שאלון!!

rebel girl

New member
לספיר...על התרגום...

נכנסתי למורפיקס והמילה FAGE זה הומוסקסואל וכנראה בגלל זה יש צנזורה בשיר בקטע הזה (בקליפ כמובן), אבל איך דה פאק זה קשור לשיר?! "להרוג את כל ההומואים שלא מסכימים"...? אה וזה לא תיק פלסטיק יותר מתאים שקית פלסטיק (יאני שקיות הניילון שאנחנו לוקחים בהן אוכל לביצפר כההורים לא נותנים כסף לקנות צ'יפס בבצפר) וזה גם יותר קשור לבית כי הוא בעצם אומר שם שיש סמרטוט שעטוף מסביב להישגי האנושות,והוא אומר את זה בציניות ,ואז הוא גם מאשר את זה,שיש שקית ניילון על אנדרטה. בבית השני זה: שמעו את הכלבים נובחים ללא מטרה, להמנון הקרוי "גורל וייסורים" התחננות.החברה הפסידה במלחמה היום. אקיצר ישבתי עכשיו ותרגמתי מהתחלה אני אשלח לך באייסי את הליטושים לתרגום שלך....

BlueBeIl

New member
פאגס יענו מתרוממים, סתם הומואים,

סיסיים, את יודעת. כאילו "לא גברים מספיק בשביל להסכים"

ADCMAN

New member
זה התבאטות פאשיסטית

שהמון בחורים רפובליקנית משתמשים בה...

rebel girl

New member
תגיד...

איך אתה מצליח להפוך כל דבר שזז בעולם הזה למשהו נאצי/פשיסטי/סדיסטי/מזוכיסטי/אנטי-סוציאליסטי? אפילו אם אני אפתח אוקספורד אני לא אצליח לעשות את זה!

ADCMAN

New member
נו באמת

"להרוג את כל ההומאים של מסכימים" את צודקת, זה משפט נורא דמוקרטי, להרוג את כל מי שלא מסכים בדעותך רק שתדעי שבמשפט הזה בילי מדמה את בוש לדיקטטור(סטאלין למשל הרג את כל מי שפתח פה עליו,וגם אנשים שהיו בטובתו) וגם "ההומאים": הומופוביה הוא דבר שמאוד נפוץ בצד הימני של הדעות הפוליטויות(גם בארץ). אז יאללה. פעם הבאה תנסי להבין לבד לפני שאתה מבינה

חיחיחי את מוזמנת לשלוח גם לי :p

לכל מי שיש תירגום של שיר כלשהו מהדיסק א"א שילשח לי בקשה לאיציק [<אי סי] : 284989193 כי אני רוצה לפרש את כל השירים ולהראות להורים שלי שזה יוצר סיפור חינוכי!!! חחח... וגם כי סתם.. אז בבקשהההההההה למי שיש... אל תתעצלו... זה שנייה להוסיף אותי ולשלוח לי.. אם תרצו אתם יכולים אחר כך גם למחוק אותי :p

sapirush1

New member
כשיהיה לי זמן

אני ימשיך עם התרגומים והפעם אני לא מעלה אותם לפני שאני עוברת עליהם שוב! כי בהתחלה תמיד יש טעויות שאחר כך אני שמה לב אליהם בהקשר של כל המשפט

noagdfan

New member
ממממ...

אף אחד לא עונה לי..אז אני אהיה ראשונה. השיר הכי אהוב עליי הוא Hitching A Ride. אני מטורפת עליו, שיר מחרפן לאללה! לתופף אותו זה הדבר הכי כיף בעולם!!!

קשה לענות..../images/Emo163.gif

אני אוהבת בעיקרון את כל אינסומניאק, בלי יוצאים מהכלל, וגם את כל אינטרנשיונאל סופרהיטס. ב-ל-י יוצאים מהכלל.
[Insomniac, Internetional Superhits!]

noagdfan

New member
דירוג אלבומים לפי עדיפות:

1)American Idiot 2)Dookie 3)International Superhits 4)Insomniac 5)Kerplunk 6)Warning & Nimrod 7)1,039 Smoothed Out Slappy Hour 8)Shenanigans damn, זה היה קשה... קשה לדרג. כל הדיסקים שלהם ממש טובים. גם השניים הראשונים, הלא מפורסמים.

noagdfan

New member
חחחחחחחחחחחחח

וואי, שיר קרוע!!!!! מזה מצחיק! מישהו פה חרמן אני רואה...

למעלה