אני../images/Emo13.gif
מה השעה עכשיו: לפי השעון הלא מכוון שלי במחשב- 21:32. כיתה: ט מצליח בביצפר: מאוט
מזל: דגים מידת נעליים: 39 גובה: 1.70 צבע שיער: חום ערמוני (לפי צבעי שיער בסופרפארם
) צבעת פעם את השיער: חימצנתי כמה פעמים. באיזה צבע: בלונד. פירסינג: באפ. קעקועים: אין. מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: כן. בשטן: הממ..לפעמים. בשלום: AMEN. יש לך גשר: היה. עכשיו פלטה. יש לך משקפיים/עדשות מגע: עוד מעט עדשות. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אינלי מושג, באמאצ'לי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אדריאן ארמסטרונג.
האם אתה חושב שאתה חוצפן: מאוד!! מה דעתך על רכבת: WTF?? כוסית. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן. אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכפ. הבנאדם הכי חתיך: ילד מהשכבה שלי
חח סתאם- בילי ג'ו ארמסטרונג. הכי מוזר: אני. הכי נשמה: אני
חיה אהובה: כלב. תכונה טובה שלך: אני סיון. חח ואני ממשפחת מסנג'רסקי. תכונה רעה: לפעמין אני יכולה להיות זונע. קור או חום: קור. לישון או לקום: לישוןןןןן קרמבו וניל או שוקו: מוקה.
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הממ..הולידיי של גרין דיי ואינלי מושג למה.=/ הדברים האחרונים שעשית:לעסתי מסטיק, ראיתי טלווזייה, והתבטלתי כל היום. סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: לא זוכרת. שיר ששמעת: basket case של גרין דיי. השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל. דיסק שקנית: צורבת.
*לא לסקול* הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! הממ..א"א של גרין דיי. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי סיון. האיש שהתקשר אלייך: חברה שלי סיון.
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: קוראת לאבא שיבוא לכסות אותי
את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את אחי
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: דג. חולה על דגים. תחביבים: הממ..לא ממש יש. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, קצת רוסית וקווקזית וערבית. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום. רגיש לדיגדוגים: מאוד!!! מה הדבר הכי חשוב לך? אחצ'לי. ממה אתה הכי פוחד: שיקרה משו לאחצ'לי. הפנטזיה שלך: לפגוש את בילי ג'ו ארמסטרונג. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כמה שאני עייפה.. המקום האהוב על חופשה: ארה"ב. טעם גלידה אהוב: שוקולד. ממתק אהוב: סקיטלס [[שלא מייצרים בארץ
]] חטיף אהוב: במבה וביסלי. שיעור: גיטרה. חג: פסח. צבע: ירוק, שחור ואדום. שם לבת: נטלי. שם לבן: תום. תוכנית אהובה בטלויזיה: יש מלאאא דיסק אהוב: דוקי של גרין דיי משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אחצ'לי
מגזין: אין. מכונית: אין.
סרט לועזי אהוב ולמה? chasing liberity כי הוא יאפהה סרט ישראלי אהוב ולמה? אין.
מילה אהובה: סוווו לייק מושי מושלמייי חח סתאם איחחח
ספציפי. כי זה כפ לומר
קבוצת ספורט אהובה: למי אכפת?? חודש אהוב: פברואר [[יומולדת שלי]] שחקנית אהובה: לא זוכרת. שחקן אהוב: לא זוכרת. אתר אהוב: www.XXX.co.il חחח סתם לאדעת
תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: ממ"ד. ההופעה הכי טובה שראיתי: לא זוכרת. תוספת לפיצה: זיתים שחורים
ארץ: ישראל וגם כלל ארה"ב! עיר: חיפה אגם: רודברג חחח סתם
כנרת.
ים: התיכון.
ריח: אני אלרגית לריחות.
רעש: הראשש
אוניברסיטה: טכניון
בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי איזה
עישון אצל בני עשרה: נייטראלית. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: לא. בכית: לא. צחקת: קצת. גרמת למישהו לצחוק: נראהלי
קנית משהו: נופ. יומשבת, אנשים! הסתפרת: חס וחלילה!! מגדלת שיער כבר איזה 5 שנים!
הרגשת טיפש: תמיד.
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: נופ. האם איי פעם?.... עישנת: נופ. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: נופ. שיחקת מונופול: בוודאי! כל יום!!
נישקת מישו : כן. התגעגעת למישהו: אכן. בכית בסרט: בוודאי. חשבת שאת הולכת למות: כן. נכשלת במקצוע: פעם אחת! רצית להיות המין השני: נופ. התחרטת על דברים שעשית: יאפ. עשית אמבטית קצף: יאפ!
הייתה לך תאונת דרכים: להורים שלי אתמול=/ רכבת על פיל: נופ. נשארת ער כל הלילה: יאפ! פחדת מהחושך: קצת. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: נופ. נידפקתתם?: כן!!
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן. חברותי: כן. אהוב: מקווה.. דואג: כן. חמוד: לא! אני חמודה
כחול או אדום: אדום. תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: הממ.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל..פיכס סנדל. טלויזיה או מחשב: שניהם.
הראל סקעת או מויאל: בלעעע
כוכב נולד 1 או 2: בלעעעע פרוייקט וואי 1 או 2? בלעעעעעעע מה השעה עכשיו: 21:51. שעון לא מכוון.=/ פיייייייייייי זה היה ארוווווווווווווווך!!!!