שאלון!

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo12.gif חחחח מה אני עוד יכולה לשמוע?

חוץ מכל יום בבצפר את "קול גלים?"

big green smile

New member
אני../images/Emo13.gif

מה השעה עכשיו: לפי השעון הלא מכוון שלי במחשב- 21:32. כיתה: ט מצליח בביצפר: מאוט:) מזל: דגים מידת נעליים: 39 גובה: 1.70 צבע שיער: חום ערמוני (לפי צבעי שיער בסופרפארם
) צבעת פעם את השיער: חימצנתי כמה פעמים. באיזה צבע: בלונד. פירסינג: באפ. קעקועים: אין. מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: כן. בשטן: הממ..לפעמים. בשלום: AMEN. יש לך גשר: היה. עכשיו פלטה. יש לך משקפיים/עדשות מגע: עוד מעט עדשות. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אינלי מושג, באמאצ'לי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אדריאן ארמסטרונג.
האם אתה חושב שאתה חוצפן: מאוד!! מה דעתך על רכבת: WTF?? כוסית. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן. אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכפ. הבנאדם הכי חתיך: ילד מהשכבה שלי
חח סתאם- בילי ג'ו ארמסטרונג. הכי מוזר: אני. הכי נשמה: אני
חיה אהובה: כלב. תכונה טובה שלך: אני סיון. חח ואני ממשפחת מסנג'רסקי. תכונה רעה: לפעמין אני יכולה להיות זונע. קור או חום: קור. לישון או לקום: לישוןןןןן קרמבו וניל או שוקו: מוקה.
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הממ..הולידיי של גרין דיי ואינלי מושג למה.=/ הדברים האחרונים שעשית:לעסתי מסטיק, ראיתי טלווזייה, והתבטלתי כל היום. סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: לא זוכרת. שיר ששמעת: basket case של גרין דיי. השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל. דיסק שקנית: צורבת.
*לא לסקול* הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! הממ..א"א של גרין דיי. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי סיון. האיש שהתקשר אלייך: חברה שלי סיון.
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: קוראת לאבא שיבוא לכסות אותי
את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את אחי:) אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: דג. חולה על דגים. תחביבים: הממ..לא ממש יש. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, קצת רוסית וקווקזית וערבית. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום. רגיש לדיגדוגים: מאוד!!! מה הדבר הכי חשוב לך? אחצ'לי. ממה אתה הכי פוחד: שיקרה משו לאחצ'לי. הפנטזיה שלך: לפגוש את בילי ג'ו ארמסטרונג. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כמה שאני עייפה.. המקום האהוב על חופשה: ארה"ב. טעם גלידה אהוב: שוקולד. ממתק אהוב: סקיטלס [[שלא מייצרים בארץ
]] חטיף אהוב: במבה וביסלי. שיעור: גיטרה. חג: פסח. צבע: ירוק, שחור ואדום. שם לבת: נטלי. שם לבן: תום. תוכנית אהובה בטלויזיה: יש מלאאא דיסק אהוב: דוקי של גרין דיי משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אחצ'לי
מגזין: אין. מכונית: אין.
סרט לועזי אהוב ולמה? chasing liberity כי הוא יאפהה סרט ישראלי אהוב ולמה? אין.
מילה אהובה: סוווו לייק מושי מושלמייי חח סתאם איחחח
ספציפי. כי זה כפ לומר
קבוצת ספורט אהובה: למי אכפת?? חודש אהוב: פברואר [[יומולדת שלי]] שחקנית אהובה: לא זוכרת. שחקן אהוב: לא זוכרת. אתר אהוב: www.XXX.co.il חחח סתם לאדעת:p תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: ממ"ד. ההופעה הכי טובה שראיתי: לא זוכרת. תוספת לפיצה: זיתים שחורים
ארץ: ישראל וגם כלל ארה"ב! עיר: חיפה אגם: רודברג חחח סתם:p כנרת.
ים: התיכון.
ריח: אני אלרגית לריחות.
רעש: הראשש
אוניברסיטה: טכניון
בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי איזה
עישון אצל בני עשרה: נייטראלית. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: לא. בכית: לא. צחקת: קצת. גרמת למישהו לצחוק: נראהלי
קנית משהו: נופ. יומשבת, אנשים! הסתפרת: חס וחלילה!! מגדלת שיער כבר איזה 5 שנים!
הרגשת טיפש: תמיד.
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: נופ. האם איי פעם?.... עישנת: נופ. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: נופ. שיחקת מונופול: בוודאי! כל יום!!
נישקת מישו : כן. התגעגעת למישהו: אכן. בכית בסרט: בוודאי. חשבת שאת הולכת למות: כן. נכשלת במקצוע: פעם אחת! רצית להיות המין השני: נופ. התחרטת על דברים שעשית: יאפ. עשית אמבטית קצף: יאפ!
הייתה לך תאונת דרכים: להורים שלי אתמול=/ רכבת על פיל: נופ. נשארת ער כל הלילה: יאפ! פחדת מהחושך: קצת. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: נופ. נידפקתתם?: כן!!
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן. חברותי: כן. אהוב: מקווה.. דואג: כן. חמוד: לא! אני חמודה
כחול או אדום: אדום. תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: הממ.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל..פיכס סנדל. טלויזיה או מחשב: שניהם.
הראל סקעת או מויאל: בלעעע
כוכב נולד 1 או 2: בלעעעע פרוייקט וואי 1 או 2? בלעעעעעעע מה השעה עכשיו: 21:51. שעון לא מכוון.=/ פיייייייייייי זה היה ארוווווווווווווווך!!!!

kati666

New member
האעני.

מה השעה: התחלתי לפני חצי שעה בערך אבל שחכתי לרשום..אמ..עכשיו 21:18 כיתה:ת'. מצליח בביצפר:השנה כן. מזל:תחת.סתם.אריה. מידת נעליים:39.ביג פוט. גובה:172+- צבע שיער:מגונגן.לא יודעת,צבע..לא מובן. צבעת פעם את השיער:חינה נחשב?עשיתי פעמיים. באיזה צבע:יצא גינגי אפשר לאמר. פירסינג:בפופיק. קעקועים:ב"ה.סתם.לא יודעת,אין לי דעה לגביי זה. מספר מזל:2. מאמין באלוהים:לא בטוחה. בשטן:במלאך._. בשלום:לא,אני לא מאמינה בכלום.גם לא בישראל.עוד כמה שנים לא תהיה מדינה,רק ערבים. יש לך גשר:לא(!). יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא ולא. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:רוני סופרסטאר. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בתחת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:ראש הממשלה והייתה דואגת שכולם ימותו ואני יהיה לבד בארץ המטונפת הזאת ויהיה לי מלא כסף. האם אתה חושב שאתה חוצפן:מסתבר.
מה דעתך על רכבת:לא יודעת,אין לי אחת כזאת. מאמין באהבה ממבט ראשון:אנערף. אהבה בין הומואים ולסביות:בעד.3>>>. הבנאדם הכי חתיך:ג'ר
. הכי מוזר:תחת. הכי נשמה:מישהו מת? חיה אהובה:דג. תכונה טובה שלך:אמ,חמודה ומצחיקה וקושרת על פי מאורצ'י. תכונה רעה: קור או חום:חום. לישון או לקום:נו,באמת.שאלה רטורית.נחשו. קרמבו וניל או שוקו:ביצה.סתם,מוקה. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:יחי הקשר,אמ,נו,אתם לא רוצים לדעת. הדברים האחרונים שעשית:ביד. סרט מושכר שראית:לא יודעת. סרט בקולנוע:לא. שיר ששמעת:האחרון?לא יודעת של סאם41. השיר שנתקע לך בראש:פיק אף דה פון פאקררררררררררר. דיסק שקנית:הכנתי יותר נכון |גבות|. הדיסק ששמעת:ממ.מה השאלה? האיש שהתקשרת אליו:לאף אחד. האיש שהתקשר אלייך:מור בקשר לשיעורים במת'.תצחקו זונות. מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר:פותחת עניים? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולך לישון:סוגרת אותם? את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את המשפחה שלי.מהמסן 3>.אהוביי. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות,ולמה:נמר כי זה מסוקס. תחביבים:לחרבן. איזו שפות אתה מדבר:כול מיני. אתה בן אדם של לילה או של יום:אני בן אדם של ג'רארד. רגיש לדיגדוגים:ועם כן למה מה תעשו לי? מה הדבר הכי חשוב לך?:ציצים. ממה אתה הכי פוחד:ציצים של זקנות. הפנטזיה שלך:גרארד.סתם לא.הדובי שלי 3>. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על מה שהיה. המקום האהוב על חופשה:מה אני נראת כמו חופשה?תשאלו אותה. טעם גלידה אהוב:פיסטוק,קרמל,וניל. ממתק אהוב:טורטית. חטיף אהוב:מה ההבדל? שיעור:ספרות. חג:פורים.
צבע:ירוק.בורדו.שחור. שם לבת:רחבעם. שם לבן:אלימלך. תוכנית אהובה בטלויזיה:סאות'פארק,רנו,מאד טיוי כול ביפ בעצם. דיסק אהוב:עוד פעם? משו שלא יכולת לחיות בילעדיו:אויר(?) מגזין:מגזין.הרגתם אותי.פשוט הרגתם.אמ.נו.ראש 1 שליט. מכונית:סוסיתא.
סרט לועזי אהוב ולמה?:סרט לועזי?העא? סרט ישראלי אהוב ולמה?:אלכס חולה אהבה.'שלא תשתה לי שם חשיש!' מילה אהובה:פיפיקקיתחתסעמק.וגם בחורצ'יק קבוצת ספורט אהובה:מה?אני?העא?מו?כן. חודש אהוב:אין תגובה. שחקנית אהובה:יש כמה ישראליות שאני ממש אוהבת.זאת ששחקה את המתאבדת בטלנובלה בע"מ. שחקן אהוב:ג'ן קלוד ואן דאם.הוא כזה מסוקס.בחיי. אתר אהוב:._. תחנת רדיו:99 esc חדר בבית:שלי.וסלון.ומטבח.ומקלחת.אני אוהבת הכול בחיי. ההופעה הכי טובה שראיתי:אמ,אני לא הולכת להופעות.אין לי כאלה בקרבת מקום. תוספת לפיצה:זיתים ובולגרית.בעצם אני אוהבת הכול. ארץ:לעולם לא. עיר:דמשק. אגם:כינרת. ים:שחור. ריח:יסמין. רעש:טלטביז. אוניברסיטה:נכון. בעד ונגד. להרוג אנשים:בעד. עישון אצל בני עשרה:בעד. (זה היה קצר ._.) ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:כמובן. חיבקת מישהו:את אחי הכוסיפוצימוצי. בכית:לא נראה לי.(מה?עא?יאי!) צחקת:כמובן. גרמת למישהו לצחוק:מה אתם אומרים?אני חושבת שכן.הרבה. קנית משהו:לא.שישישבת. הסתפרת:לא. הרגשת טיפש:לא יודעת.שחכתי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:בעעעערור. התגעגעת למישהו:אמ,אולי. האם איי פעם?.... עישנת:לא. שתית אלכוהול:כן.מוחעחע. עישנת מריחואנה:כן,ממש. שיחקת מונופול:נכון. נישקת מישו :לא.14 שנה ולא נישקתי אף אחד. התגעגעת למישהו:שוב?!!!!!!! בכית בסרט:כניראה. חשבת שאת הולכת למות:כה. נכשלת במקצוע:ברור. רצית להיות המין השני:תמיד. התחרטת על דברים שעשית:גם. עשית אמבטית קצף:ברור. הייתה לך תאונת דרכים:לא.ברוךשמו. רכבת על פיל:ברור.רכבתי על הרבה דברים בחיי. נשארת ער כל הלילה:חחחח..נשארתי גם 2 לילות.אני כול כך גברגבר. פחדת מהחושך:ואו.שהייתי ממש קטנה אני חושבת. שיקרת:חחחח.מה פיתאום.אני?נראלכם! עברת על החוק ונתפסת:לא זוכרת. נידפקתתם?:מה?כן. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:מסתבר :] חברותי:מידיי פעם. אהוב:מה? דואג:לא.מה אני סתומה? חמוד:מאוד. כחול או אדום:תחתונים כחולות
תפוח או בננה:תפוח ירוק. תפוז או קלמנטינה:תפוז. קולה או מים:קולה. סתיו או אביב:אביב. חורף או קיץ:גם וגם.תלוי במצב רוח. רעש אחרון ששמעת:אחותי נוחרת.אני שומעת את זה גם עכשיו. ג'ינס או שרוול:תלוי.גינס ניראלי. סנדל או נעל:סנדל?מה אני בדואית? טלויזיה או מחשב:טוב שלא.... הראל סקעת או מויאל:איכס. כוכב נולד 1 או 2:מה ההבדל? פרוייקט וואי 1 או 2?:לא ראיתי. מסר לאומה:תאכלו הרבה משמשים תעשנו אציטון ותשתו חשיש. מה השעה עכשיו:22:21.(וגם אכלתי ודיברתי והעברתי ערוץ ושמתי גרביים בזמן הזה.) מה נגמר?שאלון חמור.באמאשלי.

קטקט, luff ya so so much!

הממ
תרדי לי... ..... ...... ואם לא יהיה לי עדיין חבר כשניפגש, יתכן מאוד ואני אנשק אותך

kati666

New member
גרגר ../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

חע.את הפרוצה כאן! רדי את
.... *איזה לא מקורית אני כרגע.זה משו.* ....
עם יהיה לך חבר, אני פשוט אאלץ, אמ. לאנוס אותך.
יקירה שלי.אני כבר מתה לפגוש אותך.סעמק. יש למישהו שקל?בבקשה,קצת בבקשה,אני מבקשת *חע,קצרים XD*

../images/Emo9.gif

מה השעה עכשיו: 22:13 כיתה: י מצליח בביצפר: אפשר להגיד מזל: סרטן :] מידת נעליים: 38 וקצת חח גובה: מטר וסיגריה. נמאס לי לכתוב את זה כל פעם!! צבע שיער: חום כהה שחור צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 3 או 5 מאמין באלוהים: אכן בשטן: לא החלטתי בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: אכן. גם וגם חח מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: רופאה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אממ.. בגב? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: כל אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אממ.. אחלה מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף הבנאדם הכי חתיך: ג'ר ופראנקי חח הכי מוזר: לאדעת. לא מכירה מוזרים
הכי נשמה: נשמה לא קיים אצלי בלקסיקון חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: נחמדה, מצחיקה, צינית
תכונה רעה: ביישנית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: ? סרט בקולנוע: לאזוכרת שיר ששמעת: עכשיו את "אל תטוסי" השיר שנתקע לך בראש: אין דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: אחותי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצמת עיינים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את המחשב שלי חח אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ציפור כי זה נראה בנזונה לעוף תחביבים: כלומדבר מיוחד איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ועברית אתה בן אדם של לילה או של יום: לאדעת רגיש לדיגדוגים: לא מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת ממה אתה הכי פוחד:אונס הפנטזיה שלך: הופעה של MCR חח על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מחר בצפר
המקום האהוב על חופשה: אילת! ואני רוצה לונדוןןןןןןןן
טעם גלידה אהוב: מקופלת ממתק אהוב: משו מגומי חח חטיף אהוב: צ'יפס שיעור: אנגלית נראלי חג: סוכות צבע: שחור שם לבת: אממ יעל אבל לא עולים לי עוד עכשיו שם לבן: רן, אורן תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוזיקה, מחשב מגזין: ראש1 מכונית: פורש חח מאיפה לי סרט לועזי אהוב ולמה? החיים כבית ובגלל היידן כריסטנסן
סרט ישראלי אהוב ולמה? חגיגה בסנוקר. זאב רווח-
. נוו מה אתם בסדר??? מילה אהובה: אוף. פאק קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל חודש אהוב: יולי שחקנית אהובה: שחקן אהוב: היידן כריסטנסן אתר אהוב: תפוז חח תחנת רדיו: 99 או 100 חדר בבית: מחשב ההופעה הכי טובה שראיתי: לאדעת תוספת לפיצה: כלום. ארץ: ישראל עיר: הרצליה אגם: כינרת? ים: סוף? ריח: וניל, מסטיק, ז'ן פול גוטייה רעש: אוניברסיטה: טכניון בעד ונגד להרוג אנשים: חחחח בדיוק אתמול הייתי
אבל בעיקרון אני
עישון אצל בני עשרה:
ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא מאוד.. אבל דיי חיבקת מישהו: כן בכית: כמעט צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן
נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן חח שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: כן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: לאדעת דואג: כן חמוד: חח אומרים לי את זה הרבה כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולההההההההה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת חעחע כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 1 מה השעה עכשיו:22:29

may90

New member
פםפםפם

מה השעה עכשיו: 10:55 כיתה: י' מצליח בביצפר: עד עכשיו לא כ"כ מזל: תיאומים מידת נעליים: 39 גובה: 1.68 צבע שיער: חוםכהה צבעת פעם את השיער: כע באיזה צבע: כיתה ו'=2 פסים אדומים, כיתה ט' בפורים חצי שיער כחול פירסינג: הליקס קעקועים: אין מספר מזל: 6 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: משהו בתחום הגראפי\ציור אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מוסתרות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הממ אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אחלה מאמין באהבה ממבט ראשון: לא אהבה בין הומואים ולסביות: למה לא? הבנאדם הכי חתיך: אין כזה הכי מוזר: הרבה ^^ הכי נשמה: כפרעלייו חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: מצחיקה
תכונה רעה: מעצבנת קור או חום: קור לישון או לקום: לשון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין כזה.. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: הרבה זמן לא הייתי בקולנוע-האחים גרים שיר ששמעת: im a fake-the used השיר שנתקע לך בראש: אין דיסק שקנית: the used-in love and death הדיסק ששמעת: אותו אחד האיש שהתקשרת אליו: אילון [ידיד] האיש שהתקשר אלייך: טוויגי
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: ממלמלת לעצמי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שומעת דיסקמן את מי היית לוקח איתך לאי בודד: סירה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב כי זו החיה האהובה עליי ^^ תחביבים: ציור איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: של הכל רגיש לדיגדוגים: כע מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד: למות צעירה הפנטזיה שלך: לגור באנגליה על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על השיר שאני שומעת המקום האהוב על חופשה: אנגליה טעם גלידה אהוב: הכל ממתק אהוב: הכל חטיף אהוב: כנ"ל שיעור: אומנות [מגמה] חג: פורים צבע: כחול שם לבת: הרבה שם לבן: הרבה תוכנית אהובה בטלויזיה: שנות ה70 דיסק אהוב: הכל משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: ממתק אוזניים [בובת כלב] מגזין: ראש1 מכונית: רכבת רולז סרט לועזי אהוב ולמה? אפקט הפרפר-לא צריך להסביר סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: אין קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה: ניקול קידמן ורייצ'ל דרץ' שחקן אהוב: כריס קאטן אתר אהוב: מייספייס ותפוז תחנת רדיו: אין חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: ההופעה המשותפת של היוזד וMCR תוספת לפיצה: תירס ארץ: אנגליה עיר: אין אגם: הברבורים ים: אין... ריח: כביסה רעש: מקלדת אוניברסיטה: הא?? בעד ונגד להרוג אנשים: נגד... עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא :( בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: אכן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: אעע שלוקים מבריזר לא נחשב עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: אינדיד נישקת מישו: נשיקה נשיקה לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: אינדיד רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: אהא עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: כמעט:S רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: באיזה מובן? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: יאפ חברותי: יאפ אהוב: יאפ^^ דואג: אהא חמוד: אהא ^___^ כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: שניהם תפוז או קלמנטינה: שניהם קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: טלויזיה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: שניהם הראל סקעת או מויאל: איכ כוכב נולד 1 או 2: לא ראיתי פרוייקט וואי 1 או 2? הו שניהם מה השעה עכשיו: 11:15-תורידו איזה 7 דק' כי ירדתי לקחת את הנעליים שהלוותי לחברה

below the bed

New member
אני. לא שמישו יקרא את זה=] חח

מה השעה עכשיו: 22:51 כיתה: ט מצליח בביצפר: כן מזל: בתולה מידת נעליים: 12 גובה: 1.75 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער: כע באיזה צבע: חום . ורוד. אדום. כחול. סגול .. פירסינג: סייד ליפ . והרחבות של 14 ו 10 מ'מ קעקועים:לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: כן בשטן: כן בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מעצב=] אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: לא רוצה =[ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אםחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: סתם כלי מגניב. מאמין באהבה ממבט ראשון: לצערי. אהבה בין הומואים ולסביות: בכיף הבנאדם הכי חתיך: אני ! סתם לא. הבסיסט של דא יוזד הכי מוזר: המורה להסטוריה הכי נשמה: אמא חיה אהובה: כולם =] תכונה טובה שלך: חברותי תכונה רעה: ביישן קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: yesterdays feeling הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: ההופעה של פיונרל פור הפיינד ביפן סרט בקולנוע: צ'רלי בממלכת השוקולד שיר ששמעת: yestredays feeling השיר שנתקע לך בראש:yesterdays feeling דיסק שקנית: in love and daeth הדיסק ששמעת: הא? האיש שהתקשרת אליו: דניאל האיש שהתקשר אלייך: מרינה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: רואה סרט מצוייר אחד ומתחיל להתארגן מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מתקלח את מי היית לוקח איתך לאי בודד: מקלחת =] אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתול. כי זה מגניב=] תחביבים: ציור,צילום,פיסול,עיצוב,נגינה איזו שפות אתה מדבר: צרפתית, אנגלית , עברית אתה בן אדם של לילה או של יום: שניהם רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ומשפחה ממה אתה הכי פוחד: סרטים מפחידים הפנטזיה שלך: לא אפרט על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: האנונימית שלי =] המקום האהוב על חופשה: טבע טעם גלידה אהוב: וניל אוריאו ממתק אהוב: הכל חטיף אהוב: הכל שיעור: ציור חג: פסח צבע: ורוד , סגול שם לבת: שיר שם לבן: איתי תוכנית אהובה בטלויזיה: ראגרטס דיסק אהוב: אין לי כח לענות כבר=[ משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוויר =] מגזין: marvel מכונית: בימבה סרט לועזי אהוב ולמה? צעצוע של סיפור. סרט ישראלי אהוב ולמה?צ'רלי וחצי מילה אהובה: love קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: אנג'לינה שחקן אהוב: ג'וני אתר אהוב: newgrounds.com תחנת רדיו: =\ חדר בבית: חדר חתולים =] ההופעה הכי טובה שראיתי: של גוד שארלוט בלונדון תוספת לפיצה: אננס ארץ: אר'הב עיר: מנהטן אגם: ים: כנרת ריח: שוקולד רעש: גשם אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כע חיבקת מישהו: כע בכית: לא צחקת: כע גרמת למישהו לצחוק: כע קנית משהו: כע הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כע התגעגעת למישהו: כע האם איי פעם?.... עישנת: כע שתית אלכוהול: כע עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כע נישקת מישו :לע אבל מישי כן התגעגעת למישהו: כע בכית בסרט: כע חשבת שאת הולכת למות: כע נכשלת במקצוע: כע רצית להיות המין השני: כע התחרטת על דברים שעשית: כע עשית אמבטית קצף: כע הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: כע נשארת ער כל הלילה: כע פחדת מהחושך: כע שיקרת: כע עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: כע האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כע חברותי: כע אהוב: כע דואג: כע חמוד: כע כחול או אדום:כע חח סתם =] אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז ! קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: חתולי =] ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: שניהם הראל סקעת או מויאל: נינט =] כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא יודע מה השעה עכשיו: 23:23 אני מתעכב מה=]

ny34

New member
לא מצליח להרדם, אז אני אענה

מה השעה עכשיו: 1:12 כיתה: י' מצליח בביצפר: די מצליח מזל: סרטן מידת נעליים:46 גובה:1.73+- צבע שיער:חום צבעת פעם את השיער: חמצנתי.. באיזה צבע:-- פירסינג: הליקס, בתקווה לסיידליפרינג קעקועים:עוד לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: לא, אבל מאמין שיש משהו.. סוג של איזון בשטן:לא, אבל מאמין שיש משהו, סוג של איזון בשלום:מאוד... יש לך גשר:לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפיים, אבל אני לא צריך תמיד מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:לא יודע.. לא משנה לי כרגע, העיקר שאני אהנה בזה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בסנטר, בכפות ידיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני ורק אני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא. מה דעתך על רכבת: מעולה מאמין באהבה ממבט ראשון: יאפ אהבה בין הומואים ולסביות: חיו ותנו לחיות הבנאדם הכי חתיך: מאיפה לי.. (אני כבר רואה את התשובות של כולם "ג'רארד" הכי מוזר:לא יודע הכי נשמה: הכי נשמה? חיה אהובה: החתולים שלי תכונה טובה שלך: נאמן תכונה רעה: אממ, ביישן קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא יודע, יש הרבה הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: דו"ח מיוחד סרט בקולנוע: זורו 2, אל תלכו לזה!! שיר ששמעת: "התקווה" בעצרת לזכר רבין השיר שנתקע לך בראש: ווינגס אוף א באטרפליי דיסק שקנית: אוסף של לד זפלין הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! וויש יו וואר היר האיש שהתקשרת אליו: דניאל, לברר אם האוטובוס מחכה לי האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסתכל מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצם את העיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את החברים שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:סוג של ציפור, נראה לי נורא כיף החופש הזה תחביבים:טניס, גיטרה איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עברית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ומשפחה ממה אתה הכי פוחד: ליצנים, בובות פיטום הפנטזיה שלך: שיהיה שלום (לגמרי רציני) על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מה עשיתי היום המקום האהוב על חופשה:אנגליה, אירלנד טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: מארס חטיף אהוב: ביסלי בצל שיעור: מתמטיקה/פיזיקה.. מה אני אעשה.. אני טוב זה חג: פסח צבע: אדום/שחור/כחול שם לבת: פיית' שם לבן: לא יודע תוכנית אהובה בטלויזיה: סאות'פארק, אבא אמריקאי דיסק אהוב: וויש יו וואר היר משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: הלב שלי כנראה מגזין: לא יודע... מכונית:לא כל כך מתעניין בזה סרט לועזי אהוב ולמה? אפקט הפרפר, החומה... פשוט סרטים מעולים סרט ישראלי אהוב ולמה? סוף העולם שמאלה.. סרט ממש יפה מילה אהובה:אין קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א בכדורגל חודש אהוב: לא יודע.. דצמבר-ינואר, כי חורף שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין אתר אהוב: לא יודע.. יש הרבה תחנת רדיו:88, חבל שסוגרים.. וגלגל"צ מדי פעם.. חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: רוק עצמאות, שוטי הנבואה, משינה-קיסריה2003 תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל
, ואנגליה כמובן עיר: לא מת על ערים אגם: אמממ, לא יודע ים:אמממ ריח: שמפו שלי
רעש: מכ"ר בזמן האחרון.. אוניברסיטה: לא יודע
בעד ונגד להרוג אנשים: מאוד נגד עישון אצל בני עשרה? מאוד נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא ממש.. חיבקת מישהו:כן.. בכית: לא, אבל היה עצוב בחלק מהנאומים בעצרת.. ובשירים צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: בהחלט. קנית משהו: דיאט קולה הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: בהחלט. התגעגעת למישהו: כן. האם איי פעם?.... עישנת: כן. שתית אלכוהול: בהחלט
עישנת מריחואנה: לא.. שיחקת מונופול: כן.. משחק מעולה. נישקת מישו : יאפ התגעגעת למישהו: דאט'ס רייט בכית בסרט: כן. חשבת שאת הולכת למות: אבסלוטלי נכשלת במקצוע: כן.. רצית להיות המין השני: לא. התחרטת על דברים שעשית: לא, מה שקרה היה אמור לקרות. עשית אמבטית קצף: כן..חחח הייתה לך תאונת דרכים:בערך.. רכבת על פיל: לא, חחחחחחחחח נשארת ער כל הלילה: כן.. הרבה פעמים פחדת מהחושך: כשהייתי קטן. שיקרת: כן, לצערי עברת על החוק ונתפסת: לא.. נידפקתתם?: הא? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן.. חברותי: לחלק מהאנשים אהוב: כן.. צנוע אני דואג: מאוד. חמוד: לפי מה שכולם אומרים כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: דיאט קולה, אם רק קולה.. אז מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף! רעש אחרון ששמעת: אמממ.. לא יודע ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: יאכ, אפחד כוכב נולד 1 או 2: כנ"ל פרוייקט וואי 1 או 2?כנ"ל מה השעה עכשיו:1:27... פאק, זה לקח איזה רבע שעה

עונה:

מה השעה עכשיו: 9:21 כיתה: ז' מצליח בביצפר: לא ממש.. מזל: מאזניים מידת נעליים: 38 נראה לי גובה: 1.56 או משהו כזה צבע שיער: ג'ינג'י צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: אין, אבל מתישהו אולי אני יעשה אם יהיה לי מספיק אומץ קעקועים: כנ"ל מספר מזל: אין מאמין באלוהים: ככה ככה בשטן: כנ"ל בשלום: ממש לא יש לך גשר: יהיה לי עוד חצי שנה
יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מה?! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: החברה של וילה ואלו האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: זה חרא מאמין באהבה ממבט ראשון: אולי אהבה בין הומואים ולסביות: כנ"ל הבנאדם הכי חתיך: וילה ואלו
הכי מוזר: אח של מיכל חחחחחחח הכי נשמה: ג'ר
חיה אהובה: נמר או חמוס או כלב תכונה טובה שלך: אין תכונה רעה: רגישה מדיי קור או חום: קור
לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: ממ לא יודעת הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: scary movie 3 סרט בקולנוע: זה היה לפני מלא זמן! לא זוכרת שיר ששמעת: system of a down - Chop Suey השיר שנתקע לך בראש: ממ לא זוכרת דיסק שקנית: HIM - Razorblade Romance הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: מיכל האיש שהתקשר אלייך: מיכל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה ת'מחשב את מי היית לוקח איתך לאי בודד: וילה ואלו אם היית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: נמר, ואין לי מושג למה. תחביבים: מחשב, TV. איזו שפות אתה מדבר: עברית , קצת אנגלית, וממש ממש קצת פינית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: כן
מה הדבר הכי חשוב לך? המחשב שלי ממה אתה הכי פוחד: סרטי אימה הפנטזיה שלך: לא רוצה לספר לכם על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: לא עניינכם המקום האהוב על חופשה: L.A טעם גלידה אהוב: וניל עם פירורי שוקולד ממתק אהוב: אין חטיף אהוב: דוריטוס שיעור: אני שונאת את כולם חג: פסח כי יש בו הכי הרבה חופש צבע: שחור שם לבת: לא יודעת שם לבן: וילה תוכנית אהובה בטלויזיה: סאות'פארק, ואחרי זה ויוה לה באם או ג'קאס דיסק אהוב: אחד הדיסקים של HIM או הדיסק ה-2 של MCR משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: המחשב מגזין: אני לא קוראת מגזינים מכונית: מכונית שחורה עם גג פתוח ממש. סרט לועזי אהוב ולמה? Not Another Teen Movie כי הוא כ"כ מצחיק סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: Fuck קבוצת ספורט אהובה: הליגה של ברצולנה בכדורגל (כי יש להם שוער יפה
) חודש אהוב: יולי שחקנית אהובה: טארה ריד שחקן אהוב: ג'ייסון מיוז אתר אהוב: ממ לא יודעת תחנת רדיו: אני לא מקשיבה לרדיו חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: של green day (ראיתי את זה במחשב
) תוספת לפיצה: אני לא אוהבת תוספות ארץ: פינלנד עיר: לא יודעת אגם: אין ים: אין ריח: לא יודעת רעש: של הכלבה שלי אנה משחקת עם אחותה מריה. אוניברסיטה: אין בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: בעד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן, בגלל אח שלי דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: לא
שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא
שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: חח לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: חחח לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: רק כשהייתי ממש ממש קטנה שיקרת: ברור שכן! עברת על החוק ונתפסת: בערך נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא חברותי: ממש אבל ממש לא אהוב: לא דואג: כן חמוד: לא כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: אבא שלי משתעל ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: חחחחחחחח איכסה כוכב נולד 1 או 2: לא ראיתי אף אחד מהם פרוייקט וואי 1 או 2? כנ"ל מה השעה עכשיו: 9:47

עונה

מה השעה עכשיו:14:24 כיתה: ז' מצליח בביצפר: דיי מזל: טלה מידת נעליים: 38\39 גובה: בערך 157 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: עשיתי גוונים אחר כך צבעתי אותם לסגול אחר כך לאדום... באיזה צבע:שאלה אחת למעלה פירסינג: נופ אין אבל רוצה ברידג',נזם ובגבה ^^(אילולא היה לי פחד ממחטים ...]: ) קעקועים: נופ מספר מזל: אין מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: חח אממ כן(?) יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לגלות שאני מכושפת ^^ אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב,ברור אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הממ לא יודעת האם אתה חושב שאתה חוצפן: ממש ממש קצת ...אולי מה דעתך על רכבת: בסדר כל עוד זה לא הרים מאמין באהבה ממבט ראשון: ככה ככה אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: דרו פולר הכי מוזר: אח שלי הכי נשמה: לא מכירה מישהו כזה. אני לא קוראת לאנשים נשמות חיה אהובה: חתול תכונה טובה שלך: כנה תכונה רעה: כנה קור או חום: באמצע^^ לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: הממ לא אוהבת קרמבו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין... הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: הממ מת לצעוק שלוש סרט בקולנוע: בתול בן ארבעים שיר ששמעת: נראה לי kiss me kill me של Useless ID השיר שנתקע לך בראש: הממ פיונרל פור א פרינד -she drove me to daytime television דיסק שקנית: לא זוכרת לאחרונה אני צורבת הדיסק ששמעת: האלבום האחרון ששמעתי היה useless-redemption האיש שהתקשרת אליו: ענבל האיש שהתקשר אלייך: אין לי מושג מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: יושנת עוד קצת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הייתה לי בררה לבחור מישהו הייתה לי בחירה גם אם ללכת או לא ,אז לא הייתי הולכת בכלל אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: הייתי נשארת בת אדם תחביבים: ציור,מחשב,טלוויזיה,מחשב,מחשב איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: ממש שאין לי מושג רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת ... ממה אתה הכי פוחד:מהכרחות בכוח פיזי הפנטזיה שלך: לא רוצה לספר על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: -חסוי- המקום האהוב על חופשה: מינסוטה, USA טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: לא ממש מתה על ממתקים אבל -מסטיק קולה חטיף אהוב: דוריטוס,צ'יטוס שיעור: אומנות חג: סוכות צבע: שחור,ורוד,סגול,אדום,ירוק שם לבת: ביאנקה שם לבן: כריס תוכנית אהובה בטלויזיה: מכושפות,אינויאשה דיסק אהוב: אין לי כוח לכתוב ... משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוכל מגזין: לא חושבת שיש מכונית: לא מתה על מכוניות סרט לועזי אהוב ולמה? לא יודעת סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: הלו קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: מרץ שחקנית אהובה: רוז מקגואן שחקן אהוב: ג'וני דפ אתר אהוב: פורום אופנה אלטרנטיבית ומכושפות תחנת רדיו: 93x minnesotta rocks חדר בבית: זה אל ממש חדר אבל מול המחשב ההופעה הכי טובה שראיתי: לא רואה הופעות תוספת לפיצה: זיתים אבל מעדיפה בלי כלום ארץ: ישראל(?) עיר: תל אביב אגם: אין ים: אין ריח: שתינה של חתולים. חח סתם ,וניל רעש: של בשיר האהוב עליי באותו רגע אוניברסיטה: לא יודעת. בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: נגד .נגד עישון בכלל ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חח אתמול חיבקת מישהו: היום בכית: הממ אתמול צחקת: אתמול גרמת למישהו לצחוק: לא זוכרת. כנראה אתמול קנית משהו: שלשום הסתפרת: לפני שבוע הרגשת טיפש: חח אתמול כנראה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אתמול התגעגעת למישהו: היום האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: אולי... נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני:חח כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן בערך...>< הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: חח כן נידפקתתם?: כן...\: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: תלוי למי אהוב: כן דואג: לפעמים חמוד: כן כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: אפחד קולה או מים: קולה
סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מקלדת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: טלוויזיה הראל סקעת או מויאל: אפחד כוכב נולד 1 או 2: אפחד פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו: לקח לי מלא מלא זמן ...כמו תמיד חח -14:54

אני

כיתה: ט' מצליח בביצפר:בינונית מזל: קשת מידת נעליים:38 גובה: 160 צבע שיער:שחור צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע: לא פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים:ברור בשטן: אממ....אפשר לומר בשלום: לא יש לך גשר:לא ב"ה יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:שחקנית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב :p אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אשלי סימפסון האם אתה חושב שאתה חוצפן: קצת מה דעתך על רכבת: נחמדה ביותר מאמין באהבה ממבט ראשון: כןן אהבה בין הומואים ולסביות: שיעשו מה שבא להם מה אני קשורה ? הבנאדם הכי חתיך: אהרון קרטר
הכי מוזר: מממ לא יודעת הכי נשמה: ליאור חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: תומכת תכונה רעה: חסרת סבלנות קור או חום: חום לישון או לקום: לישוןןןןןןןן קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:כל שירי האהבה הנפגעת הדברים האחרונים שעשית:אמממ הייתי בביצפר רבתי עם חברות שלי בכיתי ראטיתי את חברה שלי מביאה לחברה אחרת שלי כאפה יום "נורמלי" לחלוטין סרט מושכר שראית: ממממ לא זוכרת סרט בקולנוע: צ'רלי במפעל השוקולד שיר ששמעת:NBECAUSE OF YOU-KELLY CLARKSOM= השיר שנתקע לך בראש: HELENA דיסק שקנית: אשלי סימפסון הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! אשלי האיש שהתקשרת אליו: ממ....לא זוכרת האיש שהתקשר אלייך: אלינור מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:בודקת את השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מצחצחת שינים את מי היית לוקח איתך לאי בודד:ליאור
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ממממ....כנראה נמר ...כי הוא חזק :p תחביבים: טלויזיה מחשב. ...אמממ זהו איזו שפות אתה מדבר: צרפתית (חחח עלק ) ספרדית עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה ממה אתה הכי פוחד:מהחילזונות בלי הקונכיה הפנטזיה שלך: שאני וליאור נתחתן נגור בארה"ב ואני יהיה שחקנית מפורסמת...אה כן וגם שלא יהיה רעב בעולם על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על ליאור אני לא שולטת בזה המקום האהוב על חופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: מסטיק!! דה!!! חטיף אהוב: במבה שיעור: אומנות חג:חנוכה ניאמייייייי ספוגניות צבע: כחול ואדום שם לבת: יעל \נטלי שם לבן: ריאן\ג'ון \איאן תוכנית אהובה בטלויזיה: מגרש ביתי דיסק אהוב: AUTOBIOGROPHY משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:ליאור מגזין: ראש1 מכונית: מממ אני לא ממש בענייני המכוניות...היחידה שאני מכירה זה מרדסדס או איך שלא רושמים את זה סרט לועזי אהוב ולמה?טיטניק ושודדי הקאריבים ...רומנטי וג'וני דפ
סרט ישראלי אהוב ולמה? אממ אין מילה אהובה:כן קבוצת ספורט אהובה: בית''ר ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!1 חודש אהוב: דצמבר שחקנית אהובה: רייצ'ל בילסון שחקן אהוב: ג'וני דפ ליאורנרדו דיקפריו ....אממ...אהרון קרטר (תתפעלו אבל הוא שחקן ) ועוד המוןן אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי:של נטליה אוריירו תוספת לפיצה: תירס ארץ: ארה"ב עיר: ניו יורק אגם: ממממ ...וואלה לא מכירה אגמים ים: ים ריח: של בושם גברים :p רעש: מוזיקה אוניברסיטה: מממממ לא יודעת בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כןן ...כולל דמעות והכל חיבקת מישהו: כן בכית: כן :( צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:ממ כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא :( התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול:לא עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: לא נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא בלי עין רעה רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם?: מממממממלא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: לא כחול או אדום:שניהם תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: צעקות ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:שניהם הראל סקעת או מויאל: מויאל כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2?2 מה השעה עכשיו:3:53

NeT NiT

New member
איך יכול להיות שלא עניתי!?!??

מה השעה עכשיו: 17:33 כיתה: י"א [5אשאשאש.
] מצליח בביצפר: לרוב
מזל: סרטן מידת נעליים:
גובה:
[163] צבע שיער: בלונדיני צבעת פעם את השיער: התחפשתי לטרול כשהייתי קטנה וצבעתי אותו בורוד P: באיזה צבע: ^ פירסינג: בגבה [חגג יומולדת לפני כמה ימים. מקבת' הקטן שלי כבר גדול. בן שנה
] קעקועים: אין עדיין מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: נה בשטן: נה בשלום: כן. יש לך גשר: לא [וגם לא היה לי] יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים.
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: משהו בתחום המשחק/צילום אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בעננים
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לאיודעת O: האם אתה חושב שאתה חוצפן: בטח.
מה דעתך על רכבת:
|ריר| מאמין באהבה ממבט ראשון: כן. אהבה בין הומואים ולסביות: כן. הבנאדם הכי חתיך: עברי לידר.
הכי מוזר: ג'רארד
הכי נשמה:
חיה אהובה: ולדי XD ...סתם. חתולים אני מניחה
תכונה טובה שלך: וואה הקשבה. תכונה רעה: מתעצבנת מהר. קור או חום: קורררר
לישון או לקום: לישון.
קרמבו וניל או שוקו: האמת שאני לא כזה מתלהבת מקרמבו. שיהיה וניל.
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לאיודעת..כלמיני הדברים האחרונים שעשית: התקלחתי ואכלתי. [חלבונימממ!!!! XD] סרט מושכר שראית: אממ פרקים של 24. סרט בקולנוע: באמת שאני לא זוכרת כבר. XD שיר ששמעת: What I Want Is What I've Got - Westlife [בלי רציחות בבקשה.
] השיר שנתקע לך בראש: To The Moon And Back סאבג' גרדן דיסק שקנית: וורנינג של גרינדיי הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! בתור דיסק שלם - עברי לידר מלטף ומשקר. האיש שהתקשרת אליו: אמא
האיש שהתקשר אלייך: ליאוניד XDDDDD מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מדליקה מזגן על חום XD מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את המזגן XD את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אממ אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: נראה לי שארנב. כי יש לי כבר את המיומנות של הזזת האף.
תחביבים: מחשב, חדר כושר, צילום, גיטרה... איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, וקצת ספרדית. אתה בן אדם של לילה או של יום: באמצע השבוע של יום. ובסופישבוע וחופשים של לילה. רגיש לדיגדוגים: בכלל בכלללללל לא XD [זה מאוד מבאס אנשים. XD] מה הדבר הכי חשוב לך? אממ ממה אתה הכי פוחד: עכבישים.
הם מכניסים אותי להיסטריה טוטאליתתת!!!
הפנטזיה שלך: אממ על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: דברים שאני מחכה להם.. המקום האהוב על חופשה: תשאלו את חופשה.. מה אני יודעת...
[חו"ל.חו"ל.חו"ל.] טעם גלידה אהוב: שוקולד פשוט וטעים. ממתק אהוב: שוקולד?
חטיף אהוב: דובונים וזה
שיעור: צילום/תיאטרון חג: פורימ!
צבע: כחול/שחור שם לבת: יעל/מיכל שם לבן: פיכ בנים..
לאיודעת.. תוכנית אהובה בטלויזיה: The L Word [כבר לא כל כך בטלוויזיה אבל לאנורא.] דיסק אהוב: ואוווואואואההה רבים רבים. אין לי כוח לפרט. XD משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:
. מגזין: נה מכונית: מאזדה 6 תספק אותי תודה.
סרט לועזי אהוב ולמה? לאיודעת
לב אמיץ! סרט יפה. מל גיבסון
סרט ישראלי אהוב ולמה? לאיודעת.

NeT NiT

New member
והמשך../images/Emo3.gif

מילה אהובה: בובו. קבוצת ספורט אהובה: אין.. חודש אהוב: לאיודעת שחקנית אהובה: וואההה ג'וליה רוברטס, רנה זלווגר, סנדרה בולוק וכו' וכו'..
שחקן אהוב: מל גיבסון, ברוס וויליס וכו' וכו'..
אתר אהוב: הממ.. סטייג'?
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: עברי לידר ניצנים 2005 |סוגד| תוספת לפיצה: עגבניות|ריר| ארץ: ארצות הברית. עיר: לאיודעת
אגם: אגם!!!!
ים: ים!!!!
ריח: של אוכל!!! ושל דברים שמריחים טוב
רעש: כשהולכים בחוץ בגשם ושקט ושומעים את הצעדים.
ומוזיקה כמובן
אוניברסיטה: איכ. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: בוודאי D: בכית: בערך.. צחקת: כן ^^ גרמת למישהו לצחוק: יכול להיות D: קנית משהו: כרטיס לאוטובוס
הסתפרת: לא XDDDD הרגשת טיפש: קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם איי פעם?.... עישנת: כן. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן. נישקת מישו : כן. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן. חשבת שאת הולכת למות: בערך. נכשלת במקצוע: כן. רצית להיות המין השני: כשהייתי קטנה. התחרטת על דברים שעשית: על חלקם. עשית אמבטית קצף: כן. הייתה לך תאונת דרכים: לא. רכבת על פיל: לא. נשארת ער כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: כן. שיקרת: אני מניחה. עברת על החוק ונתפסת: לא. נידפקתתם?: אני מניחה. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: תמיד צוחקים ממה שאני אומרת.. אז יכול להיות ;[ חברותי: אני חושבת. אהוב: כן. דואג: כן. חמוד: אולי
כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: בננה. תפוז או קלמנטינה: תפוז. קולה או מים: מים. סתיו או אביב: סתיו. חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: מוזיקה. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל*יים*. טלויזיה או מחשב: מחשב. הראל סקעת או מויאל: איכ. כוכב נולד 1 או 2: איכ. פרוייקט וואי 1 או 2? איכ. מה השעה עכשיו: 17:58

ny34

New member
חה, לי יש מאזדה 6 |משוויץ|..

אוי, כל כך לא... רק בגלל העבודה של אבא

inbal145

New member
בלופי. ;[

מה השעה עכשיו: 18:09. כיתה: י' 5. מצליח בביצפר: נראה לי. מזל: חרא [דלי]. מידת נעליים: 39-40. גובה: גבוה. צבע שיער: חום שחור. צבעת פעם את השיער: לא ממש. O: באיזה צבע: פירסינג: אין. ): קעקועים: מספר מזל: אנערף. 47. 142. מאמין באלוהים: לא. בשטן: לא. בשלום: כן. יש לך גשר: לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים.
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: משהו בתחום הפסיכולוגיה. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אפשר להחליף ביכולת לקרוא מחשבות? X: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: . האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן. X: מה דעתך על רכבת: כעף.
מאמין באהבה ממבט ראשון: כן. אהבה בין הומואים ולסביות: כ"כ בעד. הבנאדם הכי חתיך: . הכי מוזר: אבא.
הכי נשמה: ולדי. חיה אהובה: כלבים. תכונה טובה שלך: לא יודעת. תכונה רעה: לא יודעת. קור או חום: קור. לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: וניל. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: . הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת. ]: סרט בקולנוע: כנ"ל. שיר ששמעת: Tears And Rain. השיר שנתקע לך בראש: ^ דיסק שקנית: נברמיינד של נירוונה ומלטף ומשקר של עברי לידר.
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! הדיסק של ג'יימס בלאנט. האיש שהתקשרת אליו: לא יודעת. O: האיש שהתקשר אלייך: אירנה. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון. ]: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת. >< את מי היית לוקח איתך לאי בודד: . אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא יודעת. תחביבים: מוזיקה. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית. אתה בן אדם של לילה או של יום: תלוי. רגיש לדיגדוגים: בצורה מפחידה. >< מה הדבר הכי חשוב לך? . ממה אתה הכי פוחד: . הפנטזיה שלך: . על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: . המקום האהוב על חופשה: חו"ל. טעם גלידה אהוב: שוקולד. ממתק אהוב: מארס.
חטיף אהוב: ביסלי גריל או משהו. שיעור: פסיכולוגיה וסוציולוגיה.
חג: חופשגדול!!1 כןכן!!1 זה חג!!1 צבע: כחול ושחור. שם לבת: מיכל אולי. לא יודעת. שם לבן: המ... הייתי אומרת לירן אבל. נמ. תוכנית אהובה בטלויזיה: זהות בדויה.
דיסק אהוב: עברי לידר [כולם]. משו שלא יכולת לחיות בלעדיו: . מגזין: None. מכונית: סובארו בי 4? D: סרט לועזי אהוב ולמה? אפקט הפרפר. סרט ישראלי אהוב ולמה? לא יודעת. מילה אהובה: בלופ. קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה [כדורגל]. חודש אהוב: לא יודעת. שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר. שחקן אהוב: מייקל ורטן. אתר אהוב: תפוז וישראבלוג. תחנת רדיו: לא יודעת. חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראיתי: עברי לידר [גני התערוכה פסח 2005]. תוספת לפיצה: זיתים ירוקים. ^^ ארץ: ארה"ב. עיר: חולון. ): אגם: אנערף. ים: נמנמ. ריח: גשם. רעש: מוזיקה. אוניברסיטה: >< בעד ונגד להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: קיינדה. חיבקת מישהו: כן. בכית: בערך... צחקת: לא ממש. X: גרמת למישהו לצחוק: כן.
קנית משהו: לא. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כ"כ כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם אי פעם?.... עישנת: לא [ילדה טובה :$]. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן. נישקת מישו: כן. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן. חשבת שאת הולכת למות: כן. נכשלת במקצוע: כן. רצית להיות המין השני: כן. התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: כן. הייתה לך תאונת דרכים: לא. רכבת על פיל: לא. נשארת ער כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: כן. שיקרת: אני די בטוחה שכן. |: עברת על החוק ונתפסת: לא. נדפקתם?: כן. |: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא יודעת. חברותי: לא יודעת. אהוב: בשביל כמה אנשים כן... דואג: כן. חמוד: לא נראה לי. >< כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: תפוח. תפוז או קלמנטינה: תפוז. קולה או מים: קולה. סתיו או אביב: סתו. חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: ג'יימס בלאנט וכאלה. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעליים. P: טלויזיה או מחשב: מחשב. הראל סקעת או מויאל: אנערף. כוכב נולד 1 או 2: 1. פרוייקט וואי 1 או 2? אף אחד. >< מה השעה עכשיו: 18:20.

למעלה