שאלון

נופר36

New member
שלייי

~על עצמי בכלליות~ שם:נופר גיל:15 עיר: מודיעין כיתה/ביצפר:י' מין (זכר או נקבה, סוטים!!):נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:לא זוכרתת המילים האחרונות שאמרת: לאדעת השיר האחרון ששרת: mcfly-that girl הדבר האחרון שצחקת עליו: אח שלי..הוא נפל מהמדרגות וזה היה מצחיק חיחיחי
הפעם האחרונה שבכית: אממ לא זוכרת בדיוק איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:mcfly-she left me מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה מה יש לך מתחת למיטה?: סדינים,שמיכות,בובות וכל מיני שטויות באיזה שעה קמת היום בבוקר: 7
איך השיער שלך נראה כרגע?: סתם קוקו מה את/ה לובש/ת כרגע?: פיג'מה ורודה ויפה:) מה מעצבן אותך כרגע?: כרגע כלום איזה ריח יש לך כרגע?: ריח של שמפו למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אמממ לאדעת איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: באסטד הההה איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטד/מקפליי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: שום ספר כרגע מה את/ה שונא/ת?: שקרים! שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: לא זוכרתתת משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אמממ להיות עם חברים ולשמוע שירים של באסטד ומקפלייי סופר אהוב: אין איפה הייתם רוצים לגור?: אנגליה מישו מפורסם שפגשתם: אממ את כוכבי האקדמיה לצחוק:) משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא שזכור לי סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: לא אוהבת מה מרגיז אתכם?:בצפרררר
דרך אהובה לבזבז את הזמן:לשמוע מוזיקהה התכונה הכי טובה שלכם: הכל!..חחח אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: וואי לאדעת אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן.. הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: חולצה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש עונה אהובה: קיץ צבע אהוב?: אממ ורוד ותכלת חלק אהוב ביום?: צהריים כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: בדרך כלל כן אבל הוא נשבר לי:( מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: נו ניים כמה גדול הארון שלכם? יותר מידי גדול! האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא הכל אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן! הם יכולים לסמוך עליך?: כן! הספר האחרון שקראת?: וואי זה היה ממזמן חחח אמממ נראה לי ''סיפור אהבה בלתי נשכח'' הסרט האחרון שראית?: שרק 2!..סרט שולט:) הסרט האחרון בקולנוע שראית?: שרק 2 חחח תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: אחיות או לא להיות הדבר האחרות ששתית?: מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: היום לפני איזה חצי שעה מה הפעם האחרונה שחייכת?: אני כל הזמן מחייכת:
מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום שאח שלי נפל מהמדרגות!..חחח מסכנון האיש האחרון שחיבקת?: אחותי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: מישו האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: מישו את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: לא סקס?: נופ יושן/ת עם בובות?:כן אחת:) מנגן/ת בכלי כלשו?:אני מתחילה ללמוד עכשיו גיטרההה:) מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:אממ לא כל כך קורא/ת עיתון?: לפעמים מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?: כןןןן מאמין/ה בכישוף?: אממ לא הולך/ת לביתכנסת?: בחגים לפעמים חיות מחמד?: נופ:( מדבר/ת עם זרים?: באיי סי לפעמים פירסינגים?: אני רוצה אבל לא מרשים לייי:( שונא/ת את עצמך?: לפעמים=\ אוהב/ת את הכתב שלך?:אממ כן הוא בסדר מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?:לא מאמין/ה בפיית השיניים?: לא שר/ה במקלחת?: כן לפעמים

../images/Emo141.gif אנ'לא מאמינה שאני עונה על

עוד שאלון
*מכורה לשאלונים* ~על עצמי בכלליות~ שם:
גלו'ש/גלושית/גלי גיל:
עוד יומיים-15 וחצי
עיר:
איזור חיפה כיתה:
י'/1 מין (זכר או נקבה, סוטים!!):
חעחעחע
נקבה, אלא מה!? ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן:
ברוררר שאני יודעת
|ציניות| המילים האחרונות שאמרת:
"אמא עם הפלאפון. בקשה, ביי". השיר האחרון ששרת:
מממ..לא זוכרת
הדבר האחרון שצחקת עליו:
יום רע! אני חושבת שלא צחקתי היום! הפעם האחרונה שבכית:
לפני כמה שעות איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:
שומשיר, אני שומעת "ראגראטס" מהטי.וי בסלון מה צבע הגרביים שלך?:
כרגע אני בלי גרביים מה יש לך מתחת למיטה?:
ארגז מצעים באיזה שעה קמת היום בבוקר:
9 ומש'ו איך השיער שלך נראה כרגע?:
מפחיד
מה את/ה לובש/ת כרגע?:
חולצה לבנה ובוקסר שחור מה מעצבן אותך כרגע?:
שאנ'לא יכולה לבלוע רוק כי ממש כואב לי הגרון איזה ריח יש לך כרגע?:
של שוקולד למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:
לידיד שלי ו...לעוד מיש'ו איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:
של יובל "שייגעצ" מנדלסון והברבי
איזה זמר/להקה אהובה עליך?:
לא שוב השאלה הזאת
כנסו לבלוג שלי, רשום שם בצד איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?:
כשיהיה לי זמן אני מתכננת להתחיל את "גלי מכוכב נולד" של סמדר שיר. אני ממש אוהבת ת'סדרת ספרים הזאת. מה את/ה שונא/ת?:
המון דברים שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:
"אני ממש שמחה על הרגע בו הכרתי אתכן" משו שעושה אותי הכי שמח/ה:
להיות עם אנשים אהובים, לדבר עם...**
, לשמוע מוזיקה טובה, לרקוד, לקום מוקדם בבוקר, לקלוט שחופש ולהמשיך לישון, להיות בהופעות ועוד.. סופר אהוב:
אין. אני קוראת ספרים שנראים לי טובים, לומשנה לי מי כתב אותם. איפה הייתם רוצים לגור?:
בלונדון/קיסריה/הרצליה מישו מפורסם שפגשתם:
אויש, פאק! יש המון!
שייגעצ [יובל, אבי, שיקו ואספיס]
,
ווסטלייף [ניקי, קיאן, בראין, שיין ומארק]
, עופר שכטר, יעל גולדמן, שירי מימון, אסי עזר, פייב [ריצ'י, שון, ג'יי, אבס וסקוט], רודריגו גונזלס, גיא אריאלי,שי גבסו, יהודה לוי, להקת חמסה. ואוו..אנ'לא זוכרת מי עוד..אם זה כ"כ מעניין-תשאלו ואני אבדוק
משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?:
רק מש'ו אחד?
סקס או אהבה?:
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?:
טעים?! מה מרגיז אתכם?:
שאני אתחיל?! טוב, שאני רואה את ה-פקאצה כל בוקר, שלא מאמינים לי, שמשקרים..ועוד המוןןן דברים! דרך אהובה לבזב את הזמן:
מחשב/לישון התכונה הכי טובה שלכם:
מצחיקה?.! אתם מאוהבים כרגע או לא?:
אממממממ...לא.. מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?:
ממממממ.... אתם בוטחים באנשים בקלות?:
אממ...לפעמים הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:
כרטיס להופעה של שייגעצ
דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?:
דוש/טוש/וואטאבר עונה אהובה:
|סתיו צבע אהוב?:
שחור, תכלת חלק אהוב ביום:
כסף או זהב?:
כסף..? את/ה עונד/ת שעון?:
בד"כ כן, לפני כמה ימים הורדתי אותו ואינלי כוח לשים אותו שוב..אבל אני תמיד עם הפלאפון אז יש לי שם שעון מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:
פוקס
כמה גדול הארון שלכם?
דיי גדול האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:
יש חברה אחת או שתיים שיודעות עליי הכל אתם יכולים לסמוך עליהם?:
אם לא הייתי יכולה לסמוך עליהן-הייתי מספרת להן הכל עליי?
הם יכולים לסמוך עליך?:
בטח הספר האחרון שקראת?:
"כישרון לאהוב" הסרט האחרון שראית?:
לא זוכרת הסרט האחרון בקולנוע שראית?:
אמממ..."אהבה זה כל הסיפור" אני חושבת.. פאק! אני צ'כה ללכת לקולנוע
תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:
"קינן וקל" הדבר האחרות ששתית?:
מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?:
לפני כמה שעות מה הפעם האחרונה שחייכת?:
אתמול?!...נראה לי מה הפעם האחרונה שצחקת?:
^^^ האיש האחרון שחיבקת?:
אמא האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:
ואוו...זה היה ממש לא מזמן ואנ'לא זוכרת.. האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:
אמא את/ה מעשן/ת?:
לא!!!!! מסומם/ת?:
זאת אני! |ציניות| שותה? [כאילו אלכוהול]:
כאילו לא סקס?:
מה איתו!?
יושן/ת עם בובות?:
ישן/ישנה, דיסקלט! מנגן/ת בכלי כלשהו?:
גיטרה
מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:
אולי קורא/ת עיתון?:
לפעמים מאמין/ה בניסים?:
לפעמים מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:
כמשטרה אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:
תלוי של מה...אלכוהול ככה נקי-לא טעמתי מאמין/ה באסטרולוגיה?:
אולי| מאמין/ה בכישוף?:
גאאאאאאאאאד, אולי הולך/ת לביתכנסת?:
ביומכיפור חיות מחמד?:
אין מדבר/ת עם זרים?:
משתדלת שלא

../images/Emo141.gif המשך

פירסינגים?:
אין שונא/ת את עצמך?:
לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?:
לפעמים, כשאני משקיעה מאמין/ה במכשפות?:
לא נראה לי מאמין/ה ברוחות?:
^^^ מאמין/ה בפיית השיניים?:
בטח! |אוח, היא חזרה, הציניות| שר/ה במקלחת?:
כשיש מצברוח טוב

DesertRose7

New member
פגשת את פייב??

*&#$^&#%* ביץ' איפה?מתי?איך? למה את ולא אני?????????????? ספרי..דברי..הסבירי נמקי פרטי ותני דוגמאות!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהתשובות שלי ~על עצמי בכלליות~ ../images/Emo185.gifשם: דפנה\דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo94.gifגיל: 16../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gifעיר: נסציונה../images/Emo82.gif ../images/Emo68.gifכיתה\בצפר: י'א 2 תיכון בן גוריון../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif (aka קייטנת בן גוריון../images/Emo6.gif) ../images/Emo185.gifמין: נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ ../images/Emo185.gifהשם של הגננת הראשונה../images/Emo95.gif בגן../images/Emo141.gif: אתי../images/Emo5.gif ../images/Emo94.gifהמילים האחרונות שאמרת: "מבטיחה? טוב ביי" (דיברתי עם בת דודה../images/Emo23.gif שלי בטלפון../images/Emo56.gif... היא הבטיחה להתקשר../images/Emo3.gif... עסוקה הילדה ואללה יופי../images/Emo6.gif) ../images/Emo39.gifהשיר../images/Emo79.gif האחרון ששרת: 3AM השווווווולטטטטטטטט../images/Emo47.gif ../images/Emo68.gifהדבר האחרון שצחקת../images/Emo6.gif עליו: ההליכה של המורה שלי לספרות../images/Emo5.gif (2 צעדים קדימה, 2 אחורה..) ../images/Emo185.gifהפעם האחרונה שבכית: מממ בכי אמיתי../images/Emo7.gif, לפני שבוע במהלך ריב עם אמא שלי../images/Emo4.gif, ואתמול בכי מעצבים../images/Emo46.gif ותסכול על השיעורים בביולוגיה../images/Emo3.gif...סו רגישה../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gifאיזה שיר את שומעת עכשיו?: thats what i go 2 school 4... אני בלופ-באסטד הרגיל שלי של שעות הצהרים... ../images/Emo39.gifמה צבע הגרביים שלך?: אני כרגע לא../images/Emo128.gif לובשת גרביים../images/Emo3.gif... ../images/Emo68.gifמה יש לך מתחת למיטה?: שומדבר../images/Emo3.gif.. אין../images/Emo128.gif אפילו סנטימטר להכניס שם משו../images/Emo6.gif... ../images/Emo185.gifבאיזה שעה קמת היום בבוקר?: 7:20 בעעע../images/Emo5.gif ../images/Emo94.gifאיך השיער שלך נראה כרגע: די בסדר כי עשיתי פן לפני יומיים../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gifמה את לובשת כרגע: חולצת בצפר../images/Emo5.gif כחולה כהה, וג'ינס שעלה לי 20 ש"ח../images/Emo6.gif ואני לא../images/Emo128.gif מפסיקה להתלהב מזה... ../images/Emo68.gifמה מעצבן אותך כרגע: כרגע? כלום.. אני מאושרת ../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifאיזה ריח יש לך כרגע: של סמייל סליים../images/Emo99.gif../images/Emo5.gif... מעורב עם סבון../images/Emo6.gif... ../images/Emo94.gifלמי\מה את מתגעגעת כרגע: להמוןןן אנשיםםם../images/Emo7.gif ../images/Emo39.gifאיזה תמונה יש לך במסך כרגע: של בראמברררר../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo68.gifאיזה זמר\להקה אהובה עליך: ישראלים יש המוןןן מוניקה סקס, חמי רודנר, יוני בלוך, דנה ברגר, ירמי קפלן וכוליי, לועזי קולדפליי, REM, באסטד, מקפליי, קרנבריס... ../images/Emo185.gifאיזה ספר את קוראת עכשיו: ספר צילום../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifמה את שונאת: אנשים צבועים ../images/Emo39.gifשורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: "היה פעם איש../images/Emo150.gif ואז הוא מת../images/Emo129.gif"... ניחוש מהו הסיפור הקצר בן השורה האחת../images/Emo12.gif שהמורה לספרות דברה עליו../images/Emo6.gif... בסוף זה היה "כשהוא התעורר, הדינוזאור עוד היה בחדר"... אווו ספוקיייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo185.gifמשו שעושה אותי הכי שמחה: חיוכים../images/Emo13.gif ../images/Emo94.gifסופר אהוב: שייקספיר רולזזזזזזזז../images/Emo47.gif ../images/Emo39.gifאיפה הייתם רוצים לגור?: אוקיי זה מחולק לשלוש../images/Emo3.gif... פה בישראל../images/Emo104.gif, אבל עם דירה בלבבבב ליבווווווו../images/Emo23.gif של רחוב אוקספורד../images/Emo99.gif בלונדון\במנצ'סטר, ודירת קיץ../images/Emo42.gif בוולינגטון בנ"ז../images/Emo160.gif על החוף... ../images/Emo185.gifמישו מפורסם שפגשתם: ממממ דרור ססובר../images/Emo13.gif... אח של גיל... מנחה בזאפ... נטולת כבלים שכמותי... ../images/Emo94.gifמשו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו: לא זוכרת... ../images/Emo39.gifסקס או אהבה: אהבה../images/Emo23.gif ../images/Emo68.gifאיך אתם אוהבים את הקפה שלכם: כפית קפה בטעם שוקולד../images/Emo96.gif, כפית שוקו../images/Emo185.gif, כפית סוכר.. ../images/Emo185.gifמה מרגיז אתכם: צביעות ../images/Emo94.gifדרך אהובה לבזבז את הזמן: עם אביבה הסמייל סליים שלי, או עם הכדורים הסיניים שלי.. ../images/Emo39.gifהתכונה הכי טובה שלכם: נאמנות ../images/Emo68.gif אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא../images/Emo3.gif ../images/Emo185.gifמה הדבר הכי מטורף שעשיתם אי פעם?: לא זוכרת ../images/Emo94.gifאתם בוטחים באנשים בקלות?: כבר לא../images/Emo4.gif ../images/Emo39.gif הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אביבה ../images/Emo68.gifדוש או אמבטיה: אמבטיה רולזזזזזזז../images/Emo47.gif ../images/Emo185.gifעונה אהובה: כולן חוץ מהקיץ ../images/Emo94.gifצבע אהוב: סגול וכחול ../images/Emo39.gifחלק אהוב ביום: אחה"צ המאוחרות ../images/Emo68.gifכסף או זהב? כסף ../images/Emo185.gifאת עונדת שעון: כן../images/Emo13.gif ../images/Emo94.gifמאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים: מחנויות שהם לא מותגים... ../images/Emo39.gifכמה גדול הארון שלכם?: גדול מדי../images/Emo3.gif ../images/Emo68.gifהאם החברים שלכם יודעים עליכם הכל: מממ כמעט ../images/Emo185.gifאתם יכולים לסמוך עליהם?: כן ../images/Emo94.gifהם יכולים לסמוך עליך: ברור ../images/Emo39.gifהספר האחרון שקראת?: הארי פוטר 5 ../images/Emo68.gifהסרט האחרון שראית?: נשיקות צרפתיות ../images/Emo185.gifהסרט האחרון בקולנוע שראית?: מממממ אני חושבת ששרק 2... לא בטוחה... ../images/Emo94.gif תוכנית הטלוויזיה האחרונה שראית?: יש לה את זה ../images/Emo39.gifהדבר האחרון ששתית: קולה בבצפר../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif ../images/Emo68.gifמתי הפעם האחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה../images/Emo29.gif ../images/Emo185.gifמה הפעם האחרונ

Air Hostess

New member
שלי (קצת באיחור)

~על עצמי בכלליות~ שם: סיון גיל:15 עיר: חיפה כיתה/ביצפר: חוגים (מתחילים שם שעה ראשונה ב8:30 ואפס 7:40.. סתם כדי שתדעו
) מין (זכר או נקבה, סוטים!!): חחח נקבה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: נראה לי גילה :/ אהה וחנה (חנל'ה לא סתם..) היא הייתה העוזרת ונראה לי הן היו הראשונות.. המילים האחרונות שאמרת: אהה האחרונות כי (כי חשבתי שזה הראשונות..) השיר האחרון ששרת:yellowcard- ocean avenue הדבר האחרון שצחקת עליו: מקפליי במיוחד טום הם מצחיקים הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת זה היה לפני הרבה זמן (כמעט בכיתי כשראיתי שוב את הפרק של צער גידול בנות כשג'סי עוזב ומישל נותנת לו את הדובי האהוב עליה..) איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:yellowcard- ocean avenue (עכשיו bowling for soup- punk rook 101) מה צבע הגרביים שלך?: סגול עם פסים צבעוניים מה יש לך מתחת למיטה?: כלום סידרתי לאחרונה את החדר.. באיזה שעה קמת היום בבוקר:7:05 :/ איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס שחור וחולצה שחורה מה מעצבן אותך כרגע?: הרעש של המאוורר איזה ריח יש לך כרגע?:סבון למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אנגליה
איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:כדור הארץ צילום אבל כל יום ב00:00 המחשב שלי מחליף מסך..:/ איזה זמר/להקה אהובה עליך?: אוו יש הרבההה נתחיל- מקפליי ובאסטד. בלו, וי, bowling for soup, ילוקארד, שוגרבייבז (רק שירים..), מארון 5 , בלינק 182, גרין די , גוד שארלוט, סאם 41 ונראה לי שזהו.. :/ איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: לא קוראת ספרים... מה את/ה שונא/ת? זריקות וחנ"ג.. שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: שנה טובה ומתוקה.. ועוד.. משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לא יודעת.. סופר אהוב: לא מכירה הרבה סופרים.. :/ איפה הייתם רוצים לגור?: אנגליה מישו מפורסם שפגשתם: לא זוכרת לא הרבה אבל יעל אבוקסיס הייתה איתי בטיסה חזרה לישראל מאנגליה.. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא זוכרת סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: איכס קפה.. מה מרגיז אתכם?: המאאגניבים בכיתה שלי "והמצחיקים" והפרחה המטומטת שיושבת מאחורי (המורה למתמטיקה הסביר לה ל-א-ט את הנושא החדש..) דרך אהובה לבזב את הזמן: מחשב טלויזיה סמאש היטס טיוי היטס (כשמגיע..) התכונה הכי טובה שלכם: לא יודעת.. אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: לא יודעת.. אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא ממש הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אני לי? לא זוכרת.. דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה עונה אהובה: כולן חוץ מקיץ (ועוד פחות בישראל ועוד פחות בחיפה שיש הרבה לחות ואיכסה..) צבע אהוב?: כחול ושחור חלק אהוב ביום: לילה (וגם זאת שמסיימים בית ספר מי שאמר..) כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: קסטרו ועוד.. כמה גדול הארון שלכם? מספיק גדול האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: לא הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: לא זוכרת.. הסרט האחרון שראית?: לא זוכרת.. הסרט האחרון בקולנוע שראית?: לא זוכרת.. תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: TRL הדבר האחרות ששתית?: נראה לי מים.. מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני TRL מה הפעם האחרונה שחייכת?: לא זוכרת.. מה הפעם האחרונה שצחקת?: זה לא היה כבר? האיש האחרון שחיבקת?: הכלבה שלי.. האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: לא זוכרת.. האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: את/ה מעשן/ת?: לא מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: לא סקס?: עדיין לא יושן/ת עם בובות?:יש לי בחדר אבל אני לא ישנה איתם מנגן/ת בכלי כלשו?:לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: לא מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?: כן מאמין/ה בכישוף?: כן הולך/ת לבית כנסת?: לא חיות מחמד?: כן 2 כלבים אוגר ו2 תוכונים מדבר/ת עם זרים?: לא פירסינגים?: לא שונא/ת את עצמך?: לא אוהב/ת את הכתב שלך?: כן מאוד מאמין/ה במכשפות?: כן מאמין/ה ברוחות?: כן מאמין/ה בפיית השיניים?: לא(זה ההורים..
) שר/ה במקלחת?: כן ( חחח אני צועקת..)

M o T e K 16

New member
*חן עושה קאמבק*

~על עצמי בכלליות~ שם: חן גיל: 16 עיר: ראשון לציון כיתה/ביצפר: י... בלעט.. יא7.. רוצים גם כתובת?? מין (זכר או נקבה, סוטים!!): נקבה דההה ~עכשיו סתם שטויות~ השם של הגננת הראשונה בגן: אורית נראה לי המילים האחרונות שאמרת: מרושעים השיר האחרון ששרת: טאנדרבירדס הדבר האחרון שצחקת עליו: אממממ הדבר האחרון שצחקתי ממנו: ראיון עם באסטד הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע כשהייתי בפולין ונורא התגעגעתי איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: לא שומעת עכשיו מה צבע הגרביים שלך?: אני יחפה מה יש לך מתחת למיטה?: רצפה? באיזה שעה קמת היום בבוקר: 7 בלעט איך השיער שלך נראה כרגע?: שומני ומגעיל... אני צריכה לחפוף מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכנס פיג'מה וחולצת ביצפר (=פיג'מה) מה מעצבן אותך כרגע?: שאני לא באנגליה איזה ריח יש לך כרגע?: של שינה למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לאחים שלי איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: בריידי איזה זמר/להקה אהובה עליך?: באסטד, מקפליי, הובסטנק, גרין דיי, מארון 5, קצת וי, פייב, אמממ כל מינייייי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: לא קוראת מה את/ה שונא/ת?: הרבה דברים שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: ביי? משו שעושה אותי הכי שמח/ה: באסטד :( סופר אהוב: מממ לא מתעניינת בכאלה דברים איפה הייתם רוצים לגור?: אנגליה עם ביקורים קבועים לישראל (גאה להיות ישראלית אחרי פולין) מישו מפורסם שפגשתם: כל מנחי אקזיט, משה ממיכאלה, הרבה אורחים שהיו באקזיט =/ אנשים שבאמת הייתי רוצה לפגוש לא פגשתי משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא עולה לי כרגע סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: לא אוהבת קפה מה מרגיז אתכם?: אנשים צבועים דרך אהובה לבזב את הזמן: מוזיקה התכונה הכי טובה שלכם: אממ... איי דונט נואו תגידו אתם! אתם מאוהבים כרגע או לא?: משו כזה מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: לא זוכרת =/ אתם בוטחים באנשים בקלות?: לצערי כן הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ואנסססססססססססססססססססססס =)=) דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה. שונאת טוש. עונה אהובה: חורףףףףףףףףף כמה שיותר קר יותר טוב צבע אהוב?: כחול/סגול חלק אהוב ביום: ערב כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: כה מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: כל מיני כמה גדול הארון שלכם? גדולללללל אבל ריק האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: הם יודעים פחות ממה שהם חושבים שהם יודעים אתם יכולים לסמוך עליהם?: לפעמים הם יכולים לסמוך עליך?: נראה לי הספר האחרון שקראת?: הארי פוטר =/ הסרט האחרון שראית?: וואלה לא זוכרת הסרט האחרון בקולנוע שראית?: כנפי הרעם (מואחאחאח) תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: משו באמטיוי היטס נחשב? הדבר האחרות ששתית?: אני שותה עכשיו תה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בבוקר (כבר ציינתי שאני צריכה להתקלח) אני ג'יפה מה הפעם האחרונה שחייכת?: מתישהו היום.. אני מסטולה מידי כדי לזכור מה הפעם האחרונה שצחקת?: כנ"ל האיש האחרון שחיבקת?: אמא האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: אוסי האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא? את/ה מעשן/ת?: חססססס וחלילה מסומם/ת?: חחח רק אני שותה? [כאילו אלכוהול]: כוס יין/ בירה פעם ב.. לא משתכרת סקס?: מישו שמע את דאגי קורא לי? יושן/ת עם בובות?: חחחח לא מנגן/ת בכלי כלשו?: עוד לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: עזבו אותי מהשטויות האלה קורא/ת עיתון?: עיתונים בריטים נחשב? מאמין/ה בניסים?: לפעמים מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לא מחשיבה אותם אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: תלוי מה =/ מאמין/ה באסטרולוגיה?: לפעמים מאמין/ה בכישוף?: לא הולך/ת לביתכנסת?: רק כשאני בחו"ל חיות מחמד?: לא מדבר/ת עם זרים?: כה זה הכי כיף פירסינגים?: לא שונא/ת את עצמך?: כרגע? מאוד אוהב/ת את הכתב שלך?: הוא השתפר השנה מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: ממממ... לונג סטורי מאמין/ה בפיית השיניים?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שר/ה במקלחת?: עושה עם השפתיים חחחח

למעלה