יאללה ../images/Emo122.gif
שם מלא: נטע. כינוי של חברים: נט. גיל: היום אני חוגגת 16 וחצי אביבים
מקום מגורים: אממ, סוד. סטרייט/גיי/ביי:
אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום מעאפן. אוהב אותו? עכשיו כן, פעם לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אני רק צובעת אותו, הוא היה אדום ועכשיו הוא שחור. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? נראה לי שגלי[?] חח. אוהב את זה? כן. מה צבע העיניים שלך? הן משנות צבעים, נשבעת! אוהב אותו? לא מייחסת לזה חשיבות. מה צבע העור שלך?
בן כמה אבא? 43, אבל אל תפסו אותי במילה. כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? מסתדרים עם מה יש. :] פירסינג: נזם. קעקועים: אין. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: האמת, שבזמן האחרון אדום מעצבן אותי, לא יודעת למה. אוהב את עצמך? יש ימים. חושב שאתה בנאדם יפה? כנ"ל. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? נו באמת :X חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אם הם עיוורים אולי. עברת פעם על החוק? כן. איך?
גנבת פעם? גנבתי פעם 5 שקל. :] אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן
היום סיימתי קופסא, לצערי. אתה לוקח ריטלין? לא, אבל השמועות אומרות שאני צריכה. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן. אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי
מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של המחשב[?] כמה מחשבים יש בבית? 1. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: חח אני ילדה מתרסקת. :X
שיהיה אקטואלי איזה כתה סיימת? י'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה להיסטוריה.
למה דווקא אותו/ה? הוא דאג להרוס לי את סוף השנה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה)? טובה. מחכה לשנה הבאה? כן. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות וסוציו\פסיכו. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? 4 בגרויות, מתמ', היסטוריה, לשון ואומנות. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו ביצפר כמו השנה. יש תיכנונים לחופש? אילת
זוגיות יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? אמ.. :X בכמה אנשים? דיי. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן. כמה בני זוג היו לכם? יותר מדי. כמה מתוכם היו רציניים? 2-3. מתי היה האחרון? סוד. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמה חודשים. למה ניפרדתם? בעיות. בגדו בך פעם? כן. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? לא. אם לא, איך נודע להם? לא.
סטיות מה הכי מושך אותך בבן המין השני? גוף, שפתיים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא, אבל נשמע מעניין. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חח, לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ידיד נחשב?
האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא.
הפעם האחרונה ש..: אכלת: 5 דק' שתית: כנ"ל. השתכרת: שנה+ הקאת: פסח. שמעת דיסק: יומיים. איזה דיסק? נימרוד שיקלר. צרוב? לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה: אתמול, ב-4 בבוקר, ארקדי דוכין. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה דק'. היית בתל אביב: לא זוכרת. הייתי בחיפה: שנים. התקשרת למישהו: לפני שעה לידיד שלי. התקשרו אלייך: נראה לי שבצהריים, ישנתי כל היום.