שאלון.

שאלון. ../images/Emo98.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. צבע שיער: 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מפורום סקרים ושאלונים P;.

chen010189

New member
אני עליו אתמול נראה לי

בפורום פירסינג וקעקועים אין לי כח שוב

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifתקראו../images/Emo11.gif

1. שם: אביב 2. גיל: עוד 58 יום 15 3. תאריך לידה: 20.4.93 4. כינוי: אדידס, אביביישנס, אביביז, אביבוש.. 5. תכונה טובה: חכמה? 6. תכונה רעה: ביישנית
7. צבע שיער: חום 8. עדה: מצד האבא-מרוקאת, מצד האמא- סבא שלי בולגרי וסבתא ז"ל טורקיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: הליקס ו-4 לובים 10. פאדיחה: פוי יש מלא 11. משאלה: נראה לי אני ישמור את זה לעצמי
12. זיכרון רע: מממ... 13. זיכרון טוב: שאחותי נולדה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבית הישן שגרנו בו 15. געגוע:
16. פחד: אמא מה זה השאלון הזה? 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מוזיקה מזרחית בעעע 18. קמיע [אם יש]:
19. החג האהוב עליך: פסח [יומולדת
] 20. אוכל מועדף: שניצל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קישוא 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: סופלה שוקולד.. 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלבלב
28. חיית מחמד [אם יש]:
29. ספורט מועדף: חחחחחחחחחח איזה בדיחה!
30. מספר מזל: 6 31. ספר: "היומן" היום התחלתי לקרוא וד"א הסרט מומלץ!
32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה.. ויש עוד אחד לא של דיסני [או שבעצם אולי כן
]-חתולים בצמרת 33. סרט: שודדי הקאריביים והיומן 34. שחקנ\ית: ג'סיקה אלבה, היידן פנטייר 35. זמר\ ת: אבריל
36. סדרה מעודפת: קייל XY, נמלטים, שנות השבעים
37. מקצוע אהוב: מתמטיקה
38. מקצוע שנוא: היסטוריה
39. מקום בעולם: ארה"ב
40. המעשה הכי נועז שעשית: שומדבר.. אני לא נועזת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחחחחח ווהו לא חסר!
42. פריט לבוש מועדף: סקיני ג'ינס מפוקס 43. ההמצאה של כל הזמנים: MP
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביבבבבבבב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אכן 47. גלידה- בכוס או בוופל? ופל
48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד! 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי למי ומתי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? מממממ.... עוד פעם תלוי מתי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? פושר מה זה קור או חום..
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אמברלה של ונילה סקיי
60. שיר שגורם לך לבכות: הארט של כריסטינה אגילה
61. השיר של כל הזמנים: פוי מלא
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: חחחח אם אני יגיד תחשבו שאני איזה קיטשית קלישאתיתXDDD 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כנ"ל
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אוי ויי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: מממ... לא יודעת בעיקרון אני מכירה לחברות שלי שירים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ילדה טובה, מלאה במקומות הנכונים [ובמקומות הלא נכונים
] 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נועה, מאי, ומפה-חנה, מיכל, שיר וסיון
68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מפרגנת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בערך בגן וגלשתי לאתרי פוקימונים אני זוכרת
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז
72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פול אאוט בוי, פאניק וסמויה בפירסינג וקעקועים [שוש אל תגלו לאף אחד
] 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? A v i v o o s hוזה כי Avivoosh כבר היה תפוס 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן [אצלי
] 75. באיזה פורומים אתה? כבר אמרתי
76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מנתקת את הקשר איתו ואז אחרי הרבה זמן שוב מתחילה את הקשר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת.. לא חשבתי על זה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת עיניים? סתם לא.. אממ... משתינה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים
83. מה התחביבים שלך? לישון
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את....
[אהמחנהאהמ] 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? תחתונים ובכלל בגדים, מוצרי הגיינה למיניהם, וMP 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אריה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? וואן ואי טיקט לארה"ב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? WTF?! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? MP
92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מאבא שלי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ... נראה לי שהלכתי להתרים לאגודה למלחמה בסרטן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? פעם כשראיתי זקנה ברחוב עם מלא סלים עזרתי לה לעבור את הכביש
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לאחותי כול יום. אם זה נחשב. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בארה"ב עם
[אהמחנהאהמ]-שוב
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? חחחח כיתה ז' ודחוףף 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"בבבבבבבבבבבבבבב זהו? איזה חמודה קראת!!! גם אני עכשיו הולכת לקרוא את שלך

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחחחח קחי אותי גם D:

לא רק את אהמ
אני אבוא ואסתכל שהוא לא חרא ואם הוא כן, אני ארביץ לו
סתם לא D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאי אני יקח גם אותך!!

ואת תקחי את()*&^%%^#%$#@%$#@ ונצא לדאבל דייט!

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחח שניהם ביחד?

לא נראה לי הם יסתדרו XD או שאולי כן? XDD

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifשניהם ערסים../images/Emo11.gif

מקסימום הם ילכו מכות ואנחנו נסתכל או משהו

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDDDDD

לא נכון ;; אולי אני ארביץ לנ' XD

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifXDDDD איך שבא לך../images/Emo6.gif

העיקר ששניכם תהיו איתי על אי בודד

DontWakeMeUp

New member
כי אין לי משהו אחר לעשות

1. שם: השם הקצר - סיון יורי רוס
2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 31.7.93 4. כינוי: סיוי סיונוש סיו סיווש קוקי קשת ועוד מלא. 5. תכונה טובה: מי אמר שיש לי תכונה טובה?
6. תכונה רעה: קנאית.. 7. צבע שיער: חום, כדאי לי לעשות פסים אדומים מישהו? 8. עדה: אשכנזייה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: הליקס
ואולי עגיל באף. 10. פאדיחה: טחחח רק אחת!?! 11. משאלה: נראה לי אני ישמור אותה לעצמי כמו אביב. 12. זיכרון רע: מעדיפה לשכוח...ריב עם 3 החברות הטובות שלי 13. זיכרון טוב: הטיול לחולון, גלעדייי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פתחתי את הסנטר
15. געגוע: לכלב שלי
16. פחד: העתיד...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את ריאנה והאמברלה
18. קמיע [אם יש]: אומרים קמע.. וממ אין. 19. החג האהוב עליך: חופש גדול 20. אוכל מועדף: קקי חהחהחהחה. גבינה צהובה בינתיים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חזיר או כמעט כל מה שהיה פעם חי 22. שתיה מועדפת: מים \ נסטי 23. קינוח מועדף: גלידדה ברור 24. ממתק מועדף: לא אוהבת 25. עוגה מועדפת: כושית XD 26. צבע מועדף: שחור\אדום\כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כל 2 - פוצ'ה [זה הגיע מפיט וונטז, אל תשאלו אותי תשאלו את שיר
] וליטל ועוד איזה 23434 חתולים 29. ספורט מועדף: ריצה וגם זה בקושי 30. מספר מזל:
31. ספר:
32. סרט דיסני מועדף: וואי כמעט כולם. פיטר פן אולי? 33. סרט: מת לצעוק 1 2 3 4 ו-5 [שייצא בקרוב] וסנייקס און א פליין 34. שחקנ\ית: אדם ברודי
ג'וני דפ ואשטון קוצ'ר 35. זמר\ ת: היילי וויליאמס , וכל הלהקות האלה והזמרים ואלה שועשים קולות רקע הכל
36. סדרה מעודפת: נמלטים , קייל XY והישרדות 37. מקצוע אהוב: NOT!!! 38. מקצוע שנוא: הכל 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: השתנתיXD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ג'יז
42. פריט לבוש מועדף: נעליים, מתאים על כל אחד. 43. ההמצאה של כל הזמנים: פאניק 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי איזה גורל 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אני נגד אין לי בעיה שאנשים אחרים עושים את זה, רק שלא יופתעו אם הם נאנסים או נשדדים 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ~אחרי שעה~ 60. שיר שגורם לך לבכות: לאורך הים....זה שתמיד שרים בטקסים.. המילים ממש עמוקות, לא לבכות אבל 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
לא זוכרת 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא מתחתנת
סתם לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא נראה לי משמיעים שירים בלוויות
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: בטח להקה כלשי ששיר אמרה לי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מגעילה רעה וקנאית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נו גאד
68. הגלידה הכי טעימה? תות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות ופירגון 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מי זוכר? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז ובאזנט 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פוב מכר פאניק וקוברה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? DontWakeMeUpשיר של דה האש סאונדס, סתם כי לא היה משהו אחר וברנדון עושה שם קולות רקע וזה מדהים!!! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? נו... 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת.. מתרחקים?! 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר\ה? הלוואי 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 בנים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי הם סתומים אבל אני לא יודעת, אולי הייתי רואה אותם באור [
] אחר 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת חימום 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? סוגרת חימום 83. מה התחביבים שלך? מחשב ולשמוע מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ג'ון או ברנדון חח יהיה מצחיק 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שינייים? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמלה
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? דלוקס של פאניק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אפחד 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אוקי........ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב חחח לא יודעת 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? אבא 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני נחשבת גם כקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לא ממש זוכרת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני עוד יחזור 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ריאן במיטה
חח סתם בהופעה של להקה ממש טובה האמ 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שנולדתי וחוץ מזה מממ כתה ז' שזה בעצם השפיע על הכל עכשיו 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב לאס וגאס נוואדה בבית של ברנדון זהו?! מה עם שאלת ה-100!? אביב קראת?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקראתי../images/Emo23.gif

אבל אבל אבל אמרתי לך פעם בשיחה שאני התחתנתי עם ברנדון
אז אני אביב יורי
טוב נו אני יוותר לך גם את יכולה להיות יורי
אוף את יודעת, תמיד שאני אומרת בכיתה שאני יתחתן עם מישהו שהשם משפחה שלו זה יורי, אז כולם מתחילים כזה: "אביב תתחתן עם רוסי" ואז הם מתחילים לעשות יוררררררייי [כמו זה מארץ נהדרת
] ואני כזה: "אז מה?!?!?!?!?!!?!? יש לכם בעיות עם רוסיםםםםםםםםםםםםםםםםם קנאים הוא כזה סקסיייייייייייי" ועוד כאלה
דקה הוא בכלל רוסי?
וסיום את הרבה זמן לא מתחברת למסן

DontWakeMeUp

New member
כי אין לי כוח, אני מתבודדת!

חחח שיקנאו.
ואני נשואה לכולם, פשוט ריאן הוא הראשון שלי

למעלה