שאלון~

michelle1231

New member
שאלון~

טוב, הפורום קצת יבש אז החלטתי להוסיף שאלון. תענו ותהנו :) שם: גיל: שיר שמתנגן לכם בראש: שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: הדבר האחרון שאכלתם: איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: תוכניות לשבוע הקרוב: מוטו: ^__^

rock a roll

New member
יש לי הכבוד להיות ראשונה../images/Emo13.gif

שם: נועה גיל: 15 וחצי שיר שמתנגן לכם בראש: השיר שלי /קספר....אין לי מושג למה... שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: עיניים זרות. מתחברת לשיר הזה "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר" הדבר האחרון שאכלתם: בלינצ'ס איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר עם המון כאבי ראש כי חצי מדינה הייתה פה. תוכניות לשבוע הקרוב: ללמוד? מוטו: אוטו~

SheIIy

New member
שאלונים.. שנים..

שם: שלולית גיל: עוד פחות מחודש משנה קידומת ל-20 שיר שמתנגן לכם בראש: 'היא לא תשוב' של אתניקס (בביצוע של שרונה נסטוביץ') שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: כמו תמיד, 'גלויה'. כי ככה. הדבר האחרון שאכלתם: סלט המורכב מתפוחים, אננס, פקאנים, מיונז ומיץ לימון. כל אחד קורא לו אחרת, אנחנו קוראים לזה 'וולדוף'. איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר נהדר, בעיקר טחנתי אוכל. תוכניות לשבוע הקרוב: לתהות למה אני לא מתפטרת כבר לעזאזל, או לנסות לחלות כדי לא להגיע לעבודה (למישו יש רעיון איך אני עושה את זה?) מוטו: הכל לטובה.

שלום שלום ../images/Emo13.gif

שם: נוף גיל: אוטוטו 18 שיר שמתנגן לכם בראש: Candy says של לו ריד שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: אני מאד אוהבת את הביצוע שלה ל"שחמט" (שכתב חנוך לוין אם אינני טועה). אבל שיר ממש-של-רונה, אני חושבת שמי מפחד מהזריחה. בגלל החופש התהפכו לי השעות ואני ערה כל הלילה והשיר הזה מאד מתחבר לי. הדבר האחרון שאכלתם: פיצה. היה טעים. איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר בנעימים, חוץ מהעובדה שהספרייה נסגרה ולא היה לי חומר קריאה, דבר אשר עשוי להוביל אותי לעצבנות יתרה. :) עשינו ארוחת שבועות משפחתית (אני חושבת שפעם ראשונה בחיי), והיה נחמד, בקיצור. תוכניות לשבוע הקרוב: ערב הקרנות סרטי גמר (אגב, הסולו מתוך "שינה ישנה" הוא שיר הסיום של הסרט שלי, אני מקווה שרונה לא תבקש תמלוגים). מוטו:לא יקרה שום דבר אם ערב אחד אשב בבית עם אשתי!

hrgo

New member
ללאורנה נסיכת קלינסטי

אהבתי את השם. גם אני אוהב את "רומח הדרקון".

גם אני אהבתי רומח הדרקון! ../images/Emo3.gif

כשהייתי בת 12, אז נרשמתי לתפוז. עכשיו כבר לא, אבל הכינוי נשאר, ואני עדיין צריכה להסביר אותו מדי פעם לאנשים (זה לא אורנה, זה לאורנה, עם שורוק... עזבו)

daniel ben ari

New member
אין לי כוח ללכת לישון, זה נורא!

שם: דניאל גיל: 18 בקרוב שיר שמתנגן לכם בראש: מתח מיני של המכשפות.. שמעתי אותו קודם והוא לא מצליח לצאת
שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: מבול. אני ממש מתחברת אליו בתקופה האחרונה.. ממש מרגיש לי לפעמים כאילו לקחו את הסיטואציה שאני נמצאת בה וכתבו עליה שיר ("בזמן האחרון" ממש מדבר אלי כי פעם לא ממש אהבתי את השיר ולא הבנתי מה מוצאים בו אבל פתאום הוא נכנס, ממש חזק) הדבר האחרון שאכלתם: טים טאם אצל חברה מהמושב
התנחלנו אצלה מלא ילדים וטרפנו כל מה שבא ליד איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר בהרבה מאוד רגשות מעורבים.. והיום היה ממש מגניב! עשינו מלחמות מים מטורפות במושב.. 3 דקות אחרי שבאתי כבר הספיקו לקחת לי את הפלאפון, להרים אותי (גדוד של בנים התלבש עלי) ולזרוק אותי לבריכה(?) הקטנה הזו שיש במגלשות של המתקנים המתנפחים! אחרי זה כבר הצטרפתי ללחימה (אני עם כל הבנים מיותר לציין) והיה ממש ממש שולט! (חפרתי קצת, כן) תוכניות לשבוע הקרוב: ערב צוות אצל ידיד מהמושב (יש בריכה, יהיה שווה!) ולסיים עוד מקצוע לתמיד (הפעם ספרות) מוטו: יהיה בסדר..?

daniel ben ari

New member
אני דניאל :)

חחח סתם.. אמממ הייתי בהופעה של רונה באבן יהודה מזמן וראיתי אותך שם ודיברנו אחרי ההופעה כי היינו מוכרות אחת לשניה (אני מכפר טרומן..) ואני לא יודעת למה ידעתי שזאת את
כנראה אמרת לי אז את הכינוי או משהו..

בלה בלההה

שם: מעיין גיל: 21 מחר... שיר שמתנגן לכם בראש: אגאפו אגאפוו יא פיצריה!!!! שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: "מבול"- בעיקר בגלל שאפשר לצעוק את המשפט:"כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות לאהוב פחות".... הדבר האחרון שאכלתם: אמממ קורנפלקס אתמול בערב איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר חלף,ארוחה עם המשפחה...לסדר את החדר.... תוכניות לשבוע הקרוב: חופששששש מוטו: אם מציעים לך לקצר שירות-קצר אותו :)

michelle1231

New member
אני בעד להוסיף שאלון כל שבוע P:

שם: מיכל גיל: לא חשוב, אני צעירה ^_^ שיר שמתנגן לכם בראש: 'למה לי לקחת ללב' של איינשטיין שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: גלויה, פשוט נורא כיף לנגן את זה בגיטרה! הדבר האחרון שאכלתם: שוקולד אתמול בלילה איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר ממש כיף, ומהר. בערב שבועות הייתי עם המשפחה ואכלתי מלא מלא גבינה ויום אחרי זה הלכתי לפארק לעל-האש - היה חם ומגניב(בכלל היה חם אתמול נכון?) תוכניות לשבוע הקרוב: לחזור ללימודים, חזרות, ולזכור ללכת לדיזינגוף לחנות מוזיקה(!) מוטו: Peace & Love

חדשה וטרייה ישר מהשוק.

טוב, אז לא ממש... חן לא רוצה שאני אדבר על רונה בקומונה של ענבל, אז היא הפנתה אותי לכאן D: שם: הגר, מעדיפה מכשפה צעירה. גיל: בקרוב 16. שיר שמתנגן לכם בראש: במרחק נגיעה מכאן- יזהר אשדות שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: גלוייה, wait, וwaltz, כי הם מזכירים לי אנשים שאני מתגעגעת אליהם המון בזמן האחרון. הדבר האחרון שאכלתם: מסטיק. איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: אכלתי המון גבינות ודברים בריאים שאמא הכינה, ולמדתי למתמטיקה =\ תוכניות לשבוע הקרוב: מגן במתמטיקה, יום הולדת לידידה, ולישון.... מוטו: BE REAL.

bזוהר

New member
..............

שם: זוהר גיל: עוד 3 שבועות ו3 ימים 17 שיר שמתנגן לכם בראש: עבדים כי שמעתי את זה הרגע שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: במערכת הדם מההופעה האחרונה בתמונע, כי זה ביצוע מעולה הדבר האחרון שאכלתם: גלידה וניל איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: היה כיף. למדתי.. אבל בין לבין היה כיף תוכניות לשבוע הקרוב: בעיקר ללמוד :/ מוטו: נו ריסק נו פיוצ'ר,או בשפת הרבלדיה - JUGATE!

מיץ פזי

New member
באמת מזמן לא היה שאלון...

ובאמת קצת יבש כאן =/ שם: יעל גיל: 18 (שמתי לב שזה הגיל של הרוב כאן פתאום..או יותר צעיר.. פעם זה לא היה ככה :) ) שיר שמתנגן לכם בראש: חח כל אחד מהשירים שקראתי שמתנגנים לאנשים אחרים בראש.. שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: הממ האמת לא שמעתי אותה כל כך בזמן האחרון.. למרות שהיא במחשבותי.. אבל מה שכן, פעם אחרונה שמעתי את לנשום בספירה לאחור אחרי שלא שמעתי אותו המון זמן, אז נראה לי ש 10 שניות הכי נכנס לי.. הדבר האחרון שאכלתם: עוגת גבינה טעימה :) איך עבר חג השבועות: חוץ מלחרוש להסטוריה, עשינו ארוחת שבועות אני וחברותיי והיה ממש ממש כיף וגם טעים :) תכניות לשבוע הקרוב: ללמוד לצערי.. חזרות למסיבת סיום.. מוטו: דברים שרואים משם לא רואים מכאן

coldman

New member
אני לא מאמין שהיום כבר יום רביעי :)

שם: שי גיל: 19 שיר שמתנגן לכם בראש: what if של קולדפליי שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: בוקר חדש, הדבר שאני הכי נהנה לשמוע דבר ראשון על הבוקר. שיר מעיר כזה :p הדבר האחרון שאכלתם: פיצה ביתית, רק כי הייתי משועמם. איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: שינה. לא אכלתי בשר מאז שבת, זה מרגיש... מוזר :| תוכניות לשבוע הקרוב: כמו תמיד - הרבה זמן בעבודה, יציאות עם חברים ודייטים פה ושם. מוטו: somewhere out there is the right women for me... hiding, no doubt.

למעלה