שאלון

שאלון

לכיפ שלכם. לקוח מפורום הרשמי של מוניקע. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

../images/Emo80.gif

שם: מיכל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 + מידת נעליים:41-2 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2-בנו 1- בן בת כמה את נראית: לויודעת.. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות: עברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "כמו דקירת סכין" יונה טפר סרט מושכר שראית: "קלרה הקדושה" סרט בקולנוע: אמ.. לוזוכרת.. שיר ששמעת: in the end לינקין פארק השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע לי בראש שיר כרגע... מוזר..
הדיסק שקנית: לוזוכרת הדיסק ששמעת: toxcity של S.O.A.D האיש שהתקשרת אליו: טל האיש שהתקשר אליך: מורי תוכנית טלוויזיה שראית: the O.C איש שחשבת עליו: טל, כשדיברתי איתו... האם... את/ה דלוקה על מישהו: נוופ.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממ... כן, ואני שבוע הבא עוברת.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן.. את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה נזם!
את/ה אוהבת רכבות הרים: תלוי איזה רכבות.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן
צרפת בלגיה הולנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי למי... להרוג אנשים: תלוי מי.. עישון אצל בני עשרה: בעד, שיעשו מה שבראש להם.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד מה זאת השאלה הזאת בכלל? תוכנית ההתנתקות של שרון: -נגד הבעת עמדה פוליטית- האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן: כן... אי פעם שיקרת: כן... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: יותר מידי שברת לבבות: לויודעת... נישקת בנות: נשיקות בלחי, הרבה.. נישקת בנים: פעמיים... אותו אחד. שכבת עם בנות: כל יום.. שכבת עם בנים:אף פעם.. השם שלך הופיע בעיתון: הופיע מיכל ואז ינאי.. אבל הופיע מיכל!!! התחרטת על דברים שעשית:כל הזמן... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מיכל..
ממתק: העיקר שוקולד
סרט מצויר: בנות הפוארפאף קורנפלקס: כריות נוגט... דה בסט! מסטיק: אורביט מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: לויודעת... הלכת איתו לסרט: עינה וטולית צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: דני
חמודע
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא.. בכית בסרט? כן.. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כל הזמן.. :'( הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:כרגע, "in the end" לינקין פארק אוכל אהוב: לזניה תוכנית אהובה: ארתור! ספורט אהוב: יאכ... ספורט תחביב: להיות על המחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה... עיתון אהוב: ראש 1 / מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 22:43 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות את "פתאום 30" איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אההא
רעש אחרון ששמעת? רעש של המקלדת.. ריח האחרון שהרחת? ריח של פאנטה.. יאמי!

לינקנית

New member
מיכל חולה עליך כפרה

לינקין פארק אי דא אנד אם את רוצה אני ישלח לך באייסי את השיר יש לי את הדיסק המקורי כי אני מעריצה שלהם ברור איזה טיפשה אני חחחחחחחחחחחח אז כנסי 338485160

עונההה

שם: ירדן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.69 מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור סיני אחים/אחיות: אח 1 בת כמה את נראית: אממ 17 משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: מסטיקים מקיוסק שפות: אנגלית עיברית קצת ספרדית וקצת יידיש וממש קצת ככה 20 מלים ברוסית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ביבר הזכוכית (מחזה לבצפר) סרט מושכר שראית: אממ לא זוכרת סרט בקולנוע: hyde & seak שיר ששמעת: נראה לי i gest wonna live השיר שנתקע לך בראש: של כוהנת מושונוב לא יודעת את שמו "קה פסה פותח את הבסטה...." הדיסק שקנית: גוד שארלוט ראשון הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: מירי חברה שלי האיש שהתקשר אליך:תמי תוכנית טלוויזיה שראית: אממ השיר שלנו איש שחשבת עליו: מישו... האם... את/ה דלוקה על מישהו: קצת את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא לי אבל יש כאלה שמתאים להם את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בפיטמה את/ה אוהבת רכבות הרים: לאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן 5 פעמים בטורקיה יותר מ8 בלונדון 2 בהולנד ופעם בקפריסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד תלוי למי להרוג אנשים: אם צריך עישון אצל בני עשרה: נגד בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: סבבה תוכנית ההתנתקות של שרון: בלעט מאיפה לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יכל להיות אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם 1 וגם לא יודעת אם זה היה אהבה נשבר לך הלב: כה שברת לבבות: אולי נישקת בנות: כה... נישקת בנים:כה שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כה התחרטת על דברים שעשית:תמיד דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בלעט ממתק: סוכריה על מקל בטעם תות סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: תלמה מסטיק: אורביט הכי חריף צבע: ירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: מצועצע חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכרת ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: סיני ומירי צעק עליך: בתאל שלח לך אימייל: המורה הפרטית שלי לאנגלית פחחח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה יום הפוך בבצפר בכית בסרט? כה אבא גנוב 5 היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע?:כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לאל דברים אהובים: שיר אהוב:מופע הארנבות של ד"ק קספר-השיר שלי אוכל אהוב: חסה תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב:גלישה תחביב: אין זמר/זמרת/להקה אהובים: כל מיני עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 22:57 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יוצאת לסרט איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכן אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה ריח האחרון שהרחת?הבושם שלי אמור אמור

dsol

New member
זה אורך !

שם: דוד/י פירסינג: לא קעקועים: בקרוב גובה: 1ץ82 בערך מידת נעליים: 43 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 18-19 משקפיים? כן גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית/אנגלית/יפנית(חח אבל ממש קצת) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מי בכלל קורא ספרים סרט מושכר שראית: קוסטנטין סרט בקולנוע: קוסטנקין שיר ששמעת: עיברי לידר - השיר ששרת לה השיר שנתקע לך בראש: עיברי לידר - ניסים הדיסק שקנית: אממ לא זוכר ^ אבל מצאתי את הדיסק של נוער שוליים אצלי בבית ...כנראה מהתקופה של ההורים שלי הדיסק ששמעת: עיברי לידר (חח כן אני תקוע עליו עכשיו...לא במובן הסוטה) האיש שהתקשרת אליו: אממ חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: the o.c היה היום 2 פרקים ברצף ! שווה ! איש שחשבת עליו: חברה שלי (כן כן אני חוזר על עצמי הרבה) האם... את/ה דלוקה על מישהו: -->מישהי את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן אירופה.... ובקרוב בפולין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: הגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כל עוד שלא ינסו להתחיל איתי תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ לא הרבה נשבר לך הלב: לא נשבר עדיין שברת לבבות: לא שידוע לי נישקת בנות: אממממ להחשיב כל בת ? או כל נשיקה ? נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: לא בדיוק אבל בכיוון שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: אמממ בערך.. התחרטת על דברים שעשית: כמובן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: אוייש כל אנימה טובה תתקבל בברכה קורנפלקס: רגיל מסטיק: אפרסק-מנגו צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ג'לי: איכס תכשיט: לא אוהב חורף\קיץ: חורף בחדר: לבד האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אממ לא זוכר זה היה לפני כמה שנים טובות הלכת איתו לסרט: חברים שלי אתמול צעק עליך: ידידה שלי אתמול אחרי שקראתי לה פקצה שלח לך אימייל: היום האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: ברור הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא אבל רצו ואמא שלי לא הסכימה רצית להיות המין השני? לא, טוב לי איך שאני דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע עיברי לידר-תנסה להבין את המים אוכל אהוב: בצקים (עם גבינות לרוב) במיוחד (פיצה/ג'חנון/מלוואח/בורקס) תוכנית אהובה: the o.c / מגרש ביתי ספורט אהוב: בעע בפורט אני מבריז מהשיעור הזה תחביב: אמממ גרפיקה ממוחשבת זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ (חרא להקה) - עיברי לידר - אינפקציה - מוניקה סקס - סינרגיה - דודי לוי עיתון אהוב: פנאי פלוס (?) וסתם: מה השעה עכשיו? 23:03 תפוח או בננה? פתוח כחול או אדום? סחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש משהו אחר לעשות איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת שישי....... תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד.... נו עניתי על זה לא ?! רעש אחרון ששמעת? את השלט שלי נופל על הרצפה ריח האחרון שהרחת? את הריחן הזה שיש בחדר

laila22

New member
=/

שם: דני פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: אין לי מושג. כנראה בסביבות ה- 1.55 מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית: 13 משקפיים? עדשות גשר? כן עבר פלילי: נופ שפות: עברית, אנגלית, קצת ערבית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: יומני הנסיכה 4 סרט מושכר שראית: שודדי הקאריביים סרט בקולנוע: היץ' שיר ששמעת: נמרוד והבודדים- תסתכלי השיר שנתקע לך בראש: מה שעובר עליי- איפה הילד. הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: כנ"ל ^ תוכנית טלוויזיה שראית: דה או סי איש שחשבת עליו: חברה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בדיוק את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת... צריכה לחשוב על זה. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: מצריים, טורקיה, אנגליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא בטוחה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם לא באמת... נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: לא. נישקת בנות: לא. נישקת בנים: לא. שכבת עם בנות: לא.. שכבת עם בנים: לא.. השם שלך הופיע בעיתון: לא חח.. התחרטת על דברים שעשית: כל כך הרבה פעמים... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נמנמ. ממתק: שוקולד. סרט מצויר: בובספוג.. קורנפלקס: הכריות האלה של אנרג'י. מסטיק: לא אוהבת מסטיקים. צבע: כחול. יום בשבוע: אף אחד. היום הכי לא מועדף: כולם. ג'לי: ? תכשיט: לוידעת חורף\קיץ: קיץץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: כנ"ל ^ צעק עליך: לא זוכרת שלח לך אימייל: לא זוכרת, האימייל שלי לא עובד כבר חודשים... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? קיוויתי נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: כל סוג של ספגטי שקיים. תוכנית אהובה: מגרש ביתי, דה או סי. ספורט אהוב: לראות טלוויזיה. תחביב: לשמוע מוזיקה? לוידעת, אין משהו מסוים. זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ, היהודים, מופע הארנבות, איפה הילד, מוניקה סקס, עברי לידר, גרין דיי, בלינק 182, מארון 5. עיתון אהוב: לא אכפת לי כל כך. |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 23:29 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמשיך לשוטט לי באינטרנט. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה.. אתה משועמם/ת? יאפ רעש אחרון ששמעת? לוזוכרת.. ריח האחרון שהרחת? הריח של הפיצה.

שישיץ

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שם: שירן פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 170 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח קטן בת כמה את נראית: בגילי..17 לערך משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: יותר מדי חחח שפות: יותר מדי הדברים האחרונים שעשית... הדפסתי את החלק הראשון של הספר שלי!! אחח סופסוף זה מוכן ספר שקראת: אני קוראת יותר מחזות- "העלבת הקהל" סרט מושכר שראית: לא השכרתי אף פעם... סרט בקולנוע: היום- איזו מן שוטרת 2 שיר ששמעת: כרגע שומעת- הזמן עכשיו/ עברי לידר השיר שנתקע לך בראש: יותר מדי הרבה/ עברי לידר הדיסק שקנית: אפרת גוש הדיסק ששמעת: עברי לידר- זה לא אותו דבר האיש שהתקשרת אליו: ברק האיש שהתקשר אליך: ברק תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: המממ האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת על מה מדובר האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן.. אי פעם בכית על בן: כן.. אי פעם שיקרת: מן הסתם אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא חושבת נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שירן (נרקיסיזם רולז) ממתק: פררו רושה סרט מצויר: ארתור (אני יודעת זו סדרה אבל שיהיה) קורנפלקס: כריות מסטיק: כל הסוגים צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: הא?! תכשיט: כל דבר יפה של מיכל נגרין חורף\קיץ: תלוי במצברוח בחדר: ברור האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: הרבה אנשים צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: ג'ייסון מקנדה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? יום כן יום לא בכית בסרט? כן (ימי טיטאניק..) היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? די הייתי בטוחה.. נכשלת במקצוע? לא...למעט 0 אחד על חיסורים הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? הקפיצו גן..נחשב? רצית להיות המין השני? לא חושבת דברים אהובים: שיר אהוב: פשוט ונאמן/ דבק אוכל אהוב: תפחי אדמה אפויים תוכנית אהובה: חברים/שנות ה70/ לי מקביל/ריימונד וכדומה. ספורט אהוב: אופניים תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: זה לא יגמר עיתון אהוב: YNET נחשב? |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 11:35 תפוח או בננה? תלוי כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אחזור לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? שנים שלא אכלתי.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון..כי באוני' לא הייתי עדיין אתה משועמם/ת? כרגע מאוד..למרות שיש לי מיליון דברים לעשות רעש אחרון ששמעת? את רוני ריח האחרון שהרחת? משחת שיניים מקווה שיכנס.. חח כאילו מישהו יקרא את זה..אבל נהניתי.....

שישיץ

New member
חח תודה מתוקה!

האמת שכבר עשיתי את זה, אז העתקתי והדבקתי כאן חחח זה מה שסיפרתי לך..עם השאלון שקיוויתי (ועדיין מקווה) שפיטר יראה חחחחח

•No¥a•

New member
נו טוב, במילא משעמם לי :\

שם: נויה פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.50+ מידת נעליים: 37\38 צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 13 (?) משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: 3... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המ. שאלה טובה.. סרט מושכר שראית: לאזוכרת סרט בקולנוע: פגוש את הפוקרס שיר ששמעת: fade to black השיר שנתקע לך בראש: hallowed be thy name הדיסק שקנית: נראה לי של הים.. הדיסק ששמעת: צרוב עם כמה שירים של דיפ פרפל האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אמ.. גם אמא
תוכנית טלוויזיה שראית: דריה איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בדיוק :\ את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי.. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא :X את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נטרלית להרוג אנשים: תלוי מי
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא איכפת לי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: יעשו מה שבא להם.. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: לא חושבת אי פעם שיקרת: כן.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: לא חושבת.. התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: o_O ממתק: קליק סרט מצויר: המ.. מלך האריות(?) XD קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: :\ יום בשבוע: חמישי, או רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי! ג'לי: תכשיט:
חורף\קיץ: אביב בחדר: המ.. מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כןן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע.. כמו שיורד גשם - טל גורדון אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: דריה ספורט אהוב:
תחביב:
זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה
עיתון אהוב:
|הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 23:35 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? תלוי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא'דעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אפאחד אתה משועמם/ת? כן.. אם לא הייתי משועממת לא הייתי עונה על השאלון הזה >< רעש אחרון ששמעת? מקשים של המקלדת ריח האחרון שהרחת? בושם

טולייצ

New member
יש יש יש..כמה באלי ../images/Emo9.gif

שישץ זה מה שאת ענית עליו? אז עכשיו תורי
לכיפ שלכם. רותמן שלי,כל מה שתאמרי! לקוח מפורום הרשמי של מוניקע. מוניקה
שם: אורטל פירסינג: אין קעקועים: כנ"ל גובה: 1.63 מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: 2 אחים ואחות קרציה בת כמה את נראית: חלק אומרים 19-20 וחלק אומרים 13
משקפיים? לא בשימוש גשר? אין עבר פלילי: אמ..אני לא יודעת מה נסגר עם זה שפות: עברית,אנגלית,ספרדית,מבינה גרוזינית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: פרוזה מבית חנוך לוין סרט מושכר שראית: אפקט הפרפר סרט בקולנוע: אתמול-איזה מין שורת 2 שיר ששמעת: ניגנתי-אימפריות נופלות לאט השיר שנתקע לך בראש: סרט של סקס-אינפקציה הדיסק שקנית: (קיבלתי) עברי לידר-זה לא אותו דבר הדיסק ששמעת: שייגעצ-משקאות חריפים (אני עובדת עליו בשיעורי גיטרה) האיש שהתקשרת אליו: בקו(ברק) מיי לאב
האיש שהתקשר אליך: ברק מיי לאב (בצהריים חח) תוכנית טלוויזיה שראית: שישי בגאון(אצל סבא וסבתא) איש שחשבת עליו: יובל-חח הקומיקס הזה פשוט מגניב,יובל
האם... את/ה דלוקה על מישהו: אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור,כל מקום חוץ מאיפה שאני עכשיו את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? חח את/ה אוהבת רכבות הרים: ברור,אחחח איזה כיפ היה באסטריקס! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: טורקיה,צרפת,בלגיה,הולנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: חופשי בעד (לא שאני מבצעת חח) עישון אצל בני עשרה: לא מפריע,אבל בכללי נגד (לא שזה ישנה משהו) נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני נוסעת,מישהו נוהג (שלא שתה) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא
תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: בערך כמה פעמים... היית מאוהבת: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כן,ממש לא מזמן התחרטת על דברים שעשית:משהו אחד דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: תפוז
ממתק: במבה סרט מצויר: שרק קורנפלקס: תלמה מסטיק: בזוקה צבע: תכלת יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: מה השאלה? תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שי (אחי) ראה אותך בוכה: כל מגמת תאטרון הלכת איתו לסרט: שישץ ומוריץ צעק עליך: אחי שלח לך אימייל: אבי
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? כן,פורים 1999 בכית בסרט? כן היית על במה? כן! חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: יאפ הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן,לא פעם דברים אהובים: שיר אהוב:אימפריות נופלות לאט אוכל אהוב:אמ.. תוכנית אהובה: סמולוויל,מגרש ביתי ספורט אהוב: חבל תחביב: לנגן בגיטרה שלי זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה,אין לי כוח. עיתון אהוב: ידיעות |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 23:39 תפוח או בננה? יחד כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? רגילה לאיסיקיו,אבל מסנג'ר זה אחלה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש אקורדים לשירים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת שישי אצל סבא סבתא תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא בדיוק רעש אחרון ששמעת? אחותי טרקה את הדלת ריח האחרון שהרחת? של אחי הקטן (אחחח
) זהו??

שישיץ

New member
קראתי ונהניתי!

יש כמה דברים שאנחנו צריכות להבהיר... נדבר על זה כאן? (אגב המעצר- זה כן היה מעצר! לפחות מבחינתי חחח)

שישיץ

New member
../images/Emo26.gif

"את/ה דלוקה על מישהו: אולי" "אי פעם בכית על בת: כן" "חשבת שאת\ה הולך למות? כן" "נשבר לך הלב: כן"
אז יש מלא דברים שאני לא יודעת הא..? מוזר לי...

רר שעמום.

שם: הדר פירסינג: בקרוב קעקועים:לא בקרוב..אבל מתישו גובה:1.60 מידת נעליים:4. צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 14 משקפיים? עוד מעט גשר? אין עבר פלילי: אין שפות:עברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:לא קראתי סרט מושכר שראית:לא השכרתי:X סרט בקולנוע:לא הייתי בקולנוע הרבה זמן שיר ששמעת:אבא עורך דין! לייב בארבי כפ"ס:D השיר שנתקע לך בראש:למאיה יש אקדח-כנסיית השכל הדיסק שקנית: דניאל סלומון-רבות הדרכים הדיסק ששמעת: נימרוד שיקלר-נציל את היום האיש שהתקשרת אליו:ליאת האיש שהתקשר אליך:איתמר תוכנית טלוויזיה שראית:י*ה*ורם גאון
איש שחשבת עליו:אפחד האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כה!! את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:2טורקיה,2צרפת,קפריסין[נחשב?],אנגליה,צרפת. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד ונגד להרוג אנשים:תלוי את מי
עישון אצל בני עשרה: בעד ונגד...זה החיים שלהם אז שיעשו מה שבראש שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד!! תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אוכל[?] ממתק: הכל! סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס:פינוקי בריאות עם הפקנים:p מסטיק:כל דבר,העיקר מסטיק! צבע: כחול,אדום,שחור. יום בשבוע:שישבת היום הכי לא מועדף:חמישי ג'לי: מה? תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף רולז!! בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:הכרית הלכת איתו לסרט: אפחד צעק עליך: אבא שלח לך אימייל:לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?:X נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?חחחחחחחח לא רצית להיות המין השני? כל הזמן. דברים אהובים: שיר אהוב:טו מאצ' אוכל אהוב:לאדעת תוכנית אהובה:לאדעת ספורט אהוב:יאקק תחביב:מוזיקה? זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן,סינרגיה,מוניקה סקס,איפה הילד..וכו' וכו'. עיתון אהוב:מוסף 7 לילות
|הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 00:20 תפוח או בננה?בננה!
כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?טלפון איזה ארוחה אחרונה אכלת?נישנושים:p תיכון או אוניברסיטה? שומדבר,בלעכס אתה משועמם/ת?אם לא,אז מה אני עושה כאן? רעש אחרון ששמעת?של השקית של הנשנושים:p ריח האחרון שהרחת?את הנשנושים:p וואו,זה היה מתיש.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני עונה =

שם: נעמה שיינמן פירסינג: אממ לא =( קעקועים: אבא לא מרשה לי עד גיל 18, אבל יהיה! גובה: 1.72 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: אמרו לי שבת 20 ומשו משקפיים? יש, רק לראייה מרחוק. גשר? היה בעבר וברוך שפטרנו עבר פלילי: אין שפות: אנגליץ, עברית, קצת ספרדית, קצת פורטוגזית, קצת ערבית, יידיש... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני עדיין קוראת את "חמדת" סרט מושכר שראית: "תפוס את הכריש" סרט בקולנוע: נראה לי ש"קרוב יותר" שיר ששמעת: papa roach-scars השיר שנתקע לך בראש: Papa Roach - Take Me הדיסק שקנית: אמממ "הלהיטים הגדולים של קורן" הדיסק ששמעת: דיסק שאני הכנתי.... האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי-אילן האיש שהתקשר אליך: נאלצת להגיד שוב שידיד שלי-אילן תוכנית טלוויזיה שראית: ראיתי את הסרט "פורסט גאמפ" איש שחשבת עליו: על מישו מסוייים... האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ניסיתי אז לאדעת את/ה רוצה עוד פירסינג: אני רוצה פירסניג. את/ה אוהבת רכבות הרים: יאפ! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי בפולין =) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא נוהגת אז למה לא לשתות? אם אני נוהגת אז ברור שלא שותים לפני שנוהגים! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אין תגובה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אכן אי פעם בכית על בן: אכן כן אי פעם שיקרת: כן, אבל לא הצליח לי במילא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לאדעת... נשבר לך הלב: המון =( שברת לבבות: נראה לי שאף פעם לא שברתי את הלב למישו נישקת בנות: אף פעם נישקת בנים: כנ"ל שכבת עם בנות: כנ"ל שכבת עם בנים: כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: כבר הפסקתי לספור התחרטת על דברים שעשית: המון... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין!!!! קורנפלקס: עוגי מסטיק: רק לא מנטה צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: למה הכוונה? תכשיט: עגילים, יש לי קופסאות מלאות בעגילים... חורף\קיץ: גם וגם בחדר: את הקיר שלי, כי מצויירת עליו פייה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: המשלחת בפולין ואחרי זה גם אמא נראה לי הלכת איתו לסרט: עם אמא צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חברה מהכיתה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אמממ כן... בכית בסרט? ברור היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לא לגמרי, רק במבחן אחד או שניים הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא!!! דברים אהובים: שיר אהוב: אין דבר כזה... אני אוהבת המון אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: אין דבר כזה, אוהבת המון ספורט אהוב: מה?! ספורט אהוב? אין חיה כזאת תחביב: לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: יותר מדי... עיתון אהוב: ראש 1!!!! |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 00:42 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אולי ללכת לראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ פרוסת לחם עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה? לא ניסיתי אוניברסיטה אז לא יכולה לבחור עדיין אתה משועמם/ת? כרגע? קצת רעש אחרון ששמעת? אני שומעת שירים כרגע, את אביב גפן ריח האחרון שהרחת? את הבושם שלי

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

יש המון תמונות אבל הן גדולות מדי בשביל תפוז ואני לא יודעת איך להקטין...

למעלה