שאלון

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifבאלך לשלוח לי במסנג'?

[email protected] תודה

ואני...

לכיפ שלכם. לקוח מפורום הרשמי של מוניקע. שם: ענבר. אבל אתם מוזמנים לקרוא לי ברנטל או הבהמה.:] פירסינג:
2 בגבה. קעקועים:
גובה: 1.70
מידת נעליים: 41.
צבע שיער: שחור. אחים/אחיות: 2 אחים. בת כמה את נראית: אומרים לי 16.. או אפילו 17... אבל, נו לא. משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: פילוח מסטיקים וגרעינים!! שפות: עברית.|עילגת| הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הממ לא אוהבת ספרים... סרט מושכר שראית: 50 דייטים ראשונים. סרט בקולנוע: הצלצול2 לפני יומיים!!!
שיר ששמעת: נאמר כבר הכל..אין לי מה להוסיף לזה.. מישהו שר לי את זה ומאז זה דבוק לי במוח בלאט השיר שנתקע לך בראש: שאלה אחת מעל.
הדיסק שקנית: נימרוד שיקלר- נציל את היום. הדיסק ששמעת: היהודים-אקוסטית. האיש שהתקשרת אליו: זמי..לשאול איפה היא.. האיש שהתקשר אליך: זמי..לשאול איפה אני.. תוכנית טלוויזיה שראית: 'השיר שלנו'
איש שחשבת עליו: ידיד שלי שאני הולכת לראות מחר, סתומרת היום, ב'יהודים'.
האם... את/ה דלוקה על מישהו: נופ. יצאתי מזה תודה לאל. אחרי שנה וחודש הגיע הזמן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אה-הא.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
בצד של השפה. את/ה אוהבת רכבות הרים:
כל-כך
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
צרפת-הולנד-בלגיה. טיול בת מצווה, והייתי בלי אף אחד מהמשפחה. ל-ב-ד! טיול מאורגן של בני 12-14. היה כ"כ טוב!!!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
יהודי לא מגרש יהודי!!! כי החיים זה בשטחים
אריאל
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא חושבת.. אי פעם בכית על בן:
כמו ילדה עומואית.:/ אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 1. אבל זה היה הדבר הכי חזק שהרגשתי בחיים שלי. נשבר לך הלב: מליוני פעמים,רק באהבה האחת הזאת. שברת לבבות: פחחח רק אני.. שנייה נישקת בנות: נוור. נישקת בנים: מממ 2? שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: 2-3 התחרטת על דברים שעשית: הו הו, פול. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: הופעה של היהודים ואוכל.
ממתק: במבה
סרט מצויר: פיטר פןןןן! או המומינים!! או הדרדסים!!! אררר קשה לי להחליט.. קורנפלקס: קוקו!!!!
מסטיק: מממ בננה.. צבע: אדום ושחור ביחד!
יום בשבוע: חוץ משישבת, אני מעדיפה את שלישי. מתחילים ב-11 ומסיימים ב-12 וחצי
היום הכי לא מועדף: שני! בלעעע.. ג'לי: קרם של נופררר
תכשיט: הצמידים של התרומות!
חורף\קיץ: ממממ כרגע ממש דורש לי קיץ! אבל כעיקרון אני מהאוהבי חורף! לא צריך לחשוף שומנים..חחח בחדר: הגיטרה! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: וואי, אנלא זוכרת!! הלכת איתו לסרט: זמי, נופר וספירמה! 'הצלצול2' ביום רביעי.. צעק עליך: אבא.:/ שלח לך אימייל: חברה קצת רחוקה.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
בטח. הופעת בציבור בפיג'מה? מסיבת פיג'מות בגיל 12-13? בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
רק לפני יומיים... הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה? פחחח ברור.. רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: אחד?? מה זה אחד?? לכו תזדיינו! לפעמים-'היהודים'. אוכל אהוב: פסטה עם הבהמות!! לביבות של אמא!! ספגטי בולונז!! זיוה של זמי! וטוסט של המרכז!
תוכנית אהובה: השיר שלנו רו-לאז
ספורט אהוב: כדורגל!! עד המוות הפועל!! תחביב: הופעות [היהודים,שייגעצ], משחקים [הפועל], צופים, חברות, גיטרה, מחשב. זמר/זמרת/להקה אהובים: 'היהודים'!!! תום וטיטי
עיתון אהוב: מעריב לנוער אבל גם את זה, עם המנוי, אני כבר בקושי קוראת... וסתם: מה השעה עכשיו? 03:25 ואני מותשת. תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? סתיו!! מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי!
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישוןןןן איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. אני גוועת! תיכון או אוניברסיטה? תיכון! איכ אוניברסיטה! אתה משועמם/ת? יותר עייפה.. רעש אחרון ששמעת? אבא צורח מלמטה. כרגע! ריח האחרון שהרחת? של הנקניקיות של הגרעפס של איליה. בעעע

JALULA2

New member
עונה:)

שם: מור פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: 1.57 מידת נעליים: 36 צבע שיער: ג'ינג'י (נוטה לאדום) אחים/אחיות: 3-אח ו-2 אחיות בת כמה את נראית: אמ...בגילי 16-17 משקפיים? אין גשר? היה ולא רוצה להזכר עבר פלילי: אין (בינתיים) שפות: עברית אנגלית ומבינה מרוקאית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:הנזיר שמכר את הפררי שלו סרט מושכר שראית: כנפיים שבורות סרט בקולנוע: הצלצול 2 שיר ששמעת: she will be loved-מרון 5 השיר שנתקע לך בראש: המאה השעשרים של היהודים הדיסק שקנית: מרון 5 הדיסק ששמעת: מרון 5 האיש שהתקשרת אליו: אחותי-הראל האיש שהתקשר אליך: דיאנה-חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: כולם אוהבים את רימונד:) איש שחשבת עליו: מיכאל האם... את/ה דלוקה על מישהו:אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר: ייאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:תלוי איזה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:3 פעמים בצרפת ו-2 בארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד.. להרוג אנשים: רצוי עישון אצל בני עשרה: כל אחד ישה מה שבראש שלו נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד.. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ייאפ אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת:יאפ אי פעם נעצרת: לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת: אם אפשר לקרוא לזה אהבה.. נשבר לך הלב:לא... שברת לבבות: לא שאני יודעת נישקת בנות: בלחי.. נישקת בנים: את חבר שלי שכבת עם בנות: לא! שכבת עם בנים:לא! השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:תמיד.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: יובל ממתק: שוקולד סרט מצויר:שרק קורנפלקס: רגיל מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:אמ...לא תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו לסרט:שני צעק עליך: אמא (ררר..) שלח לך אימייל: דיאנה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?בטח הופעת בציבור בפיג'מה?לא! בכית בסרט? כן-טיטאניק היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:המאה העשרים של היהודים אוכל אהוב:שוקולד תוכנית אהובה:טלנובלה בע"מ ספורט אהוב:אין תחביב:לשמוע מוזיקה ולנגן זמר/זמרת/להקה אהובים:מרון 5 היהודים שייגעצ ועוד.. עיתון אהוב:ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? עוד מעט 12 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנגן איזה ארוחה אחרונה אכלת?עוד מעט ארוחת צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת?בושם

Sheygets16

New member
../images/Emo2.gif

שם: נטע, נראה לי פירסינג: נזם נחשב? קעקועים: לא.. גובה: בטח איזה 1.60 :) מידת נעליים: 38 צבע שיער: הוא צבוע לשחור סיני אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: הא? משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: ממ.. אני בטוחה שיש ואני לא יודעת על זה =) שפות: עברית? הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ספר בספרות
סרט מושכר שראית: שמש נצחית בראש צלול סרט בקולנוע: הטינה שיר ששמעת: Jessica Simpson- Take my breath away השיר שנתקע לך בראש: מוקי - אלוהים הדיסק שקנית: אנערף.. אולי שוטי הנבואה הדיסק ששמעת: נציל את היום של נימרוד שיקלר האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי חח האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: טאצ' עליז לסטרייט שיעיז, אתמול :] איש שחשבת עליו: לא יצא לי עוד לחשוב הבוקר האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממ.. לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, הולנד. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: חח בעד עישון אצל בני עשרה: נגד, אבל אני מעשנת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד.. למה לא? :] תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: חח לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נקסט נשבר לך הלב: נקסט שברת לבבות: ממ.. לא יודעת נישקת בנות: הרבה פעמים חח נישקת בנים: גם ספרתי.. שכבת עם בנות: נקסט שכבת עם בנים: נקסט, מה השאלות החודרות האלה
השם שלך הופיע בעיתון: חחח כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אחלה ממתק: פסקזמן (?) סרט מצויר: שונאת סרטים מצוירים קורנפלקס: שוגי וכמה שיותר מסטיק: הקוקטיילים של מאסט צבע: שחור יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: הא? תכשיט: שונאת חורף\קיץ: חורףףף, שונאת שחם לי בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ממ.. סוד :] ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: אנערף.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן חח בכית בסרט? רק בארמגדון, כל פעם מחדש
היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: פעם אחת, היסטוריה, כיתה ז', טראומה לכל החיים. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? חחחח כ"כ לא דברים אהובים: שיר אהוב: נמרוד והבודדים - בורח אוכל אהוב: אין דבר כזה תוכנית אהובה: מתים במשרה חלקית
ספורט אהוב: לא יודעת ולא אכפת לי תחביב: נקסט זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ,נימרוד שיקלר,אבריל לאבין ;] עיתון אהוב: נקסט וסתם: מה השעה עכשיו? 12:25 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום (RED OR DEAD) סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי ג'חנון לפני 5 דק' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אחרת לא הייתי עושה את זה נכון? רעש אחרון ששמעת? מוזיקה נחשבת? ריח האחרון שהרחת? של הג'חנון חח

AristoCat

New member
עונה...../images/Emo119.gif

שם:
איטן פירסינג:
אין קעקועים:
יהיה אחד בקרוב גובה:
1.74 מידת נעליים:
39-40 צבע שיער:
שחור סיני אחים/אחיות:
אחות בת כמה את נראית:
16
משקפיים?
לפעמים ולפעמים עדשות גשר?
אין עבר פלילי:
חלילה שפות:
עברית,אנגלית,צרפתית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
"אבא עשיר ,אבא עני" סרט מושכר שראית:
"משפחת סופר על"
סרט בקולנוע:
לא זוכרת שיר ששמעת:
"ממעמקים"(-הפרוייקט על עידן רייכל) השיר שנתקע לך בראש:
"זוכרת את נובמבר"(-אין לי מושג מי שרה אותו) הדיסק שקנית:
מזמן לא קניתי הדיסק ששמעת:
"עכשיו מעונן"(-אביב גפן) האיש שהתקשרת אליו:
חברה האיש שהתקשר אליך:
חברה אחרת תוכנית טלוויזיה שראית:
"כולם אוהבים את ריימונד" איש שחשבת עליו:
לא יצא לי לחשוב עוד על אנשים היום האם... את/ה דלוקה על מישהו:
כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג:
לא את/ה אוהבת רכבות הרים:
לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, בארצות הברית,קנדה,קפריסין ומחר אני טסה לאיטליה
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
חצי חצי להרוג אנשים:
נגד עישון אצל בני עשרה:
נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:
נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
בעד תוכנית ההתנתקות של שרון:
בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
ממ..בטח כשרבתי עם חברה או משו... אי פעם בכית על בן:
נראה לי שכן אי פעם שיקרת:
כן אי פעם נעצרת:
לא כמה פעמים... היית מאוהבת:
לא הייתי נשבר לך הלב:
לא שברתי שברת לבבות:
אולי אחד... נישקת בנות:
לא נישקת בנים:
כן שכבת עם בנות:
לא שכבת עם בנים:
לא השם שלך הופיע בעיתון:
כן התחרטת על דברים שעשית:
כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
חתול(י) ממתק:
סוכריה על מקל סרט מצויר:
"מלך האריות" קורנפלקס:
כריות מסטיק:
אורביט צבע:
כחול יום בשבוע:
חמישי היום הכי לא מועדף:
ראשון ג'לי:
פיכס תכשיט:
שרשרת עם אות סינית חורף\קיץ:
סתיו בחדר:
מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני ראה אותך בוכה:
לא רואים אותי בוכה.. הלכת איתו לסרט:
חברות בטח צעק עליך:
אמא
שלח לך אימייל:
חברה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
כן הופעת בציבור בפיג'מה?
לא בכית בסרט?
כן היית על במה?
כן חשבת שאת\ה הולך למות?
לא נכשלת במקצוע?:
לא הורידו אותך כיתה?
לא הקפיצו אותך כיתה?
לא רצית להיות המין השני?
כן דברים אהובים: שיר אהוב:
אין אוכל אהוב:
סלט תוכנית אהובה:
"מגרס ביתי" ספורט אהוב:
כדור סל תחביב:
יש הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים:
יש הרבה עיתון אהוב:
העיתון של הבוקר וסתם: מה השעה עכשיו?
12:46 תפוח או בננה?
תפוח כחול או אדום?
כחול סתיו או אביב?
סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
לודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?
ערב תיכון או אוניברסיטה?
תיכון אתה משועמם/ת?
כרגע
לא רעש אחרון ששמעת?
מקלדת ריח האחרון שהרחת?
סבון

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifקניתי פלאפון חדשש../images/Emo6.gif מאגניב!

עם מצלמה |מצלמה| ייאיי כיפלי! [אותו מספר] שם:
גלי פירסינג:
אין
קעקועים:
אין גובה:
1.65 מידת נעליים:
39-40 צבע שיער:
שחור סיני אחים/אחיות:
אחות בת כמה את נראית:
בד"כ אומרים לי שאני נראית בת 17/18/19 משקפיים?
מעדיפה ת'עדשות גשר?
אין עבר פלילי:
אין שפות:
עברית, אנגלית, מבינה ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
אני קוראת עכשיו את יומני הנסיכה באנגלית סרט מושכר שראית:
מממ.."שחקי אותה מותק" סרט בקולנוע:
|יומנה של בריג'יט ג'ונס 2" שיר ששמעת:
שומעת עכשיו את Lostprophets - "A Milion Miles" השיר שנתקע לך בראש:
שירי מימון - Lostprophets - "Lat Trian Home" הדיסק שקנית:
עברי לידר / "זה לא אותו דבר" [כמה זמן לא שמעתי אותו
] הדיסק ששמעת:
דיסק שצרבתי האיש שהתקשרת אליו:
מממ...אחותי האיש שהתקשר אליך:
אחותי תוכנית טלוויזיה שראית:
בלאגן איש שחשבת עליו:
ממ...לא'דעת.. האם... את/ה דלוקה על מישהו:
מתשדלת לשכוח אותו..
אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
כע את/ה רוצה עוד פירסינג:
אינלי! ואני רוצה! את/ה אוהבת רכבות הרים:
לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
מצריים
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
ממ, לא'דעת, אני רק יודעת שלי אישית היו הרבה בעיות עם זה
להרוג אנשים:
בעיקרון אני נגד זה. עישון אצל בני עשרה:
נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:
נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
אם טוב להם...שיהיה להם בכיף. תוכנית ההתנתקות של שרון:
מממ...בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
כע..כשרבתי עם חברה טובה אי פעם בכית על בן:
כע
אי פעם שיקרת:
כע אי פעם נעצרת:
לא כמה פעמים... היית מאוהבת:
פעם אחת/פעמיים.. נשבר לך הלב:
הרבההה.. שברת לבבות:
פעמיים נראלי..אולי שלוש.. נישקת בנות:
0 [כאילו, רק בלחי] נישקת בנים:
ממש נשיקה? אף פעם.. שכבת עם בנות:|קדימהאף פעם שכבת עם בנים:
אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:
ממ, לא'דעת התחרטת על דברים שעשית:
הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
סבבה ממתק:
טעמי סרט מצויר:
כל הסרטים של דיסני קורנפלקס:
כרגע "עוגי שוקו".. זה בתקופות אצלי
מסטיק:
אורביט צבע:
שחור, תכלת, אדום יום בשבוע:
שישבת היום הכי לא מועדף:
שלישי, חמישי ג'לי:
הא?! תכשיט:
הכל! חורף\קיץ:
אביב בחדר:
המערכת, טי.וי, מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני ראה אותך בוכה:
מממ...חברה. הלכת איתו לסרט:
אמא ואחותי צעק עליך:
לא צעק, התעצבן שאני כל החיים במחשב-אבא
שלח לך אימייל:
ממ...אנ'לא מתכתבת באי מייל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
נראלי שכע הופעת בציבור בפיג'מה?
בפורים כשהייתי קטנה והתחפשתי לתינוקת
בכית בסרט?
ברור היית על במה?
כע חשבת שאת\ה הולך למות?
כע נכשלת במקצוע?:
חחחחח...כע! [טוב, זה לא כלכך מצחיק..
] הורידו אותך כיתה?
עוד לא
הקפיצו אותך כיתה?
חחח לא רצית להיות המין השני?
ממ לא נראלי דברים אהובים: שיר אהוב:
New Found Glory / "Over The Head, Below The Knees" [יש עוד מלא..פשוט אני שומעת אתזה כרגע] אוכל אהוב:
אבטיח תוכנית אהובה:
הרבה ספורט אהוב:
ריקוד תחביב:
לישום, לשמוע מוזיקה.. זמר/זמרת/להקה אהובים:
הרבה... יש רשימה בבלוג
עיתון אהוב:
ראש 1[?!] וסתם: מה השעה עכשיו?
14:12 תפוח או בננה?
תלוי מתי כחול או אדום?
אדום סתיו או אביב?
אביב מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג' מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
לסיים ת'עבודה המזדיינת בשל"ח איזה ארוחה אחרונה אכלת?
קורנפלקס ["ארוחה"] תיכון או אוניברסיטה?
לא זה ולא זה! אתה משועמם/ת?
כרגע לא רעש אחרון ששמעת?
מים ריח האחרון שהרחת?
אוכל שאבא מכין

הע

שם: בן פירסינג: רק באוזן קעקועים: לא גובה: 1.63 נבערך מידת נעליים: 42-43 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בן כמה אתה נראה: 13:p משקפיים? לא גשר? עוד מעט עבר פלילי: מה איתו? שפות: אנגלית, עברית ומבין צרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המאהב, א.ב. יהושוע סרט מושכר שראית: טרמינל סרט בקולנוע: פגוש את הפוקרס שיר ששמעת: בתי קפה/עברי לידר השיר שנתקע לך בראש: אפס/שירותי בנות הדיסק שקנית: האנשים החדשים, יותר טוב כלום מכמעט/עברי לידר, לזוז/הדג נחש הדיסק ששמעת: עברי לידר-האנשים החדשים האיש שהתקשרת אליו: משה האיש שהתקשר אליך: משה תוכנית טלוויזיה שראית: דרך המוזיקה איש שחשבת עליו: הרבה אנשים האם... את/ה דלוקה על מישהו: עכשיו לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלי : כע למרות שזה מוי מבאס את/ה רוצה עוד פירסינג: כע את/ה אוהבת רכבות הרים:כע את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כע גרתי עד גיל 7 בארה"ב, וקנדה, והייתי במקיסקו, צרפת,הולנד,תאילנד, בורמה,קניה,טנזניה וזהו בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כע אבל קשה לאללה להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: לא חחח אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: לוזוכר הרבה נישקת בנים:
שכבת עם בנות: 0
שכבת עם בנים: בעעעעע
השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סבבע ממתק: טווינקי סרט מצויר: :p קורנפלקס: יש הרבה מסטיק: בזוקה צבע: ורוד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון,שני,שלישי,רביעי, חמישי ג'לי: ? תכשיט: חורף\קיץ: קיץ
בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אפחד הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: אפחד שלח לך אימייל: איגוד הבייסבול האמריקאי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לפני הרבה זמן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחחחח בכית בסרט? חחחח היית על במה?כע אתמול בערב
חשבת שאת\ה הולך למות? לוזוכקר נכשלת במקצוע?: חחחחח כל הזמן הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: ניו יורק רפיח/ יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר אוכל אהוב: יש הרבה תוכנית אהובה: שנות ה-70, החיים זה לא הכל, כולם אוהבים את ריימונד ספורט אהוב: בייסבול
תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ כמובן, ועברי לידר עיתון אהוב: ידיעות |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 1:32 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לויודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כע רעש אחרון ששמעת? הטלוויזה ריח האחרון שהרחת?העשן שנדבסק לחולצה שלי מאתמו

../images/Emo121.gifהיה מעולה אתמול בבארבי!

שם:
שי גרבר פירסינג:
קעקועים:
גובה:
מטר 50 ומשו. מידת נעליים:
6 אמריקקי (או 40 אירופאי) צבע שיער:
שחור אחים/אחיות:
אח, חייל בת כמה את נראית:
14? משקפיים?
רק למחשב/טלוויזיה גשר?
עבר פלילי:
אממ 3 תלונות במשטרה.. אבל בסוף ויתרו לי על תיק |מלאך| שפות:
עברית+קצת אנגלית.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן סרט מושכר שראית:
שנים שלא השכרתי סרט, לא זוכר. סרט בקולנוע:
כנ"ל שיר ששמעת:
כרגע-גניבה (בגרסת האנפלגד)/היהודים השיר שנתקע לך בראש:
מושיק מכונת תופים הדיסק שקנית:
לעצמי Sleeping Whith Ghosts/Placebo, ולידידה שלי קניתי את יומן מסע/אביב גפן. הדיסק ששמעת:
עדיין שומע, האנפלגד II/היהודים האיש שהתקשרת אליו:
חבר שלי.. האיש שהתקשר אליך:
ידידה תוכנית טלוויזיה שראית:
רואה חלקית עכשיו, מכושפות איש שחשבת עליו:
חבר שלי (שאמור לבוא עוד מעט
) האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
אין לי.. אז עוד אחד?
את/ה אוהבת רכבות הרים:
לפעמים.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
תאילנד, בלגיה, הולנד (גרתי שם שנתיים), צרפת, תורכיה/יוון/קפריסין-אותו שיט
, ו..נראה לי שזהו.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
תלוי.. להרוג אנשים:
תלוי את מי ולמה עישון אצל בני עשרה:
שוב תלוי.. אם זה בא מרצון להיות מגניב אז אני ממש נגד, אבל אם זה בשביל לנסות או כי באמת אוהבים את זה אז כן נסיעה במכונית אחרי ששתית:
כל עוד אתה לא נוהג
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כן, זה שיש להם נטיות "לא שיגרתיות" זה לא שולל מהם זכויות. תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
מה הכוונה? אי פעם בכית על בן:
כנ"ל אי פעם שיקרת:
ברור אי פעם נעצרת:
לא.. כמה פעמים... היית מאוהבת:
לא זוכר, לא הרבה נשבר לך הלב:
גם.. שברת לבבות:
לא נראה לי שזה קרה נישקת בנות:
אני גם אמור לספור דברים כאלה
נישקת בנים:
על הלחי? פעמיים חחח לא סתם. שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
על המיטה? הרבה! חחח השם שלך הופיע בעיתון:
אף פעם התחרטת על דברים שעשית:
אוי הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
בירה (היינקן) סתם משו שעלה לי בראש עכשיו חח ממתק:
אממ שוקולד "מילקה" לבן! סרט מצויר:
טום וג'רי! קורנפלקס:
פרוסטד צ'יריוס מסטיק:
מנטה, רגיל צבע:
שחור-כחול-אדום יום בשבוע:
ראשון היום הכי לא מועדף:
שני נראה לי ג'לי:
תכשיט:
צמיד נחשב? חורף\קיץ:
חורף!! בחדר:
חפץ כאילו? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני או הכלבה שלי אם היא נחשבת איש.. ראה אותך בוכה:
וואי לא זוכר הלכת איתו לסרט:
ש-נים שלא עשיתי את זה חח צעק עליך:
אבא
שלח לך אימייל:
דוד שלי (אם לא מחשיבים הודעות ספאם) האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
לא נראה לי הופעת בציבור בפיג'מה?
אממ לא הופעתי.. בכית בסרט?
לא נראה לי היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב:
משוגע/אביב גפן אוכל אהוב:
תאילנדי/סיני תוכנית אהובה:
אין ספורט אהוב:
באולינג נחשב ספורט? תחביב:
באולינג/גיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים:
אני לא יתחיל לפרט.. עיתון אהוב:
אין |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?
16:36 תפוח או בננה?
בננה! כחול או אדום?
תלוי בגוון חח סתיו או אביב?
סתיו! מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג'ר! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
אולי אני ילך לחבר איזה ארוחה אחרונה אכלת?
צהריים.. תיכון או אוניברסיטה?
בי"ס יסודי אתה משועמם/ת?
כרגע? קצת רעש אחרון ששמעת?
אם מוסיקה זה רעש אז את השכבת אותי בעשר/אביב גפן ריח האחרון שהרחת?
בושם..

../images/Emo11.gif

שם: שירן פירסינג: בקרוב קעקועים: בקרוב גובה: 157:( מידת נעליים: 37 צבע שיער: ג'ינג'י עם פסים בלונדיני אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 17 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:החטא ועונשו...אני באמצע סרט מושכר שראית: שחקי אותה מותק סרט בקולנוע: אפקט הפרפר שיר ששמעת: האם להיות בך מאוהב השיר שנתקע לך בראש: רבות הדרכים הדיסק שקנית: עברי לידר- זה לא אותו דבר הדיסק ששמעת: אביב גפן 3 האיש שהתקשרת אליו: רותם האיש שהתקשר אליך: רותם תוכנית טלוויזיה שראית: טאצ' עליז לסטרייט שיעיז
איש שחשבת עליו: אוהד האם... את/ה דלוקה על מישהו: יס את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה פירסינג את/ה אוהבת רכבות הרים:מאודד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כה...צרפת אנגליה וקיסריה
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעיקרון נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: כל אחד ומה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אין לי בעיה עם זה..שוב כל אחד ומה שטוב לו תוכנית ההתנתקות של שרון: בעדדד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כה נשבר לך הלב: כה שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: כה שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:כה השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אביב ממתק: שוקולד סרט מצויר:דרדסים קורנפלקס: מסטיק: צבע: שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אימא ראה אותך בוכה:חברה שלי הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אימא:( שלח לך אימייל: קסטרו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?חחחח כן בכית בסרט? בטח היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב:האם להיות בך מאוהב אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:ארצ נהדרת ספורט אהוב:
מזה ספורט אהוב תחביב:לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן עיתון אהוב:ידיעות אחרונות?!?! |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 19:46 תפוח או בננה?בנהה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?מאוד רעש אחרון ששמעת? אביב צועק אנחנו דור מזויין ריח האחרון שהרחת?הוגו בוס של אבא

אה.. אני כמובן :]

שם: רותם פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.56 או משו מידת נעליים: 38 וחצי צבע שיער: הוא משנה צבעים [קסם.] פעם בהיא ופעם כהה. אחים/אחיות: 3 בנים קטנים בת כמה את נראית: פעם אמרו לי 11 אבל הייתי 13 :( משקפיים? חרא גשר? לא עבר פלילי:אמ. יש:] שפות: ספרדית קצת מסבאשלי. אנגלית. וטאוילה בערבית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:אמ... קראתי לאח שלי את מלך האריות :] סרט מושכר שראית: אמ.. לא זוכרת סרט בקולנוע: אה. נו. שיט לא זוכרת. שיר ששמעת: אנה איפה ג'וש השיר שנתקע לך בראש: כתבתי :] במת!!! הדיסק שקנית: היהודים. הדיסק ששמעת: שייגעצ. האיש שהתקשרת אליו: גל האיש שהתקשר אליך: סתיו תוכנית טלוויזיה שראית: אחיות משו איש שחשבת עליו: אמ...? האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן מאוד. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא נראה לי :\ את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד לא. רוצה כן. את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:בתורכיה,בהולנד בגרמניה באוסטריה באיטליה ובשוייץ. אה וירדן :p בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי את מי... עישון אצל בני עשרה: בעיה של מי שמעשן נסיעה במכונית אחרי ששתית: כנל מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד!!! תוכנית ההתנתקות של שרון: אין לי מושג באמת... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן נו חברה... אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן יצא. אי פעם נעצרת: עלידי השומר של המושב... כמה פעמים... היית מאוהבת: לא במת הייתי. נשבר לך הלב: לא. שברת לבבות: לא אני לא חושבת שזה קרה נישקת בנות: לא נישקתי נישקת בנים: :ם שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:כן אני בטוחה מתישו נאי זוכרת... התחרטת על דברים שעשית:הרבה אני חושבת דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זונע. ממתק: שוקולד :] סרט מצויר: אמ... לויודעת קורנפלקס: כריות מסטיק: GUM צבע: ירוק זוהר יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: מה? תכשיט: שרשרת תוף חורף\קיץ: קיץ בחדר: יש מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: יעל נרדמה.. ראה אותך בוכה: חח יעל אלדד ואלמוג ו.. אור ושחר.. אבל גם באותו זמן גם צחקתי... ירד לי המווון דם. הלכת איתו לסרט: אור צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: עדי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?אמ.. כן מצחיק היה בכית בסרט? לא היית על במה? הרבה חשבת שאת\ה הולך למות? לא.. נכשלת במקצוע?:כן הרבה... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?קצת דברים אהובים: שיר אהוב:הרבה אוכל אהוב:שוקולד וסטייק תוכנית אהובה:אמ. לויודעת ספורט אהוב:דיבור תחביב:אמ... לצחוק? חח לויודעת זמר/זמרת/להקה אהובים:שייגעצ! עיתון אהוב:מזה אני מנויה לראש 1.. אבל חוץ מהכתבות שלנעמה הוא לא משו :] |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?21:09 תקראו בצד של ההודעה... תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסמג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמ... להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב. סטייק ואז כריות תיכון או אוניברסיטה? תיכון... אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? אמא צועקת על אח ריח האחרון שהרחת? עזבו את זה... אה? זיהו?

תות15

New member
בלהבלה

שם: עדי פירסינג: עגיל באוזן קעקועים: נוופ גובה: 170 וקצת מידת נעליים: 42 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3, אח קטן ושתי אחיות תאומות בת כמה את נראית: לוידע משקפיים? יש..אבל עדשות כמעט כל הזמן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית מחורטטת, וקללות בערבית, ועברית כמובן הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "הנעלמים" סרט מושכר שראית: לוזוכר סרט בקולנוע: גם לוזוכר שיר ששמעת: אין לי אויר השיר שנתקע לך בראש: "סרט של סקס" של אינפקציה הדיסק שקנית: אני לא קונה בדרך כלל..וזה דווקא בגלל שאני עצלן הדיסק ששמעת: עכשיו "משקאות חריפים" האיש שהתקשרת אליו: מעין ידידה שלי האיש שהתקשר אליך: גלעד הראשג"ד שלי באיזה טיול בצופים..לומשנה תוכנית טלוויזיה שראית: לוזוכר איש שחשבת עליו: אחת שהייתה איתי בטיול לפני המון זמן האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: נחמד..זהו את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא נגד..אבל זה קצת קשה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיפ תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: לא בטוח בקשר לזה שברת לבבות: לוידע נישקת בנות: פעמים? פוווף לוידע..התנשקתי עם 3 בנות נישקת בנים: לא תודה שכבת עם בנות: עדיין לא שכבת עם בנים: הממ. השם שלך הופיע בעיתון: הופיע בעיתון המקומי איזה פעם פעמיים התחרטת על דברים שעשית: לא זוכר..אבל לא הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: טופי ורוד כזה ארוך סרט מצויר: ממ היפיהפיהיהפה והיחפן קורנפלקס: קלוגס מסטיק: אייר וואיס צבע: כתום\סגול יום בשבוע: וואלה לוידע היום הכי לא מועדף: לוידע ג'לי: ג'לי? תכשיט: נעע עזבו חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא בכיתי די הרבה זמן..ועם זה קורה אז זה בדרך כלל לא ליד אנשים הלכת איתו לסרט: לא זוכר מתי הלכתי לסרט בכלל צעק עליך: אורטל גואטה, עוזר לכם? לכלכתי לה סווטצ'ר ב-180 שקל עם פיח של מדורה שלח לך אימייל: חבר שלי אביאל האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: בתעודה לא..במבחן כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: כלמיני אוכל אהוב: לזניה תוכנית אהובה: סמולוויל ספורט אהוב: כדוריד..למרות שזה כואב באצבעות תחביב: צופים זמר/זמרת/להקה אהובים: מוניקה סקס עיתון אהוב: מעריב וסתם: מה השעה עכשיו? עשר ו-7 דקות תפוח או בננה? תלוי במצב רוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ביד..סתם אממ תרגילים במתמטיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת? מקדונלדס תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? שירים ריח האחרון שהרחת? לוידע

למעלה