שאלון

busted4ever

New member
שאלון

גנוב מהקהילה של סימפל פלאן חעחע ~על עצמי בכלליות~ שם: גיל: עיר: כיתה/ביצפר: מין (זכר או נקבה, סוטים!!): ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: המילים האחרונות שאמרת: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת עליו: הפעם האחרונה שבכית: איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: מה צבע הגרביים שלך?: מה יש לך מתחת למיטה?: באיזה שעה קמת היום בבוקר: איך השיער שלך נראה כרגע?: מה את/ה לובש/ת כרגע?: מה מעצבן אותך כרגע?: איזה ריח יש לך כרגע?: למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: איזה זמר/להקה אהובה עליך?: איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: מה את/ה שונא/ת?: שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: משו שעושה אותי הכי שמח/ה: סופר אהוב: איפה הייתם רוצים לגור?: מישו מפורסם שפגשתם: משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: סקס או אהבה?: איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: מה מרגיז אתכם?: דרך אהובה לבזב את הזמן: התכונה הכי טובה שלכם: אתם מאוהבים כרגע או לא?: מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: אתם בוטחים באנשים בקלות?: הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: עונה אהובה: צבע אהוב?: חלק אהוב ביום: כסף או זהב?: את/ה עונד/ת שעון?: מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: כמה גדול הארון שלכם? האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: אתם יכולים לסמוך עליהם?: הם יכולים לסמוך עליך?: הספר האחרון שקראת?: הסרט האחרון שראית?: הסרט האחרון בקולנוע שראית?: תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: הדבר האחרות ששתית?: מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: מה הפעם האחרונה שחייכת?: מה הפעם האחרונה שצחקת?: האיש האחרון שחיבקת?: האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: את/ה מעשן/ת?: מסומם/ת?: שותה? [כאילו אלכוהול]: סקס?: יושן/ת עם בובות?: מנגן/ת בכלי כלשו?: מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: קורא/ת עיתון?: מאמין/ה בניסים?: מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: מאמין/ה באסטרולוגיה?: מאמין/ה בכישוף?: הולך/ת לביתכנסת?: חיות מחמד?: מדבר/ת עם זרים?: פירסינגים?: שונא/ת את עצמך?: אוהב/ת את הכתב שלך?: מאמין/ה במכשפות?: מאמין/ה ברוחות?: מאמין/ה בפיית השיניים?: שר/ה במקלחת?:

busted4ever

New member
MOI

~על עצמי בכלליות~ שם:קלר [קלי] גיל:15 עיר: חולון כיתה/ביצפר: י מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבההההה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:גילה המילים האחרונות שאמרת: ביי השיר האחרון ששרת: memory lane-McFly הדבר האחרון שצחקת עליו: על ליעהאד חחח הפעם האחרונה שבכית: היום .. יש לי דלקת בעין איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: מיוז-פלאג אין בייבי מה צבע הגרביים שלך?: ורוד עם גולגולות שחורות מה יש לך מתחת למיטה?: גופה.. ,מה יכול להיות????-ריצפה באיזה שעה קמת היום בבוקר: 9 איך השיער שלך נראה כרגע?: קוקו גבוה מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצה ענננננקית ותחתון בוקסר כזה מה מעצבן אותך כרגע?: ששיר ניתקה לי בפרצוף איזה ריח יש לך כרגע?: של דאודורנט דאב למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לליז-נורא נורא נורא נורא מתגעגעת איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: כרגיל.. באסטד איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סימפלללללללל פלאאאאאאאאןןןןןןןןןןן מקפללללללללללללללללללללללי אממ בלינק סאם בואולינג אס קלאב רובי וויליאמס .. יש הרבה איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: חעחע! אני לא קוראת... מה את/ה שונא/ת?: אני שונאת הרבה דברים שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: נמאס לי מכל החרא הזה משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אממ לדבר על באסטד?שירים של אס קלאב 7 והיללארי דאף.. להיות עם חברים לצחוק חיבוקים נשיקות מדגדגים אותי... סופר אהוב: אין איפה הייתם רוצים לגור?: לוננננננננדון מישו מפורסם שפגשתם: אממ סטיב ארקל... ואמ רוני סופארסטאר [?] משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא הסכמתי לצאת עם ההוא מאיילון והוא היה חמוד סקס או אהבה?: אהה? איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: עם 1 סוכר ווקשה מה מרגיז אתכם?: הרבה דברים בעיקר מבריזנים דרך אהובה לבזב את הזמן: מחשב חברים קאנטרי שינה לשים לק בציפוניים לסרק את השיער אמבטיה גקוזי... התכונה הכי טובה שלכם: אני יודעת לעודד אנשים ... אתם מאוהבים כרגע או לא?: דלוקים על מישו מאוהבים לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: יש הרבה גאד דאמטט נראה לי הקטע שעלינו אני וחברים על שלט חוצות ורשמנו באסטד רולז בענק חחח וכל הצומת רואה באסטד רולז... זה לא משוגע.. זה מצחיק חחח אתם בוטחים באנשים בקלות?: לאאאא ממש לא!!!!! הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: מסטיק במכולת דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: גקוזי עונה אהובה: חורף ואביב צבע אהוב?: כחול וורוד חלק אהוב ביום: הערב כסף או זהב?: זהב לבן את/ה עונד/ת שעון?: לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: מלי קופר וסתם בסוקולוב כמה גדול הארון שלכם? גדול. אממ בינוני האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא ממש לא חחחחחחח האמת כמעט אף אחד לא מכיר אותי באמת אתם יכולים לסמוך עליהם?: על חלק גדול-לא הם יכולים לסמוך עליך?: כן... הספר האחרון שקראת?: זה לא היה?? הסרט האחרון שראית?: הכפר הסרט האחרון בקולנוע שראית?: הכפר תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: חדשות חחחחחחחחחחחחח הדבר האחרות ששתית?: קפה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני שעתתיםם מה הפעם האחרונה שחייכת?: הרגע מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני דקה האיש האחרון שחיבקת?: אמא האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: ויקי לירן סתיו ו...מירה האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: ליעאהד את/ה מעשן/ת?: אממ לפעמים שיש לי חשק מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: כן לפעמים שבא לי חח סקס?: לא יושן/ת עם בובות?:חעחעעחעחע לא מנגן/ת בכלי כלשו?:גיטרה מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: בטח קורא/ת עיתון?: ראש 1 מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חחחח ידיד [?] אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: כןןן מאמין/ה באסטרולוגיה?: כן מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לביתכנסת?: בחגים לפעמים חיות מחמד?: יש מדבר/ת עם זרים?: כן חחחחחחחחח פירסינגים?: עוד לא שונא/ת את עצמך?: הייתי .. עכשיו אני מסמפטת את עצמי אוהב/ת את הכתב שלך?: לא.. הוא נורא מאמין/ה במכשפות?: כן מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לא שר/ה במקלחת?: ברווווווווווווווור

Craz¥ L

New member
Me ../images/Emo68.gif|משעמם|

שם:ליהי גיל: 17 וחצי עיר:חולון כיתה/ביצפר: יב מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:תיקי המילים האחרונות שאמרת:ניב השיר האחרון ששרת: Ashlee Simpson - Pieces Of Me הדבר האחרון שצחקת עליו: אח שלי והשיער הארוך שלו הפעם האחרונה שבכית:אתמול איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:lilix-what i like about u מה צבע הגרביים שלך?: אין לי גרביים עכשיו מה יש לך מתחת למיטה?:עוד מיטה באיזה שעה קמת היום בבוקר:12 איך השיער שלך נראה כרגע?:אסוף מה את/ה לובש/ת כרגע?:חולצת מקפליי שהכנתי מה מעצבן אותך כרגע?:העכבר איזה ריח יש לך כרגע?:של היפנוטיק פויזן למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לטום איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:של איה החמור הכי חמוד איזה זמר/להקה אהובה עליך?: מקפליי גירלס אלווד באסטד ואטומיק קיטן ווי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: מתמטיקה (שיעורים) מה את/ה שונא/ת?:פלפלים סיפור ארוך מהביוטופ שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:Did u see him? משו שעושה אותי הכי שמח/ה:אח שלי ושיגועים של החברות שלי סופר אהוב:אמיר שיחור חחחח קוראת הרבה ספרי טיולים איפה הייתם רוצים לגור?:לונדון ליברפול וסידני מישו מפורסם שפגשתם:אממ הילארי דאף וכוכבי כוכב נולד משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: אין סקס או אהבה?:אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?:רק אייס מה מרגיז אתכם?: הרבה דברים דרך אהובה לבזב את הזמן:לקרוא הודעות בפורום התכונה הכי טובה שלכם:נאמנות וכנות אתם מאוהבים כרגע או לא?:כן מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?:סוד אתם בוטחים באנשים בקלות?:לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:נעליים דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?:אמבטייה עונה אהובה:סתיו צבע אהוב?: סגול חלק אהוב ביום:בין 5 ל8 כסף או זהב?:כסף את/ה עונד/ת שעון?:כן מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:כל מיני כמה גדול הארון שלכם? נורמלי האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: כמעט אתם יכולים לסמוך עליהם?:על חלק כן הם יכולים לסמוך עליך?:כן הספר האחרון שקראת?:מדריך שיחור למטייל בלונדון (בפעם ה 7 ) הסרט האחרון שראית?:לא זוכרת הסרט האחרון בקולנוע שראית?:לא זוכרת תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:הקלטה של מכושפות הדבר האחרות ששתית?:ספרייט מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני 3 שעות מה הפעם האחרונה שחייכת?:עכשיו מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני כמה דקות האיש האחרון שחיבקת?:את אח הקטן האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: גיימס האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:מור את/ה מעשן/ת?:לא מסומם/ת?:לא שותה? [כאילו אלכוהול]:לא סקס?:לא יושן/ת עם בובות?:לא מנגן/ת בכלי כלשו?:גיטרה מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:לא קורא/ת עיתון?:כן מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?:לא מאמין/ה בכישוף?:כן הולך/ת לביתכנסת?:לא חיות מחמד?:גולדממבר ודר איבל שולטים הדגים שלי מדבר/ת עם זרים?:לא פירסינגים?:לא שונא/ת את עצמך?:אה? אוהב/ת את הכתב שלך?: לפעמים מאמין/ה במכשפות?:כן מאמין/ה ברוחות?:לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לא שר/ה במקלחת?:כן

just jenny

New member
שילייייייייייייייייייייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

~על עצמי בכלליות~ שם: ג'ני גיל: 14 עיר: חדרה כיתה/ביצפר: ח' מין (זכר או נקבה, סוטים!!): חחח.. סוטים עאלק.. נקבה.. ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: מאיפה לי לזכור?? אה.. בעצם עופרה אני חושבת.. המילים האחרונות שאמרת: מאיפה לי??
השיר האחרון ששרת: באבלין של בלווווווו הדבר האחרון שצחקת עליו: אמ... אה.. על סרט אחד בטלוויזיה.. הפעם האחרונה שבכית: אמ.. לא זוכרת.. לא היום.. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:she will be loved- maroon 5 מה צבע הגרביים שלך?: אני לא לובשת עכשיו גרביים
מה יש לך מתחת למיטה?: רצפה.. באיזה שעה קמת היום בבוקר: אמ.. 11 איך השיער שלך נראה כרגע?: נורמלי.. יש לי קוקו עכשיו.. מה את/ה לובש/ת כרגע?: בגדים... מה מעצבן אותך כרגע?: שזה לא מוריד לי את השיר של אשלי סימפסון..
איזה ריח יש לך כרגע?: רגיל! מזה השאלות האלה??? למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אמ.. לדודים שלי..
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: השולחן עבודה.. איזה זמר/להקה אהובה עליך?: בלו ובאסטד השולטים!!!!!!!!
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אני לא קוראת עכשיו שום ספר!! מה את/ה שונא/ת?: אמ.. כששואלים אותי שאלות מפגרות כאלה! חחחח סתם... לא יודעת כל מני... שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "חשבתי זה סרטון בהתחלה.." חחח... אל תשאלו אותי מאיפה זה.. משו שעושה אותי הכי שמח/ה: כשמחמיאים לי... סופר אהוב: סופר???? איפה הייתם רוצים לגור?: באנגליה!
מישו מפורסם שפגשתם: אמ... לא פגשתי אישית הייתי בהופעה: המורדים
, שרונה ודניאלה פיק, זהבה בן, שרית חדד, אייל גולן.. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא זוכרת עכשיו.. סקס או אהבה?: אין אהבה בלי סקס, ואין סקס בלי אהבה...
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: עם חלב..
מה מרגיז אתכם?: אנשים קרציות! דרך אהובה לבזב את הזמן: שופינג!!!!!! התכונה הכי טובה שלכם: אוהבת לעזור לאנשים.. אתם מאוהבים כרגע או לא?:נוט...
מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: אמ.. רצתי ערומה ברחוב.. חחח... סתם נראה לכם? לא זוכרת עכשיו... אתם בוטחים באנשים בקלות?: אמ.. תלוי איזה... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אמ.. שרשרת אני חושבת... דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה... עונה אהובה: אביב
צבע אהוב?: ורוד!!!!!
צבע שקסי.. חלק אהוב ביום: צהריים.. כשחוזרים מהבצפר... כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: יאפ מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: מחניות מותגים... כמה גדול הארון שלכם? ענק!!!!! תופס הרבה מהחדר... האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: אמ.. החברה הכי טובה יודעת עליי הרבה... אתם יכולים לסמוך עליהם?: בטח! הם יכולים לסמוך עליך?: יאפ! הספר האחרון שקראת?: קראתי עיתון.. ראש 1 הסרט האחרון שראית?: "שקריים אמיתיים" היה את זה עכשיו הטלוויזיה.. הסרט האחרון בקולנוע שראית?: אמ... "טרויה" איי גאס.. מזמן לא הייתי בקולנוע... תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: טופ 10 אט 10 במטיוי.. הדבר האחרות ששתית?: שיעורים למחר..
מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב.. מה הפעם האחרונה שחייכת?: היום.. מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום... האיש האחרון שחיבקת?: אחותי אני חושבת... האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: חברים... האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה של אחותי.. חחח... היא צילצלה ואני עניתי.. את/ה מעשן/ת?: לא...
מסומם/ת?: לאאאאאאאאאא
שותה? [כאילו אלכוהול]: לאאא
סקס?: עדיין לא... יושן/ת עם בובות?: לא.. מנגן/ת בכלי כלשו?: אמ.. לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: אמ.. יכול להיות קורא/ת עיתון?: יאפ מאמין/ה בניסים?: אמ.. איי דונט פאקיט נוא.. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר.. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא בעעעעעעעעעעע
מאמין/ה באסטרולוגיה?: כן... מאמין/ה בכישוף?: אמ.. איי דונט קנוא הולך/ת לביתכנסת?: חיות מחמד?: אין..
מדבר/ת עם זרים?: לא.. מה אין לי מה לעשות בחיים?! פירסינגים?: לא.. רק עגילים באזניים שונא/ת את עצמך?: לאאאאא אוהב/ת את הכתב שלך?: יאפ!! כפרה עליו.. מאמין/ה במכשפות?: לאאא מאמין/ה ברוחות?: כן
מאמין/ה בפיית השיניים?: לאא שר/ה במקלחת?: אמ.. חח .... לפעמים...

just jenny

New member
אופסייייייייי

בשאלה "דבר ששתית לאחרונה רשמתי שיעורי בית למחר.. כי חשבתי שזה "דבר שעשית לאחרונה"... סורי... חח.. זה נשמע מצחיק...

מואה

לפני הכללללל את יכולה לרשום בקשה את האתר של הקהילה של סימפל פלאן!? טננקס..:) ~על עצמי בכלליות~ שם: אור גיל:15.5 עיר: ראשון כיתה/ביצפר: י' מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה דה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:אמממממ לא זוכרת אבל הייתה אחת מאירה )(כן כן זה השם) המילים האחרונות שאמרת: mabye a change בלה בלה..(אני שרה why חחחח) השיר האחרון ששרת: חחחחחחחחח why ברגע זה הדבר האחרון שצחקת עליו: עכשיו על השאלה האחרונה הפעם האחרונה שבכית: אמ.. לפני שלושה ימים איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:why מה צבע הגרביים שלך?: כחול מה יש לך מתחת למיטה?: כל מני דברים שנכנסו לשם באיזה שעה קמת היום בבוקר: 9... הייתי במלון איך השיער שלך נראה כרגע?: רטוב חחח מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס שחור וחולצה ורודה מה מעצבן אותך כרגע?: אממ כלום איזה ריח יש לך כרגע?: של שמפו כיף מוייייי כיף למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לחברה שלי מורוש איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של צ'ארלי בהופעהה איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטדדד (זמר צ'ארלי חחח סתם גם ג'ימס ומאטי) וסימפל פלאן וגוד שרלוט איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: מטמתיקה (?!) מה את/ה שונא/ת?: בצפר אררררר שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: מה המצב מותק! (כל שניה) משו שעושה אותי הכי שמח/ה: פיפל איי לאב... סופר אהוב: לא מכירה.. איפה הייתם רוצים לגור?: בתאילנד!!! או בלונדון! (!!!!!) מישו מפורסם שפגשתם: אמממ.. לא פגשתי גאד
משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: יש כל כך הרבההה! אבל לא יודעת כרגע סקס או אהבה?: אהבה! איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: ללא אוהבת את הקפה שלי מה מרגיז אתכם?: שהמחשב המסריח הזה ניתקע! דרך אהובה לבזב את הזמן: על המחשב לאכול ולשיר הכל ביחד חיחי התכונה הכי טובה שלכם:וואלה לא יודעת אתם מאוהבים כרגע או לא?: אממ אפשר לומר שכן מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: נסעתי למלון בחיפה (חינננם) בלי לומר להורים שלי חחח אתם בוטחים באנשים בקלות?: יאפ...לצערי הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: קולה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש עונה אהובה: קיץ צבע אהוב?: תכלת חלק אהוב ביום: אחרי בצפר! כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:לוידעתתתתתתת כמה גדול הארון שלכם? לא גדול ממש האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: מממממש לא!!!!! אם הייתי מספרת הכל הייתי מתפדחת להסתכל להם בעיינים! אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן (על שלוש) הם יכולים לסמוך עליך?: אפקורס הספר האחרון שקראת?: מטמתיקה!!!!!! הסרט האחרון שראית?: ניו יורק מינט הסרט האחרון בקולנוע שראית?: איזה מי שכנה תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: המסיבה.. זה הבר היחיד שהיה לראות במלוןןן! הדבר האחרות ששתית?:קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?:לפני חצי שעה מה הפעם האחרונה שחייכת?:הרגע אבא שלי הצחיק אותי ההומו מה הפעם האחרונה שצחקת?: עכשיו! האיש האחרון שחיבקת?: אבא שלי (אויש לא נשמע טוב) האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: מורוש, עומר וגל האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: ענתי את/ה מעשן/ת?: לא אבל נרגילה מסומם/ת?: לאאאא שותה? [כאילו אלכוהול]: לא יש לזה טעם רע כל כך חבל... סקס?: עוד לא יושן/ת עם בובות?:חחח לא מנגן/ת בכלי כלשו?: לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: אולי..\: קורא/ת עיתון?: מעריבלנוער וראש 1 מאמין/ה בניסים?: לוידעת מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: אויייייב! אם המדורניקים האלה שבגינות נחשבים אז אויייייייייייבים! אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:לאאא מאמין/ה באסטרולוגיה?: כן מאמין/ה בכישוף?: \: הולך/ת לביתכנסת?: לא ממש... חיות מחמד?: היה...דיאמוש! מדבר/ת עם זרים?: כן פירסינגים?: הלוואי ולא הייתי פוחדת לעשות הייתי עושה בכל הגוף! שונא/ת את עצמך?: לפעמים.. אוהב/ת את הכתב שלך?: לפעמים מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: כןןן! הייתה לי אחת בחדר נישבעתתתתתתתתתתתת!!!!!! מאמין/ה בפיית השיניים?: לא שר/ה במקלחת?: כןןןןן חחח... דאטס איט

סתיוית

New member
MINE

~על עצמי בכלליות~ שם: סתיו גיל:15 עיר: נסי מושב, אמץ כיתה/ביצפר: י/ מעיין מין (זכר או נקבה, סוטים!!): אחר...חחחחחחחחח סתם נקבה! ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: נמנמ לא זוכרת אבל אני יודעת שהיא אמא של אחת משהכבה שלי, ונפגשנו במסיבת סיום של כיתה ט' (לפני 3 חודשים) המילים האחרונות שאמרת: בה ביי השיר האחרון ששרת: בריטנייייי הדבר האחרון שצחקת עליו: החוויות מדימונה הפעם האחרונה שבכית: כשנזכרתי במישהו שאני חולה עליו, בדימונה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: בריטנננני מה צבע הגרביים שלך?: לא לובשת מה יש לך מתחת למיטה?: ארונית כזאת באיזה שעה קמת היום בבוקר: 8 ורבע איך השיער שלך נראה כרגע?: מבולגן מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצה ארוכה ומכנסיים קצרים- כאלה שישנתי איתם מה מעצבן אותך כרגע?: הטלפוניםםם!!! בעעע כל שלוש שניות איזה ריח יש לך כרגע?: של אחת שרוצה את גיימס עכשיו למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: נמנמנמנמ לעדי וטל איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: גבי (הגב שלי) איזה זמר/להקה אהובה עליך?: זה לא ברור?! באסטד ומקפלי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אפ אחד מה את/ה שונא/ת?: את זה שבאסטד לא באים לארצנו הקטנטונת! שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: תזכורת לטיול הבא- לשים בטריות (ולא הפוך) ולוודא את זה, לא לסמוך על אמא! משו שעושה אותי הכי שמח/ה: שבאסטד יגיעו לארצנו סופר אהוב: :S דונט הוו איפה הייתם רוצים לגור?: לונדוןןןןןן מישו מפורסם שפגשתם: אחרון שפגשתי נתי רביץ! (יום רביעי!) משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: הרבה, לא רוצה לפרט כי אני מתחרטת! חחח סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: נס מה מרגיז אתכם?: אי שיוויון, ושבאסטד לא באים לארץץץץץץ דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע באסטד התכונה הכי טובה שלכם: חברותית אתם מאוהבים כרגע או לא?: מאוהבת מאוהבת :p מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: יש יותר מידי אתם בוטחים באנשים בקלות?: תלוי הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אוכלללל דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה אבל שוב- תלוי מתי עונה אהובה: סתיווווו צבע אהוב?: ורוד חלק אהוב ביום: הבוקר :] כסף או זהב?: זהב את/ה עונד/ת שעון?: נאפ מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: רד ליין כמה גדול הארון שלכם? ככה גדול האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא..... אתם יכולים לסמוך עליהם?: כעעעע הם יכולים לסמוך עליך?: ברור הספר האחרון שקראת?: כבר שאלו, לא? הסרט האחרון שראית?: נמנמנמ ראיתי הרבה סרטים כי הייתי בפטסיבל סרטים חעחע הסרט האחרון בקולנוע שראית?: המורדים תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: מכושפות הדבר האחרות ששתית?: מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני כמה רגעים מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני כמה רגעים האיש האחרון שחיבקת?: ממממ..או שי או הגר או רוני או אליה האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: ניר ונול האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מעיין את/ה מעשן/ת?: נאפ מסומם/ת?: נאפ שותה? [כאילו אלכוהול]: מממ..לא ממש סקס?: עדיין לא יושן/ת עם בובות?: בובע אחת של נמר מנגן/ת בכלי כלשו?: נאפ, אבל רוצה על בס מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא ממש קורא/ת עיתון?: לפעמים מאמין/ה בניסים?: לפעמים מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לרוב, חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא תמיד..תלוי באיזה משקה מאמין/ה באסטרולוגיה?: :S מאמין/ה בכישוף?: :S הולך/ת לביתכנסת?: רק בחגים חיות מחמד?: כלב מדבר/ת עם זרים?: בטח פירסינגים?: הלוואי! אמא......(לא מרשה) שונא/ת את עצמך?: לא כל כך אבך קצת אוהב/ת את הכתב שלך?: כע מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: לאאא שר/ה במקלחת?: לא ממש

Dark Amy

New member
../images/Emo28.gif אנייייייייייייייייייייייייייי

~על עצמי בכלליות~ שם: אורטל שינקמין גיל: 14 עיר: ראשון לציון עיר הפשע והסמים
כיתה/ביצפר: ט / דורות מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה... ותודה על ההסבר
~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: אממ לא זוכרת...
נדמה לי אורית המילים האחרונות שאמרת: אין לי מושג!!! השיר האחרון ששרת: קאנט סטופ של הצ'ילי פפרס הדבר האחרון שצחקת עליו: אממ אבא שלי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת... איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: קאנט סטופ של הצ'ילי פפרס!!
מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה מה יש לך מתחת למיטה?: רצפה? באיזה שעה קמת היום בבוקר: אחת עשרה נדמה לי איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף בקוקו... אבל יש לי יום ממש מצויין מה את/ה לובש/ת כרגע?: פיג'מה שקסית בטירוף
לא, סתם פיג'מה! מה מעצבן אותך כרגע?: כלום אני נהנית
איזה ריח יש לך כרגע?: של הבושם ESCADA IBIZA HIPPIE מומלץ בחום למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לחורף!!!!! איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: מצורפת
איזה זמר/להקה אהובה עליך?: רד הוט צ'ילי פפרס, באסטד, אוונסנס, פייטסטאר, אבריל לאבין, בריטני ספירס, נייטוויש, קורן, היהודים, סטייסי אוריקו, ילואו קארד, סית'ר, בלאק אייד פיז, דה דארקנס ובטוח שכחתי!!! כמו שאתם שמים לב יש לי טעם מאוד מגוון
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אני צריכה לקחת מאחי הארי פוטר באנגלית ולהתחיל לקרוא... מה את/ה שונא/ת?: מאיה בוסקילה שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: *+*+ Mrs. Simpson +*+* אומר/ת: תתרגמי *+*+ Mrs. Simpson +*+* אומר/ת: את באמתץ לאהוב תשיר הזה? משו שעושה אותי הכי שמח/ה: קניות
של דיסקים ושטויות ובגדים
סופר אהוב: ג'יי קיי רולינד ומורגנשטיין איפה הייתם רוצים לגור?: לונדון אלא איפה??? מישו מפורסם שפגשתם: תום אבני נקרא? ריטה בערך כזיי... קובי מחט סיוון ששון טל מוסרי עודד מנשה ליאת אחירון... אממ חחח גיל ססובר! חחחחחח משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: שצבעתי את השיער מלא פעמים והרסתי אותו ואז הסתפרתי סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: המון חלב המון סוכר וקצת קפה
חלש חלש מה מרגיז אתכם?: מורות מטומטמות דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע מוסיקה ולגלוש בנייט התכונה הכי טובה שלכם: משקיענית במה שצריך? אתם מאוהבים כרגע או לא?: מאוהבים מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: בננה עם כל המשפחה בטורקיה... ואז הוא הפך אותנו ואז זה הפך לטביעה עם כל המשפחה בטורקיה
אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן עד שהם מוכיחים לי אחרת... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ראש 1 דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: בעקרון אמבטיה עם פרחים ושמנים וסבונים וקצפים אבל אף פעם אין לי זמן לזה... עונה אהובה: חורף צבע אהוב?: ושוב הטעם המגוון שלי: תכלת כחול ורוד סגול שחור אדום כתום ירוק חלק אהוב ביום: בוקר וערב בקיץ.. ובחורף הצהריים חחחח כסף או זהב?: כסף או זהב לבן!! כי זהב צהוב זה מכוערררררר את/ה עונד/ת שעון?: יאפ ולא מסתדרת בלי! מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: KENVELO
כמה גדול הארון שלכם? 4 דלתות ועוד 4 למעלה חצי מהארוכות, ועוד 3 קוביות כאלה עם עוד בגדים ועוד 2 מגירות לגרביים ותחתונים ועוד דלת בארון של אמא לבגדים שצריך לתלות האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: אממממ אני מניחה שכן אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: ההוביט אבל לא סיימתי
הסרט האחרון שראית?: הטרמינל... סרט מעולה!! הסרט האחרון בקולנוע שראית?: הטרמינל תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: רפואה שלמה הדבר האחרות ששתית?: קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: היום מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום האיש האחרון שחיבקת?: בטח אמא חחחחחחח האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: דנאל האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אחי את/ה מעשן/ת?: לא ומאוד מאוד נגד מסומם/ת?: לא ומאוד מאוד נגד שותה? [כאילו אלכוהול]: לא... פעם אחת שתיתי משו עם איזה 3 אחוזי אלכוהול בקטנה שכזיי... סקס?: אני רק בת 14 חברים
יושן/ת עם בובות?: חחחחחח יש לי הרבה בובות בחדר! אבל לא במיטה מנגן/ת בכלי כלשו?: כן... פסנתר / קלידים מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: בטח! לאו דווקא חיים עם עיני שקד וראש אליפסי... אבל גם יצורים חד תאים זה נחשב חיים לא? קורא/ת עיתון?: ראש 1
מאמין/ה בניסים?: אמממ לאדעת... מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לא זה ולא זה... אבל יותר חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא ממש טעמתי... 3 אחוז זה לא נקרא... אבל לפי הריח ממש לאאאאאאא מאמין/ה באסטרולוגיה?: בערך מאמין/ה בכישוף?: לא... הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: הייתה בערב ארנבת פשושית שקראו לה מימיש מדבר/ת עם זרים?: לא... פירסינגים?: הליקס, באוזן ימין בתנוך 1 ובאוזן שמאל 2, ובטבור שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך?: לפעמים כן לפעמים לא מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: חחחחחחחחחחחחח לא שר/ה במקלחת?: לפעמים
אבל יותר אני שרה כשאני מנגנת

DesertRose7

New member
אנייייייייייי

~על עצמי בכלליות~ שם: שחר גיל:16 עיר: גבעת שמואל -עיר הפשע והרשע האמיתית!! כיתה/ביצפר: יא 10 אהל שם רמת גן (לא בית ספר דוסי) מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה..כאילו דה?! (חח..) ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: עירית המילים האחרונות שאמרת: לא רוצה השיר האחרון ששרת: ANASTACIA - SICK AND TIRED הדבר האחרון שצחקת עליו: איתי! הוא לא מפסיק לדבר!! הפעם האחרונה שבכית: אתמול - סרט על השואה! איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: ANASTACIA - SICK AND TIRED מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה!! מה יש לך מתחת למיטה?: נעליים!! באיזה שעה קמת היום בבוקר: רבע ל-11.. העירו אותי! איך השיער שלך נראה כרגע?: אדום!! צבעתי את השיער לאדום שבוע שעבר.. אני גאה! עם פן בקוקו.. מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס לבן וחולצה לבנה שכתוב עליה - ששש... מה מעצבן אותך כרגע?: אני רגועה מאוד עכשיו! איזה ריח יש לך כרגע?: נראה לי ששל במבה! למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: טוב לי עם עצמי! איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של איאן.. מלוסטפרופטס! יפה שלי... איזה זמר/להקה אהובה עליך?: הרבה - מקפליי באסטד פייב לוסטפרופטס מארון ילוקארד דה קולינג סימפל פלאן גוד שארלוט אוונסנס בלו ניו פאונד גלורי בלינק גרין דיי רובי וויליאמס אבריל אנסטסיה וויל יאנג גיימי סקוט הובסטנק... הרבההההההה!! ובטח שכחתי כמה... איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: של בקהאם..חחח.. מה את/ה שונא/ת?: צבועים מאחרים וסתם אנשים נג'סים! שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:משלחת לפולין 2004 משו שעושה אותי הכי שמח/ה: מוזיקה... הופעות... טיסות לחו"ל... סופר אהוב: בקהאם? חחח... איפה הייתם רוצים לגור?: אנגליה!! מישו מפורסם שפגשתם: הדורבנים שניים מכלא 6 עמוס מהשיר שלנו לא זוכרת מי עוד! משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו? שלא למדתי היום למבחן במתמטיקה שיש לי ביום שני! סקס או אהבה?: ??? איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אייס.. או 2 סוכרזית! מה מרגיז אתכם?: מבחנים במתמטיקה שתקועים באמצע החיים! דרך אהובה לבזב את הזמן: מחשב! לדבר... התכונה הכי טובה שלכם: משקיענית ויודעת להקשיב! אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא! מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: אני לא ילדה פרועה! אתם בוטחים באנשים בקלות?: יאפ.. אז אל תנצלו את זה! הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: נראה לי שסזה היה הסנדוויץ שאכלנו בבית התפוצות.. דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה! עונה אהובה: חורף צבע אהוב?: שחור כחול תכלת סגול חלק אהוב ביום: ערב כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא.. הוא נהרס! מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: ממכל מיני מקומות.. איפה שיש דברים יפים כמה גדול הארון שלכם? 3 מטר על 5 ס"מ.. מאיפה אני אמורה לדעת ?? האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא.. אתם יכולים לסמוך עליהם?: לפעמים.. הם יכולים לסמוך עליך?: ברור!! תמיד!! הספר האחרון שקראת?: מי קורא ספרים? הסרט האחרון שראית?: החיים כבית - - מומלץ! הסרט האחרון בקולנוע שראית?: ספיידרמן 2 תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: ערב אדיר הדבר האחרות ששתית?: קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני כמה שעות מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני חצי שעה.. בישיבת צוות.. נקרעתי מצחוק! מה הפעם האחרונה שצחקת?: כנ"ל האיש האחרון שחיבקת?: לא זוכרת.. האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: סתיו ושחר האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: טל את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: לא.. ואם הייתי.. נראה לכם שהייתי אומרת לכם? חחח.. שותה? [כאילו אלכוהול]: לא אוהבת סקס?: לא יושן/ת עם בובות?:לא מנגן/ת בכלי כלשו?: הלוואי.. אני מתה לנגן על בס מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לפעמים.. קורא/ת עיתון?: יאפ! כל בוקר ידיעות אחרונות ובימי רביעי ראש1 מאמין/ה בניסים?: כשיש.. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לא מחשיבה אותם! אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?: כשזה קורה אז כן! מאמין/ה בכישוף?: לא הולך/ת לבית כנסת?: לא חיות מחמד?: אוזו.. הכלב העקום שלי! מדבר/ת עם זרים?: בטח.. זה כל הכיף! פירסינגים?: לא.. אני פוחדת ממחטים! שונא/ת את עצמך?: לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?: לפעמים.. מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: לא.. זאת אמא.. ומי שאמרו לו אחרת יש לוילדות עשוקה!! שר/ה במקלחת?: ברור. .זה כל הכיף!

MolsBolsRules

New member
שלי

~על עצמי בכלליות~ שם:יפעת גיל:18 עיר:ראש העין כיתה/ביצפר:חח שום כיתה שום ביהס! IM FREE מין (זכר או נקבה, סוטים!!):חחח נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:לא זוכרת בגרוש המילים האחרונות שאמרת: יאללה ביי השיר האחרון ששרת: MCFLY - SHE LEFT ME הדבר האחרון שצחקת עליו:אני ובת דודה שלי דיברנו על חוייה שקרתה LOL הפעם האחרונה שבכית: היום איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:MCFLY - SATURDAY NIGHT מה צבע הגרביים שלך?: כרגע? אין לי גרביים מה יש לך מתחת למיטה?: פוסטרים וכאלה באיזה שעה קמת היום בבוקר: 10 איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף מה את/ה לובש/ת כרגע?: ג'ינס וחולצה מכופתרת מה מעצבן אותך כרגע?: כלום איזה ריח יש לך כרגע?: של COOL WATER למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לדנייייייייייייי איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של מכונית איזה זמר/להקה אהובה עליך?: בריאן מקפאדן ומקפלי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: P.S I LOVE U מה את/ה שונא/ת?:לא שונאת יש דברים שאני לא הכי אוהבת שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:לדודה שאני הכי אוהבת בעולם... משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אחותי הקטנה סופר אהוב: אין איפה הייתם רוצים לגור?:אנגליה מישו מפורסם שפגשתם: חחח יש כמה וכמה LOL משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא צירפתתי את דני!!! סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: חזקקקקקקקקקקק מה מרגיז אתכם?: אנשים שלא מיתלהבים לאחרים ואכפת להם רק מהאושר של עצמם! דרך אהובה לבזב את הזמן:מוזיקה התכונה הכי טובה שלכם: חברה טובה אתם מאוהבים כרגע או לא?: כן בדני ותום LOL מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: חח שברתי דלת במלון של ווסטלייף כדי להיכנס דרך המיטבח LOL אתם בוטחים באנשים בקלות?:כן יותר מידי קלות הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: טבעת דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה עונה אהובה: סתיו צבע אהוב?: אדום וכתום חלק אהוב ביום: צהריים כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: כן מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:שוק ראש העין LOL כמה גדול הארון שלכם? גדול! האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: לא שאלתם כבר? P.S I LOVE U אני עדיין קוראת אותו הסרט האחרון שראית?: שרק 2 - היום עם האחים שלי הסרט האחרון בקולנוע שראית?: לא זוכרת תוכנית טלויזיה אחרונה שראית:ימי חיינו הדבר האחרות ששתית?: קולה לימון מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: היום ב6 מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני שניה LOL שהתחיל SHE LEFT ME מתה על השיר מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום האיש האחרון שחיבקת?: בת דודה שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:מורן האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: יולי את/ה מעשן/ת?: לאאאא מסומם/ת?: לאאאא שותה? [כאילו אלכוהול]: פעם ב... (אני ילדה טובה LOL) סקס?: עדיין לא! יושן/ת עם בובות?:יאפפ מנגן/ת בכלי כלשו?:לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:יאפ קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:אויייייב אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: כן מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא משהו מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?:יש לי שלוש גורים מהחתולה שלי שהספיקה לברוח מדבר/ת עם זרים?: לא ממש פירסינגים?: יש בפופיק שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך?:לא ממש מאמין/ה במכשפות?: כן מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לא חחח שר/ה במקלחת?: כן LOL

DougDoug

New member
על עצמי!!!

~על עצמי בכלליות~ שם:מיטל גיל:14 וחצי עיר:יוקנעם מלחמה כיתה/ביצפר:ט'5 אורט אלון מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ברור כאילו ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:לא זוכרת... המילים האחרונות שאמרת:ביי השיר האחרון ששרת:Mcfly-Surfer Babe הדבר האחרון שצחקת עליו:היום שראיתי משחק מכור הם כאלה מפגרים הפעם האחרונה שבכית: שלשום שרבתי עם אמא שלי איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:V- Can You Feel It מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה בלי גרביים הכוונה מה יש לך מתחת למיטה?:סדינים ומתחת את הריצפה באיזה שעה קמת היום בבוקר:12 איך השיער שלך נראה כרגע?:פזור חום עם גווני שמש רוצים גם איפה צבעתי? מה את/ה לובש/ת כרגע?:מכנסיי בוקסר וחולצה ענקית מה מעצבן אותך כרגע?:כלום אני רגועה כמו אחרי יוגה איזה ריח יש לך כרגע?:של צ'יפס למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לדוד שלי ליאור חולה עליו ללינורו'ש ולגליתו'ש איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:של מקפליי איזה זמר/להקה אהובה עליך?:יש הרבה - מקפליי, באסטד, בלו, אבריל (רק השירים שלה ואוון), V, אהרון קרטר, שי גבסו, A1 ובטוח שכחתי כמה בדרך... איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?:אני קוראת בכלל?! מה את/ה שונא/ת?:שקרנים וצבועים שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:תפסיקי לפגוע בעצמך זה לא שווה את זה!!! משו שעושה אותי הכי שמח/ה:מיוזיק... הופעות... מקפליי ובאסטד...טיסות לחו"ל במיוחד לאנגליה למרות שלא נסעתי ואני מתה כבר לנסוע... סופר אהוב:לא יודעת לא נראה לי שיש איפה הייתם רוצים לגור?:בלונדון!!! מישו מפורסם שפגשתם:דני רוף מהחדשות, סאבלימינל והצל ולא זוכרת מי עוד בטוח יש עוד משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?:שבכיתה ח' לא השקעתי בלימודים ועכשיו אני בבעיה רצינית סקס או אהבה?:אה?? איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?:כפית וחצי מה מרגיז אתכם?:שמשקרים לי, שנותנים שיעורי בית, שיש מבחנים, בכלל המקצוע מתמטיקה דרך אהובה לבזב את הזמן:מחשב, לדבר בטלפון והרבה, לשמוע מוזיקה... התכונה הכי טובה שלכם:יודעת להקשיב, אכפתית, עצמאית וביישנית שאני אוהבת את זה אבל לא במידות מוגזמות אתם מאוהבים כרגע או לא?:לא ממש עדיין טיפה חושבת על מור מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?:לא יודעת אתם בוטחים באנשים בקלות?:יס.. לצערי כי זה לא דבר טוב כל כך הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:נדמה לי אתמול צ'יפס דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?:אמבטיה... עונה אהובה:קיץ צבע אהוב?:שחור, תכלת, כחול, סגול וטיפה אדום חלק אהוב ביום:ערב... כסף או זהב?:כסף את/ה עונד/ת שעון?:לא... בשביל זה יש פלאפון מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:מכל מקום שהבגדים בו יפים כמה גדול הארון שלכם?:מספיק מקום לאחסן את כל הבגדים שלי האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:החברה הכי טובה כן... אתם יכולים לסמוך עליהם?:כן..אני מקווה הם יכולים לסמוך עליך?: ברור...תמיד ובכל מצב!!! הספר האחרון שקראת?:מי קורא ספרים בכלל?! הסרט האחרון שראית?:סקובידו אחלה סרט ת'אמת קורא מצחוק הסרט האחרון בקולנוע שראית?:אממ...לא זוכרת תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:משחק מכור... הדבר האחרות ששתית?:קולה... מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?:לפני כמה דקות... מה הפעם האחרונה שחייכת?:לפני שעה שראיתי משחק מכור מה הפעם האחרונה שצחקת?:עוד פעם לפני שעה שראיתי משחק מכור... האיש האחרון שחיבקת?:את לינור... האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:לינור... האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:גם לינור... את/ה מעשן/ת?:לא... מסומם/ת?:לא... שותה? [כאילו אלכוהול]:רק רדבול אבל זה לפעמים וגם אין בו הרבה אלכוהול... אוהבת סקס?: לא יושן/ת עם בובות?:רק עם הכלב הדלמטי שלי מה לעשות אני מכורה אליו הוא אצלי משאני קטנה מאוד מנגן/ת בכלי כלשו?:הלוואי...אני עומדת ללמוד לנגן על גיטרה קלאסית עוברת לחשמלית לבס ואז לתופים כן אני יודעת חלומות אבל תראו אני יעשה את זה מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:לא כל כך... קורא/ת עיתון?:לא... מאמין/ה בניסים?:כשיש אז כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:לא מחשיבה אותם לא כאוייבים ולא כחברים אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:לא אלכוהול חזק אבל רדבול כן מאמין/ה באסטרולוגיה?:אם זה נכון ואם זה קורא אז כן.. מאמין/ה בכישוף?:לא... הולך/ת לבית כנסת?:לא... חיות מחמד?:קוקו...הכלב שלי, תוכים דגים ועוד מעט ארנב... מדבר/ת עם זרים?:כן...אבל לא כאילו הם חברים שלי ובמיוחד לא אם הם מפחידים פירסינגים?:לא..אבל מתה לעשות בשפה... שונא/ת את עצמך?:כן...לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?:כן...גם באנגלית וגם בעברית מאמין/ה במכשפות?:לא... מאמין/ה ברוחות?:לא... מאמין/ה בפיית השיניים?:לא... שר/ה במקלחת?:ברור...זה כזה כיף...

DawnR

New member
בלילה שוב קר....

~על עצמי בכלליות~ שם: שחר גיל: 18 עיר: ג"ש כיתה/ביצפר: האאאאאא!
לא בכיתה! מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה וגאה בזה! ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: זהבה המילים האחרונות שאמרת: שאמרתי...? הממ....זה היה מזמן. "אמא, אני בבית!" השיר האחרון ששרת: Anthem Of Our Dying Day - Story Of The Year הדבר האחרון שצחקת עליו: חחח כל מיני שטויות שידיד שלי סיפר לי. הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: Hey Jude - Beatles מה צבע הגרביים שלך?: הממ...יש כל מיני.
כרגע אני בלי. מה יש לך מתחת למיטה?: מצעים באיזה שעה קמת היום בבוקר: לא קמתי בבוקר. איך השיער שלך נראה כרגע?: פזור עם פוני. טיפה שרוף מה שאומר שצריך להסתפר. מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס שחור וחולצה פרחונית חצי שקופה עם מחשוף וי. כן, כן, עוד לא יצא לי להחליף לפיג'מה. מה מעצבן אותך כרגע?: כלום. איזה ריח יש לך כרגע?: Thais. למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לאפ'חד. איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: Sugarcult איזה זמר/להקה אהובה עליך?: Something Corporate ויש עוד. אין לי כוח. איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: עכשיו כלום. מה את/ה שונא/ת?: אנשים. שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "חחח" לרז. עמוק, לא? משו שעושה אותי הכי שמח/ה: מוזיקה סופר אהוב: פול אוסטר איפה הייתם רוצים לגור?: בפריז. מישו מפורסם שפגשתם: מיכל ינאי ושאר מנחי ערוץ הילדים לשעבר. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: הממ..אין. סקס או אהבה?: שניהם. ועדיף באותו זמן. איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: בחום. מה מרגיז אתכם?: אנשים. דרך אהובה לבזב את הזמן: מוזיקה\אינטרנט\טלויזיה\סרטים\סתם להתנחל אצל מישהו. התכונה הכי טובה שלכם: הכל! אני באה בחבילה, אנשים... אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: יש יותר מדי. don't get me started. אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: דיסקים ושיעורי נהיגה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה עונה אהובה: קיץ צבע אהוב?: אפור חלק אהוב ביום: לילה כסף או זהב?: כסף. את/ה עונד/ת שעון?: כן. חדש דנדש תכלת מגניב. מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: מכל מקום. כמה גדול הארון שלכם? לא מספיק. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: כמובן ש - לא! אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן הם יכולים לסמוך עליך?: בוודאי פלוס פלוס הספר האחרון שקראת?: "צופן דה-וינצ'י" הסרט האחרון שראית?: "דוני דרקו" הסרט האחרון בקולנוע שראית?: "חיוכה של מונה ליזה" לפני שנות אור. תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: הסניגור. הדבר האחרות ששתית?: נס קפה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני כמה שעות מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני שתי שניות....חכו, לא, עכשיו! מה הפעם האחרונה שצחקת?: הממ...לא מזמן....לפני בואו נגיד, שעה בערך. האיש האחרון שחיבקת?: שני. האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: רז, ועדיין. האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מאיה. את/ה מעשן/ת?: כן מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: כן סקס?: *צונזר* יושן/ת עם בובות?: לא מנגן/ת בכלי כלשו?: גיטרה\פסנתר מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר. באמא'שלי חבר. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: כן. אחרת למה שאני אשתה? מאמין/ה באסטרולוגיה?: כשזה מתאים לי, כן. מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: אחים. שניים. לא מספיק? מדבר/ת עם זרים?: כן פירסינגים?: למה להזכיר לי?! שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך?: כן מאמין/ה במכשפות?: כן מאמין/ה ברוחות?: כן מאמין/ה בפיית השיניים?: ברור....מי אם לא פיית השיניים (a.k.a אמא) שמה לי ברבי כשנפלה לי השן הראשונה!? שר/ה במקלחת?: כמובן. ממש פבארוטי. ווהו! סיימתי!

iI0veBuSTeD

New member
יש אני מתה על השאלונים האלה..

~על עצמי בכלליות~ שם: חיה גיל: 17 וחודשיים עיר: טבריה כיתה/ביצפר: י"ב עמ"ל מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:רבקה נראה לי.. המילים האחרונות שאמרת: ביי כפרה (חח לחברה שלי עכשיו היא הלכה) השיר האחרון ששרת: thunderbirds are go הדבר האחרון שצחקת עליו: אמממ..סיפרתי לחברה שלי שאתמול ב5 לפנות בוקר חברות שלי העירו אותי ואמרו לי ש2 בצהריים ושאני צריכה לקום והציקו לי עד שקמתי לשטוף פנים ולצחצח שיניים פתאום אני מסתכלת בשעון אני קולטת 5 בבוקר חחחח הרגתי אותם אבל אחרי זה צחקתי על זה הפעם האחרונה שבכית: אמממ וואלה לא זוכרת.. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:Mummy trade מה צבע הגרביים שלך?: וורוד הצבע שאני אוהבת מה יש לך מתחת למיטה?: מזוודה..אני כבר מכינה אותה ללונדון חיחחיחיחי באיזה שעה קמת היום בבוקר: 7וחצי בעעעעע איך השיער שלך נראה כרגע?: סתם עשיתי קוקו מעפן ואגב יש לי פסים וורודים בשיער וזה מעלף! מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצת ביצפר ומכנס בוסר חמוד בצבע וורוד חיחיח מה מעצבן אותך כרגע?: אימא לי מעצבנת אותי היא עושה עליי פוזות כי היא עצבנית עליי איזה ריח יש לך כרגע?: ריח טוב חח למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לידיד שלי לא ראיתי אותו כמה ימים ולחבר'ה שלי מקצרין איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של באסטד מאמריקה איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטדדדדדדדד!!!!!!!!!!!! איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אני לא קוראת ספרים אני לא אוהבת מה את/ה שונא/ת?:שמשקרים לי שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:לא זוכרת משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לשמוע תשירים של באסטד ולהיות עם החברים שלי סופר אהוב: אנערף לא מכירה איפה הייתם רוצים לגור?: בלונדון מישו מפורסם שפגשתם: כאילו בריטי?או סתם כזה?כי אם בריטי אז לא פגשתי:( וסתם ראיתי תמורדים ומלא זמרים בארץ ושחקנים אין לי כוח לפרט משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: אמ..לא זכור לי סקס או אהבה?: אהבה כאילו דה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אני שונאת קפה מה מרגיז אתכם?: מה מעצבן ומה מרגיז זה אותו דבר לא??..בכל מקרה..שמשקרים לי!! דרך אהובה לבזב את הזמן: להיות עם חברים שלי..לרקוד.. התכונה הכי טובה שלכם: כל התוכנות שלי דפוקות! אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא!!יש לי מזל כי כל האהבות שלי הם סתם אכזבות מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: יש מלא אבל אחד שאני זוכרת האחרון שעשעיתי שהייתי עם חברים שלי בקניון בהרצליה אז קפצנו כולנו במעלית בכוונה ונתקענו ועשינו מזה צחוק שמחנו שנתקענו אחרי שהיינו תקועים הרבה זמן אז נבהלנו חחח אבל זה היה סבבה אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן..וזה תכונה רעה אצלי הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:אמ.....סיגריות. דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה הכי סטייל עונה אהובה: קיץ צבע אהוב?: וורוד...סגול בהיר.. חלק אהוב ביום: הערב.. כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא הוא התקלקל מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: טורקיז..סאגה כמה גדול הארון שלכם? גדול מאוד.. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: כן החברים הטובים טובים שלי יודעים עליי הכל אתם יכולים לסמוך עליהם?: ברור כפרה עליהם! הם יכולים לסמוך עליך?: בטח הספר האחרון שקראת?: אני לא קוראת ספרים הסרט האחרון שראית?: שחר המתים סרט בן זונה! הסרט האחרון בקולנוע שראית?: שרק שהייתי בהרצליה נכנסו בחינם אבל באמצע קמתי כי זה שיעמם אותי תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: בראשון בשער הדבר האחרות ששתית?: מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בלילה מה הפעם האחרונה שחייכת?: יום בבוקר מה הפעם האחרונה שצחקת?: בבוקר.. האיש האחרון שחיבקת?: בן ידיד שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: אמ...לא זוכרת נראה לי שלי מהפורום הזה האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: ברטל את/ה מעשן/ת?: יאס מסומם/ת?: לעעע שותה? [כאילו אלכוהול]: כן לפעמים סקס?: אני בתולהלהלהלהלהלה יושן/ת עם בובות?:לא.. מנגן/ת בכלי כלשו?:לא.. מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא יודעת יכול להיות קורא/ת עיתון?: עיתון ספורט.. מאמין/ה בניסים?: כן.. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: אוייבב אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: כההה מאמין/ה באסטרולוגיה?: יאס מאמין/ה בכישוף?: אמ..כן הולך/ת לביתכנסת?: לא.. חיות מחמד?: שונאת חיות..במיוחד כלבים מדבר/ת עם זרים?: תלוי.. פירסינגים?: אין עדיל באוזן אפילו חח אני פוחדת שונא/ת את עצמך?: לא חס וחלילה אוהב/ת את הכתב שלך?: בערך.. מאמין/ה במכשפות?: כן.. מאמין/ה ברוחות?: כן.. מאמין/ה בפיית השיניים?: לא.. שר/ה במקלחת: תלוי במצב רוח :)

SShiRaS

New member
ווהו! עוד מישהו מכיר את סטורי אוף

דה ייר
גם היי ג'וד שיר טוב

busted3333

New member
אני!!!!1

~על עצמי בכלליות~ שם:לינור לוגאסי גיל:12+ עיר: יוקנעם עילית כיתה/ביצפר:ז'2-אורט אלון מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה מאוהבת! ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:דיקלה המילים האחרונות שאמרת: אמא,אני רעבה מתה!!!!! השיר האחרון ששרת: סליפינג (באסטד) הדבר האחרון שצחקת עליו: שדניאל נפלה מהכיסא הפעם האחרונה שבכית: שחרטתי לעצמי את האות "ע" (עומרי) על היד עם מחט איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:בית הספר הישן/סאבלימינל והצל מה צבע הגרביים שלך?: לבן מה יש לך מתחת למיטה?: קולה ובובות באיזה שעה קמת היום בבוקר: 6 וחצי איך השיער שלך נראה כרגע?: מבולגן! מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצת תריקו ומכנסיים קצרות מה מעצבן אותך כרגע?: כלום איזה ריח יש לך כרגע?: של שמפו למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לעומרי! איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של מקפליי איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטד ומקפליי/שי גבסו! איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: שום ספר!!!!!!!!! :[ מה את/ה שונא/ת?:שמשקרים לי שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:לעומרי/מכתב אהבה אבל לא שלחתי משו שעושה אותי הכי שמח/ה: שמיטל מצחיקה אותי סופר אהוב: אף אחד! איפה הייתם רוצים לגור?:בלונדון מישו מפורסם שפגשתם: סאבלימנל והצל/קובי פרץ/שי גבסו/אקזיט משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: שפגעתי בעומרי!!!!!! :'-[[[[[[ סקס או אהבה?: נשיקה צרפתית/את עומרי! איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: קפה-שניים סוכר-מים חמים-חלב מה מרגיז אתכם?: שצועקים לי באוזן! דרך אהובה לבזב את הזמן: לכתוב בבלוג התכונה הכי טובה שלכם: מסנג'ר אתם מאוהבים כרגע או לא?: מאוהבת מעל הראש!!!!!!!!! מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: חרטתי את האות "ע" על היד (עומרי) אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: מכנס לספורט דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש עונה אהובה: חורף צבע אהוב?: שחור חלק אהוב ביום: שגומרים את הביצפר כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?:לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: פוקס כמה גדול הארון שלכם? מאוד מאוד מאוד גדול! האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: בדרך כלל כן! תלוי איזה חברים... אתם יכולים לסמוך עליהם?: בדרך כלל כן הם יכולים לסמוך עליך?: כנ"ל הספר האחרון שקראת?: שום ספר הסרט האחרון שראית?: אחי,איפה האוטו שלי? (אשטון קוצ'ר,שון ווליאם סקוט!) הסרט האחרון בקולנוע שראית?:אי.טי תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?!:החטא ועונשו הדבר האחרות ששתית?: קולה!!!!!!!!!! מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב מה הפעם האחרונה שחייכת?: שראיתי את עומרי מה הפעם האחרונה שצחקת?: שדניאל נפלה מהכסא! האיש האחרון שחיבקת?: את מיטל האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:דודה שלי האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מיטל את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: ממש לא..אבל חולה נפשית! שותה? [כאילו אלכוהול]: לפעמים-רדבול וזה.. סקס?: עוד לא... יושן/ת עם בובות?:כן! עם דני (בובו) וג'יימס (דודי) אהרון (בנגו) ועומרי (בובי!) מנגן/ת בכלי כלשו?:תרבוקה,אורגן,חלילית (ניגנתי),ורוצה ללמוד על גיטרה רגילה וחשמלית! מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא קורא/ת עיתון?: ראש 1.. מאמין/ה בניסים?: ככה ככה מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: תלויי-רדבול כן! מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא מאמין/ה בכישוף?: ממש ממש ממש לא! הולך/ת לביתכנסת?: לפעמים חיות מחמד?: כלב ודגים מדבר/ת עם זרים?: תלוי פירסינגים?: באוזנים (3) ורוצה לעשות באף! שונא/ת את עצמך?: לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?: לא מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לאאאאאאאאאאא שר/ה במקלחת?: כן

busted3333

New member
אני עצמי ואנוכי!

~על עצמי בכלליות~ שם:לינור לוגאסי גיל:12+ עיר: יוקנעם עילית כיתה/ביצפר:ז'2-אורט אלון מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה מאוהבת! ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:דיקלה המילים האחרונות שאמרת: אמא,אני רעבה מתה!!!!! השיר האחרון ששרת: סליפינג (באסטד) הדבר האחרון שצחקת עליו: שדניאל נפלה מהכיסא הפעם האחרונה שבכית: שחרטתי לעצמי את האות "ע" (עומרי) על היד עם מחט איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:בית הספר הישן/סאבלימינל והצל מה צבע הגרביים שלך?: לבן מה יש לך מתחת למיטה?: קולה ובובות באיזה שעה קמת היום בבוקר: 6 וחצי איך השיער שלך נראה כרגע?: מבולגן! מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצת תריקו ומכנסיים קצרות מה מעצבן אותך כרגע?: כלום איזה ריח יש לך כרגע?: של שמפו למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לעומרי! איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: של מקפליי איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטד ומקפליי/שי גבסו! איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: שום ספר!!!!!!!!! :[ מה את/ה שונא/ת?:שמשקרים לי שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:לעומרי/מכתב אהבה אבל לא שלחתי משו שעושה אותי הכי שמח/ה: שמיטל מצחיקה אותי סופר אהוב: אף אחד! איפה הייתם רוצים לגור?:בלונדון מישו מפורסם שפגשתם: סאבלימנל והצל/קובי פרץ/שי גבסו/אקזיט משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: שפגעתי בעומרי!!!!!! :'-[[[[[[ סקס או אהבה?: נשיקה צרפתית/את עומרי! איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: קפה-שניים סוכר-מים חמים-חלב מה מרגיז אתכם?: שצועקים לי באוזן! דרך אהובה לבזב את הזמן: לכתוב בבלוג התכונה הכי טובה שלכם: מסנג'ר אתם מאוהבים כרגע או לא?: מאוהבת מעל הראש!!!!!!!!! מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: חרטתי את האות "ע" על היד (עומרי) אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: מכנס לספורט דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש עונה אהובה: חורף צבע אהוב?: שחור חלק אהוב ביום: שגומרים את הביצפר כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?:לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: פוקס כמה גדול הארון שלכם? מאוד מאוד מאוד גדול! האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: בדרך כלל כן! תלוי איזה חברים... אתם יכולים לסמוך עליהם?: בדרך כלל כן הם יכולים לסמוך עליך?: כנ"ל הספר האחרון שקראת?: שום ספר הסרט האחרון שראית?: אחי,איפה האוטו שלי? (אשטון קוצ'ר,שון ווליאם סקוט!) הסרט האחרון בקולנוע שראית?:אי.טי תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?!:החטא ועונשו הדבר האחרות ששתית?: קולה!!!!!!!!!! מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב מה הפעם האחרונה שחייכת?: שראיתי את עומרי מה הפעם האחרונה שצחקת?: שדניאל נפלה מהכסא! האיש האחרון שחיבקת?: את מיטל האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:דודה שלי האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מיטל את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: ממש לא..אבל חולה נפשית! שותה? [כאילו אלכוהול]: לפעמים-רדבול וזה.. סקס?: עוד לא... יושן/ת עם בובות?:כן! עם דני (בובו) וג'יימס (דודי) אהרון (בנגו) ועומרי (בובי!) מנגן/ת בכלי כלשו?:תרבוקה,אורגן,חלילית (ניגנתי),ורוצה ללמוד על גיטרה רגילה וחשמלית! מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: לא קורא/ת עיתון?: ראש 1.. מאמין/ה בניסים?: ככה ככה מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: תלויי-רדבול כן! מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא מאמין/ה בכישוף?: ממש ממש ממש לא! הולך/ת לביתכנסת?: לפעמים חיות מחמד?: כלב ודגים מדבר/ת עם זרים?: תלוי פירסינגים?: באוזנים (3) ורוצה לעשות באף! שונא/ת את עצמך?: לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?: לא מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לאאאאאאאאאאא שר/ה במקלחת?: כן

למעלה