שאלון~

TziMHoNoa

New member
......

שם: נועה גיל: 17 שיר שמתנגן לכם בראש: omission של ג'ון פרושיאנטה שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: האמת שלא שמעתי אותה המון זמן.. אולי 10 שניות.. הדבר האחרון שאכלתם: חביתה עם צ'ילי אתמול בלילה איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: היה נחמד, אכלתי גבינות וגידלתי עוד כלבה ליום אחד תוכניות לשבוע הקרוב: להיות תלמידה וללמוד לבגרויות מוטו: אין לי כזה..

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
פעם ראשונה

שאני עונה על שאלון, ואני מוצאת את עצמי עושה את זה, בפורום שומם, בשעת שעמום עם קולות חתונה ברקע. סתם שתדעו. לרקע כללי. שם: ROTEM30035 גיל: מה כתוב בפרופיל? 3? 4? כשנרשמתי זה היה 0. שיר שמתנגן לכם בראש: אני פשוטטט אוהב אותךךך פשוט מאד אוהבבב אותך, חושב עלייך בלילות ובימים (נו, חתונות) שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: עזבו שירים, אני אצטט: "והכל יקפא פתאום, אם יהיה לנו רגע\ לעצור בפינת רחוב, לחבק ולעזוב" "קחי אותי איתך, תראי לי איך זורם הזמן בצד שלך" "ראיתי את היד שלי דופקת על דלת, מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה" (אחד המשפטים החודרים) "אין כאב שלם יותר מן הכאב שמתנגן בשיר אחר" "רציתי להפוך את עורי, אבל העור שבפנים דמה מידי לשלי" "edges of bads seems to play a very big part of my life" האאא זה אינסופי. אני אבחר בגלויה רק בגלל הקצב. |הדבר האחרון שאכלתם: מממ... סושי? לאלא, היה גם משמש אחריו. |הדגש\איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: |סגדש|וואו כ"כ הרבה אלכהול. אחלה מסיבה. תוכניות לשבוע הקרוב: לימודיםםםם מוהאהאהא מוטו: if you can't win them - confuse them

רעוּת

New member
שלום ../images/Emo11.gif

יער, תגידי להם שגם אני אוהבת את רונה
למרות שאין לי זמן ללכת להופעות שלה או משהו כזה
שם: נו מה, הבנת הנקרא
גיל: הכחשה=18+4 שיר שמתנגן לכם בראש: this is cooling faster than i cannnnnnnnnn כי זה שיר מאגניב עם אש ומים והיתה לי שריפה ליד הדירה היום
שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: היה לי את מבול באמ.פי היום, ואז נתקלתי באנשים שאני מכירה והייתי צריכה לדבר איתם ושמעתי את זה רק באוזן אחת והתבאסתי כי אני שונאת אנשים ואוהבת רק את רונה
ואחכ שמתי את זה מהתחלה כי אני מזוכיסטית. הדבר האחרון שאכלתם: וואי לא זוכרת, אין מה לאכול בבית הזה
איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: ראיתי את כל "וידוייה של זונת צמרת". זה די מגניב. זאתאומרת, למדתי למבחן שהיה אתמול
תוכניות לשבוע הקרוב: מבחנים
ואחכ לשקם את חיי ההרוסים. זאתאומרת, את הסמסטר ההרוס שאני מזניחה בגלל המבחנים של הסמסטר הקודם
מוטו: מי שטוב לו ושמח כף ימחא
אוף, אני צריכה להפסיק לבלות עם ילדים או משהו. אז שהיה משהו עמוק, נגיד, "מהות הדברים היא תכליתם" או "ההוויה קובעת את התודעה", למרות שלא באמת אכפת לי, פשוט יש לי מבחן על זה ואני צריכה לשנן את החומר.

רעותי, את מפחידה אותם ../images/Emo6.gif

ובטח שאת אוהבת את רונה [אבל תודי שזה בעיקר בגלל שיש מישהי שמעבירה לך את כל ההקלטות החדשות מיד כשהן מגיעות אליה... אם לא אני את עדיין היית תקועה עם מבולללללללל]

רעוּת

New member
למה סתם ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יש לי את הדיסק שלה מ-2004
זה בכלל לפני שהיית קיימת בעולמי |סנוב| אבל תמשיכי לשלוח לי שירים ואולי אני אוהב אותך שוב.

../images/Emo68.gif

נו שתינו יודעות שאת הרוסה עליי בכל מקרה ואת יודעת שכשיש לי אני שולחת גם מבלי שתבקשי, חח זה כדי שתרגישי שאני משקיעה בך |שרמנט|

bזוהר

New member
חחחחחח איזה יערה את

את מזכירה איזה יערה אחת מספר שקראתי

הנה אני

שם: יער גיל: ++18 [די נו אני מרגישה כל כך כל כך זקנה] שיר שמתנגן לכם בראש: יש לי שיר סתום לחלוטין שמישהי הדביקה לי לראש בערב שבועות ומאז הוא לא יוצא
שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: הדבר האחרון שאכלתם:
איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: עבר נהדר, ביליתי עם אחיינים שלי. תוכניות לשבוע הקרוב: בואו נגיד שהתוכניות לחודש הקרוב הן שלוש בחינות ושבע עבודות כך שאין לי ממש חיים [אבל אם תהיה הופעה של רונה אז זה בהחלט יצדיק ערב של הוללות
] מוטו: הממ.. אני מלאת קלישאות אז נוותר על זה
שבת שלום לכולם וסופשבוע נעים

DeepThoughts

New member
אני

שם: גיל: קצת פחות מיער שיר שמתנגן לכם בראש: אל תתפשטי לי- החברים של נטאשה שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: הכי קטן בכיתה -עם קרן פלס ו ice תוכניות לשבוע הקרוב: שמעתי שמועה שרונה מתארחת אצל טל גורדון ביום רביעי בב"ש\ עדיין לא מצאתי אישוש לכך

חח חצופה!!!

"קצת פחות מיער" אז מה אם אני הכי זקנה, זה אומר שאני "זקנת השבט", מהיום קראי לי צ'יף

itoosh2

New member
תשובות

שם: איתוש גיל: 17 שיר שמתנגן לכם בראש: the apples - shakin' שיר של רונה שאתם הכי אוהבים בזמן האחרון ולמה: מבול - כי אני מאוהב... הדבר האחרון שאכלתם: נודלס עם עוף וירקות מוקפצים הום מייד איך עבר חג שבועות ומה עשיתם: לא עבר מדהים ולא עשיתי משהו מיוחד תוכניות לשבוע הקרוב: מתכונת במת', בגרות באנגלית והכנה לפולין מוטו: יהיה טוב, בסוף נמות...

למעלה