמעט כל שבוע לסרט וכולם מדהימים! יפים! מרגשים! וכו' אז בחרתי שניים 1.סיפורי נרניה 2.חדרו של הבן *מומלץ* התכונה בבנאדם שאתה הכי אוהב: אין תכונה זה פשוט להיות בן אדם אמיתי בלי מסכות ושקרים. התכונה בבנאדם שאתה הכי שונא: אדיש האייקון הכי הכי בתפוז:הוא לא הכי הכי אבל אני משתמשת בו הרבה...
תמונה לבחירתכם:

עונההה

שם: סיוני גיל: 13 וחצי מין: אממ נקבה צבע אהוב: צהוב וורוד הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: וואו קשה כחול אני חושבת צבע הקיר בחדר שלך: ורוד צבע הילקוט שלך: כחול שחור טעם גלידה אהוב: אממ ריבת חלב להקה ישראלית אהובה: גיימבויז להקה לועזית אהובה:בלק אייד פיז זמר ישראלי אהוב: אביב גפן זמר לועזי אהוב: אמינם זמרת ישראלית אהובה: שירקי מימון זמרת לועזית אהובה: קלי קלארקסון שחקן אהוב: צאד מייקל מורי
שחקנית אהובה: אממ פלורסינטה ברטוטי סרט מומלץ: מה שבחורה רוצה התכונה בבנאדם שאתה הכי אוהב: נאמנות התכונה בבנאדם שאתה הכי שונא: עצלנותת האייקון הכי הכי בתפוז: מאוהבב תמונה לבחירתכם: אני לא בבית אז אין לי תמונות פהה

למעלה