שאלון

OverSharing

New member
חח אבל לא בטוח שגרנו באותו זמן..../images/Emo103.gif

יכול להיות גם שכן ואני לא זוכרת:)

יש לי חבררררררר ערבי

הוא לא גררררר איתי איך קוראים לך?מעיין מי נתן לך את השם הזה?אימא אוהב אותו?נחמד איזה שם אתה אוהב?אני יודעת מה אני לא אוהבת- שמות מיוחדים מדי כמו דוכיפת או פסיפלורה. >: בן כמה אתה?18 ומתי יש יומולדת?היה, לפני שבועיים בערך מחכה? לגיל 19?.. מה פתאום איפה מעדיף לגור?לינעארף מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור בארץ אוהב את המקום שאתה גר בו?כע אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?ירושלים מהו מקום ההתנחלות שלכם?אין כ"כ מקום ספיציפי.. לפעמים בבתים שלנו ולפעמים אם המזג אוויר נוח אז בבית קפה או בעצם מתנחלים אצלכם?חח אין מצב בעולם! הבית שלי פיצי מדי יש חברים אמיתיים בעולם?נראה לי שכן. כמה כאלו לכם יש?2 וחברים וירטואליים,יש?חח, כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?הם בסדר אוהבים את השכבה שלכם?וואללה, את הרוב. אבל זה כבר לא פעם, יש מצב שאני סתם אומרת את זה מגעגועים לתיכון למה?ככה! וסטיגמות, זה נחמד או לא?לפעמים זה נכון קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כן פריק?כן אימו?חחח לא או כל דבר מטופש אחר?לא זוכרת כמה חברים טובים אתם?נראה לי שאני חברה טובה.. טוב, בעצם תלוי לאיזה טיפוס. אני לא בדיוק מתאימה לכולם מבחינת הדרישות של חבר טוב. יש לכם מן חבורה כזאתי?סוגשל בנים/בנות?בנות או גם וגם?לפעמים מצטרפים גם בנים, כן.
מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?איימי ווינהאוס! גאוני מה בא לכם לשמוע?אותה חח מה אתם לא סובלים לשמוע?וואי. טוקיו הוטל זה אחד הדברים הגרועים!! גם על סינרגיה אני לא מתה להקה אהובה, יש?יש כמה.. פו פייטרס, נירוונה, אואזיס, קאונטינג קרוז וזמר/ת?יש גם יש- אריק קלפטון, תומר יוסף, אביתר בנאי.. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאוהבת בד"כ נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא תמיד. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?הכל מהכל למעט מזרחית ואיזה לא סובל?מזרחית :) שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?לא נראה לי.. כל מוזיקה ששמעתי, כמה הזויה שתהיה, התאימה לי באותה תקופה ואני מבינה את זה. אני לא אבעט על עצמי כי כשהייתי קטנה שמעתי את בריטני ספירס(תקשיבו שני האלבומים הראשונים שלה באמת טובים
) מנגן על משהו?יאפ על מה?גיטרה ומפוחית על מה רוצה לנגן?תופים!תופיםתופיםתופים
אין לי כסף. אוף אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפי3 ממתי?מאוגוסט. עצוב
איך?וואללה כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?לא כ"כ אוהב לצלם?את עצמי, אולי. חח יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?שנתיים היו קודמות?כן, אבל לא דיגיטליות איזה?... מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?לא ממש איכפת לי שומע רדיו?יאפ הרבה?ככה. בד"כ כשאני יוצאת מהמקלחת ואין לי כח לשים דיסק במערכת איזו תחנה?99FM טראנסים גאידמק בלאגנים אתה עובד?כן במה?מלצרית כמה כסף אתה מרוויח?מספיק כמה כסף יש לך?בינתיים יש לי פחות מאלף בחשבון. אבל זה כי לא נכנסה עדיין המשכורת
יש לך מטבע של שני שקלים?לא. רק אתמול ראיתי איך הדבר הזה נראה. אשכרה בזבוז משאבים להוציא תמטבע הזה רוצה כזה?לא ממש קונה בקפיטריה של ביתספר?לפעמיים הייתי קונה.. וגם זה התחיל רק בשנה האחרונה לתיכון. נראה לי שפחדתי לעמוד בתור העמוס הזה למה?פפפפ יש לכם פוסטרים בחדר?כן כמה?2 של מי?פוסטר של הסרט אמלי ושל הסרט קיל ביל איפה אתם כרגע?בסלון מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?ביום שישי היה כיף?היה בסדר רוצים שוב?חח מדבירם עם מישהו אונליין?נופ מסנג'ר או אייסיקיו?- עם כמה אנשים?- אוכל הרבה?כן. אוף מה המאכל האהוב עליך?פחמימות בעיקר למה דווקא הוא?כי הוא הכי משמין וטעים מה אכלת לאחרונה?פרוסה עם פסטו וגבינה מלוחה(אני לא מוזרה! זה טעים) היה טעים?כן רוצה שוב?לא, שבעתי איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?אבטיח. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חציל? חח לא יודעת מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?לאכזה משנה לי. נראה לי סבארו והכי לא?ברגר קינג :S קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?פרוזן יוגרוט!
זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)16 שח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת לאכול ומעדיפה כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?בלב כן, בראש לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל?לא סופרת מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?תלוי.. בעבודה הקודמת שלי קניתי משהו לנשנש ככה בקטנה ב20 דקות שהיו לי. בעבודה הנוכחית יש לי אוכל שמביאים לי בחדר אוכל
. בתיכון הבאתי לרוב מהבית איזה סנדויץ כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?נעארף. רוב הכסף הולך על בירה, האמת. הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת?פאבים, מסיבות, בתי קפה מה המבחן הקרוב שלך?חח מעשן?נופ שותה אלכוהול?כן ניסית סמים?לא יש לך משקפיים או עדשות?גם וגם מה הצבע עיניים?חום כהה מה אתה שומע עכשיו?back to black-Amy Winehouse אתה שם קרמים כלשהם?פיליניג וקרם לחות יש לך הפרעות?לא יודעת פעם היית אצל פסיכולוג?כן מי הבן אדם הכי קרוב?שתי חברות שלי למי הכי מתגעגע?לאף אחד מי מתקשר אלייך הכי הרבה?חברה טובה שלי ואימא
מה הגובה שלך?174/3 ומשקל?לא יודעת ולא רוצה לדעת מרוצה?ממה

עדיב4

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif../images/Emo94.gif../images/Emo135.gif../images/Emo212.gif../images/Emo78.gif../images/Emo209.gif

אני רעבה
איך קוראים לך? עדי מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? מאוד איזה שם אתה אוהב? יעל, כמו אמא שלי
בן כמה אתה? 14 ומתי יש יומולדת? 8.8 מחכה? לא יותר מדי מאיפה אתם? תל אביב איפה עוד גרת? רק שם איפה מעדיף לגור? איפה שאני עכשיו מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה, למרות שלא התנסתי בחור בארץ
אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? אולי בצפון מהו מקום ההתנחלות שלכם? חברים
, סבא וסבתא והחדר של תאומה שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? לא יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 2-3 וחברים וירטואליים,יש? לא הכי טובים יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? כן אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? כי היא נתקעה בכתה ד' וסטיגמות, זה נחמד או לא? כשזה מוגזם אז לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כשניסיתי לעשות חיקוי טוביש:] פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא כמה חברים טובים אתם? אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? יש כמה חבורות שאני משתייכת אליהם בנים/בנות? חלק מעורב וחלק בנות או גם וגם? ^^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? תקתוקי מקלדת
מה בא לכם לשמוע? משהו בעברית מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחי להקה אהובה, יש? כמה וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאוהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי? תלוי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? לא מוגדר ואיזה לא סובל? מזרחי שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כשאני חושבת על זה אז כן מנגן על משהו? יודעת על מה? אורגנית\אורגן\פסנתר על מה רוצה לנגן? מספיק לי
אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יאפ ממתי? האמפי 3 מלפני שנתיים והאייפוד מהחופש הגדול איך? האמפי 3 מדודה שלי והאייפוד מאבא כמה ג'יגה? באמפי לא יודעת ובאייפוד 30 רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? יש שלוש של הבית כמה זמן יש לך אותה? לא יודעת היו קודמות? כן איזה? לא יודעת מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי יותר שימושי עבורי שומע רדיו? כן הרבה? לא איזו תחנה? גלגלצ אתה עובד? לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? ממש לא הרבה יש לך מטבע של שני שקלים? לא
רוצה כזה? מאוד
קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? זה נראה לי בזבוז יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שישי - שבת היה כיף? מאוד רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? כרגע? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? בלינצ'ס של אמא והאוכל של סבתא למה דווקא הוא? כי היא עושה אותו טעים מה אכלת לאחרונה? לחמניה עם שוקולד היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אני שונאת צנונית אבל זה לא נראה לי מוזר ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? בדרך כלל אני אוכלת את הליבה של התפוח.. לא כי אני אוהבת סתם כי לא אכפת לי ואין פח
מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן, אבל קשה לי לאכול את זה עם כל השמן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלס והכי לא? אין קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? לא יודעת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? תלוי מתי כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 + ביניים מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא יודעת, ההורים קונים לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? לא מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? סרטים וחברים מה המבחן הקרוב שלך? לשון מעשן? לא שותה אלכוהול? לא ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? עדשות מה הצבע עיניים? חום - ירוק מה אתה שומע עכשיו? שוב תקתוקים
אתה שם קרמים כלשהם? לא יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? תאומה שלי למי הכי מתגעגע? בן דוד שלי וסבא שלי מה המערכת יחסים האחרונה? אין כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא וחברה מה הגובה שלך? 1.55 ונראה לי שגבהתי
ומשקל? לא יודעת מרוצה? לא

Jiglly

New member
קולה

איך קוראים לך? רוני מי נתן לך את השם הזה? ההורים. בגלל השיר אוהב אותו? פעם שנאתי עכשיו אני מסתדרת איזה שם אתה אוהב? נגה, ענבל בן כמה אתה? 18.4 ומתי יש יומולדת? אוגוסט מחכה? לא לחוץ לי מאיפה אתם? מרכז איפה עוד גרת? דרום איפה מעדיף לגור? מרכז מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ עם זיקה לעיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? מסתדרת. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לא יודעת מהו מקום ההתנחלות שלכם? לא יודעת או בעצם מתנחלים אצלכם? לא יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? באמת טובים? 2, 3 וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? פסססססדר.. למה? ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה קל. קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? ברור כמה חברים טובים אתם? הרבה יש לכם מן חבורה כזאתי? פחותויותר בנים/בנות? BOTH או גם וגם?יופי. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? garbage - special מה בא לכם לשמוע? שמעתי את זה בראש ואז היה בא לי לשמוע את זה. מה אתם לא סובלים לשמוע? דכאון להקה אהובה, יש? נופ וזמר/ת? פרדי מרקיורי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא יודעת מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק על כל פניו כמעט ואיזה לא סובל? דכאון שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן מנגן על משהו? לא על מה? על מה רוצה לנגן? פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן ממתי? שנתיים ככה איך? אמאשלךבגבס כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? כן אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם שומע רדיו? כן הרבה? לא איזו תחנה? גלגלצ, 88 אתה עובד?כן במה? מלצרית כמה כסף אתה מרוויח? מעט מדי כמה כסף יש לך? 2000 ככה יש לך מטבע של שני שקלים? לא! רציתי אבל רוצה כזה? נו יופי קונה בקפיטריה של ביתספר? לא לומדת ולא היתה למה? יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שלשום היה כיף? כן רוצים שוב? לא כרגע מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כל כך מה המאכל האהוב עליך? שניצל תירס למה דווקא הוא? כי זה טעים יא זבל מה אכלת לאחרונה? חטיף שוקולד 92 קל' היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חומוס? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? שניצל תירס מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? אעע איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לא יודעת והכי לא? קונה הרבה אוכל? אמא קונה מה המאכל האחרון שקנית? עגבניות זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) לא אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לאכול אבל מעדיפה כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא ודעת כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? הייתי מביאה לבצפר כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא יודעת לומד נהיגה? למדתי הוצאת רישיון? כן מתי? לפני שנה וחודשיים נגמר לך המלווה כבר? כן על מה אתה נוהג? יונדאי אקסנט הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייט לאן אתה אוהב לצאת? פאבים מה המבחן הקרוב שלך? דיי נו מעשן? כן שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? משקפיים שאנלא מרכיבה מה הצבע עיניים? חום ירוק מה אתה שומע עכשיו? live - the dolphins cry אתה שם קרמים כלשהם? כן ידיים יש לך הפרעות? כן פעם היית אצל פסיכולוג? עודני. מי הבן אדם הכי קרוב? לא יודעת למי הכי מתגעגע? אליו מה המערכת יחסים האחרונה? לפני הרבה זמן כמה זמן? 9 חודשים למה נגמר? ככה יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה מה הגובה שלך? 159 ומשקל? הרבה מרוצה?לא

Roselisa

New member
*במקום ללמוד לביוכימיה*

איך קוראים לך? רוז מי נתן לך את השם הזה? אמא ואבא אוהב אותו? מאוד איזה שם אתה אוהב? אליענה בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? 25.10 מחכה? כעעע מאיפה אתם? ראשל"צ איפה עוד גרת? זהו איפה מעדיף לגור? בחו"ל מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? כע אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ^^ מהו מקום ההתנחלות שלכם? הממ הגג של השקם P: או בעצם מתנחלים אצלכם? כע יש חברים אמיתיים בעולם? כע כמה כאלו לכם יש? 4 וחברים וירטואליים,יש? יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? הרבה פחות אוהבים חיי מסך? כע זה נחמד אוהבים את השכבה שלכם? כע הם בסדר למה? כי רובם ממש נחמדים וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה לא, אבל עושים את זה בכל אופן קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? לא אימו? חחח רק בפורים או כל דבר מטופש אחר? לא P: כמה חברים טובים אתם? די טובים אני מקווה יש לכם מן חבורה כזאתי? כע בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? ^^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? את גבע אלון מה בא לכם לשמוע? טוב לי איתו מה אתם לא סובלים לשמוע? היפ הופ בד"כ להקה אהובה, יש? יש וזמר/ת? גם P: שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת :] נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לאו דווקא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? פאנק לסוגיו ואיזה לא סובל? היפ הופ שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? כע על מה? פסנתר על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש ממתי? מהחופש הגדול איך? מה איך? הוא נחמד כמה ג'יגה? 6 רוצה עוד? כע אוהב לצלם? לא ממש יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי כמובן שומע רדיו? לא ממש הרבה? איזו תחנה? שאני שומעת את גלגל"צ אתה עובד? לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? חסכונות בבנק יש לך מטבע של שני שקלים? לא
רוצה כזה? כעעע קונה בקפיטריה של ביתספר? כע למה? כי טעים שם יש לכם פוסטרים בחדר? כע כמה? *סופרת* 20 בערך של מי? ווסט, קורט, עברי, אבריל, באסטד, ראסמוס, היהודים, ג'וני דפ, דה קולינג, סאם 41, מקפליי, סימפל פלאן, גוד שארלוט איפה אתם כרגע? בחדרי הקט מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? המממ שבוע שעבר נדמה לי היה כיף? כע רוצים שוב? למה לא מדבירם עם מישהו אונליין? עכשיו לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כע
מה המאכל האהוב עליך? תפוחי אדמה
למה דווקא הוא? כי הוא טעים בכל צורותיו מה אכלת לאחרונה? כע היה טעים? כע רוצה שוב? לא זה בסדר איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אבוקדו, חצילים ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? פירות ים מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כע איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? פיצות בעיקר [דומינוס] והכי לא? המממ אין ממש קונה הרבה אוכל? כע מה המאכל האחרון שקנית? בורקס בקפיטריה P: זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 7 ש"ח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לאP: כמה ארוחות ביום אתה אוכל? המ 3 עיקריות, ועוד 3 ביניים :p מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? המממ תלוי אם יוצאים מסעדה או לא | לומד נהיגה? לצערי לא הוצאת רישיון?לא מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? בד"כ לכל מקום מה המבחן הקרוב שלך? מחר P: [וזה מה שאני עושה במקום ללמוד] מעשן? לא שותה אלכוהול? כשיש איכותי ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? משקפיים מה הצבע עיניים? אפור מה אתה שומע עכשיו? את גבע אלון אתה שם קרמים כלשהם? כע יש לך הפרעות? לא חחח פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? אמא :] למי הכי מתגעגע? לאבא מה המערכת יחסים האחרונה? לא הייתה כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו? לאP: מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא/ רעות / הדס / אופיר מה הגובה שלך? 1.58 ומשקל? 49 מרוצה? כע =] קראת? הודגש באמצעות מדגישומטיק

RainbowL

New member
יש לי מחר מבחן ואני עושה שאלונים

איך קוראים לך? רוני מי נתן לך את השם הזה? אמא ואבא אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? נועם לבנים בן כמה אתה? 15 וקצת ומתי יש יומולדת? 24.7 מחכה? הייתה כבר חח מאיפה אתם? מרכז איפה עוד גרת? רק פה איפה מעדיף לגור? פה :) מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אני גרה בחור ליד עיר גדולה ככה שזה ממש בסדר. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? אממ או תל אביב על דיזינגוף, או רמת גן כי זה פשוט היה לי יותר קל. מהו מקום ההתנחלות שלכם? המועדון? ובתים בד"כ. או בעצם מתנחלים אצלכם? לפעמים כן, די הרבה האמת יש חברים אמיתיים בעולם? קצת... כמה כאלו לכם יש? 2 בערך וחברים וירטואליים,יש? לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אין אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? כן היא בסדר למה? כי יש בה אנשים חמודים וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא אבל אי אפשר להמנע מזה קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן לכל החבורה שלנו כי אנחנו צעקניות כאלה פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא כמה חברים טובים אתם? 20 בערך חח. יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנות או גם וגם? גם וגם אבל גם היא מתחלקת לבנים בנות מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? ציוץ ציפורים שבטח קופאות בחוץ! מה בא לכם לשמוע? כלום מה אתם לא סובלים לשמוע? מטאל להקה אהובה, יש? אולי מוניקה סקס אבל לא סגורה על זה וזמר/ת? לא, עברי, יוני, מוקי, יש מלא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ישראלי ואיזה לא סובל? מטאל ורוק כבד שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא הבנתי את השאלה
מנגן על משהו? לא, פעם ניגנתי על מה? - על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לא ממתי? - איך?- כמה ג'יגה?- רוצה עוד? - אוהב לצלם? לא ממש יש לך מצלמה? לא לי, לאמא כמה זמן יש לך אותה? שנה בערך היו קודמות? בטח איזה? לא יודעת מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? קצת הרבה? לא, קצת איזו תחנה? גלגל"צ בעיקר אתה עובד? לא במה? - כמה כסף אתה מרוויח?- כמה כסף יש לך? כרגע? בערך 600 שקל. מרוששת כן יש לך מטבע של שני שקלים? לא אוף לכולם יש רוצה כזה? כןן קונה בקפיטריה של ביתספר? כן למה? כי האייסקפה שם הכי טעים ששתיתי יש לכם פוסטרים בחדר? כבר לא כמה? - של מי?- איפה אתם כרגע? בחדר מחשב וכביסה מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אממ אצל גל סתם עברתי היה כיף? נחמד רוצים שוב? חחח כן מה זה השאלות האלה מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? - עם כמה אנשים?- אוכל הרבה? לא ממש מה המאכל האהוב עליך? סלט טונה נראה לי, ואבוקדו למה דווקא הוא? הוא טעים מה אכלת לאחרונה? הרגע אכלתי אורז טעים והמבורגר ביתי... וברוקולי היה טעים? כן היה נחמד רוצה שוב? לא אני מפוצצת איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? כלום.. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? קינואה חח וברוקולי מה עדיף, מלוח או מתוק? וואו התקלתם אותי זה האהובים עליי אוהב פאסט פוד? לא ממש איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? צ'יינה והכי לא? מקדונלדס ובורגראנץ קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? אייסקפה בקפיטריה? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 5 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אני בדיאטה :) מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אוכל בריא לא ג'יפה כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בשבוע? 40 שקל אלא אם כן יצאתי לאכול. לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? לא מתי?- נגמר לך המלווה כבר?- על מה אתה נוהג?- הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? למסעדות ובתי קפה ובתים של אנשים מה המבחן הקרוב שלך? אנגלית מחר מעשן? לא שותה אלכוהול? לא ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? כלוםם אתה שם קרמים כלשהם? קרם ידיים יש לך הפרעות? לא חושבת פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? אחותי נראה לי למי הכי מתגעגע? אח שלי ובת דודה שלי מה המערכת יחסים האחרונה? לפני שנה בערך כמה זמן? 3 חודשים למה נגמר? ככה סתם יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? גל נראה לי חח מה הגובה שלך? 1.60 ומשקל? לא בא לי להגיד מרוצה? בסוף הדיאטה כן :) חח סתם לא יודעת מישהי קראה?

Tin Doll

New member
גם אני

איך קוראים לך? טובי מי נתן לך את השם הזה? אבא ואמא אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? תום בן כמה אתה? עוד מעט 19 ומתי יש יומולדת? חודשיים וחצי מחכה? ליום הזה ספציפית לא מאיפה אתם? ירושלים איפה עוד גרת? רק בירושלים איפה מעדיף לגור? מממ יותר במרכז.. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר קטנה שהיא לא חור אוהב את המקום שאתה גר בו? מממ את העיר כן.. את השכונה לא ממש יש חברים אמיתיים בעולם? לא וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא כמה חברים טובים אתם? נראה לי שלא ממש יש לכם מן חבורה כזאתי? לא מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום, אח שלי קורא הארי פוטר מאחורה אסור להפריע מה בא לכם לשמוע? ממממ... ריברסייד או פורקיופיין מה אתם לא סובלים לשמוע? את הפלאפונים באוטובוס להקה אהובה, יש? כן, פורקיופיין טרי וזמר/ת? אסף אבידן, גבע אלון, שלומי שבן וכו'.. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת, כמובן. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק אלטרנטיב, פולק ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן, קורה לכולם מנגן על משהו? לא על מה רוצה לנגן? תופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן כמה ג'יגה? 1 מספיק רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן אבל אין לי סבלנות לדברים כאלה שומע רדיו? כן איזו תחנה? גלגלצ, 88 אתה עובד? שירות לאומי כמה כסף אתה מרוויח? מרוויחה? חח זה דמי כיס. 760 כמה כסף יש לך? 21. יש לך מטבע של שני שקלים? לא אבל יצא לי לראות יש לכם פוסטרים בחדר? לא איפה אתם כרגע? חדר אחים מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני כמה ימים היה כיף? רוצים שוב? כן..... מדבירם עם מישהו אונליין? לא אוכל הרבה? כן מה אכלת לאחרונה? במבה איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? בצל ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? פטריות וגפילטע P: מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? מי לא איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? בורגרס בר והכי לא? מקדונלדס למינהם אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת כמה שיותר מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? מה שטעים לומד נהיגה? עוד לא הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? פאבים, הופעות טובות מעשן? כן, עברתי לווינסטון לייט כי המלבורו עשה לי כאבי ראש ובחילות מטורפים :( שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? גם וגם מה הצבע עיניים? ירוק-אפור מה אתה שומע עכשיו? את אח שלי אתה שם קרמים כלשהם? כן יש לך הפרעות? כן פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? הפתעה. אין! למי הכי מתגעגע? .. מה המערכת יחסים האחרונה? לפני חודש וחצי כמה זמן? 9 חודשים סהכ למה נגמר? כנראה שלא התאים יש לך חברה עכשיו? ריבאונד מי מתקשר אלייך הכי הרבה? זה משתנה מה הגובה שלך? 163 ומשקל? תורידו את ה1 בסעיף הנ"ל (אל תגידו שאף אחת לא עונה) מרוצה? לא אם קראת שלחי חיוך.. בא לי.

Tears Dont Fall

New member
listen to you

איך קוראים לך? מג מי נתן לך את השם הזה? אמא בעיקר. אבא רצה לקרוא לי מור אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? הרבה בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? ב28 לאוקטובר מחכה? מה מאיפה אתם? מרכז איפה עוד גרת? פה איפה מעדיף לגור? תל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור במרכז. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? תל אביב מהו מקום ההתנחלות שלכם? יש מלא או בעצם מתנחלים אצלכם? ליאורי חחח יש חברים אמיתיים בעולם? אולי כמה כאלו לכם יש? אין לי מושג וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? חח תלוי במוזה אוהבים חיי מסך? לא ממש אוהבים את השכבה שלכם? כן לפעמים למה? מאיפה לי וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? יש מצב פריק? כן! אימו? ממ לא או כל דבר מטופש אחר? כן! כמה חברים טובים אתם? הרבה יש לכם מן חבורה כזאתי? יש כמה כאלו בנים/בנות? שניהם או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? fine - krezip מה בא לכם לשמוע? את זה מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית להקה אהובה, יש? כן וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? בעיקר מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? נכון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק לועזי בעיקר ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן! מנגן על משהו? מחרטטת על מה? גיטרה ותופים על מה רוצה לנגן? תופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? פלאפון P: ממתי? איך? כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? 3 שנים? היו קודמות? כן איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? לא ממש הרבה? לא איזו תחנה? אתה עובד? כן במה? הרבה כמה כסף אתה מרוויח? הרבה כמה כסף יש לך? הרבה יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? כן! קונה בקפיטריה של ביתספר? לפעמים למה? מקרי חירום יש לכם פוסטרים בחדר? בקושי כמה? 1 של מי? עפר שכטר איפה אתם כרגע? במחשב? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? כן! רוצים שוב? כן! מדבירם עם מישהו אונליין? כן ;[ מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ עם כמה אנשים? 2 אוכל הרבה? ממש לא מה המאכל האהוב עליך? סושי למה דווקא הוא? ככה מה אכלת לאחרונה? כלום היה טעים? לא רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חומוס ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? סושי מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? לפעמים איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? סושי! והכי לא? לא יודעת קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? כריך זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 8 שח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אוכל בריאות! כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? לא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא הרבה לומד נהיגה? בקרוב הוצאת רישיון? מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? לאן אתה אוהב לצאת? לתל אביב מה המבחן הקרוב שלך? אזרחות מעשן? כן שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? שחור מה אתה שומע עכשיו? REM אתה שם קרמים כלשהם? כן! יש לך הפרעות? כן! פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? אני למי הכי מתגעגע? וואו מה המערכת יחסים האחרונה? מה איתה כמה זמן? 3 חודשים למה נגמר? עזבו יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברים ואמא מה הגובה שלך? לא מספיק ומשקל? לא מדדתי לאחרונה מרוצה? לא בהצלחה! P:

בא לי גם! ../images/Emo27.gif

איך קוראים לך? מיכל מי נתן לך את השם הזה? אמא ואבא אוהב אותו? מאוד. זה 100 בגימטריה, ריספקט איזה שם אתה אוהב? לבנות פז (והוספתי אותו לעצמי בגיל 16 כשם שני), לבנים איתן. בן כמה אתה? 18 אמאלה ומתי יש יומולדת? 7.12 מחכה? אממ, לא כ"כ. פשוט וכל העולם יש יומולדת באיזור שלי, וזה נורא מתיש כל הלוגיסטיקה הזו סביב המסיבות וההפתעות והעוגות עם הבלונים. כמו כן, אני לא ממש אוהבת לקנות מתנות לאחרים. :p מאיפה אתם? נתניה איפה עוד גרת? ברחם של אמא'שלי איפה מעדיף לגור? נראה לי מגניב לגור קצת בכל מיני מקומות בעולם מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה. אבל גם מושבים זה בנזונה אוהב את המקום שאתה גר בו? ספציפית את האיזור שלי כן, נתניה בכלליות צולעת
אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? נראה לי אצל יניב בעבודה ובדי בר. בבתים זה רק אם יש בית ריק:p או בעצם מתנחלים אצלכם? פפחחחחח. לא מכניסה אף אחד אליי. חוץ מרינת וצליל שיודעות שיש לשמור על חרדת קודש עם חפציי:] יש חברים אמיתיים בעולם? יש, כפרות כמה כאלו לכם יש? אמיתיים-על כאלה? 2-3. וחברים וירטואליים,יש? כבר הרבה פחות ;[ יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? ברור שפחות אוהבים חיי מסך? למה לא אוהבים את השכבה שלכם? איכס חרא שכבה. אם כי, כולם נראים כ"כ חביבים יותר בלי המסגרת המאיימת של 'בר-אילן'... למה? לא יודעת וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא, אבל אני נוטה להדביק אותן. קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? רק פאקצה. עד היום:[ פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? 3 הכי טובים, ויש לנו נספחים שמתחלפים. כרגע אלו יקיר ויניב. ויש את ליאור שהוא אחד החברים הטובים, אבל רק שלי. :p יש לכם מן חבורה כזאתי? משהו כזה בנים/בנות? או גם וגם? גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? אני לא כותבת, זה מפדח מדי מה בא לכם לשמוע? יש איזה שיר חרוש שהולך במסיבות ואני אוהבת. שכחתיאיך הוא הולך אבל אני די מתה עליו מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית, מטאל, אימו להקה אהובה, יש? U2 ורוקסט וזמר/ת? איטס בריטני ביצ'! שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת
נכון לועזי יותר שווה מישראלי? וול דה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק רך, צ'יל, היפ-הופ ושחורה-לייט. גם פופ, מצעדים וסיקסטיז. אני מגוונת. :p לא סובל? נו לא כתבתי כברררר שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? האמת? לא מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש לי אמפי4 ממתי? 18.10.07. אני זוכרת, כי יומיים אחרי זה אחותי התחתנה :p איך? מותק של מכשיר כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? אני בקושי מכניסה חצי ג'יגה ;[ אוהב לצלם? אני אוהבת, אבל לא מבינה בזה כלום יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? אנערף... שנתיים? היו קודמות? לא יודעת. אף פעם לא התעניינתי. איזה? אולימפוס משהו. די מעאפנה.. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? האמת, פילם יותר אותנטי
שומע רדיו? לא הרבה? לא איזו תחנה? לא אתה עובד? שירות לאומי במה? כמה כסף אתה מרוויח? אני אתחיל לבכות פה כמה כסף יש לך? 30 שקל יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! קונה בקפיטריה של ביתספר? כשהיה בצפר, קניתי בה בקביעות. למה? כי מה אפשר לאכול? Oo יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדרי הקט מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אמ בסופ"ש היה כיף? היה סופדרך. בית ריק, מלא אנשים יקרים וגם קצת פחות, אלכוהול, סבתא טריפולטאית שבדקה שאנחנו לא מזדיינים כל חמש דק'... IT WAS THE BEST. רוצים שוב? יה! מדבירם עם מישהו אונליין? אני לא מחוברת. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן עם כמה אנשים? אוכל הרבה? יש ימים ששקולים לצום, ויש ימים שאני יכולה להגיע לחדשות. עובדים על זה. מה המאכל האהוב עליך? כנראה ששניצל... עם תפוחי אדמה. למה דווקא הוא? זה האהוב עליי בעבודה, פשוט פאקינג אנביליוואבל! מה אכלת לאחרונה? עכשיו שתיתי תה עם לואקר. היה טעים? היה די טעים, כן רוצה שוב? שבעתי איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? כנראה שקוסקוס.... ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? פעם חשבתי שלהוסיף שוּם לכל דבר זה אלוהי, אז... :p מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח נראה לי. אוהב פאסט פוד? זה נחמד איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מצטערת על העממיות, אבל סבארו.
והכי לא? אממ כל הברוגרים למינהם. אני לא חובבת בשרים קונה הרבה אוכל? לא כ"כ מה המאכל האחרון שקנית? שלשום קניתי מלפפונים, בגט,רוטב פסטה ולואקר. היינו חייבים. ;[ זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) זה היה בערך 34 שקל. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? נו. תלוי במאכל. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? שניהם בסדר כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2, ועוד דברים קטנים כארוחות ביניים. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? יש לנו חד"א מדהים, אז אני לא טורחת. אם אני לא אוהבת מה שמגישים, אני קונה איזה בייגל בקפיטריה. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אנערף? לומד נהיגה?
הוצאת רישיון? מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? הרצליה פיתוח. כמה פלצני, אבל זה פשוט באמת יותר נחמד.... :p מה המבחן הקרוב שלך? חהחה. מה זה מבחן? מעשן? לא יאק שותה אלכוהול? כן יאמ ניסית סמים? לא. אבל אני מאוד רוצה לנסות. :p יש לך משקפיים או עדשות? עקרונית, כן. בפועל אני לא מרכיבה אותם יותר מדיי. מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? גט נייקד - בריטני ספירס. וואטצ'ה טריין דו? דו? דו? אתה שם קרמים כלשהם? קרם ידיים באדיקות יש לך הפרעות? רבות ומגוונות.... פעם היית אצל פסיכולוג? מי הבן אדם הכי קרוב? בתכלס, אני. למי הכי מתגעגע? מה המערכת יחסים האחרונה? אויש... כמה זמן? 4 חודשים נראה לי. למה נגמר? שיעמם אותי יש לך חברה עכשיו? יש לי הרבה חברות מי מתקשר אלייך הכי הרבה? רינת / אבא / מיסטר מגנזי מה הגובה שלך? 163 כזה ומשקל? מרוצה? לא, רדו 5 קילו רדו

אחחחח בר אילן ../images/Emo13.gif

פעם חשבנו להוציא פוסטר שימנע הרשמה לשם. משהו כמו "גם אני בוגרת בר אילן, and baby... look at me now!"
מחזור נ"ג נגמלות מנרגילה ריספקט. :p

SomebodyElse

New member
יאללה

איך קוראים לך? קטיה מי נתן לך את השם הזה? ההורים שלי אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? נועם בן כמה אתה? 20 ומתי יש יומולדת? סוף מאי מחכה? לא יותר מדי מאיפה אתם? חור ליד אריאל איפה עוד גרת? כל מיני חורים אחרים איפה מעדיף לגור? קרוב יותר לציוויליזציה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? הכי טוב זה ישוב קטן שקרוב לעיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא במיוחד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? קרוב יותר לציוויליזציה [או לחילופין - בארץ אחרת] מהו מקום ההתנחלות שלכם? אין משהו ספציפי או בעצם מתנחלים אצלכם? לא כ"כ [אני גרה רחוק] יש חברים אמיתיים בעולם? כמובן וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? זהו כמה חברים טובים אתם? כואב כואב יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? פינק פלויד מה בא לכם לשמוע? פינק פלויד זה מעולה מה אתם לא סובלים לשמוע? יש יותר מדי להקה אהובה, יש? גאנז נ רוזס וזמר/ת? אקסל רוז שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לרוב מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ואיזה לא סובל? כמעט הכל
שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מניחה שכן מנגן על משהו? לצערי לא על מה? על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן ממתי? כל כך מזמן איך? מה איך? כמה ג'יגה? 2 חח רוצה עוד? כן אוהב לצלם? לא במיוחד יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? שומע רדיו? באוטו הרבה? לא איזו תחנה? גלגלצ אתה עובד? חיילת במה? כמה כסף אתה מרוויח? 396 שקל לחודש כמה כסף יש לך? 0 יש לך מטבע של שני שקלים? אפילו זה לא רוצה כזה? רוצה יותר
קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 3 של מי? גאנז ולד זפלין איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אצל החבר נחשב? אז שלשום היה כיף? כמובן
רוצים שוב? הוא עוד מעט בא לפה
מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? די הרבה מה המאכל האהוב עליך? עוגות למיניהן למה דווקא הוא? כי זה מתוק מה אכלת לאחרונה? פרוסה עם גבינה וסלמון ולאטה היה טעים? יאפ רוצה שוב? אחר כך איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חצילים וזיתים ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין כאלה מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק מתוק מתוק אוהב פאסט פוד? רק פיצה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? פיצה האט [גם דומינוס זורם] והכי לא? סבארו קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? בייגלה בצבא זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 4 שקל
אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא במיוחד כמה ארוחות ביום אתה אוכל? לא יודעת מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? משתדלת שלא לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? כן מתי? לפני שנתיים+ נגמר לך המלווה כבר? כן על מה אתה נוהג? האוטו של אבא הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? פאבים ובתי קפה מה המבחן הקרוב שלך? מעשן? לא שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? הדלתות אתה שם קרמים כלשהם? כן יש לך הפרעות?
פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? החבר למי הכי מתגעגע? אף אחד כרגע מה המערכת יחסים האחרונה? הנוכחית כמה זמן? שנה ו3 למה נגמר? לא נגמר
יש לך חברה עכשיו? כן מי מתקשר אלייך הכי הרבה? החבר והחברה הכי טובה מה הגובה שלך? 169 ומשקל? 55 מרוצה? כן.

spiecal needs

איך קוראים לך? נופר איזה שם אתה אוהב? אודליה, אחינועם, כל השמות המוזרים האלה שלא שומעים הרבה בן כמה אתה? 17 וחצי וטיפה ומתי יש יומולדת? 22.6 מחכה? כן מאיפה אתם? פ"ת יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 1 וחברים וירטואליים,יש? המון יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אני חושבת שיותר אוהבים חיי מסך? קצת אוהבים את השכבה שלכם? מאוד למה? כי הם מתים עלי, מה זה למה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא כמה חברים טובים אתם? אני חושבת שמאוד יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? חבורה של בנות בנפרד, של בנים בנפרד וחבורה של שניהם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? placebo - spiecal needs מה בא לכם לשמוע? להיות בהופעה מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית להקה אהובה, יש? רדיוהד וזמר/ת? רונה קינן ואביתר בנאי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? כה מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה על מה רוצה לנגן? הייתי שמחה לדעת על תופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לא אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנה היו קודמות? כן מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? כן הרבה? כן מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? מיטל, אוהד, הילה, ספיר, גל, אוריאן, עדי, אלון ואורטל שלא עונה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? 10 אוכל הרבה? כן לומד נהיגה? כבר לא הוצאת רישיון? לפני חודשיים+ מתי? 19.10.07 נגמר לך המלווה כבר? אוטוטו
על מה אתה נוהג? מאזדה הומו/סטרייט/לסבית/בי? בי עם נטייה לאן אתה אוהב לצאת? פאבים מה המבחן הקרוב שלך? סוציולוגיה, יימח שמו מעשן? כבר לא
שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? כן מה הצבע עיניים? דבש מה אתה שומע עכשיו? יוני בלוך - אחרי שאפרת התאבדה אתה שם קרמים כלשהם? ואי מלא. אחרי מקלחת; קרם גוף, קרם ידיים, קרם לכפות רגליים, שמן גוף, קרם נגד יובש במרפקים וזהו. יש לך הפרעות? קשב, ריכוז והיפראקטיביות פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? מיטל למי הכי מתגעגע? אודליה, כרגע מה המערכת יחסים האחרונה? ^ כמה זמן? חודשיים למה נגמר? ככה יש לך חברה עכשיו? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מיטל, אבא, עומרי מה הגובה שלך? 170 ומשקל? 53 מרוצה? קצת

MaddyD

New member
שאכר אל עבסי

איך קוראים לך? דנה מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? קרן בן כמה אתה? 21 ומתי יש יומולדת? אוגוסט מחכה? לא מאיפה אתם? גבעתיים איפה עוד גרת? זהו איפה מעדיף לגור? לא יודעת מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לא יודעת מהו מקום ההתנחלות שלכם? מה זאת אומרת.. אממ אני לא מהטיפוסים שיושב בבתים של אחרים או יושבים אצלי אבל יותר אצל אחרים או בעצם מתנחלים אצלכם? לא יש חברים אמיתיים בעולם? 6 כמה כאלו לכם יש? מה וחברים וירטואליים,יש? לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? מה אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? אין לי שכבה למה? כי אני לא בתיכון וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? כן אימו? לא.. האמת היא שזה נכנס לאופנה כבר שסיימתי תיכון או כל דבר מטופש אחר? נרקומנית ומסוממת כמה חברים טובים אתם? מה? יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? בנו או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? חדשות מה בא לכם לשמוע? כלום מה אתם לא סובלים לשמוע? אמממ זה שזכה בכוכב נולד להקה אהובה, יש? כרגע אני אוהבת נורא את דילרשיפ וזמר/ת? אליוטסמית' שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? לא ספציפי ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? אמממ לא מנגן על משהו? לא בדיוק, אני לפעמים מכינה טראקים על מה? בתוכנה כזאת עם סינטסייזר על מה רוצה לנגן? הלוואי שהיה לי יותר אמצעים להכין טראקים נורמלים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד 30 ג'יגה דור חמש וחצי מאמי מאוד ממתי? מזמן ממש איך? כמה ג'יגה? אוי כבר עניתי 30 רוצה עוד? לא אוהב לצלם? לא יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? מליון היו קודמות? כן איזה? לא זוכרת מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי כי אני קמצנית שומע רדיו? לא ממש הרבה? איזו תחנה? רדיו רמאלהההה אתה עובד? קצת במה? במוקד טלפוני כמה כסף אתה מרוויח? כלום כמה כסף יש לך? קצת יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? לא קונה בקפיטריה של ביתספר? אין לי ביתספר אבל בפסיכומטרי אני קונה למה? כי אני אוהבת מים אפרסק יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 2 של מי? מרלין מונרו וזברות איפה אתם כרגע? אצלו מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אמממ ראשון היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר עם כמה אנשים? לא אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? צ'יפס למה דווקא הוא? כי זה טעים מה אכלת לאחרונה? אמממ ב10 שקמתי היה טעים? אכלתי לחם עם חומוס. היה מטורף רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חלבה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לא יודעת תעזבו אותי מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כו איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ברגר קינג וונדיס והכי לא?אממ שונאתתת טאקו בל קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? אממ הייתי בקרנף ביום ראשון זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 24? אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לא יודעת מה אתם ורצים מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? מה שטעים כמה ארוחות ביום אתה אוכל? בין 1 ל-3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? לא אוכלת שאני במסגרות כאלה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא הרבה נראה לי גג 60 בחודש לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? לא מתי? לא נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייט לאן אתה אוהב לצאת? אמממ לפאבים שכונתיים ולכל מיני מסיבות מה המבחן הקרוב שלך? לא יודעת מעשן? כן שותה אלכוהול? מנסה שלא ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? ירוק מה אתה שומע עכשיו? חדשות. שאלתם כבר אתה שם קרמים כלשהם? כן קרם פנים יש לך הפרעות? כן פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? אממממ אבא למי הכי מתגעגע? חברה אחת מה המערכת יחסים האחרונה? יש אחת עכשיו, לפני כן משהו מזעזע שאין טעם לשחזר במילים כמה זמן? הקשר הרציני האחרון היה 3 וחצי חודש, היה עוד קשר די כבד של חודש לא מזמן למה נגמר? כי הוא מזעזע יש לך חברה עכשיו? כן יש לי חבר אבל מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא שלי לצערי מה הגובה שלך? 75 ומשקל? לא יודעת מרוצה? אממ כן זהו?!

yaeli87

New member
יאללה בזרימה :]

איך קוראים לך? יעל מי נתן לך את השם הזה? אחותי אוהב אותו? נחמד איזה שם אתה אוהב? שירה בן כמה אתה? 20 ומתי יש יומולדת? עוד שנה
מחכה? כן מאיפה אתם? זכרון איפה עוד גרת? ת"א איפה מעדיף לגור? זכרון מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר אוהב את המקום שאתה גר בו? כן נחמד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לונדון מהו מקום ההתנחלות שלכם? אחותי או בעצם מתנחלים אצלכם? לא יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 4 וחברים וירטואליים,יש? קצת יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? כן אחלה כמה חברים טובים אתם? הרבה יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? ^^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? apologize של טימבלנד והלהקה הזאת... מה בא לכם לשמוע? את זה? מה אתם לא סובלים לשמוע? מיקה הזה להקה אהובה, יש? קולדפליי וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק,היפהופ,רוק ישראלי ואיזה לא סובל? מזרחית כבדה שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? אממ לא מנגן על משהו? לא על מה? על מה רוצה לנגן? פסנתר,גיטרה ותופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי3 ממתי? לא זוכרת איך? מהמשכורת הראשונה של הצבא,אבל היה לי לפני אחד שומע רדיו? כן הרבה? כן איזו תחנה? גלגלצ איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול? היה כיף? אחלה רוצים שוב? עכשיו לא מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר עם כמה אנשים?1 אוכל הרבה? כן
מה המאכל האהוב עליך? תפו"א לסוגיו למה דווקא הוא? כי הוא מעלף חושים!!!! מה אכלת לאחרונה? ביצה וסלט היה טעים? כן רוצה שוב? ךלט איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? טונה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אממ שומדבר מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס
והכי לא? אממ שיפודי התקווה קונה הרבה אוכל? נו מה אני אעשה מה המאכל האחרון שקנית? חצי סנדויץ' אבוקדו זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 24+ קפה אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לעזעזל אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? חחח אוכל אוכל כמה ארוחות ביום אתה אוכל? לא יודעת...לא מפסיקה לאכול?? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 809568095689056
לומד נהיגה? יאפ הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? מועדונים,דאנסברים,פאבים מה המבחן הקרוב שלך? תיאוריה? מעשן? כן שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? משקפיים מה הצבע עיניים? ירוק מה אתה שומע עכשיו? משהו של אייקון אתה שם קרמים כלשהם? קרם ידיים יש לך הפרעות? היפראקטיבית לעיתים פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? אחותי למי הכי מתגעגע? לא יודעת מה המערכת יחסים האחרונה? הסתיימה השבוע,של שנה וחודשיים כמה זמן? שנה וחודשיים למה נגמר? כי נגמר... יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אחותי? מה הגובה שלך? 1.70 ומשקל? - מרוצה? לא

למעלה