שאלון.

3has3

New member
../images/Emo112.gif עונה ../images/Emo11.gif

מימימי קורא?
1. שם: חנה. hana - בשביל שיר XD 2. גיל: 14 וכמה ימים
3. תאריך לידה: 20.02.94 4. כינוי: חנהי, ספיר
5. תכונה טובה: אמממ 6. תכונה רעה: אמממ סניליות
7. צבע שיער: חום!!! ואם מישהו יגיד לי שאני בלונדינית....
8. עדה: חהחהחה, רוסיה. 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:
10. פאדיחה: יובלי יובלי
11. משאלה: אהמ, אביב יודעת. אבל זה רק בקשר לר'. ולפגוש את ברנדון וספנסר
ולבעוט בריאן XD 12. זיכרון רע: אמממ 13. זיכרון טוב: אממממ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
כבר אמרתי שאני סנילית XD 15. געגוע:
16. פחד: חתולים, יונים. סיפורים ארוכים. חתולים - חו"ל יונים - שירותים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית. בגלל זה אני מנסה לא להתקרב לאנשים ששומעים את זה [אהמאהמאהמפאקצותערסיםאהמאהמ] 18. קמיע [אם יש]:
19. החג האהוב עליך: החופש הגדול. בשבילי זה ה-חג XD אבל פסח
20. אוכל מועדף: פיצה XD ופירה
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים. אני לא רוצחת את המזל שלי
22. שתיה מועדפת: מים, מיץ מנגו, מיץ תפוחים. 23. קינוח מועדף: אמממ 24. ממתק מועדף: פררו רושה. וקנו לי ליומולדת D: 25. עוגה מועדפת: נפולאון [זה כזה שכבות עם קצפת! והרבה קצפת D:] 26. צבע מועדף: ירוק מרקר, כתום וכחול. 27. חיה מועדפת: כלבים D: 28. חיית מחמד [אם יש]: יש לי את הכלב הכי חמוד בעולם
ו-13 אקווריומים מלאי דגים XD 29. ספורט מועדף: כל משחקי הכדור למיניהם D: חוץ מכדורגל XD 30. מספר מזל: 3 31. ספר: כל האלה של חירות
32. סרט דיסני מועדף: אהמ. 33. סרט: שישי הפוך D: אני הולכת לראות את זה ברגע שאני אסיים. יש לי על המחשב D: 34. שחקנ\ית: אממ 35. זמר\ ת: אני בעיקר אוהבת להקות ולא זמרים לבד וזה...
36. סדרה מעודפת: ארתור, קייל XY, הישרדות וכאלה XD 37. מקצוע אהוב: ספורט XD לא באמת עושים שם משהו D: 38. מקצוע שנוא: היסטוריה וחינוך. כי זאת המורה הכי מגעילה בעולם. 39. מקום בעולם: ארה"ב כומ כולם XD 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יובלי יובלי XD 42. פריט לבוש מועדף: נעלי הברנדון D: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בערך
47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס
48. שקיעה או זריחה? שקיעה. כי זה לא מוקדם מידי
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת, תלוי
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי מתי
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? קור D: 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? הרים D: 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכ. לא זה ולא זה. 57. תות או בננה? תות.
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק: Head Automatica- Beating Heart Baby חפשו את הגירסה של לנה,בני ופליקס ביוטיוב D: 60. שיר שגורם לך לבכות: אמ. יש כמה של סימפל
61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: XDD 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: XDDD "אני הולכתתת אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה..." *נוו עשו את זה בארץ נהדרת
* 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אממ לא יודעת
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?
67. שמות החברים הכי טובים שלך: דניאל, אביב [מפה D:] 68. הגלידה הכי טעימה? אמממ ענבים ומנגו וכאלה
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמממ. "מי עשה לך מה?! אני ארביץ לה! פאקצה? איפה היא?!?" XDD סתם לא, אבל זה קורה הרבה
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אממ כיתה ג'-ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, יוטיוב, מייספייס 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פאניק וסימפל 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חחחחחח hana אז זה HA והשם משפחה שלי מתחיל ב-S אז HAS ושלוש זה מספר המזל שלי כמו שכבר אמרתי D: 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער XDDDD 78. יש לך חבר\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת D: 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת. אני מכירה את אחותי בתור אחותי ואתם יודעים שאחים רבים מידי פעם. אני לא מכירה אותה כסתם מישהו
אז אני לא יכולה לדעת
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אומרת לאמא עוד כמה דקות. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הטלוויזיה
83. מה התחביבים שלך? לא יודעת
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? |גבות| את ר' [אביבאביב השמיעי את קולך XD] 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? משהו לנקות איתו את הגשר XD 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כבר קיבלתי אותו!
אז עכשיו אני רוצה MP4 והופעה כלשהי. לא משנה לי איזו! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בבוקר אני לא אוכלת, בצהריים אני אוכלת מוזר ובערב אני גם לא אוכלת
אני אוכלת לפני הערב.. אז נראה לי בהפסקות בית ספר D: למרות שגם שם לפעמים אני לא אוכלת
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חחחחחח לא יודעת. כריך חמאת בוטים וריבה. זה מה שאני מבקשת לבית ספר ושם אני מרגישה את אותו הדבר
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ כרגע המצלמה החדשה שלי D: וכל הדיסקים
92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? את המצלמה שילמתי בה חצי מהסכום והדיסקים קניתי וקיבלתי גם ליומולדת וכאלה
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ. לא זוכרת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהזר הזה נסע, פתח את החלון ושאל איך מגיעים לרחוב מסוים. עזרתי לו, כמובן
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? אממ. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ביי
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אני רוצה להיות במפגש פורום ואני רוצה להיות בחו"ל במסע ההופעות של פאניק. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ לא יודעת
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב D: מי קרא? XD

DarkRomance

New member
אני קראתי ../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

יאא גם אני הכי אוהבת ירוק מרקר

3has3

New member
../images/Emo112.gif DDD:

היה לי כזה בגשר עד שהחלפתי לתכלת כזה מרקר דוחה

3has3

New member
../images/Emo112.gif אוי, כשכתבתי ר'

התכוונתי ס'
ובלבלתי את כל האותיות XD לא נורא, אביב תבין D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifקראתי../images/Emo23.gif

חברות הכי טובות יוצאות לאי בודד עם ())*&&^^%%$$# ו-)()**&$%&^#$%^^%^$%^ נעשה כיף חיים משוגעים!

chen010189

New member
../images/Emo141.gifמשעמם לי, אז אני עונה בסוף../images/Emo141.gif

1. שם:חן 2. גיל:19 3. תאריך לידה:1.1.89 4. כינוי:תות 5. תכונה טובה:שאפתנית 6. תכונה רעה:תמימה מדי[זה מסוכן לגלות את זה
]
7. צבע שיער:טבעי-שחור אבל היה חום ולפני כמה זמן צבעתי לשחור-סגול כהה כזה 8. עדה:אשכנזיה ספרדיה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:5 פירסינגים: 2 בתנוך ימין, 1 בתנוך שמאל, נזם וסיידליפ..קעקוע אחד ברגל ובקרוב[מקסימום חודש] גבה וקעקוע בגב :) 10. פאדיחה:לא עולה לי משהו לראש.. 11. משאלה:שאני אתקבל לאן שאני רוצה להתקבל כבר שנים[שנה הבאה גאד] 12. זיכרון רע:שעולה לי עכשיו? הכלב הדלמטי שקפץ עליי בכיתה ד' והיה רעב כנראה כוסאמאשלו כיער לי ת'רגל 0_0 13. זיכרון טוב:מקרוני :( [חח חתולה!] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כל התקופה של היסודי בשכונה הישנה עם החבורה שהיינו.. 15. געגוע:לתקופה הזאת 16. פחד:נכון לעכשיו? לא להתקבל לשם[ראו ערך שאלה 11
]
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אהה יותר מדי דברים קשה לי לבחור משהו 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:פורים 20. אוכל מועדף:סיני ויפני 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:מאפה זיוה
22. שתיה מועדפת:דיאט קולה לימון 23. קינוח מועדף:שלשום שתיתי חלב מוקצף בטעם ריבת חלב עם עוגיה ליד...זה הולך להיות קינוח נחרש[אם אני אפסיק לשכוח לבקש חלב דל שומן] 24. ממתק מועדף:אלפחורס 25. עוגה מועדפת:אין 26. צבע מועדף:סגול 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:אין
29. ספורט מועדף:מכון כושר 30. מספר מזל:1 31. ספר:"הנעלמים"/הרלן קובן 32. סרט דיסני מועדף:אהה..היפהפייה הנרדמת נראה לי זה היה הראשון שראיתי כשקיבלתי וידאו וקלטת במתנה ליומולדת-לא-זוכרת-איזה :] 33. סרט:פוסיידון 34. שחקנ\ית:אין 35. זמר\ ת:אריק ברמן 36. סדרה מעודפת:אין 37. מקצוע אהוב:תקשורת 38. מקצוע שנוא:טמטומתיקה 39. מקום בעולם:יפן 40. המעשה הכי נועז שעשית:נהה..הזיכרון שלי גרוע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף:טרנינג צמר כחול שיש לי בארון..רק עד שייגמר החורף 43. ההמצאה של כל הזמנים:בא לי להגיד אינטרנט אבל יותר בא לי להיות מקורית ואין לי מוזה היום :O 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה..אבל שרי עדיף 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?בזמן האחרון..לא ציפיתי שאני אגיד את זה..לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?ונילה 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אין 60. שיר שגורם לך לבכות:אין 61. השיר של כל הזמנים:פחח כן באמת אפשר לבחור..? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:תשובה לשאלה 61 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אממ..כנ"ל! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:Miyavi - Neo Visualizm 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?- 67. שמות החברים הכי טובים שלך:בל ואולגה 68. הגלידה הכי טעימה?תות או וניל עם עוגיות אוראו
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שאפשר גם להגיע איתה לשיחות הכי רציניות בעולם ולשפוך את הלב ואפשר גם להגיע איתה למצב כפית ולדבר על כל השטויות שבעולם ורק להיקרע מצחוק 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בגיל 14 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אנערף..פורומים שבחתימה שלי..טוקיו הוטל הרשמי..מייספייס..מקושרים חח לא יודעת,כל מיני אקראיים 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?מה שבחתימה שלי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור..פשוט השם שלי והתאריך לידה,מקורי אה? -_-' 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים אתה?נוו! כל מה שבחתימה 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?הרגשה של מבוכה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?פנים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?גם
83. מה התחביבים שלך?משחק, דיבוב, קריאה, מוזיקה, ריקוד, מכון כושר ולאכול בחוץ עם חברים :) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?לא יודעת..תלוי באותו רגע 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?תמיד אני שוכחת משהו זה בסדר 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לא יודעת..נמר? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?דירה בת"א עם פטור מתשלומי חשבונות
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב, אולי כי זאת הארוחה היחידה שאני אוכלת רוב הזמן XD 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?חחח כל מה שאני הכי אוהבת ולא נוגעת בזה ביומיום..ג.חלומי, אלפחורס, שוקולד מריר, תותים, ממ..:p טוב דיי דיי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?בכיתה י',מחוייבות אישית
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?ביום שני 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אוחח השאלות האלה! לא יודעת!
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אצל המקעקע שלי עם בל 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כל התקופהשל החטיבה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?יפן אבל בשלב מסוים הייתי חוזרת

3has3

New member
../images/Emo112.gif באמת רצינו ../images/Emo2.gif

אבל לא ענית

chen010189

New member
ואז חנה החליטה שהיא מסננת אותי בתגובה../images/Emo7.gif

לא רציתן ראיתי שכתבת שזה היה משהו חשוב אבל לא ידעת איך למשוך את התשומת לב שלי
מוחעחעחע סתם דברו איתי היום עד 19:00 אני בבית אני לא אברח לכן מהועידה מבטיחה חחחחח אבל ב19:00 בערך אני אברח להתארגן לעבודה..

chen010189

New member
דבש הכל דבש כל יום אני משקרת אותי מחדש

דבש הכל דבש כולם חופרים עם השיר הזה וזה נתקע בי עכשיו כל פעם מחדששש...

fat lip

New member
למה 99 שאלות? למה לא 100?

1. שם: שיר 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 2.10.93 4. כינוי: שיריי 5. תכונה טובה: כריזמתית [כריזמטית?] 6. תכונה רעה: פה גדול <: 7. צבע שיער: חום בהיר 8. עדה: פרסית ואשכנזיה >< אכן 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 6 פירסינגים, 5 לובים והליקס 10. פאדיחה: אני והפה הגדול שלי נו. 11. משאלה: להיות גיטריסטית בלהקה. 12. זיכרון רע: מלא >_> 13. זיכרון טוב: שקניתי את הגיטרה החשמלית שלי וקמתי בבוקר אחר כך ולא האמנתי |: . 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהיה לי אבעבועות רוח XD 15. געגוע: לתחושה שיש חברה הכי טובה. 16. פחד: להישאר לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "פליז דונט סטופ דה מיוזיק", את ריאנה או שון קינגסטון, תהרגו אותם~ 18. קמיע [אם יש]: לא 19. החג האהוב עליך: פסח D: 20. אוכל מועדף: ג'אנק פוד. פאק אוף! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: עגבניות
22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידת סאנדייD: היא פשוט גומרת על גלידה פיצוץ. איןאין. 24. ממתק מועדף: הכל XD 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אדום\שחור\כחול 27. חיה מועדפת: כלבים ונחשים 28. חיית מחמד [אם יש]: נופ 29. ספורט מועדף: שחיה הליכה וואטאבר 30. מספר מזל: 2 או 6 31. ספר:
32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה 33. סרט: רקוויאם לחלום
ויש לי עוד מלא. אבל רקוויאם הסרט הכי טוב שראיתי בחיים. 34. שחקנ\ית: ג'ארד ליטו, אנה פאריס, שון וויליאם סקוט, אשטון קוצ'ר 35. זמר\ ת: כולם מלהקות- קורט קוביין
בילי ג'ו ארמסטרונג, אדם לזארההה, דריק וויבלי 36. סדרה מעודפת: נמלטיםםםםם
37. מקצוע אהוב: איכ 38. מקצוע שנוא: כולם 39. מקום בעולם: החדרשלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: חהחהחהחהח. אני לא חושבת שיש לי מעשים -לא- נועזים. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני לא חושבת שיש לי מעשים לא טיפשיים XDDD 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: הדיסקים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אנערף..כולם.. קיץ ? 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? מזה משנה 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא הייתי הולכת לאחד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום כאילו..להתעורר לבד.. לא שמעירים אותך או השעון המעורר המסריח בפלאפון שלי XD. 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניללל 57. תות או בננה? אפחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: Murdered in the mosh - Son of Dork כל שיר של קוברה סטארשיפ וכו'וכו'. 60. שיר שגורם לך לבכות: זה לא השיר שגורם לי לבכות זה מה שאני חושבת כשאני שומעת אותו 61. השיר של כל הזמנים: smells like teen spiritttt!!!!!!! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מי אוהב אנשים? |: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: smells like teen spirit. דע. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: friend of a friend- foo fighters 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אוהוו.. נראה לי כל שיר של בולט פור מיי ואלנטיין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? גפדחלכךגחכלגחםגכדחלדגןעחגדע. איך עונים לעזאזל על שאלה כזאת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אין לי חברים הכי טובים, זונות. יש לי חברים, זה ברור, אף אחד לא הכי טוב. 68. הגלידה הכי טעימה? סאנדיייייייייייי. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי. אין. לך תזדיין נו. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ג-ד התחלתי נראה לי. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מייספייס~ 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כאן וגוד שארלוט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? riot girl בכל אתר בערך וזה שיר של גוד שארלוט fat lip -שיר של סאם 41 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? כקי'גחעגכחעחבןעחןעגחןדעחןןחדג. כבר שאלת. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים~ אבל אין מה לעשות 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחים גדולים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחד מהם בטוח. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה תשעון המעורר~ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מפעילה תאימיול ומכבהתמסך של המחשב 83. מה התחביבים שלך? גיטרה 3> 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אפחד באמאשלי. הבן אדם היחיד שאני מתה להיות לידו מת, ככה ש. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אמפי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב\ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אייפוד או מצלמה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדונלדס D: 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרה שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מתנה ליומולדת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? תרמתי לחברה שלי בעבודתה באנגלית 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה חודשים XD. אישה אחת ביקשה ממני שאני יעזור לה לעלות את העגלה עם התינוק שלה לאוטובוס. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לפני המון זמן.עכשיו אני פשוט לא רואה את הטעם בזה. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? איזה מצבה? ישרפו את הגופה שלי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא פה, בטוח 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי נותנת לקורט קוביין להתחתן עם קורטני לאב!!!!!!!!!!!R$%T$%$#%@#$%R## זונה רוצחת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב או בריטניה או רחוק.

fat lip

New member
כאילו

אני אמורה לכתוב "בטח אף אחד לא יקרא את זה" כדי שיקראו? פשש אל תקראו, על הזין שלי
יצאתי זונה ממורמרת גם ככה. סתם יש לי מצב רוח חרא ביום שבת. איזה יום מסריח.

3has3

New member
../images/Emo112.gif אהמ. אני כן קראתי.

אל תזלזלי
זה שלא הגבתי לא אומר שלא קראתי

DontWakeMeUp

New member
שיר ווי לאב יו../images/Emo23.gif

אנחנו כן קוראים
וחוצמזה אני כועסת עלייך! את יודעת למה? ~תשאלי למה
~

fat lip

New member
כי לא פתחתי את הפינה של העדכונים?! O:

נונונו.שכחתי
סתם..למה?!?!? למה סיון למה?!=[ נשבעת לך אני וריאן בסוף ביחד! לא התגרשנו! =[

DontWakeMeUp

New member
חחחחח לא!

אני לא כועסת עלייך
איך אפשר?
וספיקינג אוף פינת-עידכונים-קוברה-ראשון מזכיר לך משהו?

fat lip

New member
כן! נשבעת! מחר אנלא שוכחת.

אפשר אפשר. חצי מהעולם כועס\לא מחבב אותי. זה בסדר.

למעלה