שאלון

אסנת!!!../images/Emo24.gif

או ברוכה הבאה לפורום תהני פה

rebel girl

New member
אני!אני!

רמת הסקסיות שלו-9.5 (מייקי ואיי קיבל 10/10 !!!! אוי שעקסי שכמוהו) מה היתי שופכת עליו-את עצמי

helenas

New member
עונה

-לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא?6 -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות?20 -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות:צ'ילי חריף

I LOVE M5

New member
משעעעעעעעעעעמם לי

לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? 4 -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? לא הייתי משלמתת -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות: מים קפואים עם מלא קרחחחחחחחח

TiNiErBeiL

New member
עונההה..

לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? 12.. חחח.. כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? אממ... אין לי מושג.. -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות: לא הייתי זורקת כלום!! הייתי מדביקה לו נשיקה לוהטת..
חחח..

talitook

New member
עונה

-לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? 3 -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? עד 30 שקל -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות: ביצים, זה הכי כיף!!!

עונה

רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? 100(הוא פשוט כזה שקסי סקסי -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? 20 אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות:הייתי שופכת עליו את עצמי הוא כזה בונבון

sapi1212

New member
עונה

-לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? 7.5 -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? כמה שצריך -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות: מים או חלב...

GreeNevo

New member
שלי..

-לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא?8 -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות?10 אגורות במקרה הטוב -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות:חומצה ? חחח

חסבי

New member
שאלון מגעיל

-לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? מתחת לאפס...היא המון מתחת למינוס -כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? 0 אגורות -אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה, פרסות: הייתי יורד אליו ונותן לו מכות

ketas

New member
אני עונה ../images/Emo6.gif

לפי דעתכם רמת הסקסיות של בילי מ1-10 היא? 11 חהחה
כמה היית\ה מוכנ\ה לשלם כדי לראות את בילי שובר גיטרה על הריצפה בשיא הקשיחות? היות ואין לי תקציב לגמרי בילי יטרך להיות נחמד ושבור אותה בחינם אם בילי היה שם לך סרנדהה [או איך שלא כותבים] היית\ה שופך עליו:ביצים, חלב, מים, קקי של פרה? הבה נבחן את האפשריות: קקי של פרה זה רע מידי, מים זה מצרך יקר במדינתינו, ביצים זה כואב, אז מסתבר שחלב

למעלה